Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Για ποιο λογο γαμιουνται με δυτικους τα 7αρια δρ λοβ;
Το Κίεβο αυτή την στιγμή είναι στο κατάλληλο ποσοστό στο μέτρο δυτικοποίησης (Μεσαίο) που έχω αναφέρει σε προηγούμενο Post..Είναι η Βαρσοβία του 2009!!!!
Πάντα να κυνηγάτε το μέρος που ο δείκτης Δυτικοποίησης είναι στο μέσο!!! Όταν ξεπεράσει το μέσο δεν αξίζει πλέον (Βαρσοβία 2017)..Όταν το ποσοστό είναι χαμηλό πάλι δεν αξίζει λόγω έλλειψης Αγγλικών,κλειστή κοινωνία,μη επαφή με ξένους,φόβος κ.λ.π...Οι άλλες πόλεις της Ουκρανίας με εξαίρεση την Οδησσο είναι σε χαμηλό ποσοστό οπότε ΔΕΝ αξίζουν!!! Έτσι την έπαθε ο Rooshv με το Χάρκοβο και απέτυχε πλήρως!
Από Ουκρανία και για όσο καιρό κρατήσει το παιχνίδι Κίεβο αξίζει!!Όποιος προλάβει!! Δίνω 4-5 χρόνια να χάσουμε το μέρος.. Μετά πλέον η Ανατολή θα είναι μονόδρομος.
Τα πράγματα είναι απλά ταξιδεύοντας και δοκιμάζοντας πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις μόνο στο Κίεβο καταφέρνω σε κάθε ταξίδι να βαράω 7αρια. Πάντα όμως...Οπότε πολύ δύσκολα με βλέπω να αλλάζω προορισμό πλέον..Χρόνος και λεφτά για περοσσότερα πειράματα τελειώνουν!! Πάμε εκει που τρωμε!!!
Ακόμα και για πορνεία βλέπω σταθερούς παίχτες της κατηγόριας όπως ο kman να το έχουν κανει σχεδόν μονόδρομο!!
Σιγουρα , θα κανουν και κατι χαρες ... με ανοιχτες αγκαλεςΕυχαριστω bro Αραγε θα σε αφηνουν να ανοίξεις επιχειρηση ????
Έχεις πάει ουκρανική επαρχία? Έχεις δοκιμάσει? Σε διαβάζω για Κίεβο.. συμφωνώ σε πολλά, διαφωνώ σε άλλα.. αλλά οκ. Κάποιος που πηγαίνει συχνά και προσπαθεί, κερδίζει-χάνει respect. Και εγώ έχω πάει Κίεβο 2,3 φορές και έχω μια γνώμη αλλά δεν το παίζω ειδικός. Λέω την εντύπωσή μου αλλά επίσης διαβάζω και όλους εσάς με προσοχή για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζω. Επαρχία που έχεις πάει? Σε ποιες πόλεις και πόσες φορές. Για παράδειγμα Οδησσό έχεις πάει? Και πότε? Καλοκαίρι, χειμώνα? Παρεπιπτώντος το Χάρκοβο έχει 1.500.000 κατοίκους όπως και η Οδησσός 1.000.000αν και τα καλοκαίρια πλέον μετά το 2014 πρέπει να έχει περισσότερο κόσμο και από το.. Κίεβο, ειδικά γυναίκες από όλη την ουκρανία που βγάζουν περισσότερα από τους ερωτιάρηδες τουρίστες που περιστασιακά αρμέγουν από όσα στις πραγματικές δουλειές τους.Οδησσός - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Εγώ όταν μιλάω για επαρχία πάντως εννοώ πόλεις όπως π.χ. Vinnitsa, Chernivcy, Khmelniskiy, Kamianets, Ternopil, IvanoFrankiv (250.000-500.000 κατοίκους).
^ + 1
Γενικα ο φιλος ντοκτορας και ο τροπος που γραφει σου δινει την αισθηση οτι τα ξερει ολα και κατεχει την απολυτη αληθεια , μεγα λαθος αυτο καθοτι ειναι και νεαρος ηλικιακα ...
Το Κίεβο αυτή την στιγμή είναι στο κατάλληλο ποσοστό στο μέτρο δυτικοποίησης (Μεσαίο) που έχω αναφέρει σε προηγούμενο Post..Είναι η Βαρσοβία του 2009!!!!
Πάντα να κυνηγάτε το μέρος που ο δείκτης Δυτικοποίησης είναι στο μέσο!!! Όταν ξεπεράσει το μέσο δεν αξίζει πλέον (Βαρσοβία 2017)..Όταν το ποσοστό είναι χαμηλό πάλι δεν αξίζει λόγω έλλειψης Αγγλικών,κλειστή κοινωνία,μη επαφή με ξένους,φόβος κ.λ.π...Οι άλλες πόλεις της Ουκρανίας με εξαίρεση την Οδησσο είναι σε χαμηλό ποσοστό οπότε ΔΕΝ αξίζουν!!! Έτσι την έπαθε ο Rooshv με το Χάρκοβο και απέτυχε πλήρως!
Από Ουκρανία και για όσο καιρό κρατήσει το παιχνίδι Κίεβο αξίζει!!Όποιος προλάβει!! Δίνω 4-5 χρόνια να χάσουμε το μέρος.. Μετά πλέον η Ανατολή θα είναι μονόδρομος.
Τα πράγματα είναι απλά ταξιδεύοντας και δοκιμάζοντας πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις μόνο στο Κίεβο καταφέρνω σε κάθε ταξίδι να βαράω 7αρια. Πάντα όμως...Οπότε πολύ δύσκολα με βλέπω να αλλάζω προορισμό πλέον..Χρόνος και λεφτά για περοσσότερα πειράματα τελειώνουν!! Πάμε εκει που τρωμε!!!
Ακόμα και για πορνεία βλέπω σταθερούς παίχτες της κατηγόριας όπως ο kman να το έχουν κανει σχεδόν μονόδρομο!!
Μονό Οδησσό έχω πάει αλλά ξέρω πολύ κόσμο που ταξιδεύει επαρχία και τα βρήκε σκατά!!! Εντόπισα τεράστιο πρόβλημα με την γλώσσα!!
Μερικά μόνο ονόματα γνωστα εδω:
Rooshv 6 μήνες Χάρκοβο μηδέν πήδημα one night stands.Μετά πήγε Κίεβο και τράβαγε τα μαλλιά του σε επόμενο άρθρο.
Kman πήγε Χάρκοβο έριξε τρελό βρίσιμο.
Clock από όσο θυμάμαι αποτυχία στην επαρχία.
διάβασε και το The International Sex Guide forum που πάνε εκατοντάδες άτομα τι γράφουν για επαρχία.
Δεν χρειάζεται να πας σε όλες τις πόλεις για να βγάλεις συμπέρασμα με λίγη εμπειρία φιλτράρεις σωστά την πληροφορία μέσα στον κόσμο του δαδικτυου. Θα σου πω ενα παράδειγμα..Βάλε tinder επαρχία Ουκρανίας και δες πόσες θα απαντήσουν στα Αγγλικά. Ούτε το 30%..
Αν έχεις εμπειρια από επαρχία δώσε τα φώτα σου με συγκεκριμένα μέρη,μαγαζιά,στρατηγική κλπ να πάμε.
Χαρκοβο στα κλαμπ είναι όντως δύσκολα.Ακόμα και εγώ τα παιξα που είμαι έμπειρος και μιλάω τα βασικά ρωσικά με τις γκομενες.Αν ήταν άλλος θα του έβγαινε η Παναγία έχεις όλο το σκηνικό εναντίον σου.
Σήμερα Buddha bar πολύ χάλια τα μουνια μέσα.Δε με άφηνε και η δικιά μου να ελιχθω.
Νομίζω Κίεβο το καλύτερο είναι το day game πλέον και μετά τα κλαμπ.Έχει πολύ πρόθυμο μουνι έξω και γνωρίζεις εύκολα.
Το πρόβλημα είναι ότι οι γκομενες σου κολλάνε σα στρείδια,δε σε αφήνουν να ελιχθεις.
Για πληρωμένο κορυφή τα διαμερίσματα όπως Baseina.Μεγάλη επιλογή απο γκομενες,χορεύουν με τα στρινγκ κάθεσαι στην πολυθρόνα και διαλέγεις.
αρχοντα εδωσες τα ρεστα σου στα σλαβικα μουνολιβαδα ευγε
Έπρεπε να δεις σήμερα στο Buddha bar ακόμα και οι μέτριες πουτανες έβρισκαν πελάτη.Απειροι καυλωμένοι ξένοι.
Skybar άφησα τη δικιά μου 5 λεπτά να καμακωσω άλλες και της την πέσανε ένα σωρό καυλια ουκρανικα και ξένα.Παραλίγο να επεμβει security διότι οι τύποι δεν ξεκολλαγανε.
Συνήθως οι δικές μου είναι οι πιο εντυπωσιακες στο μαγαζί και τραβάνε την προσοχή,δεν μπορώ να απαγκιστρωθώ.
για δωσε λεπτομεριες για τα διαμερισματα baseina τι παιζει; και που βρικονται στο κιεβο;
Έχει παρα πολλά στο κέντρο,σε πάνε τα ταξί.Είναι τίγκα στις γκομενες,είναι περίπου σαν πρόχειρα FKK.Μόλις μπαίνεις,βγαίνουν και χορεύουν όλες μαζί(καμια εικοσαρια) μόνο με εσώρουχα και διαλέγεις ποια θες,έρχεται διπλα σου,της μιλάς λίγο με χουφτο και αν σου αρέσει ή τη γαμας επί τόπου σε δωμάτιο του μαγαζιού ή τη φέρνεις στο διαμέρισμα σου με κόστος 2500 γκριβνυα για τις καλές.
Έχει αρκετές πολύ καλές,εφταρια κάτω των 25.
για διαμονη δεν ειναι διαθεσιμα μονο για και μετα αλλο διαμεριμα για να μεινεις;
Τι εννοείς;Αν θες τις φέρνεις στο διαμέρισμα που μένεις και τις γαμας.
Αυτά είναι κάπως σα διαμερίσματα που οι γκομενες χορεύουνε στο σαλόνι και εσύ τις γαμας στο υπνοδωμάτιο.Κάπως έτσι.
λεω αν μπορει καποιος να τα επιλεξει και για διαμονη 2-3 ημερων συνδιαζοντας και το σεξ με τις κοπελες που εχει εκει στα διαμερισματα
Αυτά είναι διαμερίσματα μπορδελα ουσιαστικά.Δε νοικιάζονται σε ξένους.Εχει άλλα διαμερίσματα στη Baseina που νοικιάζονται στις ίδιες και γειτονικες πολυκατοικίες.