panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
να συμπληρωσω και εγω στο ποστ σου καποιες λεπτομεριες
1)ειναι πολυ ευκολο αν παει καποιος ρωσια εκδρομη και βρισκεται στο ηλικιακο γρουπ 30-40 χρ. να γαμησει ρωσιδα πολυ ευκολα χωρις χρηματα. στην ελλαδα παιζουν και πολλοι αλλοι παραγοντες ρολο που καθηστα το σεξ πιο δυσκολο με ελληνιδα γυναικα
2) ειναι απιστευτα δυσκολο να βρεις ευκολα γυναικα να παντρευτεις παροτι ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις διοτι δεν εγκαταλειπουν ευκολα την μοσχα και την αγ. πετρουπολη για να ερθουν στην ελλαδα να ζησουν με μια εξαιρεση μονο αν προκειται για την αθήνα.
3) οι ρωσιδες που βρισκονται μονιμα στην ελλαδα και ειναι +28-30 χρ. οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ναυαγια στη ζωη τους
απετυχαν στη χωρα τους να βρουν γαμπρο και ψαχνονται εδω μπας και τυλιξουν καποιον.
συν οτι εχουν αποκτησει τεραστια κομπλεξ απο τα πολλα φτυσυματα που εχουν φαει στη ρωσια
Τα τελευταια χρονια εχω μπλεξει με πολλες Σλαβες στην Αθηνα και πολλες χαλασανε με τον καιρο και το καταλαβα στην συμπεριφορα τους.
Παντως αυτη η Ρωσιδα η τελευταια ειναι ισως η πιο ομορφη γυναικα η στις πιο ομορφες που εχω παει αν και δεν το καταλαβε σε καμια περιπτωση αφου ποτε δεν πηρε ουτε ενα κοπλιμεντο απ μενα αφου δεν κανω συν οτι μου εχει πει οτι τα σιχαινεται αφου Τουρκια δεν την αφηνουν σε ησυχια και οτι εφυγε γιατι οι αντρες εκει ειναι ελλεεινοι(αλλα το γαμησι γαμησι)
Παντως ειδα καποια σημαδια στο σωμα της και ηταν επειδη πηγε να αυτοκτονησει απο ερωτικη απογοητευση οσο ηταν στην Ρωσια.
Πρωτο καμπανακι βαρεσε μεσα μου οτι δεν κανει για οτιδηποτε σοβαρο
Τελικα αποδειχθηκε λυρα εκατο να μην επενδυσω σε κατι παραπανω
Η αληθεια ειναι ομως οτι πολλα ψεματα λενε αυτο με ενοχλει και οχι οτι πηδιουντε ανθρωπινο ειναι.
ΤΟ να μου πει θελω να γαμιεμαι οκ καντο αλλα το να λενε πες μου με αγαπας και μετα να τρεχουν στην γυρα για καβαλα αυτο ειναι ασχημη συμπεριφορα και πρεπει κατ εμε να τρωνε ακυρο με την μια
Θα μου πεις τι θα αλλαξει?
Ισως το οτι σκεφτουνε σε καποια χρονια οτι με τις μαλακιες τους χασανε εναν φιλο στην καλυτερη