Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
εδω θα διαφωνησω μαζι σου εγω μεσα σε 3 μηνες συνενουμουν μια χαρα
φτωχο λεξιλογιο αλλα επαρκες γαι παραπανω απο τα τυπικα
τωρα η προφορα ειναι ενα ζητημα
Πολύ δύσκολα τα ρωσικά,και το δικό σου λεξιλόγιο φίλε μου είναι πολύ περιορισμένο.Και από αυτά που ξέρω τραβιέσαι περίπου 8 χρόνια με Ρωσία και Ουκρανία οπότε για έναν χρόνο δεν μαθαίνεις τίποτα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σταριι - ντροτσιτ
στην ελλαδα το κανουμε μια λεξη

α κατάλαβα, σαν το ποιηματάκι.

ατκαζάλα νότσιου, ατκαζάλα ντνιόμ
ντούμαγιες μουι ντρούτσιμ
νιετ, ντρουγκίχ γιεμπιόμ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Πολύ δύσκολα τα ρωσικά,και το δικό σου λεξιλόγιο φίλε μου είναι πολύ περιορισμένο.Και από αυτά που ξέρω τραβιέσαι περίπου 8 χρόνια με Ρωσία και Ουκρανία οπότε για έναν χρόνο δεν μαθαίνεις τίποτα
Ε τι ρε συ θα παω να πιασω πολιτικη συζητηση η φιλοσοφικη; ποτε δεν αντιμετωπισα ομως το παραμικρο προβλημα...το θεμα μου παντα ηταν ειναι και θα ειναι οταν μιλανε πολυ γρηγορα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εντωμεταξύ  οσό κερνουσα και έπινα και εγώ δεν έφερνε ποτέ ρέστα.94 εκανε η μπιρα 100 εδινα και τα κρατουσε.265 εκανε το κοκτειλ της γκομενας 300 εδινα 300 κρατουσε.όποτε σε μια φάση ,εκεί της λέω της σερβιτόρας.ρέστα δεν δινετε;Δεν το συνηθιζεται; είναι για το τσάι που λεμε это на чаевые :pipa3: μου λέει η καργιολιτσα  και φεύγει.στο τελευταίο διακοσαρικο που είχα τηςλέω повторить пожалуйста и верни мне сдачу.100 гривен это слишком много на чаевые.και μετά έγινε που δεν το πίστευα .μου φέρε κανονικά τα ρέστα για τη μπίρα αλλά και όλα τα προηγούμενα ρέστα που είχε κρατήσει!
καλα ρε μας δουλευεις?εισαι τοσο τσιπης που ζητησες να σου φερει και τα ρεστα 6 γριβνα?χαχαχχαχ θες να γαμησεις και μοντελα χαχαχαχ.ρε μας δουλευεις?ξερεις ποσα χαλαμε σε κερασματα την μερα?ποσα αφηνουμε στις γκαρσονες ιδικα και αν τισ γουσταρω?μαλον γενικα το πληρωμενο μουνι σου μυριζει απο τσιγουνια χααχαχαχαχ αντε καλυνηχτα απο μενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην τον μεμφεις μεταφρασε αυτο που εγραψα....ειπαμε γκρικρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν τοχει. στοπα σιγουρη μεθοδος. το εκανα και στον αχαχουχα οταν θελαμε να γραψουμε κατι στα αγγλικα να μην καταλαβαινει και εκνευριζοταν.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ε τι ρε συ θα παω να πιασω πολιτικη συζητηση η φιλοσοφικη; ποτε δεν αντιμετωπισα ομως το παραμικρο προβλημα...το θεμα μου παντα ηταν ειναι και θα ειναι οταν μιλανε πολυ γρηγορα
Δεν το κατάλαβες δεν λέω για σένα. Ο  μπουρδελογυρισμένος λέει ότι έμαθε ρωσικά σε ένα χρόνο και η προφορά του δεν ξεχωρίζει σχεδόν από έναν ρώσο  :think: επιπλέον γράφει χωρίς ορθογραφικά λάθη στα ρωσικά και ομιλεί και την  ρωσική αργό  :think:

Επισκέπτης
καλα ρε μας δουλευεις?εισαι τοσο τσιπης που ζητησες να σου φερει και τα ρεστα 6 γριβνα?χαχαχχαχ θες να γαμησεις και μοντελα χαχαχαχ.ρε μας δουλευεις?ξερεις ποσα χαλαμε σε κερασματα την μερα?ποσα αφηνουμε στις γκαρσονες ιδικα και αν τισ γουσταρω?μαλον γενικα το πληρωμενο μουνι σου μυριζει απο τσιγουνια χααχαχαχαχ αντε καλυνηχτα απο μενα.
τώρά θά μάς πέίς ότί έίσάί κάί κμάν.θά άκόύμπάγά ένά σώρό λέφτά στίς σέρβίτόρές τόύ κώλόμόάρόύ πόύ δέν θά γάμίύσά;έτσί γάμάτέ εκεί;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Δεν το κατάλαβες δεν λέω για σένα. Ο  μπουρδελογυρισμένος λέει ότι έμαθε ρωσικά σε ένα χρόνο και η προφορά του δεν ξεχωρίζει σχεδόν από έναν ρώσο  :think: επιπλέον γράφει χωρίς ορθογραφικά λάθη στα ρωσικά και ομιλεί και την  ρωσική αργό  :think:
σου μυρισε μαριαν το ειδα....το ποσταρες πριν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αλλος στελιος απο δω. τελικα ολοι οι χουβαρνταδες ερχονται πορνοεκδρομες εκει. ηθελα ναξερα αφου τους λειπουν 9 ευρω να συμπληρωσουν 10ρικο γιατι θελουν εκδρομες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μην τον μεμφεις μεταφρασε αυτο που εγραψα....ειπαμε γκρικρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σκεφτου να γνωριζαμε τον τυπο σε γκομενες και να θελανε μπουκαλες στα στεικ χαουζ τι θα ελεγαν για αυτον.ον τακοι ζιατνι χαχαχαχα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
σκεφτου να γνωριζαμε τον τυπο σε γκομενες και να θελανε μπουκαλες στα στεικ χαουζ τι θα ελεγαν για αυτον.ον τακοι ζιατνι χαχαχαχα
εμενα μ αρεσει οτι μιλας ρωσικα τα λες τραγουδιστα  :cheesy: κυπριακη προφορα
βεβαια σδτην κυπρο εχετε παχια σιγμα στην προφορα

Επισκέπτης
έίπά θέλώ νά γάμήσώ τόπ μόντέλ,δέν έίπά έχώ κέφτά νά τό γάμήσώ,έσύ μάς μάς λές νά πςίρνώ πάτσάβόύρές γίά ένά σψρό λέφτά.κίά πρέπέί νά πάώ κίέβό γί άύτό.τέτόίές γάμάς μέτάξόύργέίό μέ δέκάρίκό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έίπά θέλώ νά γάμήσώ τόπ μόντέλ,δέν έίπά έχώ κέφτά νά τό γάμήσώ,έσύ μάς μάς λές νά πςίρνώ πάτσάβόύρές γίά ένά σψρό λέφτά.κίά πρέπέί νά πάώ κίέβό γί άύτό.τέτόίές γάμάς μέτάξόύργέίό μέ δέκάρίκό.

καλα τα λες στελιο. εσυ εισαι μοντελακι που ακουστηκε να πλερωσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom