Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν υπαρχει
μονο αλλοδαπες κ δη αλμπανια η γυφτορουμανες... :helpplea:

αυτες που ξερω εγω ειναι αλλοδαπες ναι αλλα σαν ελληνιδες καθοτι μεγαλωμενες απο μικρα εδω.
γυφτορουμανες οχι, αλβανες ναι ουκρανες ναι μολδαβες ναι ρωσιδες ναι.
ξερω και καναδυο ελληνιδες αλλα κατα δηλωση των χορηγων οχι των κοριτσιων.
ολες οι παραπανω αλφαδια πολυ καλες εμφανισιακα. να κανω πασα λυπαμαι δεν γινεται απλως θα πρεπει να δεχτεις τον λογο μου οτι υπαρχουν.
και ειναι ευρυτερα διαδεδομενο απο τη βιζιτα ή συμπληρωματικο γιατι με ενα-δυο χορηγους καθαριζουνε ευκολα 2χιλιαρο με ελαχιστες φορες τον μηνα..υποχρεωση.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αυτες που ξερω εγω ειναι αλλοδαπες ναι αλλα σαν ελληνιδες καθοτι μεγαλωμενες απο μικρα εδω.
γυφτορουμανες οχι, αλβανες ναι ουκρανες ναι μολδαβες ναι ρωσιδες ναι.
ξερω και καναδυο ελληνιδες αλλα κατα δηλωση των χορηγων οχι των κοριτσιων.
ολες οι παραπανω αλφαδια πολυ καλες εμφανισιακα. να κανω πασα λυπαμαι δεν γινεται απλως θα πρεπει να δεχτεις τον λογο μου οτι υπαρχουν.
και ειναι ευρυτερα διαδεδομενο απο τη βιζιτα ή συμπληρωματικο γιατι με ενα-δυο χορηγους καθαριζουνε ευκολα 2χιλιαρο με ελαχιστες φορες τον μηνα..υποχρεωση.
ελληνιδες δεν υπαρχουν,καλες που να πηγαινουν με 25ετια διαφορα γκομενους απο συστημα
στο μελλον ισως..τωρα οχι
εχω πολλους σουγκαρ νταντυς φιλους ελλαδα που το κυνηγανε ,ενας το πετυχε,αλλα ειναι κ φωτογραφος κ παταει στο ψωνιο της γκομενας που εχει κι οχι στο σπονσορ
συντομα,πιστευω αν αρχισει με μερικες θα γενικευθει γρηγορα παντως...
αν αρχισει ,ομως..
εγω δυο μουναρες,μια βουλγαρα κ μια μολδαβη  22-23 που ειχα προτεινει προ 3ετιας μουχαν πει οχι παντως..μεσω νετ παντα
σερβιτορες δηλωναν των 800ευρω,,τους ειχα προτεινει αλλα τοσα..σταθερα το μηνα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελληνιδες δεν υπαρχουν,καλες που να πηγαινουν με 25ετια διαφορα γκομενους απο συστημα
στο μελλον ισως..τωρα οχι
εχω πολλους σουγκαρ νταντυς φιλους ελλαδα που το κυνηγανε ,ενας το πετυχε,αλλα ειναι κ φωτογραφος κ παταει στο ψωνιο της γκομενας που εχει κι οχι στο σπονσορ
συντομα,πιστευω αν αρχισει με μερικες θα γενικευθει γρηγορα παντως...
αν αρχισει ,ομως..
εγω δυο μουναρες,μια βουλγαρα κ μια μολδαβη  22-23 που ειχα προτεινει προ 3ετιας μουχαν πει οχι παντως..μεσω νετ παντα
σερβιτορες δηλωναν των 800ευρω,,τους ειχα προτεινει αλλα τοσα..σταθερα το μηνα

ψαχνεις λαθος γιαυτο. σερβιτορες σημαινει οτι δεν μασανε ουτε ντρεπονται να δουλεψουν. ψαξε σε αυτες που δεν καταδεχονται τετοιες δουλειες και θα με θυμηθεις.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ψαχνεις λαθος γιαυτο. σερβιτορες σημαινει οτι δεν μασανε ουτε ντρεπονται να δουλεψουν. ψαξε σε αυτες που δεν καταδεχονται τετοιες δουλειες και θα με θυμηθεις.
δεν ειμαι ελλαδα ουτε καιγομαι ιδιαετερα
παντως πιστευω αμιγως εληνιδες καβλετες 20-25 δεν υπαρχουν ακομα αγορα...
κ γι αλλοδαπες καλες παλι δυσκολο για 20ετιες κ βαλε διαφορες ηληκιας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ιδανικη κατηγορια για sugar daddy στην ελλαδα. εαν εχει δουλεψει ποτε να εχει δουλεψει μονο υποδοχη εστω και σε καφε ή συνοικιακο μπαρ, να μην εχει δουλεψει ποτέ σερβις γιατι εχει τρεξιμο ουτε μπαργουμαν και να μην εχει δουλεψει ποτε 8 ωρο στη ζωη της.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειμαι ελλαδα ουτε καιγομαι ιδιαετερα
παντως πιστευω αμιγως εληνιδες καβλετες 20-25 δεν υπαρχουν ακομα αγορα...
κ γι αλλοδαπες καλες παλι δυσκολο για 20ετιες κ βαλε διαφορες ηληκιας

ε αφου δεν εισαι ελλαδα ουτε ξερεις τα κοζια ουτε σε ενδιαφερει κιολας για να ζητας πασες. τι το συζηταμε.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ιδανικη κατηγορια για sugar daddy στην ελλαδα. εαν εχει δουλεψει ποτε να εχει δουλεψει μονο υποδοχη εστω και σε καφε ή συνοικιακο μπαρ, να μην εχει δουλεψει ποτέ σερβις γιατι εχει τρεξιμο ουτε μπαργουμαν και να μην εχει δουλεψει ποτε 8 ωρο στη ζωη της.
ναι υποδοχη ολο κατι ψωλες παιζουμε ... εισαι σωστος
αλλα το τατσ πως να γινει κ πως να το ριξεις?
με σερβιτορες μπαργουμαν κλπ πιο ευκολα εισαι σε επαφη....ειδικα αν ψιλοβαραει μυγες το καταστημα..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ε αφου δεν εισαι ελλαδα ουτε ξερεις τα κοζια ουτε σε ενδιαφερει κιολας για να ζητας πασες. τι το συζηταμε.
δεν ζητησα πασα
ταμπλεξες
ο σλαβιανι στοπε
ερχομαι περιστασιακα ομως

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι υποδοχη ολο κατι ψωλες παιζουμε ... εισαι σωστος
αλλα το τατσ πως να γινει κ πως να το ριξεις?
με σερβιτορες μπαργουμαν κλπ πιο ευκολα εισαι σε επαφη....ειδικα αν ψιλοβαραει μυγες το καταστημα..

το ζητουμενο ηταν εαν το κανουνε και ποιες το κανουνε. οτι εχεις πιο ευκολα επαφη με τις σερβιτορες και πιο δυσκολα με την υποδοχη χαιρω πολυ αλλα ανουσιο στο θεμα μας.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
το ζητουμενο ηταν εαν το κανουνε και ποιες το κανουνε. οτι εχεις πιο ευκολα επαφη με τις σερβιτορες και πιο δυσκολα με την υποδοχη χαιρω πολυ αλλα ανουσιο στο θεμα μας.
κ για να το κλεισουμε,ειναι οτι το κανουν ελαχιστες η καθολου
κ για να το κλεισουμε απο κει που αρχισε,στην πολωνια εχει 1-10εκ πιο πολλες που σπονσοραρονται απ οτι στην ελλαδα,ακομα,ιποτα μου  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θα σας πω τι σκέφτομαι για το παρόν threat και ίσως πολλοί άλλοι που το διαβάζουν:

1.  Θεωρώ πως το εχετε κουράσει και το εχετε μετατρέψει σε διαγωνισμό τύπου, ποιος κατουράει πιο μακρυά η ποιος την εχει πιο μακρυά.
2.  Κανενός τις πληροφορίες δεν θα εμπιστευόμουνα καθόσον δεν μπορώ να καταλάβω ποιος εκ των 2-3 που γράφετε είναι "ο μαλάκας" και μάλλον θεωρώ πως είσαστε μαλακές ολοι.
3.  Σταματήστε να είστε ξερόλες και δώστε πληροφορίες χρήσιμες. Θεωρώ αδύνατο να ζείτε στην ίδια πόλη, να επισκέπτεστε τα ίδια μαγαζιά και να λέτε ο ένας άσπρο καινό άλλος μαύρο.
4.  Μια πιθανότητα που σκεφτόμαστε με φίλο να κάνουμε πρωτοχρονιά εκει στο Κιέβο την εγκαταλείψαμε διότι δεν ξέρουμε τι θα βρούμε απο τις παπαρολογιες που γράφετε.

Τέλος αν ήμουν admin θα είχα κλειδώσει το theat γιατι δεν προσφέρει καμία πληροφορία αλλα το εχετε μετετρέψει σε προσωπική σας αρένα.

Ειστε τελείως   :humpleg:   :jerking:   :jerking:   :jerking:
καλα κανεισ που δεν θα πας.νομιζεις οπειος θελει παιρνει το αεροπλανο παει ουκρανια και γαμα ?ουτε πουτανες θα βρεις,ουτε θα καταλαβεις ποια ειναι βιζιτα,ουτε θα σου μιλησει καμια πουτανα πρωτη.θα γαμουσες μονο αν σου εφερναν στο ξενοδοχειο βιζιτεσ με 100 ευρο,οπως εκαναν ολοι παλαιοτερα και ελεγαν ξεσκιζονται ουκρανια.απο τα μυνηματα σου που εκανα ενα ελεχο κανενα ταξιδι η εμπειρια.μονο για μασατσιδικα στην ελλαδα γραφεις και πορνοφωτο της αλεξαντρατου χαχαχαχα.τραβα στο μεταξουργιο που θα γαμησεις σιγουρα και ασε στους μαλακες να ασχολουνται ουκρανια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
slaviani λες ειναι φτηνα για εμας τωρα ουκρανια,για τα παιδεια μπορει να μην ειναι.αν μια σαμπανια στην πιτσαρια πληρωσα 1000 γριβνα,πριν εναμισι χρονο 100 ευρο τωρα εδωσα 40 ευρο.η μακαροναδα μου στοιχησε πανω κατω 200,πηρα 2 μεριδες δηλ 400 γριβνα ερχεται με της σημερινες τιμες 16 ευρο ενω ηταν 40,για αυτους παλι 400 γριβνα ειναι,πανακριβα.ενα γλυκο οδυσσο απο 60-200 γριβνα στο μπαφαλο,τοπ σαντουιτσ και στο μερος που με πηρες ειχε 150 το τυραμισου δηλαδη ηταν 15 ευρο ενα γλυκο.να σκεφτουνε ποσα ξοδευαμε την μερα πριν ενα χρονο στο φαγητο,ασχετα αν για εμας ερχεται φτηνοτερα.βλεπεις  οι περισοτεροι περιμενουν να πανε με ραναιρ βαρσωβια παραδειγμα με ενα βαλιτσακι ωμου σαν τους προσφηγες με 40-50 ευρο,ασε που καποιοι μενουν σε χοστελ!αυτους τους τυπους θα τους εισηγηθεις να πανε ουκρανια?τα λεμε για να τα ακουμε οι πολυ λιγοι που παμε.ουκρανια εδινα για να φαμε σουσι 2 ατομα 800γριβνα  πριν ενα χρονο δηλ 80 ευρο εκτος των ποτων,γλυκων.αν σου φερουν και καμια φιλη γαμησε τα.παντα αυτες παραγελνουν το ακριβοτερο σουσι  καμια 400 γριβνα.θυμαμε παλαιοτερα που εγραφαν στον δασκαλο οτι την βγαζουν με κανα τυροπιτακι για οικονομια.τραβατε μεταξουργιο,ουστ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οταν σου λενε οι γκομενες εκει ραντεβου σε ενα εστιατοριο τι θα τους πειτε?παμε στο χατα να φαμε φτηνα η τυροπιτακια χαχαχαχαχ.ο σλαβιανι θυματε που επεμεναν οι γκομενες να παμε στο εστιατοριο κατερινισκαγια,ηταν πιο τσιμπημενες τιμες απο τα αλλα που παμε.το κιεβο,οδυσσος δεν ειναι για ολους,ουτε σημαινει οτι θα γαμησει οπειος παει.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
οταν σου λενε οι γκομενες εκει ραντεβου σε ενα εστιατοριο τι θα τους πειτε?παμε στο χατα να φαμε φτηνα η τυροπιτακια χαχαχαχαχ.ο σλαβιανι θυματε που επεμεναν οι γκομενες να παμε στο εστιατοριο κατερινισκαγια,ηταν πιο τσιμπημενες τιμες απο τα αλλα που παμε.το κιεβο,οδυσσος δεν ειναι για ολους,ουτε σημαινει οτι θα γαμησει οπειος παει.
Μα το ειπα ηδη που επεμεναν για τσεζαρ.....δεν ειναι ακριβα να φανε 3 ατομα για ελληνες...περιπου 15-18 ευρω ο καθενας πανω κατω...αλλα για δεδομενα ουκρανιας ειναι πανακριβο και κιτς μαγαζι....και ναι....οι ουκρανες αν τις βγαλεις εξω θα παραγγειλουν το πιο ακριβο....αυτος ειναι ο λογος που πια δεν κανω καμακι σου κοστιζει πολυ περισσοτερο απο το να σπιτωσεις 10 μερες 2-3 γκομενες
το ειδες με τα ματια σου
της παω και λιμοντσελο διπλα απο το σπιτι μου αν χρειαστει και τρωμε ιταλικο με το 1/3 και ειναι και κυριλε μαγαζι

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μα το ειπα ηδη που επεμεναν για τσεζαρ.....δεν ειναι ακριβα να φανε 3 ατομα για ελληνες...περιπου 15-18 ευρω ο καθενας πανω κατω...αλλα για δεδομενα ουκρανιας ειναι πανακριβο και κιτς μαγαζι....και ναι....οι ουκρανες αν τις βγαλεις εξω θα παραγγειλουν το πιο ακριβο....αυτος ειναι ο λογος που πια δεν κανω καμακι σου κοστιζει πολυ περισσοτερο απο το να σπιτωσεις 10 μερες 2-3 γκομενες
το ειδες με τα ματια σου
της παω και λιμοντσελο διπλα απο το σπιτι μου αν χρειαστει και τρωμε ιταλικο με το 1/3 και ειναι και κυριλε μαγαζι
σωστα παρα να τις ταιζεις καλυτερα να της πετσωνεις χαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτα να τα κοιτας εσυ...που κερασες ολη την οδησσο....ευτυχως μπηκες στον σωστο δρομο
ειμαι κεραστης ειναι το χομπι μου χαχαχαχα.ρε μου εστειλε η τρελη μυνημα,καλα σας λεμε μετον πορνομιτσο ειναι ανωμαλες αυτες.τι βρισιες της ειπα προχτες και απειλες,ο αντρας της ειπα ειναι γκει,θα σε γαμησω πουτνα,να πας να γαμηθεις,θα σε κλισω με τον γκει αντρα σου στην αποθηκη με ποντικια ,θα σας πυροβολησω και ριξω στην θαλασα.αν μιλουσα σε κυπρια ετσι θα παθενε ψυχολογικα.αυτη εγραψε στο προφιλ της ειμαι ευτυχισμενη και σημερα μετα απο ενα μηνα μου εστειλε μυνημα και με εβαλε στο βαιπερ παλι χαχαχαχα.αυτες θελουν αντρες που θα παιξουν ξυλο για αυτες οχι λεσβιες.της ειπα θα κανω μεχρι και πολεμο για αυτην.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ειμαι κεραστης ειναι το χομπι μου χαχαχαχα.ρε μου εστειλε η τρελη μυνημα,καλα σας λεμε μετον πορνομιτσο ειναι ανωμαλες αυτες.τι βρισιες της ειπα προχτες και απειλες,ο αντρας της ειπα ειναι γκει,θα σε γαμησω πουτνα,να πας να γαμηθεις,θα σε κλισω με τον γκει αντρα σου στην αποθηκη με ποντικια ,θα σας πυροβολησω και ριξω στην θαλασα.αν μιλουσα σε κυπρια ετσι θα παθενε ψυχολογικα.αυτη εγραψε στο προφιλ της ειμαι ευτυχισμενη και σημερα μετα απο ενα μηνα μου εστειλε μυνημα και με εβαλε στο βαιπερ παλι χαχαχαχα.αυτες θελουν αντρες που θα παιξουν ξυλο για αυτες οχι λεσβιες.της ειπα θα κανω μεχρι και πολεμο για αυτην.
Λεό κάνα φτηνό η ακριβό ψυχολόγο δεν ξέρεις?τόσα λεφτά χαλάς πάνε καλά μια βόλτα γιατρό. .κάτι βίδα  παξιμάδι θέλει σφιξιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom