Επισκέπτης
Αλλα ολα αυτα που εγραψα παραπανω ,τα ταξι,οι ποτανες και τα αλλα με βλαχοαμερικανικα νομιζεις συνεννοεισαι στο κιεβο;
Ένταξη την προσωπική μου γνώμη λέω, αν δεν σου κάνει την γράφεις στα αρχίδια σου.Αλλα ολα αυτα που εγραψα παραπανω ,τα ταξι,οι ποτανες και τα αλλα με βλαχοαμερικανικα νομιζεις συνεννοεισαι στο κιεβο;
Αμα θες να σου δωσω και ένα μικρο τιπ για την προφορα.τα е που ειναι μεσα στις λεξεις και δεν τονιζονται να τα λες и.να λες ντιλα και τιμπια .οχι ντελα και τα τεμπια οπως τα πες.
ξεχασα πως κανει η γάτα στα σρα ρωσικα.κατσε να ρωτησω τον γηγεγη. какой звук издает кошка νυχτεριε;το μιαου το πετυχε δασκαλε?
Στο 1.43'' κανονικά το λεω ιντερβγιού.γεια σου προεδρε με τα ελληνορωσικα σου.μου θυμιζουν εντονα τα ελληνογερμανικα.το πες μονος σου δεν προσπαθησες ποτε να μην εχεις προφορα.εκανες και ενα λαθος στο ιντερβιού.το πες ιντερβού.
Αμα θυμηυεις ανεβασε μελλοντικα και ενα βιντεο που θα μιλας για ωρα ρωσικα.θα χε ενδιαφερον.
Αν το βάλει στόχο κάποιος όπως ο Ιταλός που ανέφερα,καθως και ενας φίλος μου Αζέρος μπορει να πετυχει την προφορά.Ο Ιταλός πηγαινε σε καποιο καθηγητή και εκανε μαθηματα ορθοφωνίας.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατι τα έκανε όλα αυτά? .Ο αλλος ο Αζέρος προσπαθησε για να μην τον κοιτάνε υποτιμιτικά.Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που μπορεί να προφέρει σωστά τα ρωσικά σκληρά σύμφωνα ακόμα και αν διαμενει Ρωσία μόνιμα και 30 χρόνια. Όπως και οι ρώσοι δεν μπορούν να μάθουν τα ελληνικά χωρίς να έχουν ξενική προφορά προφορά. Την γλώσσα την μαθαινεις καλά μόνο σε παιδική ηλικία.
εγω παλι επιτηδες το γράφω Мнияу και οχι мияу οπως το γραφουν οι ΡωσσοιΑ ναι το το πετυχε.αν ελεγε νιαου θα το χανε.
Και μια πουτανα φεραμε,ο αγγλος κοκκορας κανει κούκα-ντουντλ-ντου.
σωστα μιλας αρχοντα!οι πουτανες που γαμα ο αρχοντας δεν πανε με αλλουςΠοιο ιντερνετ?Βρες μια φωτο που εχω ποσταρει στο ιντερνετ να την εχει ποσταρει αλλος και μετα μιλα.Και εχω αλλες 200 φωτο απο τις ιδιες γκομενες που δεν ποσταρω.
Και γιατι να ποσταρω απο το ιντερνετ?Για να βρουνε οι αλλοι ποιες ειναι?
ναι και η κοτουλα κοκοκο,το κοκκορακι κικιρικικι να σε ξυπναει καθε πρωι.δεν αφηνουμε τις μαλακιες λεω,να μας πειτε που να βρουμε καμια καλη πουτανα;ο σκυλος μπαου μπαου
αφου εισαι νερτ που λενε οι αμερικλανοι και με μαθηματα ενοσ χρονου εμαθες πριν 12 χρονια να μιλας ρωσικα και να ξερεις φαρσι τα αλφαβητα παιξε με το μιστερ χ .θα δεις που εχει σαλον στο κεντρο να γαμησεις με 400-600.ουκρανικα μιλανε οι κουβαλητοι εκει.ακουσα και παλαιοτερα απο καπειους που μετακομισαν κιεβ η τουριστες απο λβοβ.ρωσικα δεν μαθαινεις ουτε τα βασικα σε ενα χρονο μην μας λες μαλακιες για προφορες.μην αχωνεσαι,γαμα τα μαμπα χρονοβορα ειναι παιξε mister x odessa σου βγαζει και κιεβο.αλλη φορα να ερχεσαι οδυσσο που θα ειμασται και εμεις να σε παμε σαλον με 400-600.ειδες,εμαθες μην ξαναπας μονος.ναι και η κοτουλα κοκοκο,το κοκκορακι κικιρικικι να σε ξυπναει καθε πρωι.δεν αφηνουμε τις μαλακιες λεω,να μας πειτε που να βρουμε καμια καλη πουτανα;
αφου εισαι νερτ που λενε οι αμερικλανοι και με μαθηματα ενοσ χρονου εμαθες πριν 12 χρονια να μιλας ρωσικα και να ξερεις φαρσι τα αλφαβητα παιξε με το μιστερ χ .θα δεις που εχει σαλον στο κεντρο να γαμησεις με 400-600.ουκρανικα μιλανε οι κουβαλητοι εκει.ακουσα και παλαιοτερα απο καπειους που μετακομισαν κιεβ η τουριστες απο λβοβ.ρωσικα δεν μαθαινεις ουτε τα βασικα σε ενα χρονο μην μας λες μαλακιες για προφορες.μην αχωνεσαι,γαμα τα μαμπα χρονοβορα ειναι παιξε mister x odessa σου βγαζει και κιεβο.αλλη φορα να ερχεσαι οδυσσο που θα ειμασται και εμεις να σε παμε σαλον με 400-600.ειδες,εμαθες μην ξαναπας μονος.
για αυτο τον ειπα νερτ,ειδες την ταινεια με τα νερτ?κατι παναιξηπνα παιδακια με γυαλακια που τους πειραζαν ομως ολοι χαχαχαχμε ενα χρονο δεν μαθαινονται τα ρωσικα.