τι θελει να πει ο ποιητης???
Αυτές περίπου είναι οι τιμές.Τώρα για παραπάνω διάρκεια είναι όντως φτηνά.Δεν πληρώνεις ποτέ 500 ευρώ το τριήμερο όπως ήταν παλιά.Απλά δε με ενδιαφέρουν οι μεγαλύτερες διάρκειες.
τι θελει να πει ο ποιητης???
Αυτές περίπου είναι οι τιμές.Τώρα για παραπάνω διάρκεια είναι όντως φτηνά.Δεν πληρώνεις ποτέ 500 ευρώ το τριήμερο όπως ήταν παλιά.Απλά δε με ενδιαφέρουν οι μεγαλύτερες διάρκειες.
μπερδσευτηκα με τα 1. 2. 3. κλπ
βαλε χ....
αρα νετ βασικα δουλευει κι αν κατσει κατι εκατσεΚοίτα αν φέρεις γκόμενα από την επαρχία στο Κίεβο μπορείς να τη γαμάς με 150 ευρώ όλη τη βδομάδα αν αυτός είναι ο σκοπός σου.Εχω κανονίσει τώρα για 6 να έρθουνε.Μερικές ακυρώνουν την τελευταία στιγμή.Εχω και άλλες 10 έτοιμες.Θα είναι δύσκολο διήμερο αλλά τουλάχιστον είναι διήμερο.
Το έχεις πει αυτό σε Πολωνούς;Θα σκάσουν στα γέλια.
αυτοί ένα δύο πουτσες θα ρίξουν και θα την σοτάρουνε
Κάνα πουρο μην καψουρευτει κι αρχίσει τα σπονσοριλικια μόνο αυτό φοβάμαι. ..αλλά ο χρόνος είναι λίγος κι είναι υπέρ μου...
εργατριαΡε μη φοβασαι . Οι Πολωνοι απλα ζουνε τη ζωουλα τους με τη γυναικουλα τους. Ουτε τους νοιαζει πολυ να σπρωχνουν , και σιγα μη δωσουν και λεφτα (!) για να γαμησουν μια ουκρανη εργατρια.
Κανας δικος της μη την καβλαντισει αλλα και αυτος σιγα μην ασχοληθει
που να δεις στο τσεζαρ τι τιμες εχει.....στο στεικ χαουζ κι εγω απορω ποιοι πανε
οι τιμες ειναι ζυριχης!!!
δεν τρωω εγω ετσι κι αλλιωςπου να δεις στο τσεζαρ τι τιμες εχει.....
μην πετας τετοια βληματα....απο τις υπερβολες του κμαν,πηγαμε στο αλλο ακρο....Eλα μαζι να το πουμε μαζι να δουμε τι θα μας πουν . Πολυ περισσοτερο παιζει στην Ελλαδα ε
καταρχας το να διαφωνεις με καποιον ειναι η αρχη της δημοκρατιας και του διαλογουΘα σας πω τι σκέφτομαι για το παρόν threat και ίσως πολλοί άλλοι που το διαβάζουν:
1. Θεωρώ πως το εχετε κουράσει και το εχετε μετατρέψει σε διαγωνισμό τύπου, ποιος κατουράει πιο μακρυά η ποιος την εχει πιο μακρυά.
2. Κανενός τις πληροφορίες δεν θα εμπιστευόμουνα καθόσον δεν μπορώ να καταλάβω ποιος εκ των 2-3 που γράφετε είναι "ο μαλάκας" και μάλλον θεωρώ πως είσαστε μαλακές ολοι.
3. Σταματήστε να είστε ξερόλες και δώστε πληροφορίες χρήσιμες. Θεωρώ αδύνατο να ζείτε στην ίδια πόλη, να επισκέπτεστε τα ίδια μαγαζιά και να λέτε ο ένας άσπρο καινό άλλος μαύρο.
4. Μια πιθανότητα που σκεφτόμαστε με φίλο να κάνουμε πρωτοχρονιά εκει στο Κιέβο την εγκαταλείψαμε διότι δεν ξέρουμε τι θα βρούμε απο τις παπαρολογιες που γράφετε.
Τέλος αν ήμουν admin θα είχα κλειδώσει το theat γιατι δεν προσφέρει καμία πληροφορία αλλα το εχετε μετετρέψει σε προσωπική σας αρένα.
Ειστε τελείως
εργατρια
κοιτα δεν ειναι αυτο που νομιζεις... ;)
καραμουνος ειναι 1.75 αλογο 24 χρονων κουκλα
απλα κατι κομπινα εκανε να παρει αυτη τη βιζα εργασιας,2 ωρες παει στη ζιλετ,ταχει κανονισει αυτα απο πριν παει
τις υπολοιπες κοβει βολτες κ ψαχνει να χτυπησει καποιο θυμα,,
10μερες εχει μονο εκει κι ουτε
σιγουρα σ ενα μηνα θαχει πετυχει το σπονσορα ας ειναι σε ηληκια κι οσο ο θειος του τζοκερ...
ιταλια ηθελε να παει μιλανο κλπ ειναι διαβασμενηΔε πα ναναι. Δεν εχει υποψηφια θυματα εδω μαν, δεν ειναι Ελλαδα
η μονη πρωτοχρονια ποτ αξιζει παγκοσμιος ειναι τα μπουζουκια.....μονο που τη γλυτωσες την φολα πρωτοχρονιατικα στο κιεβο πρεπει να πεις ευχαριστω,αντι να μας πεις μαλ..ες ..
απο σποντα λοιπον την γλυτωσες τη φολα ,,νεολελληνα κομαντο...κ μας την λες κιολας...τι να πω...
,,,,
μην πετας τετοια βληματα....απο τις υπερβολες του κμαν,πηγαμε στο αλλο ακρο....
ελλαδα ποια κ που να σπονσοραρεις πιτσιρικα ,οντας 40αρης?
πες μου εσυ κ παω να το κανω ,,,500 η 1000 το μηνα...
οριστε ,που κ πως λοιπον??
να συμφωνησουμε πληρως κ μια φορα..η μονη πρωτοχρονια ποτ αξιζει παγκοσμιος ειναι τα μπουζουκια.....
κανε βρε συ καμια πασα στο χιλιαρικο....αλλα να λεει μην ειναι σαν την θεια μου την μερσουλαχιλιαρικο το μηνα? αρκετες. πολυ διαδεδομενη κατηγορια με πολλα πλεονεκτηματα και το προτιμουν αρκετες.
καβλετο 20αρι η 25αρι κι εγω 40 κ ερχεται???χιλιαρικο το μηνα? αρκετες. πολυ διαδεδομενη κατηγορια με πολλα πλεονεκτηματα και το προτιμουν αρκετες.
δεν υπαρχεικανε βρε συ καμια πασα στο χιλιαρικο....αλλα να λεει μην ειναι σαν την θεια μου την μερσουλα