Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
  :think: :think: :think: :think: :think:
τι θελει να πει ο ποιητης???

Αυτές περίπου είναι οι τιμές.Τώρα για παραπάνω διάρκεια είναι όντως φτηνά.Δεν πληρώνεις ποτέ 500 ευρώ το τριήμερο όπως ήταν παλιά.Απλά δε με ενδιαφέρουν οι μεγαλύτερες διάρκειες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτές περίπου είναι οι τιμές.Τώρα για παραπάνω διάρκεια είναι όντως φτηνά.Δεν πληρώνεις ποτέ 500 ευρώ το τριήμερο όπως ήταν παλιά.Απλά δε με ενδιαφέρουν οι μεγαλύτερες διάρκειες.
:grin:
μπερδσευτηκα με τα 1. 2. 3. κλπ
βαλε χ.... :grin:

υγ εκτος κιεβο  που δεν παω γιατι ειναι μαπα καρπουζι,αποκλειστικα για θυματα
ερχομαι οπου πεις να σε δω λαιβ..
ουκρανια πολωνια τσεχια ρουμανια,,οπου ναναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:grin:
μπερδσευτηκα με τα 1. 2. 3. κλπ
βαλε χ.... :grin:

Κοίτα αν φέρεις γκόμενα από την επαρχία στο Κίεβο μπορείς να τη γαμάς με 150 ευρώ όλη τη βδομάδα αν αυτός είναι ο σκοπός σου.Εχω κανονίσει τώρα για 6 να έρθουνε.Μερικές ακυρώνουν την τελευταία στιγμή.Εχω και άλλες 10 έτοιμες.Θα είναι δύσκολο διήμερο αλλά τουλάχιστον είναι διήμερο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κοίτα αν φέρεις γκόμενα από την επαρχία στο Κίεβο μπορείς να τη γαμάς με 150 ευρώ όλη τη βδομάδα αν αυτός είναι ο σκοπός σου.Εχω κανονίσει τώρα για 6 να έρθουνε.Μερικές ακυρώνουν την τελευταία στιγμή.Εχω και άλλες 10 έτοιμες.Θα είναι δύσκολο διήμερο αλλά τουλάχιστον είναι διήμερο.
αρα νετ βασικα δουλευει κι αν κατσει κατι εκατσε
παντως ερωτημα..πως ερχονται?στελνεις προκαταβολες??/
αν ναι τι εμπιστοσυνη εχεις?το πιο πιθανο σε κοροειδευουν,,θελουν μερικα ευρω απλα να τσιμπησουν συνηθως κι αυτο ειναι ολο...
αν παλι δεν στειλεις ποια ερχεται στο ασχετο τοσες ωρες για καποιον απο το νετ..
πρακτικα δεν γινεται αυτο... ;)
υπαρχει το ρισκ αλληλοκοροιδιας....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτοί ένα δύο πουτσες θα ρίξουν και θα την σοτάρουνε
Κάνα πουρο μην καψουρευτει κι αρχίσει τα σπονσοριλικια μόνο αυτό φοβάμαι. ..αλλά ο χρόνος είναι λίγος κι είναι υπέρ μου...  :fuck2:

Ρε μη φοβασαι . Οι Πολωνοι απλα ζουνε τη ζωουλα τους με τη γυναικουλα τους. Ουτε τους νοιαζει πολυ να σπρωχνουν , και σιγα μη δωσουν και λεφτα (!) για να γαμησουν μια ουκρανη εργατρια.
Κανας δικος της μη την καβλαντισει αλλα και αυτος σιγα μην ασχοληθει

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ρε μη φοβασαι . Οι Πολωνοι απλα ζουνε τη ζωουλα τους με τη γυναικουλα τους. Ουτε τους νοιαζει πολυ να σπρωχνουν , και σιγα μη δωσουν και λεφτα (!) για να γαμησουν μια ουκρανη εργατρια.
Κανας δικος της μη την καβλαντισει αλλα και αυτος σιγα μην ασχοληθει
εργατρια  :grin:
κοιτα  δεν ειναι αυτο που νομιζεις... ;)
καραμουνος ειναι 1.75 αλογο 24 χρονων κουκλα
απλα κατι κομπινα εκανε να παρει αυτη τη βιζα εργασιας,2 ωρες παει  στη ζιλετ,ταχει κανονισει αυτα απο πριν παει
τις υπολοιπες κοβει βολτες κ ψαχνει να χτυπησει καποιο θυμα,,
10μερες εχει μονο εκει κι ουτε
σιγουρα σ ενα μηνα θαχει πετυχει το σπονσορα ας ειναι  σε ηληκια κι οσο ο θειος του τζοκερ... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
που να δεις στο τσεζαρ τι τιμες εχει.....
δεν τρωω εγω ετσι κι αλλιως
μονο ποτο οποια θελει
τουλαχιστον να πιει να γαμησουμε
αν θελει φαι
της λεω, φαει με τις φιλες σου η σπιτι σου
κι ελα μετα για ποτο,εγω εφαγα νωρις  :grin:
οσες χανονται στα @@ μου,δεν θα καθονταν με την μια ετσι κι αλλιως... ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Eλα μαζι να το πουμε μαζι να δουμε τι θα μας πουν . Πολυ περισσοτερο παιζει στην Ελλαδα ε
μην πετας τετοια βληματα....απο τις υπερβολες του κμαν,πηγαμε στο αλλο ακρο....
ελλαδα ποια κ που να σπονσοραρεις πιτσιρικα ,οντας 40αρης?
πες μου εσυ κ παω  να το κανω ,,,500 η 1000 το μηνα...
οριστε ,που κ πως λοιπον??
 :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Θα σας πω τι σκέφτομαι για το παρόν threat και ίσως πολλοί άλλοι που το διαβάζουν:

1.  Θεωρώ πως το εχετε κουράσει και το εχετε μετατρέψει σε διαγωνισμό τύπου, ποιος κατουράει πιο μακρυά η ποιος την εχει πιο μακρυά.
2.  Κανενός τις πληροφορίες δεν θα εμπιστευόμουνα καθόσον δεν μπορώ να καταλάβω ποιος εκ των 2-3 που γράφετε είναι "ο μαλάκας" και μάλλον θεωρώ πως είσαστε μαλακές ολοι.
3.  Σταματήστε να είστε ξερόλες και δώστε πληροφορίες χρήσιμες. Θεωρώ αδύνατο να ζείτε στην ίδια πόλη, να επισκέπτεστε τα ίδια μαγαζιά και να λέτε ο ένας άσπρο καινό άλλος μαύρο.
4.  Μια πιθανότητα που σκεφτόμαστε με φίλο να κάνουμε πρωτοχρονιά εκει στο Κιέβο την εγκαταλείψαμε διότι δεν ξέρουμε τι θα βρούμε απο τις παπαρολογιες που γράφετε.

Τέλος αν ήμουν admin θα είχα κλειδώσει το theat γιατι δεν προσφέρει καμία πληροφορία αλλα το εχετε μετετρέψει σε προσωπική σας αρένα.

Ειστε τελείως   :humpleg:   :jerking:   :jerking:   :jerking:
καταρχας το να διαφωνεις με καποιον ειναι η αρχη της δημοκρατιας και του διαλογου
ομοια και να εχει καποιος διαφορετικες αποψεις και διαφορετικους στοχους
απλα παρενοχλουμε τον κμαν διοτι ειναι υπερβολικος και τα εχει βγαλει ολα πανακριβα και στο καπακι κολοτουμπιζαετε και τα βγαζει φτηνα
αν σε αποτρεψαμε να πας κιεβο πρωτοχρονιατικα <καλα σου καναμε> διοτι κατα την ταπεινη μου αποψη θα πληρωνες τον κουκο αηδονι χωρις το αναλογο σερβις
Το Κιεβο εχει καποιους τυπους οι οποιοι πραγματικα το φυσανε....και γι αυτο συντηρουντε καποια μαγαζια με ευρωπαικες τιμες
γενικα οι αντιθεσεις στον κοσμο ειναι τεραστιες...
το γεγονος ειναι να κρατας αυτα που γραφουν οσοι εχουν παει προσφατα σε αυτη την πολη και οχι περισσοτερο του 1 χρονου γιατι εχουν αλλαξει αρκετα
το κοστος ζωης (ταξιδιου)για τον ευρωπαιο εχει κατεβει 70% κατω ασχετε αν ο μεσος ορος που χαλαει ειναι ο ιδιος παιρνει περισοτερα πραγματα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εργατρια  :grin:
κοιτα  δεν ειναι αυτο που νομιζεις... ;)
καραμουνος ειναι 1.75 αλογο 24 χρονων κουκλα
απλα κατι κομπινα εκανε να παρει αυτη τη βιζα εργασιας,2 ωρες παει  στη ζιλετ,ταχει κανονισει αυτα απο πριν παει
τις υπολοιπες κοβει βολτες κ ψαχνει να χτυπησει καποιο θυμα,,
10μερες εχει μονο εκει κι ουτε
σιγουρα σ ενα μηνα θαχει πετυχει το σπονσορα ας ειναι  σε ηληκια κι οσο ο θειος του τζοκερ... :grin:

Δε πα ναναι. Δεν εχει υποψηφια θυματα εδω μαν, δεν ειναι Ελλαδα :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μονο που τη γλυτωσες την φολα πρωτοχρονιατικα στο κιεβο πρεπει να πεις ευχαριστω,αντι να μας πεις μαλ..ες ..
απο σποντα λοιπον την γλυτωσες τη φολα ,,νεολελληνα κομαντο...κ μας την λες κιολας...τι να πω...
:jerking:  :jerking: :jerking:,,,,

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε πα ναναι. Δεν εχει υποψηφια θυματα εδω μαν, δεν ειναι Ελλαδα :grin:
ιταλια ηθελε να παει μιλανο κλπ ειναι διαβασμενη
απλα δεν πηρε σενγκεν..κ πηρε αυτη την 3μηνη εργασια-μαιμου
εγω χαμενη την θεωρω καποιον θα δαγκωσει 101%,αλλα εγω θα την ξαναπηδηξω αν δεν της κατσει μεχρι τις γιορτες καποιος
..βλεπεις το μπιγκ ντριμ ειναι ναρθει εδω ζυριχη, να χτυπησει το θυμα της ζωης της,εξ ου κ μου καθεται για ναχει πατημα μολις βγαλει την βιζα... ;)
να σωθει κι αυτη κι ο αντρας μαζι!! :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
μονο που τη γλυτωσες την φολα πρωτοχρονιατικα στο κιεβο πρεπει να πεις ευχαριστω,αντι να μας πεις μαλ..ες ..
απο σποντα λοιπον την γλυτωσες τη φολα ,,νεολελληνα κομαντο...κ μας την λες κιολας...τι να πω...
:jerking:  :jerking: :jerking:,,,,
η μονη πρωτοχρονια ποτ αξιζει παγκοσμιος ειναι τα μπουζουκια..... :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην πετας τετοια βληματα....απο τις υπερβολες του κμαν,πηγαμε στο αλλο ακρο....
ελλαδα ποια κ που να σπονσοραρεις πιτσιρικα ,οντας 40αρης?
πες μου εσυ κ παω  να το κανω ,,,500 η 1000 το μηνα...
οριστε ,που κ πως λοιπον??
 :hi:

χιλιαρικο το μηνα? αρκετες. πολυ διαδεδομενη κατηγορια με πολλα πλεονεκτηματα και το προτιμουν αρκετες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
χιλιαρικο το μηνα? αρκετες. πολυ διαδεδομενη κατηγορια με πολλα πλεονεκτηματα και το προτιμουν αρκετες.
κανε βρε συ καμια πασα στο χιλιαρικο....αλλα να λεει μην ειναι σαν την θεια μου την μερσουλα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καβλετο 20αρι η 25αρι κι εγω 40 κ ερχεται???
ωραια ρε μαν...μαζι σου ,,πως κ που παιζομαι λοιπον?
εγω δεν το πιστευω,για Ελλαδα,ουτε μ ενεσεις ...ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom