Αν και με κάλυψε σε γενικές γραμμές ο Βαλκάνιος να προσθέσω κατι ακόμα γιατί μ'αρέσει η κουβέντα που γίνεται.
Καταρχάς εγώ διαφωνώ και στην τετριμένη άποψη οτι οι "καλές" γκόμενες είναι οι πιτσιρίκες(βλ. ηλικιες 25-30).
Και έχω αρκετά προσωπικά παραδείγματα γιαυτό.
Παραθέτω διαφορα ενδεικτικά:
-Το καλύτερο γαμήσι ever το έχω κάνει με παντρεμένη 40αρα. Μιλάμε να την γαμάω απο κώλο και να χύνει...
-Το γκομενάκι που τραβιέμαι τον τελευταίο καιρό είναι ο,τι πιο όμορφο είχα ποτέ στην ζωή μου σε σχέση, τοσο απο θέμα εμφάνισης όσο και απο θέμα σώματος. Μιλάμε για κορμί λαμπάδα. Ριχνει κάτω το 99% των 20χρονων. Και στο κρεβατι είναι καλή (οχι βεβαια όπως η 40αρα). Η ηλικίας της λοιπόν είναι 38.
Και δεν είναι χωρισμένη με παιδί.!
Πέρα όμως από το παραπάνω, που μπορεί κανείς να πεί οτι είναι προσωπική επιλογή,ή οτι είναι η εξέραιση του κανόνα (τι διάλο ολες οι εξαιρέσεις σε μενα εχουν πέσει??
) εγώ στέκομαι σε έναν βασικό διαχωρισμό που έχω κάνει και στα προηγούμενα πόστ.
Τον διαχωρισμό γυναικας για σχέση και γυναίκας για χαβαλέ.
Οταν λοιπόν ψάχνεις γυναίκα για σχέση μπορείς να ασχοληθείς όσο θές και ο καθένας επενδύει το χρόνο που πιστεύει οτι αξίζει κάτι τέτοιο.
Οταν όμως ψάχνεις γυναίκα για χαβαλέ δεν εχει νοημα να ασχοληθείς πάνω από max 1-2 μέρες.
Γιαυτό άλλωστε εχει αναπτυχθεί και τόσο ο κλάδος της πορνείας. Γιατί μπορείς να κάνεις τις ανωμαλίες σου πραγματικότητα χωρις πολλά πολλά με ένα χρηματικό αντάλαγμα.
Προφανώς θα ήταν ευχή όλων μας να μπορούσαμε αυτές τις ανωμαλίες να τις εκπληρώνουμε με νορμαλ γκομενες που θα γνωρίζαμε σε μια έξοδό μας για μπύρες, αλλα δυστηχώς δεν είναι εφιχτό.
Το δικό σου λάθος είναι οτι συμπεριφέρεσαι/σπαταλάς χρόνο σαν να ψάχνεις γκόμενα για σχέση, σε γκόμενες που ψάχνεις για χαβαλέ.
Και να στο κάνω πιο απλό μέσω παραδείγματος.
Εστω οτι παίζεις μπάλα μονο ελλάδα. Είτε για σχέση είτε για χαβαλέ.
Δεν έχεις καμια σχέση με εξωτερικό. Ξέχνα το για λίγο.
Και είμαστε στον Σεπτέμβρη του 2017. Οπου το μουντ που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο είναι οτι δεν θέλω σχέση (δεν εξετάζω τον λόγο) θέλω απλά να χαβαλεδιάσω με γκόμενες, να γαμάω απο εδώ και απο εκει.
Και βγαίνεις σήμερα παρασκευή έξω και γνωρίζεις μια καλούτσικη γκομενίτσα 26 ετών που δείχνει να σε γουστάρει.
Και εσύ φυσικά της τον έδινες άνετα. Αλλά μεχρι εκει. Οχι επειδή δεν είναι ομορφη ή αξιολογη. Γιατι απλά είσαι στο μουντ γαμαω και φευγω για την επόμενη. Δεν θέλω σχέση.
Πόσα ραντεβού λοιπόν θα έκανες με την συκεκριμένη γκόμενα?
Πόσο χρόνο θα της έδινες?
Εγώ λοιπον αυτό που λέω είναι οτι, συμφωνα με τα παραπάνω, αν δεν την γαμούσες το ίδιο βράδυ, άντε να έβγενες άλλο ένα ραντεβού μαζί της.
Μετά αντε γεια και πάμε για άλλα.
Αν ασχολούσουν περισσότερο, χωρίς να έχεις φάει, κάτι δεν θα πήγενε καλά. Θα σου έλεγα:
-Γιατρέ μου, είσαι καλά? Μήπως ερωτευτηκες? Γιατί ασχολήσαι τόσο πολύ με την συγκεκριμένη? Την δαγκώσαμε την λαμαρίνα?
Γνωρίζοντας πάντα οτι το μονο που θες αυτόν τον καιρό είναι να γαμήσεις και να φύγεις.
Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί λέω οτι το να ξημερωβραδιάζεσαι μπροστά από μια οθόνη για μήνες, μόνο και μόνο για να γαμήσεις 2-3-5 γκόμενες από 2-3 φορές την καθε μια όοοοταν θα ανέβεις κίεβο δεν είναι σωστή επιλογή?
Δηλαδή αν είναι να κάνεις σχέση τι θα κάνεις? Θα κοιμάσαι με την οθόνη αγκαλία?