Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά αυτό που έχει το Κίεβο και δεν το έχουν πολλές πόλεις είναι ότι οι πουτανες είναι εξίσου δυνατές εμφανισιακά με τις ωραίες γκομενες που βλέπεις έξω.Οχι με τις μουναρες βέβαια που βλέπεις έξω αλλα οι μουναρες δηλαδή τα εννιάρια είναι πρακτικά απροσιτες σε τουρίστες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Baseina είναι ο δρόμος της αμαρτίας,διπλα στο Gulliver και το Arena complex που είναι το Skybar.
Και σε ολα τα κλαμπ παίζουν επαγγελματίες εννοείται.

τωρα μπηκα στο νοημα  ;) στο δρομο κοντα γηπεδο της διναμο κιεβου

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Νομίζω Κίεβο το καλύτερο είναι το day game πλέον και μετά τα κλαμπ.Έχει πολύ πρόθυμο μουνι έξω και γνωρίζεις εύκολα.
]
Έπρεπε να δεις σήμερα στο Buddha bar ακόμα και οι μέτριες πουτανες έβρισκαν πελάτη.Απειροι καυλωμένοι ξένοι.
Skybar άφησα τη δικιά μου 5 λεπτά να καμακωσω άλλες και της την πέσανε ένα σωρό καυλια ουκρανικα και ξένα.

Ωχ τι έγινε ρε παιδία??? Γιατί κάτι μου λέει πως ο kman σε λίγο καιρό με αυτά που γράφει θα φαινετε σαν κλώνος του Dr. Love????
Ύποπτο..Μήπως απλά μερικές φορές αποφασίζει να γράψει και λίγο αντικειμενικά αυτά που βλέπει?
Μήπως αρχίζει να καταλαβαίνει την απίστευτη απάτη των clubs του Κίεβου?

Το επόμενο στάδιο που αναμένω είναι να καταλήξει πως οι γκόμενες που βλέπει εκτός (διαδίκτυο,daygame) δεν προσεγγίζουν τα clubs την νύχτα!!! Φυσικά εγω το γνωρίζω γιατι δεν το υποθέτω μου τα λένε οι ιδιες εκει που πηδάω πως έχουν να πάνε χρόνια στα clubs απλά περιμένω να το διαπιστώσουν σιγά σιγά οι ταξιδευτές..Θα τους πάρει λίγο χρόνο ακόμα αλλά στο τέλος στα λόγια μου θα καταλήξουν..
Για να δούμε σε βάθος χρόνου!!!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
]
Ωχ τι έγινε ρε παιδία??? Γιατί κάτι μου λέει πως ο kman σε λίγο καιρό με αυτά που γράφει θα φαινετε σαν κλώνος του Dr. Love????
Ύποπτο..Μήπως απλά μερικές φορές αποφασίζει να γράψει και λίγο αντικειμενικά αυτά που βλέπει?

Το επόμενο στάδιο που αναμένω είναι να καταλήξει πως οι γκόμενες που βλέπει εκτός (διαδίκτυο,daygame) δεν προσεγγίζουν τα clubs την νύχτα!!! Φυσικά εγω το γνωρίζω γιατι δεν το υποθέτω μου τα λένε οι ιδιες εκει που πηδάω πως έχουν να πάνε χρόνια στα clubs απλά περιμένω να το διαπιστώσουν σιγά σιγά οι ταξιδευτές..Θα τους πάρει λίγο χρόνο ακόμα αλλά στο τέλος στα λόγια μου θα καταλήξουν..

δοκτωρα ο κμαν2 ειναι αρχοντας απλα πολλες φορες η κριση του θολωνει απο το ατελειωτο σλαβικο μουνι με αποτελεσμα να θελει να τις γαμησει ολες αυτο φυσικα ειναι αδυνατο γι' αυτο πολλες φορες χανει την αντικειμενικοτητα του στο λογο της γραφης του και γραφει υπερβολες

κατα τα αλλα του δινω το αλαθητο μια που ειμαι και παπας γιατι απλα οπως και να γραφει υπερβολες η την ωμη πραγματικοτητα ειναι ενας sir των βαλκανιων

εκτος του αλαθητου θα του προσδωσω τον τιτλο του sir  ''sir kman2''

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
]

Αφού τα κλαμπ είναι κακοφημα γιατί έχουν επαγγελματίες μέσα.Δεν είναι καλο να ρωτάς γκομενα αν πάει στα κλαμπ ούτε να λες ότι πας.Φυσικά και λένε ότι δεν πάνε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αφού τα κλαμπ είναι κακοφημα γιατί έχουν επαγγελματίες μέσα.Δεν είναι καλο να ρωτάς γκομενα αν πάει στα κλαμπ ούτε να λες ότι πας.Φυσικά και λένε ότι δεν πάνε.

Αφου είναι κακόφημα και γεμάτα πουτάνες γιατί όταν τα λέω πέφτετε να με φάτε?

Εγώ απο πέρσι έχω πηδήξει 11 γυναίκες στο Κίεβο και μάντεψε η μια μονο ήταν απο club και αυτη ανακάλυψα μετά πως ηταν semi-pro!!! Και ήταν και η πιο ασχήμη σε σχέση με τις άλλες!! Όταν σχεδόν όλες (εκτος απο αυτή του shooters) μου λένε και το εννοουν δεν πατάμε στα clubs πάει κακός κόσμος και Άραβες πως θα τις γνωριζα νύχτα? Φυσικά μου έχουν δείξει τα μέρη οι γκόμενες που πάνε και πρόκειται για μικρά μπαράκια με τραπεζάκια με παρέες..Στυλ Ελλάδας.

Οπότε γιατί να μην λέω την στρατηγική που τις πηδήξα χωρίς χρήμα να πάει ο κόσμος να χαρεί? Αντι να τον στέλνω στο στόμα του λύκου στα clubs. Αν μια γκόμενα σου πει στο Κιεβο πάω ας πούμε Shooters γουρλώνουν τα μάτια οι άλλες!!! Φυσικά πηγαίνω και εγω shooters μηπώς βρώ κανα πορνιδιακί για one night stand αλλά μονο μια φορα τα κατάφερα και το έγραψα...Στις άλλες 15 εξόδους εκει δεν έκατσε. Αν ψάχνει κάποιος πάντως για ωραίες κοπελίτσες και θέλει να κάνει ενα μινι δεσμό όχι απλα να την δει σαν κρεας Tinder και γνωριμια απόγευμα/νωρις βράδυ ειναι μονοδρομος.

Και αν νομιζεις πως δεν κάνω πεφτικές την νύχτα υπάρχουν άτομα εδω που με έχουν δει live να χτυπάω Κίεβο στα μαγαζιά ανελέητα απλά δεν γράφουν απο ότι έχω καταλάβει για να μην μάθω το nickname τους:) Τα αποτέλεσματα όμως απο νύχτα τραγικά. Τραγικά όχι στο ότι δεν έδιναν τηλ αλλά ήταν οι χαμηλότερες ποιοτικα γκόμενες που εχώ γνωρίσει στο Κίεβο.Επίπεδο πολύ χαμηλό όταν απο Tinder π.χ η τελευταία που πήδηξα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 29 χρονων,ανέτα εφτάρι,με καλη θέση σε εταιρία και με πήγαινε με το αμαξι της να μου δείξει ποιοτικά μερη στην πόλη.Και έκανε απίστευτο πήδημα!!! Αεροπλανικά το έψαχνε τρελά και εκει!!! Αντίστοιχα βράδυ κάτι χαζά είναι που ψάχνουν τσαμπα ποτά και αν της βγάλεις την άλλη μέρα δεν έχεις τι να πείς..Αυτές είναι οι προσωπικές μου εμπειρίες και τις καταθέτω.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Έβαλα να δω φωτογραφίες από το Shooters που λέει ο Dr Love. Του μουνιού το κάγκελο γίνεται.

8.jpg

nightlifekiev-1024x454.png

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφου είναι κακόφημα και γεμάτα πουτάνες γιατί όταν τα λέω πέφτετε να με φάτε?

Εγώ απο πέρσι έχω πηδήξει 11 γυναίκες στο Κίεβο και μάντεψε η μια μονο ήταν απο club και αυτη ανακάλυψα μετά πως ηταν semi-pro!!! Και ήταν και η πιο ασχήμη σε σχέση με τις άλλες!! Όταν σχεδόν όλες (εκτος απο αυτή του shooters) μου λένε και το εννοουν δεν πατάμε στα clubs πάει κακός κόσμος και Άραβες πως θα τις γνωριζα νύχτα? Φυσικά μου έχουν δείξει τα μέρη οι γκόμενες που πάνε και πρόκειται για μικρά μπαράκια με τραπεζάκια με παρέες..Στυλ Ελλάδας.

Οπότε γιατί να μην λέω την στρατηγική που τις πηδήξα χωρίς χρήμα να πάει ο κόσμος να χαρεί? Αντι να τον στέλνω στο στόμα του λύκου στα clubs. Αν μια γκόμενα σου πει στο Κιεβο πάω ας πούμε Shooters γουρλώνουν τα μάτια οι άλλες!!! Φυσικά πηγαίνω και εγω shooters μηπώς βρώ κανα πορνιδιακί για one night stand αλλά μονο μια φορα τα κατάφερα και το έγραψα...Στις άλλες 15 εξόδους εκει δεν έκατσε. Αν ψάχνει κάποιος πάντως για ωραίες κοπελίτσες και θέλει να κάνει ενα μινι δεσμό όχι απλα να την δει σαν κρεας Tinder και γνωριμια απόγευμα/νωρις βράδυ ειναι μονοδρομος.

Και αν νομιζεις πως δεν κάνω πεφτικές την νύχτα υπάρχουν άτομα εδω που με έχουν δει live να χτυπάω Κίεβο στα μαγαζιά ανελέητα απλά δεν γράφουν απο ότι έχω καταλάβει για να μην μάθω το nickname τους:) Τα αποτέλεσματα όμως απο νύχτα τραγικά. Τραγικά όχι στο ότι δεν έδιναν τηλ αλλά ήταν οι χαμηλότερες ποιοτικα γκόμενες που εχώ γνωρίσει στο Κίεβο.Επίπεδο πολύ χαμηλό όταν απο Tinder π.χ η τελευταία που πήδηξα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 29 χρονων,ανέτα εφτάρι,με καλη θέση σε εταιρία και με πήγαινε με το αμαξι της να μου δείξει ποιοτικά μερη στην πόλη.Και έκανε απίστευτο πήδημα!!! Αεροπλανικά το έψαχνε τρελά και εκει!!! Αντίστοιχα βράδυ κάτι χαζά είναι που ψάχνουν τσαμπα ποτά και αν της βγάλεις την άλλη μέρα δεν έχεις τι να πείς..Αυτές είναι οι προσωπικές μου εμπειρίες και τις καταθέτω.

Γαμάς εύκολα στα κλαμπ αν αρχίσεις τα σπονσοριλίκια.Μπορει και 2-3 γκόμενες τη βδομάδα.
Το πρόβλημα είναι ότι μετά κολλάνε δε σε αφήνουν να ανασάνεις.
Στα κλαμπ πάνε βασικά gold diggers και κοπέλες σε οικονομική ανάγκη.
Και έξω φυσικά έχει πολλές.Αργα τη νύχτα σε σταματάνε στο δρόμο.
Ο μέσος τουρίστας χωρίς λεφτά δε θα κάνει τίποτα στα κλαμπ.
Στο ίντερνετ έχει μερικές κολλημένες που ψάχνουν για σχέση αλλά σε τρελαίνουν στα μηνύματα πού είσαι και τι κάνεις.
Γενικά όλα αυτά τα viber κτλ έχουν γαμήσει το τοπίο.Δεν μπορείς να οργανώσεις τα πουτσίδια,τα ραντεβού,το κλάμπινγκ κτλ γιατί η μία αργεί,η επόμενη έρχεται νωρίτερα,αλλάζουν σχέδια κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά για σπόνσορες θα έλεγα ότι είναι παράδεισος το Κίεβο αφού έχει πολύ διαθέσιμο υλικό και καλής ποιότητας.
Για σχεσάκηδες νομίζω ότι η επαρχία είναι καλύτερη.
Για μπουρδελιάρηδες το Κίεβο είναι πολύ καλό αλλά όχι πολύ καλύτερο από Τσεχία,Γερμανία.
Επαρχία είναι πολύ απελπισμένες οι γκόμενες χωρίς καμιά προοπτική απολύτως οπότε προσκολλώνται σε ό,τι να'ναι και έχουν ψευδαισθήσεις για την Ευρώπη.
Στο Κίεβο έχει περισσότερες επιλογές αλλά όχι τόσο απελπισμένες.
Λόγω ηλικίας και κοπώσεως δυσκολεύομαι πλέον να οργανώσω το flow ανάμεσα στις σπονσορέτς,στις πουτάνες και στις σχεσογκόμενες και δεν πετυχαίνω το συντονισμό εύκολα όπως παλιά δηλαδή να είμαι στο ραντεβού με τη σχεσογκόμενα 5 λεπτά αφού έχω χύσει στη μάπα της πουτάνας.Παλιά κάπως τα κατάφερνα έστω και αν εμφανιζόμουνα ξεζάρκωτος στα ραντεβού.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Kman για ποιο λόγο συναγελάζεσαι ακόμα με τον Roosh -μάλιστα πρόσφατα κόμπαζες γιατί χρησιμοποίησε έναν όρο δικής σου επινόησης- αφού είναι γνωστό ότι παλαιότερα εκτόξευσε εναντίον σου την κατηγορία ότι η παρουσία σου τον περιόρισε στο καμάκι ή κάτι τέτοιο;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σιγουρα , θα κανουν και κατι χαρες ... με ανοιχτες αγκαλες
Με αυτό γέλασα με την ψυχή μου!! :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι μόνο Ουκρανία,αλλά και εδώ στη Ρόδο παρακαλάνε να βρεθούνε τέτοια κορόιδα, έτσι να ρωτάνε με μια ξερή πρόταση αν μπορούνε να ανοίξουν επιχείρηση...  :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι τα καλύτερα κορόιδα! Την ανοίγουν πανεύκολα, τρεις φορές βέβαια πιο ακριβή απο το να την άνοιγε κάποιος ντόπιος και κατα 95% φεύγουν.. εν μια νυκτί!!!
Ουκρανία τα έχουμε χιλιο-αναλύσει γιατί είναι καταδικασμένη ακόμα και η σκέψη..  

D

dude901123

Επισκέπτης
Μονό Οδησσό έχω πάει αλλά ξέρω πολύ κόσμο που ταξιδεύει επαρχία και τα βρήκε σκατά!!! Εντόπισα τεράστιο πρόβλημα με την γλώσσα!!

Μερικά μόνο ονόματα γνωστα εδω:

Rooshv 6 μήνες Χάρκοβο μηδέν πήδημα one night stands.Μετά πήγε Κίεβο και τράβαγε τα μαλλιά του σε επόμενο άρθρο.
Kman πήγε Χάρκοβο έριξε τρελό βρίσιμο.
Clock από όσο θυμάμαι αποτυχία στην επαρχία.

διάβασε και το The International Sex Guide forum που πάνε εκατοντάδες άτομα τι γράφουν για επαρχία.

Δεν χρειάζεται να πας σε όλες τις πόλεις για να βγάλεις συμπέρασμα με λίγη εμπειρία φιλτράρεις σωστά την πληροφορία μέσα στον κόσμο του δαδικτυου. Θα σου πω ενα παράδειγμα..Βάλε tinder επαρχία Ουκρανίας και δες πόσες θα απαντήσουν στα Αγγλικά. Ούτε το 30%..

Αν έχεις εμπειρια από επαρχία δώσε τα φώτα σου με συγκεκριμένα μέρη,μαγαζιά,στρατηγική κλπ να πάμε.

Μην πιστεύεις όσα διαβάζεις. Και οι απόψεις μας εδώ πρέπει να βασίζονται στη δική μας γνώμη. Γράφουμε τις εμπειρίες μας και όχι τις εμπειρίες των άλλων. Μπορείς να υποστηρίξεις την εμπειρία σου συγκρίνοντάς την με την εμπειρία των άλλων αλλά το να βγάζεις ένα συμπέρασμα για μέρη που δεν έχεις πάει βασιζόμενος στην ανταπόκριση στο Tinder και στο τι έγραψαν κάποιοι άλλοι κατά την άποψή μου είναι άκυρο. Εγώ λοιπόν που έχω πάει πολλές φορές επαρχία, μάλλον περισσότερες από όλους όσους γράφουν εδώ ενεργά το τελευταίο διάστημα, σου λέω πως ναι.. για να σε επιβεβαιώσω κίολας πως υπάρχουν προβλήματα γλώσσας, ναι δεν θα βρεις άμεσα πηδήματα στο tinder αλλά.. όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνεις ευκολότερα. Η κουτοπονηριά και η εξυπνάδα να σου τα φάνε, να χτυπάει το κινητό από 10άδες αραβότουρκους, να κυκλοφορούν ορδές πορνοτουριστών και να την πέφτουν προσφέροντας χρήματα και αγάπη σε ότι κινείται κ.α. είναι πράγματα που δεν θα τα δεις, με ότι συνεπάγεται αυτό στη συμπεριφορά και στην ανταπόκριση των γυναικών. Σκέψου το λίγο. Η επαρχία δεν είναι για όσους ψάχνουν πήδημα κονσέρβα. Αυτά στο Κίεβο και την Οδησσό το καλοκαίρι. Για ότι άλλο σαφώς καλύτερα επαρχία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Θα συμφωνήσω αλλα σκέψου και τη άλλη διάσταση σε πιο κοινό αναφέρεσαι..Ποιες γκόμενες κυνηγάς δηλαδή. Από προσωπική εμπειρία και μετά από άπειρα πηδήματα στο εξωτερικό γενικά η συμβουλή η δικιά μου είναι πάντα κυνηγάς δυο κατηγόριες γυναικών..

Η πρώτη είναι  αυτή που αποτελεί και το 90% των πηδημάτων μου ανήκουν στις γκόμενες ηλικίας 26-31 που έχουν τελειώσει τις σπουδές έχουν βρει μια δουλίτσα σε μα εταιρία,έχουν ένα αυτοκίνητο,ένα σπίτι να μείνουν και γενικά μπορείς να συνεννοηθείς σαν προσωπικότητες..Πίστεψε με αυτές δεν χτυπάει το κινητό τους από τελειωμένους αραβοτούρκους και κάθε λογής μίασμα..Αυτές τις κυνηγάω γιατί επειδή μπορείς να συνεννοηθείς και έχουν μπει στον Δυτικό τρόπο σκέψης (όσο πρέπει στο μεσαίο επίπεδο) πάνε εύκολα κρεβάτι..Χιούμορ θες,2-3 ραντεβουδακια αστεία και τις έριξες..Εχετε κοινά να πείτε,υπάρχει χημεία και κάθονται..Δεν θα πανε αυτες με ενα βρωμερο Τούρκο για ένα πιάτο φαί..Αυτές αμφισβητω οτι βρίσκεις εύκολα επαρχια..Το πιο βλαχε πιστευω ειναι πιο δυσκολο να κατσει!!! . Αυτα απο προσωπικη εμπειρια.

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι 19-22 φοιτήτριες..Αυτες τις κυνηγάς νύχτα στα φοιτητικά μαγαζια και στηρίζεσαι στις χορευτικές σου ικανότητες και στο αλκοόλ..Αυτές πας κυρίως για one night stand η πας μια δεύτερη έξοδο σε μαγαζί πάλι με χορό και πότο...Αυτές έβρισκες εύκολα μέχρι το 2010 Πολωνία κυρίως στο Πόζναν και στις μικρές φοιτητικες επαρχιακές πόλεις..Πρέπει να σε παίρνει και ηλικιακά όμως..

Πιστεύω και στηρίζω την πρώτη κατηγορία για αυτό συνήθως πάντα πηγαίνω σε πρωτεύουσες που μπορείς να κυνηγάς τέτοιες..Δεν μπορω να φανταστω να κυνηγάω με google translator γκόμενες που δουλεύουν κομμώτριες..Δεν λέω πως δεν είναι καλές αλλά προσωπικά πιστεύω θα αποτύχω να τις πάω κρεβάτι και λόγω γλώσσας και συνεννόησης γενικά..Δεν θα βγει χημεία..Ο καθενας φυσικά εχει αλλη εμπειρία και στυλ..

• Like
Αντιδράσεις: flynow

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
44
Like
1.819
Πόντοι
2.391

Όχι μόνο Ουκρανία,αλλά και εδώ στη Ρόδο παρακαλάνε να βρεθούνε τέτοια κορόιδα, έτσι να ρωτάνε με μια ξερή πρόταση αν μπορούνε να ανοίξουν επιχείρηση...  :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι τα καλύτερα κορόιδα! Την ανοίγουν πανεύκολα, τρεις φορές βέβαια πιο ακριβή απο το να την άνοιγε κάποιος ντόπιος και κατα 95% φεύγουν.. εν μια νυκτί!!!
Καταρχας το κοροιδο είναι περιεργη λεξη και δευτερο που ξερεις για το τη θελω να ανοιξω ???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά πιστεύετε ότι αυτές που βρίσκετε στο ίντερνετ δεν έχουν φάει ήδη τρένα από αραβική,τούρκικη και ιταλική ψωλη?Η πιστεύετε ότι σας περιμένουν μετά κλαιουσες τρεις μήνες σαν πιστές Πηνελοπες και δε σας αντικαθιστούν την επόμενη βδομάδα με τον αρτι αφιχθέντα Αχμέτ με την αραπικη ψωλή?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.486
Πόντοι
216
Μην πιστεύεις όσα διαβάζεις. Και οι απόψεις μας εδώ πρέπει να βασίζονται στη δική μας γνώμη. Γράφουμε τις εμπειρίες μας και όχι τις εμπειρίες των άλλων. Μπορείς να υποστηρίξεις την εμπειρία σου συγκρίνοντάς την με την εμπειρία των άλλων αλλά το να βγάζεις ένα συμπέρασμα για μέρη που δεν έχεις πάει βασιζόμενος στην ανταπόκριση στο Tinder και στο τι έγραψαν κάποιοι άλλοι κατά την άποψή μου είναι άκυρο. Εγώ λοιπόν που έχω πάει πολλές φορές επαρχία, μάλλον περισσότερες από όλους όσους γράφουν εδώ ενεργά το τελευταίο διάστημα, σου λέω πως ναι.. για να σε επιβεβαιώσω κίολας πως υπάρχουν προβλήματα γλώσσας, ναι δεν θα βρεις άμεσα πηδήματα στο tinder αλλά.. όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνεις ευκολότερα. Η κουτοπονηριά και η εξυπνάδα να σου τα φάνε, να χτυπάει το κινητό από 10άδες αραβότουρκους, να κυκλοφορούν ορδές πορνοτουριστών και να την πέφτουν προσφέροντας χρήματα και αγάπη σε ότι κινείται κ.α. είναι πράγματα που δεν θα τα δεις, με ότι συνεπάγεται αυτό στη συμπεριφορά και στην ανταπόκριση των γυναικών. Σκέψου το λίγο. Η επαρχία δεν είναι για όσους ψάχνουν πήδημα κονσέρβα. Αυτά στο Κίεβο και την Οδησσό το καλοκαίρι. Για ότι άλλο σαφώς καλύτερα επαρχία.

Στο tinder ομως, εχει αναλυτικο προφιλ;
Πως διαλεγεις ουκρανεζα της επαρχιας, αμα δεν ξερεις καμια πληροφορια γι'αυτην; Μονο απο την φωτο;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλά πιστεύετε ότι αυτές που βρίσκετε στο ίντερνετ δεν έχουν φάει ήδη τρένα από αραβική,τούρκικη και ιταλική ψωλη?Η πιστεύετε ότι σας περιμένουν μετά κλαιουσες τρεις μήνες σαν πιστές Πηνελοπες και δε σας αντικαθιστούν την επόμενη βδομάδα με τον αρτι αφιχθέντα Αχμέτ με την αραπικη ψωλή?

Ιταλική μπορεί Τουρκική όχι..Με Τούρκους πάει συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών στο Κίεβο..Δεν είναι Πολωνία που πηδιούνται με Ινδούς και Πακιστανούς.
Πάνε κατά 90% πουτάνες και ένα 10% χοντρές η και κάποιες που απλά πίνουν ποτά για πλάκα και λένε καληνύχτα..

Μην το ψάχνεις στα λέω με πλήρη επίγνωση από τις γκόμενες εκεί..Οι normal του σιχαίνονται..Κάθε φορά που γνωρίζω μια τους βρίζει και ανοίγει συζήτηση πως δεν πάει στα clubs εξαιτίας τους.

Μην μπερδεύεις τις παρανοϊκές στο μυαλό και γούστο Πολωνέζες με τα κλάματα,τα δράματα,τις παράνοιες,τους Πακιστανούς το κάψιμο στον εγκέφαλο με τις απολυτά λογικές αλλά δυστυχώς συμφεροντολόγες Ουκρανέζες...Τι να τον κάνει τον Τούρκο? Τι να της προσφέρει?Γάμο Ευρώπη Ισλάμ? Ξέρει πως είναι εκεί με άλλους 10 φίλους άπλα να πηδήξει πουτάνες.
Ενώ ένας Έλληνας κυρίως αν δεν είναι πολύ μαύρος και πουλήσει παπα πως πηγαίνει συχνά για δουλειά,φερθεί ωραία κλπ μπαίνει κατευθείαν σε άλλη κατηγορία και κάθονται..
Και εσύ αν πεις πως μένεις Γερμανία μπαίνεις σε άλλη κατηγορία...Άπλα δεν το παλεύεις στο τσάμπα.

Το εχω πει δεν θα ξεχασω όλη μου την ζωη τις απορρίψεις που έχω φαει Πολωνια για ινδό και Πακιστανο!! Δεν το πίστευα!! Μιλάμε για σιχαμένες φατσες..Αν ηταν ωραιοι να πω πάει στο διαολο..Η μια μαλιστα μου πηδουσα παλιά την παρατηρω τωρα instagram τα εχει φτιάξει με ΙΝΔΟ!!! έρωτας!!! την έχει πάει και Ινδια διακοπες ποσταρουν φωτος και με ΤΡΕΛΕΝΕΙ!!!
Αυτα Ουκρανια σε Νορμαλ κοπέλες ΔΕΝ γίνονται!!!!

Αυτο με τα κλάματα που λες ισχυει..Ουκρανεζα αν την παρατησεις δεν ασχολειτε καν..Ουτε κλαμα,ουτε δραμα τιποτα!!!!Εχω πάθει πλάκα..Ειναι απόλυτα λογικες.ΟΥΤΕ μια όμως να μην μου κανει δράμα.Πολωνεζα μπορεί και να σου έκανε και φαση αυτοκτονιας..

• Like
Αντιδράσεις: mick11

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
44
Like
1.819
Πόντοι
2.391

Όχι μόνο Ουκρανία,αλλά και εδώ στη Ρόδο παρακαλάνε να βρεθούνε τέτοια κορόιδα, έτσι να ρωτάνε με μια ξερή πρόταση αν μπορούνε να ανοίξουν επιχείρηση...  :2funny: :2funny: :2funny:
Τσαμπικο θες να το συζητήσουμε αυτό με το κοροιδο ???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ιταλική μπορεί Τουρκική όχι..Με Τούρκους πάει συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών στο Κίεβο..Δεν είναι Πολωνία που πηδιούνται με Ινδούς και Πακιστανούς.
Πάνε κατά 90% πουτάνες και ένα 10% χοντρές η και κάποιες που απλά πίνουν ποτά για πλάκα και λένε καληνύχτα..

Μην το ψάχνεις στα λέω με πλήρη επίγνωση από τις γκόμενες εκεί..Οι normal του σιχαίνονται..Κάθε φορά που γνωρίζω μια τους βρίζει και ανοίγει συζήτηση πως δεν πάει στα clubs εξαιτίας τους.

Μην μπερδεύεις τις παρανοϊκές στο μυαλό και γούστο Πολωνέζες με τα κλάματα,τα δράματα,τις παράνοιες,τους Πακιστανούς το κάψιμο στον εγκέφαλο με τις απολυτά λογικές αλλά δυστυχώς συμφεροντολόγες Ουκρανέζες...Τι να τον κάνει τον Τούρκο? Τι να της προσφέρει?Γάμο Ευρώπη Ισλάμ? Ξέρει πως είναι εκεί με άλλους 10 φίλους άπλα να πηδήξει πουτάνες.
Ενώ ένας Έλληνας κυρίως αν δεν είναι πολύ μαύρος και πουλήσει παπα πως πηγαίνει συχνά για δουλειά,φερθεί ωραία κλπ μπαίνει κατευθείαν σε άλλη κατηγορία και κάθονται..
Και εσύ αν πεις πως μένεις Γερμανία μπαίνεις σε άλλη κατηγορία...Άπλα δεν το παλεύεις στο τσάμπα.

Το εχω πει δεν θα ξεχασω όλη μου την ζωη τις απορρίψεις που έχω φαει Πολωνια για ινδό και Πακιστανο!! Δεν το πίστευα!! Μιλάμε για σιχαμένες φατσες..Αν ηταν ωραιοι να πω πάει στο διαολο..Η μια μαλιστα μου πηδουσα παλιά την παρατηρω τωρα instagram τα εχει φτιάξει με ΙΝΔΟ!!! έρωτας!!! την έχει πάει και Ινδια διακοπες ποσταρουν φωτος και με ΤΡΕΛΕΝΕΙ!!!
Αυτα Ουκρανια σε Νορμαλ κοπέλες ΔΕΝ γίνονται!!!!

Αυτο με τα κλάματα που λες ισχυει..Ουκρανεζα αν την παρατησεις δεν ασχολειτε καν..Ουτε κλαμα,ουτε δραμα τιποτα!!!!Εχω πάθει πλάκα..Ειναι απόλυτα λογικες.ΟΥΤΕ μια όμως να μην μου κανει δράμα.Πολωνεζα μπορεί και να σου έκανε και φαση αυτοκτονιας..

Με Ινδους δεν πανε οι Ουκρανες γιατί έχει λίγους Ινδους και πακια Ουκρανία.Με Τούρκους όμως που έχει πολλούς πανε αβέρτα.Όπως και με Άραβες.
Είναι τέτοια τα δημογραφικα δεδομένα που η Πολωνέζα,Ουκρανή που πάει με Έλληνα εχει κατά 95% ήδη πηδηχτεί απο αραβοτουρκο.Και αν χωρίσει τον Έλληνα θα πάει σίγουρα με Άραβα,Τούρκο η πάκη.Δηλαδη Έλληνες,Τούρκοι,Άραβες,πακια απευθυνονται στην ίδια δεξαμενή.Είναι φοβερό γκομενες τον εικοστό πρώτο αιώνα να μην αντιλαμβάνονται την ανωτερότητα του βαλκανικου πεους.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
αν χωρίσει τον Έλληνα θα πάει σίγουρα με Άραβα,Τούρκο η πάκη.Δηλαδη Έλληνες,Τούρκοι,Άραβες,πακια απευθυνονται στην ίδια δεξαμενή.Είναι φοβερό γκομενες τον εικοστό πρώτο αιώνα να μην αντιλαμβάνονται την ανωτερότητα του βαλκανικου πεους.
Eδω εχουμε δει ελλε/νιδες να επιδιδονται σε αυτο το σπορ, οι ξενες θα κολλησουν..;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom