Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Υπενθυμίζω υπάρχουν δύο κατηγορίες.Οι Love-Tourists και οι Sex-tourists.

Εγώ ως Love-Tourist γράφω με απόλυτη ακρίβεια στρατηγική,μαγαζιά,μέθοδο τα πάντα...Δίνω πληροφορίες..Είπα π.χ. πάνω στο χεχε που να πάει επακριβώς νύχτα στο Κίεβο.

Τους sex-tourists εδώ με εξαίρεση τον kman που δίνει πληροφορίες στον τομέα τους δεν βλέπω να δίνουν και καμία σοβαρή πληροφορία. Ποστάρουν φωτος και απλα λένε ο ένας μπραβο Βαλκανίε μου, μπράβο γαμία μου ο ένας στον άλλο..οκ σας θαυμάσαμε πως βρήκατε ωραίες πουτάνες Κανά μαγαζί,τηλέφωνο,μέρος κλπ έχετε να μας δώσετε?
Υπαρχει και η αλλη κατηγορια που συνδυαζει και τα δυο.

Διακρινω ειρωνεια και παλι για τις πουτανες , φυσικα θα βαλουμε φωτο ... το site αυτον τον σκοπο εχει κυριως μαζι με κριτικες και πληροφοριες. Εχω απαντησει σε δεκαδες πμ που μου εχουν στειλει τον τελευταιο μηνα για Κισιναου και Οδησσο , τηλεφωνα για πληρωμενο ,τιμες , μαγαζια για γκομενες που γινεται παιχνιδι οπως το Granat και αλλα.

Δυο τρεις εχουν παρει και ηταν ετσι οπως τους το ειχα γραψει , η ιδια γκομενα αφου την ειχα βαλει φωτο εδω μεσα και την ειχανε δει και στην ιδια ακριβως τιμη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εγώ ως Love-Tourist γράφω με απόλυτη ακρίβεια στρατηγική,μαγαζιά,μέθοδο τα πάντα...Δίνω πληροφορίες..Είπα π.χ. πάνω στο χεχε που να πάει επακριβώς νύχτα στο Κίεβο.

Τους sex-tourists εδώ με εξαίρεση τον kman που δίνει πληροφορίες στον τομέα τους δεν βλέπω να δίνουν και καμία σοβαρή πληροφορία. Ποστάρουν φωτος και απλα λένε ο ένας μπραβο Βαλκανίε μου, μπράβο γαμία μου ο ένας στον άλλο..οκ σας θαυμάσαμε πως βρήκατε ωραίες πουτάνες Κανά μαγαζί,τηλέφωνο,μέρος κλπ έχετε να μας δώσετε?

Οι πιο πολλοί εδώ π.χ. Β.Π.,εγώ,Τάσος κτλ γαμάμε και τις πληρωμένες και τις τζάμπα,δεν κάνουμε διακρίσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
^ Ετσι ακριβως , το ενα δεν αναιρει το αλλο.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Να δω τι άλλη μαλακία θα γράψουν οι πορνοτουρίστες του πληρωμένου..Ναι η γκόμενα δεν είναι 8αρι αλλά σας διαβάζει ο κόσμος και γελάει..Ο λόγος?
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις μια γκόμενα που έρχεται μαζί σου γιατί σε γουστάρει θα τη πηδάς όλη την νύχτα και θα σου κάνει τα πάντα με πάθος με μια πληρωμένη που θα έρθει για μια ώρα και θα κάνει αγγαρεία κοιτώντας το ρολόι για να φύγει και να πάει στον επόμενο?

Ποστάρω άλλη μια φώτο δυστυχώς δεν μπορώ να ποσταρω πρόσωπο. Σαν αυτές που βαράμε Ελλάδα κάθε μέρα..χαχαχα....Εγώ για τέτοιες πάω και όσο προσπαθείτε να την βγάλετε μπάζο τόσο θα πέφτετε στα μάτια των αναγνωστών και θα γελάνε μαζί σας.

Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να μας πείς.
Φυσικά και είναι προτιμότερο να γαμεί κάποιος νορμάλ γκόμενα από οτι πουτάνες.
Αλλά υπάρχουν κάποια τραγικά λάθη στο σκεπτικό σου.
1) Γράφεις στο bourdela.com και όχι στο sxeseis.gr
2) Αν το να τρέχει κάποιος στην άλλη άκρη της ηπείρου, μονο και μονο για να ρίξει 2 καβλιά σε 5 πουτάνες είναι μια φορά μαλακία, τότε είναι 1.000 φορές μαλακία το να κάνει το ίδιο για να πουλήσει έρωτα ή για να βρεί γκόμενα.

Παρολαυτά με την τελευταία πρόταση της παραπάνω αναρτησης σου δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Παρακολουθώ το παρόν νημα τουλάχιστον ενα 6μηνο, έχοντας διαβάσει και αρκετές παλαιότερες αναφορές.
Οι μόνες ουσιαστικές πληροφορίες που μπόρεσα να αντλήσω από το παρόν νήμα είναι οι παρακάτω:

1)κάποια μαγαζιά που γίνεται παιχνίδι (caribebean, shooters, sorry babuska) klp.
2) Η συσταση για διαμονή σε διαμέρισμα αντί για ξενοδοχείο.
3) Οι συμβουλές του δοκτωρος για ιντερνετική προετοιμασία (κάτι το οποίο εγώ προσωπικά δεν ακολουθώ)

Καμία σχέση με την δουλειά που γίνεται στα αντιστοιχα θέματα της ταϋλάνδης, της τσεχίας και της κούβας. τα οποία επίσης παρακολουθώ.
Στην κούβα και την τσεχία δε, έχω πάει και έχω αφήσει και το δικό μου λιθαράκι  μέσω των αναλυτικών αναφορών μου μετά το κάθε ταξίδι μου.
:hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να μας πείς.
Φυσικά και είναι προτιμότερο να γαμεί κάποιος νορμάλ γκόμενα από οτι πουτάνες.
Αλλά υπάρχουν κάποια τραγικά λάθη στο σκεπτικό σου.
1) Γράφεις στο bourdela.com και όχι στο sxeseis.gr
2) Αν το να τρέχει κάποιος στην άλλη άκρη της ηπείρου, μονο και μονο για να ρίξει 2 καβλιά σε 5 πουτάνες είναι μια φορά μαλακία, τότε είναι 1.000 φορές μαλακία το να κάνει το ίδιο για να πουλήσει έρωτα ή για να βρεί γκόμενα.

Παρολαυτά με την τελευταία πρόταση της παραπάνω αναρτησης σου δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Παρακολουθώ το παρόν νημα τουλάχιστον ενα 6μηνο, έχοντας διαβάσει και αρκετές παλαιότερες αναφορές.
Οι μόνες ουσιαστικές πληροφορίες που μπόρεσα να αντλήσω από το παρόν νήμα είναι οι παρακάτω:

1)κάποια μαγαζιά που γίνεται παιχνίδι (caribebean, shooters, sorry babuska) klp.
3) Οι συμβουλές του δοκτωρος για ιντερνετική προετοιμασία (κάτι το οποίο εγώ προσωπικά δεν ακολουθώ)

Καμία σχέση με την δουλειά που γίνεται στα αντιστοιχα θέματα της ταϋλάνδης, της τσεχίας και της κούβας. τα οποία επίσης παρακολουθώ.
Στην κούβα και την τσεχία δε, έχω πάει και έχω αφήσει και το δικό μου λιθαράκι  μέσω των αναλυτικών αναφορών μου μετά το κάθε ταξίδι μου.
Που να διάβαζες και Dr στην Βαρσοβία! Θα πίστευες πως ήταν Μουσουλμανική χώρα που οι γκόμενες δεν γαμιούνται εκτός απο αυτόν που ήταν κάτι σαν εμίρης με χαρέμι! ...
Τα παραλές λίγο στο αν αξίζει το "καμακοτάξιδο" στην Ουκρανία για να βρει κάποιος γκόμενα! Με τα χάλια των Ελλεινίδων αξίζει να πας και στον διεθνή Διαστημικό Σταθμό να καμακώσεις αν στείλουν οι Ρώσσοι καμιά κοσμοναυτρια!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
XAXAXA! :2funny:

Εντάξει είναι κάπως οι ελληνίδες αλλά προσωπικά δεν ασπάζομαι το σκεπτικό του νήματος "Τι τρέχει επιτέλους με τις ελλεϊνήδες"
Αν πιστέυεις, το κοινά αποδεκτό, οτι το να τρέχεις εξωτερικό μονο και μόνο για να γαμήσεις πουτάνες είναι καμμένο, τότε είναι άμεσα συνεπακόλουθω οτι το να τρέχεις για να βρείς γκόμενα είναι το ίδιο ή και χειρότερο.

Και για να μην πλατιάσω με αναλύσεις θα αναφερθώ σε ένα προσφατο, χθεσινό μαλιστα γεγονός.

Ως είναι γνωστόν (ή μη) εμένα η δουλειά μου απαιτεί αρκετό ταξίδι, ειδικά εντός ελλάδας.
Τα τελαταία χρόνια πάιζω 15 μέρες Αθήνα/ 15 επάρχία.
Καταγομαι από μια μεγάλη επαρχιακή πόλη.

Σε ενα χθεσινό μου επαγγελματικό ταξίδι σε μια μικρή επαρχιακή κωμοπολη (max 10.000 κάτοικοι) πιάνω την γκομενοκουβέντα με έναν συνεργάτη.
ο οποίος τι μου είπε?
Αααχ εσείς εκει (επαρχιακή πολη καταγωγής μου) είστε μια χαρά, έχετε και ωραίες και βγαλμένες γυναίκες, εμεις εδώ τπτ....
Το ιδιο ακριβώς λέμε και εμείς για την αθήνα....
και το ιδιο φαντάζομαι θα λένε και οι κατοικοι ενος ορινου χωρίου 500ων κατοίκων για την κωμοπολη του συνεργάτη!

Που θέλω να καταλήξω?
Ο άνθρωπος είναι ον αδηφάγο. Δεν του φτάνει αυτό που έχει και πάντα κοιτάει το παραπάνω χωρίς να βλέπει τι έχει καταφέρει ή τι έχει θεωρώντας τα ως δεδομένα.
Δυστηχώς ή ευτυχώς έτσι είναι ηανθρώπινη φύση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
XAXAXA! :2funny:

Εντάξει είναι κάπως οι ελληνίδες αλλά προσωπικά δεν ασπάζομαι το σκεπτικό του νήματος "Τι τρέχει επιτέλους με τις ελλεϊνήδες"
Αν πιστέυεις, το κοινά αποδεκτό, οτι το να τρέχεις εξωτερικό μονο και μόνο για να γαμήσεις πουτάνες είναι καμμένο, τότε είναι άμεσα συνεπακόλουθω οτι το να τρέχεις για να βρείς γκόμενα είναι το ίδιο ή και χειρότερο.

Και για να μην πλατιάσω με αναλύσεις θα αναφερθώ σε ένα προσφατο, χθεσινό μαλιστα γεγονός.

Ως είναι γνωστόν (ή μη) εμένα η δουλειά μου απαιτεί αρκετό ταξίδι, ειδικά εντός ελλάδας.
Τα τελαταία χρόνια πάιζω 15 μέρες Αθήνα/ 15 επάρχία.
Καταγομαι από μια μεγάλη επαρχιακή πόλη.

Σε ενα χθεσινό μου επαγγελματικό ταξίδι σε μια μικρή επαρχιακή κωμοπολη (max 10.000 κάτοικοι) πιάνω την γκομενοκουβέντα με έναν συνεργάτη.
ο οποίος τι μου είπε?
Αααχ εσείς εκει (επαρχιακή πολη καταγωγής μου) είστε μια χαρά, έχετε και ωραίες και βγαλμένες γυναίκες, εμεις εδώ τπτ....
Το ιδιο ακριβώς λέμε και εμείς για την αθήνα....
και το ιδιο φαντάζομαι θα λένε και οι κατοικοι ενος ορινου χωρίου 500ων κατοίκων για την κωμοπολη του συνεργάτη!

Που θέλω να καταλήξω?
Ο άνθρωπος είναι ον αδηφάγο. Δεν του φτάνει αυτό που έχει και πάντα κοιτάει το παραπάνω χωρίς να βλέπει τι έχει καταφέρει ή τι έχει θεωρώντας τα ως δεδομένα.
Δυστηχώς ή ευτυχώς έτσι είναι ηανθρώπινη φύση.
Συμφωνώ φίλε, για το τι γίνεται εδώ και όλοι ψαχνόμαστε!
Πάντως πιστευω και ας μας πει και ο αρχηγός που ψάχνει τα φόρουμ, πως οι Πολωνοί και Ουκρανοί άντρες σε αντίστοιχες συναντήσεις αν μιλήσουν για γυναίκες που συνήθως δεν μιλάνε, λένε πόσο καυλιάρες εύκολες και αχόρταγες είναι οι γκόμενες του χωριού τους και σε καμιά περίπτωση δεν ψάχνουν να πάνε αλλού να γαμήσουν...
Κι εδώ έγραψα για την χτεσινοβραδινή μου συνάντηση παράνοιας με μια Ελλεινίδα...--->

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι αντιπα αθεσεις που βλεπω ειναι περιττες και ειναι ανευ αντικειμενου. Τον αδικειτε λιγο τον dr love καθως εχει ξεκαθαρισει εξαρχης τι ψαχνει ( ταξιδια μεσης διαρκειας 2-3 εβδομαδων εως και μηνα)στα οποια συναναστρεφεται με κοπελες κανοντας κατι σα " μινι δεσμο" ως ειναι εκει και ει δυνατο κραταει και την επαφη για αργοτερα και δινει τις καλυτερες δυνατες κατευθυνσεις κατα τη γνωμη του για το πως καποιος θα το κανει. Η διακηρυγμενη θεματολογια του σαιτ μπορει να ειναι οι πουτανες ,ωστοσο στην πραξη η θεματολογια δεν περιοριζεται στις πουτανες και ειδικα στα θεματα του εξωτερικου πολλες φορες δε περιοριζεται καν στο σεξ και τις γυναικες ( αγοραιο η μη ).
Αυτο που φαινεται σαν να κατακρινει ειναι το αν υπαρχει μια ασαφεια στις περιγραφες αλλων συναγωνιστων σχετικα με τους σκοπους και τα αποτελεσματα του ταξιδιου ( καμακι? πουτανες? ).
Απο την αλλη ισως θα επρεπε να ειναι ποιο διακριτικος και αδικει με τη σειρα του τον τασο που ειναι απο τους πλεον ακριβεις, αξιοπιστους και σοβαρους συζητητες σε αυτα τα νηματα (δεν τον εχω γνωρισει καν προσωπικα τον ανθρωπο, αλλα απο τα γραπτα του αυτο φαινεται).
Επισης για κμαν, ο κμαν εκφραζει ατμοσφαιρα και ειναι μεσα στην ουσια σε πολλα πραγματα, απλα εχει ενα παρακινητικο τροπο εκφρασης , με το γραψιμο δε πληροφορει τοσο,οσο ντοπαρεται και ντοπαρει :grin:.
Τελος το βασικοτερο που ηθελα να προσθεσω.ΔΕΝ υπαρχει το ιδεωδες μερος ή εθνικοτητα κλπ για να " γαμησει " κανεις ( με οποιο τροπο). Τα παντα εξαρτωνται απο πολλες συνθηκες, απο τη δεδομενη στιγμη, απο το χαρακτηρα την προσωπικοτητα, το κλιμα τη δεδομενη στιγμη στη χωρα κλπ.
Κατα συνεπεια δε μπορει κανεις να βγαλει απολυτο κανονα οτι " οποιος παει στην Ουκρανια τωρα θα γαμησει , η στην Τσεχια δε θα γαμησει".
Αυτο που μπορει να γινει ωστοσο ειναι μια ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ των ΤΩΡΙΝΩΝ συνθηκων, οπως βεβαια τις αντιλαμβανεται ο καθενας.
Δηλαδη παραθεση πληροφοριων, εκει ειναι ετσι καιετσι, αν ψαχνεις αυτο πας εκει , αυτο εκει κλπ.
Και μετα ο καθενας αναλογα με τις προτιμησεις του και δυνατοτητες θα κρινει ο ιδιος που και αν θα παει. Απο εκει και περα καποιος και στην Υεμενη να παει μπορει και να γαμησει, η σε ρωσικο χωριο της σιβηριας με γυναικες 90 % να μην ακουμπησει γυναικα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ίσα ίσα αυτός που περιγράφει την κατάσταση με απόλυτη λεπτομέρεια και δίνει άφθονες πληροφορίες είμαι εγώ.Τα ποστ μου είναι ρεαλιστικά σε υπερθετικό βαθμό,κάθε λεπτομέρεια είναι σωστή.
Μιλάμε για πολύ focus,χάνεται η μπάλα.Απλά δεν επαναλαμβάνω βασικά πράγματα,θεωρώ ότι ο άλλος τα ξέρει τα βασικά και τα γράφω χωρίς περιστροφές όπως πραγματικά είναι.
Εδώ πολλοί ξεκινούν από λαθεμένες θεωρίες και ό,τι δεν ταιριάζει με τη θεωρία τους αρνούνται την ύπαρξή του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι κοινό έχουν Τσεχία,Ταϋλάνδη,Κούβα?Νόμιμη πορνεία προφανώς.
Τι κοινό έχουν Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία?Παράνομη πορνεία προφανώς.Για αυτό δε θα βρεις ίδιου στυλ πληροφορίες για τις πιο πάνω χώρες.Στοιχειώδη πράγματα.
Αυτά είναι αυτονόητα,πώς  δεν τα καταλαβαίνετε?Δεν μπορείς να κάψεις τις κοπέλες με κριτικές κτλ.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Τι κοινό έχουν Τσεχία,Ταϋλάνδη,Κούβα?Νόμιμη πορνεία προφανώς.
Τι κοινό έχουν Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία?Παράνομη πορνεία προφανώς.Για αυτό δε θα βρεις ίδιου στυλ πληροφορίες για τις πιο πάνω χώρες.Στοιχειώδη πράγματα.
Αυτά είναι αυτονόητα,πώς  δεν τα καταλαβαίνετε?Δεν μπορείς να κάψεις τις κοπέλες με κριτικές κτλ.

Αδιάβαστος!

Στην κούβα η πορνέία είναι απαγορευμενη και κυνηγάτε από ενα σκληρό κουμουνιστικό καθεστώς.
Στην τσεχία προχθές έλεγε ο μαθητής σου (βαλκάνιος) οτι μπουκάραν τα ΕΚΑΜ σε πασιγνωστο privat.
Και στην ελλάδα υποτίθεται οτι η πορνεία δεν απαγορεύεται αλλά απο τις 10.000 πουτάνες ζήτημα να έχουν άδεια οι 50.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τσεχία είναι νόμιμη.

Ουκρανία είναι παράνομη.

Κουβα είναι νόμιμη.

Δε χρειάζονται καν τα links.Αν πας στις χώρες αυτές και κάτσεις πάνω απο μια μέρα καταλαβαίνεις τι παίζει.
Εγώ το έγραψα με βάση προσωπική εντύπωση και όντως έτσι είναι τώρα που τσέκαρα.
Αλλά αυτό είναι αυτονόητο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που λέει το λινκ οτι η πορνεία είναι παράνομη σε Τσεχία,Ταυλάνδη,Κούβα κτλ?Πουθενά.
Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει η λάθος λογική διότι βασικά λένε γιατί δεν πας εκεί που είναι νόμιμη και είναι καλύτερα(Γερμανία,Τσεχία) και πας εκεί που είναι παράνομη και είναι χειρότερα(Πολωνία,Ουκρανία).
Ακριβώς εκεί που είναι χειρότερα εκεί πρέπει να πας.Είναι η αντίστροφη λογική.
Τέλος πάντων λογικότερος είναι αυτός που θα πάει Τσεχία,ακόμη λογικότερος αυτός που θα πάει FKK αλλά ο σοφότερος όλων είναι αυτός που θα μείνει Ελλάδα και θα γαμάει Φυλής.Θα πάρει βραβείο λογικής σίγουρα αφού είναι το καλύτερο value προς money και κίνηση μηδενικού ρίσκου.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
...Maria, who is 36 and insisted that her last name not be published, said she worried about contracting AIDS and forced her clients to use condoms, every time. She is knowledgeable about the disease, having learned about it through the government’s anti-AIDS program, and she was tested twice during a stint in jail last year for prostitution....
Αυτό σου κάνει? Το καταλαβαίνεις ή να στο εξηγήσω?

Για την ελλάδα σου είπα και πρίν.
Υποτίθεται οτι είναι νομιμη, αλλά άδεια έχει 1 πουτάνα στις 1000.
Αυτό σημαίνει οτι όλοι οι λεβέντες που διαβάζουν εδώ και γράφουν κριτικές για την κάθε εκδηδώμενη εντός της χώρας, μποροεί κάποια μέρα να τρέχουν με την πούτσα όρθια στο τμήμα...
Άλλο είναι νόμιμη η πορνεία και άλλο έχω άδεια να την εξασκώ.

Πές εσύ τώρα τα ακαταλαβήστικά σου.
:uglystupid:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για αυτό έγραψα οτι το καλύτερο value προς money είναι η Φυλής και το Μετάξι.Το τόνιζε και ο δημητράκης για αυτό και έχεζε εκεί.
Το προφανές είναι προφανές.Οπου είναι νόμιμη η πορνεία κλείνουν τα μπορδέλα και όπου είναι παράνομη τα ανοίγουν.
Τσεχία,Ταυλάνδη κτλ τις ψοφάνε στις τιμωρίες.Πολωνία τις έχουν στα ώπα ώπα.Αλλά Πολωνία σκάτεψε η φάση λόγω δυτικοποίησης αν και πάντα σκατά ήτανε αφού λόγω καθολικισμού η πορνεία ήταν πάντα παράνομη.
Για αυτό λέω οτι με συμβατική λογική δε θα βγάλετε άκρη.
Χρειαζεται ο πουτσισμος η θεαση απο υψος,οχι η συμβατικη αποψη που προκαλει χασμουρητα.

Γιατί η εναλλακτική αυτού που πάει να γαμήσει Τσεχία δεν είναι να πάει Κούβα.Αλλά να πάει Ουκρανία.Κτλ.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
1
μπορεί να πει κάποιος σαιτς με πουτάνες στην ουκρανία που να μην έχει σκαμερς; στο έχει  7αρια με 1200 γριβνια. Too good to be true.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Τσάμπα περιμένετε για σοβαρή απάντηση σε ουσιώδη θέματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom