nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που μπορεί να προφέρει σωστά τα ρωσικά σκληρά σύμφωνα ακόμα και αν διαμενει Ρωσία μόνιμα και 30 χρόνια. Όπως και οι ρώσοι δεν μπορούν να μάθουν τα ελληνικά χωρίς να έχουν ξενική προφορά προφορά. Την γλώσσα την μαθαινεις καλά μόνο σε παιδική ηλικία.Δεν είπα ότι δεν έχω προφορά. Απλά δεν έχω Την προφορά ενός μέσου Έλληνα που μιλάει ρωσικά. Μια φορά μια μου στην Αθήνα μου χε πει ότι νόμιζε ότι ήμουν ρώσος που είχα χάσει τη μητρική μου λόγω του ότι είμαι Ελλάδα από μικρός.δεν ξέρω πως ακριβως ακούγομαι στο ρώσικο αυτι για να πω.ρωσικα έκανα ένα χρόνο πριν από 12 δώδεκα χρόνια.Όλα αυτά τα χρόνια κατά καιρούς συναναστρέφομαι λίγο ηή πολυ με ρωσοφωνους.Τελευταία είχα χάσει την επαφή με τη γλώσσα.δεν θέλει και πολύ.με το που πσταςυποδι Ελλάδα το μυαλό μπλοκάρ ει τις άλλες γλώσσες και δεν βγαίνει λέξη.τεσπα Δεν το παίζω προφεσορας ούτε τα καταλαβαίνω όλα στα ρωσικα που ακουω.Θέλω χρόνο προσαρμογής και στο αυτι και στξν ομιλια ξανά και ξανά γιατί ξεχνιέμαι λόγω ελληνόφωνου περιβάλλοντος όπως είπες.