Καταρχας ευχαριστω που απαντησες οντως ρωτησα για ταιλανδη αλλα ειναι ασχετο
Εαν θεωρησατε βλακεια την ερωτηση μου υπηρχε καλυτερος τροπος για να μου το πεις εαν το εκανες για να το παιξεις εξυπνος συγχαρητηρια το καταφερες και οπως βλεπω εχεις και ουρα η αβανταδορο
Τη θελω να ανοιξω τωρα e shop επειδει σεβομε το οτι ξερεις απο αυτα τα μερη ενω εγω οντως δεν ξερω τη μου γινεται οτι συμβουλη μου δωσεις θα την παρω σοβαρα εαν θελεις να ξαναπεις κοροιδο δεν τρεχει τιποτα να εισαι καλα ( συγνωμη για την γραματικη μου αλλα γραφω απο την ποιο μαλακια τηλ στον κοσμο)
Γράφεις σε ένα φόρουμ πρώτη φορά που το έχουμε φάει με το κουτάλι και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε και πολύ και εκτός φόρουμ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Ούτε αβανταδόρος υπάρχει ούτε ουρες! Μόνο αξιότιμα και ευφυή μέλη του Φόρουμ!
Πάμε στα της επιχείρησης.. Αν αυτή δεν λέγεται amazon, ebay ή Mc Donalds, Zara, Apple κτλ η διεθνής μασονία συνεργάζεται με τη ντόπια και ανοίγουν έτσι όλες οι πόρτες αυτόματα και χωρίς κόπο , τότε όλα πρέπει να γίνουν με προσωπική παρουσία και μόχθο!
Υπο αυτές τις συνθήκες υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής όλων όσων έχουν πετύχει:η άριστη γνώση της τοπικής Γλώσσας! Όχι σε επίπεδο Κμαν ή Sinoxara αλλά σαν τον Nuktero ή τον Δημητράκη! Και για την Ουκρανία μιλάμε για Ουκρανικά που όσο κι άν μοιάζουν με τα Ρώσικα για αυτούς έχει σημασία να είναι η δική τους τοπική διάλεκτος! Επίσης αν υπάρχει γυναίκα καλό είναι να γνωρίζει από επιχειρήσεις και να μην ήταν υπάλληλος σε όλη τη ζωή της ωστε να μπορεί να ξεμπλέκει καταστάσεις στο ξεκίνημα!
Όσο για το e-shop ακούγεται ως δουλειά που μπορεί να ανοίξει με μια έναρξη και την ύπαρξη μιας αποθήκης αλλά και εισαγωγή προϊόντων από το εξωτερικό...Εδώ χρειάζεται μελέτη της ισχύουσας τοπικής νομοθεσίας...Η διαφήμηση του μαγαζιού ηλεκρονικά είναι ένα θέμα που λογικά γνωρίζεις..
Γνωρίζω πολύ καλά την περίπτωση e-shop στην Πολωνία όμως διότι είχε μια πρώην μου! Το πιτσιρίκι της κρακωβίας είχε στήσει μια ωραία μπίζνα που παράγγελνε μεγάλες ποσσότητες καλυντικών απο ΗΠΑ και τις έβαζε σε μια σελίδα της με κέρδος και έβγαζε καλά λεφτουδάκια!! Μετά όμως απο 9 μήνες που έκανε αυτή τη δουλειά το κράτος της έβαλε χέρι και της ζήτησε να εγγραφεί και να πληρώνει φόρο αλλιώς θα κλείσει την σελίδα όπως και το έκανε... Ο πρώην αραβωνιαστικός της όμως που είχε ευρεία γκάμα που έκανε έναρξη στην Αγγλία, πάει σφαίρα!