Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νταξει για το προχωρημενης δεν ξερω ω αλλα μπουχεσαςεισαι.και ντρατσιουν.

σκεφτεσαι σαν τον μεσο ορο μπατιρη. νομιζεις οτι μονο ηλικιωμενοι κοιλαραδες εχουν λεφτα να χαλανε. λαθος.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τον εχω κανει μπλοκ 2 χρονια...εκει με εχει παει μια κιεβιτισσα γκομενα που εχω....σου λεω πως ειναι τα γεγονοτα...τωρα εσυ πιστευε οτι θες....
α!!!! και οτι κανεις με τον κμαν το κανω εγω σε σενα δημοσια ...σε προκαλω να παμε ουκρανισταν παρεα να σε δω κι εσενα τι ψαρια πιανεις
ρε τι γινετε με σας...3 ωρες ελειπα 5 σελιδες γραφτηκαν,,,τσατ το κανατε!!! :grin:
ναι ρε σλαβιανι τελος μηνα εχω τον κμαν στο στεττιν αν ερθει οντως ,μετα θα πεταχτω 7 μερες κισιναου κ μια γρηγορη 3-4 ουκραινα,,αν σε βολευει κι εισαι εκει τα λεμε επιτοπου  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω του ριχνω το γαντι

images
χειρουργος εισαι??? :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αλλά καλύτερα για πίσου τεμπιά (μη τετελεσμένο)

το ναπισού είναι τετελεσμένο άρα σαν ενεστώτας θα μεταφρασθεί μέλλοντας, θα σε γράψω.
αν και νερντ που λεει ο λεων,,πρεπει να τοχεις.. :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τσατρα πατρα κατι ξερω.
για να γαμησουμ ολοι μαθαμε αναγκαστικα
παντως ο δασκαλος μου συτα ντοιτς μου ειπε τα ρωσσικα τα λατρευω,,το ιδιο κιε γω,απλα πηγα πισω αναγκαστικα απ οσα ηξερα γιατι μαθαινω τα γερμανικα κ δεν γινεται να προχωραω παραλληλα σε τεοια ηληκια... :rolleyes:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καλα ρε μας δουλευεις?εισαι τοσο τσιπης που ζητησες να σου φερει και τα ρεστα 6 γριβνα?χαχαχχαχ θες να γαμησεις και μοντελα χαχαχαχ.ρε μας δουλευεις?ξερεις ποσα χαλαμε σε κερασματα την μερα?ποσα αφηνουμε στις γκαρσονες ιδικα και αν τισ γουσταρω?μαλον γενικα το πληρωμενο μουνι σου μυριζει απο τσιγουνια χααχαχαχαχ αντε καλυνηχτα απο μενα.
δεν ηθελα να γα το πω,αλλα ελεος ρε πουστη ,,,, :grin: :grin: :grin: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τώρά θά μάς πέίς ότί έίσάί κάί κμάν.θά άκόύμπάγά ένά σώρό λέφτά στίς σέρβίτόρές τόύ κώλόμόάρόύ πόύ δέν θά γάμίύσά;έτσί γάμάτέ εκεί;
οχι ρε,αλλα αφου μπηκες η ριξε κανα διφραγκο η μην πας καθολου οπως εγω πχ
μην εισαι θυμα σωστος  :hi:
αλλα οχι και  στα 295 χριβνα πουναι τα ρεστα απο 300... :grin: :grin: :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
έίπά θέλώ νά γάμήσώ τόπ μόντέλ,δέν έίπά έχώ κέφτά νά τό γάμήσώ,έσύ μάς μάς λές νά πςίρνώ πάτσάβόύρές γίά ένά σψρό λέφτά.κίά πρέπέί νά πάώ κίέβό γί άύτό.τέτόίές γάμάς μέτάξόύργέίό μέ δέκάρίκό.
αν κοιταγεσαι
αν μιλας ρωσσικα
αν εισαι μεχρι 30 εμφανισημος
αν δεν εισαι οργιο
γαμας για πλακα καλη γκομενσ ουκρανια...κι οχι μια,,πολλες
αρα.....κατι λειπει... ;)

Επισκέπτης
αν κοιταγεσαι
αν μιλας ρωσσικα
αν εισαι μεχρι 30 εμφανισημος
αν δεν εισαι οργιο
γαμας για πλακα καλη γκομενσ ουκρανια...κι οχι μια,,πολλες
αρα.....κατι λειπει... ;)
ένα βασικό που λείπει είναι  Ο πολύ περιορισμένος χρόνος.τι να κανεις σε  μέρες.ειναι η Πρώτη φορά που πατάω Ρωσοφωνο μέρος μετά από μια δεκαετία περίπου.Επίσης πάσχω από μία αρρώστια.Μ αρέσουν οι μουναρες.χαχα

Παρεπιπτοντως.το κουμπί του φασκελωματος πού  ειναι να φασκελωσω τον σαβουρογαμη και ακριβοπληρωτη τον Έκτορα.θα πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του με τις μαλακιες  που γράφει.

Επισκέπτης
οχι αλλα αφου μπηκες η ριξε κανα διφραγκο η μην πας καθολου οπως εγω πχ
μην εισαι θυμα σωστος  :hi:
αλλα οχι και  στα 295 χριβνα πουναι τα ρεστα απο 300... :grin: :grin: :grin: :grin:
οχι δεν κατάλαβες 265 έκανε το ένα το ένα κέρασμα βάλε  πόσα κεράσματαα και πόσα ήπια Εγώ.τεσπα με τα κωλομοαρα δεν ασχολούμαι.καμμένα λεφτά.έχει πλάκα όμως το θέμα απ τη μια κοροϊδεύουν τον κμαν ότι τα σκάει χοντρά απ και απ την άλλη τα σκάνε χοντρά σε σερβοτορας κωλομοαρων χωρίς να γαμησουν κιολας.

Επισκέπτης
Για συγκρίνετε απανταχού σαβουρογαμηδες και καλοπληρωτες (σ.σ.Έκτορας )τι γαμησα προεορτια εν Αθήναις  με ενα πενηνταρακι και τι πατσαβουρες γαματε με δεκαδες χιλιαδες γριβνες.δεν το θεωρώ κατόρθωμα οι εν Αθήναις πουτανιαρηδες γνωρίζουν.Απλά το βάζω σαν μέτρο σύγκρισης.

04.jpg
02.jpg

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καλα ρε φιλε ποσο ηπιες,αν ηπιες 10 ποτα και σου ετρωγε 5 γριβνα το ενα ειναι 50 γριβνα!2 ευρο!πρεπει να σε συμπαθησε η κοπελα χαχαχαχα.
50 τοενα ναχει 2ε ειναι,,,κωλαδικο μαλλον πιο πολλα θα τοχε....απο 100-200..τι 5 χριβνια τσαμπουνας κι εσυ ρε χαρη..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
έγώ ρέ ντράτσίόύν έχώ γύρίσέί τόν κόσμό μέ κέρμάτά στήν τσέπή.κάί κάλά μόύνίά γάνάώ μέ λίγσ λέφτά.θύμά.
πως το καταφερνεις αυτο?ρομα εισαι χαχαχαχαχ.σοβαρεψου λιγο,αστα αυτα.αν παω μια μερα και πω ηρθα αφραγγος αυτη την φορα θα φαω το ξυλο της ζωης μου.ειδες τον κμαν που ειχε καλη προθεση να αγορασει στην βιζιτα κινητο και δεν δουλευε η καρτα.αυτη νομισε την δουλευει και τον απειλησε χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom