Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
44
Like
1.819
Πόντοι
2.391
Καταρχας ευχαριστω που απαντησες οντως ρωτησα για ταιλανδη αλλα ειναι ασχετο
Εαν θεωρησατε βλακεια την ερωτηση μου υπηρχε καλυτερος τροπος για να μου το πεις εαν το εκανες για να το παιξεις εξυπνος συγχαρητηρια το καταφερες και οπως βλεπω εχεις και ουρα η αβανταδορο
Τη θελω να ανοιξω τωρα e shop επειδει σεβομε το οτι ξερεις απο αυτα τα μερη ενω εγω οντως δεν ξερω τη μου γινεται οτι συμβουλη μου δωσεις θα την παρω σοβαρα εαν θελεις να ξαναπεις κοροιδο δεν τρεχει τιποτα να εισαι καλα ( συγνωμη για την γραματικη μου αλλα γραφω απο την ποιο μαλακια τηλ στον κοσμο)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καταρχας ευχαριστω που απαντησες οντως ρωτησα για ταιλανδη αλλα ειναι ασχετο
Εαν θεωρησατε βλακεια την ερωτηση μου υπηρχε καλυτερος τροπος για να μου το πεις εαν το εκανες για να το παιξεις εξυπνος συγχαρητηρια το καταφερες και οπως βλεπω εχεις και ουρα η αβανταδορο
Τη θελω να ανοιξω τωρα e shop επειδει σεβομε το οτι ξερεις απο αυτα τα μερη ενω εγω οντως δεν ξερω τη μου γινεται οτι συμβουλη μου δωσεις θα την παρω σοβαρα εαν θελεις να ξαναπεις κοροιδο δεν τρεχει τιποτα να εισαι καλα ( συγνωμη για την γραματικη μου αλλα γραφω απο την ποιο μαλακια τηλ στον κοσμο)
Γράφεις σε ένα φόρουμ πρώτη φορά που το έχουμε φάει με το κουτάλι και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε και πολύ και εκτός φόρουμ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Ούτε αβανταδόρος υπάρχει ούτε ουρες! Μόνο αξιότιμα και ευφυή μέλη του Φόρουμ!

Πάμε στα της επιχείρησης.. Αν αυτή δεν λέγεται amazon, ebay ή Mc Donalds, Zara, Apple κτλ η διεθνής μασονία συνεργάζεται με τη ντόπια και ανοίγουν έτσι όλες οι πόρτες αυτόματα και χωρίς κόπο , τότε όλα πρέπει να γίνουν με προσωπική παρουσία και μόχθο!
Υπο αυτές τις συνθήκες υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής όλων όσων έχουν πετύχει:η άριστη γνώση της τοπικής Γλώσσας! Όχι σε επίπεδο Κμαν ή Sinoxara αλλά σαν τον Nuktero ή τον Δημητράκη! Και για την Ουκρανία μιλάμε για Ουκρανικά που όσο κι άν μοιάζουν με τα Ρώσικα για αυτούς έχει σημασία να είναι η δική τους τοπική διάλεκτος! Επίσης αν υπάρχει γυναίκα καλό είναι να γνωρίζει από επιχειρήσεις και να μην ήταν υπάλληλος σε όλη τη ζωή της ωστε να μπορεί να ξεμπλέκει καταστάσεις στο ξεκίνημα!
Όσο για το e-shop ακούγεται ως δουλειά που μπορεί να ανοίξει με μια έναρξη και την ύπαρξη μιας αποθήκης αλλά και εισαγωγή προϊόντων από το εξωτερικό...Εδώ χρειάζεται μελέτη της ισχύουσας τοπικής νομοθεσίας...Η διαφήμηση του μαγαζιού ηλεκρονικά είναι ένα θέμα που λογικά γνωρίζεις..
Γνωρίζω πολύ καλά την περίπτωση e-shop στην Πολωνία όμως διότι είχε μια πρώην μου! Το πιτσιρίκι της κρακωβίας είχε στήσει μια ωραία μπίζνα που παράγγελνε μεγάλες ποσσότητες καλυντικών απο ΗΠΑ και τις έβαζε σε μια σελίδα της με κέρδος και έβγαζε καλά λεφτουδάκια!! Μετά όμως απο 9 μήνες που έκανε αυτή τη δουλειά το κράτος της έβαλε χέρι και της ζήτησε να εγγραφεί και να πληρώνει φόρο αλλιώς θα κλείσει την σελίδα όπως και το έκανε... Ο πρώην αραβωνιαστικός της όμως που είχε ευρεία γκάμα που  έκανε έναρξη στην Αγγλία, πάει σφαίρα! 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γράφεις σε ένα φόρουμ πρώτη φορά που το έχουμε φάει με το κουτάλι και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε και πολύ και εκτός φόρουμ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο! Ούτε αβανταδόρος υπάρχει ούτε ουρες! Μόνο αξιότιμα και ευφυή μέλη του Φόρουμ!

Πάμε στα της επιχείρησης.. Αν αυτή δεν λέγεται amazon, ebay ή Mc Donalds, Zara, Apple κτλ η διεθνής μασονία συνεργάζεται με τη ντόπια και ανοίγουν έτσι όλες οι πόρτες αυτόματα και χωρίς κόπο , τότε όλα πρέπει να γίνουν με προσωπική παρουσία και μόχθο!
Υπο αυτές τις συνθήκες υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής όλων όσων έχουν πετύχει:η άριστη γνώση της τοπικής Γλώσσας! Όχι σε επίπεδο Κμαν ή Sinoxara αλλά σαν τον Nuktero ή τον Δημητράκη! Και για την Ουκρανία μιλάμε για Ουκρανικά που όσο κι άν μοιάζουν με τα Ρώσικα για αυτούς έχει σημασία να είναι η δική τους τοπική διάλεκτος! Επίσης αν υπάρχει γυναίκα καλό είναι να γνωρίζει από επιχειρήσεις και να μην ήταν υπάλληλος σε όλη τη ζωή της ωστε να μπορεί να ξεμπλέκει καταστάσεις στο ξεκίνημα!
Όσο για το e-shop ακούγεται ως δουλειά που μπορεί να ανοίξει με μια έναρξη και την ύπαρξη μιας αποθήκης αλλά και εισαγωγή προϊόντων από το εξωτερικό...Εδώ χρειάζεται μελέτη της ισχύουσας τοπικής νομοθεσίας...Η διαφήμηση του μαγαζιού ηλεκρονικά είναι ένα θέμα που λογικά γνωρίζεις..
Γνωρίζω πολύ καλά την περίπτωση e-shop στην Πολωνία όμως διότι είχε μια πρώην μου! Το πιτσιρίκι της κρακωβίας είχε στήσει μια ωραία μπίζνα που παράγγελνε μεγάλες ποσσότητες καλυντικών απο ΗΠΑ και τις έβαζε σε μια σελίδα της με κέρδος και έβγαζε καλά λεφτουδάκια!! Μετά όμως απο 9 μήνες που έκανε αυτή τη δουλειά το κράτος της έβαλε χέρι και της ζήτησε να εγγραφεί και να πληρώνει φόρο αλλιώς θα κλείσει την σελίδα όπως και το έκανε... Ο πρώην αραβωνιαστικός της όμως που είχε ευρεία γκάμα που  έκανε έναρξη στην Αγγλία, πάει σφαίρα! 

sorry αλλά γράφω βιαστικά....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα ρωσικά κάποια στιγμή θα τα μάθεις 100% αν μένεις εκεί.Και ένας χρόνος ακόμη συχνά είναι αρκετός.Ο λόγος είναι ότι σου μιλάνε όλοι ρωσικά,μπαίνεις σε παρέες με ντοπιους,βγάζεις γκομενες κτλ.Δεν είναι όπως Γερμανία όπου βλέπεις Έλληνες μετα απο 30 χρόνια να μιλάνε χάλια ή καθόλου γερμανικά αφού είναι γκετοποιημενοι.
Για μπίζνες ένας μη ντόπιος θα αποτύχει 100% αφου τα έξοδα του θα είναι πολλαπλασια από το ντοπιο με τα κονε.Θα τον εκβιαζουν όλοι κτλ.
Αν ανοίξει ελληνικό εστιατόριο θα πάει άπατο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
mick
στο λεμε ολοι , μην το επιχειρησεις ... η αποτυχια ειναι σχεδον δεδομενη.

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
44
Like
1.819
Πόντοι
2.391
Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για της πληροφορίες να δικαιολογηθώ πρώτα για το πως μίλησα
Το κορόιδο όπως ειπώθηκε ήταν άσχημο ,δεν το έπαιξα ξερόλας εχω επιχειρήσεις στο εξωτερικό σε αρκετές χώρες όχι όμως σε ανατολικό μπλοκ. Προσωπικά δεν έχω  τίποτα και με κανέναν από το φόρουμ απλώς ποτέ δεν θα απαντούσα σε κάποιον με τέτοιο τρόπο, ούτε είναι στον χαρακτήρα μου να με λέει κάποιος κοροΐδο ειδικά εάν δεν με ξέρει και να λέω ευχαριστώ
Το τσαμπικος ούτε εγώ το θεωρώ υποτιμητικό για τη έχω επιχείρηση στην ρόδο 12 χρόνια  
Τώρα εάν είμαι καλός επιχειρηματίας  καλό είναι εφόσον δεν με ξέρεις να μην προτρέχεις πιάνοντας μόνο και μόνο μια ερώτηση
Μαγκιά δεν έχω πουλήσει ποτέ στην ζωή μου εκτός εάν μου έχουν θίξει εμένα η την οικογένεια μου
Αυτά όσον αφορά την πρώτη απάντηση θέλω να είμαι ξεκάθαρος
Σας ευχαριστώ όλους για της πληροφορίες δεν έχω περάσει τίποτα ντούκου δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω πάρα μόνο εάν έχω να δώσω κάποια πληροφορία είτε για γκομενακια είτε για κάτι που έμαθα για τη σίγουρα θα πάω  
Συγνώμη εάν θεωρήθηκα κάπως  δεν το είχα σκοπό όντως είναι πολύτιμες πληροφορίες και ίσός βρω λύση κάνοντας το σε πολύ κοντινή χώρα τύπου πολώνια που είναι πιο κοντά μας τα πράγματα
Και πάλι σας  ευχαριστώ όλους  

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
+1
και για να πουμε και το αναποδο ... σε λιγα μερη στον κοσμο θα βρει καποιος τοσο πολλα μπαζα πουτανες μαζεμενες και ενα απο αυτα ειναι η Ταυλανδη χαχα

:dunno:

τι να πω τασο δεν εχω παει ποτε ταυλανδη και ουτε θελω να παω
εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα που πηγες και ειδες τι μπαζομουνες εχει

D

dude901123

Επισκέπτης
Ειρήνη υμίν..
Το φόρουμ έχει αλλάξει επίπεδο μια και άτομα που διαφωνούν και ίσως ψάχνουν διαφορετικά πράγματα επιδεικνύουν σύμπνοια, αλληλοσεβασμό και αποδοχή στη διαφορετικότητα. Ομάδα αυτοβοήθειας γίναμε  :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
μην πας αφου εισαι λατρης των σλαβικων μουνολιβαδων που λεει και ο αρχηγος  :tooth: ακου σε με , ετσι και εξαλλου η θαλασσα στην Παταγια βουρκος ητανε και εκει .... προφανως Πουκετ θα ηταν καλυτερα πιστευω απο αποψη φυσικης ομορφιας αλλα απο γυναικες .................................................................................

προτιμω Odessa mama το καλοκαιρι με κλειστα ματια  :grin:

Συνημμένα

• summer2017.jpg
    summer2017.jpg
    436,5 KB · Εμφανίσεις: 50

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Παιδιά ευχαριστώ παρα πολύ για της πληροφορίες να δικαιολογηθώ πρώτα για το πως μίλησα
Το κορόιδο όπως ειπώθηκε ήταν άσχημο ,δεν το έπαιξα ξερόλας εχω επιχειρήσεις στο εξωτερικό σε αρκετές χώρες όχι όμως σε ανατολικό μπλοκ. Προσωπικά δεν έχω  τίποτα και με κανέναν από το φόρουμ απλώς ποτέ δεν θα απαντούσα σε κάποιον με τέτοιο τρόπο, ούτε είναι στον χαρακτήρα μου να με λέει κάποιος κοροΐδο ειδικά εάν δεν με ξέρει και να λέω ευχαριστώ
Το τσαμπικος ούτε εγώ το θεωρώ υποτιμητικό για τη έχω επιχείρηση στην ρόδο 12 χρόνια 
Τώρα εάν είμαι καλός επιχειρηματίας  καλό είναι εφόσον δεν με ξέρεις να μην προτρέχεις πιάνοντας μόνο και μόνο μια ερώτηση
Μαγκιά δεν έχω πουλήσει ποτέ στην ζωή μου εκτός εάν μου έχουν θίξει εμένα η την οικογένεια μου
Αυτά όσον αφορά την πρώτη απάντηση θέλω να είμαι ξεκάθαρος
Σας ευχαριστώ όλους για της πληροφορίες δεν έχω περάσει τίποτα ντούκου δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω πάρα μόνο εάν έχω να δώσω κάποια πληροφορία είτε για γκομενακια είτε για κάτι που έμαθα για τη σίγουρα θα πάω 
Συγνώμη εάν θεωρήθηκα κάπως  δεν το είχα σκοπό όντως είναι πολύτιμες πληροφορίες και ίσός βρω λύση κάνοντας το σε πολύ κοντινή χώρα τύπου πολώνια που είναι πιο κοντά μας τα πράγματα
Και πάλι σας  ευχαριστώ όλους 
Δεν τρεχει τιποτα και μακαρι να βρεις την ακρη αφου το θελεις τοσο πολυ , Πολωνια δεν γνωριζω αλλα Ρουμανια μπορεις να κανεις κατι αν κινηθεις σε φυσιολογικα πλαισια καθοτι ειναι μεν ανατολικη ευρωπη αλλα παρεχουν ενα ειδος ασφαλεια για ξενους επενδυτες.

πρωην Σοβιετια ομως οχι αν δεν εχεις τρομερα κονε και μεγαλο μπατζετ , για μεσαιου μεγεθους ξενους επιχειρηματιες η κατασταση ειναι τραγικη και θα σου την πεσουν απο εκατο μεριες,,, εκτος απο την δικια μου εμπειρια εχω ζησει απο κοντα και αρκετους αλλους ελληνες που το προσπαθησαν και απετυχαν οικτρα στο τελος αφου χασανε φυσικα ολα τα λεφτα τους.

• Like
Αντιδράσεις: mick11

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μην πας αφου εισαι λατρης των σλαβικων μουνολιβαδων που λεει και ο αρχηγος  :tooth: ακου σε με , ετσι και εξαλλου η θαλασσα στην Παταγια βουρκος ητανε και εκει .... προφανως Πουκετ θα ηταν καλυτερα πιστευω απο αποψη φυσικης ομορφιας αλλα απο γυναικες .................................................................................

προτιμω Odessa mama το καλοκαιρι με κλειστα ματια  :grin:

μπα και την Ουκρανία πλέον την έχω στη μαύρη λίστα εδώ και καιρό δεν σκοπεύω να οργανώσω ξανά κάποιο πορνοταξίδι μου εκεί  :S :S :S

εδώ που τα λέμε σκέφτομαι γενικά να τα κόψω μαχαίρι τα πορνοταξίδια μου στο εξωτερικό και να γίνω ραψωδός της καλτ ιδονής με αδιάκοπες εξορμήσεις στο μεταξουργείο μου έχει λείψει αυτή η κατουρλήλα και η σκατίλα που αναδήει αυτό το θεικό μέρος  :headbaning2:

το έχω όνειρο ζωής να γίνω ένας ταπεινός ρέκτης του calt με κριτικές εμπνευσμένες από σκληρούς χύστες του bourdela.com

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
^ καλυτερα FKK για μαντρωμενο ...

αν ομως εισαι παιχτης που γουσταρει κλαμπ και καλα ρεστωραν - καφε σε ενα ωραιο σχετικα περιβαλλον τουλαχιστον στο κεντρο η Οδησσος δεν παιζεται , ειδικα με το που χαθηκε η Κριμαια ... για τις ουκρανες ειναι πλεον μονοδρομος για μινι διακοπες το καλοκαιρι εντος της χωρας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
^ καλυτερα FKK για μαντρωμενο ...

αν ομως εισαι παιχτης που γουσταρει κλαμπ και καλα ρεστωραν - καφε σε ενα ωραιο σχετικα περιβαλλον τουλαχιστον στο κεντρο η Οδησσος δεν παιζεται , ειδικα με το που χαθηκε η Κριμαια ... για τις ουκρανες ειναι πλεον μονοδρομος για μινι διακοπες το καλοκαιρι εντος της χωρας.

έχω πάει παλαιότερα Οδησσό τώρα δεν ξέρω τι παίζει με την αλλαγή του κλίματος λόγο Κριμαίας εσύ που ταξιδεύεις πιο συχνά από εμένα ξέρεις καλύτερα την κατάσταση εκεί τώρα

αλλά συνεχίζω να έχω στη blacklist μου την Ουκρανία και τους άλλους προορισμούς του εξωτερικού διότι θέλω να κάνω πράξη το μεγάλο μου όνειρο που έχω εδώ και χρόνια να γίνω ο ταπεινός ρέκτης του cult στο μετάξι  :headbaning1:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
τοτε ηταν πιο ακριβα , απο τον πολεμο του 14 και μετα εγινε η καταστση απειρως καλυτερη για εμας ... θα αλλαξει αυτο σε λιγο καιρο απο την ηδη καταργηση της βιζας τους.
anyway , ο καθενας τραβαει το δρομο του  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τοτε ηταν πιο ακριβα , απο τον πολεμο του 14 και μετα εγινε η καταστση απειρως καλυτερη για εμας ... θα αλλαξει αυτο σε λιγο καιρο απο την ηδη καταργηση της βιζας τους.

παντα σε ολα τα πορνοταξιδια υπαρχουν τα μειον και τα συν οταν τα μειον υπερτερουν των θετικων
(κατα ποσο ειναι σε αφθονια και ποιοτητα και ευκολα προσβασημο το μουνι ) τοτε ο προορισμος αυτος γινεται αυτοματως δυσβατος και ακαταλληλος για τον μεσο σεξοτουριστα.

και εγω την ιδια αποψη εχω για το θεμα της βιζας στην ουκρανια αργα η γρηγορα αυτος ο μουνοπαραδεισος θα σβησει και θα ψαχνουμε για νεους  στον παγκοσμιο χαρτη διοτι δεν εμειναν και πολλοι αλλωστε  :S :S :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Για λευκές γυναίκες η Ουκρανία είναι σαφώς το φτηνότερο μέρος.
Άπειρες επιλογές.Και Ρωσία έχει βέβαια αλλά είναι πιο ακριβά.
Λευκορωσία σαφώς λιγότερες.
Τσεχία,Πολωνία δεν έχεις πάλι όλη τη γκάμα των δυνατοτήτων που προσφέρει η Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τότε πριν το 2014 το ραντεβού σε μέσο εστιατόριο στο κέντρο,στο Κίεβο κόστιζε 50 ευρώ και τώρα έχει 25 ευρώ.
Τα κλαμπ που είχαν είσοδο 25 ευρώ,εχουν τώρα 15 ευρώ κτλ.
Τα ταξί επίσης έχουν φτηνήνει.
Αλλά όντως η κατάργηση της βίζας ήδη έχει αρχίσει να χειροτερεύει τα πράγματα.Διαπίστωσα μεγάλη αλλαγή από τον Ιούνιο στην ανταπόκριση στα κλαμπ και στο daygame,έχει σηκωθεί η μύτη από τις γκόμενες επειδή μπορούν να πάνε όποτε θέλουν Ευρώπη.
Οι μισθοί βέβαια έχουν μείνει στάσιμοι.
Η χώρα που επίσης έχει βελτιωθεί για πόρνους λόγω του πολέμου και του εμπάργκο είναι η Ρωσία αλλά λίγοι το έχουν εκμεταλλευτεί λόγω ψαρώματος μετά την άνοδο μισθών,βιοτικού επιπέδου επί Πούτιν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
^ Για Ρωσσια ξαναπες το αυτο , ειναι ο επομενος προορισμος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom