Οχι,αφού σου είπα οτι τα εννιάρια,δεκάρια δεν είναι διαθέσιμα.Εννιάρι είναι η γκόμενα που άμα της μιλήσεις είκοσι λεπτά έχεις χύσει στο παντελόνι σου και δεκάρι στην καλύτερη βλέπεις μια φορά το χρόνο αν είσαι τυχερός.
Το παραπανω ειναι ο απόλυτος ορισμος του 9 και του 10.Για να ξέρουμε για τι μιλαμε.
Το 9 και το 10,δεν είναι προσβασιμο σε πορνοτουριστες.
Εγω σε διάστημα 6 μηνων καταφερα 2 Σλοβάκες(για τη μια Σλοβακα πηγαινα Πράγα-Μπρατισλαβα και γενικά της έδειξα ότι το θέλω ΠΟΛΥ) και 1 Τσέχα 9αρια,μόνο οταν εγινα μόνιμος κάτοικος Πράγας με μοναδικη καθημερινή απασχόληση,γυμναστήριο και πως θα γαμησω.
Με χρήμα στην τσεπη,χρόνο,καλο αμαξι και συνεχή αυτοβελτίωση.
Ο Β.Π. δεν έχει παίξει Ουκρανία! Αν το κάνει πιστευω πως θα έχει τη δικιά μου τύχη πριν 2 χρόνια... Δηλαδή σε όλη τη δυτική Ουκρανία δεν θα μπορεί να ανοίξει ούτε έναν διάλογο με γκόμενα!
Έχω πάει φίλε Glock,επαρχία δεν εχω πάει..
Έχω γράψει οτι πήγα απροετοίμαστος και αν και γάμησα,ηταν το χειροτερο σε αποδοση πορνοταξίδι μου.
Δεν είχα διαβάσει καλά τα thread(οπως π.χ.έκανα πριν πάω Πολωνία).
Ας πω και μερικά πράγματα για το "πακέτο"..
Με στεναχωρει που εχουν ερθει Πραγα κάποια μελη και δεν εχουν αναφερθεί στην εμπειρια.Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιους δε βγήκε το παίγνιο,έχουν γίνει και τραγελαφικα περιστατικά,αλλά ρε τύποι,ποτε δε θα σας εξεθετα ονομαστικά.
Βγειτε τουλαχιστον και πειτε οτι έχουν βάσει όσα λέω και σε τι μουνια σας ειχα κοντά.
"Πακέτο" λοιπόν..
Ας υποθέσουμε ότι υπαρχει μια καλή βαση.Το σημαντικό είναι να ρίχνεις δουλεια.Από το να κανεις καμάκι σε καμμενες περιπτωσεις,τύπου είμαι Λονδινο,φεύγει πτηση για Αυστραλία,δεν πρόκειται να γαμήσω μια που φεύγει σε μία ώρα στην αλλη ακρη της γης,αλλά θα την φλερταρω.Για να εχω επικαιρο το φλερτ,γιατί η εξάσκηση κανει τον μαστορα,γιατι έτσι ασούμε και επειδή ειμαστε Βαλκανιοι Πουτσαραδες
9άρια,10άρια..
Θα το γραψω για πολλοστή φορα..
Δουλεια τύποι.Θα σας πω ένα παράδειγμα.
Μουνί μπορείς να γνωρίσεις,ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας σου πριν βγεις για το περιπτερο.
Ειστε 24/7 στην πενα,γαμάτοι και αερατοι;
Όταν πεθάνετε στο μαρμαρο τι θα γράφει:
-"Εραστής"
-"Τον ήξεραν όλοι οι πακεταδες της Αθηνας"
-"Solo πουτανες"
Δική μας επιλογη είναι πως θα μας δει μια γυναίκα.
Εμεις το ορίζουμε.
Να σας πω και ενα άλλο παράδειγμα.Εγώ το εχω πανευκολο και κουρεύομαι μόνος χρόνια τωρα.
Μία φορά τη βδομαδα.
Ο λογος;
Να φαινομαι φρεσκοκουρεμένος ΠΑΝΤΑ.
Να πάθω τροχαιο,να με πάει το ΕΚΑΒ στα επειγοντα και να πει η νοσοκομα:"Πω,αυτος είναι σαν να βγήκε πρώτο ραντεβου με γκομενα"
Όλα αυτα όμως δεν πρεπει να γίνουν με καταναγκασμό.
Πρέπει να τα θέλουμε.
Δεν ξερω αν με πιάνετε τύποι;
Καθε μέρα μάχιμοι,δεν αφήνουμε τίποτα στην τυχη,η αυτοβελτιωση δινει αυτοπεποίθηση,η αυτοπεποίθηση μας κάνει θελκτικους και μετά ολα παιρνουν το δρομο μόνα τους.
Υ.Γ.Αρχηγε έλα Μόναχο Oktoberfest.
Αν δεν έρθεις θα έρθω εγω κάποια στιγμη στην πολη σου.