ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Μα εσύ έγραφες οτι περιμένεις τις εικοσάρες που σου αρέσουνε να γίνουν εικοσιπεντάρες γιατί το προφίλ σου δεν περνάει πλέον στις 18-23.
Eχω γράψει εγώ ότι περιμενω τις εικοσάρες που μου αρεσουν να γινουν 25αρες;
Εδω δεν ξερω σε ποια πόλη θα είμαι σε 2 χρονια,σιγά μην την στηνω και εξω από τα Λύκεια να κάνω scouting.
Όντως το προφιλ μου δεν περναει σε στις 18-23 που θέλω εγώ.
Λογικό το βρισκω.
Εξαρτάται όμως πού μπορεί ο καθένας.
Π.χ. μια μουνάρα τριαντάρα είναι προτιμότερη από μια μέση εικοσάρα.Φυσικά στα 20 η μουνάρα ήταν ακόμη καλύτερη αλλά δεν υφίσταται ως επιλογή.
Δεν είναι οτι κάποιος προτιμάει συνειδητά τη μουνάρα τριαντάρα από τη μουνάρα εικοσάρα όταν έχει την επιλογή μεταξύ των δύο.
Απλά συνήθως(στο 95% των αντρών) δεν τον παίρνει για μουνάρα εικοσάρα.
Αυτό λέω και εγώ,οτι κάποιοι κάνουν την αδυναμία επιλογής μπαντιέρα.
Ο αλλος λεει:"Δεν τα φτιαχνω με ομορφες για να μην με κερατωνουν"
ενώ η αλήθεια είναι:"Δεν τα φτιάχνω με ομορφες,γιατί δεν μπορώ"
Αυτό την κάνει αυτομάτος κακή?
Για πιο λόγο???
Δεν την κάνει κακή,απλά την κάνει ανεπαρκή σε εναν κόσμο που ζεχνει το μουνί.
Μη συγκρίνεις με Ελλάδα,ειδικά επαρχια.
Εδώ στο Μοναχο γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Επίσης η παραπάνω δυνατότητα επιλογής υφίσταται μόνον αν ειστε ιδιας ηλικίας ή η γυναίκα είναι μικρότερη.
Όταν εγώ πηδούσα την 40άρα για παράδειγμα ήμουν 28.
Οπότε εκ των πραγμάτων δεν υπηρχε δυνατότητα επιλογής της 25άρας version από μέρους μου γιατί εγώ τότε ήμουν 13!!
Εννοείται ρε συ ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της ιδιας,δεν διαθετουμε χρονομηχανή
Απλά δεν πιστεύω στη μοναδικοτητα της γυναίκας,υπάρχουν νεότερες εξίσου καλές επιλογες και στρέφομαι εκεί.
Στην τελική θεωρώ ότι δυσκολεύεις πολύ την ζωή σου και την πιθανότητα να φας κατι αξιολογο γιατί το να κρατάς επαφή με κόσμο κατά πολύ μικρότερο σου δεν είναι και ότι ευκολοτερο.
Γιατί δλδ να κάνουν παρέα 25χρονα με έναν 35άρη ή 40άρη?
Γιατί προφανώς την γκόμενα θα την χτυπήσεις μέσω του κοινωνικού σου κύκλου...
Οι γυναίκες μετά τα 25 έχοντας ξεμπερδέψει απο σπουδές και αρχίζουν να δουλευουν ειναι μέχρι τα 29-30 στo ίδιο μήκος κύματος και τις γνωρίζεις σε δουλεια,σεμιναρια,γυμναστηρια,Tinder.
Πριν τα 25 που ειναι σε φοιτητική φαση,ειναι δύσκολο να γνωρίσεις.
Εγώ έχω τώρα αυτην στα 27 της.
Στα 23 της δεν θα την είχα.
Δεν θα ήμουν επιλογή για αυτην,παίζει και να μην συναντιόμασταν ποτέ στον ίδιο χωρο.