Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Eδω εχουμε δει ελλε/νιδες να επιδιδονται σε αυτο το σπορ, οι ξενες θα κολλησουν..;
με ενα παραδειγμα απο εδω μεσα στο φορουμ την 5γιω
Eδω εχουμε δει ελλε/νιδες να επιδιδονται σε αυτο το σπορ, οι ξενες θα κολλησουν..;
Το ιδιο ειναι και Οντεσα , στην ουσια ειναι αυτες που ειναι και στα σαιτ και ερχονται στον χωρο σου. Πηγα σε δυο τρια με 6-7 γκομενες μεσα το καθενα , η ποιοτητα οχι πολυ καλη αλλα μπορεις να πετυχεις και καλα κοματια.Τι εννοείς;Αν θες τις φέρνεις στο διαμέρισμα που μένεις και τις γαμας.
Αυτά είναι κάπως σα διαμερίσματα που οι γκομενες χορεύουνε στο σαλόνι και εσύ τις γαμας στο υπνοδωμάτιο.Κάπως έτσι.
Αν κάποιος πάει αποκλειστικά για πληρωμένο καλύτερα να ασχοληθεί μόνο με διαμερίσματα.Σαφώς πιο οικονομικά και καλή ποιότητα.
Με Ινδους δεν πανε οι Ουκρανες γιατί έχει λίγους Ινδους και πακια Ουκρανία.Με Τούρκους όμως που έχει πολλούς πανε αβέρτα.Όπως και με Άραβες.
Είναι τέτοια τα δημογραφικα δεδομένα που η Πολωνέζα,Ουκρανή που πάει με Έλληνα εχει κατά 95% ήδη πηδηχτεί απο αραβοτουρκο.Και αν χωρίσει τον Έλληνα θα πάει σίγουρα με Άραβα,Τούρκο η πάκη.Δηλαδη Έλληνες,Τούρκοι,Άραβες,πακια απευθυνονται στην ίδια δεξαμενή.Είναι φοβερό γκομενες τον εικοστό πρώτο αιώνα να μην αντιλαμβάνονται την ανωτερότητα του βαλκανικου πεους.
Το ιδιο ειναι και Οντεσα , στην ουσια ειναι αυτες που ειναι και στα σαιτ και ερχονται στον χωρο σου. Πηγα σε δυο τρια με 6-7 γκομενες μεσα το καθενα , η ποιοτητα οχι πολυ καλη αλλα μπορεις να πετυχεις και καλα κοματια.
Η Χαρκοβιτισα στελνει φωτο συνεχεια οπως ειχα γραψει , 1200 γκριβνα και ερχεται στο διαμερισμα
Θα συμφωνήσω αλλα σκέψου και τη άλλη διάσταση σε πιο κοινό αναφέρεσαι..Ποιες γκόμενες κυνηγάς δηλαδή. Από προσωπική εμπειρία και μετά από άπειρα πηδήματα στο εξωτερικό γενικά η συμβουλή η δικιά μου είναι πάντα κυνηγάς δυο κατηγόριες γυναικών..
Η πρώτη είναι αυτή που αποτελεί και το 90% των πηδημάτων μου ανήκουν στις γκόμενες ηλικίας 26-31 που έχουν τελειώσει τις σπουδές έχουν βρει μια δουλίτσα σε μα εταιρία,έχουν ένα αυτοκίνητο,ένα σπίτι να μείνουν και γενικά μπορείς να συνεννοηθείς σαν προσωπικότητες..Πίστεψε με αυτές δεν χτυπάει το κινητό τους από τελειωμένους αραβοτούρκους και κάθε λογής μίασμα..Αυτές τις κυνηγάω γιατί επειδή μπορείς να συνεννοηθείς και έχουν μπει στον Δυτικό τρόπο σκέψης (όσο πρέπει στο μεσαίο επίπεδο) πάνε εύκολα κρεβάτι..Χιούμορ θες,2-3 ραντεβουδακια αστεία και τις έριξες..Εχετε κοινά να πείτε,υπάρχει χημεία και κάθονται..Δεν θα πανε αυτες με ενα βρωμερο Τούρκο για ένα πιάτο φαί..Αυτές αμφισβητω οτι βρίσκεις εύκολα επαρχια..Το πιο βλαχε πιστευω ειναι πιο δυσκολο να κατσει!!! . Αυτα απο προσωπικη εμπειρια.
Η δεύτερη κατηγορία είναι οι 19-22 φοιτήτριες..Αυτες τις κυνηγάς νύχτα στα φοιτητικά μαγαζια και στηρίζεσαι στις χορευτικές σου ικανότητες και στο αλκοόλ..Αυτές πας κυρίως για one night stand η πας μια δεύτερη έξοδο σε μαγαζί πάλι με χορό και πότο...Αυτές έβρισκες εύκολα μέχρι το 2010 Πολωνία κυρίως στο Πόζναν και στις μικρές φοιτητικες επαρχιακές πόλεις..Πρέπει να σε παίρνει και ηλικιακά όμως..
Πιστεύω και στηρίζω την πρώτη κατηγορία για αυτό συνήθως πάντα πηγαίνω σε πρωτεύουσες που μπορείς να κυνηγάς τέτοιες..Δεν μπορω να φανταστω να κυνηγάω με google translator γκόμενες που δουλεύουν κομμώτριες..Δεν λέω πως δεν είναι καλές αλλά προσωπικά πιστεύω θα αποτύχω να τις πάω κρεβάτι και λόγω γλώσσας και συνεννόησης γενικά..Δεν θα βγει χημεία..Ο καθενας φυσικά εχει αλλη εμπειρία και στυλ..
Οκ αφου θες σοβαρη συζητηση ,παντως τσεκαρα λιγο τα ποστ σου και ειδα οτι το ιδιο ρωτησες και για Ταυλανδη ) σου απαντησαν τα παιδια εκει.Καταρχας το κοροιδο είναι περιεργη λεξη και δευτερο που ξερεις για το τη θελω να ανοιξω ???
Οκ αφου θες σοβαρη συζητηση ,παντως τσεκαρα λιγο τα ποστ σου και ειδα οτι το ιδιο ρωτησες και για Ταυλανδη ) σου απαντησαν τα παιδια εκει.
Με την αλλη σου ερωτηση αν χρειαζεται διαβατηριο η ταυτοτητα για Ουκρανια δειχνει οτι δεν εχεις παει ποτε σου σε χωρα της πρωην Σοβιετικης Ενωσης οποτε η δικια μου συμβουλη που εχω αγορασει και πουλησει διαμερισμα , εκανα εταιρεια αγοραζοντας μερικα αυτοκινητα και δινοντας τα μετα για μηνιαιο μισθωμα στη Μολδαβια ειναι ΟΧΙ μην το κανεις οτι και αν ειναι αυτο.
πιο λαικα θα σε φανε για λαχανο ...
δυνατο μουνακι ολο πιπινακια χτυπας γεροντα για να παρεις το ελιξηριο της νεοτητας
^ δεν ξερω τι θελει να ανοιξει
τα κανω καλο φραπε και για αυτο με προσεχουνε ;)
^ δεν ξερω τι θελει να ανοιξει
τα κανω καλο φραπε και για αυτο με προσεχουνε ;)
Καταρχας ευχαριστω που απαντησες οντως ρωτησα για ταιλανδη αλλα ειναι ασχετοτασο3 εγω δεν καταλαβα τι θελει να ανοιξει ο τυπος
με ενα παραδειγμα απο εδω μεσα στο φορουμ την 5γιω
Το ιδιο ειναι και Οντεσα , στην ουσια ειναι αυτες που ειναι και στα σαιτ και ερχονται στον χωρο σου. Πηγα σε δυο τρια με 6-7 γκομενες μεσα το καθενα , η ποιοτητα οχι πολυ καλη αλλα μπορεις να πετυχεις και καλα κοματια.
Η Χαρκοβιτισα στελνει φωτο συνεχεια οπως ειχα γραψει , 1200 γκριβνα και ερχεται στο διαμερισμα
Καταρχας ευχαριστω που απαντησες οντως ρωτησα για ταιλανδη αλλα ειναι ασχετο
Εαν θεωρησατε βλακεια την ερωτηση μου υπηρχε καλυτερος τροπος για να μου το πεις εαν το εκανες για να το παιξεις εξυπνος συγχαρητηρια το καταφερες και οπως βλεπω εχεις και ουρα η αβανταδορο
Τη θελω να ανοιξω τωρα e shop επειδει σεβομε το οτι ξερεις απο αυτα τα μερη ενω εγω οντως δεν ξερω τη μου γινεται οτι συμβουλη μου δωσεις θα την παρω σοβαρα εαν θελεις να ξαναπεις κοροιδο δεν τρεχει τιποτα να εισαι καλα ( συγνωμη για την γραματικη μου αλλα γραφω απο την ποιο μαλακια τηλ στον κοσμο)
Κίεβο είναι hit or miss αλλά πάντα κάτι βρίσκεις.Και να μην έχουν τα διαμερίσματα,βρίσκεις στα κλαμπ.Αν δεν πετύχεις στα κλαμπ καλείς απο το ίντερνετ.Αλλα έχει πάντα καβατζες και άπειρες ευκαιρίες.
Κυρίως ασχολούμαι με σπονσορετς,δηλαδή πρακτικά 100-200 ευρώ έξοδα σε κάθε ραντεβού αλλα αν βρω καλη σεμιπρο ή προ ενδίδω,δε λέω οχι.
Κίεβο συνδυάζεις τα πάντα,αυτό δε νομίζω να γίνεται πουθενά αλλου Ευρώπη εκτος φυσικά απο Μόσχα,Πετρούπολη αλλά με πολύ περισσότερα λεφτά διπλάσια ή τριπλασια.
Από τον τασσο αλλά μια που νοιαζοσουν είπα να το ποστάρω σε εσέναεπειδη δεν εχω καταλαβει την δικια μου απαντηση περιμενες ή του τασος3;
Από τον τασσο αλλά μια που νοιαζοσουν είπα να το ποστάρω σε εσένα
Ε δεν μπορεί θα το είδε και ο ΤΑΣΣΟΣ
Σωστα , βεβαια το ιδιο γινεται και Οδησσο με λιγοτερα χρηματα ΑΛΛΑ μονο το καλοκαιρι.Κίεβο είναι hit or miss αλλά πάντα κάτι βρίσκεις.Και να μην έχουν τα διαμερίσματα,βρίσκεις στα κλαμπ.Αν δεν πετύχεις στα κλαμπ καλείς απο το ίντερνετ.Αλλα έχει πάντα καβατζες και άπειρες ευκαιρίες.
Κυρίως ασχολούμαι με σπονσορετς,δηλαδή πρακτικά 100-200 ευρώ έξοδα σε κάθε ραντεβού αλλα αν βρω καλη σεμιπρο ή προ ενδίδω,δε λέω οχι.
Κίεβο συνδυάζεις τα πάντα,αυτό δε νομίζω να γίνεται πουθενά αλλου Ευρώπη εκτος φυσικά απο Μόσχα,Πετρούπολη αλλά με πολύ περισσότερα λεφτά διπλάσια ή τριπλασια.
+1λιγα μερη στο κοσμο θα βρει καποιος τοσες πολλες μουναρες μαζεμενες και ενα απο αυτα ειναι η ουκρανια
Αν κατάλαβες σε πήραν στο ψιλό και απο εμένα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος που σε είπα μόνο κορόιδο (που θα σου κάνει και καλό αν πράγματι σου πέρασε αυτή η σκέψη για επιχείρηση στο εξωτερικό)! Εξάλου λίγο πιο κομψά μου το είχαν πει παλιότερα κι εμένα άλλα μέλη πιο σοφά σε αυτό το κομμάτι και έκάναν πολύ χαβαλέ με τις επιπόλαιες επιχειρηματικές σκέψεις μου...Τσαμπικο θες να το συζητήσουμε αυτό με το κοροιδο ???