Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Άλλο κοινωνικος κύκλος τύπε και άλλο να σκυλογαμιουνται αριστερα και δεξια και μάλιστα στα φανερα.

Εγώ έχω φιλες που δεν τις έχω γαμήσει,ούτε τέθηκε ποτέ τέτοιο θεμα.
Τις σχέσεις μου παντα τις αφηνα λάσκα να έχουν συναναστροφες με όποιον ήθελαν,αλλά τσέκαρα.Και όποιος ήθελε κάτι παραπάνω,του έκοβαν τη φόρα αυτές και αν δεν πειθαρχουσε έκανα ότι χρειζοταν.

Οι γυναίκες σημερα είναι ανεξαρτητες,είναι καθημερινα σε μεικτο εργασιακο χωρο,κ.λ.π.
Τι θες να κανουμε δηλαδη να τις έχουμε σαν ζώα όπως οι μαλάκες οι μουσουλμανοι;

ε ναι αν δεν φτάσουμε στα άκρα δεν θα πετύχουμε απολύτως τίποτα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Άλλο κοινωνικος κύκλος τύπε και άλλο να σκυλογαμιουνται αριστερα και δεξια και μάλιστα στα φανερα.

Εγώ έχω φιλες που δεν τις έχω γαμήσει,ούτε τέθηκε ποτέ τέτοιο θεμα.
Τις σχέσεις μου παντα τις αφηνα λάσκα να έχουν συναναστροφες με όποιον ήθελαν,αλλά τσέκαρα.Και όποιος ήθελε κάτι παραπάνω,του έκοβαν τη φόρα αυτές και αν δεν πειθαρχουσε έκανα ότι χρειζοταν.

Οι γυναίκες σημερα είναι ανεξαρτητες,είναι καθημερινα σε μεικτο εργασιακο χωρο,κ.λ.π.
Τι θες να κανουμε δηλαδη να τις έχουμε σαν ζώα όπως οι μαλάκες οι μουσουλμανοι;
Ξερεις τι κερατο πεφτει στα κρυφα; Θα συμφωνουσα με το παραπανω που εγραψες αν δεν επεφτε καργα κερατο.

Εχουμε φαει το παραμυθι της ασπρομαυρης ελληνικης ταινιας του 60 που η γυναικα πρωτοεμπαινε μαζικα στο χωρο της εργασιας και μας εδειχναν οι πετυχημενες κωμωδιες της εποχης τη γραμματεα να βαζει καρφιτσες στη φουστα της για να αποτρεψει τα χουφτωματα των προισταμενων.

Ανεξαρτησια, συναναστροφες, γνωριμιες με το αντιθετο φυλο -> σεξ.

Αυτο οριζει η φυση, αυτο εγινε.

Δε μπορεις να διαχωρισεις την κοινωνικη υποσταση του ανθρωπου απο την ερωτικη. Ειναι ψεμα. Το εχεις διαπιστωσει απο τη...σκοτεινη πλευρα.

Η δικη μου αποψη δεν ειναι οτι πρεπει να αναιρεσουμε τη χειραφετηση των γυναικων. Εμεις οι αντρες πρεπει να προσαρμοστουμε στην πραγματικοτητα γιατι εχουμε μεινει πολυ πισω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ε ναι αν δεν φτάσουμε στα άκρα δεν θα πετύχουμε απολύτως τίποτα
Εχω μιλησει για τον ελευθεριακο εθνικισμο ως αντιδοτο στο προβλημα ανδρικης αγαμιας και δημογραφικης καταρρευσης της Ελλαδας. Προβληματα πολυ σοβαρα, με βαρυτερες συνεπειες απο τα οικονομικα που κυριαρχουν στο δημοσιο διαλογο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ξερεις τι κερατο πεφτει στα κρυφα; Θα συμφωνουσα με το παραπανω που εγραψες αν δεν επεφτε καργα κερατο.

Κανεις δεν είναι σιγουρος ότι δεν έχει φαει κερατο,αλλά αυτό που γραφεις είναι ισοπεδωτικό.

Η χειραφέτηση των γυναικων δεν συνεπάγεται απαραιτητα ότι κερατώνουν.
Εγω από την θεση ισχύος του άντρα,μπορώ να σου πω ότι τα διαστηματα 20-22,25-26,5 και 28-31 είχα σχεσεις χωρις να κερατώσω και ας είχα δεκάδες ευκαιρίες και ας εμπαινα στο bou και εβλεπα τα city tours και τα call girls να ερχονται.

Δεν ειμαστε ζωα Δούκα,υπάρχουν φορές που και εμεις καλύπτουμε τις γυναικες μας και αυτες εμάς.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κανεις δεν είναι σιγουρος ότι δεν έχει φαει κερατο,αλλά αυτό που γραφεις είναι ισοπεδωτικό.

Εγω από την θεση ισχύος του άντρα,μπορώ να σου πω ότι τα διαστηματα 20-22,25-26,5 και 28-31 είχα σχεσεις χωρις να κερατώσω και ας είχα δεκάδες ευκαιρίες και ας εμπαινα στο bou και εβλεπα τα city tours και τα call girls να ερχονται.

Δεν ειμαστε ζωα Δούκα,υπάρχουν φορές που και εμεις καλύπτουμε τις γυναικες μας και αυτες εμάς.

μην εισαι ρομαντικος βαλκανιε το κερατο ειναι δεδομενο  :woldman:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Νιωθω μαλακας να πω στη συντροφο μου οτι δε με ενοχλει να φλερταρει λιγο με αντρες οταν δεν ειμαι μπροστα αρκει να μην το παει παρακατω.  Νιωθω σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου οταν κατηγοριοποιω ως αθωες συμπεριφορες που ξερω οτι εχουν σεξουαλικο περιεχομενο.

Οχι δεν ειναι 100% το ποσοστο του κερατωματος, ουτε ειναι ολες οι περιοδοι της ζωης ενος ανθρωπου ιδιες. Και σε εμενα εχει συμβει επι μακρο διαστημα να επιθυμω μονο μια γυναικα, οπως εχει συμβει να μη θελω επι μακρο διαστημα να κανω σεξ ή ακόμα και να αυνανιστω.

Ωστοσο οι περισσοτεροι ανθρωποι (και ειδικα οι γυναικες), κατα το μεγαλυτερο μερος της αναπαραγωγικης μας ζωης, εχουμε πολυγαμικες επιθυμιες.

Τα σεξουαλικα ενστικτα επηρεαζουν, χωρις να το θελουμε, καθε ανθρωπινη συνανστροφη. Ολη η κοινωνια θα ηταν διαφορετικη αν ειχαμε διαφορετικα ενστικτα.

Καθε επικοινωνια με το αντιθετο φυλο εχει σεξουαλικο υποβαθρο. Παρατηρεις τι σου αρεσει στον αλλο, αξιολογεις τις πιθανοτητες να σου κατσει, προσαρμοζεις ασυνειδητα τη γλωσσα του σωματος και τη φωνη σου.

Θα μπορουσαμε να πουμε οτι καθε γνωριμια αναμεσα σε αντρα και γυναικα που ελκονται ερωτικα εξελισσεται φυσικα προς ενα τελικο σταδιο που ειναι η σεξουαλικη επαφη. Οι παραγοντες που διακοπτουν ή παγωνουν την εξελιξη ειναι εξωγενεις.

Οταν ενας ανθρωπος δρα ανεξαρτητα μεσα στην κοινωνια και κανει γνωριμιες με το αλλο φυλο ειναι φυσικο επακολουθο ενα ποσοστο αυτων των γνωριμιων να οδηγησει σε σεξ γιατι υπαρχει η ενστικτωδης επιθυμια, η ευκαιρια και η τριβη με τον αλλο. Οταν ο ανθρωπος ειναι εμπειρος κοινωνικα, οπως ειναι ολες οι γυναικες απο μαθητικη ηλικια, τοτε δημιουργουνται μοτιβα συμπεριφορας που κανουν ακομα πιο ευκολη τη μετεξελιξη της γνωριμιας.

Για ποια ακυρωση της κυριαρχιας, εισβολη στην ιδιοκτησια και προσβολη του εγω μιλας; Αυτη που γινεται καθε μερα με υποκινητη συνηθως το θηλυκο;

Αν νιωθεις ετσι αλλα ταυτοχρονα θες να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου θα πρεπει να περιορισεις τη γυναικα σου στις συναναστροφες που επετρεπε στη γιαγια σου ο παππους σου. Διαφορετικα στο 90% περιπτωσεων θα παιζει φλερτακι, πονηρες ματιες, καταπιεσμενες επιθυμιες και σε ενα ποσοστο που αφηνω να το συμπληρωσεις εσυ θα παιζει χαρουμενο απολαυστικο κερατο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Νιωθω μαλακας να πω στη συντροφο μου οτι δε με ενοχλει να φλερταρει λιγο με αντρες οταν δεν ειμαι μπροστα αρκει να μην το παει παρακατω.  Νιωθω σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου οταν κατηγοριοποιω ως αθωες συμπεριφορες που ξερω οτι εχουν σεξουαλικο περιεχομενο.

Οχι δεν ειναι 100% το ποσοστο του κερατωματος, ουτε ειναι ολες οι περιοδοι της ζωης ενος ανθρωπου ιδιες. Και σε εμενα εχει συμβει επι μακρο διαστημα να επιθυμω μονο μια γυναικα, οπως εχει συμβει να μη θελω επι μακρο διαστημα να κανω σεξ ή ακόμα και να αυνανιστω.

Ωστοσο οι περισσοτεροι ανθρωποι (και ειδικα οι γυναικες), κατα το μεγαλυτερο μερος της αναπαραγωγικης μας ζωης, εχουμε πολυγαμικες επιθυμιες.

Τα σεξουαλικα ενστικτα επηρεαζουν, χωρις να το θελουμε, καθε ανθρωπινη συνανστροφη. Ολη η κοινωνια θα ηταν διαφορετικη αν ειχαμε διαφορετικα ενστικτα.

Καθε επικοινωνια με το αντιθετο φυλο εχει σεξουαλικο υποβαθρο. Παρατηρεις τι σου αρεσει στον αλλο, αξιολογεις τις πιθανοτητες να σου κατσει, προσαρμοζεις ασυνειδητα τη γλωσσα του σωματος και τη φωνη σου.

Θα μπορουσαμε να πουμε οτι καθε γνωριμια αναμεσα σε αντρα και γυναικα που ελκονται ερωτικα εξελισσεται φυσικα προς ενα τελικο σταδιο που ειναι η σεξουαλικη επαφη. Οι παραγοντες που διακοπτουν ή παγωνουν την εξελιξη ειναι εξωγενεις.

Οταν ενας ανθρωπος δρα ανεξαρτητα μεσα στην κοινωνια και κανει γνωριμιες με το αλλο φυλο ειναι φυσικο επακολουθο ενα ποσοστο αυτων των γνωριμιων να οδηγησει σε σεξ γιατι υπαρχει η ενστικτωδης επιθυμια, η ευκαιρια και η τριβη με τον αλλο. Οταν ο ανθρωπος ειναι εμπειρος κοινωνικα, οπως ειναι ολες οι γυναικες απο μαθητικη ηλικια, τοτε δημιουργουνται μοτιβα συμπεριφορας που κανουν ακομα πιο ευκολη τη μετεξελιξη της γνωριμιας.

Για ποια ακυρωση της κυριαρχιας, εισβολη στην ιδιοκτησια και προσβολη του εγω μιλας; Αυτη που γινεται καθε μερα με υποκινητη συνηθως το θηλυκο;

Αν νιωθεις ετσι αλλα ταυτοχρονα θες να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου θα πρεπει να περιορισεις τη γυναικα σου στις συναναστροφες που επετρεπε στη γιαγια σου ο παππους σου. Διαφορετικα στο 90% περιπτωσεων θα παιζει φλερτακι, πονηρες ματιες, καταπιεσμενες επιθυμιες και σε ενα ποσοστο που αφηνω να το συμπληρωσεις εσυ θα παιζει χαρουμενο απολαυστικο κερατο.

με κάλυψες απόλυτα με τα λεγόμενα σου γι' αυτό έκανα και like  :hi:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Συνήθως φτιάχνεις χαρέμι σε μια βδομάδα από τα κλαμπ οπότε κρατάς τις καλές.Μιλάμε μόνο εμφανισιακά γιατί στο σεξ οι Ουκρανές δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εκτός από το γλυφοκώλι που κάνουν καλά.

Φίλε kman,

Επειδή ξερεις από παιχνίδι κ είσαι σκεπτόμενος, θα σου πω την οπτική μου. Θα ξεκινήσω από κάποια πράγματα ως δεδομένα που νομίζω θα συμφωνήσουμε:

Βασική αρχή του PUA:
1. Attraction is not a choice (δηλ δεν στοχεύομαι μας διαλέξει η γκόμενα αλλά να καβλώσει με την πάρτη μας, δηλάδη να βγάινει από μέσα της όχι να το επιλέγει).
2. Για να γίνει καλό γαμήσι θές εκτός από το atraction και comfort.
3. Μετά το γαμήσι ανταμείβουμε τη γκόμενα με συναισθματική επιβράβευση.

Περι σλάβων συγκεκριμένα, αυτά που έχω δει εγώ είναι τα εξής (νομίζω θα συμφνωήσουμε):
2α. Είναι πολύ θερμές γυναίκες, αμα γουστάρουν κάποιον δεν υπολογίζουν τίποτα. Και πάλι από ότι έχω δει, στο γαμήσι είναι φωτιά.
2β. Έχουν την εξής κοινωνική άντιληψη σε ισχυρό βαθμό: αν κάνουν σεξ με άντρα του κάνουν χάρη αρα αυτός πρέπει να δώσει κάτι πίσω (σχέση, αφοσίωση, λεφτα κτλ) κάτι από όλα αυτά.

Αρχικά θα συμφωνήσω ότι στρατηγικές με υποσχέσεις γάμου κτλ. είναι καθαρά beta και αγνοούν το (1).

Τώρα με βάση αυτά η στρατηγική σου δείχνει τα εξής, δείχνει ισχύ όντως και ανωτερώτητα: Κυριά μου θέλω να σε γαμήσω τώρα δεν θέλω να σπαταλήσω χρόνο, παρτα και φάτον. Δε θες? Πάω σε άλλη. Δηλ. δεν δείχνεις κακομοίρης και μουνόδουλος. Όμως από την άλλη μεριά έχει μειονεκτήματα:
1. Δεν έχεις comfort.
2. Αν το κάνεις έτσι ξερά, το attraction προκύπτει μόνο από τη επίδειξη ισχύος, δηλαδή δεν υπάρχει παιχνίδι.
3. Δεν παίρνει το συναισθηματικό reward μετά το γαμήσι.

Άρα θεωρώ ότι συχνά θα αντιμετωπίζεις κρύο γαμήσι, αν και μπορεί τεχνικά άρτιο, η τέλως πάντων θα είναι χειρότερο από ότι θα μπορούσε να βγάλει η ίδια γκόμενα με καλύτερο παίξιμο.

Τέλος θεωρώ ότι αν χρησιμοποιήσεις πιο πολύ παιχνίδι σε συνδυασμό με το χρήμα μπορεί να βγάλεις λιγότερα γαμήσια αλλά θα είναι πιο ποιοτικά. Δηλ, θεωρώ ότι οι ίδιες γκόμενες θα σου δώσουν πολύ καλύτερα γαμήσια και λιγότερα λεφτά θα χαλάσεις.

Εγώ από την άλλη έως τώρα χρησιμοποιούσα ξερό παιχνίδι μόνο με κεράσμα ασήμαντης αξίας. Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα αλλά ειδικά για Ουκρανία θέλω θα σκεφτώ τρόπους να εισάγω και κάπως το χρήμα για να αυξήσω την ποσότητα και να χτυπήσω 9άρια και 10άρια. Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε ιδεά μου πεις για αυτό.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μπα,όχι αυτός ο κωλοφεμινισμός έχει κάνει πολλή ζημιά.Σου λέει η άλλη θα γαμιέμαι με τον ψωλαρά και το μπάρμαν μέχρι τα 30 και μετά θα βρω κανά φραγκάτο να παντρευτώ για να τον χωρίσω μετά τα 40,να του φάω τα λεφτά και να πηδιέμαι με Αράπηδες,σφίχτες,κηπουρούς και ό,τι θέλω.
Εχουν πολλά δικαιώματα οι γυναίκες στις δυτικές χώρες βασικά λόγω των ανδρών που είναι white knights και δε γαμούν και δέρνουνε όπως οι Σλάβοι.
Είναι βέβαια και οι Δυτικές πολύ σκληρότερες και δυνατές από τις Σλάβες σιγά μην άφηναν Πολωνούς και Ρώσους να τις έχουν σαν κουτάβια.
καπως ετσι αλλα οχι ακριβως..
Οι οποιες αλλαγες εχουν συμβει σε καποιες κοινωνιες ειτε αφορουν την γυναικα,ειτε την αποδοχη των πουστηδων,σε οτι αλλο σχετικο,οφειλονται αποκλειστικα στις ιδιες τις γυναικες..Οταν η μητερα σταματησε να ειναι ο θεματοφυλακας των παραδοσεων κ επετρεψε στην κορη της να "παρανομει",οταν αρχισε να την καλυπτει για τις "παρανομιες" της,οταν τεχνηεντως κ εμμεσως σταματησε να συνενει στην επαναφορα στην ταξη μεσω επιβολης ποινων,τοτε γαμηθηκε η φαση.Γιατι εκ παραλληλου απαγορεψε κ στον γιο της να σπαει τα μουτρα της αδελφης του.Οπως επετρεψε στον γιο της να ειναι αρχικα κρυφοπουστας κ πλεον κραγμενος καραπουσταρος.Στις χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ με την ισοπεδωτικη τακτικη που εξασκουσε ο καθε μουρλος δικτατορας στο συνολο του πληθυσμου,οι διαφορετικες εθνοτητες,φυλες,κοινωνικες ομαδες,συσπειρωθηκαν για να επιβιωσουν.Τιποτε δεν αλλαξε στις σχεσεις των μελων τους.Επιφανειακα μπορει να ειχαν γυναικα προισταμενο στο εργοστασιο.Το βραδυ την ισιωναν για τις πρωινες παπαριες της.Και εκεινη το δεχοταν γιατι αν δημιουργουσε θεμα θα αποβαλλοταν απο την φυλη της κ ταυτοχρονα καμια αλλη φυλη δεν θα την δεχοταν στις ταξεις της.Οι αντρες νομιζουν οτι κανουν κουμαντο.Κουνια που σας κουναγε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε kman,

Επειδή ξερεις από παιχνίδι κ είσαι σκεπτόμενος, θα σου πω την οπτική μου. Θα ξεκινήσω από κάποια πράγματα ως δεδομένα που νομίζω θα συμφωνήσουμε:

Βασική αρχή του PUA:
1. Attraction is not a choice (δηλ δεν στοχεύομαι μας διαλέξει η γκόμενα αλλά να καβλώσει με την πάρτη μας, δηλάδη να βγάινει από μέσα της όχι να το επιλέγει).
2. Για να γίνει καλό γαμήσι θές εκτός από το atraction και comfort.
3. Μετά το γαμήσι ανταμείβουμε τη γκόμενα με συναισθματική επιβράβευση.

Περι σλάβων συγκεκριμένα, αυτά που έχω δει εγώ είναι τα εξής (νομίζω θα συμφνωήσουμε):
2α. Είναι πολύ θερμές γυναίκες, αμα γουστάρουν κάποιον δεν υπολογίζουν τίποτα. Και πάλι από ότι έχω δει, στο γαμήσι είναι φωτιά.
2β. Έχουν την εξής κοινωνική άντιληψη σε ισχυρό βαθμό: αν κάνουν σεξ με άντρα του κάνουν χάρη αρα αυτός πρέπει να δώσει κάτι πίσω (σχέση, αφοσίωση, λεφτα κτλ) κάτι από όλα αυτά.

Αρχικά θα συμφωνήσω ότι στρατηγικές με υποσχέσεις γάμου κτλ. είναι καθαρά beta και αγνοούν το (1).

Τώρα με βάση αυτά η στρατηγική σου δείχνει τα εξής, δείχνει ισχύ όντως και ανωτερώτητα: Κυριά μου θέλω να σε γαμήσω τώρα δεν θέλω να σπαταλήσω χρόνο, παρτα και φάτον. Δε θες? Πάω σε άλλη. Δηλ. δεν δείχνεις κακομοίρης και μουνόδουλος. Όμως από την άλλη μεριά έχει μειονεκτήματα:
1. Δεν έχεις comfort.
2. Αν το κάνεις έτσι ξερά, το attraction προκύπτει μόνο από τη επίδειξη ισχύος, δηλαδή δεν υπάρχει παιχνίδι.
3. Δεν παίρνει το συναισθηματικό reward μετά το γαμήσι.

Άρα θεωρώ ότι συχνά θα αντιμετωπίζεις κρύο γαμήσι, αν και μπορεί τεχνικά άρτιο, η τέλως πάντων θα είναι χειρότερο από ότι θα μπορούσε να βγάλει η ίδια γκόμενα με καλύτερο παίξιμο.

Τέλος θεωρώ ότι αν χρησιμοποιήσεις πιο πολύ παιχνίδι σε συνδυασμό με το χρήμα μπορεί να βγάλεις λιγότερα γαμήσια αλλά θα είναι πιο ποιοτικά. Δηλ, θεωρώ ότι οι ίδιες γκόμενες θα σου δώσουν πολύ καλύτερα γαμήσια και λιγότερα λεφτά θα χαλάσεις.

Εγώ από την άλλη έως τώρα χρησιμοποιούσα ξερό παιχνίδι μόνο με κεράσμα ασήμαντης αξίας. Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα αλλά ειδικά για Ουκρανία θέλω θα σκεφτώ τρόπους να εισάγω και κάπως το χρήμα για να αυξήσω την ποσότητα και να χτυπήσω 9άρια και 10άρια. Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε ιδεά μου πεις για αυτό.

Υπερτιμάς τον εαυτό σου.Εννιάρια και δεκαρια είναι αδύνατο να χτυπήσεις στην Ουκρανία σαν τουρίστας διότι τις έχουν Ουκρανοί που αξίζουν 10 φορές περισσότερο από εσένα.(net worth)
Η μάχη γίνεται για τα οχτάρια αφού εφτάρια βγάζεις και τζάμπα θεωρητικά και έχει πολλά.
Το comfort που λες είναι εξασφαλισμένο με το κυριλέ μαγαζί που πας τη γκόμενα.Το περιβάλλον και η κυρίλα παίζουν τεράστιο ρόλο Ουκρανία.Το attraction είναι το καθαρό κασέρι και τα δώρα.Οι Ουκρανές καυλώνουν με κασέρι και δώρα.
Το σεξ,το fun,το παίγνιο θεωρούνται δουλειά της γκόμενας.Στις σλαβικές χώρες το παιχνίδι το κάνουν οι γκόμενες για να διασκεδάζεις,σε εσένα ανήκει ο ρόλος του provider,να βάζεις καύσιμα στη διασκέδαση.Συνεπώς ο βαθμός διασκέδασης που απολαμβάνεις είναι ευθέως ανάλογος της ποσότητας κασεριού που διαθέτεις.Και καλή γκόμενα να βρεις με λίγο κασέρι θα είναι ξινή και σπασαρχίδω ενώ με πολύ θα κάνει όλα τα γούστα και θα είναι τρισευτυχισμένη.
Το reward μετά το γαμήσι είναι για εσένα που άδειασες τα αρχίδια σου και έριξες έναν ωραίο πούτσο.Δεν είσαι υποχρεωμένος να παράσχεις οργασμό ή γλυφομούνι στη γκόμενα,μπορεί να αυτοικανοποιηθεί μόνη της.Το reward της γκόμενας είναι το παραδάκι που της δημιουργεί απόλυτη συναισθηματική πλήρωση δηλαδή φτιάχνεται κανονικά αφού στο μυαλό της ο πούτσος σου χύνει χρυσό και απλώς χρειάζεται να μαλάζει τη χρυσή αγελάδα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Υπερτιμάς τον εαυτό σου.Εννιάρια και δεκαρια είναι αδύνατο να χτυπήσεις στην Ουκρανία σαν τουρίστας διότι τις έχουν Ουκρανοί που αξίζουν 10 φορές περισσότερο από εσένα.(net worth)
Η μάχη γίνεται για τα οχτάρια αφού εφτάρια βγάζεις και τζάμπα θεωρητικά και έχει πολλά.
Το comfort που λες είναι εξασφαλισμένο με το κυριλέ μαγαζί που πας τη γκόμενα.Το περιβάλλον και η κυρίλα παίζουν τεράστιο ρόλο Ουκρανία.Το attraction είναι το καθαρό κασέρι και τα δώρα.Οι Ουκρανές καυλώνουν με κασέρι και δώρα.
Το σεξ,το fun,το παίγνιο θεωρούνται δουλειά της γκόμενας.Στις σλαβικές χώρες το παιχνίδι το κάνουν οι γκόμενες για να διασκεδάζεις,σε εσένα ανήκει ο ρόλος του provider,να βάζεις καύσιμα στη διασκέδαση.Συνεπώς ο βαθμός διασκέδασης που απολαμβάνεις είναι ευθέως ανάλογος της ποσότητας κασεριού που διαθέτεις.Και καλή γκόμενα να βρεις με λίγο κασέρι θα είναι ξινή και σπασαρχίδω ενώ με πολύ θα κάνει όλα τα γούστα και θα είναι τρισευτυχισμένη.

Φίλε kman,

Από ότι καταλαβαίνω παίζεις ακριβώς όπως οι ντόπιοι, και εκμεταλλέυσαι τα social values που είναι όπως ακριβώς τα λες. Τα έχεις πιάσει 100%. Δεν είναι κακό παιχνίδι, πιστέυω καλυτερο από το 95% των ξένων.

Ομως το όλο νόημα του παιχνιδιού είναι να κάνεις τη γκόμενα να υπερβεί τις κοινωνικές αυτές αντιλήψεις. Να "ελέξεις" δηλ. το υποδυνέιδητο της. Όταν το καταφέρεις αυτό βρίσκεσαι και πάνω από τους ντόπιους.

Θα σου πω όμως το εξής: έχω μετανιώσει εγώ περιπτώσεις που αρνήθηκα σπονσοριλίκι και το έπαιζα σκληρός 100% και ή έχασα γαμήσι ή μου βγήκε η παναγιά. Οπότε χρειάζεται μια μέση οδό.

Το reward μετά το γαμήσι είναι για εσένα που άδειασες τα αρχίδια σου και έριξες έναν ωραίο πούτσο.Δεν είσαι υποχρεωμένος να παράσχει οργασμό ή γλυφομούνι στη γκόμενα,μπορεί να αυτοικανοποιηθεί μόνη της.Το reward της γκόμενες είναι το παραδάκι που της δημιουργεί απόλυτη συναισθηματική πλήρωση δηλαδή φτιάχνεται κανονικά αφού στο μυαλό της ο πούτσο ς σου χύνει χρυσό και απλώς χρειάζεται να μαλάζει τη χρυσή αγελάδα.

Αν θες, δοκίμασε μια φορά να κάνεις ενα καλό γλειφομούνι σε γκόμενα και θα δείς πως θα απογειωθεί το γαμήσι της. Ακριβώς επειδή δεν τα κάνουν αυτά οι Σλάβοι, παθαίνουν μουνόπλακα οι γκόμενες. Εγώ τα κάνω αυτά επειδή γουστάρω και είναι απίστευτη κάβλα για μένα να κάνω τη γκόμενα να χύνει, αλλά περι ορέξεως.... Επίσης, αν χύσει η γκόμενα μία στα προκαταρτικά, μετά πιθανόν (ανάλογα τη γκόμενα) να έχει πολλαπλούς οργασμούς και να γίνει υπερπαραγωγή το γαμήσι.

Σε κάθε περιπτωση θεωρώ τη συζήτησή μας ενδιαφέρουσα και παραγωγική.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε kman,

Από ότι καταλαβαίνω παίζεις ακριβώς όπως οι ντόπιοι, και εκμεταλλέυσαι τα social values που είναι όπως ακριβώς τα λες. Τα έχεις πιάσει 100%. Δεν είναι κακό παιχνίδι, πιστέυω καλυτερο από το 95% των ξένων.

Ναι,όντως.Αλλά οι ντόπιοι έχουν φοβερά πλεονεκτήματα.Κυρίως ξέρουν να κρατάνε τα γκέμια από τη γκόμενα όταν ξεπεράσει τα όρια.Μόλις πάει να κάνει υπερβάσεις και αρχιδιές την επαναφέρουν σε dt.
Αντίθετα οι ξένοι είναι εύκολος στόχος για τις αδηφάγες Ουκρανές,τους ξεκοκαλίζουν ανετότατα και πετάνε τα κόκκαλα.
Βέβαια οι ντόπιοι τις ξέρουν γιατί είναι δικές τους.Ενας Πολωνός γαμάει ανετότατα Ουκρανία,ένας Ρώσος γαμάει χαλαρά Λευκορρωσία και ένας Σέρβος ξεσκίζει Ρωσίδες άνετα.Για τους Σλάβους είναι γενικά πολύ εύκολα και τα διασλαβικά γαμήσια δίνουν και παίρνουν για αυτό και βλέπεις τόσες πολλές επιμιξίες.(μαμά Ουκρανέζα,πατέρας Ρώσος,παππούς Πολωνός,γιαγιά Λευκορρωσίδα κτλ) είναι συνηθισμένοι συνδυασμοί.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δεν είσαι υποχρεωμένος να παράσχεις οργασμό ή γλυφομούνι στη γκόμενα,μπορεί να αυτοικανοποιηθεί μόνη της.Το reward της γκόμενας είναι το παραδάκι που της δημιουργεί απόλυτη συναισθηματική πλήρωση δηλαδή φτιάχνεται κανονικά αφού στο μυαλό της ο πούτσος σου χύνει χρυσό και απλώς χρειάζεται να μαλάζει τη χρυσή αγελάδα.
προσκυνω..
Δυο θεμελιωδεις κανονες που ισχυουν σε ολο τον πλανητη.
Τα 10αρια ειναι απλησιαστα οσο ειναι 10αρια.
Δεν υφισταται 10αρι ελευθερας βοσκης.
Ουτε μαντρωμενη στον αχυρωνα του χλιμιντζουρα.
Ο επομενος κανονας καλο ειναι να εφαρμοζεται κ στις υπολοιπες κυριες της οικουμενης.
Με τις προ μονο χανεις.
Με τις λοιπες αν κινηθεις ισοτιμα ή μουνοδουλικα ενοργοποιειται ο μηχανισμος της απαξιωσης κ στο τελος κλαις με μαυρο δακρυ.
Οτι κ αν εχεις κανει,οτι κ αν κανεις,δεν το σωζεις..
Οποιος διαφωνει να σηκωσει το χερι.
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ κ ακολουθω πιστα τις οδηγιες του πλεον

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Σλαβες διαμορφώθηκαν με φυσική επιλογή.Οι χώρες αυτές πέρασαν τόσους πολέμους,λιμους και θεομηνιες που οι ρομαντικές Σλαβες πέθαναν και αυτές που στηριχτηκαν σε άντρες οικονομικά επιβιωσαν και μεταβιβαζουν τα επιτυχημένα τους γονίδια στις επόμενες γενεες.
Για τους ίδιους λόγους επικρατησαν οι σβερκοι στις σλαβικες χώρες στους άντρες ήταν αυτοί που εδερναν τους άλλους,επιβιωναν και γαμουσαν.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Φίλε kman,

Ομως το όλο νόημα του παιχνιδιού είναι να κάνεις τη γκόμενα να υπερβεί τις κοινωνικές αυτές αντιλήψεις. Να "ελέξεις" δηλ. το υποδυνέιδητο της. Όταν το καταφέρεις αυτό βρίσκεσαι και πάνω από τους ντόπιους.

Θα σου πω όμως το εξής: έχω μετανιώσει εγώ περιπτώσεις που αρνήθηκα σπονσοριλίκι και το έπαιζα σκληρός 100% και ή έχασα γαμήσι ή μου βγήκε η παναγιά. Οπότε χρειάζεται μια μέση οδό.

Αν θες, δοκίμασε μια φορά να κάνεις ενα καλό γλειφομούνι σε γκόμενα και θα δείς πως θα απογειωθεί το γαμήσι της. Ακριβώς επειδή δεν τα κάνουν αυτά οι Σλάβοι, παθαίνουν μουνόπλακα οι γκόμενες. Εγώ τα κάνω αυτά επειδή γουστάρω και είναι απίστευτη κάβλα για μένα να κάνω τη γκόμενα να χύνει, αλλά περι ορέξεως.... Επίσης, αν χύσει η γκόμενα μία στα προκαταρτικά, μετά πιθανόν (ανάλογα τη γκόμενα) να έχει πολλαπλούς οργασμούς και να γίνει υπερπαραγωγή το γαμήσι.

Σε κάθε περιπτωση θεωρώ τη συζήτησή μας ενδιαφέρουσα και παραγωγική.
αν με αυτην μεθοδολογια ή οποια αλλη στοχευεις σε κατι που δεν μπορεις να κερδισεις με το κασερι,εχει μια λογικη.
Αν μιλαμε για καταδρομικη,ποιος ο λογος?

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Ναι,όντως.Αλλά οι ντόπιοι έχουν φοβερά πλεονεκτήματα.Κυρίως ξέρουν να κρατάνε τα γκέμια από τη γκόμενα όταν ξεπεράσει τα όρια.Μόλις πάει να κάνει υπερβάσεις και αρχιδιές την επαναφέρουν σε dt.

Αυτά είναι γνωστά kman, στα άλλα που λέω θα ενδιαφερόμουν για την αποψή σου.

Θα σου βάλω ας πούμε ένα κουιζ: Είναι μια γκόμενα πχ Ουκρανή που γουστάρει κα την έχεις καβλώσει. Πες ότι σου ζητάει κανα δωράκι. Νομίζεις ότι αν της πεις δεν κάνω δώρα γενικώς δεν είναι το στύλ μου οπότε ή έτσι ή τιποτα δεν θα κάτσει? Εγώ λέω θα κάτσει και θα είναι και πιο καβλωμένη. Αν βέβαια το πας αδύναμα και πούστικα (πχ. δεν έχω τώρα, μα εγώ σε αγαπάω κτλ) θα παρεις τα αρχίδια μου (εδώ συμφωνούμε). Τι νομίζεις εσυ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όχι,δε θα κάτσει.Γιατί να κάτσει?
Δεν κάνω δώρα γενικώς είναι εντελώς ηλίθιο να πεις.
Εκτός αν πεις  δεν κάνω δώρα γενικώς αλλά επειδή σε ξεχώρισα τσίμπα ένα iphoni.
Δεν πρόκειται για κοινωνικές αντιλήψεις ή επίκτητη συμπεριφορά.Είναι στα χαρακτηριστικά της γκόμενας.Το να ζητάει η Σλάβα λεφτά είναι φυσικό όσο το να γαυγίζει ένας σκύλος.Οσο μπορείς να μάθεις ένα σκύλο να μιλάει και να μη γαυγίζει τόσο μπορείς να μάθεις τη Σλάβα να μη ζητάει λεφτά.Πάει πακέτο με όλα τα θελκτικά στοιχεία που έχουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που πολλοί περιγράφουν σα  game είναι οι απαντήσεις που δίνουν στα shit tests από τις γκόμενες.
Έχω ήδη περιγράψει από το 2012 τα shit tests που κάνουν οι Ουκρανές και τις απαντήσεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Δεν εχω ιδέα Δούκα,αλληλοδιαγραφήκαμε και από το fb,δε με νοιάζει κιόλας.
Ότι ηθελα να πάρω από αυτήν το πηρα,για παραπάνω δεν ήταν άλλωστε..

@cool Το Tinder ΔΕΝ είναι σεξοapp.
Το 80% των γυναικων εκει μέσα ψάχνει εναγωνίως σχεση.
Και παίζουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλές και εμφανισιμες κοπελες.

Θελω βεβαια να μαθω απο τις εμπειριες των αλλων και γι'αυτο ρωταω, αλλα ομως επειδη ειμαι ειλικρινης, τωρα αν σου πω οτι δυσκολευομαι να το πιστεψω;
Μιλας πχ για tinder ουκρανιας; Και καλες κοπελες + ψαχνουν για σχεση; (γιατι ομορφες ειναι, αυτο δεν θελει συζητηση)

badoo + mamba παντως ειναι χάλι και δράμα....
τωρα αμα το tinder ειναι τοσο διαφορετικο, καλες και σχεσοκοπελες εκει μεσα τι να πω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom