Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αύριο πάω Πόζναν.Εχω ήδη κανονίσει με 5 γκόμενες.Εχω άλλες τόσες Στεττίν.Επρεπε να έρθεις.Αν θες έλα να πάρεις μεζέ.
Εχω κλείσει δύο δωμάτια στο ξενοδοχείο.Στο ένα θα σπιτώσω τη μία και το άλλο το έχω για γαμιστρώνα για τις άλλες.
Η βασική ξεσάλωσε.Ζήτησε εκτός από το δώρο και zakupy.Υποσχέθηκε όμως οτι θα κάνει τα πάντα ό,τι θέλω.Οι Πολωνέζες δίνουν τα πάντα δε μασάνε.Κώλος,χύσιμο στα μάτια,γλυφοκώλι,κατούρημα είναι στάνταρ.Scat και κατάποση δεν κάνουν όλες.
kman  θεέ πάρε την παε  :kneel:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα αυτό είναι που δεν μπορείς να καταλάβεις.Οτι η γκόμενα που ψάχνει σπόνσορα δεν πάει στο Afera που είναι φοιτητομάγαζο αλλά στο Coco και στο Frantic που παίζουν χαιλικια και έχει κλαρινογαμπρους.

Kαμια στην Πολωνια δε ψαχνει σπονσορα, ξεκολλα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε βαζει κεραιες λεμε ο κμαν και δεν ειναι ο θυμιος που σου ελεγε ο αλλος.
τον καλώ σε συνάντηση  μονομαχία  όπου θέλει
Από Κενινγκστρασσε μέχρι ντεριμπασκαια
Να δούμε πόσα απίδια πιάνει  ο σάκος
Η ταν ή επί  τας
Από 5 Ίαν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπορει να μην ειναι καλα για ολοκληρωτικα γαμησια ρε αλλα να ειναι καλα για μη ολοκληρωτικα. αφου εχει διαβαθμισεις στο γαμησι ο κμαν δεν τον προσεχεις μου φαινεται.

Nαι μια σημαντικη λεπτομερεια που μου διεφυγε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μην λεμε τετοιες μάλ .ιες ιποτα  :hi:

Τωρα και συ το κανεις επιτηδες? Να ξερω δηλαδη τι να απανταω. Aν ειναι θα παω για μπυρες τωρα, μετα που θα ειμαι φτιαγμενος ερχομαι για λιγο τρολαρισμα :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αυτο που λες ειναι αληθεια...κανονισα για μενα μια γκομενα με ψειρες και ζητησε σε αγγλοφωνο που του ειπα να την παρει τηλεφωνο  5000 για 3 ωρες  :2funny: οσο κανονισε μαζι μου για 10 μερες
αλλα ομως βασει εμενα...και για τον εαυτο μου μιλαω....εγω οταν πρωτοπηγαινα σε αυτες τις χωρες...δεν ηξερα ουτε σπασιμπα να πω..
κόψε κάτι κι εσύ. .πολύ  κμαν διαβαζεις

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τωρα και συ το κανεις επιτηδες? Να ξερω δηλαδη τι να απανταω. Aν ειναι θα παω για μπυρες τωρα, μετα που θα ειμαι φτιαγμενος ερχομαι για λιγο τρολαρισμα :grin:
ε μα γραφεις  ΚΑΜΜΙΑ  δεν  σπονσοραρεται στη Πολωνία. .εδώ σπονσοραρονται και στη Ζυρίχη πουχουν 3500 μισθό. .στη Πολωνία με 400 δεν το κάνουν?. ..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε λέω ότι δεν έχω προκανονισμενα κοντακτ από το ίντερνετ για σίγουρα γαμησια.Λεω ότι το συνδυάζω με καμάκι στα κλαμπ και στο δρόμο για μεγιστοποίηση.
Το προβλλημα είναι ότι σκέφτεστε με αποκλεισμούς.Η με λεφτά η χωρίς λεφτά.Η από το ίντερνετ ή στα κλαμπ.Η Ουκρανία ή Πολωνία.Ενώ εγώ τα κάνω όλα και ιντερνετ και κλαμπ και Ουκρανία και Πολωνία και με λεφτά και τζάμπα.Προσαρμοζω τη στρατηγική ανάλογα με το μέρος τα δοκιμαζω όλα.Οργώνω το χώρο κυριολεκτικά.
δώσε  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Eγω σαμπως δε ξεφτιλιστικα? :grin: Αφου μαζι ειμασταν. Αν και εγω εβλεπα διακριτικα , δε μιλουσα στις γκομενες ( γιατι ειχα καταλαβει τι επαιζε και τι θα επαιζε ). Ξαφνικα σκανε οι πολωναρες και σπασαμε οπως τα μηρμηγκια οταν βαρας το χερι στο τραπεζι :2funny:

Μα ειναι τοσο σωματωδης αυτοι οι Πολωνοι; Δηλαδη ενας Ελληνας γυρω στο 1.90 αρκετα ευσωμος δε μπορει να σταθει σθεναρα απεναντι τους;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα ειναι τοσο σωματωδης αυτοι οι Πολωνοι; Δηλαδη ενας Ελληνας γυρω στο 1.90 αρκετα ευσωμος δε μπορει να σταθει σθεναρα απεναντι τους;

Γενικα ειναι καπως πιο σωματωδης αλλα οχι τρομερη διαφορα. Το πολωναρες δε το πα με την εννοια οτι ηταν σωματωδεις. Απλα με την εννοια οτι " οκ αρκετα μιλησατε, τωρα ηρθαμε εμεις, γεια σας τωρα". Οχι οτι ειχαν ερθει με τσαμπουκα τα παιδια, απλα η ολη φαση ηταν απαξιωτικη :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Eγω σαμπως δε ξεφτιλιστικα? :grin: Αφου μαζι ειμασταν. Αν και εγω εβλεπα διακριτικα , δε μιλουσα στις γκομενες ( γιατι ειχα καταλαβει τι επαιζε και τι θα επαιζε ). Ξαφνικα σκανε οι πολωναρες και σπασαμε οπως τα μηρμηγκια οταν βαρας το χερι στο τραπεζι :2funny:
όχι τε πουστη μου. .πάνω που είχα πορωθει... :rolleyes:
Λοτζ τι λέει? Έχει  πάει μια υπερκαβλιαρα ουκρανεζα που γαμουσα πρόπερσι για δουλεια σε φάμπρικα της ζιλετ για 3 μηνες. .λέω να πεταχτω Χριστούγεννα 4ημερο. .τι παίζει εκεί η πόλη? Έχετε πάει? Ιππότης η κμαν?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όχι τε πουστη μου. .πάνω που είχα πορωθει... :rolleyes:
Λοτζ τι λέει? Έχει  πάει μια υπερκαβλιαρα ουκρανεζα που γαμουσα πρόπερσι για δουλεια σε φάμπρικα της ζιλετ για 3 μηνες. .λέω να πεταχτω Χριστούγεννα 4ημερο. .τι παίζει εκεί η πόλη? Έχετε πάει? Ιππότης η κμαν?

O dr love νομιζω εχει, παει, πολυ βλαχεια εχω ακουσει. Ειναι μια ξενερωτη βιομηχανικη πολη. Δεν εχω παει οποτε δε μπορω να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Οτι εχω ακουσει σου μεταφερω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
O dr love νομιζω εχει, παει, πολυ βλαχεια εχω ακουσει. Ειναι μια ξενερωτη βιομηχανικη πολη. Δεν εχω παει οποτε δε μπορω να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες. Οτι εχω ακουσει σου μεταφερω.
κι εγώ έτσι  ελπίζω διότι η Ναταλία τα σπάει τα κοντέρ. .Ελπίζω μην την τσιμπισει κάποιος πριν πάω και μου το παίζει αι  άι αμ ιν Λοβ κλπ
Δηλ αντι για καμμια τσάντα μαϊμού από το ντοσενμπαχ να θέλει πραντα και σουσι για να ξανακατσει  :fuck2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κι εγώ έτσι  ελπίζω διότι η Ναταλία τα σπάει τα κοντέρ. .Ελπίζω μην την τσιμπισει κάποιος πριν πάω και μου το παίζει αι  άι αμ ιν Λοβ κλπ
Δηλ αντι για καμμια τσάντα μαϊμού από το ντοσενμπαχ να θέλει πραντα και σουσι για να ξανακατσει  :fuck2:

Δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις για αυτο, μια και οι Πολωνοι δεν ασχολουνται με τις Ουκρανες. Μονο οι Ουκρανοι που εχει τετοιους ομως αρκετους εδω. Αλλα αν ηταν να ηθελε Ουκρανο θα τον ειχε ηδη στο μερος της .

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις για αυτο, μια και οι Πολωνοι δεν ασχολουνται με τις Ουκρανες. Μονο οι Ουκρανοι που εχει τετοιους ομως αρκετους εδω. Αλλα αν ηταν να ηθελε Ουκρανο θα τον ειχε ηδη στο μερος της .
δεν έχουν φράγκα και χαιλικισ αυτοί ..εκτός Ουκρανίας. .εργατες ειναι
Κάνα ντόπιο 40αρη σπόνσορα φοβάμαι μονο
Υγ παντρεμένη είναι ήδη 2 χρονια.ο άντρας είναι πίσω ομως

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν έχουν φράγκα και χαιλικισ αυτοί ..εκτός Ουκρανίας. .εργατες ειναι
Κάνα ντόπιο 40αρη σπόνσορα φοβάμαι μονο
Υγ παντρεμένη είναι ήδη 2 χρονια.ο άντρας είναι πίσω ομως

Λαθος κανεις για τους Ουκρανους στην Πολωνια, οι περισσοτεροι δουλευουν σε πολυεθνικες , συνηθως στελεχωνουν τα περι ρωσικης αγορας τμηματα.
Ειναι μορφωμενοι, με πτυχια απο πανεπιστημια της Πολωνιας η μεταπτυχιακα, μιλανε γλωσσες. Εχω και εγω αρκετους συναδελφους Ουκρανους, πολυ καλα παιδια κατα τα αλλα. Και βλεπω μπορουμε να συννενοηθουμε πολυ καλυτερα απο οτι με τους Πολωνους, υπαρχει περισσοτερο κοινο εδαφος. Οι Πολωνοι πιο κρυοι.
Οσο για 40ρηδες σπονσορες Πολωνους, πολυ kman διαβαζεις  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom