Φαντάσου καθηγητής σε ΤΕΙ που είσαι θεωρητικά καθηγητής Πανεπιστημίου..Απλά ανοίγουν τα πόδια και προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες για να μην ξεφτιλιστείς.Δεν είναι εύκολο αλλά αν είσαι έμπειρος διαλέγεις τις σωστές..Είναι δύσκολο να βρεθείς όμως σε τέτοιες θέσεις 30-32 χρόνων μόνο με σύμβαση και πολύ τύχη..Εγώ ένα χρόνο έκατσα και ένιωθα πως είμαι ο Σάκης Ρουβας.
Μετά φεύγεις και καταλήγεις πάλι στην ερωτική κακομοιρια. Γιατι Ελλάδα είναι τίτλος, γνωριμία, προξενιό,χρήμα τέλος...Έξω έχεις το διαδίκτυο και μπορεί και νύχτα υπο περιπτώσεις..Εδω περιμένεις να σου φερουν οι φίλες ή αλλίως maturakia κέντρο.
Θα σε ρωτουσα, για το περι ηλικιας σου τοτε, αλλα με προλαβες.
Λες και διαβασες τι σκεψη μου.
30-32 ετων, ειναι καλη ηλικια για απιστευτο καμακι εντος τει σε φοιτητριες.
Εχεις κοντα μια 10ετια διαφορα απο αυτες, και εισαι ....ο φτασμενος! Ο προφεσορας!
Αλλα οπως ειπες, δυσκολο αν οχι αδυνατον να εχεις/να βρεθεις σε τετοια θεση σε αυτη την ηλικια.
Αρα; Επι του πρακτεου;
Αμα πχ κανεις διδακτορικο και φτασεις 45 για να παρεις(αν παρεις, λεμε τωρα) μια θεση καθηγητη σε τει,
τοτε αραγε τι ψαρια θα πιανεις σε αυτη την ηλικια με 25 χρονια διαφορα απο τις μικρες;
Κι αραγε πια, με αλλα μυαλα και ηλικια, θα ρισκαρεις μη γινει και καμια στραβη και γινεις η απολυτη ξεφτιλα και μαζι και οτι αλλο;
Θελω να πω, αλλο ωρομισθιος και 30αρης καθηγητης σε τει,
κι αλλο πχ μονιμος καθηγητης και 40αρης.
Εσυ τι λες;