Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για συγκρίνετε απανταχού σαβουρογαμηδες και καλοπληρωτες (σ.σ.Έκτορας )τι γαμησα προεορτια εν Αθήναις  με ενα πενηνταρακι και τι πατσαβουρες γαματε με δεκαδες χιλιαδες γριβνες.δεν το θεωρώ κατόρθωμα οι εν Αθήναις πουτανιαρηδες γνωρίζουν.Απλά το βάζω σαν μέτρο σύγκρισης.

04.jpg
http://www.katehaki8.com/assets/girls/pictures/1/viktoria/02.jpg?c=1451376136[/img[/URL]]
[/quote]τελος ουκρανια θα ερχομαι ελλαδα.δεν γνωριζω πως να ερθω απο κυπρο το gps μου παει μονο ανατολικα.να παρω τον ντερτι που εμαθε ολα τα δρομολογια να με κατευθηνει πως να ερθω ελλαδα να παω σε στουντιο χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οχι δεν κατάλαβες 265 έκανε το ένα το ένα κέρασμα βάλε  πόσα κεράσματαα και πόσα ήπια Εγώ.τεσπα με τα κωλομοαρα δεν ασχολούμαι.καμμένα λεφτά.έχει πλάκα όμως το θέμα απ τη μια κοροϊδεύουν τον κμαν ότι τα σκάει χοντρά απ και απ την άλλη τα σκάνε χοντρά σε σερβοτορας κωλομοαρων χωρίς να γαμησουν κιολας.
καλα ρε φιλε ποσο ηπιες,αν ηπιες 10 ποτα και σου ετρωγε 5 γριβνα το ενα ειναι 50 γριβνα!2 ευρο!πρεπει να σε συμπαθησε η κοπελα χαχαχαχα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ετσι ειναι οταν αρχιζεις κερασματα,το καλοκαιρι χαλασα 300 ευρο σε γκομενα που γνωρισα μεσω φιλης ουκρανια.μετα που την γαμησα ζητησε 800 γριβνα.τι να περιμενει απο σενα οταν σε βλεπει να ζητας τα ρεστα?αυτες υελουν και κερασματα και λεφτα.

Επισκέπτης
καλα ρε φιλε ποσο ηπιες,αν ηπιες 10 ποτα και σου ετρωγε 5 γριβνα το ενα ειναι 50 γριβνα!2 ευρο!πρεπει να σε συμπαθησε η κοπελα χαχαχαχα.
τον παν ρε καβλωλεε είναι να κάνεις  Έρευνα αγοράς και να χτυπάς εκεί που πρέπει.Όσο για τα ρέστα δεν είναι το ποσό ρε.ειναι για να με θυμούνται.και να με χουν σε εκτίμηση ας είναι και στριπτιζουδες.αξεχαστος θα μεινω.χαχα.αβαστατωσα ολο το στριπτιζαδικο.χαχα.η πρωτη που εκατσε την κεράσια κάνα δυο ποτά είπαμε ιστορίες για αγρίους στα ρωσικα χαχα και μετα μου λέει  θα με κερασεις κι αλλο;λεω εχω λιγα λεφτά  ακομα μπορει να χασω το λογαριασμο και να φαμε ξυλο στην εξοδο.δεν ηξερα οτι θα ρθω ςδω  εδω λεω περαστικος ημουν και .και ετσι ηταν αφου τα πολλά λεφτά τα είχα σπίτι.και μετά μου λέει πριν φύγει  разреши поцеловать  тебя.με φίλησε.χαχα.μετα που τράβηξα μια αλλη που πέρναγε η προηγούμενη με κοιτούσε  λες και της σκότωσα τον πατέρα.ζήλεψε. χαχα.τεσπα έγιναν κι άλλα εκεί βαριέμαι  να διηγούμαι. Πάντως τα λεφτά μου τελείωσαν στο καλύτερο σημείο.δεν μπόρεσα να κεράσω  Μια που φαινόταν ότι γούσταρε γερή καβλαντα.την ειδα μετα που ηταν αργά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τον παν ρε καβλωλεε είναι να κάνεις  Έρευνα αγοράς και να χτυπάς εκεί που πρέπει.Όσο για τα ρέστα δεν είναι το ποσό ρε.ειναι για να με θυμούνται.και να με χουν σε εκτίμηση ας είναι και στριπτιζουδες.αξεχαστος θα μεινω.χαχα.αβαστατωσα ολο το στριπτιζαδικο.χαχα.η πρωτη που εκατσε την κεράσια κάνα δυο ποτά είπαμε ιστορίες για αγρίους στα ρωσικα χαχα και μετα μου λέει  θα με κερασεις κι αλλο;λεω εχω λιγα λεφτά  ακομα μπορει να χασω το λογαριασμο και να φαμε ξυλο στην εξοδο.δεν ηξερα οτι θα ρθω ςδω  εδω λεω περαστικος ημουν και .και ετσι ηταν αφου τα πολλά λεφτά τα είχα σπίτι.και μετά μου λέει πριν φύγει  разреши поцеловать  тебя.με φίλησε.χαχα.μετα που τράβηξα μια αλλη που πέρναγε η προηγούμενη με κοιτούσε  λες και της σκότωσα τον πατέρα.ζήλεψε. χαχα.τεσπα έγιναν κι άλλα εκεί βαριέμαι  να διηγούμαι. Πάντως τα λεφτά μου τελείωσαν στο καλύτερο σημείο.δεν μπόρεσα να κεράσω  Μια που φαινόταν ότι γούσταρε γερή καβλαντα.την ειδα μετα που ηταν αργά.

σε ερωτευτηκαν στελιο

Επισκέπτης
πως το καταφερνεις αυτο?ρομα εισαι χαχαχαχαχ.σοβαρεψου λιγο,αστα αυτα.αν παω μια μερα και πω ηρθα αφραγγος αυτη την φορα θα φαω το ξυλο της ζωης μου.ειδες τον κμαν που ειχε καλη προθεση να αγορασει στην βιζιτα κινητο και δεν δουλευε η καρτα.αυτη νομισε την δουλευει και τον απειλησε χαχαχαχ
δεν εινσι το ιδιο για ολους καβλολεω.,τον κμαν αν οντως εχει χοντρο χρημακαι τις μιλαει και Αγγλικά  θεωρούν ότι είναι υποχρεωμένες να τον αρμέξουν.Ενώ με μένα παθαινουνπαθαινουν σύγχυση.σου λένε τι είναι αυτός τώρα Έλληνας ,είναι δυνατόν,ή  δικός μας του εξωτερικου; και μαζεύονται

Επισκέπτης
δεν εχει υποθεση το μερος που διαλεξες,σε τετεια μερη μονο ξοδευεσαι.δεν ξερω γιατι στο μιστερ χ δεν ειχε τοσες γκομενες οπως παλια,παραξενο.μαμπα θα εχει εκατονταδες αλλα θελει γλωσα,υπομονη και παιζεται να μην απαντησει καμια στις 30-40 που θα στειλεις.για αυτο σταματησα μαπμπα,χανεις χρονο και μεχρι να απαντησει μια σπαζανε τα νευρα μου.ασε που ειναι οι ιδιες που ειναι στο μιστερ χ οι περισοτερεσ
Εγώ αυτό που είδα ,ήταν αυτό που υποψιαζόμουν,οι ουκρανέζες παρόλο που κάποιες γαμιούνται για τα λεφτά δεν τους αρέσει να τις λές πουτάνες αλλά και να γαμιούνται.Έχουν εξευρωπαιστεί πλέον.και αν είναι να τις πηδήξεις ή θα σε γουστάρουν ή θα σου πιουν το μεδούλι.όπως όλες οι γυναίκες άλλωστε.

Και επιπλέον για το μιστερ χ υποψιάζομαι ότι έχει πέσει πέλεκυς καταστολής.Στάνταρ είναι οι ίδιες που είναι στο μίστερ χ.πριν λίγο καιρό που άνοιξα το μάμπα κανα δυό απαντησαν αμέσως και με ταρίφα μιστερχ στάνταρ χωρίς διαπραγματεύσεις.Οπότε βρωμούσε η δουλειά.

Η ουκρανία βαίνει ολοταχώς για εξευρωπαισμό κι ας τους πνίξουν στα δάνεια πάλι.

Και το ηξέρα ότι το στριπτιζάδικο δεν θα είχε υπόθεση.Γι αυτό δεν κώλωσα με τα ρέστα.

Στο Ελλάντα πώς και δεν έχεις έρθει;έχει θέμα με τους καλαμαράδες;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχει υποθεση το μερος που διαλεξες,σε τετεια μερη μονο ξοδευεσαι.δεν ξερω γιατι στο μιστερ χ δεν ειχε τοσες γκομενες οπως παλια,παραξενο.μαμπα θα εχει εκατονταδες αλλα θελει γλωσα,υπομονη και παιζεται να μην απαντησει καμια στις 30-40 που θα στειλεις.για αυτο σταματησα μαπμπα,χανεις χρονο και μεχρι να απαντησει μια σπαζανε τα νευρα μου.ασε που ειναι οι ιδιες που ειναι στο μιστερ χ οι περισοτερεσ

Επισκέπτης
πηγα περσι μαιο σαλονικη να δω τον σαλονικιο.ειχε 20 χρονια να ερθω απο 15 χρονων.μου αρεσε εξω απο σαλονικη αλλα δεν ειναι πολη για μενα θελω ανεσεις.οδυσσο οτι ωρα θελω παω σε τεραστια σουπερμαρκετ να κανω τα ψωνια μου,να φαω οτι ωρα θελω.ετρεχα στα περιπτερα να παρω μπουκαλι με νερο,ουτε ενα σουπερμαρκετ δεν ειδα σαλονικη.ακομα και βουδαπεστη,μπρατισλαβα,σοφια ειχε τεραστια villa,carfrou για ψωνια 24.με καψουρευτηκε ενα κουκλακι 22 χαχαχαχ ακομα ρωτα τον σαλονικιο αλλα δεν ειχα χρονο να ξαναπαω.λισαβωνα 4 χρονια προσπαθω να κανω αυτο το ταξιδι και ολο δεν ειχα το ταιμινκ,αν δεν πηγαινα γεναρι δεν θα μπορουσα αργοτερα.
Αμα δεν σου άρεσε η Θεσσαλονίκη πού να δεις και το χάλι που έχει η Αθήνα.Είναι για κατεδάφιση για να γίνει ανθρώπινη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα περσι μαιο σαλονικη να δω τον σαλονικιο.ειχε 20 χρονια να ερθω απο 15 χρονων.μου αρεσε εξω απο σαλονικη αλλα δεν ειναι πολη για μενα θελω ανεσεις.οδυσσο οτι ωρα θελω παω σε τεραστια σουπερμαρκετ να κανω τα ψωνια μου,να φαω οτι ωρα θελω.ετρεχα στα περιπτερα να παρω μπουκαλι με νερο,ουτε ενα σουπερμαρκετ δεν ειδα σαλονικη.ακομα και βουδαπεστη,μπρατισλαβα,σοφια ειχε τεραστια villa,carfrou για ψωνια 24.με καψουρευτηκε ενα κουκλακι 22 χαχαχαχ ακομα ρωτα τον σαλονικιο αλλα δεν ειχα χρονο να ξαναπαω.λισαβωνα 4 χρονια προσπαθω να κανω αυτο το ταξιδι και ολο δεν ειχα το ταιμινκ,αν δεν πηγαινα γεναρι δεν θα μπορουσα αργοτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ένα βασικό που λείπει είναι  Ο πολύ περιορισμένος χρόνος.τι να κανεις σε  μέρες.ειναι η Πρώτη φορά που πατάω Ρωσοφωνο μέρος μετά από μια δεκαετία περίπου.Επίσης πάσχω από μία αρρώστια.Μ αρέσουν οι μουναρες.χαχα

Παρεπιπτοντως.το κουμπί του φασκελωματος πού  ειναι να φασκελωσω τον σαβουρογαμη και ακριβοπληρωτη τον Έκτορα.θα πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του με τις μαλακιες  που γράφει.

Τι περιορισμένος χρόνος μου λες?Εγώ την τελευταία φορά Κίεβο έμεινα 12 ώρες και γάμησα 4 γκόμενες.Το ζήτημα είναι τα λεφτά όχι ο χρόνος.
Γενικά το ανατολικό μπλοκ είναι για πουτσαράδες και όχι για φουκαράδες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι περιορισμένος χρόνος μου λες?Εγώ την τελευταία φορά Κίεβο έμεινα 12 ώρες και γάμησα 4 γκόμενες.Το ζήτημα είναι τα λεφτά όχι ο χρόνος.
Γενικά το ανατολικό μπλοκ είναι για πουτσαράδες και όχι για φουκαράδες.
Εσυ ξεπέρασες και τον ψεύτη της Μολδαβίας  :2funny:αυτός γάμησε 4 σε τρεις μέρες  :2funny: εσύ σε 12 ώρες ΜΠΡΑΒΟ  :2funny: τον ξεπέρασες  :2funny:στη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσυ ξεπέρασες και τον ψεύτη της Μολδαβίας  :2funny:αυτός γάμησε 4 σε τρεις μέρες  :2funny: εσύ σε 12 ώρες ΜΠΡΑΒΟ  :2funny: τον ξεπέρασες  :2funny:στη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny:

Ρε μάλακερ εγώ έχω φωτό να το αποδείξω.

Εδώ είναι η πρώτη.

caPRPN.jpg

Εδώ είναι η δεύτερη.

8KcJtU.jpg

Εδώ είναι η τρίτη.

J7g2Km.jpg

Εδώ είναι η επαρχιωτοπούλα που είχα στο δωμάτιο και έκρυβα για να έρθουν οι άλλες.

u47n0W.png

Εχασα άλλες 3 γιατί η επαρχιωτοπούλα μανούριασε.Θα πάρω εκδίκηση το Νέο Ετος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εδώ είναι η πρώτη.

caPRPN.jpg

Εδώ είναι η δεύτερη.

8KcJtU.jpg

Εδώ είναι η τρίτη.

J7g2Km.jpg

Εδώ είναι η επαρχιωτοπούλα που είχα στο δωμάτιο και έκρυβα για να έρθουν οι άλλες.

u47n0W.png

Αυτές απο ποιό σά'ι'τ της κατέβασες? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιο σάιτ ρε ηλίθιε?Είναι όλες στο ίδιο διαμέρισμα τραβηγμένες από εμένα.Τώρα που θα μείνω 2 μέρες θα γαμήσω οχτώ με δύο τριολέ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Εδώ είναι η πρώτη.

caPRPN.jpg

Εδώ είναι η δεύτερη.

8KcJtU.jpg

Εδώ είναι η τρίτη.

J7g2Km.jpg

u47n0W.png

πωπω κατι μουνια.

των 12 ευρω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ δε λέω οτι είναι καλλονές.Αντίθετα με άλλους εδώ δίνω ρεαλιστικές πληροφορίες.Αυτές είναι οι γκόμενες που γαμάς με 50 δολλάρια στο Κίεβο.Για ανώτερη εμφάνιση χρειάζεται και το αντίστοιχο παραδάκι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ δε λέω οτι είναι καλλονές.Αντίθετα με άλλους εδώ δίνω ρεαλιστικές πληροφορίες.Αυτές είναι οι γκόμενες που γαμάς με 50 δολλάρια στο Κίεβο.Για ανώτερη εμφάνιση χρειάζεται και το αντίστοιχο παραδάκι.

εσυ μας λες οτι γαμας καλλονες μουναρες και ξηλωνεσαι αλλα ποσταρεις μονιμως τα τελαρα της λαϊκης φωτογραφιες.
καταλαβες τωρα γιατι τρως καραμουζα? γιατι γραφεις μαλακιες. οχι γιατι στην πραγματικοτητα γαμας φτηνα μπαζακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom