Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχει προβλημα γιατι και με τις δυο εξελιχθηκε στραβα η φαση και μαλιστα η μια ηθελε να βαλει να με δειρουν.Με τα εφταρια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.Μπλεκεις καπως.
γιατι καπιοι νομιζουν λεω υπερβολεςγια στησιματα και ξυλο θα δειξω στον σλαβιανι η μπορει να ρωτησει και ο διμητρακης τον σαλονικιο που του την εστησε μια γκομενα οδυσσο.αναλαβα δραση και εξαφανιζολ χαχαχαχ πλακα ειχε αλλα χεστηκε ο σαλονικιοσ.23 γυρισε ελλαδα σε μια εβδομαδα θα ειναι αλλες 20 μερες.δεκεβρη μου προτεινε να κατεβω και να μου αγορασει εισιτηρια αλλα αρνηθηκα,δεν ειχα λογο να παω.θα βρεθω φεβραρη μαζι του πανω,γεναρι βουκουρεστι-λισαβωνα δεκαημερο.ουτε οταν λεω οτι δεν γαμα οπειος παει ειναι ανεληθες.γελω με φιλους δικηγορους που πανε και δεν εχουν ιδεα τι παιζει,ειναι σοβαρα ατομα και δεν τους ειπα ποτε για το μπουρδελα και οτι γραφω εδω χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:helpplea: τον σκότωσες ..για Σόφια λέω. ..Σλοβακία καλά είναι γι αρχάριους. .αλλά Σοφια?έλεος  :grin:
μου αρεσε η φαση εμενα,περασα πολυ οραια τον περασμενο μαιο,πρωτη φορα σοφια.ισως παω καποτε ξανα,αν εχω χρονο και δεν παντρευτω χαχαχαχ.συμπαθησα και τον φαλακρο τυπο που ειχε το ελληνικο καφε με τα γλυκακια.μου ειπε παλια στην μοσχα γνωρισε τον πρεσβη της κυπρου.του ειπα ηταν ο θειος μου τοτε.λεει πως τον λεγανε?επαθα μπλακ αουτ ξεχασα ονομα και επιθετο,γελουσε αυτος νομιζωντας λεω φιδια.ξαφνικα μου ηρθε ειπα ονομα και επιθετο,ειπε αυτος ηταν!χρονια πολλα να τον δω και ετσι τον εβγαλα απο την σκεψη μου,δεν εχω σχεσης μαζι του ουτε κανενας μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μιλαμε για πολυ κυριλέ πόλη. Το δεν θα γαμησω το ηξερα πριν ερθω.μπορω να πω τωρα με ασφαλεια οτι για τον μεσο πουτανιαρη το Κίεβο  ειναι απ τους χειροτερους προορισμους.

Σοβαρά τώρα δεν μπορείς να γαμήσεις Κίεβο;Αυτό είναι επίτευγμα.
Θα κάτσεις μέχρι το Νέο Ετος;Ερχομαι με 5 σίγουρα πουτσώματα.

Επισκέπτης
:
τι να γαμησω τις βιζιτες της κακιας ωρας;μπορω να το παιξω αμερικανακι.να παρω τηλεφωνο να μιλησω αγγλικα για να μου τα χρεωσουν διπλα οι πουτανες β κατηγοριας και στα τυφλα κιολας.δεν ξερω τι υα μου ρθει.τετοιες δεν γαμαω.αντε γαμησα μια μην πω οτι δεν εκανα και τιποτα.τό χώ ξάνάπέί μέ τά ίδίά λέφτά γάμάώ πόλύ κάλά κάί στήν άθήνά κάί πόύτάνές πόύ μμ άρέσόύν.όχί πάτσβόύρές ύπέρτίμήμένές στά τύφλά κίόλάς.

Βέβαια  θά ήθέλά νά πήδήξώτόπ μόύνί στά χσί έντ κλάμπ πόύ λές ότί πηγαίνεις. .μέ τί λέφτά όμώς;

Άμά έίνάί νά κέράσέίς κάνένά τόπ μόύνί νά κάτσώ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εσυ ρε κμαν δεν γαμησες στο χαρκοβο  :headbang:
κ του λες για το κιεβο  :grin:
κ βεβαια δεν γαμησε ,μονο για θυματα ειναι εκει....το να σαβουρογαμησει με κανα 100φραγκο δεν του λεει οπως κ μενα τιποτα...
θα πας κιεβο αρχες μηνα κ 20 θασαι και στετιν??? :think:
για να δουμε... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγώ Αυτό που συνάντησα είναι ότι πολλοί μιλάνε μισά μισά Ουκρανικα και ρωσικα.άλλοι μου μιλούσαν μόνο Ουκρανικα.άλλες φορές τα πιάνα άλλες όχι.Τώρα για την προφορά προφορά έχω αλλά μου χει τύχει πολλές φορές να μην με πιστεύουν ότι ειμαιξενος.έχω λέει προφορά αλλά δεν είναι τίποτα το χτυπητο ξενοφερτο.τουλαχιστον ετσι μου λενε.Η βιζιτα Πόε επηδησα με ρώτησε αν είμαι απ το....Κίεβο. :headbang:.Μετά μου λέει δεν ξέρω αν τα βγάλες όλα αυτά,σ.σ. ότι είμαι Έλληνας απ το μυαλό σου..τεσπα άλλες φορές δεν καταλαβαίνουν Χριστό άλλες το χάνω και σε κάποια σημεία επανέρχεται η ελληνική προφορά ή κανω λαθη και καρφωνομαι.αναλόγως και πόσο καιρό έχω να μιλήσω.δηλαδή  Πιο πολύ καρφωνομαι απ τα λάθη παρά απ την προφορά.
Συγγνώμη γιατι μπερδεύτηκα λίγο.Ενας Ελληνας ειναι πρακτικά αδυνατον να μιλησει Ρωσσικά χωρις προφορά....πρέπει να μένει στη Ρωσσία τουλάχιστον 10 χρόνια και να μη συναναστρέφετε και πολυ με αλλους Ελληνες.Υπαρχει εδω ενας Ιταλός που ειναι απο το 1995 και εχει καταφέρει και μιλάει Ρωσσικά χωρις προφορά.Εσυ πόσο καιρο εχεις κανει μαθηματα Ρωσσικών?
 Παντος ολα ειναι ακριβώς οπως τα γράφεις.

Επισκέπτης
Συγγνώμη γιατι μπερδεύτηκα λίγο.Ενας Ελληνας ειναι πρακτικά αδυνατον να μιλησει Ρωσσικά χωρις προφορά....πρέπει να μένει στη Ρωσσία τουλάχιστον 10 χρόνια και να μη συναναστρέφετε και πολυ με αλλους Ελληνες.Υπαρχει εδω ενας Ιταλός που ειναι απο το 1995 και εχει καταφέρει και μιλάει Ρωσσικά χωρις προφορά.Εσυ πόσο καιρο εχεις κανει μαθηματα Ρωσσικών?

Δεν είπα ότι δεν έχω προφορά. Απλά δεν έχω  Την προφορά ενός μέσου Έλληνα που μιλάει ρωσικά. Μια φορά μια μου στην Αθήνα μου χε πει ότι νόμιζε ότι ήμουν ρώσος που είχα χάσει τη μητρική μου λόγω του ότι είμαι Ελλάδα από μικρός.δεν ξέρω πως ακριβως ακούγομαι στο ρώσικο  αυτι για να πω.ρωσικα έκανα ένα χρόνο πριν από 12 δώδεκα χρόνια.Όλα αυτά τα χρόνια κατά καιρούς συναναστρέφομαι λίγο ηή πολυ με ρωσοφωνους.Τελευταία είχα χάσει την επαφή με τη γλώσσα.δεν θέλει και πολύ.με το που πσταςυποδι Ελλάδα το μυαλό μπλοκάρ ει τις άλλες γλώσσες και δεν βγαίνει λέξη.τεσπα Δεν  το παίζω προφεσορας ούτε τα καταλαβαίνω όλα στα ρωσικα που ακουω.Θέλω χρόνο προσαρμογής και στο αυτι και στξν ομιλια ξανά και ξανά γιατί ξεχνιέμαι λόγω ελληνόφωνου περιβάλλοντος όπως είπες.

Επισκέπτης
μίά κάί έίσάί ντόπίός πλέόν στή Ρωσία έχέίς κάνένά βίντέό πόύ νά μίλάς ρώσίκά νά πάρώ μίά ίδέά πώς τά μίλάς.

Επισκέπτης
Έπαθα σοκ τώρα.Επιβεβαίωσα αυτό που είδα και νόμισα ότι άκουσα προχτες. Ένας περαστικός πάτησε νάρκη διπλα στην πολυκατοικία του στην οδό Ντονέτσκ και σκοτώθηκε.Προχτες που βόλταρα με τα πόδια πέρασα από εκεί!!Είδα τις κορδέλες και αστυνομία παντού.Στέκονταν κάτι γριες και περνάω από δίπλα μήπως ακούσω τίποτα και καταλάβω τί έγινε. Μιλούσαν ουκρανικά μπερδεμένα με ρώσικα και έπιασα μια φράση σαν 'μίνα πανταρβαλας'.Έσκασε νάρκη.Έτσι μου φάνηκε ότι άκουσα εκείνη την ώρα.Και σήμερα το επιβεβαίωσα.το άκουσα στα νέα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μίά κάί έίσάί ντόπίός πλέόν στή Ρωσία έχέίς κάνένά βίντέό πόύ νά μίλάς ρώσίκά νά πάρώ μίά ίδέά πώς τά μίλάς.

μηδεν προφορα ο μητσος. βασικα εχει μια προφορα για ολες τις γλωσσες.

Επισκέπτης
ώρε πούστη ,ώρε πούστη.Τώρα που διαβάζω κι άλλα μου σηκώθηκε η τρίχα.Η έκρηξη λέει ότι έγινε κατα τις 10:35.Εγω πρέπει να πέρασα από κει κατά τις 12 παρά.Και φαινόταν ότι ήταν πρόσφατα.Ερχόντουσαν ακόμα μπάτσοι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
αυτο παντως που εχω να δηλωσω οτι τωρα τελευταια στα στριπτιτζαδικα και μετα απο πολυ αποχη σε τετοιους χωρους ειναι τιγκα στην Ουκρανια και κυριως Κιεβο

Επισκέπτης
αυτο παντως που εχω να δηλωσω οτι τωρα τελευταια στα στριπτιτζαδικα και μετα απο πολυ αποχη σε τετοιους χωρους ειναι τιγκα στην Ουκρανια και κυριως Κιεβο
σ άύτό πόύ πήγσ τό σάββάτ7 ήμάστάν έγώ άλλόί δύό κάί δέκά στρίπτίζόύδές.Κέράσά κά δύό μέρίκά πότά ήπίά κί έγώ 4-5 κόρόνές...μέτά άπό κάμπόσή ώρά έμέίνά μόνός μόύ κάί ήρθάν κί έκάτσάν δύό άπό δάύτές κάί ότάν τίς έίπά ότί χρήμά γίόκ ,τά έφάγά μέ τίς φύό πρόήγόύμένς,μόύ λένέ θά σέ σύνόδέύσόύμέ έξώ.σόύ λέέί άφόύ δέν έίνάί άλλός στό μάγάζί κάί έγώ δέν έχώ άλλά νά ξόδέψώ τί νά χόρέύόύν τζάμπά.λέώ θά πάμέ κί όί τρέίς;όχί άπάντάνέ.θά πάμέ κί δύό ;σύνέχίζώ.όχί λένέ θά πάς μόνός σόύ.άύτό σκέφτήκά κί έγώ άπάντάώ κάί άντέ γέίά.πέτάμένά λέφτά.όί στρίπτίζόύδές βύζί τής πρόκόπής δέν έίχέ κάμίά.κσνά δύό άπό δαύτες όμώς έίχάν κάτί κώλάρές κάί πόδάρές. :erection:. Τό όνόμά τόύ μαγαζιού δέν τό θύμάμάί.έίνάί στό άρένά σίτί πίό πέρά άπ τήν έίσόδό τόύ σκάί κλάμπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom