Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Ο Red είναι γατόνι με πολλά χιλιόμετρα στο ανατολικό μπλοκ. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν 
εγω του ριχνω το γαντι

images

Επισκέπτης
Η προφορά δεν έχει να κάνει με τα πανεπιστήμια ούτε με το πόσο καλά μιλά κάποιος τη γλώσσα.Ο πρόεδρος είμαι σίγουρος μιλάει και καταλαβαίνει 100 φορές,τουλάχιστον, καλύτερα ρώσικα από μένα.Αλλά η πρόφορα δεν έχει να κάνει μ αυτό.Δεν είμαι παγκόσμιο φαίνομενο.Ξέρω κι άλλους.Πάντως κι εγώ κι άλλοι έχουμε ένα πλεονέκτημα στο θέμα ,χωρίς να οφείλεται αποκλειστικά σ αυτο η διαφορά.Δεν χρειάζεται να λέω και όλα τα μυστικά του επαγγέλματος αλλά έχει να κάνει με το αυλάκι.

Το τσίκι πίκι είναι στην αρχή της στοάς.Είχε λουκέτο.Απ την έξω τη μεριά.Στη γωνία δίπλα στο τσίκι πίκι.Ανεβαίνεις πάνω όροφο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680

Επισκέπτης
Το ευτύχημα με το στριπτιζάδικο πάντως ήταν ότι είχα ξεχάσει τα περισσότερα λεφτά στο σπίτι.Θα με μαδουσαν οι πουτάνες.Με είχαν περικυκλωσει.χαχαχα

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ  οσό κερνουσα και έπινα και εγώ δεν έφερνε ποτέ ρέστα.94 εκανε η μπιρα 100 εδινα και τα κρατουσε.265 εκανε το κοκτειλ της γκομενας 300 εδινα 300 κρατουσε.όποτε σε μια φάση ,εκεί της λέω της σερβιτόρας.ρέστα δεν δινετε;Δεν το συνηθιζεται; είναι για το τσάι που λεμε это на чаевые :pipa3: μου λέει η καργιολιτσα  και φεύγει.στο τελευταίο διακοσαρικο που είχα τηςλέω повторить пожалуйста и верни мне сдачу.100 гривен это слишком много на чаевые.και μετά έγινε που δεν το πίστευα .μου φέρε κανονικά τα ρέστα για τη μπίρα αλλά και όλα τα προηγούμενα ρέστα που είχε κρατήσει!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Η προφορά δεν έχει να κάνει με τα πανεπιστήμια ούτε με το πόσο καλά μιλά κάποιος τη γλώσσα.Ο πρόεδρος είμαι σίγουρος μιλάει και καταλαβαίνει 100 φορές,τουλάχιστον, καλύτερα ρώσικα από μένα.Αλλά η πρόφορα δεν έχει να κάνει μ αυτό.Δεν είμαι παγκόσμιο φαίνομενο.Ξέρω κι άλλους.Πάντως κι εγώ κι άλλοι έχουμε ένα πλεονέκτημα στο θέμα ,χωρίς να οφείλεται αποκλειστικά σ αυτο η διαφορά.Δεν χρειάζεται να λέω και όλα τα μυστικά του επαγγέλματος αλλά έχει να κάνει με το αυλάκι.

Το τσίκι πίκι είναι στην αρχή της στοάς.Είχε λουκέτο.Απ την έξω τη μεριά.Στη γωνία δίπλα στο τσίκι πίκι.Ανεβαίνεις πάνω όροφο.
Μην με παρεξηγείς αλλά έχω την εντύπωση οτι μάς δουλεύεις.Αν θες πάντως σου στέλνω τώρα σε ΠΜ το τηλέφωνο μου η το Skype να δούμε τι ψάρια πιάνεις 

Επισκέπτης
Να δούμε την προφορά σου  :grin:
κοιτα δεν χρειάζομαι να αποδειξω τιποτα.και του κερατα τα λαθη κανω και την προφορα την χανω,αμα δεν ασχολούμαι. Αλλα αν το εξασκω συχνα το επαγγελμα ουτε εγω δεν με πιστευω. :grin:

Ειδες που μπερδευτηκες και εσυ;χωρις να μιλησω καν.που να μιλησω κιολας.χαχα.δεν εισαι ο μονος που μπερδεύεται.

Ενα θα σουπω  μονο. το καλυτερο ψεμα ειναι η μιση αληθεια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
κοιτα δεν χρειάζομαι να αποδειξω τιποτα.και του κερατα τα λαθη κανω και την προφορα την χανω,αμα δεν ασχολούμαι. Αλλα αν το εξασκω συχνα το επαγγελμα ουτε εγω δεν με πιστευω. :grin:

Ειδες που μπερδευτηκες και εσυ;χωρις να μιλησω καν.που να μιλησω κιολας.χαχα.δεν εισαι ο μονος που μπερδεύεται.

Ενα θα σουπω  μονο. το καλυτερο ψεμα ειναι η μιση αληθεια.
Τώρα είμαι σίγουρος ότι μας δουλεύεις, Με τους μεταφραστές του ίντερνετ και εγώ ξέρω βουσμάνικα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom