Υπαρχει και η αλλη κατηγορια που συνδυαζει και τα δυο.Υπενθυμίζω υπάρχουν δύο κατηγορίες.Οι Love-Tourists και οι Sex-tourists.
Εγώ ως Love-Tourist γράφω με απόλυτη ακρίβεια στρατηγική,μαγαζιά,μέθοδο τα πάντα...Δίνω πληροφορίες..Είπα π.χ. πάνω στο χεχε που να πάει επακριβώς νύχτα στο Κίεβο.
Τους sex-tourists εδώ με εξαίρεση τον kman που δίνει πληροφορίες στον τομέα τους δεν βλέπω να δίνουν και καμία σοβαρή πληροφορία. Ποστάρουν φωτος και απλα λένε ο ένας μπραβο Βαλκανίε μου, μπράβο γαμία μου ο ένας στον άλλο..οκ σας θαυμάσαμε πως βρήκατε ωραίες πουτάνες Κανά μαγαζί,τηλέφωνο,μέρος κλπ έχετε να μας δώσετε?
Διακρινω ειρωνεια και παλι για τις πουτανες , φυσικα θα βαλουμε φωτο ... το site αυτον τον σκοπο εχει κυριως μαζι με κριτικες και πληροφοριες. Εχω απαντησει σε δεκαδες πμ που μου εχουν στειλει τον τελευταιο μηνα για Κισιναου και Οδησσο , τηλεφωνα για πληρωμενο ,τιμες , μαγαζια για γκομενες που γινεται παιχνιδι οπως το Granat και αλλα.
Δυο τρεις εχουν παρει και ηταν ετσι οπως τους το ειχα γραψει , η ιδια γκομενα αφου την ειχα βαλει φωτο εδω μεσα και την ειχανε δει και στην ιδια ακριβως τιμη.