Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μα εσύ έγραφες οτι περιμένεις τις εικοσάρες που σου αρέσουνε να γίνουν εικοσιπεντάρες γιατί το προφίλ σου δεν περνάει πλέον στις 18-23.

Eχω γράψει εγώ ότι περιμενω τις εικοσάρες που μου αρεσουν να γινουν 25αρες;
Εδω δεν ξερω σε ποια πόλη θα είμαι σε 2 χρονια,σιγά μην την στηνω και εξω από τα Λύκεια να κάνω scouting.

Όντως το προφιλ μου δεν περναει σε στις 18-23 που θέλω εγώ.
Λογικό το βρισκω.

Εξαρτάται όμως πού μπορεί ο καθένας.
Π.χ. μια μουνάρα τριαντάρα είναι προτιμότερη από μια μέση εικοσάρα.Φυσικά στα 20 η μουνάρα ήταν ακόμη καλύτερη αλλά δεν υφίσταται ως επιλογή.
Δεν είναι οτι κάποιος προτιμάει συνειδητά τη μουνάρα τριαντάρα από τη μουνάρα εικοσάρα όταν έχει την επιλογή μεταξύ των δύο.
Απλά συνήθως(στο 95% των αντρών) δεν τον παίρνει για μουνάρα εικοσάρα.

Αυτό λέω και εγώ,οτι κάποιοι κάνουν την αδυναμία επιλογής μπαντιέρα.

Ο αλλος λεει:"Δεν τα φτιαχνω με ομορφες για να μην με κερατωνουν"
ενώ η αλήθεια είναι:"Δεν τα φτιάχνω με ομορφες,γιατί δεν μπορώ"

Αυτό την κάνει αυτομάτος κακή?
Για πιο λόγο???

Δεν την κάνει κακή,απλά την κάνει ανεπαρκή σε εναν κόσμο που ζεχνει το μουνί.
Μη συγκρίνεις με Ελλάδα,ειδικά επαρχια.
Εδώ στο Μοναχο γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.

Επίσης η παραπάνω δυνατότητα επιλογής υφίσταται μόνον αν ειστε ιδιας ηλικίας ή η γυναίκα είναι μικρότερη.

Όταν εγώ πηδούσα την 40άρα για παράδειγμα ήμουν 28.
Οπότε εκ των πραγμάτων δεν υπηρχε δυνατότητα επιλογής της 25άρας version από μέρους μου γιατί εγώ τότε ήμουν 13!! :2funny:

Εννοείται ρε συ ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της ιδιας,δεν διαθετουμε χρονομηχανή :grin:
Απλά δεν πιστεύω στη μοναδικοτητα της γυναίκας,υπάρχουν νεότερες εξίσου καλές επιλογες και στρέφομαι εκεί.

Στην τελική θεωρώ ότι δυσκολεύεις πολύ την ζωή σου και την πιθανότητα να φας κατι αξιολογο γιατί το να κρατάς επαφή με κόσμο κατά πολύ μικρότερο σου δεν είναι και ότι ευκολοτερο.
Γιατί δλδ να κάνουν παρέα 25χρονα με έναν 35άρη ή 40άρη?
Γιατί προφανώς την γκόμενα θα την χτυπήσεις μέσω του κοινωνικού σου κύκλου...

Οι γυναίκες μετά τα 25 έχοντας ξεμπερδέψει απο σπουδές και αρχίζουν να δουλευουν ειναι μέχρι τα 29-30 στo ίδιο μήκος κύματος και τις γνωρίζεις σε δουλεια,σεμιναρια,γυμναστηρια,Tinder.

Πριν τα 25 που ειναι σε φοιτητική φαση,ειναι δύσκολο να γνωρίσεις.

Εγώ έχω τώρα αυτην στα 27 της.
Στα 23 της δεν θα την είχα.
Δεν θα ήμουν επιλογή για αυτην,παίζει και να μην συναντιόμασταν ποτέ στον ίδιο χωρο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
-Οι αραβοτουρκοι που είδα εγώ Κίεβο δεν γαμουσαν χωρίς λεφτά.

-instafucks στο Κίεβο χωρίς λεφτά δεν παιζουν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια κλειστε τη συζητηση με τις ηλικιες γιατι επαναλαμβανεστε. Ο καυθενας κ η καθεμια εχει τα γουστα του/ της. Απο εκει κ περα την επιτυχια του καμακιου την καθοριζουν τα γνωστα που μετραβε παντα κοινωνικος κυκλος γνωριμιες στατους  προσωπικοτητα κοινα ενδιαφεροντα ανωμαλια κλπ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ΑΝ διαβάσετε στο διαδίκτυο τα χιλλίαδες posts αυτών που πάνε εκεί,τα βιβλία του rooshv, αυτά που λέμε εμείς που πάμε συχνα Ουκρανία ΔΕΝ υπαχει η φιλοσοφία στην κουλτούρα τους στο One Night Stand...Δεν υπάρχει απλά..Μην το περιμένετε..Θα γίνει σπανιότατα..Αυτά που λέει instantfucks ο Rooshv εννοεί πληρωμένες που κανόνιζει στο δρόμο το ποσό..

Ο Roosh έλεγε σ'ένα βιντεάκι ότι δεν έκανε ούτε ένα one night stand σε 6 μήνες στην Ουκρανία.Μάλλον,δεν θα γάμησε ούτε κανονική γκόμενα παρα μόνο πληρωμένες ή μπάζα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Roosh έλεγε σ'ένα βιντεάκι ότι δεν έκανε ούτε ένα one night stand σε 6 μήνες στην Ουκρανία.Μάλλον,δεν θα γάμησε ούτε κανονική γκόμενα παρα μόνο πληρωμένες ή μπάζα.

O roosh έκανε τη μαλακία να πάει Χάρκοβο και να στηριχτεί στα κλαμπ.Κλαμπ Χάρκοβο είναι πολύ δύσκολα ειδικά χωρίς ρωσικά.Εκανε τραγική επιλογή και το πλήρωσε.Αργότερα πήγε Οντέσσα που είναι καλύτερα.
Το στυλ του roosh δεν κάνει για Ουκρανία.Είναι πολύ ομιλητικός.Αυτό το στυλ πολύ μπλα μπλα πιάνει Πολωνία που οι γκόμενες μιλάνε πολύ,όχι όμως Ουκρανία.
Επίσης δεν είχε background story.Είμαι συγγραφέας,κοινωνικός αναλυτής κτλ δεν πιάνει Ουκρανία γιατί σε βάζουν στην κατηγορία φτωχός,παπάρας κτλ.Πολωνία δεν τις νοιάζει και δοκιμαστής βότκα να είσαι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
O roosh έκανε τη μαλακία να πάει Χάρκοβο και να στηριχτεί στα κλαμπ.Κλαμπ Χάρκοβο είναι πολύ δύσκολα ειδικά χωρίς ρωσικά.Εκανε τραγική επιλογή και το πλήρωσε.Αργότερα πήγε Οντέσσα που είναι καλύτερα.
Το στυλ του roosh δεν κάνει για Ουκρανία.Είναι πολύ ομιλητικός.Αυτό το στυλ πολύ μπλα μπλα πιάνει Πολωνία που οι γκόμενες μιλάνε πολύ,όχι όμως Ουκρανία.
Επίσης δεν είχε background story.Είμαι συγγραφέας,κοινωνικός αναλυτής κτλ δεν πιάνει Ουκρανία γιατί σε βάζουν στην κατηγορία φτωχός,παπάρας κτλ.Πολωνία δεν τις νοιάζει και δοκιμαστής βότκα να είσαι.

Και Οντέσσα είπε ότι δεν γάμησε.

Πλάκα πλάκα,γαμάει τίποτα αυτός ή απλά το παίζει ιστορία για να πουλάει βιβλία;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν γάμησε γιατι πολύ απλά κυνηγάει σε clubs...Δεν πάιζει πολύ Διαδίκτυο...Πολωνία κάποτε άξιζε κυνηγι σε clubs..Για αυτό τις καλές εποχές έγραφε υμνους για την χωρα..Τώρα γράφει παντόυ δεν ξαναπατάω!!

Ουκρανια αν στηριχτείς στα clubs είσαι καταδικασμένος..Γιατί το 70% των γυναικών δεν βγάινει στα clubs..Πάει σε κάτι μπαράρακια με φιλους,καραόκε κ.λ.π. Για πληρωμενες αξίζει η νυχτα αλλά για κυνηγητό νύχτα Κίεβο ειναι μουφα..Δεν μπορω να καταλάβω γιατι σε μια χώρα που κάποιος θα εχει 200 matches στο tinder σε οτι ηλικία θέλει να βγεί με του ΑραβοΤούρκους να κυνηγησει..Και τι να κυνηγήσει μαλακίες..Δεν είναι Ουκρανια για μαγαζια..Όποιος ταξιδευει εκει και έχει δοκιμασει διαδικτυο και νυχτα μπορει να συγκρινει..

Έγω βγαίνω κάθε μέρα εκεί απλά όμως για να μην κάθομαι σπίτι σαν βόλτα..Η ουσία ειναι τα ραντεβουδακια ολη την άλλη μέρα που καταλήγουν σε πηδήματα..Νυχτα όπου πάω απλά χαβαλές ουσία μηδεν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και Οντέσσα είπε ότι δεν γάμησε.

Πλάκα πλάκα,γαμάει τίποτα αυτός ή απλά το παίζει ιστορία για να πουλάει βιβλία;

Γαμάει σίγουρα.Τον είδα Πολωνία live.Επαγγελματικό καμάκι.Εχει βέβαια κάπως κακή αίσθηση του περιβάλλοντος αλλά άπαξ και στοκάρει γκόμενα είναι πολύ καλός,εξαιρετικός.
Εχει και την εμφάνιση ανθρώπου που πέρασε πολλές δυσκολίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά ο roosh είναι πολύ καλός στο δόλωμα και τις ψευτοφιλοσοφικές θεωρίες τύπου Coelhio,τα σχεσοtalk κτλ.Αυτά αρέσουν στις γκόμενες.Ειδικά με Πολωνέζες που τρώνε αμέσως το σανό,δεν παιζότανε.Μιλάνε να ρίχνει διπλό και τριπλό δόλωμα σε μία φράση και να το παίζει και άνθρωπος της ζωής βαθυστόχαστος.Πιστεύω και τις Ελλοηνίδες θα τις σούβλιζε καθαρά.Συριζαίες,τσιφτετελογκόμενες κτλ σιγά μην αντιστέκονταν σε USA κάμακα,190,πωλητή σανού για χαζοβιόλες.Θα τις είχε για πλάκα ειδικά αν γινόταν λίγο πιο κλαρίνο στην εμφάνιση.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
KMAN αυτος ο τυπος που θα μπορουσε να σουβλισει πιο ευκολα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Γενικά ο roosh είναι πολύ καλός στο δόλωμα και τις ψευτοφιλοσοφικές θεωρίες τύπου Coelhio,τα σχεσοtalk κτλ.Αυτά αρέσουν στις γκόμενες.Ειδικά με Πολωνέζες που τρώνε αμέσως το σανό,δεν παιζότανε.Μιλάνε να ρίχνει διπλό και τριπλό δόλωμα σε μία φράση και να το παίζει και άνθρωπος της ζωής βαθυστόχαστος.Πιστεύω και τις Ελλοηνίδες θα τις σούβλιζε καθαρά.Συριζαίες,τσιφτετελογκόμενες κτλ σιγά μην αντιστέκονταν σε USA κάμακα,190,πωλητή σανού για χαζοβιόλες.Θα τις είχε για πλάκα ειδικά αν γινόταν λίγο πιο κλαρίνο στην εμφάνιση.

Οι Πολωνέζες δεν ειναι και οι πιο εκλεκτικες γκομενες του κοσμου.
Μπλα-μπλα εχει,ύψος έχει,αλλά τη γύφτικη μεσανατολίτικη καταγωγη του δεν μπορει να την κρύψει.
Απορω που δεν τον σάπισε κανένας ειδικα Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες δεν ειναι και οι πιο εκλεκτικες γκομενες του κοσμου.
Μπλα-μπλα εχει,ύψος έχει,αλλά τη γύφτικη μεσανατολίτικη καταγωγη του δεν μπορει να την κρύψει.
Απορω που δεν τον σάπισε κανένας ειδικα Πολωνία.

Λέει οτι τον βάρεσε ένας Πολωνός που του έκλεψε τη γκόμενα.Του ταίριαζε πολύ το περιβάλλον Πόζναν,φαντάσου ένα κλαμπ Czekolada τίγκα στις φοιτήτριες,ladies night την Τετάρτη με αναλογία γυναικών προς άντρες 10 προς ένα,όλες από χωριά,πρακτικά έπαιζε μόνος του.
Πούλαγε american dream,οι Πολωνές το χάφτανε.Ητανε και 2011 και εύπιστες τότε,δεν ήξεραν ακριβώς τι παίζει.Αργότερα πλάκωσαν χιλιάδες ξένοι φιδέμπορες,σταδιακά τους πήραν χαμπάρι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Παιδιά,μην γελιέστε.Αγάμητες δεν μένουν οι γυναίκες.Μόνο οι θεούσες και όσες έχουν παιδιά.Οι άλλες μαζί με την καριέρα,τρώνε και την πούτσα τους.

σιγα ρε τυπε εγω ξερω κ 30αρες παρθενες,λιγες  :S :S :S :S αλλα υπαρχουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
KMAN αυτος ο τυπος που θα μπορουσε να σουβλισει πιο ευκολα;

Οι Ελληνίδες γουστάρουν ψηλούς ξανθούς με ανοιχτά μάτια όπως γενικά οι μεσογειακές.Αν έρχονταν Σουηδοί,θα κάνανε πάρτυ απλά δεν ενδιαφέρονται γιατί γαμάνε διεθνώς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πούλαγε american dream,οι Πολωνές το χάφτανε.Ητανε και 2011 και εύπιστες τότε,δεν ήξεραν ακριβώς τι παίζει.Αργότερα πλάκωσαν χιλιάδες ξένοι φιδέμπορες,σταδιακά τους πήραν χαμπάρι.

Ξένοι πλακωσαν παντού με τις φθηνές πτήσεις,εσυ πρόλαβες καλυτερες εποχες.
Πραγα έρχονταν οι Αγγλοι με απευθείας πτήση 30 ευρω πηγαινε-ελα.
Από Κολωνια εχω πεταξει 4 φορές Ρίγα για αντίστοιχο αστείο ποσό.
Κολωνία->Βαρσοβία,ακόμη πιο φθηνα..

Η Ryanair γάμησε πολλους Σλαβικους παραδείσους.
Οι πτήσεις από Stansted->Πράγα,ειδικά της Παρασκευές ήταν 90% μαλακοκαύληδες.

Θα μου πεις απο αυτούς η συντριπτικη πλειοψηφια,στα strip την έβγαζε και στα Privat,αλλά και παλι,μόνο με την παρουσία τους χαλανε το daygame.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παρεπιπτώντως, θεωρώ ότι αυτά που λέει ο kman γίνονται, αλλά όμως με τα λεφτά που λέει ότι σκάει. Εκεί βέβαια είναι σε άλλο mood η γκόμενα κ δεν ξέρω τι γαμίσι θα κάνει. Γενικώς καλή περιγραφή κάνει της καταστασης (με δόση υπερβολής). Έχω πέσει κ εγώ σε pro/semi-pro σε μαγαζιά.

Αυτά που είπα στο 1ο post, είναι χωρίς λεφτα/δώρα, δηλ. για να βρεις γυναίκες που θα γουστάρουν. Θέλει όμως κ κάποια εμφάνιση κ κανονικό παιχνίδι/καμάκι. Σημειώνω  ότι ο χρόνος που αναφέρω (10-15 μέρες) δεν είναι για να ρίξεις 1 γκόμενα αλλά για λόγους logistiks. Κάθε μέρα κάνεις καινούρια κονε και οι πιθανότητες αυξάνονται. Γκόμενα που γουστάρει max δεύτερο ραντεβού πέφτει.

Επειδή οι περισσότεροι εδώ είναι >45 θα σας πω μια άποψη. Πιστεύω, με βάση τα όσα έχω δει, ότι αν έχεις σωστή προσωπικότητα (δεν είσαι λιγούρης ή νευρωτικός) θα βρείς γυναίκες με τις οποίες θα περάσεις πολύ ωραία, που δεν συγκρίνεται με γαμήσια σε FKK κτλ. και που στην Ελλάδα η πιθανότητες θα ήταν απειροελάχιστες. Αλλά εκεί θέλει σπονσοράρισμα για να καλυφθεί το κενό εμφάνισης. Βέβαια δεν ασχολούμε με σπονσοριλίκια οπότε δεν έχω ιδία γνώση.

Τέλος, γενική άποψη για Ρωσίδες/Ουκρανές: Το βασικό χαρτί που πρέπει να έχεις είναι ισχυρή προσωπικότητα, να δούνε ότι δεν μπορούν να σε χειριστούν. Μετά χρειάζεται ένα από τα 2: ή λεφτά ή εμφάνιση/ηλικία.

Το βασικό είναι τα λεφτά.Χωρίς λεφτά δεν πας πουθενά.Ζητάνε όλες μα όλες λεφτά,όσες δηλαδή ασχολούνται με ξένους.Δεν αμφιβάλλω βέβαια οτι και από τους Ουκρανούς λεφτά θα ζητάνε.
Πρέπει να πείθεις οτι είσαι σταθερός οικονομικά και οτι έχεις χρήματα να διαθέσεις.Παίζει τεράστιο ρόλο το ντύσιμο,τα παπούτσια,το ρολόι,οι τρόποι γενικά πρέπει να αποπνέεις σιγουριά δύναμη.Αυτά αν είσαι άνω των 40.
Πιο μικρός μπορεί και να το παίξεις γαμπρός οπότε πρέπει να δείχνεις και λίγο αισθηματίας,να τις φιλάς να τις αγκαλιάζεις κτλ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γαμάει σίγουρα.Τον είδα Πολωνία live.Επαγγελματικό καμάκι.Εχει βέβαια κάπως κακή αίσθηση του περιβάλλοντος αλλά άπαξ και στοκάρει γκόμενα είναι πολύ καλός,εξαιρετικός.
Εχει και την εμφάνιση ανθρώπου που πέρασε πολλές δυσκολίες.

Άρα,μόνο με τις Πολωνέζες είχε επιτυχία.Γιατί οπουδήποτε αλλού μάλλον τον έπινε.

Στα βιντεάκια του πάντως είναι ειλικρινής.Γιατί όπου και να πήγε (Λονδίνο,Τορόντο,Τουρκία,Δανία κλπ) έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα.Και τώρα λέει ότι θέλει να παντρευτεί.Τύπος που υποτίθεται γαμάει συνέχεια,πώς γίνεται να σκέφτεται γάμο;

Και σιγά την εμφάνιση που έχει.Αφού και ο ίδιος λέει ότι μοιάζει σαν Τούρκος σεξοτουρίστας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξένοι πλακωσαν παντού με τις φθηνές πτήσεις,εσυ πρόλαβες καλυτερες εποχες.
Πραγα έρχονταν οι Αγγλοι με απευθείας πτήση 30 ευρω πηγαινε-ελα.
Από Κολωνια εχω πεταξει 4 φορές Ρίγα για αντίστοιχο αστείο ποσό.
Κολωνία->Βαρσοβία,ακόμη πιο φθηνα..

Η Ryanair γάμησε πολλους Σλαβικους παραδείσους.
Οι πτήσεις από Stansted->Πράγα,ειδικά της Παρασκευές ήταν 90% μαλακοκαύληδες.

Θα μου πεις απο αυτούς η συντριπτικη πλειοψηφια,στα strip την έβγαζε και στα Privat,αλλά και παλι,μόνο με την παρουσία τους χαλανε το daygame.

Ναι,ξεφτίλησαν τους ξένους.Ειδικά οι Ιταλοί και οι Τούρκοι με τα Ciao bella και you are beautiful,I love you.Και οι Αγγλοι κάνουν μεγάλη ζημιά γιατί πέφτουν σαν τις ακρίδες και κοκμπλοκάρουν όλους τους άλλους.
Ενας ξένος βέβαια με ανώτερη παρουσία ακόμα ξεχωρίζει αλλά δεν αρκεί πια να είσαι απλώς ξένος.Θες εμφάνιση,παραμύθι,παραμονή,συχνή παρουσία,παραδάκι κτλ που παλιά δεν ήταν αναγκαία.Αρκούσε να έχεις ξένο καυλί και ήσουν περιζήτητος.
Εμείς μάθαμε όταν ήταν σχετικά φτηνά,μάθαμε τις γλώσσες τις νοοτροπίες και είμαστε πάντα επίκαιροι.Τώρα μόνο για να μάθεις πρέπει να ξοδέψεις.
Τότε ασχολούνταν αξιόλογα άτομα με το παίγνιο και είχαμε καλή υπόληψη στις γκόμενες.Οταν μαζικοποιήθηκε και μπήκαν κάθε είδους μαλάκες δημιουργήθηκε δυσπιστία.Το ίδιο έγινε και με το PUA.Μέχρι το 2004 που ήταν underground και ασχολούνταν λίγοι και πραγματικοί ήταν χρήσιμο,είχες αποτελέσματα.
Θυμάμαι είχα πάρει ένα μήνυμα που είχε γράψει ένας καμάκιας στο fastseduction,το έστειλα αυτούσιο στη γκόμενα Τσεχία και αποφάσισε να έρθει Ελλάδα αλλάζοντας τη γνώμη της.Μου λέει κατάλαβα τι εννοείς.Τότε απλά αντέγραφες συστήματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άρα,μόνο με τις Πολωνέζες είχε επιτυχία.Γιατί οπουδήποτε αλλού μάλλον τον έπινε.

Στα βιντεάκια του πάντως είναι ειλικρινής.Γιατί όπου και να πήγε (Λονδίνο,Τορόντο,Τουρκία,Δανία κλπ) έλεγε ότι δεν έκανε τίποτα.Και τώρα λέει ότι θέλει να παντρευτεί.Τύπος που υποτίθεται γαμάει συνέχεια,πώς γίνεται να σκέφτεται γάμο;

Και σιγά την εμφάνιση που έχει.Αφού και ο ίδιος λέει ότι μοιάζει σαν Τούρκος σεξοτουρίστας.

Οχι,γάμησε και Λατίνες και Αμερικανίδες όπως και Φινλανδές.Αυτός πρέπει να τραβάει τα βυζιά του,άμα έμενε USA στην έρευνα μοριακή βιολογία θα είχε τώρα 150000 δολλάρια το χρόνο εισόδημα,βίλα στα προάστια,μουνάρα από το ανατολικό μπλοκ κτλ.Τώρα πάει για το τελευταίο κόλπο γκρόσσο αλλά ποια να του δώσει σημασία τώρα που μεγάλωσε.Σου λέει θα παντρευτώ τώρα που με παίρνει,μετά τέλος όλα.
Ούτε καμάκι πρέπει να κάνει τώρα δεν έχει τα funds.
Θα ήταν καλός για coach σε bootcamps με minorities π.χ. Πόζναν αλλά πρόλαβαν οι αρχίδες του RSD και τα έκαψαν όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom