Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όχι,γυναικα 30-άντρας 35,δεν είναι διαφορα.
Απλα τον DRLOVE τον έχω κοψει για 37-38 οποτε οταν αναφέρεται σε 25-30 και μάλιστα αξιολογες,αναρωτιέμαι σε ποια δυτικότροπη χωρα έχει δει τέτοια πράγματα.
Και ναι,κάποιος που ειναι απο τη φύση του ωραίος και καλοδιατηρειται,
έχει πιθανοτητες.
Αλλά αυτος είναι η εξαίρεση στον κανονα.
Όπως έχω ξαναγράψει,καλό είναι στο Bou να αναφερόμαστε στον κανονα,τον μέσο ορο,αλλιως δεν έχει νοημα.
Εχω θείο παντρεμενο που πλησιαζει τα 60,που του ερχονται ηλικιας 30+ μόνες τους,χωρίς να κάνει τίποτα.Αλλά αυτός είναι τρελή εξαίρεση.

Εγώ ξέρω πολυ καλές περιπτώσεις και εμφανισιμες που "ξεχαστηκαν" με σπουδες/μεταπτυχιακα,κ.λ.π.,άρχισαν δουλειά και ένα πρωι ξυπνησαν και κατάλαβαν ότι είναι ηδη 30.

εχω και γω τυπε τετοιες συμμαθητριες ανω των 30 που κανουνε καριερα λονδινο γερμανιες ολλανδιες που δεν τις εχω δει ποτε με αντρα  :embarrased: :think: :S :S :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
εχω και γω τυπε τετοιες συμμαθητριες ανω των 30 που κανουνε καριερα λονδινο γερμανιες ολλανδιες που δεν τις εχω δει ποτε με αντρα  :embarrased: :think: :S :S :S

Κατάλαβα τι φάση λες,έχω και εγώ κάτι τέτοια ανεξήγητα φαινόμενα.
Προβληματικές τις θεωρώ κατι τετοιες.
Εχουν υπερβολικες προσδοκιες ή είναι πεοφοβούμενες ή τι βρισκουν με άλλα πράγματα,βιβλία,σπουδές,ταξίδια.

Επίσης ειναι ιατρικά τεκμηριωμένο,οτι υπαρχει τυπος γυναικων που οσο περισσότερο απεχουν από το σεξ,μειωνεται και η ανάγκη τους γι'αυτο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παιδιά,μην γελιέστε.Αγάμητες δεν μένουν οι γυναίκες.Μόνο οι θεούσες και όσες έχουν παιδιά.Οι άλλες μαζί με την καριέρα,τρώνε και την πούτσα τους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω μιλάω για γυναίκες maximum 35 χρόνων..Επειδή ο φίλος πλέον δεν ζει Ελλάδα και τα πράγματα εδω αλλάζουν με γεωμετρικο ρυθμό μηνα με τον μηνα 30-35 Ελλάδα εξω νύχτα ελεύθερες που να ψάχνονται εγω δεν βρίσκω πάντως..Ολες ιδια ιστορία..37+ πάντα χωρισμένες και σχεδόν πάντα με παιδιά...Το κακο ολοι οι γνωστοί μου τα ιδια πηδανε... Ίδιες ιστορίες ακριβώς. Κάποιες που παντρεύτηκαν στα 30 εκαναν ενα παιδι πέταξαν τον άντρα μετά και στα 38 πανε να ζήσουν την Δευτέρη εφηβεία..Γέμισε η Ελλάδα με τέτοιες..

Δεν είναι ηλικιακο το θέμα ως προς τον άντρα  είναι πως δεν βρίσκεις υλικό στην κατάλληλη ηλικια ανεξάρτητα του πόσο είσαι εσυ..Δηλαδή γκομενες max 35 ώστε να έχουν και καποια προοπτική..

Εγω αυτα ζω αυτά γραφω..40αρες Ελλάδα 25αρες εξω...Ας καταθέσει ο καθένας τις εμπειρίες του..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
θα ηθελα να κανω ενα ταξιδακι μεχρι Κιεβο, Χριστουγεννα η' Πασχα.
Για τουρισμο σαν πρωτη φαση, κι οτι προκυψει.. Τι λετε, ειναι καλη ιδεα, η' δεν...  :)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.079
Πόντοι
7.216
Αν και με κάλυψε σε γενικές γραμμές ο Βαλκάνιος να προσθέσω κατι ακόμα γιατί μ'αρέσει η κουβέντα που γίνεται.

Καταρχάς εγώ διαφωνώ και στην τετριμένη  άποψη οτι οι "καλές" γκόμενες είναι οι πιτσιρίκες(βλ. ηλικιες 25-30).

Και έχω αρκετά προσωπικά παραδείγματα γιαυτό.
Παραθέτω διαφορα ενδεικτικά:
-Το καλύτερο γαμήσι ever το έχω κάνει με παντρεμένη 40αρα. Μιλάμε να την γαμάω απο κώλο και να χύνει...
-Το γκομενάκι που τραβιέμαι τον τελευταίο καιρό είναι ο,τι πιο όμορφο είχα ποτέ στην ζωή μου σε σχέση, τοσο απο θέμα εμφάνισης όσο και απο θέμα σώματος. Μιλάμε για κορμί λαμπάδα. Ριχνει κάτω το 99% των 20χρονων. Και στο κρεβατι είναι καλή (οχι βεβαια όπως η 40αρα). Η ηλικίας της λοιπόν είναι 38.
Και δεν είναι χωρισμένη με παιδί.!

Πέρα όμως από το παραπάνω, που μπορεί κανείς να πεί οτι είναι προσωπική επιλογή,ή οτι είναι η εξέραιση του κανόνα (τι διάλο ολες οι εξαιρέσεις σε μενα εχουν πέσει?? :think:) εγώ στέκομαι σε έναν βασικό διαχωρισμό που έχω κάνει και στα προηγούμενα πόστ.

Τον διαχωρισμό γυναικας για σχέση και γυναίκας για χαβαλέ.

Οταν λοιπόν ψάχνεις γυναίκα για σχέση μπορείς να ασχοληθείς όσο θές και ο καθένας επενδύει το χρόνο που πιστεύει οτι αξίζει κάτι τέτοιο.
Οταν όμως ψάχνεις γυναίκα για χαβαλέ δεν εχει νοημα να ασχοληθείς πάνω από max 1-2 μέρες.
Γιαυτό άλλωστε εχει αναπτυχθεί και τόσο ο κλάδος της πορνείας. Γιατί μπορείς να κάνεις τις ανωμαλίες σου πραγματικότητα χωρις πολλά πολλά με ένα χρηματικό αντάλαγμα.
Προφανώς θα ήταν ευχή όλων μας να μπορούσαμε αυτές τις ανωμαλίες να τις εκπληρώνουμε με νορμαλ γκομενες που θα γνωρίζαμε σε μια έξοδό μας για μπύρες, αλλα δυστηχώς δεν είναι εφιχτό.

Το δικό σου λάθος είναι οτι συμπεριφέρεσαι/σπαταλάς χρόνο σαν να ψάχνεις γκόμενα για σχέση, σε γκόμενες που ψάχνεις για χαβαλέ.

Και να στο κάνω πιο απλό μέσω παραδείγματος.
Εστω οτι παίζεις μπάλα μονο ελλάδα. Είτε για σχέση είτε για χαβαλέ.
Δεν έχεις καμια σχέση με εξωτερικό. Ξέχνα το για λίγο.
Και είμαστε στον Σεπτέμβρη του 2017. Οπου το μουντ που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο είναι οτι δεν θέλω σχέση (δεν εξετάζω τον λόγο) θέλω απλά να χαβαλεδιάσω με γκόμενες, να γαμάω απο εδώ και απο εκει.
Και βγαίνεις σήμερα παρασκευή έξω και γνωρίζεις μια καλούτσικη γκομενίτσα 26 ετών που δείχνει να σε γουστάρει.
Και εσύ φυσικά της τον έδινες άνετα. Αλλά μεχρι εκει. Οχι επειδή δεν είναι ομορφη ή αξιολογη. Γιατι απλά είσαι στο μουντ γαμαω και φευγω για την επόμενη. Δεν θέλω σχέση.
Πόσα ραντεβού λοιπόν θα έκανες με την συκεκριμένη γκόμενα?
Πόσο χρόνο θα της έδινες?

Εγώ λοιπον αυτό που λέω είναι οτι, συμφωνα με τα παραπάνω, αν δεν την γαμούσες το ίδιο βράδυ, άντε να έβγενες άλλο ένα ραντεβού μαζί της.
Μετά αντε γεια και πάμε για άλλα.
Αν ασχολούσουν περισσότερο, χωρίς να έχεις φάει, κάτι δεν θα πήγενε καλά. Θα σου έλεγα:
-Γιατρέ μου, είσαι καλά? Μήπως ερωτευτηκες? Γιατί ασχολήσαι τόσο πολύ με την συγκεκριμένη? Την δαγκώσαμε την λαμαρίνα? :priest:

Γνωρίζοντας πάντα οτι το μονο που θες αυτόν τον καιρό είναι να γαμήσεις και να φύγεις.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί λέω οτι το να ξημερωβραδιάζεσαι μπροστά από μια οθόνη για μήνες, μόνο και μόνο για να γαμήσεις 2-3-5 γκόμενες από 2-3 φορές την καθε μια όοοοταν θα ανέβεις κίεβο δεν είναι σωστή επιλογή?

Δηλαδή αν είναι να κάνεις σχέση τι θα κάνεις? Θα κοιμάσαι με την οθόνη αγκαλία?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Σόρρυ που θα στο πω αλλά έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Σίγουρα υπάρχουν φαινόμενα που δείχνουν αυτό που λες αλλά απλά μαθηματικά να το πάρεις δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Όσες είναι οι ωραίες γυναίκες δλδ στην Ελλάδα είναι και οι μπάρμαν?
Και τι φάση μόνο αυτοί γαμαν ωραίες γκόμενες?
Εγώ λοιπόν, χωρίς να θέλω να περιαυτολογισω, ούτε μπάρμαν είμαι, ούτε γυμναστής, ούτε ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο.
Παρόλαυτα γαμω μια χαρά γκομενάκια. 1-2 φρέσκα κάθε χρόνο στάνταρ.
Εντάξει δεν είμαι και ο Γκουσγκούνης αλλά δεν παίζω και τον ψωλιογκο...
Τι εννοείς μια χαρά γκομενάκια τύπε. Δώσε περιγραφές και γίνε πιο σαφής. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να αποφεύγουμε να λέμε πράγματα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για να γίνουμε πιο κατανοητοί. Σε ρωτάω για να δω αν όντως εσύ γαμας τα πολύ καλά γκομενάκια που γαμανε οι μπαριστες, κώλοβαριστες, πιαριστες και όλοι οι άλλοι παπαριστες της νύχτας.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
θα ηθελα να κανω ενα ταξιδακι μεχρι Κιεβο, Χριστουγεννα η' Πασχα.
Για τουρισμο σαν πρωτη φαση, κι οτι προκυψει.. Τι λετε, ειναι καλη ιδεα, η' δεν...  :)
Χριστούγεννα κατά τις 27/12 θα πάω εγώ τύπε. Αν θες τα λέμε εκεί. Μία χαρά ιδέα είναι. Αν και καλό θα είναι να γίνει επίσκεψη και σε μικρότερες πόλεις κοντινές όπως είναι η βινιτσα που είχαμε πάει με dude901123 πέρυσι τα Χριστούγεννα. Κι εκεί έχει υλικό κι έχει πολλές που μιλάνε αγγλικά και παίζεις μπαλιτσα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Χριστούγεννα κατά τις 27/12 θα πάω εγώ τύπε. Αν θες τα λέμε εκεί. Μία χαρά ιδέα είναι. Αν και καλό θα είναι να γίνει επίσκεψη και σε μικρότερες πόλεις κοντινές όπως είναι η βινιτσα που είχαμε πάει με dude901123 πέρυσι τα Χριστούγεννα. Κι εκεί έχει υλικό κι έχει πολλές που μιλάνε αγγλικά και παίζεις μπαλιτσα.
Θενκς για τις χρησιμες ινφο τυπε, θα κοιταξω για τα Χριστουγεννα κι αν το κανονισω,
φυσικα τα λεμε εκει..

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.079
Πόντοι
7.216
Τι εννοείς μια χαρά γκομενάκια τύπε. Δώσε περιγραφές και γίνε πιο σαφής. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να αποφεύγουμε να λέμε πράγματα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για να γίνουμε πιο κατανοητοί. Σε ρωτάω για να δω αν όντως εσύ γαμας τα πολύ καλά γκομενάκια που γαμανε οι μπαριστες, κώλοβαριστες, πιαριστες και όλοι οι άλλοι παπαριστες της νύχτας.

Νομίζω οτι δεν έχει νόημα να αναλωθούμε σε μια συζήτηση για το ποιος γαμεί τα καλύτερα μουνιά.
Ουτως η άλλως δήλωσα απο την αρχή οτι δεν έχω καμία πρόθεση περιαυτολογίας και ευλογισης της γεννιάδας μου.

Προσοχή: Δεν αναφέρομαι στο πακέτο. Αναφέρομαι μόνον στην εμφάνιση. Ουτως η άλλως το site πραγματευεται το sex και δεν είμαστε καν στο θρέντ " Αξίζει η δημιουργίας οικογένειας" το οποίο αν θες είναι και πιο φιλοσοφικό.

Το νόημα είναι οτι υπάρχει αρκετό ωραίο μουνί το οποίο δεν μπορεί να το πηδάει όλο το 0,1% του ανδρικού πληθυσμού και μετά να κάθονται αγάμητες μέχρι να βρούν τον επόμενο κλαρινογαμπρό.
Σιγουρα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πηδάνε σαν τα σκυλιά. Δεν αντιλέγω. Αλλά αυτοί συνηθως είναι killer. Πούτσα και δρόμο. Είναι πιθανόν το 70% των γυναικών να έχει πάει με κάποιον από αυτό το 0,1% των ανδρών. Την γκομενά σου, την γκομενά μου είναι πιθανόν να την πηδούσε πρίν από εμάς ο barman, ο dj, ο δημοφιλής τελωσπάντων. Δεν το αποκλείω.
Το θέμα είναι οτι δεν γίνεται μετά να μεινουν αγάμητες.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα πως το λένε.
Απλά μαθηματικά.

Και φυσικά αυτές οι θέσεις/άντρες ελκύουν χαζογκόμενες συνήθως μικρής ηλικίας. Μια ώριμη γυναίκα (ανω των 30) και πολλές σοβαρές/συγκροτημένες νεώτερης ηλικίας δεν έλκονται από τέτοιου είδους κλαρινογαμπρούς, αντιθέτος τους θεωρούν κάγκουρες.
Οπως κι εμείς οι άντρες θεωρούμε πολλές αντικειμενικά όμορφες γυναίκες τσόλια που δεν θα κάναμε τπτ περισσότερο από το να τις γαμήσουμε και να φύγουμε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όχι,γυναικα 30-άντρας 35,δεν είναι διαφορα.
Απλα τον DRLOVE τον έχω κοψει για 37-38 οποτε οταν αναφέρεται σε 25-30 και μάλιστα αξιολογες,αναρωτιέμαι σε ποια δυτικότροπη χωρα έχει δει τέτοια πράγματα.

Στο τιντερ γιατι μου δειχνει ενα σωρο γκομενες 18-30; Μαλιστα εχω και ματς.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κομοτηνη, τζαμπα το μουνι

Θα μετακομισω σε φοιτητουπολη ενα διαστημα για ανανεωση κυτταρων. Αυτη η γκρινια του ΒΠ με τις ηλικιες και τα χρονια που περνανε με κουρασε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στο τιντερ γιατι μου δειχνει ενα σωρο γκομενες 18-30; Μαλιστα εχω και ματς.

Εσυ εισαι ομορφοπαιδο,πιο πάνω έγραψα ότι ειναι καλο να μιλάμε για το μέσο μέλος του bou,ωστε να βγαίνουν χρησιμα συμπερασματα.

Το νόημα είναι οτι υπάρχει αρκετό ωραίο μουνί το οποίο δεν μπορεί να το πηδάει όλο το 0,1% του ανδρικού πληθυσμού και μετά να κάθονται αγάμητες μέχρι να βρούν τον επόμενο κλαρινογαμπρό.
Σιγουρα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πηδάνε σαν τα σκυλιά. Δεν αντιλέγω. Αλλά αυτοί συνηθως είναι killer. Πούτσα και δρόμο. Είναι πιθανόν το 70% των γυναικών να έχει πάει με κάποιον από αυτό το 0,1% των ανδρών. Την γκομενά σου, την γκομενά μου είναι πιθανόν να την πηδούσε πρίν από εμάς ο barman, ο dj, ο δημοφιλής τελωσπάντων. Δεν το αποκλείω.
Το θέμα είναι οτι δεν γίνεται μετά να μεινουν αγάμητες.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα πως το λένε.
Απλά μαθηματικά.

Θα συμφωνήσω στα παραπάνω.
Εγω πιστευω ότι ενα μικρο ποσοστων των αντρών σε κάθε χώρα,εχει πρόσβαση σχεδον σε όποιο μουνι θέλει.
Αλλά αυτο δε σημαίνει ότι η πλειοψηφια των γυναικων μένει αγαμητες ή περιμενει με χαρτάκι στο χερι τον κάθε μπαρμαν να τελειωσει με την προηγούμενη.

Και φυσικά αυτές οι θέσεις/άντρες ελκύουν χαζογκόμενες συνήθως μικρής ηλικίας. Μια ώριμη γυναίκα (ανω των 30) και πολλές σοβαρές/συγκροτημένες νεώτερης ηλικίας δεν έλκονται από τέτοιου είδους κλαρινογαμπρούς, αντιθέτος τους θεωρούν κάγκουρες.
Οπως κι εμείς οι άντρες θεωρούμε πολλές αντικειμενικά όμορφες γυναίκες τσόλια που δεν θα κάναμε τπτ περισσότερο από το να τις γαμήσουμε και να φύγουμε.

Εδώ θα διαφωνήσω.
Η ωριμότητα δεν έχει να κάνει με την ηλικία,αλλά με το χαρακτηρα.
Οι κοπέλες που εχω αράξει στη ζωή μου,ήταν ώριμες και συγκροτημένες προσωπικοτητες κι ας είμασταν 20 και κάτι χρονων.
Για μένα μια γκόμενα που είναι χαζογκομενα και βούρλο στα 20+,δε θα αλλάξει επειδη θα περάσουν 10 καλοκαίρια.

Έχεις γραψει και ότι το καλυτερο σεξ το έκανες με σαραντάρα,κ.λ.π.
Σε ρωταω λοιπόν:
Θεωρεις οτι η ίδια γυναίκα στα 26-27 της θα εκανε χειροτερο σεξ μαζί σου;
Eγώ πιστευω πως οχι.
Πιστευω πως είναι θεμα χημείας,οπως και ότι μια γυναίκα που ξερει να γαμιεται,ξερει και στα 26-27,δε χρειαζεται να καβατζάρει τα 40 και να έχει μετρησει χιλιάδες χιλιομετρα πούτσας.

Αντικειμενικα δε,το σώμα της μεταξύ 26 και 40,δεν εχει καμία σχέση.
Και νομιζω οτι στο μεσο άντρα,η νεανικότητα του γυναικειου σώματος μόνο αδιαφορο δεν τον αφήνει..

Μη συγκρινεις λοιπον μια τυχαία 20άρα χαζογκομενα με τη 40αρα που εκανες καλο σεξ.
Το ερωτημα ειναι αν θα προτιμούσες την 40αρα στα 26 της.
Εγω ναι,με χιλια.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Εσυ εισαι ομορφοπαιδο,πιο πάνω έγραψα ότι ειναι καλο να μιλάμε για το μέσο μέλος του bou,ωστε να βγαίνουν χρησιμα συμπερασματα.

Θα συμφωνήσω στα παραπάνω.
Εγω πιστευω ότι ενα μικρο ποσοστων των αντρών σε κάθε χώρα,εχει πρόσβαση σχεδον σε όποιο μουνι θέλει.
Αλλά αυτο δε σημαίνει ότι η πλειοψηφια των γυναικων μένει αγαμητες ή περιμενει με χαρτάκι στο χερι τον κάθε μπαρμαν να τελειωσει με την προηγούμενη.

Εδώ θα διαφωνήσω.
Η ωριμότητα δεν έχει να κάνει με την ηλικία,αλλά με το χαρακτηρα.
Οι κοπέλες που εχω αράξει στη ζωή μου,ήταν ώριμες και συγκροτημένες προσωπικοτητες κι ας είμασταν 20 και κάτι χρονων.
Για μένα μια γκόμενα που είναι χαζογκομενα και βούρλο στα 20+,δε θα αλλάξει επειδη θα περάσουν 10 καλοκαίρια.

Έχεις γραψει και ότι το καλυτερο σεξ το έκανες με σαραντάρα,κ.λ.π.
Σε ρωταω λοιπόν:
Θεωρεις οτι η ίδια γυναίκα στα 26-27 της θα εκανε χειροτερο σεξ μαζί σου;
Eγώ πιστευω πως οχι.
Πιστευω πως είναι θεμα χημείας,οπως και ότι μια γυναίκα που ξερει να γαμιεται,ξερει και στα 26-27,δε χρειαζεται να καβατζάρει τα 40 και να έχει μετρησει χιλιάδες χιλιομετρα πούτσας.

Αντικειμενικα δε,το σώμα της μεταξύ 26 και 40,δεν εχει καμία σχέση.
Και νομιζω οτι στο μεσο άντρα,η νεανικότητα του γυναικειου σώματος μόνο αδιαφορο δεν τον αφήνει..

Μη συγκρινεις λοιπον μια τυχαία 20άρα χαζογκομενα με τη 40αρα που εκανες καλο σεξ.
Το ερωτημα ειναι αν θα προτιμούσες την 40αρα στα 26 της.
Εγω ναι,με χιλια.

οχι εχεις λαθος η ιδια γκομενα που στα σαραντα κανει γαματο σεξ στα 26 εκανε χειροτερα εκατο τα εκατο αυτο που σου λεω και μου το εχουν επιβεβαιωση και γκομενες

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.079
Πόντοι
7.216
Σίγουρα το σέξ φτιάχνει αλλά ως έναν βαθμό.
Πιο πολύ είναι θέμα χημείας και θέμα να το έχεις.
Μια γκόμενα π.χ. που σιχένεται να γλείψει δεν νομίζω να κάνει ποτέ καλή πιπα...
Αρα υπο αυτή την έννοια είμαι πιο κοντά στην άποψη του βαλκάνιου.

Ο λόγος που αναφέρθηκα σε προσωπικές εμπειρίες με ώριμες κυρίες όμως είναι άλλος.
Είναι για να απομυθοποιήσω την άποψη οτι πρέπει ντε και καλά η γκόμενα να είναι το πολύ 25 Μαϊων ή τεσπά να έχει 5-10-15 χρόνια διαφορά από τον άντρα για να είναι "καλή".
Υπάρχουν καλές περιπτώσεις και στις μεγαλύτερες ηλικίες.
Και αν το θες κι αλλιώς συμφωνα με τα λεγόμενά σου η ωριμότητα, και η χημεία είναι κάτι που είτε το έχεις είτε όχι και όχι θέμα ηλικίας.
Αρα γιατί πρέπει ντε και καλά να ψάξω να βρώ ταίρι με ηλικιακό κριτήριο και μαλιστα θέτοντας ανώτατο όριο και όχι με κριτήριο αυτά τα χαρακτηριστικά???

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αρα γιατί πρέπει ντε και καλά να ψάξω να βρώ ταίρι με ηλικιακό κριτήριο και μαλιστα θέτοντας ανώτατο όριο και όχι με κριτήριο αυτά τα χαρακτηριστικά???

Για την νεανικότητα φίλε,που χάνεται πολύ πριν τα 40.
Και ναι,υπάρχουν γοητευτικες 40άρες,καυλες milfάρες,αλλά νομίζω ότι αν ο μέσος αντρας είχε να διαλέξει,θα διάλεγε την 25χρονη version της ίδιας 40άρας.

Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα.
Ελίνα Καντζα=υπερmilf.
Θα πήγαινα κολυμπώντας μέχρι τη Μύκονο να τη γαμήσω.
Αλλά ποιος ηταν πιο μάγκας;
Ο σπανουδακης(ο αδερφος του συνθέτη)που την πηδούσε στα 40+ του ενώ αυτή ήταν κάτω απο 30 ή ο 30άρης που την πηδάει τώρα ενώ εκεινη είναι 40+;

Εγώ λέω ο σπανουδάκης.

Ιδια περίπτωση Ξαρχάκος-Καρύδη-Αθερίδης

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Ας τα σαπια για τις γκομενες. Η διαφορα αναμεσα σε εμενα κ εσενα ειναι οτι εσυ λογω τροπου ζωης κ προτυπων χρειαζεσαι για να εισαι ικανοποιημενος 100 ματς στο τιντερ κ καθε εβδομαδα να γαμας απο μια καινουρια. Οτιδηποτε λιγοτερο το εξισωνεις με μηδεν και διακηρυττεις οτι οι γυναικες δεν ενδιαφερονται για μεγαλυτερους αντρες.

Εγω αντιθετα ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν μπορω να γνωριζω μια γκομενα του γουστου μου το χρονο κ να την πηδαω για λιγους μηνες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ας τα σαπια για τις γκομενες. Η διαφορα αναμεσα σε εμενα κ εσενα ειναι οτι εσυ λογω τροπου ζωης κ προτυπων χρειαζεσαι για να εισαι ικανοποιημενος 100 ματς στο τιντερ κ καθε εβδομαδα να γαμας απο μια καινουρια. Οτιδηποτε λιγοτερο το εξισωνεις με μηδεν και διακηρυττεις οτι οι γυναικες δεν ενδιαφερονται για μεγαλυτερους αντρες.

Εγω αντιθετα ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν μπορω να γνωριζω μια γκομενα του γουστου μου το χρονο κ να την πηδαω για λιγους μηνες.

Θα ήσουν όμως λιγάκι πιο ικανοποιημένος αν γαμούσες και από μία καινούργια τη βδομάδα :grin:

Τι θελεις να σου γράψω;
Παραμύθια για 40αρηδες που κυκλοφοράνε με πιπίνια;

Ε,λοιπόν,οι φωτο με τους δήθεν καμάκια καραφλογόηδες που εχει Postάρει ο kman εδώ,ειναι ΜΟΝΟ σπόνσορες.
Τα ειδα και στο Κιεβο,το ξέρουν και οι ντόπιοι οταν βλεπουν τέτοια mismatch.
Μεροκάματο βγαζουν οι κοπέλες.

Και στην Πράγα που ηξερα σχεδόν όλα τα call girls,τα βλεπαμε να συνοδευουν μέρα μεσημερι κάτι 50άρηδες Άγγλους,κ.λ.π.

Ο kman θα τις έβγαζε φωτο με λεζαντα:"Αγγλος καμάκι χτύπησε 20χρονο 8άρι"

Και η πλειοψηφία του forum που δεν έχει πάει ποτέ σε Σλαβική χώρα, θα συνέχιζε να ονειρεύεται Σλάβες παρθενες χωριατοπουλες με daddy issues.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θα ήσουν όμως λιγάκι πιο ικανοποιημένος αν γαμούσες και από μία καινούργια τη βδομάδα :grin:

Τι θελεις να σου γράψω;
Παραμύθια για 40αρηδες που κυκλοφοράνε με πιπίνια;

Εγω βλεπω σαρανταρηδες με εικοσπενταρες στην Αθηνα και δε μου φαινεται παραξενο ή αταιριαστο το θεαμα.

Αν καπου υστερω σε σχεση με αυτους ειναι στο υψος γιατι ειμαι λιγο κοντος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom