ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πως δεν εγινες.ςπ τα λεγομενα σου φαινεται οτι εισαι μπουχεσας προχωρημενης ηλικιας.
πως δεν εγινες.ςπ τα λεγομενα σου φαινεται οτι εισαι μπουχεσας προχωρημενης ηλικιας.
νταξει για το προχωρημενης δεν ξερω ω αλλα μπουχεσαςεισαι.και ντρατσιουν.
νταξει για το προχωρημενης δεν ξερω ω αλλα μπουχεσαςεισαι.και ντρατσιουν.
ρε τι γινετε με σας...3 ωρες ελειπα 5 σελιδες γραφτηκαν,,,τσατ το κανατε!!!τον εχω κανει μπλοκ 2 χρονια...εκει με εχει παει μια κιεβιτισσα γκομενα που εχω....σου λεω πως ειναι τα γεγονοτα...τωρα εσυ πιστευε οτι θες....
α!!!! και οτι κανεις με τον κμαν το κανω εγω σε σενα δημοσια ...σε προκαλω να παμε ουκρανισταν παρεα να σε δω κι εσενα τι ψαρια πιανεις
χειρουργος εισαι???εγω του ριχνω το γαντι
νερΝΤ ....nerds οι πολλοιγια αυτο τον ειπα νερτ,ειδες την ταινεια με τα νερτ?κατι παναιξηπνα παιδακια με γυαλακια που τους πειραζαν ομως ολοι χαχαχαχ
ta metafrazei ki ayta... ;)ξερεις πως πιανονται οι ψευτες στις γλωσσες? αμα του γραψεις κατι στα ρωσικα με ελληνικα γραμματα να μη μπορει να το γουγλαρει.
αν και νερντ που λεει ο λεων,,πρεπει να τοχεις..αλλά καλύτερα για πίσου τεμπιά (μη τετελεσμένο)
το ναπισού είναι τετελεσμένο άρα σαν ενεστώτας θα μεταφρασθεί μέλλοντας, θα σε γράψω.
για να γαμησουμ ολοι μαθαμε αναγκαστικατσατρα πατρα κατι ξερω.
γκοου γουεη μανταμ μερκελ
δεν ηθελα να γα το πω,αλλα ελεος ρε πουστη ,,,,καλα ρε μας δουλευεις?εισαι τοσο τσιπης που ζητησες να σου φερει και τα ρεστα 6 γριβνα?χαχαχχαχ θες να γαμησεις και μοντελα χαχαχαχ.ρε μας δουλευεις?ξερεις ποσα χαλαμε σε κερασματα την μερα?ποσα αφηνουμε στις γκαρσονες ιδικα και αν τισ γουσταρω?μαλον γενικα το πληρωμενο μουνι σου μυριζει απο τσιγουνια χααχαχαχαχ αντε καλυνηχτα απο μενα.
οχι ρε,αλλα αφου μπηκες η ριξε κανα διφραγκο η μην πας καθολου οπως εγω πχτώρά θά μάς πέίς ότί έίσάί κάί κμάν.θά άκόύμπάγά ένά σώρό λέφτά στίς σέρβίτόρές τόύ κώλόμόάρόύ πόύ δέν θά γάμίύσά;έτσί γάμάτέ εκεί;
. ηθελα ναξερα αφου τους λειπουν 9 ευρω να συμπληρωσουν 10ρικο γιατι θελουν εκδρομες
αν κοιταγεσαιέίπά θέλώ νά γάμήσώ τόπ μόντέλ,δέν έίπά έχώ κέφτά νά τό γάμήσώ,έσύ μάς μάς λές νά πςίρνώ πάτσάβόύρές γίά ένά σψρό λέφτά.κίά πρέπέί νά πάώ κίέβό γί άύτό.τέτόίές γάμάς μέτάξόύργέίό μέ δέκάρίκό.
ένα βασικό που λείπει είναι Ο πολύ περιορισμένος χρόνος.τι να κανεις σε μέρες.ειναι η Πρώτη φορά που πατάω Ρωσοφωνο μέρος μετά από μια δεκαετία περίπου.Επίσης πάσχω από μία αρρώστια.Μ αρέσουν οι μουναρες.χαχααν κοιταγεσαι
αν μιλας ρωσσικα
αν εισαι μεχρι 30 εμφανισημος
αν δεν εισαι οργιο
γαμας για πλακα καλη γκομενσ ουκρανια...κι οχι μια,,πολλες
αρα.....κατι λειπει... ;)
οχι δεν κατάλαβες 265 έκανε το ένα το ένα κέρασμα βάλε πόσα κεράσματαα και πόσα ήπια Εγώ.τεσπα με τα κωλομοαρα δεν ασχολούμαι.καμμένα λεφτά.έχει πλάκα όμως το θέμα απ τη μια κοροϊδεύουν τον κμαν ότι τα σκάει χοντρά απ και απ την άλλη τα σκάνε χοντρά σε σερβοτορας κωλομοαρων χωρίς να γαμησουν κιολας.οχι αλλα αφου μπηκες η ριξε κανα διφραγκο η μην πας καθολου οπως εγω πχ
μην εισαι θυμα σωστος
αλλα οχι και στα 295 χριβνα πουναι τα ρεστα απο 300...
50 τοενα ναχει 2ε ειναι,,,κωλαδικο μαλλον πιο πολλα θα τοχε....απο 100-200..τι 5 χριβνια τσαμπουνας κι εσυ ρε χαρη..καλα ρε φιλε ποσο ηπιες,αν ηπιες 10 ποτα και σου ετρωγε 5 γριβνα το ενα ειναι 50 γριβνα!2 ευρο!πρεπει να σε συμπαθησε η κοπελα χαχαχαχα.
πως το καταφερνεις αυτο?ρομα εισαι χαχαχαχαχ.σοβαρεψου λιγο,αστα αυτα.αν παω μια μερα και πω ηρθα αφραγγος αυτη την φορα θα φαω το ξυλο της ζωης μου.ειδες τον κμαν που ειχε καλη προθεση να αγορασει στην βιζιτα κινητο και δεν δουλευε η καρτα.αυτη νομισε την δουλευει και τον απειλησε χαχαχαχέγώ ρέ ντράτσίόύν έχώ γύρίσέί τόν κόσμό μέ κέρμάτά στήν τσέπή.κάί κάλά μόύνίά γάνάώ μέ λίγσ λέφτά.θύμά.