Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Λαθος κανεις για τους Ουκρανους στην Πολωνια, οι περισσοτεροι δουλευουν σε πολυεθνικες , συνηθως στελεχωνουν τα περι ρωσικης αγορας τμηματα.
Ειναι μορφωμενοι, με πτυχια απο πανεπιστημια της Πολωνιας η μεταπτυχιακα, μιλανε γλωσσες. Εχω και εγω αρκετους συναδελφους Ουκρανους, πολυ καλα παιδια κατα τα αλλα. Και βλεπω μπορουμε να συννενοηθουμε πολυ καλυτερα απο οτι με τους Πολωνους, υπαρχει περισσοτερο κοινο εδαφος. Οι Πολωνοι πιο κρυοι.
Οσο για 40ρηδες σπονσορες Πολωνους, πολυ kman διαβαζεις  :2funny:
αυτοί ένα δύο πουτσες θα ρίξουν και θα την σοτάρουνε
Κάνα πουρο μην καψουρευτει κι αρχίσει τα σπονσοριλικια μόνο αυτό φοβάμαι. ..αλλά ο χρόνος είναι λίγος κι είναι υπέρ μου...  :fuck2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
όχι τε πουστη μου. .πάνω που είχα πορωθει... :rolleyes:
Λοτζ τι λέει? Έχει  πάει μια υπερκαβλιαρα ουκρανεζα που γαμουσα πρόπερσι για δουλεια σε φάμπρικα της ζιλετ για 3 μηνες. .λέω να πεταχτω Χριστούγεννα 4ημερο. .τι παίζει εκεί η πόλη? Έχετε πάει? Ιππότης η κμαν?

Νεκρή πόλη,πολλές μπαζογκόμενες αλλά του δίνουν και καταλαβαίνει.Μερικά από τα κορυφαία τσιμπούκια.Πύραυλοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά όλοι νομίζουν οτι είναι έξυπνοι.Σου λέι ο άλλος εγώ που είμαι 10 φορές πιο έξυπνος από τον Κman θα έπρεπε να ξεσκίζομαι στον πούτσο.Γιατί αν αυτός ο ηλίθιος γαμάει έτσι τι διάολο;Απλά αποκλείεται να γαμάει γιατί εγώ δε γαμάω.
Ομως για σκέψου.Μιλάω πολωνικά,ρωσικά,τσέχικα χωρίς να έχω μείνει ποτέ σε αυτές τις χώρες πάνω από μια βδομάδα.Εσύ μπορείς;Εχω οργώσει όλα τα μερη στο ανατολικό μπλοκ εσύ μπορείς;Εμένα μου δίνουν οι Γερμανοί τετραχίλιαρα το μήνα γιατί βγάζω 3 φορές περισσότερα για αυτούς εσένα σου δίνουν;Ποια είναι η αξία σου;Είσαι στο παίγνιο;Ξέρεις τι ποσά παίζουνε και πόσοι τα δίνουν όλα για τις γκόμενες;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Βασικά όλοι νομίζουν οτι είναι έξυπνοι.Σου λέι ο άλλος εγώ που είμαι 10 φορές πιο έξυπνος από τον Κman θα έπρεπε να ξεσκίζομαι στον πούτσο.Γιατί αν αυτός ο ηλίθιος γαμάει έτσι τι διάολο;Απλά αποκλείεται να γαμάει γιατί εγώ δε γαμάω.
Ομως για σκέψου.Μιλάω πολωνικά,ρωσικά,τσέχικα χωρίς να έχω μείνει ποτέ σε αυτές τις χώρες πάνω από μια βδομάδα.Εσύ μπορείς;Εχω οργώσει όλα τα μερη στο ανατολικό μπλοκ εσύ μπορείς;Εμένα μου δίνουν οι Γερμανοί τετραχίλιαρα το μήνα γιατί βγάζω 3 φορές περισσότερα για αυτούς εσένα σου δίνουν;Ποια είναι η αξία σου;Είσαι στο παίγνιο;Ξέρεις τι ποσά παίζουνε και πόσοι τα δίνουν όλα για τις γκόμενες;
4xiliara... που για εργάτη δεν παίζει το νούμερο εκτός Ελβετίας Νορβηγίας πουθενά αλλού. .. το μήνα σημαινει με 35% φόρο κ 1000 ανελαστικά έξοδα. Σημαίνει 1500 με 1800 νετο  με ούτε καφέ να πίνεις έξω. .Οπότε?πάλι κι έτσι η  Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων είναι τα 1000 το διήμερο  ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Έχεις μια ευκαιρία να αποδείξεις ότι λες αλήθεια
Στο ξαναλέω
Από 5 Ίαν όπου θες από Στουτγάρδη μέχρι κριμαια
Επί τόπου συνάντηση κ καμάκι
Να δούμε αν κ τι κάνεις στο αλήθεια
Θα κριθεί η προσπάθεια κ το σύστημα κ φυσικά  η ρευστότητα των χικθαρικων που υποστηρίζεις ότι σκορπας
Στο αποτέλεσμα παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο θα είμαστε ελαστικοί κριτές
Οπότε ιδού η ροδος

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:pipa1:
Νεκρή πόλη,πολλές μπαζογκόμενες αλλά του δίνουν και καταλαβαίνει.Μερικά από τα κορυφαία τσιμπούκια.Πύραυλοι.
στα τσιμπουκια η Ναταλία δεν έχει αντίπαλο
Είναι το χόμπι της από τα 14... :pipa1:
Δέκα χρόνια φουρναρισα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Πολωνικα και Τσεχικά δεν ξέρω.Παντος Ρωσσικά αρχήδια ξέρεις  :2funny: μια μεταφραση μια φορα πηγες να κανεις (πιθανοτατα με το μεταφραστη) και τα έκανες  :shit: αλλα ελεγε και αλλα εγραψες.Αν δεν ημουν εδω θα εγραφες και για τη Ρωσσία της ιδιες μαλακίες που γραφεις για την Πολωνία :jerking: :2funny:

Έχεις μια ευκαιρία να αποδείξεις ότι λες αλήθεια
Στο ξαναλέω
Από 5 Ίαν όπου θες από Στουτγάρδη μέχρι κριμαια
Επί τόπου συνάντηση κ καμάκι
Να δούμε αν κ τι κάνεις στο αλήθεια
Θα κριθεί η προσπάθεια κ το σύστημα κ φυσικά  η ρευστότητα των χικθαρικων που υποστηρίζεις ότι σκορπας
Στο αποτέλεσμα παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο θα είμαστε ελαστικοί κριτές
Οπότε ιδού η ροδος
Δδεν πηγε Κρακοβια?Δεν συναντηθηκε με το Φιντελ?Δεν καμακωσε μπροστα του? :2funny:Το αποτελεσμα ποιό ηταν? :2funny: :shit:την επεσε σε ολο το μπαρ και βαρυστομάχιασε απο της χυλόπιτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για Πολωνικα και Τσεχικά δεν ξέρω.Παντος Ρωσσικά αρχήδια ξέρεις  :2funny: μια μεταφραση μια φορα πηγες να κανεις (πιθανοτατα με το μεταφραστη) και τα έκανες  :shit: αλλα ελεγε και αλλα εγραψες.Αν δεν ημουν εδω θα εγραφες και για τη Ρωσσία της ιδιες μαλακίες που γραφεις για την Πολωνία :jerking: :2funny:
 Δδεν πηγε Κρακοβια?Δεν συναντηθηκε με το Φιντελ?Δεν καμακωσε μπροστα του? :2funny:Το αποτελεσμα ποιό ηταν? :2funny: :shit:την επεσε σε ολο το μπαρ και βαρυστομάχιασε απο της χυλόπιτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου θυμισε τη φαση με τον πατσινο σαν τονυ μοντανα που του λεει ο φιλος του κατσε να δεις πως πεφτουνε οι γκομενες στο μαιαμι και πηγαινε και εβγαζε γλωσσα και τον κερασε γυροσκοπικη χαστουκα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μου θυμισε τη φαση με τον πατσινο σαν τονυ μοντανα που του λεει ο φιλος του κατσε να δεις πως πεφτουνε οι γκομενες στο μαιαμι και πηγαινε και εβγαζε γλωσσα και τον κερασε γυροσκοπικη χαστουκα.
ναι αλλά μετά  τοφαγε το νιμου
Έτσι κι ο κμαν
Εγώ του είπα
Θα κριθεί μόνο το αληθές όσων λέει. ..τίποτε άλλο
Έτσι κι αλλιώς αν γίνει το μητινγκ νότια ουκρανια έχω εγώ καβα ντεβουσκες να γαμθσουμε
Αλλά να δω αν ισχύει έστω τα μισά από όσα λέει ότι κανει

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
κόψε κάτι κι εσύ. .πολύ  κμαν διαβαζεις
μην με κανεις να βγαζω παλι πριντ σκριν.....μην με βαζεις να σου πασαρω ανκετες,,,,εισαι ειπαμε αναξιοπιστος....εκανες την ερευνα σου..............μην προκαλεις τον τιτανοτεραστιομεγιστο κμα....εεεε σλαβιανι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την Πρωτοχρονιά θα είμαι Κίεβο.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Την Πρωτοχρονιά θα είμαι Κίεβο.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
ακομα περιμενουμε πραγματικη ενημερωση...που εμεινες ποσο πληρωσες
για ντε λουξ και καριμπιαν το ξερει και η κουτση μαρια(αν εισαι τελειως μαλακας και θες να σου ζητανε ντβεστε ντολαρς ζα τσας)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ακομα περιμενουμε πραγματικη ενημερωση...που εμεινες ποσο πληρωσες
για ντε λουξ και καριμπιαν το ξερει και η κουτση μαρια(αν εισαι τελειως μαλακας και θες να σου ζητανε ντβεστε ντολαρς ζα τσας)

Καμία δε ζητάει 200 για μια ώρα στο Κίεβο επικοινωνείτε με τον πούτσο σας?Η στάνταρ τιμή είναι τα 50 δολλάρια την ώρα.
Τις δύο από το Carribean με 100 ευρώ και τις δυο μαζί τις πήρα.Τα έχω γράψει 100 φορές.Νοίκασα διαμέρισμα στο κέντρο πολύ κοντά στο Maidan για να έρχονται εύκολα οι γκόμενες.
Τι διάολο έχετε στο μυαλό σας δεν μπορώ να καταλάβω.Θα το πω για εκατοστή φορά.Στο Κίεβο πληρώνεις ανάλογα με την εμφάνιση.Η περιποιημένη ντυμένη στην τρίχα και τίγκα στο χρυσαφικό και στα αρώματα γκόμενα του D Lux δεν έχει καμία σχέση στην τιμή με την απλή γκόμενα από την επαρχία.Ας πούμε οτι είναι 5 φορές ακριβότερη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καμία δε ζητάει 200 για μια ώρα στο Κίεβο επικοινωνείτε με τον πούτσο σας?Η στάνταρ τιμή είναι τα 50 δολλάρια την ώρα.
Τις δύο από το Carribean με 100 ευρώ και τις δυο μαζί τις πήρα.Τα έχω γράψει 100 φορές.Νοίκασα διαμέρισμα στο κέντρο πολύ κοντά στο Maidan για να έρχονται εύκολα οι γκόμενες.
Τι διάολο έχετε στο μυαλό σας δεν μπορώ να καταλάβω.Θα το πω για εκατοστή φορά.Στο Κίεβο πληρώνεις ανάλογα με την εμφάνιση.Η περιποιημλενη ντυμένη στην τρίχα και τίγκα στο χρυσαφικό και στα αρώματα γκόμενα του D Lux δεν έχει καμία σχέση στην τιμή με την απλή γκόμενα από την επαρχία.Ας πούμε οτι είναι 5 φορές ακριβότερη.

αν λαβουμε υποψη τον ιπποτη, πιο πιθανο ειναι να επικοινωνουμε με τον πουτσο μας παρα ο πουτσος σου με μουνι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Τι διάολο έχετε στο μυαλό σας δεν μπορώ να καταλάβω.Θα το πω για εκατοστή φορά.Στο Κίεβο πληρώνεις ανάλογα με την εμφάνιση.Η περιποιημλενη ντυμένη στην τρίχα και τίγκα στο χρυσαφικό και στα αρώματα γκόμενα του D Lux δεν έχει καμία σχέση στην τιμή με την απλή γκόμενα από την επαρχία.Ας πούμε οτι είναι 5 φορές ακριβότερη.
ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις.... αλλο τι ζητανε αλλο τι περνουν...
θαλω παραπανω στοιχεια για το διαμερισμα...ποσα εδωσες τι σημαινει κοντα στι μαινταν; πες οτι ειμαι ασχετος κατατοπησε εναν ανθρωπο χωρις τα τσοπανιστικα σου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
ναρθουμε και να κανουμε οτι δε σε ξερουμε απο την ντροπη ρε τυπε? σε εκαψε η ενημερωση του ιπποτη.
εγω λεω να παμε και να κανουμε ενα ντοκυμαντερ
η ζωη του επωνυμου τσοπανη
βεβαια θα ξεκινησει ντοκυμαντερ θα καταληξει ροζ πανθηρας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις.... αλλο τι ζητανε αλλο τι περνουν...
θαλω παραπανω στοιχεια για το διαμερισμα...ποσα εδωσες τι σημαινει κοντα στι μαινταν; πες οτι ειμαι ασχετος κατατοπησε εναν ανθρωπο χωρις τα τσοπανιστικα σου

1 λεπτό από τα Mc Donalds στο Maidan για να το βρίσκουν αμέσως οι γκόμενες.Ολα τα κεντρικά μαγαζιά δίπλα.Με 60 ευρώ τη μέρα είναι τα καλά διαμερίσματα.
Το καλύτερο σημείο συνάντησης είναι τα Mc Donalds γιατί όλες οι γκόμενες ξέρουν πού βρίσκονται και έχουν μικρή είσοδο.Επίσης έχουν στάση μετρό δίπλα.Τα δύο κεντρικότερα Mc Donalds είναι στην Κρεσάτικ και στο Μειντάν.Συμφέρει τρομερά να νοικιάσεις διαμέρισμα εκεί γιατί τα έχεις όλα δίπλα και δε χάνεις καθόλου χρόνο.
Τα μεγάλα κλαμπ είναι 5 με 10 λεπτά με ταξί.Τράπεζες ανταλλακτήρια όλα δίπλα.
Σε όλα τα μεγάλα ρεστωράν της Κρεσάτικ πας με τα πόδια.Τα καφέ όλα δίπλα.Το μόνο εύκολο να βγάλεις τη γκόμενα ραντεβού και σε μισή ώρα να την έχεις σπίτι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω λεω να παμε και να κανουμε ενα ντοκυμαντερ
ι ζωη του επωνημου τσοπανη
βεβαια θα ξεκινησει ντοκυμαντερ θα καταληξει ροζ πανθηρας

η αναγκη μου για καζουρα εξαντλειται με το ιντερνετ. να παω στου διαολου για να καμαρωσω εναν χαζουλη να κοιταει τις γκομενες σαν βασιλακης καϊλας τις μπριζολες πισω απο το τζαμι, με υπερβαινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom