Συνήθως φτιάχνεις χαρέμι σε μια βδομάδα από τα κλαμπ οπότε κρατάς τις καλές.Μιλάμε μόνο εμφανισιακά γιατί στο σεξ οι Ουκρανές δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εκτός από το γλυφοκώλι που κάνουν καλά.
Φίλε kman,
Επειδή ξερεις από παιχνίδι κ είσαι σκεπτόμενος, θα σου πω την οπτική μου. Θα ξεκινήσω από κάποια πράγματα ως δεδομένα που νομίζω θα συμφωνήσουμε:
Βασική αρχή του PUA:
1. Attraction is not a choice (δηλ δεν στοχεύομαι μας διαλέξει η γκόμενα αλλά να καβλώσει με την πάρτη μας, δηλάδη να βγάινει από μέσα της όχι να το επιλέγει).
2. Για να γίνει καλό γαμήσι θές εκτός από το atraction και comfort.
3. Μετά το γαμήσι ανταμείβουμε τη γκόμενα με συναισθματική επιβράβευση.
Περι σλάβων συγκεκριμένα, αυτά που έχω δει εγώ είναι τα εξής (νομίζω θα συμφνωήσουμε):
2α. Είναι πολύ θερμές γυναίκες, αμα γουστάρουν κάποιον δεν υπολογίζουν τίποτα. Και πάλι από ότι έχω δει, στο γαμήσι είναι φωτιά.
2β. Έχουν την εξής κοινωνική άντιληψη σε ισχυρό βαθμό: αν κάνουν σεξ με άντρα του κάνουν χάρη αρα αυτός πρέπει να δώσει κάτι πίσω (σχέση, αφοσίωση, λεφτα κτλ) κάτι από όλα αυτά.
Αρχικά θα συμφωνήσω ότι στρατηγικές με υποσχέσεις γάμου κτλ. είναι καθαρά beta και αγνοούν το (1).
Τώρα με βάση αυτά η στρατηγική σου δείχνει τα εξής, δείχνει ισχύ όντως και ανωτερώτητα: Κυριά μου θέλω να σε γαμήσω τώρα δεν θέλω να σπαταλήσω χρόνο, παρτα και φάτον. Δε θες? Πάω σε άλλη. Δηλ. δεν δείχνεις κακομοίρης και μουνόδουλος. Όμως από την άλλη μεριά έχει μειονεκτήματα:
1. Δεν έχεις comfort.
2. Αν το κάνεις έτσι ξερά, το attraction προκύπτει μόνο από τη επίδειξη ισχύος, δηλαδή δεν υπάρχει παιχνίδι.
3. Δεν παίρνει το συναισθηματικό reward μετά το γαμήσι.
Άρα θεωρώ ότι συχνά θα αντιμετωπίζεις κρύο γαμήσι, αν και μπορεί τεχνικά άρτιο, η τέλως πάντων θα είναι χειρότερο από ότι θα μπορούσε να βγάλει η ίδια γκόμενα με καλύτερο παίξιμο.
Τέλος θεωρώ ότι αν χρησιμοποιήσεις πιο πολύ παιχνίδι σε συνδυασμό με το χρήμα μπορεί να βγάλεις λιγότερα γαμήσια αλλά θα είναι πιο ποιοτικά. Δηλ, θεωρώ ότι οι ίδιες γκόμενες θα σου δώσουν πολύ καλύτερα γαμήσια και λιγότερα λεφτά θα χαλάσεις.
Εγώ από την άλλη έως τώρα χρησιμοποιούσα ξερό παιχνίδι μόνο με κεράσμα ασήμαντης αξίας. Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα αλλά ειδικά για Ουκρανία θέλω θα σκεφτώ τρόπους να εισάγω και κάπως το χρήμα για να αυξήσω την ποσότητα και να χτυπήσω 9άρια και 10άρια. Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε ιδεά μου πεις για αυτό.