Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν είπα ότι δεν έχω προφορά. Απλά δεν έχω  Την προφορά ενός μέσου Έλληνα που μιλάει ρωσικά. Μια φορά μια μου στην Αθήνα μου χε πει ότι νόμιζε ότι ήμουν ρώσος που είχα χάσει τη μητρική μου λόγω του ότι είμαι Ελλάδα από μικρός.δεν ξέρω πως ακριβως ακούγομαι στο ρώσικο  αυτι για να πω.ρωσικα έκανα ένα χρόνο πριν από 12 δώδεκα χρόνια.Όλα αυτά τα χρόνια κατά καιρούς συναναστρέφομαι λίγο ηή πολυ με ρωσοφωνους.Τελευταία είχα χάσει την επαφή με τη γλώσσα.δεν θέλει και πολύ.με το που πσταςυποδι Ελλάδα το μυαλό μπλοκάρ ει τις άλλες γλώσσες και δεν βγαίνει λέξη.τεσπα Δεν  το παίζω προφεσορας ούτε τα καταλαβαίνω όλα στα ρωσικα που ακουω.Θέλω χρόνο προσαρμογής και στο αυτι και στξν ομιλια ξανά και ξανά γιατί ξεχνιέμαι λόγω ελληνόφωνου περιβάλλοντος όπως είπες.
Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που μπορεί να προφέρει σωστά τα ρωσικά σκληρά σύμφωνα ακόμα και αν διαμενει Ρωσία μόνιμα και 30 χρόνια. Όπως και οι ρώσοι δεν μπορούν να μάθουν τα ελληνικά χωρίς να έχουν ξενική προφορά προφορά. Την γλώσσα την μαθαινεις καλά μόνο σε παιδική ηλικία.

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που μπορεί να προφέρει σωστά τα ρωσικά σκληρά σύμφωνα ακόμα και αν διαμενει Ρωσία μόνιμα και 30 χρόνια.
καλα,μην βαλεις ομως στοιχημα...Μάλλον λλον τα μαλακα σύμφωνα εννοεις.

Επισκέπτης
Και καλα τα αλλα .το г και το д τι το βαλες μεσα;και ξεχασες και τα μαλακα .

Επισκέπτης
Εκτος αν εννοεις το ουκρανικο και το νοτιορωσικο г που φερνει καπως στο ελληνικο γ.

Επισκέπτης
Ξεχασες και τα з και c που τα προφερουν πιο 'χοντρα' οι Ελληνες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
г,ч,д,ш,щ,ж,ц είναι γράμματα που είναι σχεδόν αδύνατο να τα προφέρει σωστά ένας μη ρώσος

πατρινο-καλαματιανοι και λοιπα γυρω χωρια θα διευκολυνθουν ιδιαιτερα στην προφορα λογω συγγενειας.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
εγω σου ειπα ενα πραμα.στοιχημα μην βαλεις.
Τι να σου πω  :think: Ακόμα και ο Δημητράκης που είναι 20 χρόνια Ρωσία και έχει τελειώσει και πανεπιστήμιο εκεί έχει ξενική προφορά. Αν εσύ τα έμαθες χωρίς προφορά με μαθήματα ενός χρόνου  στην Ελλάδα πρέπει να είσαι παγκόσμιο φαινόμενο  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι να σου πω  :think: Ακόμα και ο Δημητράκης που είναι 20 χρόνια Ρωσία και έχει τελειώσει και πανεπιστήμιο εκεί έχει ξενική προφορά. Αν εσύ τα έμαθες χωρίς προφορά με μαθήματα ενός χρόνου  στην Ελλάδα πρέπει να είσαι παγκόσμιο φαινόμενο  :2funny:

καταγωγη κατω απο το αυλακι σιγουρα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καλο παιδι ειναι αυτο ,απλα λιγο "αρπαγμενο".κατι σαν τον γκλοκ φαση μου φαινεται.δειξε κατανοηση  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
απο αλφαβιτα χορτασαμε.  :helpplea:
.κανα νιμου εστω β διαλογη θα μπει να γινει και λιγκο ματι? :erection:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
ωχ ωχ,, νατααααα
,παει το τζαπα...για αιμοδοτη σε βλεπω..ετοιμασου για διδυμο με κμαν πολωνια κ νταβαρις ουκρανια μολδαβια  :booty:
ειναι τζεντλεμανς κλαμπ φιλε αλλα πανε και πολες ξεμπαρκες γκομενες και οχι σεμι προς...εχουν την τρελλα του πολ ντανς...περικου 50-50 ειναι το μαγαζι...ειναι και στο αρενα μεσα...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ειναι τζεντλεμανς κλαμπ φιλε αλλα πανε και πολες ξεμπαρκες γκομενες και οχι σεμι προς...εχουν την τρελλα του πολ ντανς...περικου 50-50 ειναι το μαγαζι...ειναι και στο αρενα μεσα...
....μμμμ...εεε... βρες κανα σκαιπ του νταβαριτς παρτε κ 3 μπουκαλες αιμα κι ορματε λεω... :grin: :grin: :grin:
τελικα μονο ο αλλαν δηλωνει αιμοδοτης επισημα  :hi: ,ολοι οι αλλοι εισαστε κρυφες!! :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
....μμμμ...εεε... βρες κανα σκαιπ του νταβαριτς παρτε κ 3 μπουκαλες αιμα κι ορματε λεω... :grin: :grin: :grin:
τελικα μονο ο αλλαν δηλωνει αιμοδοτης επισημα   :hi: ,ολοι οι αλλοι εισαστε κρυφες!! :grin:
τον εχω κανει μπλοκ 2 χρονια...εκει με εχει παει μια κιεβιτισσα γκομενα που εχω....σου λεω πως ειναι τα γεγονοτα...τωρα εσυ πιστευε οτι θες....
α!!!! και οτι κανεις με τον κμαν το κανω εγω σε σενα δημοσια ...σε προκαλω να παμε ουκρανισταν παρεα να σε δω κι εσενα τι ψαρια πιανεις

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
τον εχω κανει μπλοκ 2 χρονια...εκει με εχει παει μια κιεβιτισσα γκομενα που εχω....σου λεω πως ειναι τα γεγονοτα...τωρα εσυ πιστευε οτι θες....
α!!!! και οτι κανεις με τον κμαν το κανω εγω σε σενα δημοσια ...σε προκαλω να παμε ουκρανισταν παρεα να σε δω κι εσενα τι ψαρια πιανεις
Ο Red είναι γατόνι με πολλά χιλιόμετρα στο ανατολικό μπλοκ. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom