Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί τι έγινε? Αν είναι τσάμπα που είναι διότι ο Love πάντα μιλάει για καμάκι και μόνο, που το θέμα?
Αν ήταν να δώσει 50-60-100-150Ε οκ! Υπάρχουν και καλύτερες! Αλλά αν έγινε παιχνίδι φλέρτ και φόρτωμα, γιατί όχι? Μια χαρά τη βρίσκω..
Και μην ξεχνάς πως στο Colorado με έστειλες σε πολύ χειρότερες εμφανισιακά...

Ναι,αλλά αυτές απλά έτυχε να είναι Colorado.Δεν αναγκαστηκες να ταξιδέψεις να πληρώσεις διαμερίσματα κτλ για να τις γνωρίσεις.
Αμα έβλεπες τι παίζει Skybar,Chi,Carribean διαθέσιμο για σπονσοριλικι,θα καταλάβαινες.Όπως και αν έβλεπες τις γκομενες που απαντάνε mamba   και γουσταρουν.
Να μην πούμε τι μουνι κυκλοφορεί στα μαγαζιά ρεστωραν,μωλς και καφέ και στην Κρεσατικ έξω.
Γκομενα π.χ. Που γαμας με απλό σπονσοριλικι και φυσικά ψάχνει σοβαρή σχέση.

UYeJZK.jpg

tIbnPF.jpg

y9DncI.jpg

Άλλη διαθέσιμη για απλό σπονσοριλικι.

y9DncI.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Από το "μπορούν να πάνε όποτε θέλουν Ευρώπη" μέχρι το "πήγαν Ευρώπη",έχουμε ακόμη..
Άσε που οι δυτικές χώρες έχουν χάσει πολύ από την αίγλη του παρελθόντος.
Π.χ.το να έρθει Γερμανία μια Ουκρανέζα,χωρίς γλώσσα και τυπικά προσόντα, δεν το λες και success story.
Το μέλλον της κυμαίνεται μεταξύ συνεργείου καθαρισμού,λάντζας ή FKK.

Όντως Τσεχία,Πολωνία εκλείπει η κατηγορία σπονσορέτ,κ.λ.π. ή instafuck με φλασαρισμα.
Ειδικα Τσεχία,ούτε καν..

Αν και πολυς κόσμος πιστεύει ακόμη οτι τα βίντεο του Roseberg ειναι αληθινα και οι κοπέλες απλές περαστικες  :rolleyes:

Μπορούν να πάνε Ευρώπη είναι σημαντικό γιατί πριν χρειάζονταν τον ξένο σαν όχημα ενώ τώρα μπορούν από μόνες τους.Με τα πλούσια ταλέντα τους προφανώς θα καταφέρουν να μείνουν.
Πολωνία παίζει σπονσοριλίκι σαφώς,instafuck όχι θα έλεγα αλλά μόνο σε δεύτερο χρόνο.Απλά τα stakes είναι υψηλότερα Ουκρανία,πολύ περισσότερες διαθέσιμες και εμφανίσιμες γκόμενες.Αμα όμως απορροφηθεί ικανή ποσότητα από τους ευρωπέουλες,το πλεονέκτημα θα εκλείψει.
Θα έχουμε μια σούπα generic Ανατολική Ευρώπη σαν αποτέλεσμα,μαύρα χάλια δηλαδή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καλησπέρα μόλις έφτασα κιέβο....απόγνωση με μια λέξη πρώτη φορά βλέπω τόσα μπάζα μαζεμένα σε μια πόλη ...τέλος πάντων αυριο θα δω τη πόλη μέρα και βλέπουμε ...μέχρι τώρα απογοήτευση  ...έχω φυσικά μια απορία ?? όλοι εσείς που γράφετε στο φόρουμ  τα ζήσατε η κάπου τα διαβάσατε?

Ελπίζω ο νέος καταδρομέας χεχε2 να μην πνιγεί από τη μπαζίλα στο Κίεβο όπως οι προηγούμενοι που δεν μπορούσαν να βρουν στόχο ούτε με το κυαλι.
Αν θες να γαμήσεις πάνε σήμερα Carribean και αν δεν κάτσει πάρε ταξί για πορνοδιαμερίσματα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
Κίεβο δεν ταξιδεύουν οι πόρνοι για τέτοιο επίπεδο.
+1

για αυτο παντα λεω οτι πρεπει να βαζουμε φωτο για να καταλαβαινουν ολοι γιατι επιπεδο γυναικων μιλαμε οταν αναφερομαστε στα πεπραγμενα μας ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Να δω τι άλλη μαλακία θα γράψουν οι πορνοτουρίστες του πληρωμένου..Ναι η γκόμενα δεν είναι 8αρι αλλά σας διαβάζει ο κόσμος και γελάει..Ο λόγος?
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις μια γκόμενα που έρχεται μαζί σου γιατί σε γουστάρει θα τη πηδάς όλη την νύχτα και θα σου κάνει τα πάντα με πάθος με μια πληρωμένη που θα έρθει για μια ώρα και θα κάνει αγγαρεία κοιτώντας το ρολόι για να φύγει και να πάει στον επόμενο?

Ποστάρω άλλη μια φώτο δυστυχώς δεν μπορώ να ποσταρω πρόσωπο. Σαν αυτές που βαράμε Ελλάδα κάθε μέρα..χαχαχα....Εγώ για τέτοιες πάω και όσο προσπαθείτε να την βγάλετε μπάζο τόσο θα πέφτετε στα μάτια των αναγνωστών και θα γελάνε μαζί σας.

Συνημμένα

• 1222222.jpg
    1222222.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 22

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
^ Νευριασες και αρχισες να βριζεις φιλε , κανε οτι θες αλλα σταματα να μας τας ζαλιζεις για το οτι εσυ γαμας τζαμπα ενω ολοι οι αλλοι πληρωνουμε ... βαρετο καταντησε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελπίζω ο νέος καταδρομέας χεχε2 να μην πνιγεί από τη μπαζίλα στο Κίεβο όπως οι προηγούμενοι που δεν μπορούσαν να βρουν στόχο ούτε με το κυαλι.
Αν θες να γαμήσεις πάνε σήμερα Carribean και αν δεν κάτσει πάρε ταξί για πορνοδιαμερίσματα.

Αν θες να γαμήσεις άνοιξε tinder κάνε συνδρομή και θα γνωρίσεις πάρα πολλές που δεν πάνε στα clubs όπως αυτή που πόσταρα.

Αν πας στα clubs πήγαινε σε αυτά που φημίζονται για προσπάθεια one night stand..Το shooters μέχρι της 2 σήμερα και μετά ταξί uber και μεθυσμένες φοιτήτριες στο forsage μέχρι τις 6 το πρωί.

Με επιθετική διάθεση και πάρα πολύ τύχη κάτι μπορέι να βγεί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
^ Νευριασες και αρχισες να βριζεις φιλε , κανε οτι θες αλλα σταματα να μας τας ζαλιζεις για το οτι εσυ γαμας τζαμπα ενω ολοι οι αλλοι πληρωνουμε ... βαρετο καταντησε.

Δεν νευρίασα και δεν έβρισα κανέναν...Εσύ ειρωνεύτηκες πως είναι μπάζο και το άφησα στο κοινό να αποφασίσει αν είναι!Που ξέρεις ήδη την απάντηση.

Εγώ δεν περηφανέυομαι για μένα..Ξέρεις γιατί τα λέω όλα αυτά? Γιατί έχω άλλη κοσμοθεωρία..Πιστεύω στους άνδρες και προσπαθώ να τους κάνω καλύτερους!!!

Εσείς με kman λέτε πάτε πληρώστε και πηδήξτε. Εγώ τους λέω αν είναι να το κάνετε αυτό κάντε το Ελλάδα άπειρες πουτάνες έχει εδω!!! και τους δίνω πληροφορίες πως να πάνε σε μια χώρα με άπειρες ωραίες γυναίκες, τι να κάνουν και να γνωρίσουν κοπέλες να περασουν καλά και ποτε δεν ξέρεις αν βγεί και κάτι παραπάνω (σοβαρος δεσμος κλπ).

Και γιατί το προτείνω αυτό? Γιατί απλά εγω δεν έχω λεφτά πρώτον, μουναρος δεν είμαι (μέτρια εμφάνιση) και παρόλα αυτά τα καταφέρνω...Άρα γιατι να μην το καταφέρουν και οι άλλοι?

Σκέψου λοιπόν ποιος κάνει τον κόσμο καλύτερο!!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
Δεν ειπα οτι ειναι μπαζο , εσυ αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται. Απλα εμενα δεν μου αρεσε απο την πρωτη φωτο που εβαλες , τι να κανουμε τωρα ...

Οσο για την καραμελα περι πληρωμενου παλι την επαναλαμβανεις ... οκ πιστευε οτι μονο εσυ γαμας χωρις λεφτα.
η ενσταση μου δεν ειναι για τις πληροφοριες που δινεις , καλα κανεις. Στο bou ειμαστε ομως , οποτε και εμεις καλα κανουμε και δινουμε πληροφοριες για πουτανες , το τι ειναι καλυτερο και τι οχι ασε να το κρινουν οι αλλοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να δω τι άλλη μαλακία θα γράψουν οι πορνοτουρίστες του πληρωμένου..Ναι η γκόμενα δεν είναι 8αρι αλλά σας διαβάζει ο κόσμος και γελάει..Ο λόγος?

Ποστάρω άλλη μια φώτο δυστυχώς δεν μπορώ να ποσταρω πρόσωπο. Σαν αυτές που βαράμε Ελλάδα κάθε μέρα..χαχαχα....Εγώ για τέτοιες πάω και όσο προσπαθείτε να την βγάλετε μπάζο τόσο θα πέφτετε στα μάτια των αναγνωστών και θα γελάνε μαζί σας.

Και αυτή μέτρια είναι.Εξάρι με τα μέτρα του Κιέβου.Μέχρι και στραβά πόδια κτλ.
Καλό είναι να ποστάρονται οι φωτός για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.
Οι σπόνσορες του Κιέβου απλά δεν πάμε για αυτό το επίπεδο.Ισως γιατί αυτό το επίπεδο μπορείς να το έχεις και τζάμπα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και γιατί το προτείνω αυτό? Γιατί απλά εγω δεν έχω λεφτά πρώτον, μουναρος δεν είμαι (μέτρια εμφάνιση) και παρόλα αυτά τα καταφέρνω...Άρα γιατι να μην το καταφέρουν και οι άλλοι?

Σκέψου λοιπόν ποιος κάνει τον κόσμο καλύτερο!!

Μούναρος δεν είσαι σίγουρα ποιος το λέει αυτό?
Ποιος λέει ότι κάνεις τον κόσμο καλύτερο επειδή κοροϊδεύεις  μέτριας εμφάνισης κοπελίτσες ότι επιτέλους κάποιος τις ηγάπησε?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
kman2 και τασο δεν εχει καταλαβει ο δωκτορας οτι ολες οι γυναικες ειτε γαμιουνται τζαμπα ή με λεφτα
στο τελος εναν στοχο εχουν ολες πληρωμενες και μη πληρωμενες το λεει και τζουλια αλλωστε  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

τασο δεν εχει πιασει το νοημα ο δωκτορας νομιζει επειδη γαμαει γκομενακια τζαμπα προσδωκοντας να βρει καποια που να του ταιργιαζει ωστε να κανει σοβαρη σχεση με σκοπο τον γαμο αυτο θα τον κανει αυτοματα ισοβιο σπονσορα

εγω ξερω οτι καλυτερα να σου τα τρωνε πολλες μαζι σπονσορετ ταυτοχρονα παρα μια που στη αρχη στο δινει τζαμπα με σκοπο αργοτερα να σε κανει μονιμο σποσορα-αιμοδοτη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κίεβο δεν ταξιδεύουν οι πόρνοι για τέτοιο επίπεδο.

kman2 αφιερωμενο το βιντεο γιατι εισαι μερακλης και στο ποιοτικο σλαβικο μουνι δεν κανεις επτωσεις  :hi:

ολες οι μοντελες πανω απο 1.85 ειναι αρχοντα διοτι εχουν σλαβικο γονιδια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

αρχοντα αν ησουν σ' αυτη την πτηση θα ειχες πεταξει το εργαλειο σου εξω για να δειξεις την βαλκανια υπεροχη σου

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Υπενθυμίζω υπάρχουν δύο κατηγορίες.Οι Love-Tourists και οι Sex-tourists.

Εγώ ως Love-Tourist γράφω με απόλυτη ακρίβεια στρατηγική,μαγαζιά,μέθοδο τα πάντα...Δίνω πληροφορίες..Είπα π.χ. πάνω στο χεχε που να πάει επακριβώς νύχτα στο Κίεβο.

Τους sex-tourists εδώ με εξαίρεση τον kman που δίνει πληροφορίες στον τομέα τους δεν βλέπω να δίνουν και καμία σοβαρή πληροφορία. Ποστάρουν φωτος και απλα λένε ο ένας μπραβο Βαλκανίε μου, μπράβο γαμία μου ο ένας στον άλλο..οκ σας θαυμάσαμε πως βρήκατε ωραίες πουτάνες Κανά μαγαζί,τηλέφωνο,μέρος κλπ έχετε να μας δώσετε?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Caribbean ή shooters και αργά γύρω στις 3-4 forsage για φοιτήτριες.
Θα μας τρελάνεις εσύ εδώ... Πριν κάτι μέρες έλεγες , μακρυά απο Caribean, οτι είναι καμένο ή το Shooters πως είναι γεμάτο πουτάνες και ξαφνικά έγιναν top επιλογές για κάποιον που δεν ψάχνει πληρωμένες! Διακρίνω ανισορροπία πάλι λεγομένων-πράξεων!
Dr Love--->
Μην έρθετε Βαρσοβία είναι καμένη γη ενώ ο ίδιος ξεσκιζόταν και όποιος άλλος πήγαινε!
Μην πάτε Caribean είναι καμένο μαγαζί για γκόμενες ενώ ο ίδιος συνέχεια πάει και ξαφνικά το ξαναπροτίνει για γκόμενες...

Τι συμβαίνει εδώ? 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Νύχτα γενικά δεν λέει πολλά εκτος ΠΣΚ. Εγω πιο πολύ έβγαινα για το clubbing και λιγότερο να γνωρίσω γκόμενα. Καθημερινες αν πάτε Caribbean στο αγαπημένο του KMAN το 70% είναι πληρωμένες που σου ζητάνε 100$. Αυτή είναι η τιμή..Αλλά έχει πολύ ώραια live μουσική και για αυτό πηγαίνω ..Παρασκευή και Σάββατο έχει και νορμάλ γκόμενες αλλά είναι κονο μυστικό πως πρόκειται για το Πορνείο της ΄πόλης την νύχτα..Η μουσικούλα όμως κορυφή..Για αυτο το επισκέφτηκα και 4 φορες..Χωρις καν να το κυνηγήσω 5 μου έιπαν απο μόνες τους θέλεις ερωτικό μασαζ?100$...χαχαχαχα..Οπότε κατάλαβα κατευειαν για τον kman. Πάντως ξαναγραφω γουστάρω μαγαζί για τα live events..Πολύ χαβαλές και χορος..Για γκόμενα όμως δεν το προτείνω χωρίς λεφτα.

Shooters η κλασσική φάση..Μπορέις να πάς ένα βραδυ και να είναι κορυφή,να πας ένα άλλο βράδυ και να είναι άδειο ή μονο ξένοι μέσα.Γενικα αυτη την φορα δεν πέτυχα πολυ καλή βραδιά.Αλλά αν κυνηγάτε για One night stands χωρίς λεφτα που η πιθανότητα ειναι ουτως η αλλως ελάχιστη είναι το μέρος που πρέπει να πας και ας φαίνεται τουριστικο.

Πήγα και σε άλλα γενικά όμως ελάχιστα πράγματα καταφερα νύχτα αργά..Για αυτο κατέληγα caribbean να ακόυσω μουσική.
Εδώ το κράξιμο στα δυο κλαμπ πριν κάτι μέρες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το στάνταρ καλύτερο μαγαζί ήταν και παραμένει το Carribean.O.K. το Skybar έχει λίγο καλύτερα μουνιά αλλά επίσης πολλή ψωλαρία και οι γκόμενες είναι αρκετά απρόσιτες,πρόκειται για μαγαζί που έρχονται περισσότερο να επιδειχτούν,να βγάλουν σέλφις κτλ.
Το Carribean είναι πολύ περισσότερο νυφοπάζαρο,επαγγελματικό μαγαζί.
Ενδεικτικά το τραπέζι πάει 5000 γκρίβνυα δηλαδή 170 ευρώ Skybar και 2000 γκρυβνια δηλαδή 75 ευρώ Carribean.Συνεπώς καμία σχέση.Skybar άνοιγαν τα μπουκάλια Άραβες και έπαιζαν ο ένας το πουλί του άλλου αφού οι γκόμενες ήταν απρόσιτες.Στη δικιά μου την έπεσαν δέκα καυλιά μόλις την άφησα δέκα λεπτά για να πάω τουαλέτα(για την ακρίβεια για να καμακώσω και άλλες).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom