Όχι δεν θα μπορέσει Κίεβο..Το παιχνίδι στην πόλη αυτή γίνεται online...Βράδυ έχει ή πληρωμένες ή μπαζα σε εμφάνιση και μυαλό..Σου εγγυόμαι αυτές που θα βγάλεις απο διαδίκτυο δεν θα τις γνωρίσεις εκτός. Γενικά εγω κάνω καμάκι και εχω μεγάλα ποσοστά επιτυχίας..Κυρίως λόγω χιούμορ και προσωπικότητας..Εμφανίση είμαι λίγο πάνω απο το μέσο ορο αλλά δεν είναι το σημαντικότερο για να κερδίζεις μια γυναίκα..Κίεβο προσπάθησα εκτός διαδικτύου και απέτυχα..Απλά γιατί δεν με αφήναν καν να μιλήσω...Η τρέχουν μακρυά στο δρομό ή της έχουν περικυκλωσει 100 ΑραβόΤουρκοι το βράδυ και εχουν ανεβάσει το κασέ..Αν δεν σε αφήσει να μιλήσεις πως θα την κερδίσεις?
Αντίθετα υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες γυναίκες στο διαδίκτυο που λίγο νορμαλ να είσαι και τους μιλήσεις ωραία κάνεις πάταγο!!!!! Οπότε επειδή τα κάνω και τα δύο σου λέω δεν αξιζει καν να σχολείσαι καν εκτός διαδικτυου..Χτες εβαλα δοκιμαστικα στο tinder την gold σθνδρομη...Που σου λεει αν μια σου έχει κανει like πριν γίνεται match...Ξυπναω πρωι και βλεπω 97 likes!!!!!!απο 18-48!!!! Ότι θέλει η ψυχή σου..Γιατί να μην κανονίσω τότε απλά με 10-15 απο αυτές και να τρέχω με τους άραβες στα μπάζα? Απλή λογική!!
Θυμάμαι την πρώτη σκηνή την πρωτη φορά που ήμουν Κίεβο..Είμαι στο δρόμο και έχω χαθεί ψάχνοντας το διαμέρισμα μέσα στο κρύο..Της λεω ευγενικά σε μια κοπέλα που πέρναγε με συγχωρείς μπορείς να με βοηθήσεις?Με τον χάρτη στο χέρι...Και μου απανταει NOOOOO!! Με τρελο μίσος!!! προχωραει παρακάτω και ξαναφωνάζει...NOOOO!! Φανταζομαι ποσοι αραβοτουρκοι και ξενοι θα την εχουν ενοχλησει στο δρόμο...Αν αυτή μιλάγαμε Tinder και εβλεπε πως είμαι normal στην κουβέντα ήδη θα την είχα στα τέσσερα!!
Μα ποιο χιούμορ έχεις?Γράψε έστω και ένα αστείο πράγμα.Δεν μπορείς.
Εγώ εχω το βαρύ βαλκανικό χαβαλέ που αρέσει σε Τσεχες,Σουηδες,Ισπανιδες,όχι όμως σε Ρωσίδες,Πολωνες,Ουκρανες.
Για αυτό μιλάω σοβαρά στις γκομενες αφού αν σε πάρουν για χιουμορίστα απλώς θα γελάσουνε δε δημιουργείς attraction.
Παράδειγμα πριν 20 χρόνια συναντώ μια μουναρα δίμετρη Σουηδεζα και τη ρωτάω:
Do you belong to New Age movement?
No,μου λεει.
Then,you do not drink your urine της λέω.
Η Σουηδεζα κόντεψε να πέσει απο την καρέκλα απο τα γέλια.Γελουσε συνεχώς ακατάπαυστα για 10 λεπτά.Αν το πεις αυτό σε Πολωνέζα η Ουκρανη θα σε βαρέσει.