Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Για ποιο λογο γαμιουνται με δυτικους τα 7αρια δρ λοβ;

D

dude901123

Επισκέπτης
Το Κίεβο αυτή την στιγμή είναι στο κατάλληλο ποσοστό στο μέτρο δυτικοποίησης (Μεσαίο) που έχω αναφέρει σε προηγούμενο Post..Είναι η Βαρσοβία του 2009!!!!

Πάντα να κυνηγάτε το μέρος που ο δείκτης Δυτικοποίησης είναι στο μέσο!!! Όταν ξεπεράσει το μέσο δεν αξίζει πλέον (Βαρσοβία 2017)..Όταν το ποσοστό είναι χαμηλό πάλι δεν αξίζει λόγω έλλειψης Αγγλικών,κλειστή κοινωνία,μη επαφή με ξένους,φόβος κ.λ.π...Οι άλλες πόλεις της Ουκρανίας με εξαίρεση την Οδησσο είναι σε χαμηλό ποσοστό οπότε ΔΕΝ αξίζουν!!! Έτσι την έπαθε ο Rooshv με το Χάρκοβο και απέτυχε πλήρως!

Από Ουκρανία και για όσο καιρό κρατήσει το παιχνίδι Κίεβο αξίζει!!Όποιος προλάβει!! Δίνω 4-5 χρόνια να χάσουμε το μέρος.. Μετά πλέον η Ανατολή θα είναι μονόδρομος.

Τα πράγματα είναι απλά ταξιδεύοντας και δοκιμάζοντας πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις μόνο στο Κίεβο καταφέρνω σε κάθε ταξίδι να βαράω 7αρια. Πάντα όμως...Οπότε πολύ δύσκολα με βλέπω να αλλάζω προορισμό πλέον..Χρόνος και λεφτά για περοσσότερα πειράματα τελειώνουν!! Πάμε εκει που τρωμε!!!

Ακόμα και για πορνεία βλέπω σταθερούς παίχτες της κατηγόριας όπως ο kman να το έχουν κανει σχεδόν μονόδρομο!!

Έχεις πάει ουκρανική επαρχία? Έχεις δοκιμάσει? Σε διαβάζω για Κίεβο.. συμφωνώ σε πολλά, διαφωνώ σε άλλα.. αλλά οκ. Κάποιος που πηγαίνει συχνά και προσπαθεί, κερδίζει-χάνει respect. Και εγώ έχω πάει Κίεβο 2,3 φορές και έχω μια γνώμη αλλά δεν το παίζω ειδικός. Λέω την εντύπωσή μου αλλά επίσης διαβάζω και όλους εσάς με προσοχή για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζω. Επαρχία που έχεις πάει? Σε ποιες πόλεις και πόσες φορές. Για παράδειγμα Οδησσό έχεις πάει? Και πότε? Καλοκαίρι, χειμώνα? Παρεπιπτώντος το Χάρκοβο έχει 1.500.000 κατοίκους όπως και η Οδησσός 1.000.000 αν και τα καλοκαίρια πλέον μετά το 2014 πρέπει να έχει περισσότερο κόσμο και από το.. Κίεβο, ειδικά γυναίκες από όλη την ουκρανία που βγάζουν περισσότερα από τους ερωτιάρηδες τουρίστες που περιστασιακά αρμέγουν από όσα στις πραγματικές δουλειές τους.
Εγώ όταν μιλάω για επαρχία πάντως εννοώ πόλεις όπως π.χ. Vinnitsa, Chernivcy, Khmelniskiy, Kamianets, Ternopil, IvanoFrankiv (250.000-500.000 κατοίκους).

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
^ + 1
Γενικα ο φιλος ντοκτορας και ο τροπος που γραφει σου δινει την αισθηση οτι τα ξερει ολα και κατεχει την απολυτη αληθεια , μεγα λαθος αυτο καθοτι ειναι και νεαρος ηλικιακα ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχεις πάει ουκρανική επαρχία? Έχεις δοκιμάσει? Σε διαβάζω για Κίεβο.. συμφωνώ σε πολλά, διαφωνώ σε άλλα.. αλλά οκ. Κάποιος που πηγαίνει συχνά και προσπαθεί, κερδίζει-χάνει respect. Και εγώ έχω πάει Κίεβο 2,3 φορές και έχω μια γνώμη αλλά δεν το παίζω ειδικός. Λέω την εντύπωσή μου αλλά επίσης διαβάζω και όλους εσάς με προσοχή για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζω. Επαρχία που έχεις πάει? Σε ποιες πόλεις και πόσες φορές. Για παράδειγμα Οδησσό έχεις πάει? Και πότε? Καλοκαίρι, χειμώνα? Παρεπιπτώντος το Χάρκοβο έχει 1.500.000 κατοίκους όπως και η Οδησσός 1.000.000 αν και τα καλοκαίρια πλέον μετά το 2014 πρέπει να έχει περισσότερο κόσμο και από το.. Κίεβο, ειδικά γυναίκες από όλη την ουκρανία που βγάζουν περισσότερα από τους ερωτιάρηδες τουρίστες που περιστασιακά αρμέγουν από όσα στις πραγματικές δουλειές τους.
Εγώ όταν μιλάω για επαρχία πάντως εννοώ πόλεις όπως π.χ. Vinnitsa, Chernivcy, Khmelniskiy, Kamianets, Ternopil, IvanoFrankiv (250.000-500.000 κατοίκους).

Μονό Οδησσό έχω πάει αλλά ξέρω πολύ κόσμο που ταξιδεύει επαρχία και τα βρήκε σκατά!!! Εντόπισα τεράστιο πρόβλημα με την γλώσσα!!

Μερικά μόνο ονόματα γνωστα εδω:

Rooshv 6 μήνες Χάρκοβο μηδέν πήδημα one night stands.Μετά πήγε Κίεβο και τράβαγε τα μαλλιά του σε επόμενο άρθρο.
Kman πήγε Χάρκοβο έριξε τρελό βρίσιμο.
Clock από όσο θυμάμαι αποτυχία στην επαρχία.

διάβασε και το The International Sex Guide forum που πάνε εκατοντάδες άτομα τι γράφουν για επαρχία.

Δεν χρειάζεται να πας σε όλες τις πόλεις για να βγάλεις συμπέρασμα με λίγη εμπειρία φιλτράρεις σωστά την πληροφορία μέσα στον κόσμο του δαδικτυου. Θα σου πω ενα παράδειγμα..Βάλε tinder επαρχία Ουκρανίας και δες πόσες θα απαντήσουν στα Αγγλικά. Ούτε το 30%..

Αν έχεις εμπειρια από επαρχία δώσε τα φώτα σου με συγκεκριμένα μέρη,μαγαζιά,στρατηγική κλπ να πάμε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
^ + 1
Γενικα ο φιλος ντοκτορας και ο τροπος που γραφει σου δινει την αισθηση οτι τα ξερει ολα και κατεχει την απολυτη αληθεια , μεγα λαθος αυτο καθοτι ειναι και νεαρος ηλικιακα ...

37 είμαι στα 38 όχι και τόσο νέος..Δεν κατέχω την απόλυτη αλήθεια άπλα η μόνιμη παρεξήγηση που γίνεται κατά καιρούς είναι που μπερδεύουμε το πληρωμένο με το μη πληρωμενο..Εκεί τα παίρνω μερικές φόρες.
Προτιμώ δηλαδή την αλήθεια..Να πει κάποιος πήγα εκεί πλήρωσα και πέρασα φοβερά αυτό το σέβομαι..Αλλα δεν μπορώ να διαβάζω για μουναρες 30 χρονιά νεότερες που έκατσαν χωρίς χρήμα..Η αλήθεια είναι μέσα μας και είμαστε αμαρτωλοί αν δεν την λέμε!!

Εγω γράφω μονο την αλήθεια δεν κοροιδευω..Αν παω και δεν γαμησω το γραφω...Δεν το κρυβω και δεν παρουσιαζω μονο τις επιτυχιες..Είναι σαν του παίχτες του καζίνο που λένε μόνο οταν κερδιζουν ποτε όταν χάνουν.

Σας έγραψα πήγα Ιουνιο Πολωνια και πέρασα σκατα!!
Σας έγραψα πως πέρασα τέλεια φέτος και καλοκαίρι και τώρα Οκτωβριο στο Κίεβο και πια στρατηγική ακολούθησα..Μπορεί κάποιος να τον ενδιαφέρουν αυτα..Ας γραφουμε και ο καθενας θα αποφασίσει εξάλλου Πληροφορίες δινουμε Ενήλικες είναι όλοι..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
^ Σε αυτο συμφωνω και αυτο κανω απο την μερια μου ,οταν ειναι πληρωμενο το γραφω και με την τιμη του μαλιστα ... αλλα οταν δεν ειναι πρεπει να λεμε δηλ οτι ειναι σωνει και καλα με λεφτα?
αν ανεφερσαι σε μενα φυσικα ...

Οσο για την διαφορα ηλικας στο ξαναειπα , ΚΑΠΟΙΕΣ γουσταρουν μεγαλυτερους και αυτο συμβαινει παντου αλλα σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο σε Μολδαβια - Ουκρανια απο την δικια μου πειρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο αυτή την στιγμή είναι στο κατάλληλο ποσοστό στο μέτρο δυτικοποίησης (Μεσαίο) που έχω αναφέρει σε προηγούμενο Post..Είναι η Βαρσοβία του 2009!!!!

Πάντα να κυνηγάτε το μέρος που ο δείκτης Δυτικοποίησης είναι στο μέσο!!! Όταν ξεπεράσει το μέσο δεν αξίζει πλέον (Βαρσοβία 2017)..Όταν το ποσοστό είναι χαμηλό πάλι δεν αξίζει λόγω έλλειψης Αγγλικών,κλειστή κοινωνία,μη επαφή με ξένους,φόβος κ.λ.π...Οι άλλες πόλεις της Ουκρανίας με εξαίρεση την Οδησσο είναι σε χαμηλό ποσοστό οπότε ΔΕΝ αξίζουν!!! Έτσι την έπαθε ο Rooshv με το Χάρκοβο και απέτυχε πλήρως!

Από Ουκρανία και για όσο καιρό κρατήσει το παιχνίδι Κίεβο αξίζει!!Όποιος προλάβει!! Δίνω 4-5 χρόνια να χάσουμε το μέρος.. Μετά πλέον η Ανατολή θα είναι μονόδρομος.

Τα πράγματα είναι απλά ταξιδεύοντας και δοκιμάζοντας πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις μόνο στο Κίεβο καταφέρνω σε κάθε ταξίδι να βαράω 7αρια. Πάντα όμως...Οπότε πολύ δύσκολα με βλέπω να αλλάζω προορισμό πλέον..Χρόνος και λεφτά για περοσσότερα πειράματα τελειώνουν!! Πάμε εκει που τρωμε!!!

Ακόμα και για πορνεία βλέπω σταθερούς παίχτες της κατηγόριας όπως ο kman να το έχουν κανει σχεδόν μονόδρομο!!

Τα βλέπεις πολύ μονοδιαστατα.Δεν καταλαβαίνεις το παιγνιο.
Οι επαγγελματίες απλα σε φτιάχνουν ψυχολογικά για να γαμησεις τις άλλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μονό Οδησσό έχω πάει αλλά ξέρω πολύ κόσμο που ταξιδεύει επαρχία και τα βρήκε σκατά!!! Εντόπισα τεράστιο πρόβλημα με την γλώσσα!!

Μερικά μόνο ονόματα γνωστα εδω:

Rooshv 6 μήνες Χάρκοβο μηδέν πήδημα one night stands.Μετά πήγε Κίεβο και τράβαγε τα μαλλιά του σε επόμενο άρθρο.
Kman πήγε Χάρκοβο έριξε τρελό βρίσιμο.
Clock από όσο θυμάμαι αποτυχία στην επαρχία.

διάβασε και το The International Sex Guide forum που πάνε εκατοντάδες άτομα τι γράφουν για επαρχία.

Δεν χρειάζεται να πας σε όλες τις πόλεις για να βγάλεις συμπέρασμα με λίγη εμπειρία φιλτράρεις σωστά την πληροφορία μέσα στον κόσμο του δαδικτυου. Θα σου πω ενα παράδειγμα..Βάλε tinder επαρχία Ουκρανίας και δες πόσες θα απαντήσουν στα Αγγλικά. Ούτε το 30%..

Αν έχεις εμπειρια από επαρχία δώσε τα φώτα σου με συγκεκριμένα μέρη,μαγαζιά,στρατηγική κλπ να πάμε.

Χαρκοβο στα κλαμπ είναι όντως δύσκολα.Ακόμα και εγώ τα παιξα που είμαι έμπειρος και μιλάω τα βασικά ρωσικά με τις γκομενες.Αν ήταν άλλος θα του έβγαινε η Παναγία έχεις όλο το σκηνικό εναντίον σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα Buddha bar πολύ χάλια τα μουνια μέσα.Δε με άφηνε και η δικιά μου να ελιχθω.
Νομίζω Κίεβο το καλύτερο είναι το day game πλέον και μετά τα κλαμπ.Έχει πολύ πρόθυμο μουνι έξω και γνωρίζεις εύκολα.
Το πρόβλημα είναι ότι οι γκομενες σου κολλάνε σα στρείδια,δε σε αφήνουν να ελιχθεις.
Για πληρωμένο κορυφή τα διαμερίσματα όπως Baseina.Μεγάλη επιλογή απο γκομενες,χορεύουν με τα στρινγκ κάθεσαι στην πολυθρόνα και διαλέγεις.
Οι γκομενες στα διαμερίσματα δε διαφέρουν απο αυτές που βλέπεις έξω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χαρκοβο στα κλαμπ είναι όντως δύσκολα.Ακόμα και εγώ τα παιξα που είμαι έμπειρος και μιλάω τα βασικά ρωσικά με τις γκομενες.Αν ήταν άλλος θα του έβγαινε η Παναγία έχεις όλο το σκηνικό εναντίον σου.

αρχοντα εδωσες τα ρεστα σου στα σλαβικα μουνολιβαδα ευγε :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σήμερα Buddha bar πολύ χάλια τα μουνια μέσα.Δε με άφηνε και η δικιά μου να ελιχθω.
Νομίζω Κίεβο το καλύτερο είναι το day game πλέον και μετά τα κλαμπ.Έχει πολύ πρόθυμο μουνι έξω και γνωρίζεις εύκολα.
Το πρόβλημα είναι ότι οι γκομενες σου κολλάνε σα στρείδια,δε σε αφήνουν να ελιχθεις.
Για πληρωμένο κορυφή τα διαμερίσματα όπως Baseina.Μεγάλη επιλογή απο γκομενες,χορεύουν με τα στρινγκ κάθεσαι στην πολυθρόνα και διαλέγεις.

για δωσε λεπτομεριες για τα διαμερισματα baseina τι παιζει; και που βρικονται στο κιεβο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχοντα εδωσες τα ρεστα σου στα σλαβικα μουνολιβαδα ευγε :hi:

Έπρεπε να δεις σήμερα στο Buddha bar ακόμα και οι μέτριες πουτανες έβρισκαν πελάτη.Απειροι καυλωμένοι ξένοι.
Skybar άφησα τη δικιά μου 5 λεπτά να καμακωσω άλλες και της την πέσανε ένα σωρό καυλια ουκρανικα και ξένα.Παραλίγο να επεμβει security διότι οι τύποι δεν ξεκολλαγανε.
Συνήθως οι δικές μου είναι οι πιο εντυπωσιακες στο μαγαζί και τραβάνε την προσοχή,δεν μπορώ να απαγκιστρωθώ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έπρεπε να δεις σήμερα στο Buddha bar ακόμα και οι μέτριες πουτανες έβρισκαν πελάτη.Απειροι καυλωμένοι ξένοι.
Skybar άφησα τη δικιά μου 5 λεπτά να καμακωσω άλλες και της την πέσανε ένα σωρό καυλια ουκρανικα και ξένα.Παραλίγο να επεμβει security διότι οι τύποι δεν ξεκολλαγανε.
Συνήθως οι δικές μου είναι οι πιο εντυπωσιακες στο μαγαζί και τραβάνε την προσοχή,δεν μπορώ να απαγκιστρωθώ.

:hi:

αν μπορεις ανελυσε λιγο για τα διαμερισματα baseina τι παιζει εκει; και που βρισκονται στο κεντρο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για δωσε λεπτομεριες για τα διαμερισματα baseina τι παιζει; και που βρικονται στο κιεβο;

Έχει παρα πολλά στο κέντρο,σε πάνε τα ταξί.Είναι τίγκα στις γκομενες,είναι περίπου σαν πρόχειρα FKK.Μόλις μπαίνεις,βγαίνουν και χορεύουν όλες μαζί(καμια εικοσαρια) μόνο με εσώρουχα και διαλέγεις ποια θες,έρχεται διπλα σου,της μιλάς λίγο με χουφτο και αν σου αρέσει ή τη γαμας επί τόπου σε δωμάτιο του μαγαζιού ή τη φέρνεις στο διαμέρισμα σου με κόστος 2500 γκριβνυα για τις καλές.
Έχει αρκετές πολύ καλές,εφταρια κάτω των 25.
Baseina είναι ο δρόμος της αμαρτίας,διπλα στο Gulliver και το Arena complex που είναι το Skybar.
Και σε ολα τα κλαμπ παίζουν επαγγελματίες εννοείται.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχει παρα πολλά στο κέντρο,σε πάνε τα ταξί.Είναι τίγκα στις γκομενες,είναι περίπου σαν πρόχειρα FKK.Μόλις μπαίνεις,βγαίνουν και χορεύουν όλες μαζί(καμια εικοσαρια) μόνο με εσώρουχα και διαλέγεις ποια θες,έρχεται διπλα σου,της μιλάς λίγο με χουφτο και αν σου αρέσει ή τη γαμας επί τόπου σε δωμάτιο του μαγαζιού ή τη φέρνεις στο διαμέρισμα σου με κόστος 2500 γκριβνυα για τις καλές.
Έχει αρκετές πολύ καλές,εφταρια κάτω των 25.

για διαμονη δεν ειναι διαθεσιμα μονο για  :knockinb: και μετα αλλο διαμεριμα για να μεινεις;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για διαμονη δεν ειναι διαθεσιμα μονο για  :knockinb: και μετα αλλο διαμεριμα για να μεινεις;

Τι εννοείς;Αν θες τις φέρνεις στο διαμέρισμα που μένεις και τις γαμας.
Αυτά είναι κάπως σα διαμερίσματα που οι γκομενες χορεύουνε στο σαλόνι και εσύ τις γαμας στο υπνοδωμάτιο.Κάπως έτσι.
Αν κάποιος πάει αποκλειστικά για πληρωμένο καλύτερα να ασχοληθεί μόνο με διαμερίσματα.Σαφώς πιο οικονομικά και καλή ποιότητα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τι εννοείς;Αν θες τις φέρνεις στο διαμέρισμα που μένεις και τις γαμας.
Αυτά είναι κάπως σα διαμερίσματα που οι γκομενες χορεύουνε στο σαλόνι και εσύ τις γαμας στο υπνοδωμάτιο.Κάπως έτσι.

λεω αν μπορει καποιος να τα επιλεξει και για διαμονη 2-3 ημερων συνδιαζοντας και το σεξ με τις κοπελες που εχει εκει στα διαμερισματα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
λεω αν μπορει καποιος να τα επιλεξει και για διαμονη 2-3 ημερων συνδιαζοντας και το σεξ με τις κοπελες που εχει εκει στα διαμερισματα

Αυτά είναι διαμερίσματα μπορδελα ουσιαστικά.Δε νοικιάζονται σε ξένους.Εχει άλλα διαμερίσματα στη Baseina πολυ καλα,ανακαινισμένα και φτηνα που νοικιάζονται στις ίδιες και γειτονικες πολυκατοικίες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτά είναι διαμερίσματα μπορδελα ουσιαστικά.Δε νοικιάζονται σε ξένους.Εχει άλλα διαμερίσματα στη Baseina που νοικιάζονται στις ίδιες και γειτονικες πολυκατοικίες.

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom