Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 680
εγω του ριχνω το γαντιΟ Red είναι γατόνι με πολλά χιλιόμετρα στο ανατολικό μπλοκ. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν
εγω του ριχνω το γαντιΟ Red είναι γατόνι με πολλά χιλιόμετρα στο ανατολικό μπλοκ. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν
εσυ ρε που χαθηκες τοσους μηνες;;;;Ο Red είναι γατόνι με πολλά χιλιόμετρα στο ανατολικό μπλοκ. Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτόν
Αθήνα,Βουλγαρία,βόρεια Ελλάδα, ξέρεις καλά το τρίγωνο που κυκλοφορώ ;)εσυ ρε που χαθηκες τοσους μηνες;;;;
dead onπατρινο-καλαματιανοι και λοιπα γυρω χωρια θα διευκολυνθουν ιδιαιτερα στην προφορα λογω συγγενειας.
δεν το ξερω....οποτε λαθος πληροφοριαΤο τσίκι πίκι είναι στην αρχή της στοάς.Είχε λουκέτο.Απ την έξω τη μεριά.Στη γωνία δίπλα στο τσίκι πίκι.Ανεβαίνεις πάνω όροφο.
dead on
καταγωγη κατω απο το αυλακι σιγουρα.
μπορεί να κάνω και (πολύ) λάθος εδώ και δεν ξέρω γιατί αλλά ο πρόεδρος μου φέρνει σε αιτωλοακαρνάνα στην καταγωγή.καταγωγη κατω απο το αυλακι σιγουρα.
μπορεί να κάνω και (πολύ) λάθος εδώ αλλά ο πρόεδρος μου φέρνει σε αιτωλοακαρνάνα στην καταγωγή.
στην καταγωγή λέω.ίσως πάλι καμία σχέση οπότε γράψε λάθος.ο μητσος? οχι εχει την πασαλιμανιωτικη προφορα
Μην με παρεξηγείς αλλά έχω την εντύπωση οτι μάς δουλεύεις.Αν θες πάντως σου στέλνω τώρα σε ΠΜ το τηλέφωνο μου η το Skype να δούμε τι ψάρια πιάνειςΗ προφορά δεν έχει να κάνει με τα πανεπιστήμια ούτε με το πόσο καλά μιλά κάποιος τη γλώσσα.Ο πρόεδρος είμαι σίγουρος μιλάει και καταλαβαίνει 100 φορές,τουλάχιστον, καλύτερα ρώσικα από μένα.Αλλά η πρόφορα δεν έχει να κάνει μ αυτό.Δεν είμαι παγκόσμιο φαίνομενο.Ξέρω κι άλλους.Πάντως κι εγώ κι άλλοι έχουμε ένα πλεονέκτημα στο θέμα ,χωρίς να οφείλεται αποκλειστικά σ αυτο η διαφορά.Δεν χρειάζεται να λέω και όλα τα μυστικά του επαγγέλματος αλλά έχει να κάνει με το αυλάκι.
Το τσίκι πίκι είναι στην αρχή της στοάς.Είχε λουκέτο.Απ την έξω τη μεριά.Στη γωνία δίπλα στο τσίκι πίκι.Ανεβαίνεις πάνω όροφο.
τι εννοείς σας δουλεύω ;Μην με παρεξηγείς αλλά έχω την εντύπωση οτι μάς δουλεύεις.Αν θες πάντως σου στέλνω τώρα σε ΠΜ το τηλέφωνο μου η το Skype να δούμε τι ψάρια πιάνεις
Δεν θέλεις να μιλήσουμε λίγο ρωσικά στο τηλέφωνο ?τι εννοείς σας δουλεύω ;
για Ποιο λογο;Δεν θέλεις να μιλήσουμε λίγο ρωσικά στο τηλέφωνο ?
Να δούμε την προφορά σουγια Ποιο λογο;
κοιτα δεν χρειάζομαι να αποδειξω τιποτα.και του κερατα τα λαθη κανω και την προφορα την χανω,αμα δεν ασχολούμαι. Αλλα αν το εξασκω συχνα το επαγγελμα ουτε εγω δεν με πιστευω.Να δούμε την προφορά σου
Τώρα είμαι σίγουρος ότι μας δουλεύεις, Με τους μεταφραστές του ίντερνετ και εγώ ξέρω βουσμάνικακοιτα δεν χρειάζομαι να αποδειξω τιποτα.και του κερατα τα λαθη κανω και την προφορα την χανω,αμα δεν ασχολούμαι. Αλλα αν το εξασκω συχνα το επαγγελμα ουτε εγω δεν με πιστευω.
Ειδες που μπερδευτηκες και εσυ;χωρις να μιλησω καν.που να μιλησω κιολας.χαχα.δεν εισαι ο μονος που μπερδεύεται.
Ενα θα σουπω μονο. το καλυτερο ψεμα ειναι η μιση αληθεια.
αμα μου βρεις εσυ τοσο φυσικο μεταφραστη στο ιντερνετ ,τον αγοραζω.Τώρα είμαι σίγουρος ότι μας δουλεύεις, Με τους μεταφραστές του ίντερνετ και εγώ ξέρω βουσμάνικα