Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Πρέπει να ήταν στο αριστερό μπαρ εγώ ήμουνα στο δεξιό.Αλλιως αποκλείεται να μην είχε προσέξει τι γινότανε.
μπορει να ειχε πολλες γκομενες μπροστα σου και να μη σε εβλεπε

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Αφου τώρα την τράβηξα,τι λες ρε συ?Να βάλω και άλλες με την αλλη να με φιλάει που τράβηξα πριν μια ώρα?
οχι τυπε γιατι μπορει να χαλασει το τηλεφωνο σου παλι και να χασεις τις φωτογραφιες απο μεσα :S

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ποιο ποστ?Αν του πω έλα αύριο Carribean δε θα έρθει.Ο τύπος είναι παπατζης.Παιζει και να μην είναι καν Κίεβο τώρα.
Δηλαδή αν του πω πάμε αύριο Carribean μαζί να δούμε αν έχει κόσμο και ποιοτικά μουνια,δε θα έρθει.

Να σου υπενθυμίσω άυριο Χριστούγεννα Κίεβο!!! Δεν υπάρχει ούτε σκύλος στο δρόμο πιο caribbean..Anyway δεν θέλω να πώ παραπάνω γιατί θα έρθεις σε δύσκολη θέση και αν και έχουμε κόντρα κατά βάθος σε συμπαθώ λόγο της κάβλας και ότι δεν παραίτεισαι απο μάχη στην Ανατολική Ευρωπη ποτε..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αφου τώρα την τράβηξα,τι λες ρε συ?Να βάλω και άλλες με την αλλη να με φιλάει που τράβηξα πριν μια ώρα?
Δεν έχει σημασία αύριο θα τις γαμησω οποτε θα είναι άλλες φωτο.
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογία  :tooth: Βλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να σου υπενθυμίσω άυριο Χριστούγεννα Κίεβο!!! Δεν υπάρχει ούτε σκύλος στο δρόμο πιο caribbean..Anyway δεν θέλω να πώ παραπάνω γιατί θα έρθεις σε δύσκολη θέση και αν και έχουμε κόντρα κατά βάθος σε συμπαθώ λόγο της κάβλας και ότι δεν παραίτεισαι απο μάχη στην Ανατολική Ευρωπη ποτε..

Τι να πεις αφου είσαι ένα βήμα πίσω.Φυσικά και είναι Χριστούγεννα και δεν έχει κόσμο στους δρόμους αφου όλες είναι με τις οικογένειες.Τι σημαίνει αυτό?Οι ψώλες είναι ακόμα εκεί έξω.
Και τώρα είναι ευκολότερα γιατί δεν έχει πολύ κόσμο να σε εμποδίζει.Εισαι ένα βήμα πίσω.
Έλεγες ότι το Carribean είναι σκατα μαγαζί με ψοφιες και πουτανες και πας συνέχεια Carribean.
. Πριν δυο μέρες είχες γράψει ότι δεν πρόκειται να ξαναγράψεις στο φόρουμ.
Εγώ όταν γράφεις κάτι πιστεύω ακριβώς το αντίθετο γιατί είσαι κωλοτουμπας.Οι άλλοι το θεωρούν φυσιολογικό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογία  :tooth: Βλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω  

Όχι ρε συ.Πες τι θες να κάνω.Να πω στη γκομενα να φοράει το ίδιο ακριβώς φόρεμα αύριο για να τη φωτογραφισω με φόντο τα αυριανά bourdela?
Εσύ έχεις κάνει λάθος.Μάλιστα το σκεφτόμουν να μη βάλω τη φωτο αφου η γκομενα είναι μάλλον ακόμη στο μαγαζί.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
στο δεξι μπαρ ειδες τυπε? πισω απο τη διαδηλωση με τις μουναρες ητανε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογία  :tooth: Βλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω  

:hi: :thumbsup:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Το GPS μπορεί να κάνει λάθος από 1 έως 5 μέτρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει λάθος εκατοντάδες η χιλιάδες χιλιόμετρα. Σε έφαγε η τεχνολογία  :tooth: Βλέπεις τόσα χρόνια ποτέ δεν αμφέβαλα αυτά που έγραψες αλλά τώρα έχω σοβαρό λόγω να το κάνω  
τυπε το κινητο του Κμαν παιρνει συντεταγμενες απο glonass και αυτο που μετρας ειναι αποσταση απο κιεβο  :afro:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η φωτο που πόσταρε είναι απο το caribbean ξέρω το barman πίσω δεν είναι απο Δυτική Ευρώπη. Παρόλα αυτά μαγαζί ήταν άδειο και το ξέρει..Απλά kman έχω καταλάβει πως ενθουσίαζετε έυκολα, μπάινει σε παραλήρημα κια φτίαχνει ένα τεχνητό κόσμο γύρω του.
Σήμερα ήμουν caribbean γιατί ήταν το μόνο μαγαζί σε όλο το Κίεβο που να μην ήταν τελέιως άδειο.. Πραγματική τραγωδία η νύχτα.krestachik 9 ωρα ΑΔΕΙΑ!! Όλοι με οικογένεις φαγητό σπίτι..Family day...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Όχι ρε συ.Πες τι θες να κάνω.Να πω στη γκομενα να φοράει το ίδιο ακριβώς φόρεμα αύριο για να τη φωτογραφισω με φόντο τα αυριανά bourdela?
Εσύ έχεις κάνει λάθος.Μάλιστα το σκεφτόμουν να μη βάλω τη φωτο αφου η γκομενα είναι μάλλον ακόμη στο μαγαζί.

καλα ρε συ την ποτισες την χουφτωσες πληρωσες και 50 + 20 για φιλοδωρημα και εφυγες μονος σου απο το carribean

για να την φορτωσει και να την γαμησει αλλος  :think:

μπραβο τεκνο μου ευγε θα πας μπροστα εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
Η φωτο που πόσταρε είναι απο το caribbean ξέρω το barman πίσω δεν είναι απο Δυτική Ευρώπη. Παρόλα αυτά μαγαζί ήταν άδειο και το ξέρει..Απλά kman έχω καταλάβει πως ενθουσίαζετε έυκολα, μπάινει σε παραλήρημα κια φτίαχνει ένα τεχνητό κόσμο γύρω του.
Σήμερα ήμουν caribbean γιατί ήταν το μόνο μαγαζί σε όλο το Κίεβο που να μην ήταν τελέιως άδειο.. Πραγματική τραγωδία η νύχτα.krestachik 9 ωρα ΑΔΕΙΑ!! Όλοι με οικογένεις φαγητό σπίτι..Family day...
ολοι ξερουμε οτι οι οικρανες ειναι κοριτσια της οικογενειας, για σπιτι τυπε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Stories