Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αν ο ανθρωπος ειναι βλακας....φοραει και περικεφαλαια....μετα μου λες οτι σε κραζω.....
τσιμπησες γκομενα απο πολωνια και την ποσταρες που;;;;
στο Κιεβο
αυτο σημαινει 2 τινα.... ή εισαι επιδειξιομανης ή ψεύτης
χωρια που οι πληροφοριες ειναι ελλιπεστατες παλι

Ρε τυπε τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Σε ποιο σαιτ γνωριζει? Πως κανει την προσεγγιση τι λεει , πως το φερνει? Ε μπειτε και εσεις σε αυτο το σαιτ και μιληστε σε γκομενες πολωνες ( η ουκρανες κλπ ). Καντε οτι κανει ο κμαν και δειτε το αποτελεσμα.
Σε κλαμπ, εγω το ειδα live .Καλο παιδι ο κμαν, αλλα ετσι οπως την εκοψα τη φαση , πιστευω οτι και κανα χρονο να καθομασταν να το παιδευαμε δεν υπηρχε περιπτωση να φυγει με γυναικα ο κμαν απο εκει περα. Οποιος θελει παλι μπορει να κανονισουν μαζι να πανε σε ενα κλαμπ να δουν ιδιοις ομμασι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
Ρε τυπε τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Σε ποιο σαιτ γνωριζει? Πως κανει την προσεγγιση τι λεει , πως το φερνει? Ε μπειτε και εσεις σε αυτο το σαιτ και μιληστε σε γκομενες πολωνες ( η ουκρανες κλπ ). Καντε οτι κανει ο κμαν και δειτε το αποτελεσμα.
Σε κλαμπ, εγω το ειδα live .Καλο παιδι ο κμαν, αλλα ετσι οπως την εκοψα τη φαση , πιστευω οτι και κανα χρονο να καθομασταν να το παιδευαμε δεν υπηρχε περιπτωση να φυγει με γυναικα ο κμαν απο εκει περα. Οποιος θελει παλι μπορει να κανονισουν μαζι να πανε σε ενα κλαμπ να δουν ιδιοις ομμασι.
τον ειδα οταν ειπε εγω με τιποτα δεν θα μπω μαμπα κι οτι δεν ειναι μπασκλας οπως εγω....και στο κιεβο ομολογησε οτι γαμησε (αν) μονο απο ιντερνετ
ακομα και σε αυτη την φωτο που εβαλε της πολωνης (;;;;) δεν ανεφερε καν το σαϊτ

εδω δεν κανουμε συναγωνισμο ποιος γαμησε που και ποσο...αλλα πως γινετε και πιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ τους έχω πει να έρθουν.Οι Πολωνέζες διψάνε για χρημα.
Είδες ότι το καυλακι τσίμπησε.Δηλαδή σε ένα μαγαζί με 5 αξιόλογες γκομενες ανταποκρίθηκε η μία.Αν πηγαίναμε Παρασκευή που είναι πολλές θα έβλεπες πολύ περισσότερα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
821
οποιος μπορει κανει
οποιος δεν μπορει λεει

τσιμπησε αλλα δεν καθησε
ο κατα φαντασιαν ασθενης του Μολιερου
ο κατα φαντασιαν ΕΡΑΣΤΗΣ του κμαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε λέω ότι δεν έχω προκανονισμενα κοντακτ από το ίντερνετ για σίγουρα γαμησια.Λεω ότι το συνδυάζω με καμάκι στα κλαμπ και στο δρόμο για μεγιστοποίηση.
Το προβλλημα είναι ότι σκέφτεστε με αποκλεισμούς.Η με λεφτά η χωρίς λεφτά.Η από το ίντερνετ ή στα κλαμπ.Η Ουκρανία ή Πολωνία.Ενώ εγώ τα κάνω όλα και ιντερνετ και κλαμπ και Ουκρανία και Πολωνία και με λεφτά και τζάμπα.Προσαρμοζω τη στρατηγική ανάλογα με το μέρος τα δοκιμαζω όλα.Οργώνω το χώρο κυριολεκτικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στα πολωνικά κλαμπ έρχεσαι σε σύγκρουση με τους Πολωνούς και τους ξένους.Πας να φας τις γκομενες που θέλουν και αυτοί.Είναι πεδίο μάχης και πολλοί χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα.
Μέσω κύκλου είναι φυσικά πιο εύκολα χτες είδα ένα μαυριδερό στο Pascha σε ένα τραπέζι με πολλά άτομα και μουναρες.Σε αυτές τις συνθήκες είναι εύκολο να κανεις παιχνίδι αλλιώς δαγκώνεις σαν το λύκο ότι μένει μόνο.
Οι πιο πολλοί αν βρεθούν σε πολωνικό κλαμπ θα κλασουν στην αρχή λόγω του ανταγωνισμού.Τα ΣΚ είναι αρχιδοκαμποι με αναλογία αντρών γναικων 7 προς 3.
Άμα όμως είσαι άνετος δε σε ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός αλλά μόνο οι στόχοι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα αρχισες να μου σπαζεις τα νευρα δεν καταλαβεις τι σου λεμε?που να μπω να παιξω ?σε πιο σαιτ?που τις καμακωνεις απο ιτερνετ.σε ρωτανε πως της προσεγγιζεις και βαζεις φωτο και θεωριες για βαλκανιους.τι βαλκανιος τσοπανης και μαλακιες,αφου απο το ιτερνετ μονο της καμακωνεις με ζακουπου χαχαχαχ.για τους βαλκανιους υξερα οτι ειναι ψευτες,για οτι ψαρωνουν οι γκομενες και αρχιζουν τσιμπουκια απο σενα το ακουσαμε.πες σαιτ να μπουμε να κανουμε παιχνιδι γιατι αν ηξερα και εγω να κατεβαζω φωτο θα σας εστελνα ολους να τρεχεται χαχαχαχαχ,ασε τα παραμυθια που θα σας ελεγα.παραμυθια δεν γραφω γιατι ειμασται σοβαρο σαιτ!οι πλιροφοριες πρεπει να ειναι 100% αληθηνες,ασε που σας ανεχομαστε μερικους για να μας ψυχαγωγηται.γραψε με στοιχεια,πληρης περιγραφη αρχοντα και ασε τις φωτο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σε ρωτανε πλιροφοριες απο σαιτ και το γυρνας στα κλαμπ οτι ειναι πεδιο μαχης.ευχαριστουμε κμαν,αν θελουμε να παμε κλαμπ και να πλακωθουμε με μεθυσμενους για της γκομενες θα παμε πολωνια χαχαχαχα.ευτυχος εκλισα για βουκουρεστι που θα βρω σιγουρα πουτανες να γαμησω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τις ψαρεύεις με διάφορες ερωτήσεις.Πρέπει να βρεις αυτές που σπονσοραρονται.Κάποια στιγμή όλες οι γυναίκες χρειάζονται λεφτά.Είναι να πέσεις στη σωστή στιγμή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σε ρωτανε πλιροφοριες απο σαιτ και το γυρνας στα κλαμπ οτι ειναι πεδιο μαχης.ευχαριστουμε κμαν,αν θελουμε να παμε κλαμπ και να πλακωθουμε με μεθυσμενους για της γκομενες θα παμε πολωνια χαχαχαχα.ευτυχος εκλισα για βουκουρεστι που θα βρω σιγουρα πουτανες να γαμησω.

Αυτό σου λέω.Εχεις τα αρχιδια να σταθείς σε κλαμπ προηγμένης χώρας και να φας τις γκόμενες από τους ντόπιους?Περί αυτού πρόκειται.Αμα δε θεωρείς ότι στέκεσαι εμφανισιακά και φοβάσαι τον ανταγωνισμό τέλος.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.Πρέπει να πας εκεί έξω να τους νικήσεις.
Ο μέσος Έλληνας θα δει τα πιπινακια 18 χρονών να ξεκωλιαζονται στο χώρο,θα δει τους σβέρκους γύρω γύρω θα φάει και φλασια με τους Τούρκους,Άραβες δε θα μπορεί να μιλησει λόγω δυνατής μουσικής θα κλασει τελείως.Αυτα είναι δύσκολα πεδία για εμπειρους που ξέρουν τι κάνουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγώ τους έχω πει να έρθουν.Οι Πολωνέζες διψάνε για χρημα.
Είδες ότι το καυλακι τσίμπησε.Δηλαδή σε ένα μαγαζί με 5 αξιόλογες γκομενες ανταποκρίθηκε η μία.Αν πηγαίναμε Παρασκευή που είναι πολλές θα έβλεπες πολύ περισσότερα.

Tης ειπες για δουλεια Γερμανια, σε ρωτησε εκει κανα 5λεπτο τι παιζει και μετα πηγε και χορευε με αλλους. Που να μη τσιμπαγε κιολας.
Παρασκευη που σκανε ολοι οι πυρφοροι ναι ου. Ρε τυπε μιλας λες και εγω δε τα ξερω αυτα και δεν εχω παει, τωρα περιμενω να τα δω. Ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αν πηγαίναμε Παρασκευή που είναι πολλές θα έβλεπες πολύ περισσότερα.
Τα ΣΚ είναι αρχιδοκαμποι με αναλογία αντρών γναικων 7 προς 3.
Άμα όμως είσαι άνετος δε σε ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός αλλά μόνο οι στόχοι.

Mαύρη ειν η νύχτα στα βουνα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτό σου λέω.Εχεις τα αρχιδια να σταθείς σε κλαμπ προηγμένης χώρας και να φας τις γκόμενες από τους ντόπιους?Περί αυτού πρόκειται.Αμα δε θεωρείς ότι στέκεσαι εμφανισιακά και φοβάσαι τον ανταγωνισμό τέλος.Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.Πρέπει να πας εκεί έξω να τους νικήσεις.

Eγω δεν ειδα να τρως καμια γκομενα απο ντοπιους. Πηγες σε αυτες στο afera καθοντουσαν, εσυ στεκοσουν ορθιος και τους μιλουσες, αυτες απαντουσαν ξερα απο υποχρέωση ( σα το παιδακι που στεκεται μπροστα στο διευθυντη) και μολις εσκασαν οι γκομενοι, τα ποδια στον ωμο και λουης. Η πραγματικοτητα καμια φορα ερχεται σε συγκρουση με τη φαντασια.
Εδω γραφουμε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, οχι φαντασιωσεις .

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Eγω δεν ειδα να τρως καμια γκομενα απο ντοπιους. Πηγες σε αυτες στο afera καθοντουσαν, εσυ στεκοσουν ορθιος και τους μιλουσες, αυτες απαντουσαν ξερα απο υποχρέωση ( σα το παιδακι που στεκεται μπροστα στο διευθυντη) και μολις εσκασαν οι γκομενοι, τα ποδια στον ωμο και λουης. Η πραγματικοτητα καμια φορα ερχεται σε συγκρουση με τη φαντασια.

ιπποτακο τον ξεφτυλισες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ιπποτακο τον ξεφτυλισες

Eγω σαμπως δε ξεφτιλιστικα? :grin: Αφου μαζι ειμασταν. Αν και εγω εβλεπα διακριτικα , δε μιλουσα στις γκομενες ( γιατι ειχα καταλαβει τι επαιζε και τι θα επαιζε ). Ξαφνικα σκανε οι πολωναρες και σπασαμε οπως τα μηρμηγκια οταν βαρας το χερι στο τραπεζι :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Στο Afera είναι όλα στημένα.Ολες έρχονται σε παρέες εκεί δεν είναι άτομα που γνώρισαν στο μαγαζί.Πήγα την επόμενη μέρα από περιέργεια νωρίς και το είδα καθαρά.Το Afera είναι εντελώς ακατάλληλο μαγαζί.Για να το μάθεις όμως αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις.Μπήκαμε μια ώρα εκεί και τι έγινε;Ποιος μπορεί να βγάλει εκεί γκόμενα;
Εγώ σου λέω οτι από αυτούς που γράφουν εδώ κανένας δε θα τόλμαγε να μιλήσει στις γκόμενες στο Afera δε θα έμπαινε καν στο μαγαζί.Μαγαζιά σοβαρά για φάση είναι το Coco και το Frantic.
Αν κάποιος πάει μία μόνο Πέμπτη του Ιουνίου για 5 ώρες μόνο στην πόλη δε θα βγάλει γκόμενα.Αυτό δε σημαίνει οτι η πόλη δεν έχει ευκαιρίες.
Δεν έχει σημασία τι κάνει ο μέσος όρος από τις γκόμενες γιατί δεν έχει σημασία ο μέσος όρος.
Σου είπα έλα στο Κατοβίτσε δεν ήρθες.Στο Κατοβίτσε είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα θα δεις εκεί τι κάνουν οι γκόμενες.
Εγώ σου λέω οτι από αυτούς εδώ το 95% δε θα πάει καν Κράκωβ γιατί το θεωρούν πλούσια και καμένη πόλη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στο Afera είναι όλα στημένα.Ολες έρχονται σε παρέες εκεί δεν είναι άτομα που γνώρισαν στο μαγαζί.Πήγα την επόμενη μέρα από περιέργεια νωρίς και το είδα καθαρά.Το Afera είναι εντελώς ακατάλληλο μαγαζί.Για να το μάθεις όμως αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις.Μπήκαμε μια ώρα εκεί και τι έγινε;Ποιος μπορεί να βγάλει εκεί γκόμενα;
Εγώ σου λέω οτι από αυτούς που γράφουν εδώ κανλενας δε θα τόλμαγε να μιλήσει στις γκόμενες στο Afera δε θα έμπαινε καν στο μαγαζί.Μαγαζιά σοβαρά για φάση είναι το Coco και το Frantic.
Αν κάποιος πάει μία μόνο Πέμπτη του Ιουνίου για 5 ώρες μόνο στην πόλη δε θα βγάλει γκόμενα.Αυτό δε σημαίνει οτι η πόλη δεν έχει ευκαιρίες.
Δεν έχει σημασία τι κάνει ο μέσος όρος από τις γκόμενες γιατί δεν έχει σημασία ο μέσος όρος.
Σου είπα έλα στο Κατοβίτσε δεν ήρθες.Στο Κατοβίτσε είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα θα δεις εκεί τι κάνουν οι γκόμενες.
Εγώ σου λέω οτι από αυτούς εδώ το 95% δε θα πάει καν Κράκωβ γιατί το θεωρούν πλούσια και καμένη πόλη.

ΑΝ υπαρχει ενα κλαμπ στην Κρακοβια που μπορεις να κανεις κατι της προκοπης, αυτο ειναι το Afera. Το Coco και το Frantic ειναι βλαχογκλαμουρ μαγαζια, γεματα τουριστες, οτι χειροτερο. Οχι μονο ΔΕΝ δινεις πληροφοριες χρησιμες αλλα και αν πεις κατι λες ακριβως το αντιθετο απο το κανονικο. Το προσπαθεις  , η απλα ετσι σου βγαινει ρε τυπε? :grin:
Εδω λεμε για Κιεβο, εχεις κατι να πεις πως μπορει καποιος συγκεκριμενα να γνωρισει να γαμησει εκει?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΝ υπαρχει ενα κλαμπ στην Κρακοβια που μπορεις να κανεις κατι της προκοπης, αυτο ειναι το Afera. Το Coco και το Frantic ειναι βλαχογκλαμουρ μαγαζια, γεματα τουριστες, οτι χειροτερο. Οχι μονο ΔΕΝ δινεις πληροφοριες χρησιμες αλλα και αν πεις κατι λες ακριβως το αντιθετο απο το κανονικο. Το προσπαθεις  , η απλα ετσι σου βγαινει ρε τυπε? :grin:
Εδω λεμε για Κιεβο, εχεις κατι να πεις πως μπορει καποιος συγκεκριμενα να γνωρισει να γαμησει εκει?

μπορει να μην ειναι καλα για ολοκληρωτικα γαμησια ρε αλλα να ειναι καλα για μη ολοκληρωτικα. αφου εχει διαβαθμισεις στο γαμησι ο κμαν δεν τον προσεχεις μου φαινεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Για το Κίεβο τα έχω γράψει αναλυτικά.Δυο είναι τα κλαμπ που βγάζεις γκόμενα στο Κίεβο Carribean και D Lux.Και στα δύο ένα 30% είναι σεμιπρος που σημαίνει ότι με κατάλληλη προσφορά κανεις one night stand.Ένα 40% έρχονται με τους σπόνσορες και οι υπόλοιπες ψάχνουν σοβαρό σπονσοριλικι.Αυτό που δεν έχω ακόμα καταφέρει είναι να φάω τη σπονσορετ από το σπόνσορα στο μαγαζί.Αυτό είναι αρκετά δύσκολο Ουκρανία γιατί ενώ σου χαμογελάνε είναι συνέχεια μαζί του αγκαλιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΑΝ υπαρχει ενα κλαμπ στην Κρακοβια που μπορεις να κανεις κατι της προκοπης, αυτο ειναι το Afera. Το Coco και το Frantic ειναι βλαχογκλαμουρ μαγαζια, γεματα τουριστες, οτι χειροτερο. Οχι μονο ΔΕΝ δινεις πληροφοριες χρησιμες αλλα και αν πεις κατι λες ακριβως το αντιθετο απο το κανονικο. Το προσπαθεις  , η απλα ετσι σου βγαινει ρε τυπε? :grin:

Μα αυτό είναι που δεν μπορείς να καταλάβεις.Οτι η γκόμενα που ψάχνει σπόνσορα δεν πάει στο Afera που είναι φοιτητομάγαζο αλλά στο Coco και στο Frantic που παίζουν χαιλικια και έχει κλαρινογαμπρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom