Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
να συμπληρωσω και εγω στο ποστ σου καποιες λεπτομεριες

1)ειναι πολυ ευκολο αν παει καποιος ρωσια εκδρομη και βρισκεται στο ηλικιακο γρουπ 30-40 χρ. να γαμησει ρωσιδα πολυ ευκολα χωρις χρηματα. στην ελλαδα παιζουν και πολλοι αλλοι παραγοντες ρολο που καθηστα το σεξ πιο δυσκολο με ελληνιδα γυναικα

2) ειναι απιστευτα δυσκολο να βρεις ευκολα γυναικα να παντρευτεις παροτι ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις διοτι δεν εγκαταλειπουν ευκολα την μοσχα και την αγ. πετρουπολη για να ερθουν στην ελλαδα να ζησουν με μια εξαιρεση μονο αν προκειται για την αθήνα.

3) οι ρωσιδες που βρισκονται μονιμα στην ελλαδα και ειναι +28-30 χρ. οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ναυαγια στη ζωη τους
απετυχαν στη χωρα τους να βρουν γαμπρο και ψαχνονται εδω μπας και τυλιξουν καποιον.
συν οτι εχουν αποκτησει τεραστια κομπλεξ απο τα πολλα φτυσυματα που εχουν φαει στη ρωσια

Τα τελευταια χρονια εχω μπλεξει με πολλες Σλαβες στην Αθηνα και πολλες χαλασανε με τον καιρο και το καταλαβα στην συμπεριφορα τους.
Παντως αυτη η Ρωσιδα η τελευταια ειναι ισως η πιο ομορφη γυναικα η στις πιο ομορφες που εχω παει αν και δεν το καταλαβε σε καμια περιπτωση αφου ποτε δεν πηρε ουτε ενα κοπλιμεντο απ μενα αφου δεν κανω συν οτι μου εχει πει οτι τα σιχαινεται αφου Τουρκια δεν την αφηνουν σε ησυχια και οτι εφυγε γιατι οι αντρες εκει ειναι ελλεεινοι(αλλα το γαμησι γαμησι)

Παντως ειδα καποια σημαδια στο σωμα της και ηταν επειδη πηγε να αυτοκτονησει απο ερωτικη απογοητευση οσο ηταν στην Ρωσια.
Πρωτο καμπανακι βαρεσε μεσα μου οτι δεν κανει για οτιδηποτε σοβαρο
Τελικα αποδειχθηκε λυρα εκατο να μην επενδυσω σε κατι παραπανω

Η αληθεια ειναι ομως οτι πολλα ψεματα λενε αυτο με ενοχλει και οχι οτι πηδιουντε ανθρωπινο ειναι.
ΤΟ να μου πει θελω να γαμιεμαι οκ καντο αλλα το να λενε πες μου με αγαπας και μετα να τρεχουν στην γυρα για καβαλα αυτο ειναι ασχημη συμπεριφορα και πρεπει κατ εμε να τρωνε ακυρο με την μια

Θα μου πεις τι θα αλλαξει?
Ισως το οτι σκεφτουνε σε καποια χρονια οτι με τις μαλακιες τους χασανε εναν φιλο στην καλυτερη

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
να συμπληρωσω και εγω στο ποστ σου καποιες λεπτομεριες

1)ειναι πολυ ευκολο αν παει καποιος ρωσια εκδρομη και βρισκεται στο ηλικιακο γρουπ 30-40 χρ. να γαμησει ρωσιδα πολυ ευκολα χωρις χρηματα. στην ελλαδα παιζουν και πολλοι αλλοι παραγοντες ρολο που καθηστα το σεξ πιο δυσκολο με ελληνιδα γυναικα

2) ειναι απιστευτα δυσκολο να βρεις ευκολα γυναικα να παντρευτεις παροτι ειναι πολυ ευκολο να γαμησεις διοτι δεν εγκαταλειπουν ευκολα την μοσχα και την αγ. πετρουπολη για να ερθουν στην ελλαδα να ζησουν με μια εξαιρεση μονο αν προκειται για την αθήνα.

3) οι ρωσιδες που βρισκονται μονιμα στην ελλαδα και ειναι +28-30 χρ. οι περισσοτερες απο αυτες ειναι ναυαγια στη ζωη τους
απετυχαν στη χωρα τους να βρουν γαμπρο και ψαχνονται εδω μπας και τυλιξουν καποιον.
συν οτι εχουν αποκτησει τεραστια κομπλεξ απο τα πολλα φτυσυματα που εχουν φαει στη ρωσια
οι περισότερες δεν είναι ρωσίδες και το 99,99% είναι πρώην εκδιδόμενες και στριπτιζούδες

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Το κοινο που εχει αυτη η ιστορια με την Πολωνεζα ειναι οτι τον τρωνε αβερτα ενω παραλληλα το παιζανε και καλα στεναχωρημενες απο τους "βαρβαρους" αντρες στην Ρωσια και την Πολωνια αντιστοιχα..
πχ η Ρωσιδα μου στελνε μηνυματα οτι θα κοψει τις φλεβες της αμα κανω κατι με αλλη και την πληγωσω και το επομενο βραδι μου λεει κλαιγοντας μην με πεις πουτανα αλλα εκανα παρτουζα στην Τουρκια  οσο εμενα εκει
Παρομοιες μαλακιες μου ελεγε και η Πολωνεζα οτι ηταν σε σχεση και δεν θελει τα περα δωθε και να μαστε μαζι και εξαφανιστηκε και την ειδα φωτο με σκαφη στην Μυκονο
Εγω λογικη δεν βγαζω αλλα το καλο ειναι οτι γελαω με αυτες τις καταστασεις αλλος θα στεναχωριοτανε εγω στεναχωριεμαι που δεν γαμησα και μια φιλη της Ρωσιδας ενω μπορουσα
ΘΡΙΑΜΒΟΣ και ΤΡΑΓΩ-ΔΙΑ
σε τουτα εδω τα μαρμαρα κακια σκουρια δεν πιανει!ισως σε εφαγε το μικρο-κλιμα/κλικα της ελλαδος. πολυ θα ζηλευαν τη θεση σου εαν ετρωγες δωρεαν γευματα, καποιοι μπορει και να τις πηγαιναν μετα οι ιδιοι στα ραντεβου και να τους αγοραζε και κανα ρολεξ η κοπελα!

υγ μην με πεις πουτανα αλλα εκανα παρτουζα στην Τουρκια
μηπως δεν εισαι τοσο ευρω-πεος οσο πρεπει και παραμενεις πριμιτιβ βαλκανιος?
αυτα ακουγεται οτι ειναι στην ημερισια σλαβικη δαιταξη, μια απλη πολιτιστικη διαφορα ειναι.  

Παντως ενω με Τουρκο το καταλαβαινω με Πακι αδυνατω,κοντοι βρωμεροι και αφραγκοι αμα μου ελεγε με μαυρο θα ελεγα οκ ισως να ταν Αφρο-Αμερικανος και να πε καμια παπατζα οτι ειναι παιχτης του nba αλλα ο Πακι τι στο καλο εχει να προσφερει..
Υποψιν σε φωτο αρνηθηκε να μου τον δειξει
υπαρχουνε και πλουσια πακια και μην ξεχνας οτι καυκασο-υπο-ινδο-ιρανικη συνομοταξια υπαρχει ποικιλομορφια λογο παρουσιας του ελληνικου αρ εν ει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Επισης κατεληξα σε ενα συμπερασμα που καποιοι ισως αμφισβητησουν αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ισχυει..

Καθε Πολωνεζα,Ουκρανεζα,οχι τοσο Ρωσιδα αλλα και αυτες καπως γαμιουνται σε τρελο βαθμο που γαμιουνται με εμας σαν Ελληνες θα πανε και με Τουρκους και καποιες και με Αιγυπτιους(μουσουλμανους ακραιους οχι).

Ο λογος που δεν το λενε ειναι γιατι ξερουν οτι θα ξενερωσει ο αλλος ειτε οτι θα φανουν τελειως απελπεισμενες και πουτανες,ξερουν δηλαδη οτι η μετοχη τους θα πιασει πατο..

Εγω βεβαια επειδη το επαιζα ανοιχτος να κοψω αντιδρασεις μου αρχισανε ειδικα πανω στο πιωμα να μου τα πετανε..

Η Ρωσιδα οτι τα ειχε με ΤΟυρκο αλλαααα οχι οποιον και οποιον.Ηταν πλουσιος πολυυυ και αθεος..

Ελα που και η Πολωνεζα τα ειχε με Τουρκο γιατρο αθεο και παπλουτο(βεβαια στο φβ εγω ειδα εναν που ηταν νοσοκομα)

Δηλαδη δεν μιλανε λογω ντροπης

Μια αλλη Πολωνεζα που βεβαια ηταν γαμω τα ατομα και ξηγημενη μου ειπε οτι τον ετρωγε απο Πακι εγω εσκασα στα γελια και αυτη κοκκινησε μου ειπε οτι ντρεπεται απιστευτα αλλα ηταν μικρη και ανοητη.(κλασσικη αντιδραση).
Παντως ενω με Τουρκο το καταλαβαινω με Πακι αδυνατω,κοντοι βρωμεροι και αφραγκοι αμα μου ελεγε με μαυρο θα ελεγα οκ ισως να ταν Αφρο-Αμερικανος και να πε καμια παπατζα οτι ειναι παιχτης του nba αλλα ο Πακι τι στο καλο εχει να προσφερει..
Υποψιν σε φωτο αρνηθηκε να μου τον δειξει

Το συμπερασμα ειναι οτι οι γυναικες επηρεαζονται απιστευτα απ ποιον εχουν απεναντι τους
Αμα εισαι κατα των λαθρο πχ θα σου πουνε οτι οι μουσουλμανοι ειναι ζωα οτι δεν θα πηγαιναν ποτε μαζι τους κτλπ
Αν το παιξεις στυλ Ισπανος και καλα σταρχιδιστης οπως κανω σε πολλες για τεστ τοτε μαγκες θα ακουσετε λεπτομερειες που ισως δεν θελετε η δεν μπορειτε να διαχειριστητε καθως μετα απ αυτο δεν θα την ξαναδειτε ποτε με το ιδιο ματι

Οποτε τιθεται το ερωτημα να ρωταω η ας ζω στην πλανη??

Τελος να πω οτι ειδικος δεν το παιζω αλλα αρχισα ολα αυτα τα πουστηκα τεστ καθως σκεφτηκα οτι δεν κολλαει να γαμαω μονο εγω τοσο ανετα.

Στο κολληταρι μου που κολλησε με Ρωσιδα και μου λεγε καλη κοπελα να το παω σοβαρα, λεω πες της για μενα κτλπ ποσες γαμησα τι εκανα κτλπ

Ο τυπος τρελαθηκε μου λεει ρωταγε ποσο την εχεις και να την πηδηξουμε μαζι αλλα ο ιδιος πρεπει να ζηλεψε
ΤΟυλαχιστον ξυπνησε γιατι ειναι κοιμησμενος απ Σλαβες και νομιζε οτι θα τον αγαπησει

ΕΝω ειναι ζηλιαρης δεχτηκε τις συμβουλες μου το εκρυψε το επαιξε ανοιχτος και του παραδεχτηκε η Ρωσιδα οτι γαμιεται και με αλλους

Οποτε καθε Σλαβα εχω καταληξει οτι λεει αυτα που θελουμε να ακουμε(εκτος αμα το παιξεται αντιστροφα οπου θα αποκαλυφτουν ολα)

να σου πω περιπτωση απο ρωσιδα που εκανε part time βιζιτες
η κοπελα δουλευε σε καφετερια ως σερβιτορα κυριως πρωινες ωρες μεχρι αργα το μεσημερι
ηλικια 32 χρ. και απο εμφανιση 6,5-7αρι θα την ελεγα.

με εβαλε γνωστος στο κολπο να την παρω βιζιτα με 60 ευρω
η τυπισσα ειχε 10 σπονσορες μονιμους που την ακουμπουσαν 60 ευρα και πολλες φορες καποιοι και 100 ευρα

αφου την ειχα παρει αρκετες φορες βιζιτα μετα μου ανοιχτηκε η κορασιδα και μου ειπε αρκετα πραγματα

γενικα ηθελε χρηματα οπως μου ελεγε διοτι δεν της εφτανε το μεροκαματο απο την καφετερια που δουλευε

ηθελε να κανει πλαστικη στα βυζια της και να φουσκωσει τα χειλια της

οταν τη ρωτησα γιατι δεν ψαχνεις να βρεις ενα καλο παιδι να παντερυτεις με σχετικα καλη οικονομικη κατασταση

ξεκαθαρη απατηση δεν πηρα απο εκεινη

μου ελεγε αοριστολογιες οτι δεν βρισκει οτι ταχα μου δηθεν τα ειχε με καποιον και την παρατησε οταν εμαθε για το παρελθον της και αλλα τετοια χαζα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
οι περισότερες δεν είναι ρωσίδες και το 99,99% είναι πρώην εκδιδόμενες και στριπτιζούδες

ε ναι σαφως τι αλλη δουλεια θα καναν  :cheesy:

καθαριστριες ή πωλητριες σε καποιο καταστημα  :)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
ΘΡΙΑΜΒΟΣ και ΤΡΑΓΩ-ΔΙΑ
σε τουτα εδω τα μαρμαρα κακια σκουρια δεν πιανει!ισως σε εφαγε το μικρο-κλιμα/κλικα της ελλαδος. πολυ θα ζηλευαν τη θεση σου εαν ετρωγες δωρεαν γευματα, καποιοι μπορει και να τις πηγαιναν μετα οι ιδιοι στα ραντεβου και να τους αγοραζε και κανα ρολεξ η κοπελα!

υγ μην με πεις πουτανα αλλα εκανα παρτουζα στην Τουρκια
μηπως δεν εισαι τοσο ευρω-πεος οσο πρεπει και παραμενεις πριμιτιβ βαλκανιος?
αυτα ακουγεται οτι ειναι στην ημερισια σλαβικη δαιταξη, μια απλη πολιτιστικη διαφορα ειναι.  

Χωρις διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση δεν προκειται να απανταω σε ηλιθια μηνυματα(κατι που εχω ξαναπει) που απλα γεμιζουν τις σελιδες χωρις να προσφερουν καμια γνωση,πληροφορια η εστω γνωμη που μπορει να βοηθησει καποιον εδω μεσα στο να γινει καλυτερος.
Αμα θες ασε κανα βιντεο του Κοντοπιδη η κανενος να γελασουμε τουλαχιστον

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
να σου πω περιπτωση απο ρωσιδα που εκανε part time βιζιτες
η κοπελα δουλευε σε καφετερια ως σερβιτορα κυριως πρωινες ωρες μεχρι αργα το μεσημερι
ηλικια 32 χρ. και απο εμφανιση 6,5-7αρι θα την ελεγα.

με εβαλε γνωστος στο κολπο να την παρω βιζιτα με 60 ευρω
η τυπισσα ειχε 10 σπονσορες μονιμους που την ακουμπουσαν 60 ευρα και πολλες φορες καποιοι και 100 ευρα

αφου την ειχα παρει αρκετες φορες βιζιτα μετα μου ανοιχτηκε η κορασιδα και μου ειπε αρκετα πραγματα

γενικα ηθελε χρηματα οπως μου ελεγε διοτι δεν της εφτανε το μεροκαματο απο την καφετερια που δουλευε

ηθελε να κανει πλαστικη στα βυζια της και να φουσκωσει τα χειλια της

οταν τη ρωτησα γιατι δεν ψαχνεις να βρεις ενα καλο παιδι να παντερυτεις με σχετικα καλη οικονομικη κατασταση

ξεκαθαρη απατηση δεν πηρα απο εκεινη

μου ελεγε αοριστολογιες οτι δεν βρισκει οτι ταχα μου δηθεν τα ειχε με καποιον και την παρατησε οταν εμαθε για το παρελθον της και αλλα τετοια χαζα

Τι να σου απαντησει οτι το καλο παιδι δεν προσφερει 3000 + το μηνα οσο η δουλεια που κανει?

Εγω δεν λυπαμε αλλα ουτε και θαυμαζω καμια γυναικα που κανει βιζιτες οποιος μπαινει σε συναισθηματα με βιζιτουδες ειναι αμυαλος η αφελης.

Πρεπει να το βλεπεις σαν υπηρεσια.
Πληρωνεις για περασεις καλα οποτε σε ψυχαγωγει

Ετσι το βλεπω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τα τελευταια χρονια εχω μπλεξει με πολλες Σλαβες στην Αθηνα και πολλες χαλασανε με τον καιρο και το καταλαβα στην συμπεριφορα τους.
Παντως αυτη η Ρωσιδα η τελευταια ειναι ισως η πιο ομορφη γυναικα η στις πιο ομορφες που εχω παει αν και δεν το καταλαβε σε καμια περιπτωση αφου ποτε δεν πηρε ουτε ενα κοπλιμεντο απ μενα αφου δεν κανω συν οτι μου εχει πει οτι τα σιχαινεται αφου Τουρκια δεν την αφηνουν σε ησυχια και οτι εφυγε γιατι οι αντρες εκει ειναι ελλεεινοι(αλλα το γαμησι γαμησι)

Παντως ειδα καποια σημαδια στο σωμα της και ηταν επειδη πηγε να αυτοκτονησει απο ερωτικη απογοητευση οσο ηταν στην Ρωσια.
Πρωτο καμπανακι βαρεσε μεσα μου οτι δεν κανει για οτιδηποτε σοβαρο
Τελικα αποδειχθηκε λυρα εκατο να μην επενδυσω σε κατι παραπανω

Η αληθεια ειναι ομως οτι πολλα ψεματα λενε αυτο με ενοχλει και οχι οτι πηδιουντε ανθρωπινο ειναι.
ΤΟ να μου πει θελω να γαμιεμαι οκ καντο αλλα το να λενε πες μου με αγαπας και μετα να τρεχουν στην γυρα για καβαλα αυτο ειναι ασχημη συμπεριφορα και πρεπει κατ εμε να τρωνε ακυρο με την μια

Θα μου πεις τι θα αλλαξει?
Ισως το οτι σκεφτουνε σε καποια χρονια οτι με τις μαλακιες τους χασανε εναν φιλο στην καλυτερη

εγω σου λεω οτι και καλη κοπελα να βρεις με καλο χαρακτηρα χωρις πολλα κομπλεξ γιατι λιγα κομπλεξ θα εχει οποσδηποτε

θα εχει δουλεψει εστω και part time ως βιζιτου απο την ημερα που πατησε το ποδι της στην ελλαδα 

στο υπογραφω αυτο γκαραντι 100%

και θελω και τη γνωμη του νυκτερου πανω στο θεμα αυτο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τι να σου απαντησει οτι το καλο παιδι δεν προσφερει 3000 + το μηνα οσο η δουλεια που κανει?

Εγω δεν λυπαμε αλλα ουτε και θαυμαζω καμια γυναικα που κανει βιζιτες οποιος μπαινει σε συναισθηματα με βιζιτουδες ειναι αμυαλος η αφελης.

Πρεπει να το βλεπεις σαν υπηρεσια.
Πληρωνεις για περασεις καλα οποτε σε ψυχαγωγει

Ετσι το βλεπω

εχεις σκεφτει το ενδεχομενο εγω που την πηρα βιζιτα την πληρωσα για να την πηδηξω

και εσυ φερυπην  να την γαμουσες τζαμπα διοτι θα την ειχες γκομενα και δεν θα γνωριζες οτι κανει βιζιτες γιατι θα στο εκρυβε για να μην σε χασει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τρελες φάσεις σήμερα Carribean.Εξασφαλισα τριολε για αύριο με δύο μοντελες.Χουφτωνα και τις δυο ταυτόχρονα και τις φίλαγα διαδοχικα,μετα φιλιονταν οι γκομενες μεταξύ τους,είχαν χαζέψει όλοι στο μαγαζί.
Εικοσιπενταχρονες,μια 178 και μια 170,στο τέλος η ψηλή καταζηλεψε που φίλαγα τη φίλη της και μου έπιανε τον πουτσο.Αύριο έρχονται διαμέρισμα για ολοκληρωτικό γαμησι.Στο μαγαζί γινόταν της πουτανας.Κατι πιθηκοι με μουναρες,μέχρι και ενας άθλιος Κινέζος έβγαλε πολύ σεξυ γκομενα.Ενας Αιγύπτιος μια ψηλή με βυζαρες κτλ.
Θα τις έτρωγα και αυτές εγώ αλλα ήμουν απασχολημένος με τις μοντελες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τρελες φάσεις σήμερα Carribean.Εξασφαλισα τριολε για αύριο με δύο μοντελες.Χουφτωνα και τις δυο ταυτόχρονα και τις φίλαγα διαδοχικα,μετα φιλιονταν οι γκομενες μεταξύ τους,είχαν χαζέψει όλοι στο μαγαζί.
Εικοσιπενταχρονες,μια 178 και μια 170,στο τέλος η ψηλή καταζηλεψε που φίλαγα τη φίλη της και μου έπιανε τον πουτσο.Αύριο έρχονται διαμέρισμα για ολοκληρωτικό γαμησι.

:rockon: :rockon: :rockon:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εικοσιπενταχρονες,μια 178 και μια 170,στο τέλος η ψηλή καταζηλεψε που φίλαγα τη φίλη της και μου έπιανε τον πουτσο.Αύριο έρχονται διαμέρισμα για ολοκληρωτικό γαμησι.Στο μαγαζί γινόταν της πουτανας.Κατι πιθηκοι με μουναρες,μέχρι και ενας άθλιος Κινέζος έβγαλε πολύ σεξυ γκομενα.Ενας Αιγύπτιος μια ψηλή με βυζαρες κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η μια μοντέλα.Στην αρχή ντρεπονταν και δεν ήθελαν φωτο.Η αλλη είναι παρόμοια σε σωματοδομη.

hbZeiO.jpg

Χόρευε τριβοντας τον κωλο πάνω στον πουτσο μου είχαν χαζέψει όλοι.
Κόστος 50 ευρώ σε κεράσματα και είκοσι ευρώ στην καθεμια.(απο χουβαρδιλικι,δεν το ζήτησαν)
Να δούμε πως θα οργανωσω αύριο τους πουτσους αφού έχω και τις μόνιμες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εδώ είναι η μια μοντέλα.Στην αρχή ντρεπονταν και δεν ήθελαν φωτο.Η αλλη είναι παρόμοια σε σωματοδομη.

hbZeiO.jpg

Χόρευε τριβοντας τον κωλο πάνω στον πουτσο μου είχαν χαζέψει όλοι.
Κόστος 50 ευρώ σε κεράσματα και είκοσι ευρώ στην καθεμια.

εγερθητη  ολοι

χουφτωνει το μουνετο ο αρχηγος

:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Θα μας τρελάνεις kman!! Μέσα ήμουν και μαγαζί άδειο!! Όυτε 50 άτομα λόγω Χριστουγένων. Sorry αλλά μετά απο αυτό το post έπεσες τελέιως στα μάτια μου..Ότι και να γράψεις δεν το πιστεύω..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
εγω σου λεω οτι και καλη κοπελα να βρεις με καλο χαρακτηρα χωρις πολλα κομπλεξ γιατι λιγα κομπλεξ θα εχει οποσδηποτε

θα εχει δουλεψει εστω και part time ως βιζιτου απο την ημερα που πατησε το ποδι της στην ελλαδα  

στο υπογραφω αυτο γκαραντι 100%

και θελω και τη γνωμη του νυκτερου πανω στο θεμα αυτο
Μια γυναίκα που πουλάει τον εαυτό της περιμένεις να μην πουλήσει εσένα? Αστείο μου φαίνεται

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Θα μας τρελάνεις kman!! Μέσα ήμουν και μαγαζί άδειο!! Όυτε 50 άτομα λόγω Χριστουγένων. Sorry αλλά μετά απο αυτό το post έπεσες τελέιως στα μάτια μου..Ότι και να γράψεις δεν το πιστεύω..

:think:

:2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
 :think: Τι να πιστέψεις τώρα  :think:  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom