Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
Τι εννοείς;Αν θες τις φέρνεις στο διαμέρισμα που μένεις και τις γαμας.
Αυτά είναι κάπως σα διαμερίσματα που οι γκομενες χορεύουνε στο σαλόνι και εσύ τις γαμας στο υπνοδωμάτιο.Κάπως έτσι.
Αν κάποιος πάει αποκλειστικά για πληρωμένο καλύτερα να ασχοληθεί μόνο με διαμερίσματα.Σαφώς πιο οικονομικά και καλή ποιότητα.
Το ιδιο ειναι και Οντεσα , στην ουσια ειναι αυτες που ειναι και στα σαιτ και ερχονται στον χωρο σου. Πηγα σε δυο τρια με 6-7 γκομενες μεσα το καθενα , η ποιοτητα οχι πολυ καλη αλλα μπορεις να πετυχεις και καλα κοματια.

Η Χαρκοβιτισα στελνει φωτο συνεχεια :grin: οπως ειχα γραψει , 1200 γκριβνα και ερχεται στο διαμερισμα

Συνημμένα

• 94.jpg
    94.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 93.png
    93.png
    348,2 KB · Εμφανίσεις: 86

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Με Ινδους δεν πανε οι Ουκρανες γιατί έχει λίγους Ινδους και πακια Ουκρανία.Με Τούρκους όμως που έχει πολλούς πανε αβέρτα.Όπως και με Άραβες.
Είναι τέτοια τα δημογραφικα δεδομένα που η Πολωνέζα,Ουκρανή που πάει με Έλληνα εχει κατά 95% ήδη πηδηχτεί απο αραβοτουρκο.Και αν χωρίσει τον Έλληνα θα πάει σίγουρα με Άραβα,Τούρκο η πάκη.Δηλαδη Έλληνες,Τούρκοι,Άραβες,πακια απευθυνονται στην ίδια δεξαμενή.Είναι φοβερό γκομενες τον εικοστό πρώτο αιώνα να μην αντιλαμβάνονται την ανωτερότητα του βαλκανικου πεους.

πολυ σωστος αρχοντα δινεις ρεσιταλ παλι ευγε  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Το ιδιο ειναι και Οντεσα , στην ουσια ειναι αυτες που ειναι και στα σαιτ και ερχονται στον χωρο σου. Πηγα σε δυο τρια με 6-7 γκομενες μεσα το καθενα , η ποιοτητα οχι πολυ καλη αλλα μπορεις να πετυχεις και καλα κοματια.

Η Χαρκοβιτισα στελνει φωτο συνεχεια :grin: οπως ειχα γραψει , 1200 γκριβνα και ερχεται στο διαμερισμα

δυνατο μουνακι ολο πιπινακια χτυπας γεροντα για να παρεις το ελιξηριο της νεοτητας  :hi:

D

dude901123

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω αλλα σκέψου και τη άλλη διάσταση σε πιο κοινό αναφέρεσαι..Ποιες γκόμενες κυνηγάς δηλαδή. Από προσωπική εμπειρία και μετά από άπειρα πηδήματα στο εξωτερικό γενικά η συμβουλή η δικιά μου είναι πάντα κυνηγάς δυο κατηγόριες γυναικών..

Η πρώτη είναι  αυτή που αποτελεί και το 90% των πηδημάτων μου ανήκουν στις γκόμενες ηλικίας 26-31 που έχουν τελειώσει τις σπουδές έχουν βρει μια δουλίτσα σε μα εταιρία,έχουν ένα αυτοκίνητο,ένα σπίτι να μείνουν και γενικά μπορείς να συνεννοηθείς σαν προσωπικότητες..Πίστεψε με αυτές δεν χτυπάει το κινητό τους από τελειωμένους αραβοτούρκους και κάθε λογής μίασμα..Αυτές τις κυνηγάω γιατί επειδή μπορείς να συνεννοηθείς και έχουν μπει στον Δυτικό τρόπο σκέψης (όσο πρέπει στο μεσαίο επίπεδο) πάνε εύκολα κρεβάτι..Χιούμορ θες,2-3 ραντεβουδακια αστεία και τις έριξες..Εχετε κοινά να πείτε,υπάρχει χημεία και κάθονται..Δεν θα πανε αυτες με ενα βρωμερο Τούρκο για ένα πιάτο φαί..Αυτές αμφισβητω οτι βρίσκεις εύκολα επαρχια..Το πιο βλαχε πιστευω ειναι πιο δυσκολο να κατσει!!! . Αυτα απο προσωπικη εμπειρια.

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι 19-22 φοιτήτριες..Αυτες τις κυνηγάς νύχτα στα φοιτητικά μαγαζια και στηρίζεσαι στις χορευτικές σου ικανότητες και στο αλκοόλ..Αυτές πας κυρίως για one night stand η πας μια δεύτερη έξοδο σε μαγαζί πάλι με χορό και πότο...Αυτές έβρισκες εύκολα μέχρι το 2010 Πολωνία κυρίως στο Πόζναν και στις μικρές φοιτητικες επαρχιακές πόλεις..Πρέπει να σε παίρνει και ηλικιακά όμως..

Πιστεύω και στηρίζω την πρώτη κατηγορία για αυτό συνήθως πάντα πηγαίνω σε πρωτεύουσες που μπορείς να κυνηγάς τέτοιες..Δεν μπορω να φανταστω να κυνηγάω με google translator γκόμενες που δουλεύουν κομμώτριες..Δεν λέω πως δεν είναι καλές αλλά προσωπικά πιστεύω θα αποτύχω να τις πάω κρεβάτι και λόγω γλώσσας και συνεννόησης γενικά..Δεν θα βγει χημεία..Ο καθενας φυσικά εχει αλλη εμπειρία και στυλ..

Η κατηγορία των γυναικών που εγώ κυνηγάω είναι αυτές οι οποίες μου αρέσουν, περνάω καλά μαζί τους και γελάω.
Καλό βράδυ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
Καταρχας το κοροιδο είναι περιεργη λεξη και δευτερο που ξερεις για το τη θελω να ανοιξω ???
Οκ αφου θες σοβαρη συζητηση ,παντως τσεκαρα λιγο τα ποστ σου και ειδα οτι το ιδιο ρωτησες και για Ταυλανδη ) σου απαντησαν τα παιδια εκει.

Με την αλλη σου ερωτηση αν χρειαζεται διαβατηριο η ταυτοτητα για Ουκρανια δειχνει οτι δεν εχεις παει ποτε σου σε χωρα της πρωην Σοβιετικης Ενωσης οποτε η δικια μου συμβουλη που εχω αγορασει και πουλησει διαμερισμα , εκανα εταιρεια αγοραζοντας μερικα αυτοκινητα και δινοντας τα μετα για μηνιαιο μισθωμα στη Μολδαβια ειναι ΟΧΙ μην το κανεις οτι και αν ειναι αυτο.
πιο λαικα θα σε φανε για λαχανο ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Οκ αφου θες σοβαρη συζητηση ,παντως τσεκαρα λιγο τα ποστ σου και ειδα οτι το ιδιο ρωτησες και για Ταυλανδη ) σου απαντησαν τα παιδια εκει.

Με την αλλη σου ερωτηση αν χρειαζεται διαβατηριο η ταυτοτητα για Ουκρανια δειχνει οτι δεν εχεις παει ποτε σου σε χωρα της πρωην Σοβιετικης Ενωσης οποτε η δικια μου συμβουλη που εχω αγορασει και πουλησει διαμερισμα , εκανα εταιρεια αγοραζοντας μερικα αυτοκινητα και δινοντας τα μετα για μηνιαιο μισθωμα στη Μολδαβια ειναι ΟΧΙ μην το κανεις οτι και αν ειναι αυτο.
πιο λαικα θα σε φανε για λαχανο ...

τασο3 εγω δεν καταλαβα τι θελει να ανοιξει ο τυπος :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 98.jpg
    98.jpg
    117,2 KB · Εμφανίσεις: 68

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
^ δεν ξερω τι θελει να ανοιξει
:grin:
τα κανω καλο φραπε και για αυτο με προσεχουνε  :cheesy: ;)

λιγα μερη στο κοσμο θα βρει καποιος  τοσες πολλες μουναρες μαζεμενες και ενα απο αυτα ειναι η ουκρανια

εχει βεβαια και στα fkk της γερμανιας αλλα ειπαμε εκει ειναι μαντρωμενες οι κορασιδες δεν υπαρχει αυτο το free style της ανατολικης ευρωπης 

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
44
Like
1.822
Πόντοι
2.391
τασο3 εγω δεν καταλαβα τι θελει να ανοιξει ο τυπος :think:
Καταρχας ευχαριστω που απαντησες οντως ρωτησα για ταιλανδη αλλα ειναι ασχετο
Εαν θεωρησατε βλακεια την ερωτηση μου υπηρχε καλυτερος τροπος για να μου το πεις εαν το εκανες για να το παιξεις εξυπνος συγχαρητηρια το καταφερες και οπως βλεπω εχεις και ουρα η αβανταδορο
Τη θελω να ανοιξω τωρα e shop επειδει σεβομε το οτι ξερεις απο αυτα τα μερη ενω εγω οντως δεν ξερω τη μου γινεται οτι συμβουλη μου δωσεις θα την παρω σοβαρα εαν θελεις να ξαναπεις κοροιδο δεν τρεχει τιποτα να εισαι καλα ( συγνωμη για την γραματικη μου αλλα γραφω απο την ποιο μαλακια τηλ στον κοσμο)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κίεβο είναι hit or miss  αλλά πάντα κάτι βρίσκεις.Και να μην έχουν τα διαμερίσματα,βρίσκεις στα κλαμπ.Αν δεν πετύχεις στα κλαμπ καλείς απο το ίντερνετ.Αλλα έχει πάντα καβατζες και άπειρες ευκαιρίες.
Κυρίως ασχολούμαι με σπονσορετς,δηλαδή πρακτικά 100-200 ευρώ έξοδα σε κάθε ραντεβού αλλα αν βρω καλη σεμιπρο ή προ ενδίδω,δε λέω οχι.
Κίεβο συνδυάζεις τα πάντα,αυτό δε νομίζω να γίνεται πουθενά αλλου Ευρώπη εκτος φυσικά απο Μόσχα,Πετρούπολη αλλά με πολύ περισσότερα λεφτά διπλάσια ή τριπλασια.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Καταρχας ευχαριστω που απαντησες οντως ρωτησα για ταιλανδη αλλα ειναι ασχετο
Εαν θεωρησατε βλακεια την ερωτηση μου υπηρχε καλυτερος τροπος για να μου το πεις εαν το εκανες για να το παιξεις εξυπνος συγχαρητηρια το καταφερες και οπως βλεπω εχεις και ουρα η αβανταδορο
Τη θελω να ανοιξω τωρα e shop επειδει σεβομε το οτι ξερεις απο αυτα τα μερη ενω εγω οντως δεν ξερω τη μου γινεται οτι συμβουλη μου δωσεις θα την παρω σοβαρα εαν θελεις να ξαναπεις κοροιδο δεν τρεχει τιποτα να εισαι καλα ( συγνωμη για την γραματικη μου αλλα γραφω απο την ποιο μαλακια τηλ στον κοσμο)

επειδη δεν εχω καταλαβει την δικια μου απαντηση περιμενες ή του τασος3;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Κίεβο είναι hit or miss  αλλά πάντα κάτι βρίσκεις.Και να μην έχουν τα διαμερίσματα,βρίσκεις στα κλαμπ.Αν δεν πετύχεις στα κλαμπ καλείς απο το ίντερνετ.Αλλα έχει πάντα καβατζες και άπειρες ευκαιρίες.
Κυρίως ασχολούμαι με σπονσορετς,δηλαδή πρακτικά 100-200 ευρώ έξοδα σε κάθε ραντεβού αλλα αν βρω καλη σεμιπρο ή προ ενδίδω,δε λέω οχι.
Κίεβο συνδυάζεις τα πάντα,αυτό δε νομίζω να γίνεται πουθενά αλλου Ευρώπη εκτος φυσικά απο Μόσχα,Πετρούπολη αλλά με πολύ περισσότερα λεφτά διπλάσια ή τριπλασια.

αρχοντα κρεμομαι κυριολεκτικα απο τα λογια που γραφεις
δωσε ρεσιταλ κμανιαδας το εχει αναγκη ο κοσμος που σε διαβαζει  :hi:

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
44
Like
1.822
Πόντοι
2.391

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Από τον τασσο αλλά μια που νοιαζοσουν είπα  να το ποστάρω σε εσένα
Ε δεν μπορεί θα το είδε και ο ΤΑΣΣΟΣ

δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα αν θελεις να ανοιξεις δουλεια σε καποιο ανατολικο κρατος π.χ. ουκρανια, ρωσια, μολδαβια
σιγουρα υπαρχουν καποια μελη εδω μεσα που γνωριζουν πολλα περισσοτερα περι επαγγελματικης δραστηριοπησης σου σ' αυτα τα κρατη

ο τασος3 γνωριζει την πιατσα οσο λιγοι εδω μεσα

εγω δεν γνωριζω περι επαγγελματικης δραστηριοποιησης μονο για sextourism  :hi:

• Like
Αντιδράσεις: mick11

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
Σωστα , βεβαια το ιδιο γινεται και Οδησσο με λιγοτερα χρηματα ΑΛΛΑ μονο το καλοκαιρι.
επιπλεον μπορεις να πας και παραλια ασχετως αν η θαλλασα ειναι για την τσαπου , το θεαμα ομως απο τις καθε λογης μουναρες απο ολη την Ουκρανια που βρισκονται εκει για διακοπες πραγματικα σε αποζημειωνει.Η οργανωση σε καποια beach bar στην Arcadia ειναι αρκετα καλη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
λιγα μερη στο κοσμο θα βρει καποιος  τοσες πολλες μουναρες μαζεμενες και ενα απο αυτα ειναι η ουκρανια
+1
και για να πουμε και το αναποδο ... σε λιγα μερη στον κοσμο θα βρει καποιος τοσο πολλα μπαζα πουτανες μαζεμενες και ενα απο αυτα ειναι η Ταυλανδη χαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τσαμπικο θες να το συζητήσουμε αυτό με το κοροιδο ???
Αν κατάλαβες σε πήραν στο ψιλό και απο εμένα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος που σε είπα μόνο κορόιδο (που θα σου κάνει και καλό αν πράγματι σου πέρασε  αυτή η σκέψη για επιχείρηση στο εξωτερικό)! Εξάλου λίγο πιο κομψά μου το είχαν πει παλιότερα κι εμένα άλλα μέλη πιο σοφά σε αυτό το κομμάτι και έκάναν πολύ χαβαλέ με τις επιπόλαιες  επιχειρηματικές σκέψεις μου...
Εσύ κάνει μπάμ πως δεν το έχεις με τις Bussines και κόπηκες και απο το τεστ του φόρουμ!Ο καλός bussinesman σε μια προσβλητική επίθεση απο έναν άγνωστο που δεν τον χωρίζει τίποτα και δεν έχει να μοιράσει το παραμικρό απαντάει με διπλωματία που σπάει κόκκαλα και πέρνει τις πληροφορίες που θέλει! Με χαρακτηρισμούς κατ' εσένα προσβλητικούς (για εμένα τιμητικό που είμαι Τσαμπίκος) δεν μπορείς ούτε σε ένα φόρουμ που όλοι βοηθάνε όλους να πάρεις την παραμικρή πληροφορία(που πάλι πήρες την πρώτη γεύση, πως οτιδήποτε θα κοστίσει 3 φορές παραπάνω αν είσαι ξένος)
Άντε "πούλα" τώρα  στους ντόπιους εκεί τέτοια μαγκιά του στύλ ελάτε να τα πούμε και ξέρετε ποιος είμαι και τι κάνω όταν σε ζορίσουν.....Δεν θα φτάσει ούτε νύχτα για να φύγεις!

*Παρόλα αυτά αν υπάρχει σοβαρός ενδιαφερόμενος μπορώ να βοηθήσω σφαιρικά επειδή το έχω ψάξει ελαφρώς και έχω μιλήσει με πετυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες και μάνατζερ σε Ανατολικές χώρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom