Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με καυλώνει αυτή εμφανισιακά όποτε μπορεί να πουλήσω λίγο παραμύθι...Η άλλη έφαγε ήδη delete.

Εσύ έλεγες οτι δεν κοροιδεύεις ποτέ οτι πας για γάμο.Τώρα παραδέχεσαι οτι πουλάς σχετικό παραμύθι?

Δεν κάνω καμία ζημιά στις γκόμενες γιατί απλά ξαναπάω συχνά και με τις περισσότερες διατηρούμε επικοινωνία.Μετα βρίσκουν άλλον γκόμενο και ξεχνίεται η κατάσταση. Εξάλλου σας το έχω πεί και γραψει εκατοντάδες φορες ΚΑΜΙΑ δεν θέλει να έρθει Ελλάδα απο όσες γνωρίζω ΚΑΜΙΑ..Οπότε τα θέλει και ο κώλος τους!!! Αν τα φτιάχνεις με ένα ξένο πρέπει να έχεις και στην άκρη του μυαλου σου την πιθανότητα μετακόμισης!!

Ήδη έγραψα πως Οκτωβριο πηγαίνω για την μικρή που γνωρισα καλοκαίρι και ταξιδι μαζί της στα Καρπάθια όρη.Δεν την πήδηξα απλά και έφυγα θα την ξαναδ αλλα φυσικά παίζω και με άλλες ταυτόχρονα. Απλά θέλει τεχνη να τις χειρίζεσαι αλλά σίγουρα δεν φέρομαι όπως λέτε..

Το μόνο ψεμα που λέω είναι πως πάω για δουλεία για να μην με περνάνε για σεξοτουρίστα.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!!!

Απλά κάνεις ό,τι και οι Αραβότουρκοι που έβγαλαν κακή φήμη,δίνεις ψευτουποσχέσεις για σοβαρή σχέση,γάμο και μετά στρίβεις.Επειδή οι Ελληνες που το κάνουν αυτό είναι λίγοι,πας να το παίξεις διαφορετικός από τους Αραβότουρκους,ευρωπαική κουλτούρα κι έτσι ενώ στην ουσία κάνεις το ίδιο.
Τι γνώμη αφήνεις για τους επόμενους Ελληνες στη χώρα καλύτερα να μη σχολιάσω αφού οι γκόμενες έχουν ένα κύκλο από 20 φίλες μίνιμουμ εκάστη και αυτές άλλες φίλες που διοχετεύουν τις πληροφορίες.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Κιεβο δεν ειχαν πολεμο περσι;;; Τι εγινε;;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αφού είναι τόσο χάλια Πολωνία γιατί ήσουνα δύο χρόνια Πολωνία?Τοτε ήταν καλύτερο το Badoo Πολωνία?Η περίμενες να έρθει το tinder?
Άσε εντάξει,όλα είναι γνωστά.Απλά απαντα σε αυτό:Συμφωνείς ότι οποιος έχει πάει Ουκρανία είναι ηλίθιος αν πατήσει μετα το πόδι του Πολωνία?Η είναι εντελώς μαλακας ή λέει ψέματα ότι πήγε καν Ουκρανία πριν Πολωνία συνειδητα γιατί δεν έχει πάει.
Απάντησε να δούμε αν συμφωνείς με το Shinohara και το mainstream,τι σχέση έχεις με το μέσο όρο και τη μάζα.
Πες ότι οποιος πάει Πολωνία αντί για Ουκρανία είναι απλώς μαλακας.Αυτό που λένε όλοι και ισχύει από το 2015 που έφυγες απο Πολωνία.

Να το πω για ΧΙΛΛΙΟΣΤΗ φορά λοιπόν..Πήγα γιατί μου δόθηκε επιλογή να δουλέψω εκεί!!! Οπότε εννοείται σαν μόνη επιλογή στην Ανατολική Ευρώπη την άδραξα σκεπτόμενος και το ένδοξο παρελθόν της χώρας ως προς τις γυναίκες (Πριν δυτικοποιηθεί)!!
Έχω ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ποτε δεν θα σου δοθεί η επιλογή να δουλέψεις Ουκρανία..Είναι χαώδης η οικονομική διαφορά των δύο χωρών..Τι δεν καταλαβαάινεις?
Θεωρω άκυρη την επιλογή να πάει κάποιος έτος 2017 Πολωνία αντί για Ουκρανία..Ναι το υπογράφω 100%...Μέχρι το 2012 ήταν αλλιώς..Μην το ψάξεις πολύ οικονομική άνοδο,αλλαγή κοινωνίας κλπ...Ένα κανε..Μπες ryanair.45 ευρώ πηγαιν-ελα από όλη την Ευρώπη και Ελλαδα..Οπότε μην πας παρακάτω για το τι συνέβει εκει.

Πάντα στην ζωη συγκρίνεις κάτι με κάτι άλλο!!! Ουκρανία με Πολωνία λοιπόν είναι πλέον αστεία η σύγκριση για γυναίκες..Πολωνια με Ελλαδα το συζητάμε είναι ανοιχτό το θέμα..
Αν είναι όμως να πας διακοπές γιατί να μην πάς στην καλύτερη επιλογή?
Αν πας για δουλεια αλλάζει ασφαλώς..Αν πεις να ζήσω μόνιμα να εργαστώ Ανατολική Ευρώπη δεν υπάρχει επιλογή πας Πολώνια, Τσεχία..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
:offtopic:  το μπαντου εχει επιλογή να αλλάζεις τοποθεσία;  :offtopic:
Στα φίλτρα αναζήτησης και στην τοποθεσία , γράφεις την πόλη που θέλεις να μεταφερθείς και να ψάξεις. Στην εφαρμογη μπαντου κάνεις ταπ στην σφαίρα κάτω αριστερά, μετά πάνω δεξιά στα φίλτρα, και στο πρώτο πεδίο που γράφει άτομα πληκτρολογείς την πόλη.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Κιεβο δεν ειχαν πολεμο περσι;;; Τι εγινε;;
Όχι ρε τύπε. Εμφυλιες Συγκρούσεις υπήρχαν ανατολικά στο Ντόνετσκ. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν. Το Κίεβο δεν έχει πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θεωρω άκυρη την επιλογή να πάει κάποιος έτος 2017 Πολωνία αντί για Ουκρανία..Ναι το υπογράφω 100%...Μέχρι το 2012 ήταν αλλιώς.

Ναι,εντάξει.Δηλαδή μέχρι το 2012 ήταν έγκυρη η επιλογή να πάει κάποιος Πολωνία αντί για Ουκρανία και μετά το 2012 έγινε άκυρη.Το 2008 ήταν μαλάκας όποιος πήγαινε Ουκρανία αντί για Πολωνία και το 2017 είναι μαλάκας όποιος πηγαίνει Πολωνία αντί για Ουκρανία.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Συνάδελφοι,
δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις.
Μην κολλάτε σε μαλακίες και μην δημιουργείτε ιντριγκες.

Το θέμα είναι να πληροφορούμαστε ορθώς.
Ο καθένας τα πραγματα τα βλέπει από την δική του σκοπιά.
Οπότε καλό είναι να γράφει ο καθένας την εμπειρία του και από εκεί και περα μεγαλα παιδιά είμαστε και κρίνουμε τι μας ταιριάζει.

π.χ. ο κμαν πάει 5 μερες ξοδευει 2.000 σε πουτάνες και γαμαει μεχρι να κοκκινισει το παππαρι του.
Ο dr Love παίζει 2-3 μήνες προετοιμασία, ξοδεύοντας 2.000 εργατοώρες και όταν παεί εκεί τον περιμένει έτοιμο το μουνάκι και γαμεί σχεδόν τζάμπα.
Το καταλάβαμε.
Τώρα δεν μένει παρα να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει.

Εγώ ας πούμε, θα διάλεγα την τακτική κμαν αλλά χωρίς κυνήγι και μαλακίες.
Ο λόγος? Απλός και κοινός με την αιτία που δεν γαμάω συχνά πουτάνες (όταν όμως το κάνω θα παίξω από call girl και πάνω).
Γκόμενες γαμάω και Ελλάδα.
Στο εξωτερικό, όταν βρίσκομαι θέλω απλά να κάνω την βρωμιά μου.
Κάτι σας ένα batchelor. (βλ. the hangover) :headbaning1:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναι,εντάξει.Δηλαδή μέχρι το 2012 ήταν έγκυρη η επιλογή να πάει κάποιος Πολωνία αντί για Ουκρανία και μετά το 2012 έγινε άκυρη.Το 2008 ήταν μαλάκας όποιος πήγαινε Ουκρανία αντί για Πολωνία και το 2017 είναι μαλάκας όποιος πηγαίνει Πολωνία αντί για Ουκρανία.

καλά εσύ όπου και να πας ξοδεύεις χιλιάρικα άρα ο οποιδήποτε προορισμός για σένα δεν παίζει κανένα ρόλο, διότι με πολλά χιλιάρικα
κάποιος γαμάει και στον τόπο του τοπ μόντελ δεν χρειάζεται να ξεσπιτωθεί  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνάδελφοι,
δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις.
Μην κολλάτε σε μαλακίες και μην δημιουργείτε ιντριγκες.

Το θέμα είναι να πληροφορούμαστε ορθώς.
Ο καθένας τα πραγματα τα βλέπει από την δική του σκοπιά.
Οπότε καλό είναι να γράφει ο καθένας την εμπειρία του και από εκεί και περα μεγαλα παιδιά είμαστε και κρίνουμε τι μας ταιριάζει.

π.χ. ο κμαν πάει 5 μερες ξοδευει 2.000 σε πουτάνες και γαμαει μεχρι να κοκκινισει το παππαρι του.
Ο dr Love παίζει 2-3 μήνες προετοιμασία, ξοδεύοντας 2.000 εργατοώρες και όταν παεί εκεί τον περιμένει έτοιμο το μουνάκι και γαμεί σχεδόν τζάμπα.
Το καταλάβαμε.
Τώρα δεν μένει παρα να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει.

Εγώ ας πούμε, θα διάλεγα την τακτική κμαν αλλά χωρίς κυνήγι και μαλακίες.
Ο λόγος? Απλός και κοινός με την αιτία που δεν γαμάω συχνά πουτάνες (όταν όμως το κάνω θα παίξω από call girl και πάνω).
Γκόμενες γαμάω και Ελλάδα.
Στο εξωτερικό, όταν βρίσκομαι θέλω απλά να κάνω την βρωμιά μου.
Κάτι σας ένα batchelor. (βλ. the hangover) :headbaning1:

Μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι.Εγώ γαμάω και πουτάνες αλλά και ωραίες γκόμενες που ψάχνουν σπόνσορα.
Ο Dr. Love λέει φίδια,δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε το ίδιο για να το διαπιστώσετε.Μπείτε στο tinder,στο badoo,βάλτε gold συνδρομή,πουλήστε παραμυθάκι οτι είστε μόνιμος κάτοικος,businessman στο Κίεβο,πολλές δουλειές,ψάχνετε για μόνιμο δεσμό με σκοπό το γάμο και δείτε τι θα γαμήσετε.
Πάτε η πόλη είναι γεμάτη αθώες κοπελίτσες που ψάχνουν τον Ελληνα να τις εξαπατήσει.
Αν είσαι έξυπνος και καλός στο παραμύθι δε χρειάζεται να ξοδεύεις.Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι.Εγώ γαμάω και πουτάνες αλλά και ωραίες γκόμενες που ψάχνουν σπόνσορα.
Ο Dr. Love λέει φίδια,δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε το ίδιο για να το διαπιστώσετε.Μπείτε στο tinder,στο badoo,βάλτε gold συνδρομή,πουλήστε παραμυθάκι οτι είστε μόνιμος κάτοικος,businessman στο Κίεβο,πολλές δουλειές,ψάχνετε για μόνιμο δεσμό με σκοπό το γάμο και δείτε τι θα γαμήσετε.
Πάτε η πόλη είναι γεμάτη αθώες κοπελίτσες που ψάχνουν τον Ελληνα να τις εξαπατήσει.

καλά ρε kman2 το ξέρουμε με το χρήμα γαμάς σελέμπριτυ και ότι τοπ μόντελ κυκλοφορεί δεν ανακάλυψες και την Αμερική απλά ακολουθείς μια πάγια και παλιά συνταγή ΄΄ότι με τον παρά γαμώ την κυρά΄΄  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όντως αλλά γενικά η λογική θα το παίξω καλό παιδί,γαμπρός γιατί οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν μόνιμη σχέση και γαμπρό και όχι σπόνσορες είναι εντελώς λάθος ιδίως σε χώρες όπως η Ουκρανία.
Εγώ δεν κάθομαι να ασχολούμαι με γαμπριλίκια,να εξηγώ γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες σχέσεις,γιατί δεν έχω παιδιά,γιατί δεν έχω παντρευτεί Ελλάδα,τι θέλω από μια γυναίκα.
Εγώ είμαι ανώτερος άρχοντας,μετά τη συνάντηση πρέπει να ακολουθήσει σε μία ώρα μάξιμουμ το μπούκι δεν έχω υπομονή για shit tests που έτσι κι αλλιώς περνάω με αυτόματο πιλότο ή βάζοντας την κασέτα να παίζει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν είσαι έξυπνος και καλός στο παραμύθι δε χρειάζεται να ξοδεύεις.Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε.

Να σε ρωτήσω κάτι kman? Πιστεύεις στα μαθηματικά? Αν είσαι άνθρωπος των θετικών επιστημών πρέπει!!!

Αν πιστεύεις λοιπόν και σου έδειξα πως έχω 100-200 matches τι στατιστική πιθανότητα δίνεις με λίγο προετοιμασία από τις 100 να ψήσεις τελικά τις 10-20? Σκέψου λογικά!! Αν έχεις μυαλό θα καταλάβεις τι είναι φίδια και τι όχι..Ο λόγος που δεν πηδάνε οι περισσότεροι δεν είναι τα λεφτά και η ομορφιά είναι το μυαλό!!!

Εγώ δεν είμαι ούτε ιδιαίτερα όμορφος ούτε έχω λεφτά αλλά έχω λογική και πολύ καθαρή σκέψη...ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ..Για αυτό πάντα γαμάω. Γιατί βλέπω τι αξίζει που και πως. Μέρος,στρατηγική και timing...Μπαίνω Ουκρανία παίρνω 100 matches μιλάω με πολλές πάω εκεί και πηδάω..Είναι δυνατον να μην πηδήξω με 100-200+ matches!!???..Πιθανότητα ΜΗΔΕΝ..Τυλάχιστον 2-3 στις 10 μερες. Με πολύ τύχη έχω καταφερει και 5..Αλλά ο μεσός ορος είναι 2-4 το δεκαήμερο αναλόγως και την ικανότητα του καθενός.

Μπαίνω poland δεν βγάζω τίποτα δεν ξεκινάω να πάω καν..Άλλοι λένε πέρασα καλά παλιά Poland λόγω παρελθόντος και πάνε στα clubs ακόμα εκεί!! και παίρνουν τα αρχίδια μου..Η τελικά πηδάνε μια!!! Εγώ ζούσα εκεί γιατι να μην πουλήσω φίδια πως πηδάω εκεί και σας λέω μην πατάτε!!

Άλλοι πάνε Ουκρανία και πάνε με τους κλαρινο-γαμπρους και τους Άραβες να παλέψουν για τα μπαζάκια στα clubs όταν εγω ήδη είμαι με την άλλη σπίτι απο το Tinder πίνουμε κρασί χορεύουμε και γαμιόμαστε!!

Ναι θα πηδήξετε Κίεβο πολλές αν τις προετοιμαστείτε δικτυακά..Και δεν χρειάζεται άπειρα μυνηματα..1-2 την μερα να τους στελνετε σε όλες για 3-4 εβδομαδες..Απλά να νιώθουν πως γνωρίζεστε καιρό-να τις κρατάτε ζεστες..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όντως αλλά γενικά η λογική θα το παίξω καλό παιδί,γαμπρός γιατί οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν μόνιμη σχέση και γαμπρό και όχι σπόνσορες είναι εντελώς λάθος ιδίως σε χώρες όπως η Ουκρανία.
Εγώ δεν κάθομαι να ασχολούμαι με γαμπριλίκια,να εξηγώ γιατί απέτυχαν οι προηγούμενες σχέσεις,γιατί δεν έχω παιδιά,γιατί δεν έχω παντρευτεί Ελλάδα,τι θέλω από μια γυναίκα.
Εγώ είμαι ανώτερος άρχοντας,μετά τη συνάντηση πρέπει να ακολουθήσει σε μία ώρα μάξιμουμ το μπούκι δεν έχω υπομονή για shit tests που έτσι κι αλλιώς περνάω με αυτόματο πιλότο ή βάζοντας την κασέτα να παίζει.

τι γαμους και λουλουδια ρε κμαν2 ολες οι γυναικες πλεον εν ετη 2017 το χρημα και την εξουσια κοιτανε σε καποιον αντρα

εσυ εισαι το παραδειγμα που ενστερνιζομαι και εγω, οτι τις γυναικες τις πηδαμε με το χρημα και το χρημα το οποιο αποκτησαμε με το μυαλο μας

διοτι η γυναικεια φυση ειναι σαφως και πιο πονηρη απο οτι νομιζουμε εμεις οι αντρες, σου λεει μια γυναικα γιά να εχει χρηματα καποιος αντρας σημαινει οτι το μυαλο του στροφαρει περισσοτερο απο καποιον μιζερο φτωχο πλην τιμιο αντρα και εχει μια αλλη επιρροη και εξουσια εξω στην κοινωνια λογο της οικονομικης καταστασης. δλδ εμεσως πλην σαφως επιρεαζεται και ο οργασμος της

νεες ερευνες εχουν δειξει οτι ο οργασμος της γυναικας εξαρταται απο το πορτοφολι του αντρα καθως και απο την εξουσια που ασκει καθως και τις επιρροες που εχει στην κοινωνια

αρα κμαν2 σπρωξε μαρουλι πηδα και δειξε ποσο αρχοντας εισαι  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
τι γαμους και λουλουδια ρε κμαν2 ολες οι γυναικες πλεον εν ετη 2017 το χρημα και την εξουσια κοιτανε σε καποιον αντρα

εσυ εισαι το παραδειγμα που ενστερνιζομαι και εγω, οτι τις γυναικες τις πηδαμε με το χρημα και το χρημα το οποιο αποκτησαμε με το μυαλο μας

διοτι η γυναικεια φυση ειναι σαφως και πιο πονηρη απο οτι νομιζουμε εμεις οι αντρες, σου λεει μια γυναικα γιά να εχει χρηματα καποιος αντρας σημαινει οτι το μυαλο του στροφαρει περισσοτερο απο καποιον μιζερο φτωχο πλην τιμιο αντρα και εχει μια αλλη επιρροη και εξουσια εξω στην κοινωνια λογο της οικονομικης καταστασης. δλδ εμεσως πλην σαφως επιρεαζεται και ο οργασμος της

νεες ερευνες εχουν δειξει οτι ο οργασμος της γυναικας εξαρταται απο το πορτοφολι του αντρα καθως και απο την εξουσια που ασκει καθως και τις επιρροες που εχει στην κοινωνια

αρα κμαν2 σπρωξε μαρουλι πηδα και δειξε ποσο αρχοντας εισαι  :grin:

Τα λεφτά που βγάζει κάποιος δεν έχει σχέση πάντα με την ικανότητα του!! Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με τα λεφτά στην Ελλάδα είναι οι γόνοι- κληρονόμοι ή ένα ελάχιστο ποσοστό που τους έκατσε να ανοίξουν μαγαζί και πέτυχε.

Παίζουν και άλλα ρόλο..Μπορεί να μην βγάζεις λεφτά και να είσαι σε θέση που γαμάς λόγω θαυμασμού γυναικών..Π.χ γυμναστής σε μεγάλο γυμναστήριο που μπορείς να παίρνεις 600 ευρώ αλλά έχεις τίτλο για αυτές ή barman αντίστοιχα ή σε media έστω και κομπάρσος (έχω φίλο τέτοιο κακομοίτη που ζει με 400 ευρώ αλλά επειδή ανεβαίνει σανίδι γαμάει αβέρτα).

Εγω η μόνη φορά στην ζωή μου που το διαπίστωσα αυτό ήταν όταν δούλευα κάποια φεγγάρια καθηγητής σε ΤΕΙ...Εϊχαν χύσει οι μισές φοιτήτριες και φυσικά έχυσα κάποιες από αυτές..Σε θαύμαζαν και καλά σαν δάσκαλο επιστήμονα..Φυσικά μετά από καιρό έφυγα εκεί έληξε η σύμβαση και τέλος το πανηγύρι..ΣΤα καβλία πλέον με τους υπολογιστές και ταξίδια έξω να πηδάμε..Ελλάδα τα maturakia μας

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τα λεφτά που βγάζει κάποιος δεν έχει σχέση πάντα με την ικανότητα του!! Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με τα λεφτά στην Ελλάδα είναι οι γόνοι- κληρονόμοι ή ένα ελάχιστο ποσοστό που τους έκατσε να ανοίξουν μαγαζί και πέτυχε.

Παίζουν και άλλα ρόλο..Μπορεί να μην βγάζεις λεφτά και να είσαι σε θέση που γαμάς λόγω θαυμασμού γυναικών..Π.χ γυμναστής σε μεγάλο γυμναστήριο που μπορείς να παίρνεις 600 ευρώ αλλά έχεις τίτλο για αυτές ή barman αντίστοιχα ή σε media έστω και κομπάρσος (έχω φίλο τέτοιο κακομοίτη που ζει με 400 ευρώ αλλά επειδή ανεβαίνει σανίδι γαμάει αβέρτα).

Εγω η μόνη φορά στην ζωή μου που το διαπίστωσα αυτό ήταν όταν δούλευα κάποια φεγγάρια καθηγητής σε ΤΕΙ...Εϊχαν χύσει οι μισές φοιτήτριες και φυσικά έχυσα κάποιες από αυτές..Σε θαύμαζαν και καλά σαν δάσκαλο επιστήμονα..Φυσικά μετά από καιρό έφυγα εκεί έληξε η σύμβαση και τέλος το πανηγύρι..ΣΤα καβλία πλέον με τους υπολογιστές και ταξίδια έξω να πηδάμε..Ελλάδα τα maturakia μας

καποιοι εχουν το χρημα και καποιοι εχουν την αναγνωρισιμοτητα δλδ την λεγομενη ΄΄εξουσια΄΄ ειναι δλδ καποιος μπαρμαν σε μεγαλο γκλαμουρατο κλαμπ πηδαει
ειναι καποιος κομπαρσος με μικρους ρολους σε ταινιες πηδαει γιατι βγαινει στο γυαλι πως να το κανουμε

ετσι ειναι πλεον τα πραγματα η διαθετεις μαρουλι η εισαι αναγνωρισμος για να γαμας γκομενες χωρις σταματημο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

αρα κμαν2 σπρωξε μαρουλι πηδα και δειξε ποσο αρχοντας εισαι  :grin:

Σωστά.Απλά στις σλαβικές χώρες το χρήμα έχει και επιπλέον έννοιες.Επειδή οι περισσότεροι που τα καταφέρνουν σε άναρχο περιβάλλον χωρίς νόμους όπως στις σλαβικές χώρες έχουν στυλ σκληρού και ανελέητου τύπου που έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό και εμπνέει φόβο,πιστεύουν οι γκόμενες οτι αν έχεις λεφτά θα είσαι μάφια type και γκάνγκστερ.Σίγουρα δε συνδέουν φλωράδες με λεφτά.
Αυτό το γκανγκστεριλίκι και το επικίνδυνο εξιτάρει τις Σλάβες που ψάχνουν γενικά ασφάλεια,δηλαδή να εξασφαλίσουν τη ζωή τους με πίπα και μούνα providing.
Γενικώς ο σπρώχνων κασέρι θεωρείται σοφός άντρας,αληθινός άντρας,ακριβός άντρας γενικά δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό που να συνδέεται με provider,σπόνσορα,κασεράτο.
Αντίθετα στη Δύση μπορεί να θεωρηθεί οτι χρησιμοποιείς το κασέρι για να αντισταθμίσεις άλλα μειονεκτήματα σύνδρομο μικρού πέους,ναπολεόντειο σύνδρομο κι έτσι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Καθηγητης ΙΕΚ τρως πολυ μουνι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να σε ρωτήσω κάτι kman? Πιστεύεις στα μαθηματικά? Αν είσαι άνθρωπος των θετικών επιστημών πρέπει!!!

Αν πιστεύεις λοιπόν και σου έδειξα πως έχω 100-200 matches τι στατιστική πιθανότητα δίνεις με λίγο προετοιμασία από τις 100 να ψήσεις τελικά τις 10-20? Σκέψου λογικά!! Αν έχεις μυαλό θα καταλάβεις τι είναι φίδια και τι όχι..Ο λόγος που δεν πηδάνε οι περισσότεροι δεν είναι τα λεφτά και η ομορφιά είναι το μυαλό!!!

Εγώ δεν είμαι ούτε ιδιαίτερα όμορφος ούτε έχω λεφτά αλλά έχω λογική και πολύ καθαρή σκέψη...ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ..Για αυτό πάντα γαμάω. Γιατί βλέπω τι αξίζει που και πως. Μέρος,στρατηγική και timing...Μπαίνω Ουκρανία παίρνω 100 matches μιλάω με πολλές πάω εκεί και πηδάω..Είναι δυνατον να μην πηδήξω με 100-200+ matches!!???..Πιθανότητα ΜΗΔΕΝ..Τυλάχιστον 2-3 στις 10 μερες. Με πολύ τύχη έχω καταφερει και 5..Αλλά ο μεσός ορος είναι 2-4 το δεκαήμερο αναλόγως και την ικανότητα του καθενός.

Μπαίνω poland δεν βγάζω τίποτα δεν ξεκινάω να πάω καν..Άλλοι λένε πέρασα καλά παλιά Poland λόγω παρελθόντος και πάνε στα clubs ακόμα εκεί!! και παίρνουν τα αρχίδια μου..Η τελικά πηδάνε μια!!! Εγώ ζούσα εκεί γιατι να μην πουλήσω φίδια πως πηδάω εκεί και σας λέω μην πατάτε!!

Άλλοι πάνε Ουκρανία και πάνε με τους κλαρινο-γαμπρους και τους Άραβες να παλέψουν για τα μπαζάκια στα clubs όταν εγω ήδη είμαι με την άλλη σπίτι απο το Tinder πίνουμε κρασί χορεύουμε και γαμιόμαστε!!

Μα αυτό σου λέω οτι δεν έχεις λογική σκέψη.Διότι το 95% πάει Ουκρανία για να συναντήσει γκόμενες που γνώρισε από το ίντερνετ,δεν πάνε Ουκρανία για να μπουκάρουν Carribean ή Chi που είναι τίγκα στους Αραβότουρκους ή να κάνουν daygame στο ψωλόκρυο και στις μη μου άπτου.
Το 99% των σεξοτουριστών Ουκρανία έχει λογαριασμούς σε όλα τα dating sites tinder,badoo,mamba κτλ και κάνουν pipelining έχουν δηλαδή καμιά πενηνταριά έτοιμες στη σειρά και έρχονται έκαυλοι να τις γαμήσουν.
Τώρα τι γαμάνε στην πράξη και τι κάνουν οι γκόμενες που συναντούνε είναι άλλη υπόθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom