ουφ κουραστηκα...θα επαναλαβω απο την αρχη τα δικα μου 2-3 σ/κ πρν για να δεις πως γινετε μια αναφορα
εκλεισα διαμερισμα μεσω booking.com διοτι εκει εμπιστευομαι την πιστωτικη μου καρτα
το διαμερισμα που πηρα ηταν ενα εκ των τριων αυτου του ιδιοκτητη με κοστος 2070 γρβνες για 3 μερες
μικροτερο το κοστος απο κανονικα λογω εκπτωσεις που ειχα 30%
ειχα κλεισει 2 γκομενες απο κιεβο με κοστος για 3 νυχτες 4 μερες και τις 2 μαζι 8.000 γριβνες ολλ αρουντ δε κλοκ
καθως εφερα και 2 κοπελες απο τη οδησσο για παρεα καλου κακου με κοστος 1200 γριβνες τα εισητηρια τους περα δωθε και 3000 γριβνες στο χερι και για τις δυο
για φαγητο αυτο που μου αρεσε πολυ και το τιμαω ιδιεταιρα στο κιεβο γιατι εχει τα παντα και καλες μεριδες καθοτι μεγαλος αντρας σε μεγεθος ειναι το Μαφια οπου εχει τα παντα και σε καλες τιμες και αρκετα καλη ποιοτητα
εκτος απο το κλασσικο σκαι μπαρ που πηγαμε και κλεισαμε τραπεζι το οποιο ειναι απο τα μαστ κιεβου πηγα και σε ενα γαματο καροκε οπου η αναλογια ανδρων γυναικων ηταν χαλαρα 1 προς 5 το JUST C.A.F.E
για τα κλαμπακια και τα μπαρακια και τα καφε οι τιμες μπορει να ειναι απο τιποτα....εως οτι θες να σκορπισεις
λοιπον καταλαβες κυριε πως γινετε μια ενημερωση;