Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χοντρικά οι ταρίφες στο Κίεβο είναι:
1.25 ευρώ την ώρα για τις επαγγελματίες
2.50 ευρώ την ώρα για τις σεμιπρος
3.200 ευρώ για όλη τη νύχτα με τις σπονσορέτς(εκεί είναι διαπραγματεύσιμο)
4.500 ευρώ και πάνω για τα οχτάρια,εννιάρια των high end clubs
5.50 ευρώ την ώρα για τις σεμιπρος των κλαμπ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
ουφ κουραστηκα...θα επαναλαβω απο την αρχη τα δικα μου 2-3 σ/κ πρν για να δεις πως γινετε μια αναφορα

εκλεισα διαμερισμα μεσω booking.com διοτι εκει εμπιστευομαι την πιστωτικη μου καρτα
το διαμερισμα που πηρα ηταν ενα εκ των τριων αυτου του ιδιοκτητη με κοστος 2070 γρβνες για 3 μερες

μικροτερο το κοστος απο κανονικα λογω εκπτωσεις που ειχα 30%

ειχα κλεισει 2 γκομενες απο κιεβο με κοστος για 3 νυχτες 4 μερες και τις 2 μαζι 8.000 γριβνες ολλ αρουντ δε κλοκ
καθως εφερα και 2 κοπελες απο τη οδησσο για παρεα καλου κακου με κοστος 1200 γριβνες τα εισητηρια τους περα δωθε και 3000 γριβνες στο χερι και για τις δυο

για φαγητο αυτο που μου αρεσε πολυ και το τιμαω ιδιεταιρα στο κιεβο γιατι εχει τα παντα και καλες μεριδες καθοτι μεγαλος αντρας σε μεγεθος ειναι το Μαφια οπου εχει τα παντα και σε καλες τιμες και αρκετα καλη ποιοτητα

εκτος απο το κλασσικο σκαι μπαρ που πηγαμε και κλεισαμε τραπεζι το οποιο ειναι απο τα μαστ κιεβου πηγα και σε ενα γαματο καροκε οπου η αναλογια ανδρων γυναικων ηταν χαλαρα 1 προς 5 το JUST C.A.F.E

για τα κλαμπακια και τα μπαρακια και τα καφε οι τιμες μπορει να ειναι απο τιποτα....εως οτι θες να σκορπισεις

λοιπον καταλαβες κυριε πως γινετε μια ενημερωση;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
αφου τελειωσεις με τα γενικα....γραφεις επιμερους πληροφοριες
που θα βρεις καρτα σιμ....ποσο κοστιζει....τι προτεινεις
ποσο κοστιζει το ταξι
πχ εντος κεντρου στοιχιζει 52 γριβνες,
ο πορνοτουριστας πρεπει να ξερει γενικα τα παντα απο το ταξι μεχρι την παραμικρη λεπτομερεια....ετσι βοηθας καποιον

οχι με το ειμαι τσοπανος πεταω τα ευρα μου και την πουτσα μου εξω και ολες καθονται.... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1 λεπτό από τα Mc Donalds στο Maidan για να το βρίσκουν αμέσως οι γκόμενες.Ολα τα κεντρικά μαγαζιά δίπλα.Με 60 ευρώ τη μέρα είναι τα καλά διαμερίσματα.
Το καλύτερο σημείο συνάντησης είναι τα Mc Donalds γιατί όλες οι γκόμενες ξέρουν πού βρίσκονται και έχουν μικρή είσοδο.Επίσης έχουν στάση μετρό δίπλα.Τα δύο κεντρικότερα Mc Donalds είναι στην Κρεσάτικ και στο Μειντάν.Συμφέρει τρομερά να νοικιάσεις διαμέρισμα εκεί γιατί τα έχεις όλα δίπλα και δε χάνεις καθόλου χρόνο.
Τα μεγάλα κλαμπ είναι 5 με 10 λεπτά με ταξί.Τράπεζες ανταλλακτήρια όλα δίπλα.
Σε όλα τα μεγάλα ρεστωράν της Κρεσάτικ πας με τα πόδια.Τα καφέ όλα δίπλα.Το μόνο εύκολο να βγάλεις τη γκόμενα ραντεβού και σε μισή ώρα να την έχεις σπίτι.
Αυτό είναι καθαρά αντιγραφή απο κάποιον οδηγό στα Αγγλικά  :2funny: που πηρες και μεταφρασες και μας το έβαλες  :2funny:φενεται καθαρα οτι δεν ειναι δικό σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ουφ κουραστηκα...θα επαναλαβω απο την αρχη τα δικα μου 2-3 σ/κ πρν για να δεις πως γινετε μια αναφορα

εκλεισα διαμερισμα μεσω booking.com διοτι εκει εμπιστευομαι την πιστωτικη μου καρτα
το διαμερισμα που πηρα ηταν ενα εκ των τριων αυτου του ιδιοκτητη με κοστος 2070 γρβνες για 3 μερες

μικροτερο το κοστος απο κανονικα λογω εκπτωσεις που ειχα 30%

ειχα κλεισει 2 γκομενες απο κιεβο με κοστος για 3 νυχτες 4 μερες και τις 2 μαζι 8.000 γριβνες ολλ αρουντ δε κλοκ
καθως εφερα και 2 κοπελες απο τη οδησσο για παρεα καλου κακου με κοστος 1200 γριβνες τα εισητηρια τους περα δωθε και 3000 γριβνες στο χερι και για τις δυο

για φαγητο αυτο που μου αρεσε πολυ και το τιμαω ιδιεταιρα στο κιεβο γιατι εχει τα παντα και καλες μεριδες καθοτι μεγαλος αντρας σε μεγεθος ειναι το Μαφια οπου εχει τα παντα και σε καλες τιμες και αρκετα καλη ποιοτητα

εκτος απο το κλασσικο σκαι μπαρ που πηγαμε και κλεισαμε τραπεζι το οποιο ειναι απο τα μαστ κιεβου πηγα και σε ενα γαματο καροκε οπου η αναλογια ανδρων γυναικων ηταν χαλαρα 1 προς 5 το JUST C.A.F.E

για τα κλαμπακια και τα μπαρακια και τα καφε οι τιμες μπορει να ειναι απο τιποτα....εως οτι θες να σκορπισεις

λοιπον καταλαβες κυριε πως γινετε μια ενημερωση;

Αντίθετα η ενημέρωση που δίνεις έχει μικρή αξία διότι:
1.Το διαμέρισμα είναι καλό αλλά όχι ακριβώς 2 λεπτά από το κέντρο.
2.Δε λες αν οι γκόμενες ήταν σεμιπρος και τι εμφάνιση είχαν.Ηταν πάνω από 6?Υστερα για ποιο λόγο να γαμάει κανείς την ίδια γκόμενα στο Κίεβο μετά από μία μέρα?Εχει άπειρες ευκαιρίες για εμένα 2 γκόμενες πάνω από μία μέρα είναι απλά χάσιμο χρόνου.Αν τις είχες για δύο μέρες πάλι τα ίδια θα πλήρωνες γιατί
3.Εκανες και έξοδα ραντεβού που δεν τα αναφέρεις ενώ είναι πολύ σημαντικά.
Δηλαδή αυτά που εσύ δίνεις για μακροχρόνια ενοικίαση και μακροχρόνια διαμονή με γκόμενες εγώ τα δίνω σε πολλές γκόμενες για μικρό διάστημα.
4.Δε λες τίποτα για τα κλαμπ γιατί προφανώς δεν μπορούσες να πας με αυτές δίπλα δεν είχε νόημα.
5.Δε λες τίποτα για street καμάκι διότι πάλι σε δέσμευαν αυτές.
6.Για το ταξί υπάρχει ένα νούμερο το 603 που καλείς και μετά σε καλούνε στο κινητό λες διαδρομή και σου στέλνουν μήνυμα με όχημα ταξί που θα έρθει σε πόση ώρα θα έρθει και τιμή.Βασικά οι διαδρομές προς τα κλαμπ μέσα στην πόλη δεν πάνε πάνω από 50 γκρίβνυα.Από το αεροδρόμιο η στάνταρ τιμή είναι 350 γκρίβνυα.Πολλοί προσπαθούν να σας πιάσουν κώτσο προσφέροντας 25 δολλάρια τη διαδρομή αντί για 15 που έχει κανονικά.
7.Για γκόμενες από επαρχία δίνεις όσο θέλεις.150 ευρώ είναι εξαιρετική τιμή μπορείς να τις έχεις όσο θες.
Εγώ βασικά αμφιβάλλω οτι αυτές από το Κίεβο κάθησαν πάνω από 2 μέρες χωρίς να ζητήσουν κάτι έξτρα σε οποιαδήποτε μορφή.Επίσης αμφιβάλλω αν θα ξαναπάς Κίεβο γιατί σου φαίνεται αισθητά ακριβότερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι καθαρά αντιγραφή απο κάποιον οδηγό στα Αγγλικά  :2funny: που πηρες και μεταφρασες και μας το έβαλες  :2funny:φενεται καθαρα οτι δεν ειναι δικό σου.

Οχι,εγώ επίτηδες πάντα διαλέγω τα κεντρικά σημεία για να μπορώ να φέρω τη γκόμενα από το μαγαζί κατευθείαν στο διαμέρισμα πριν μετανιώσει.Είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι οι καμακιέρος logistics 101 πάντα δίνεις ραντεβού κοντά στο σημείο που μένεις.
Επίσης πάντα στα Mc Donalds γιατί έχουν μικρή είσοδο και ασφάλεια.Δηλαδή η γκόμενα δεν κινδυνεύει όταν περιμένει εκεί και αν εμφανιστείς και είσαι σα ληστής ή Κουασιμόδος έχει την ευκαιρία να την κοπανήσει πριν τη βρεις και να βρει δικαιολογία.Οι γκόμενες τα υπολογίζουν αυτά για αυτό ζητάνε ραντεβού σε μεγάλα μέρη όπως μωλ όπου μπορείς να χαθείς ή σε πολύ ακριβά μέρη όπου μπορούν να παραγγείλουν κάτι πανάκριβο πριν εμφανιστείς.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Αντίθετα η ενημέρωση που δίνεις έχει μικρή αξία διότι:
1.Το διαμέρισμα είναι καλό αλλά όχι ακριβώς 2 λεπτά από το κέντρο.
2.Δε λες αν οι γκόμενες ήταν σεμιπρος και τι εμφάνιση είχαν.Ηταν πάνω από 6?Υστερα για ποιο λόγο να γαμάει κανείς την ίδια γκόμενα στο Κίεβο μετά από μία μέρα?Εχει άπειρες ευκαιρίες για εμένα 2 γκόμενες πάνω από μία μέρα είναι απλά χάσιμο χρόνου.Αν τις είχες για δύο μέρες πάλι τα ίδια θα πλήρωνες γιατί
3.Εκανες και έξοδα ραντεβού που δεν τα αναφέρεις ενώ είναι πολύ σημαντικά.
Δηλαδή αυτά που εσύ δίνεις για μακροχρόνια ενοικίαση και μακροχρόνια διαμονή με γκόμενες εγώ τα δίνω σε πολλές γκόμενες για μικρό διάστημα.
4.Δε λες τίποτα για τα κλαμπ γιατί προφανώς δεν μπορούσες να πας με αυτές δίπλα δεν είχε νόημα.
5.Δε λες τίποτα για street καμάκι διότι πάλι σε δέσμευαν αυτές.
6.Για το ταξί υπάρχει ένα νούμερο το 603 που καλείς και μετά σε καλούνε στο κινητό λες διαδρομή και σου στέλνουν μήνυμα με όχημα ταξί που θα έρθει σε πόση ώρα θα έρθει και τιμή.Βασικά οι διαδρομές προς τα κλαμπ μέσα στην πόλη δεν πάνε πάνω από 50 γκρίβνυα.Από το αεροδρόμιο η στάνταρ τιμή είναι 350 γκρίβνυα.Πολλοί προσπαθούν να σας πιάσουν κώτσο προσφέροντας 25 δολλάρια τη διαδρομή αντί για 15 που έχει κανονικά.
7.Για γκόμενες από επαρχία δίνεις όσο θέλεις.150 ευρώ είναι εξαιρετική τιμή μπορείς να τις έχεις όσο θες.
Εγώ βασικά αμφιβάλλω οτι αυτές από το Κίεβο κάθησαν πάνω από 2 μέρες χωρίς να ζητήσουν κάτι έξτρα σε οποιαδήποτε μορφή.Επίσης αμφιβάλλω αν θα ξαναπάς Κίεβο γιατί σου φαίνεται αισθητά ακριβότερο.
1. μισο λεπτο ποδαρατο απο το αρενα και το σκαι μπαρ δεν το λες μακρια
2. αυτα ειναι προσωπικα γουστα...αν λες για το προσωπικο μου γουστο η μια ηταν για εμενα 10 με τονο οι μια 8 και οι αλλες 5 με 7
3. δεν υπηρχαν εξοδα ραντεβου πλην φαγητου που ηταν τοσα λιγα που δεν μετριουντε
4. εκτος οτι δεν ειχε νοημα για εμενα προσωπικα ανεφερα το ρειτινγκ...ο καθενας κινητε πως νομιζει
5. ποτε δεν με ενδιεφερε ποτε δεν το εκανα...οποτε εγω δεν δινω αναφορες για κατι που δεν κανω
6. τωρα το αναφερεις που το ειπα εγω
7. το που θα παω εγω ειναι θεμα αισθητικης μου και καβλας μου....παντως το χρονο κανω παντα ενα περασμα απο το κιεβο...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στο Afera είναι όλα στημένα.Ολες έρχονται σε παρέες εκεί δεν είναι άτομα που γνώρισαν στο μαγαζί.Πήγα την επόμενη μέρα από περιέργεια νωρίς και το είδα καθαρά.Το Afera είναι εντελώς ακατάλληλο μαγαζί.Για να το μάθεις όμως αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις.Μπήκαμε μια ώρα εκεί και τι έγινε;Ποιος μπορεί να βγάλει εκεί γκόμενα;
Εγώ σου λέω οτι από αυτούς που γράφουν εδώ κανένας δε θα τόλμαγε να μιλήσει στις γκόμενες στο Afera δε θα έμπαινε καν στο μαγαζί.Μαγαζιά σοβαρά για φάση είναι το Coco και το Frantic.
Αν κάποιος πάει μία μόνο Πέμπτη του Ιουνίου για 5 ώρες μόνο στην πόλη δε θα βγάλει γκόμενα.Αυτό δε σημαίνει οτι η πόλη δεν έχει ευκαιρίες.
Δεν έχει σημασία τι κάνει ο μέσος όρος από τις γκόμενες γιατί δεν έχει σημασία ο μέσος όρος.
Σου είπα έλα στο Κατοβίτσε δεν ήρθες.Στο Κατοβίτσε είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα θα δεις εκεί τι κάνουν οι γκόμενες.
Εγώ σου λέω οτι από αυτούς εδώ το 95% δε θα πάει καν Κράκωβ γιατί το θεωρούν πλούσια και καμένη πόλη.
εισαι και εσυ σαν τους γυμναστες που πηγαν πολωνια,οταν δεν σας βλεπει κανεις πρωτα καμακια και γαματε τσαμπα.σε προκαλεσα δεκαδες φορες να ερθεις ουκρανια να σε δω λαιβ να κανεις αυτα που λες.παραδειγμα οταν ηρθε ο μιτσος και πηγαμε στο γιο κλαμπ για να δει και μονος οτι δεν γινεται τιποτα με τις γκομενες.ακομα και οταν ηταν ο ντερτι μπροστα του την επεσε σε 5-6 χωρις ανταποκριση για να του αποδειξω οτι στα αρχιδια τους.ο ντερτι λεει δεν εχεις τροπο ετσι στην ψυχρα παμε καφε χωρις μπλα μπλα.απλα ετσι την πεφτουν εκει δεν ειναι οπως στην ελλαδα που ρωτανε χαζομαρες το ονοματακι σου,προλογους και τετεια.εκει ετσι στην ψυχρα σε καλω καφε η νετ η ντα.μιλω για νορμαλ κοπελες που βολταρουν αφραγγες στα παρκακια η στην πολη.οι καραπουταναρες παλι δεν θα σου μιλησουν σε στιλ καμακι,εχουν τιμη στο ιτερνετ και δεν προφτανουν να απαντουν.κμαν μπορεις να μου δωσεις το σκαυπ σου.εμεινε εδω το ανιψιακι μου και δεν κοιμαται να του πεις κανα παραμυθακι χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οχι,εγώ επίτηδες πάντα διαλέγω τα κεντρικά σημεία για να μπορώ να φέρω τη γκόμενα από το μαγαζί κατευθείαν στο διαμέρισμα πριν μετανιώσει.Είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι οι καμακιέρος logistics 101 πάντα δίνεις ραντεβού κοντά στο σημείο που μένεις.
Επίσης πάντα στα Mc Donalds γιατί έχουν μικρή είσοδο και ασφάλεια.Δηλαδή η γκόμενα δεν κινδυνεύει όταν περιμένει εκεί και αν εμφανιστείς και είσαι σα ληστής ή Κουασιμόδος έχει την ευκαιρία να την κοπανήσει πριν τη βρεις και να βρει δικαιολογία.Οι γκόμενες τα υπολογίζουν αυτά για αυτό ζητάνε ραντεβού σε μεγάλα μέρη όπως μωλ όπου μπορείς να χαθείς ή σε πολύ ακριβά μέρη όπου μπορούν να παραγγείλουν κάτι πανάκριβο πριν εμφανιστείς.
παντως χτες στον σαλονικιο 2 καραπουταναρες που μιλουσαν αγγλικα με το ζορι να παει ταξι να τεις βρει σε μπαρ εξω απο το κεντρο ταιροβα.του ειπα υπαρχει λογος να τρως τοσα να ταιζεις την καθε πουτανα και να σου ζητα και λεφτα?δεν διορθωνεται ενω εχει της γκομενες στο πιατο με 300-500 θελει αλλα 500 ευρο την μερα σε ραντεβου με διαφορες καραπουταναρες!οπως αυτες που πηγαμε με το χαμπουρκερ και ενα τιραμισου 700 γριβνα χαχαχαχ.δεν διορθωνεται,του αρεσει να τα τρωει ετσι.παει καθημερινα ταιζει και τις 3 φοιτητριες,εχει και τα εξτρα ραντεβου καπου 500-600 ευρο την μερα.φυσικα αυτος τα εχει,ο κμαν μαλλον φανταζεται οτι τα δινει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνώμη γιατι δεν σε εχει δει απο πριν σε φωτογραφίες απο το σά'ι'τ γνωρημιων?Τι ληστής και κουασιμόδος  :2funny: αν εισαι σα ληστής ή Κουασιμόδος απλος δεν σου απαντάει.Ερχεσαι στα λόγια μου που λέω οτι δεν γουστάρουν τους κουραδόμαγκες τύπου Παναγιώταρου.
εισαι και εσυ σαν τους γυμναστες που πηγαν πολωνια,οταν δεν σας βλεπει κανεις πρωτα καμακια και γαματε τσαμπα.σε προκαλεσα δεκαδες φορες να ερθεις ουκρανια να σε δω λαιβ να κανεις αυτα που λες.παραδειγμα οταν ηρθε ο μιτσος και πηγαμε στο γιο κλαμπ για να δει και μονος οτι δεν γινεται τιποτα με τις γκομενες.ακομα και οταν ηταν ο ντερτι μπροστα του την επεσε σε 5-6 χωρις ανταποκριση για να του αποδειξω οτι στα αρχιδια τους.ο ντερτι λεει δεν εχεις τροπο ετσι στην ψυχρα παμε καφε χωρις μπλα μπλα.απλα ετσι την πεφτουν εκει δεν ειναι οπως στην ελλαδα που ρωτανε χαζομαρες το ονοματακι σου,προλογους και τετεια.εκει ετσι στην ψυχρα σε καλω καφε η νετ η ντα.μιλω για νορμαλ κοπελες που βολταρουν αφραγγες στα παρκακια η στην πολη.οι καραπουταναρες παλι δεν θα σου μιλησουν σε στιλ καμακι,εχουν τιμη στο ιτερνετ και δεν προφτανουν να απαντουν.κμαν μπορεις να μου δωσεις το σκαυπ σου.εμεινε εδω το ανιψιακι μου και δεν κοιμαται να του πεις κανα παραμυθακι χαχαχαχα
Στο κλαμπ γινεται αν προσπαθισεις απλος θα σου στοιχισει αρκετα παραπανω απο το να παρεις πουτάνες....εκτος του χρόνου σου και του κόπου σου αν ειναι να της κεράσεις εκει και να της τα'ι'σεις μετα το κλαμπ και μετα να πληρωνεις και σάουνα για 3 ωρες (χωρις σάουνα δεν ειναι σιγουρο οτι θα της  :knockinb:) σκέψου πόσα θα χαλάσεις.
  Εγω για να την πέσω βλέπω τη γκόμενα αν με παίζει,δεν παω σα το μαλάκα να χάνω το χρόνο μου και να μαζευω χυλόπιτες  :2funny:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Θα σας πω τι σκέφτομαι για το παρόν threat και ίσως πολλοί άλλοι που το διαβάζουν:

1.  Θεωρώ πως το εχετε κουράσει και το εχετε μετατρέψει σε διαγωνισμό τύπου, ποιος κατουράει πιο μακρυά η ποιος την εχει πιο μακρυά.
2.  Κανενός τις πληροφορίες δεν θα εμπιστευόμουνα καθόσον δεν μπορώ να καταλάβω ποιος εκ των 2-3 που γράφετε είναι "ο μαλάκας" και μάλλον θεωρώ πως είσαστε μαλακές ολοι.
3.  Σταματήστε να είστε ξερόλες και δώστε πληροφορίες χρήσιμες. Θεωρώ αδύνατο να ζείτε στην ίδια πόλη, να επισκέπτεστε τα ίδια μαγαζιά και να λέτε ο ένας άσπρο καινό άλλος μαύρο.
4.  Μια πιθανότητα που σκεφτόμαστε με φίλο να κάνουμε πρωτοχρονιά εκει στο Κιέβο την εγκαταλείψαμε διότι δεν ξέρουμε τι θα βρούμε απο τις παπαρολογιες που γράφετε.

Τέλος αν ήμουν admin θα είχα κλειδώσει το theat γιατι δεν προσφέρει καμία πληροφορία αλλα το εχετε μετετρέψει σε προσωπική σας αρένα.

Ειστε τελείως   :humpleg:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σας πω τι σκέφτομαι για το παρόν threat και ίσως πολλοί άλλοι που το διαβάζουν:

1.  Θεωρώ πως το εχετε κουράσει και το εχετε μετατρέψει σε διαγωνισμό τύπου, ποιος κατουράει πιο μακρυά η ποιος την εχει πιο μακρυά.
2.  Κανενός τις πληροφορίες δεν θα εμπιστευόμουνα καθόσον δεν μπορώ να καταλάβω ποιος εκ των 2-3 που γράφετε είναι "ο μαλάκας" και μάλλον θεωρώ πως είσαστε μαλακές ολοι.
3.  Σταματήστε να είστε ξερόλες και δώστε πληροφορίες χρήσιμες. Θεωρώ αδύνατο να ζείτε στην ίδια πόλη, να επισκέπτεστε τα ίδια μαγαζιά και να λέτε ο ένας άσπρο καινό άλλος μαύρο.
4.  Μια πιθανότητα που σκεφτόμαστε με φίλο να κάνουμε πρωτοχρονιά εκει στο Κιέβο την εγκαταλείψαμε διότι δεν ξέρουμε τι θα βρούμε απο τις παπαρολογιες που γράφετε.

Τέλος αν ήμουν admin θα είχα κλειδώσει το theat γιατι δεν προσφέρει καμία πληροφορία αλλα το εχετε μετετρέψει σε προσωπική σας αρένα.

Ειστε τελείως   :humpleg:   :jerking:   :jerking:   :jerking:

Κάτσε ρε φίλε τι εννοείς χρήσιμες πληροφορίες?Τι θες να μάθεις και δε σε καλύψαμε?
Προσωπικά μόνο για τα στριπτηζάδικα δε μίλησα δεν πήγα και ομολογώ οτι έχω κενό σε αυτό το θέμα.Αν κάποιος θέλει να μάθει για στριπτιζάδικα και πόσο πάνε οι ταρίφες δεν έχω πληροφορίες αν και είναι ενδιαφέρον θέμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγγνώμη γιατι δεν σε εχει δει απο πριν σε φωτογραφίες απο το σά'ι'τ γνωρημιων?Τι ληστής και κουασιμόδος  :2funny: αν εισαι σα ληστής ή Κουασιμόδος απλος δεν σου απαντάει.Ερχεσαι στα λόγια μου που λέω οτι δεν γουστάρουν τους κουραδόμαγκες τύπου Παναγιώταρου.Στο κλαμπ γινεται αν προσπαθισεις απλος θα σου στοιχισει αρκετα παραπανω απο το να παρεις πουτάνες....εκτος του χρόνου σου και του κόπου σου αν ειναι να της κεράσεις εκει και να της τα'ι'σεις μετα το κλαμπ και μετα να πληρωνεις και σάουνα για 3 ωρες (χωρις σάουνα δεν ειναι σιγουρο οτι θα της  :knockinb:) σκέψου πόσα θα χαλάσεις.
  Εγω για να την πέσω βλέπω τη γκόμενα αν με παίζει,δεν παω σα το μαλάκα να χάνω το χρόνο μου και να μαζευω χυλόπιτες  :2funny:

Γιατί αυτές που έρχονται είναι όπως στις φωτό?Πού ξέρει αν η φωτό δεν είναι ψεύτικη ή παλιά?Οι γκόμενες πάντα έχουν λίγο φόβο δεν ξέρουν αν είσαι βιαστής,μαλάκας,κακοποιό στοιχείο παίρνουν κάποιο ρίσκο.Μερικές κανονίζουν και για βοήθεια εκ των προτέρων π.χ. φίλη που θα τηλεφωνήσει την κατάλληλη στιγμή για να τη σώσει.
Ποια σάουνα?Σάουνα και τζακούζι έχει και στο διαμέρισμα.Απλά από τα κλάμπ οι κωλοπετσωμένες είναι ακριβές υποτίθεται χτυπάς αφρό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παντως χτες στον σαλονικιο 2 καραπουταναρες που μιλουσαν αγγλικα με το ζορι να παει ταξι να τεις βρει σε μπαρ εξω απο το κεντρο ταιροβα.του ειπα υπαρχει λογος να τρως τοσα να ταιζεις την καθε πουτανα και να σου ζητα και λεφτα?δεν διορθωνεται ενω εχει της γκομενες στο πιατο με 300-500 θελει αλλα 500 ευρο την μερα σε ραντεβου με διαφορες καραπουταναρες!οπως αυτες που πηγαμε με το χαμπουρκερ και ενα τιραμισου 700 γριβνα χαχαχαχ.δεν διορθωνεται,του αρεσει να τα τρωει ετσι.παει καθημερινα ταιζει και τις 3 φοιτητριες,εχει και τα εξτρα ραντεβου καπου 500-600 ευρο την μερα.φυσικα αυτος τα εχει,ο κμαν μαλλον φανταζεται οτι τα δινει.

500 ευρώ τη μέρα σε ραντεβού?Τι λες ρε φίλε?Εκτός αν ρουφάνε τα καλιάν με 5 ναργιλέδες ταυτόχρονα και κάνουν εμετό μετά από κάθε γεύμα για να ξαναφάνε.Η αν ανοίγουν συνέχεια σαμπάνιες.Δεν υπάρχουν αυτά τα έξοδα 500 ευρώ τη μέρα σε ραντεβού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί αυτές που έρχονται είναι όπως στις φωτό?Πού ξέρει αν η φωτό δεν είναι ψεύτικη ή παλιά?Οι γκόμενες πάντα έχουν λίγο φόβο δεν ξέρουν αν είσαι βιαστής,μαλάκας,κακοποιό στοιχείο παίρνουν κάποιο ρίσκο.Μερικές κανονίζουν και για βοήθεια εκ των προτέρων π.χ. φίλη που θα τηλεφωνήσει την κατάλληλη στιγμή για να τη σώσει.
Ποια σάουνα?Σάουνα και τζακούζι έχει και στο διαμέρισμα.Απλά από τα κλάμπ οι κωλοπετσωμένες είναι ακριβές υποτίθεται χτυπάς αφρό.
Λιγο εμπειρία να είχες θα ηξερες οτι αν θες να πηδηξεις μια γκόμενα την πας σε καποια σάουνα.Γνωρίζεις 3-4 γκόμενες της πας με τ'αμάξι του το προτίνεις....συνηθως συμφωνούνε...πηγαινεται σάουνα πινουν λιγακι και  :knockinb:οι Ρωσσοι αυτο κανουνε.Για να τα κανεις ομως αυτα πρέπει να εχεις αμαξι που εσυ με της 4.000 Ευρώ το μηνα δεν μπορεις να πάρεις ας ειναι τσάμπα στη Γερμανία  :2funny:και φυσικα να μετράς που εσυ ουτε αυτο το εχεις.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
500 ευρώ τη μέρα σε ραντεβού?Τι λες ρε φίλε?Εκτός αν ρουφάνε τα καλιάν με 5 ναργιλέδες ταυτόχρονα και κάνουν εμετό μετά από κάθε γεύμα για να ξαναφάνε.Η αν ανοίγουν συνέχεια σαμπάνιες.Δεν υπάρχουν αυτά τα έξοδα 500 ευρώ τη μέρα σε ραντεβού.
δεσ στο στεικ χαουζ οδυσσο τις τιμες απο μενου.δες ποσα εχει το μπουκαλι κρασι παραδειγμα,3 βιζιτες οχι μια ποσα θα του στοιχησει.δες και τις τιμες στο ντελ πρατο στιν κατερινσκαγια 2 λεπτα απο το λιμονελο που παει ο σλαβιανι.μια μαρτινι αστι εδωσα γυρο στα 1000-1200 γριβνα.το φαγητο κανονικες τιμες μακαροναδα 170-200 γριβνα και το σουσι φιλαδελφεια της φιλξς της 350-400 γριβνα.αν επερναν και σε μενα αλλο ενα,δυο μπουκαλεσ νατα τα 300.αυτος δεν εχει μονο ενα ραντεβου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεσ στο στεικ χαουζ οδυσσο τις τιμες απο μενου.δες ποσα εχει το μπουκαλι κρασι παραδειγμα,3 βιζιτες οχι μια ποσα θα του στοιχησει.δες και τις τιμες στο ντελ πρατο στιν κατερινσκαγια 2 λεπτα απο το λιμονελο που παει ο σλαβιανι.μια μαρτινι αστι εδωσα γυρο στα 1000-1200 γριβνα.το φαγητο κανονικες τιμες μακαροναδα 170-200 γριβνα και το σουσι φιλαδελφεια της φιλξς της 350-400 γριβνα.αν επερναν και σε μενα αλλο ενα,δυο μπουκαλεσ νατα τα 300.αυτος δεν εχει μονο ενα ραντεβου.
στο στεικ χαουζ κι εγω απορω ποιοι πανε
οι τιμες ειναι ζυριχης!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Χοντρικά οι ταρίφες στο Κίεβο είναι:
1.25 ευρώ την ώρα για τις επαγγελματίες
2.50 ευρώ την ώρα για τις σεμιπρος
3.200 ευρώ για όλη τη νύχτα με τις σπονσορέτς(εκεί είναι διαπραγματεύσιμο)
4.500 ευρώ και πάνω για τα οχτάρια,εννιάρια των high end clubs
5.50 ευρώ την ώρα για τις σεμιπρος των κλαμπ.
  :think: :think: :think: :think: :think:
τι θελει να πει ο ποιητης???

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Την Πρωτοχρονιά θα είμαι Κίεβο.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
τετοια θυματα ειναι λιγα!! :grin:
πρωτοχρονια στο κιεβο!!!!
ειχα κανει προ δεκαετιας..ακυρο εντελως
εισοδο 100$ παντου. τραπεζια κ γκομενες λες κι ημουν μονακο απαιτησεις ,ηταν στα χαι τους τοτε  :helpplea: πιο αποτυχια 2ημερο δεν εχω κανει...
την βγαλαμε με bjack sto river palace,κ tο πρωι οπου φυγει φυγειγια λβοβ  οπου γαμουσαμε νον στοπ 3 μερες  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
  :kneel: :kneel: :kneel:
αυτα ολα σωστα ειναι που λες  :hi:
τα αλλα ειναι ....ανακοντες!!!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom