Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πουτανιαρηδες  πήρα το 603.μου διευκρινισαν από πριν την τιμή.72  γριβνες.Αλλά το αμάξι που ήρθε ήταν μαύρο  σεβρολετ.πολυτελείας.σίγουρα παίζει ρόλο στην τιμή το αμάξι.

Επί της ουσίας επειδή με έτρωγε ο κωλος πήγα να γαμησω πάλι βιζιτα αλλά μου την είχαν στημενη.ανοιγω το ίντερνετ και αρχίζω και παίρνω τηλέφωνα.σχεδόν όλες μου το κλεινόν στη μάπα.και πιστεύω ότι γι αυτό έφταιγε ότι τις μιλούσα ρωσικα.

Επισκέπτης
Με το που έλεγα πριβιεττ,για πο αμπγιβλιενιου έτρωγα ένα κλακ .Στην άλλη λεωπριβιετ.σκολκα μπιριός,ποσα παιρνεις .και έπαθε σοκ δήθεν.έκανα λάθος λέει.τεσπα παίρνω σε μια άλλη  λέει δεν έρχομαι έλα Εσύ.διεθυνση λεω και διαμερισμα .ελα εδω λεει και μετα το διαμερισμα.πάω στη μιάμιση τη νύχτα  Με τα πόδια.φτάνω απ έξω της τηλεφωνο .τάδε παντγιεστ λέει.κωδικό λέω για το θυροτηλεφωνο.έχουν κωδικό.δεν άνοιγε το μπορδελο .Τελικά άνοιξε σε ποιον όροφο λέω και διαμέρισμα.εκεί μου λέει σε 4 με 5 λεπτά μια θα ειμαι εκει με τη φιλη μου.με το που ακουω αυτο ψιλοεχέσθην.αφήνω ανοιχτή την πόρτα της εισόδου και βγαίνω να περιμένω έξω στο δρόμο που έχει φως να μην μου την πέσει κανένας στα σκοτάδια.πέρασαν 5 ,10 δέκα λεπτά κανένας.της ξανατηλεφωνω έρχομαι λέει.περιμένω αλλά δέκα.δεν φαινόταν κανένας.της ξαναπαιρνω δεν απαντούσε.αποφασίζω να φύγω.να μπω μέσα στο πέρασμα  το πραγιεζτ φοβόμουν αλλά παίρνοντας από δίπλα έξω στο δρόμο Ρίχνω μια ματιά προς τα μέσα και βλέπω έναν μαλάκια να κοιτάει μέσα απ τα σκοτάδια του πραγιεζτ.και μόλις κατάλαβε ότι κοιτάω προς τα εκεί χοροπηδάει και κρύβεται. ..περιττό να πω από εκεί και περα την κοπαναω με βήμα γοργό. Μετά από μερικά βήματα τον είδα βγήκε στο δρόμο να με ακολουθήσει.Αλλά δεν κράτησε πολύ.

Επισκέπτης
Μετά από 10 αφού είχα φύγει μου στέλνει μήνυμα ότι ήρθαμε με τη φιλη μου αλλά δεν σε είδαμε.Εγώ λέω είδα τη φιλη σου.Αυτός  και το τόνισα κρυβόταν στα σκοτάδια  Σαν τον διάολο.πήγατε να με ληστεψετε.Ποιος αυτός λέει με τη φιλη μου ήρθαμε και μου δίνει εκείνη την ώρα τον αριθμό  διαμερισματος  και τον όροφο. Πουτσες μπλε.

Επισκέπτης
Της λέω κρίμα  πού δεν σε πήδηξα.στείλε λέω μια γυμνή φωτογραφία σου να δω τι έχασα.και σταμάτησε να απαντάει.χαχαχαχα

Πήγα και σε στριπτιζαδικο εχτές.κι εκεί ιστοριούλα.πέταξα  τα εναπομείναντα Γρίβνα στον κάδο με τις καποτες.Για να σπάσει η πλήξη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μετά από 10 αφού είχα φύγει μου στέλνει μήνυμα ότι ήρθαμε με τη φιλη μου αλλά δεν σε είδαμε.Εγώ λέω είδα τη φιλη σου.Αυτός  και το τόνισα κρυβόταν στα σκοτάδια  Σαν τον διάολο.πήγατε να με ληστεψετε.Ποιος αυτός λέει με τη φιλη μου ήρθαμε και μου δίνει εκείνη την ώρα τον αριθμό  διαμερισματος  και τον όροφο. Πουτσες μπλε.

Τι να σου πω και εμενα μου ψειρισε το πορτοφολι μια καριολα την τελευταια φορα που πηγα Κιεβο.Ευτυχως ειχα κρυψει τα περισσοτερα λεφτα στις τσεπες του μπουφαν και τα συρταρια αλλιως θα ηταν μεγαλη η ζημια.Γενικα πρεπει να μοιραζεις τα λεφτα σε τρια διαφορετικα ση,εια ωστε και να σε κλεψουνε να σου μεινουν αρκετα.

Επισκέπτης
Τι να σου πω και εμενα μου ψειρισε το πορτοφολι μια καριολα την τελευταια φορα που πηγα Κιεβο.Ευτυχως ειχα κρυψει τα περισσοτερα λεφτα στις τσεπες του μπουφαν και τα συρταρια αλλιως θα ηταν μεγαλη η ζημια.Γενικα πρεπει να μοιραζεις τα λεφτα σε τρια διαφορετικα ση,εια ωστε και να σε κλεψουνε να σου μεινουν αρκετα.
βασικά Αυτό κάνω.βαζω καμποσα λεφτά σε πιο φανερό σημείο για κλέψιμο.Αλλά έτσι διπλνωοντσι και τσαλακωνονται τα κρυμμένα στο εσωτερικό πορτοφόλι μεσης.

Επισκέπτης
Πίνω καφέ τώρα σε Χάρι Εντ καφε  εστιατοριο που λεει κι οκμαν που εχει και φεις κοντρολ.το μαγαζί  γεματο υπαλληλους και μονο δυο πελατισσες.οι ντοπιοι εδω φαίνεται  δεν παρανε ακριβο.η μια απ τις δυο διμετρος μουναρος .:erection:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Πίνω καφέ τώρα σε Χάρι Εντ καφε  εστιατοριο που λεει κι οκμαν που εχει και φεις κοντρολ.το μαγαζί  γεματο υπαλληλους και μονο δυο πελατισσες.οι ντοπιοι εδω φαίνεται  δεν παρανε ακριβο.η μια απ τις δυο διμετρος μουναρος .:erection:
ειναι και ο flirter κιεβο...δεν μιλατε μπας και βγειτε παρεα;

Επισκέπτης
Το Κίεβο Κίεβο πάντως γενικά ψόφια πόλη.Σαββατόβραδο είχε λίγα περισσότερα γκομενάκιΑ να κυκλοφορούν.δεν ξέρω δεν έχουν λεφτά και κάθονται μεσα;πάντως μιλάμε για δυτικοευρωπαικου τύπου πόλη.όμορφη.με έκανε και ντράπηκα πάλι για την κατάντια της Αθήνας και της Ελλάδας γενικότερα.και μετά συνεχώς μας ταΐζουν αρχαοελληνισμο και ένδοξο παρελθόν για να κρύβουν την κατάντια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο Κίεβο πάντως γενικά ψόφια πόλη.Σαββατόβραδο είχε λίγα περισσότερα γκομενάκιΑ να κυκλοφορούν.δεν ξέρω δεν έχουν λεφτά και κάθονται μεσα;πάντως μιλάμε για δυτικοευρωπαικου τύπου πόλη.όμορφη.με έκανε και ντράπηκα πάλι για την κατάντια της Αθήνας και της Ελλάδας γενικότερα.και μετά συνεχώς μας ταΐζουν αρχαοελληνισμο και ένδοξο παρελθόν για να κρύβουν την κατάντια.

Εχασες το Σάββατο τα έχασες όλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πουτανιαρηδες  πήρα το 603.μου διευκρινισαν από πριν την τιμή.72  γριβνες.Αλλά το αμάξι που ήρθε ήταν μαύρο  σεβρολετ.πολυτελείας.σίγουρα παίζει ρόλο στην τιμή το αμάξι.

Επί της ουσίας επειδή με έτρωγε ο κωλος πήγα να γαμησω πάλι βιζιτα αλλά μου την είχαν στημενη.ανοιγω το ίντερνετ και αρχίζω και παίρνω τηλέφωνα.σχεδόν όλες μου το κλεινόν στη μάπα.και πιστεύω ότι γι αυτό έφταιγε ότι τις μιλούσα ρωσικα.
Πιθανότατα θα ήρθε chevrolet cruize δεν ειναι καθολου πολυτελείας,ειναι Ρωσσικής συναρμολόγισεις οπως και τα Toyota Camry αυτα εχουν συνηθως για ταξί.Τωρα για καποιον που έρχετε απο Ελλάδα αν το συγκρίνεις με τα αμαξια που εχει στην Ελλάδα σιγουρα ειναι πολυτελείας.

Αυτό βλέπω κ'εγώ και το γράφω συνέχεια οτι η Ελλάδα ειναι πολυ πισω και τριτοκοσμική οπως και με το ταξί για την Ελλάδα αυτό το αμάξι θεωρειται πολυτελείας εδω ειναι ενα μέσο αυτοκίνητο.
 Σχετικά με της πουτάνες εχει ενδιαφέρον τα ιδια μου εχουν πει πολλά άτομα,και στο amurspb γραφουν οτι θελει προσοχή.Αλλο τωρα τι γράφουν εδω μέσα οι μεγάλοι γαμιάδες  :jerking: :2funny: που της παίρνουν και της  :knockinb: για 5.000 γκρίβνια για 10 μέρες.
 Αυτό με ρα Ρωσσικά?Για διευκρίνησε το?Όλοι εκει μιλάνε Ρωσσικά,εσυ σαν ξενος πρεπει να μιλας τα Ρωσσικά με προφορά που αμέσως καταλάβαινουν οτι δεν εισαι Ρωσσος,μου φενεται περιεργο να μην ειναι συνηθισμενες στους ξένους.

Συνημμένα

• cruize1.png
    cruize1.png
    218,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 2015-Chevrolet-Cruze.jpg
    2015-Chevrolet-Cruze.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 17

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γι αυτο λοιπόν δυτ ευρωπαϊκό στυλ που λες. .όπου φύγει φύγει. Δυτευρωπη και γαμησι είναι αντιροπα εκτός αν είσαι γκευ. .πασιβ

• Like
Αντιδράσεις: pixkar

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αν φοβάσαι τον ίσκιο σου η είσαι μπουλης τι θες και ψάχνεσαι στο έτσι? Κάτσε κβαρτιρα σου και περίμενε εσυ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν μιλάω για πουστρακια.Για την αρχιτεκτονική μιλάω ,τον αέρα της πόλης.
μαζί πάνε αυτά. .αν είναι χαρβαλο η πόλη ολη είσαι σε σωστό δρόμο.θα γαμησρις καλά γρήγορα και βαλιου  .αν είναι κυριλέ σήκω και φύγε. .Αυτά είναι βασικά εκτός αν σου περισσεύουν 300 με500 τη μερα  :hi:

Επισκέπτης
Πιθανότατα θα ήρθε chevrolet cruize δεν ειναι καθολου πολυτελείας,ειναι Ρωσσικής συναρμολόγισεις οπως και τα Toyota Camry αυτα εχουν συνηθως για ταξί.Τωρα για καποιον που έρχετε απο Ελλάδα αν το συγκρίνεις με τα αμαξια που εχει στην Ελλάδα σιγουρα ειναι πολυτελείας.
 Αυτό βλέπω κ'εγώ και το γράφω συνέχεια οτι η Ελλάδα ειναι πολυ πισω και τριτοκοσμική οπως και με το ταξί για την Ελλάδα αυτό το αμάξι θεωρειται πολυτελείας εδω ειναι ενα μέσο αυτοκίνητο.
 Σχετικά με της πουτάνες εχει ενδιαφέρον τα ιδια μου εχουν πει πολλά άτομα,και στο amurspb γραφουν οτι θελει προσοχή.Αλλο τωρα τι γράφουν εδω μέσα οι μεγάλοι γαμιάδες  :jerking: :2funny: που της παίρνουν και της  :knockinb: για 5.000 γκρίβνια για 10 μέρες.
 Αυτό με ρα Ρωσσικά?Για διευκρίνησε το?Όλοι εκει μιλάνε Ρωσσικά,εσυ σαν ξενος πρεπει να μιλας τα Ρωσσικά με προφορά που αμέσως καταλάβαινουν οτι δεν εισαι Ρωσσος,μου φενεται περιεργο να μην ειναι συνηθισμενες στους ξένους.

εγώ Αυτό που συνάντησα είναι ότι πολλοί μιλάνε μισά μισά Ουκρανικα και ρωσικα.άλλοι μου μιλούσαν μόνο Ουκρανικα.άλλες φορές τα πιάνα άλλες όχι.Τώρα για την προφορά προφορά έχω αλλά μου χει τύχει πολλές φορές να μην με πιστεύουν ότι ειμαιξενος.έχω λέει προφορά αλλά δεν είναι τίποτα το χτυπητο ξενοφερτο.τουλαχιστον ετσι μου λενε.Η βιζιτα Πόε επηδησα με ρώτησε αν είμαι απ το....Κίεβο. :headbang:.Μετά μου λέει δεν ξέρω αν τα βγάλες όλα αυτά,σ.σ. ότι είμαι Έλληνας απ το μυαλό σου..τεσπα άλλες φορές δεν καταλαβαίνουν Χριστό άλλες το χάνω και σε κάποια σημεία επανέρχεται η ελληνική προφορά ή κανω λαθη και καρφωνομαι.αναλόγως και πόσο καιρό έχω να μιλήσω.δηλαδή  Πιο πολύ καρφωνομαι απ τα λάθη παρά απ την προφορά.

Επισκέπτης
μαζί πάνε αυτά. .αν είναι χαρβαλο η πόλη ολη είσαι σε σωστό δρόμο.θα γαμησρις καλά γρήγορα και βαλιου  .αν είναι κυριλέ σήκω και φύγε. .Αυτά είναι βασικά εκτός αν σου περισσεύουν 300 με500 τη μερα  :hi:
μιλαμε για πολυ κυριλέ πόλη. Το δεν θα γαμησω το ηξερα πριν ερθω.μπορω να πω τωρα με ασφαλεια οτι για τον μεσο πουτανιαρη το Κίεβο  ειναι απ τους χειροτερους προορισμους.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μιλαμε για πολυ κυριλέ πόλη. Το δεν θα γαμησω το ηξερα πριν ερθω.μπορω να πω τωρα με ασφαλεια οτι για τον μεσο πουτανιαρη το Κίεβο  ειναι απ τους χειροτερους προορισμους.
είσαι του δε ποιντ  :hi:
Το χω γραψει 100φορες η Ουκρανία είναι παράδεισος με εξαίρεση το Κίεβο που είναι  για μεγάλα θύματα η μεγάλους μάγκες δαγκες  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

Το διαβοητο McDonalds στην χρεσιατικ .πας στέκεσαι απ έξω κουνάς ένα εκατόγριβνο και γίνεται σκοτωμος απ το ποιά θα πρωτογαμισεις.
μαλον δεν διαβασες παλαιοτερα για τον νεαρο τουρκο που εγραψα που ταισε ολο το χρισιατικ στο μακτοναλτσ χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom