Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγω Αν είχα χρήμα θα πήγαινα Αγγλία.αλλά  το πρόβλημα με όλες τις χώρες είναι ότι λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν μπορείς να εκτυπώσεις καλά μουνια σε λογική τιμή και πληρώνεις αρκετά παραπάνω για τις ίδιες και χειρότερες γκομενες που γκάμας στο ελλαντα.Εγώ που έχω γυρίσει πολλά μέρα τα καλύτερα μουνια ταεχώ γαμισει  κατά κανόνα στην Αθηνα
3D printer? :think:

Επισκέπτης
Βεβαια επηδησα μια βιζιτα για το καλό.για τα δικα μου γουστα κατωτερης κλασης.Από σώμα δεν έλεγε πολλά και  Βρωμαγε και το μουνι της.Όμως καλή πίπα κμονο και μονο  τα χρώματα της,ξανθια με βαθυ μπλε ματι θα έκαναν πολλά ελλαντικα λιγουρι να τους τρέχουν τα σάλια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λοιπόν επίδοξοι σεξοτουριστες ακουστε τα απ του αλογου το στομα.στο κιεβο δεν υπαρχει μουνι ουτε δείγμα. Καλα ακουσατε.εκτος απ τις ιντερνετικες βίζιτες που οι φωτογραφίες τους όλες μα όλες σε όλα τα σάιτ ειναι ψευτικες και κυρίως πρόκειται για μουνια Β κλάσης. Τέτοιες γαμας και στην Αθήνα  με 10-20.και εκτός αν εισαι υπερφορτωμενος με πακέτα όπως  ο κμαν  και πας στο πιο Χάι κλαμπ και τα ακουμπήσεις χοντρά αλλά πάλι είναι πολύ αμφίβολο αν θα γαμησεις μουνι ανάλογο των πακέτων που έκαψες.και εκτός αν βγάλεις γκόμενά πράμα λιγάκι δύσκολο σε 2 ή3 μέρες που θα κάτσεις αν ξέρεις ρωσικά.αν δεν δεν ξέρεις ούτε τσίχλες δεν θα αγοράσεις.βέβαια αυτά τα υποψιαζόμουν από πριν άλλα ήρθα μόνο και για τη βόλτα να δω κανένα νέο μέρος να εξασκησω  τα ρωσικα...βαριόμουν στην Αθήνα.

Του αλογου το στομα?Αυτο θα επρεπε να το πουν οι ντοπιες Κιεβιωτισσες.Στο ιντερνετ οντως πολλες φωτο ειναι πειραγμενες αλλα τα εφταρια εχουν αληθινες φωτο.Βεβαια εκει σκας περισσοτερα.Σωστα διαπιστωσες οτι το παιχνιδι με τις υπερμουναρες,οχταρια και εννιαρια γινεται στα χαι εντ κλαμπ και θελει πακετα.Ρωσικα εντελως αναγκαια δεν το συζηταω.

Επισκέπτης
Του αλογου το στομα?Αυτο θα επρεπε να το πουν οι ντοπιες Κιεβιωτισσες.Στο ιντερνετ οντως πολλες φωτο ειναι πειραγμενες αλλα τα εφταρια εχουν αληθινες φωτο.Βεβαια εκει σκας περισσοτερα.Σωστα διαπιστωσες οτι το παιχνιδι με τις υπερμουναρες,οχταρια και εννιαρια γινεται στα χαι εντ κλαμπ και θελει πακετα.Ρωσικα εντελως αναγκαια δεν το συζηταω.
δώσε κανένα λινκ με κάνα δυο τρεις  πουτανες που τις λες εφτάρια γιατί μόνο ψεύτικες φωτο βλέπω.λέω να πάρω καμία βίζιτες τώρα και δεν θέλω να πάρω στα τυφλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δώσε κανένα λινκ με κάνα πουτανες που τις λες εκτάρια γιατί μόνο ψεύτικες φωτο βλέπω.λέω να πάρω καμία βίζιτες τώρα και δεν θέλω να πάρω στα τυφλά.

Τα εξαρια συνηθως εχουν ψευτικες φωτο.Τα εφταρια εχουν αληθινες.Στο ιντερνετ δε βρισκεις πανω απο εφταρια.Τα εφταρια κοστιζουν 150-200 ευρω τη βραδυα και μπορει να σου ζητησουν να πληρωσεις και καφε εστιατοριο.Επισης τα εφταρια δεν παραδεχονται οτι ειναι πουτανες αλλα παριστανουν τις γκομενες και τις σπονσορετς.
Δεν μπορω να δωσω links γιατι αυτες με ξερουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω Αν είχα χρήμα θα πήγαινα Αγγλία.αλλά  το πρόβλημα με όλες τις χώρες είναι ότι λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν μπορείς να ξετρυπώσεις καλά μουνια σε λογική τιμή και πληρώνεις αρκετά παραπάνω για τις ίδιες και χειρότερες γκομενες που γκάμας στο ελλαντα.Εγώ που έχω γυρίσει πολλά μέρα τα καλύτερα μουνια ταεχώ γαμισει  κατά κανόνα στην Αθηνα

Τα εχω γραψει 200 φορες.Ουκρανια δεν αξιζει τοσο για το υλικο που βρισκεις στο ιντερνετ οσο για τη δυνατοτητα να γαμησεις υπερμουναρα απο τα high end clubs.Τοσο προθυμες γκομενες αυτης της κλασεως δε βρισκεις σε καμια αλλη χωρα της Ευρωπης.

Επισκέπτης
Τα εξαρια συνηθως εχουν ψευτικες φωτο.Τα εφταρια εχουν αληθινες.Στο ιντερνετ δε βρισκεις πανω απο εφταρια.Τα εφταρια κοστιζουν 150-200 ευρω τη βραδυα και μπορει να σου ζητησουν να πληρωσεις και καφε εστιατοριο.Επισης τα εφταρια δεν παραδεχονται οτι ειναι πουτανες αλλα παριστανουν τις γκομενες και τις σπονσορετς.
Δεν μπορω να δωσω links γιατι αυτες με ξερουν.
Αν έχουν ιστοσελίδα κα τηλεφωνο και τι εγινε αν σε ξερουν;μηπως θα τις πω ότι ο κμάν μου είπε να σε παρω;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν έχουν ιστοσελίδα κα τηλεφωνο και τι εγινε αν σε ξερουν;μηπως θα τις πω ότι ο Ομάν μου είπε να σε παρω;

Υπαρχει προβλημα γιατι και με τις δυο εξελιχθηκε στραβα η φαση και μαλιστα η μια ηθελε να βαλει να με δειρουν.Με τα εφταρια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.Μπλεκεις καπως.

Επισκέπτης
Υπαρχει προβλημα γιατι και με τις δυο εξελιχθηκε στραβα η φαση και μαλιστα η μια ηθελε να βαλει να με δειρουν.Με τα εφταρια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.Μπλεκεις καπως.
αφού βλέπεις ότι μ αρέσουν τα μπλ εξιματα .δώσε κανένα άλλο σάιτ να μπω να δω.

Επισκέπτης
Αν εννοείς πάντως μαμπα και τα σχετικά άστο.μιλάω για σάιτ με βίζιτες με πραγματικές φωτογραφίες

Επισκέπτης
Παρεμπιπτόντως πόσο υποτιθεται οτι έχει  ταξι; Η βίζιτα ζήτησε εκατό για το ταξι.εταρειες που χρησιμοποίησα  ζητσνε οτι να ναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν εννοείς πάντως μαμπα και τα σχετικά άστο.μιλάω για σάιτ με βίζιτες με πραγματικές φωτογραφίες

Oλες οι φωτο απο τις Ουκρανεζες ειναι επαγγελματικες.Συχνα βαζουν φωτο απο τοτε που ηταν μικροτερες η απο γωνιες που δε φαινονται τα μειονεκτηματα τους.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
50 εχει για διαδρομες εντος πολης.
τυπε δεν πα να γαμησεις σε κανα ιδριμα να ξελαμπηκαρεις λεω εγω  :tickedoff: οι κλεφτες ταξιντζιδες του κιεβου αν δεν μηλας απτεστα ρωσικα θα σου σκισουν το κολι στα γκριβνα 100 200 για πλακα ασε που θα σε κανουν και ασχετεσ γυρες .... οταν θα πας με το καλο βιρτουαλ παπαρολογε  2funny 2funny πεσ μου να σου πω ποσ περνεις της καλες βιζιτες!! ασχετεε ακου ντε λοιυξ  :2funny: :2funny: :2funny:  εσι εισε χειροτερος απο τον χοντρο στην   :jerking: :jerking: :jerking: καλη η πλακα και η παπαρολογια αφραγκιδη μουσατε δεν λεω!!!! αλλα στα βασικα παψε να τον πεζεις :cum: :cum:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Oλες οι φωτο απο τις Ουκρανεζες ειναι επαγγελματικες.Συχνα βαζουν φωτο απο τοτε που ηταν μικροτερες η απο γωνιες που δε φαινονται τα μειονεκτηματα τους.
σιγουρα η μαλακια που σε βαραει ειναι εππαγελματικη :2funny: :2funny: αλλα μαλοον οχι ουκρανικη :think: :think:  πεξε κανα κλαρινο αγαπη ! :dancing: με φτιαχνεις ιχαααααα τσουλια μουυυ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom