Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αλλος στελιος απο δω. τελικα ολοι οι χουβαρνταδες ερχονται πορνοεκδρομες εκει. ηθελα ναξερα αφου τους λειπουν 9 ευρω να συμπληρωσουν 10ρικο γιατι θελουν εκδρομες
ουτε να σκεφτεις να πας να φας και να μην ανοιξουν μπουκαλα κρασι η σαμπανια 1000 γριβνα χαχαχαχαχ.αν δεις μια τελειωμενη αλλα ομορφη 33 τι ιδιοτροπιες εκανε στον σαλονικιο φιλο μου,μεχρι που τα πηρα και την εβαλα στην θεση της.ακομα ανεργη και ηθελε βοηθεια και συμπεριφερωταν ετσι.του εφαγε 1800 γριβνα στο εστιατοριο,μετα της προτεινα να παμε σπιτιγια κρασακι.με υφος σταρ ειπε μονο σε εστιατορια πινω κρασια και σαμπανιες οχι σε σπιτια με μας τους μαλακες που πληρωνουμε ενοουσε χαχαχαχα.ηθελε τιραμισου 150-200 γριβνα αλλα να το φαει σπιτι.επρεπε να δωσουμε αλλα 200 για το ποτηρι που θα της το εδιναν να παρει μαζι.ειπα οχι,εδω θα φας η φυγε.μετα ηθελε καφετεριες,κρασια μαλακιες την διαολοεστειλα και ειπα στον σαλονικιο παρε βιζιτα 400,ξοδευεσαι αδικα με την καθε τρελη και μαλακισμενη

Επισκέπτης
Δεν το κατάλαβες δεν λέω για σένα. Ο  μπουρδελογυρισμένος λέει ότι έμαθε ρωσικά σε ένα χρόνο και η προφορά του δεν ξεχωρίζει σχεδόν από έναν ρώσο  :think: επιπλέον γράφει χωρίς ορθογραφικά λάθη στα ρωσικά και ομιλεί και την  ρωσική αργό  :think:
τό ξσνάλέώ δέν έίπά ότί έμάθά ρώσίκά σέ ένά χρόνό.έίπά ότί έκάνά μάθήμάτά ένά χρόνό,ρώσίκά άκόμά μάθάίνώ.τήν άργκώ πόύ τήν έίδές;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σοβαρα τωρα. εσεις οι παλιοτεροι οι ντοπιοι εκει περα και στο κισινιεφ κανατε την συμφορα. με το να γραφετε εδω μεσα για μουνια παραδεισο και φτηνα τσαμπα και αρχιδια. τα διαβαζουν αυτα οι πιρφοροι που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν απο τη μια αλλα απο την αλλη θελουν να γαμησουν ιντερνασιοναλ  :jerking: και ερχονται με την ελπιδα ψηλα το πουλι εξω και τις τσεπες αδειες.
αν δεν το καταλαβαινετε, βγαζετε στον ελληνα κακο ονομα με τους ξυπολητους που κουβαλιουνται εκει καθε τοσο.

Επισκέπτης
αλλος στελιος απο δω. τελικα ολοι οι χουβαρνταδες ερχονται πορνοεκδρομες εκει. ηθελα ναξερα αφου τους λειπουν 9 ευρω να συμπληρωσουν 10ρικο γιατι θελουν εκδρομες
κάί πόίός σόύ έίπέ ότί πήγά πόρνό έκδρόμή;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ακομα και οι τελειωμενες στοιχειζουν,ποσο ακομα τα μοντελα.αυτα ειναι για τους ουκρανους που εχουν χρημα.ακομα και ελληνες 2 που ειδα τελευταια με πολλα λεφτα ο ενας 43 ο αλλος 65 κατι σαβουρες κρατουσαν,αυτες μιλουσαν και ελληνικα και της ειχαν σαν τα μωρα.τους εβλεπα καθε βραδι να τρωνε στο ιρλανδεζικο,ο ενας εχει ξενοδοχειο αθηνα και καζινο αν δεν κανω λαθος,ειχαμε κοινο γνωστο

Επισκέπτης
σοβαρα τωρα. εσεις οι παλιοτεροι οι ντοπιοι εκει περα και στο κισινιεφ κανατε την συμφορα. με το να γραφετε εδω μεσα για μουνια παραδεισο και φτηνα τσαμπα και αρχιδια. τα διαβαζουν αυτα οι πιρφοροι που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν απο τη μια αλλα απο την αλλη θελουν να γαμησουν ιντερνασιοναλ  :jerking: και ερχονται με την ελπιδα ψηλα το πουλι εξω και τις τσεπες αδειες.
αν δεν το καταλαβαινετε, βγαζετε στον ελληνα κακο ονομα με τους ξυπολητους που κουβαλιουνται εκει καθε τοσο.
τό κάκό τό όνόμά τό βγάζέτέ έσέίς.λένέ νά ό μάλάκάς ήρθέ νά τόν γδύσόύμέ.

Επισκέπτης
Πρότέίνέτάί δήλάδή έδώ άπό χόύβάρδάδές νά πάέί κάπόίός κάπόίός κίέβό νά κάψέί ένά σώρό λέφτά γίά πάτσάβίύρές πόύ τίς γάμάέί Μεταξουργείο μέ δέκάρίκό γίά νά φάνέί μέγάλός κάί τράνός..νόότρόπίά έκτόρά.άύτός δέν δέν μέγάλός κάί τράνός έίνάί τράνός μάλάκάς.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
για αυτο παμε για να μας γδησουνε χαχαχαχα
εσενα χαρη αγαλμα θα σου κανουν σε φυσικο μεγεθος οι ντεβουσκες εκει
μεγας ευεργετης ο κεραστης της οδησσου  :2funny:
α ρε μπαγασα εισαι καλο παιδι ομως  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τό κάκό τό όνόμά τό βγάζέτέ έσέίς.λένέ νά ό μάλάκάς ήρθέ νά τόν γδύσόύμέ.

οταν παω εκδρομη θα παω να περασω καλα να κανω τα γουστα μου τις ζημιες μου τα λουσα μου και τις ανεσεις μου. αμα δεν μου περισσευουν για να περασω καλα δεν παω πουθενα. εσεις πατε ξεβρακωτοι μετρωντας τα κερματα στην τσεπη για να βαλετε φωτο στο φβ και να πειτε στους φιλους οτι πηγατε εκει και γαμησατε (τη χουφτα σας). το βρισκω θλιβερο. και ασφαλως αμα πηγαινετε πολλοι μας κανετε και εθνικως ρομπα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πρότέίνέτάί δήλάδή έδώ άπό χόύβάρδάδές νά πάέί κάπόίός κάπόίός κίέβό νά κάψέί ένά σώρό λέφτά γίά πάτσάβίύρές πόύ τίς γάμάέί Μεταξουργείο μέ δέκάρίκό γίά νά φάνέί μέγάλός κάί τράνός..νόότρόπίά έκτόρά.άύτός δέν δέν μέγάλός κάί τράνός έίνάί τράνός μάλάκάς.
επιτελους εσυ τουλαχιστον το καταλαβες.αλλοι που ακουνε διαφορους φαντασιοπληκτους για ιστοριες και ψευτιες πανε θυματα.ο δασκαλος τα ελεγε χρονια πριν απο εμας,εμεις απλα τον επιβαιβαιωνουμε.φιλε μπουρδελε εχω συκωσει ψηλα τα χερια και παραδεκτηκα ηττα στην ουκρανια χρονια τωρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσενα χαρη αγαλμα θα σου κανουν σε φυσικο μεγεθος οι ντεβουσκες εκει
μεγας ευεργετης ο κεραστης της οδησσου  :2funny:
α ρε μπαγασα εισαι καλο παιδι ομως  :)

και καλα κανει. δεν του τα μασανε, τα καιει εν γνωσει του. μεγαλη διαφορα. το χειροτερο αμαρτημα ειναι η κακομοιριά

Επισκέπτης
οταν παω εκδρομη θα παω να περασω καλα να κανω τα γουστα μου τις ζημιες μου τα λουσα μου και τις ανεσεις μου. αμα δεν μου περισσευουν για να περασω καλα δεν παω πουθενα. εσεις πατε ξεβρακωτοι μετρωντας τα κερματα στην τσεπη για να βαλετε φωτο στο φβ και να πειτε στους φιλους οτι πηγατε εκει και γαμησατε (τη χουφτα σας). το βρισκω θλιβερο. και ασφαλως αμα πηγαινετε πολλοι μας κανετε και εθνικως ρομπα.
έγώ ρέ ντράτσίόύν έχώ γύρίσέί τόν κόσμό μέ κέρμάτά στήν τσέπή.κάί κάλά μόύνίά γάνάώ μέ λίγσ λέφτά.θύμά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χαζουλη εμενα δεν με απασχολει ουτε καυτηριαζω αν γαμαει μοντελα ή πατσαβουρες ή χαλαει πολλα λεφτα ή λιγα καποιος. εγω κοροιδευω τους ψευτες και τους δηθεν που ξεκινανε ξεβρακωτοι απο εδω με το σκεπτικο και μονο οτι θα γαμησουν ενα φορτηγο μουναρες δεν θα χαλασουν μια και θα κανουν και τους επιλεκτικους απο αποψη ενω στην πραγματικοτητα δεν εχουν την επιλογη να παρουν ουτε μαντηλι να κλαψουν. και συνηθως εμφανισιακα ειναι και σαν τροχαια δυστυχηματα.  
ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Επισκέπτης
χαζουλη εμενα δεν με απασχολει ουτε καυτηριαζω αν γαμαει μοντελα ή πατσαβουρες ή χαλαει πολλα λεφτα ή λιγα καποιος. εγω κοροιδευω τους ψευτες και τους δηθεν που ξεκινανε ξεβρακωτοι απο εδω με το σκεπτικο και μονο οτι θα γαμησουν ενα φορτηγο μουναρες δεν θα χαλασουν μια και θα κανουν και τους επιλεκτικους απο αποψη ενω στην πραγματικοτητα δεν εχουν την επιλογη να παρουν ουτε μαντηλι να κλαψουν. και συνηθως εμφανισιακα ειναι και σαν τροχαια δυστυχηματα.  
ελπιζω να εγινα κατανοητος.
πως δεν εγινες.ςπ τα λεγομενα σου φαινεται οτι εισαι μπουχεσας προχωρημενης ηλικιας.ενα αυτο.δευτερον αν ειχες διαβασει τι εγραφα πριν πριν παω το τρανο σου μυαλο θα εβλεπε οτι εγραφα πιστευω δεν αξιζει να πας κιεβο να γαμησεις.και πεστο ανοιχτα μην ντρπεσαι.πας κιεβο και κανεις το μεγαλο κεφι σου τρωγοντας χοντρα λεφτα με ποθυτανες μεταξουργειου.εισαι δηλαδη ο κλασσικος ελληναρας μαλακας.και το εξαγεις αυτο  να μας μαθουν κι εξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom