Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ποιοί άντρες έχουν καλύτερο όνομα στη Γερμανία μετά τους Γερμανούς;Δηλαδή στην περίπτωση που μια Γερμανίδα δεν πάρει Γερμανό,τί εθνικότητες προτιμάει;

Ας πούμε αυτή η youtuber φίλη του Βαλκάνιου πήρε Βενεζουελάνο.Ο Έλληνας είναι πιο κάτω και από Βενεζουελάνο;

Οι πιο βόρειοι μιας και πάνω κάτω τα ιδια χνώτα έχουν.
Μετά οι Ισπανοί και όσοι μάχιμοι από λοιπούς Λατίνους.
Ολοι οι υπόλοιποι είμαστε ενδιάμεσα και από κάτω μας,αλβανορουμανοι,μουσλιμια,αράπηδες,μαγκρεπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιοί άντρες έχουν καλύτερο όνομα στη Γερμανία μετά τους Γερμανούς;Δηλαδή στην περίπτωση που μια Γερμανίδα δεν πάρει Γερμανό,τί εθνικότητες προτιμάει για γάμο/οικογένεια;

Ας πούμε αυτή η youtuber φίλη του Βαλκάνιου πήρε Βενεζουελάνο.Ο Έλληνας είναι πιο κάτω και από Βενεζουελάνο;

Σκανδιναυοι έχουν καλό όνομα,μετά Αμερικανοι,Αυστραλοι.Ο Έλληνας με τον οποίο έχουν εξοικειωθει οι Γερμανοί είναι ο αμορφωτος παπαροελληνας απο χωριό,φτωχός πλην τίμιος,συχνά αμφιβολου προελευσεως με τουρκικό επώνυμο και μαυριδερος.
Τώρα καταφτανουν αλλου τύπου Έλληνες,μορφωμενοι κωλωπετσωμενοι,εμφανισιμοι νεομεταναστες με μεγάλη περιουσία στην Ελλάδα και η εικόνα των Γερμανών για τους Έλληνες σταδιακα αλλάζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Σλάβες Γερμανία είναι στα αζήτητα γιατί οι Γερμανίδες βρίζουν τους Γερμανούς που πάνε μαζί τους οτι πάνε με πουτάνες,low class κοπέλες επειδή δεν είναι άξιοι να βρουν σοβαρή Γερμανίδα.Δηλαδή τους θεωρούν κατώτερους κοινωνικά.
Οπότε έχει πολλές ευκαιρίες.Γενικώς οι Ανατολικές έχουν κακό όνομα και πολλές αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξ αυτού σε ό,τι αφορά αποκατάσταση.

Επισκέπτης
Ποιοί άντρες έχουν καλύτερο όνομα στη Γερμανία μετά τους Γερμανούς;Δηλαδή στην περίπτωση που μια Γερμανίδα δεν πάρει Γερμανό,τί εθνικότητες προτιμάει για γάμο/οικογένεια;

Στατιστικα για γαμους, βλεπεις τις προτιμησεις των [size=20pt]μικτων γαμων[/size] εδω

Ο πρωτος πινακας ειναι η επιλογη των γερμανιδων (top 3: τουρκους,ιταλους, αμερικανους, 10 θεση ελληνες), ο δευτερος πινακας των γερμανων (top 3: τουρκαλες,πολωνεζες,ρωσιδες ).

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σκανδιναυοι έχουν καλό όνομα,μετά Αμερικανοι,Αυστραλοι.Ο Έλληνας με τον οποίο έχουν εξοικειωθει οι Γερμανοί είναι ο αμορφωτος παπαροελληνας απο χωριό,φτωχός πλην τίμιος,συχνά αμφιβολου προελευσεως με τουρκικό επώνυμο και μαυριδερος.
Τώρα καταφτανουν αλλου τύπου Έλληνες,μορφωμενοι κωλωπετσωμενοι,εμφανισιμοι νεομεταναστες με μεγάλη περιουσία στην Ελλάδα και η εικόνα των Γερμανών για τους Έλληνες σταδιακα αλλάζει.

Όμως οι παλιοί αμόρφωτοι Έλληνες παντρεύονταν σχεδόν όλοι Γερμανίδες.Μην πω και γι'αυτές που ερχόντουσαν τότε 'διψασμένες για σπέρμα' και το έπιναν στην Ρόδο και την Κρήτη από τον κάθε μαυριδερό.Ενω οι τωρινοί μορφωμένοι και εμφανίσιμοι Έλληνες παίρνουν τ'αρχίδια τους.

Παλιά είχαμε τόσο καλύτερο όνομα ή αυτές δεν τις γαμούσαν καθόλου εκεί πέρα;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδία να συμφωνήσουμε σε κάτι.
Αν δεν μπορείς να βρείς αξιόλογη γκόμενα (μιλάω για γκόμενα και όχι για πουτάνα) εντός έδρας τότε και η γκόμενα που θα βρείς εκτός έδρας σιγουρα δεν είναι από το πρώτο ράφι.

Τώρα αυτό που σχολίασα παραπάνω είναι οτι κατα την γνώμη μου δεν έχει νοημα η τακτική του dr για τον απλούστατο λόγο οτι είναι σεξοτουρίστας και πάει απλά 2-3 5 μέρες σε μια ξένη χώρα.
Δεν είναι οτι μένει εκει η ότι έχει σκοπό να μετακομίσει. Οπότε οποιαδήποτε σπατάλη χρόνου κατά την γνώμη μου είναι ανούσια για μια-δυο πούτσες.
Αν ήταν για σχέση πάω πάσο. Υπάρχει και ενα μέλλον ρε αδερφέ.
Αλλα να φάς κάμποσες εργατοώρες απ την ζωή σου μονο και μονο για να ρίξεις 2 μανίκια για εμένα είναι κακή επιλογή.
:hi:

Αν διαβάσεις τα  ποηγούμενα post μου έχω γραψει άπειρες φορές (πάνω απο 20) πως δεν πάς ταξίδι κάτω απ 10 μέρες!! 2-3 μέρες δεν πηδας ποτέ..Απλά δεν παρακολουθείς το νήμα καιρό..Πας μόνο αν έχεις γκόμενα που σε περιμένει ήδη..Για κυνηγι το ελάχιστο 10 μέρες και με καλή προετοιμασία πρίν απο διαδίκτυο...Αποδίδει...Ωραίες οι θεωρίες αλλά αυτη την στιγμή έχω μια μόνιμη 25 χρονων Ουκρανία που είναι ακριβως αυτό που ψάχνω και ενα ακόμα στρατο απο 6-7 γκόμενες μέγιστης ηλικίας η ανωτερη 28 χρονων..Όλες αυτές απο τα 4 τελευταία ταξιδια σύνολο. Χωρίς φίλους εκεί, χωρίς γλώσσα, χωρίς κύκλο!!! Αδιανόητα πράγματα!!!

Οπότε τι να συγκρίνω? Όσα χρόνια και να ζήσω Ελλάδα αυτά δεν θα τα βρώ δυστυχώς.Εδω έχω δουλεία, έχω ένα μεσαίο μισθό, καλή εμφάννιση,καλές σπουδές, χιουμορ και τι βρίσκω?? 37+ με παιδία και μετριότητες...Γιατί δεν είμαι γυμναστης ή barman ή δεν έχω τον κατάλληλο κύκλο..Οποτε ξαναλέω η οποιαδήποτε σύγκριση είναι αστεία!! Δεν υπάρχουν πολλές ελπιδες εδώ..Απλά αν βρεις μια καλή την κρατάς και την παντρευεσαι..Αυτο που κάνουν όλοι..Αν θες πολλές γεννηθηκες σε λάθος χώρα!!!Και εγω θελω πολλές!!

pitsakos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Κύριοι πιστεύω ότι κάποιοι "κλαρινογαμπροί" έχουν χαλάσει τη πιάτσα. Έχουν δώσει υπεραξία σχεδόν σε όλες τις Ελληνίδες γκόμενες! Εγώ προσωπικά βλέπω το ΙΔΙΟ ακριβώς στυλ και εμφάνιση σε στο 80% των Ελληνίδων.

Είμαι ναυτικός στο ξεκίνημα μου και οι σκέψεις μου είναι να κατεβάσω κάποια από Λευκορωσία ή Ουκρανία για κάτι σοβαρό! Πόσο σοβαρό θα είναι θα είναι αυτό; Όρκο δεν παίρνω....

Κύριοι υπάρχουν κάτι ΑΣΤΕΡΙΑ στο εξωτερικό και δεν μιλάω για Ευρώπη!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στατιστικα για γαμους, βλεπεις τις προτιμησεις των [size=20pt]μικτων γαμων[/size] εδω

Ο πρωτος πινακας ειναι η επιλογη των γερμανιδων (top 3: τουρκους,ιταλους, αμερικανους, 10 θεση ελληνες), ο δευτερος πινακας των γερμανων (top 3: τουρκαλες,πολωνεζες,ρωσιδες ).

O πινακας αυτός οδηγει σε τρελες παρανοησεις..

Καταρχην Deutsche Frauen ειναι επισημα και πάρα πολλες τουρκάλες που γεννηθηκαν εδώ,εχουν γερμανικη υπηκοοτητα και που κατά 99% παντρευονται τουρκους.

Επίσης οι τούρκοι ειναι με διαφορά η μεγαλύτερη πληθυσμιακή ομάδα ξενων στη Γερμανία.

Και τέλος,οι Γερμανιδες που παντρευονται τουρκους είναι συνηθως εμφανισιακά γτπ καβάλα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.079
Πόντοι
7.216
Αν διαβάσεις τα  ποηγούμενα post μου έχω γραψει άπειρες φορές (πάνω απο 20) πως δεν πάς ταξίδι κάτω απ 10 μέρες!! 2-3 μέρες δεν πηδας ποτέ..Απλά δεν παρακολουθείς το νήμα καιρό..Πας μόνο αν έχεις γκόμενα που σε περιμένει ήδη..Για κυνηγι το ελάχιστο 10 μέρες και με καλή προετοιμασία πρίν απο διαδίκτυο...Αποδίδει...Ωραίες οι θεωρίες αλλά αυτη την στιγμή έχω μια μόνιμη 25 χρονων Ουκρανία που είναι ακριβως αυτό που ψάχνω και ενα ακόμα στρατο απο 6-7 γκόμενες μέγιστης ηλικίας η ανωτερη 28 χρονων..Όλες αυτές απο τα 4 τελευταία ταξιδια σύνολο. Χωρίς φίλους εκεί, χωρίς γλώσσα, χωρίς κύκλο!!! Αδιανόητα πράγματα!!!

Οπότε τι να συγκρίνω? Όσα χρόνια και να ζήσω Ελλάδα αυτά δεν θα τα βρώ δυστυχώς.Εδω έχω δουλεία, έχω ένα μεσαίο μισθό, καλή εμφάννιση,καλές σπουδές, χιουμορ και τι βρίσκω?? 37+ με παιδία και μετριότητες...Γιατί δεν είμαι γυμναστης ή barman ή δεν έχω τον κατάλληλο κύκλο..Οποτε ξαναλέω η οποιαδήποτε σύγκριση είναι αστεία!! Δεν υπάρχουν πολλές ελπιδες εδώ..Απλά αν βρεις μια καλή την κρατάς και την παντρευεσαι..Αυτο που κάνουν όλοι..Αν θες πολλές γεννηθηκες σε λάθος χώρα!!!Και εγω θελω πολλές!!

Πιστέυεις οτι το παραπάνω πόστ μου αλλάζει κατα πολύ αν οι 2-3 μέρες που αναφέρω γίνουν 10-15?
Ας μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

Η ουσία είναι μια.
Αν θές να κάνεις σχέση ασχολήσου όοοοσο θές και κυνήγατο. Και εγώ μαζί σου να σιγοντάρω..
Αν θές απλά να γαμήσεις είναι άκυρο το κυνήγι και ο κόπος που κάνεις. Γιατί όσο και να κοπιάσεις...
1) θα είσαι εκει για πεπέρασμένο διάστημα, άρα θα ρίξεις πεπερσμένο αριθμό πούτσας
2) Ο τύπος που θα προτιμήσει το πληρωμένο (βλέπε κμαν) θα γαμησεις πιο έυκολα περισσότερο απο εσένα και θα κάνει και διακοπές, οχι τον γαμπρό...
:hi:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.079
Πόντοι
7.216
Εδω έχω δουλεία, έχω ένα μεσαίο μισθό, καλή εμφάννιση,καλές σπουδές, χιουμορ και τι βρίσκω?? 37+ με παιδία και μετριότητες...Γιατί δεν είμαι γυμναστης ή barman ή δεν έχω τον κατάλληλο κύκλο..
Σόρρυ που θα στο πω αλλά έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Σίγουρα υπάρχουν φαινόμενα που δείχνουν αυτό που λες αλλά απλά μαθηματικά να το πάρεις δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Όσες είναι οι ωραίες γυναίκες δλδ στην Ελλάδα είναι και οι μπάρμαν?
Και τι φάση μόνο αυτοί γαμαν ωραίες γκόμενες?
Εγώ λοιπόν, χωρίς να θέλω να περιαυτολογισω, ούτε μπάρμαν είμαι, ούτε γυμναστής, ούτε ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο.
Παρόλαυτα γαμω μια χαρά γκομενάκια. 1-2 φρέσκα κάθε χρόνο στάνταρ.
Εντάξει δεν είμαι και ο Γκουσγκούνης αλλά δεν παίζω και τον ψωλιογκο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω οταν δεν ταξιδευω για δουλεια αλλα για να διακοπες λεω ενα μικρο ψεματακι οτι δουλευω σαν προγραμματιστης απ οπου θελω και πηγαινω απο χωρα σε χωρα γιατι εχω χομπυ να γυρναω τον κοσμο,ειναι το ονειρο μου
Ψεμα αλλα οχι για πολυ(μιας που πλεον ασχολουμε και με αυτο) αλλα πχ ΡΟυμανια και Βουλγαρια με βοηθησε
Γιατι οταν πεφτει η ερωτηση μα καλα Ρουμανια η Βουλγαρια τι ηρθες να κανεις?Αμα πεις ταξιδι θα γελανε μεχρι αυριο γιατι θα καταλαβουν το λογο ενω οταν λεω προγραμματιστης και ηδη εχω παει σε ολα τα Βαλκανια γουσταρουν σαν τρελες χαχα
Γιατι πρωτον βλεπουν οτι γουσταρεις τα γυρω μερη και δεν πηγες απλα να τον χωσεις και δευτερον γιατι η δουλεια που τους λες ειναι αξιολογη
Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση απο όλους τους συμμετέχοντες!
Το θεμά των "shit tests" με έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν και όσο κι αν έχω σπάσει το κεφάλι μου και ότι κι αν έχω δοκιμάσει έχω καταλήξει στο εξής συμπαίρασμα--->Αν κάνεις θετική εντύπωση σε μια γκόμενα και γουςτάρει , ότι και να πεις θα γαμήσεις!!!!Επίσης έχει σημασία ο τρόπος που το λες !!!!Στη Κρακωβία η ερώτηση τι κάνεις εδώ ήταν μια συζήτηση 10 δευτερολέπτων "I visit my Greek friend who lives here"
Σε μια Τσέχα είχα πει πως είμαι Σαββατοκύριακο στην Οστράβα και φεύγω την επόμενη...So what?...Την επόμενη μετά το γαμήσι με το αυτοκίνητο της με έτρεχε να προλάβω το τρένο !
Στη Πολωνία μετράει πολύ να λες ευθέως πως είσαι τουρίστας!
Στη δυτική Ουκρανία βέβαια δεν λειτούργησε τίποτα!Πραγματικά τίποτα!Αλλά δεν εφτεγε το τι έλεγα...Μάλλον δεν ταίριαζα στο περιβάλλον ...
Η εμφάνηση, το καλό άρωμα , η άνεση κίνησης έστω και solo και ένα δυνατό προφίλ στις ιντερνετικές γνωριμίες + τύχη να βρεθούμε πάνω σε γκόμενα που ψάχνεται και έχει καυλες είναι όλη η υπόθεση του πορνοταξιδιου!Το τι θα πούμε έχει δευτερεύον σημασία σε μια εποχή που οι γκόμενες ζουν στον αςτεριςμο...του Instagram!Όλα και στη πραγματική ζωή, ένα υποσυνείδητο "like" είναι στην εικόνα που έχουν μπροςτά τους!Δεν έχει σημασία τι θα πεις και τι γνώσεις έχεις!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όμως 2 φορές εκείνα τα χρόνια,επισκέφτηκα φίλο μου που σπούδαζε Ρέθυμνο.Το Ρεθυμνο ηταν τίγκα στις "γυναικειες" σχολές.
Πραγματικά,του μουνιου το πανηγυρι,δεν προλάβαινα να γνωριζω φοιτήτριες.

Ποιες αλλες πολεις εχουν αυτο χαρακτηριστικο;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γενικά τους Βαλκάνιους μας βλέπουν σαν αρκουδόβλαχους,φτωχέμπουρες,sociopaths, πολύ χαμηλή κουλτούρα

Οι Αλβανοι ειναι ολα αυτα. Καμια σχεση με ενα σημερινο Ελληνα της μεσαιας ταξης.

Ας μιλησουμε με ταξικη ορολογια. Ο ανθρωπος που περιγραφεις ΚΜΑΝ ως ελκυστικο στις Γερμανιδες ειναι ο μορφωμενος αστος.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σίγουρα υπάρχουν φαινόμενα που δείχνουν αυτό που λες αλλά απλά μαθηματικά να το πάρεις δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Εγώ λοιπόν, χωρίς να θέλω να περιαυτολογισω, ούτε μπάρμαν είμαι, ούτε γυμναστής, ούτε ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο.

Δεν πίανεις την λογική μου..Δεν είναι θέμα αυτοεκτίμησης είναι θέμα αν έχεις πρόσβαση στις γυναίκες..Ο barman και ο γυμναστης το αναφερω σαν επάγγελμα γιατί έχουν πρόσβαση σε πολλές γυναίκες..Έχουμε γράψει άπειρες φορές το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ο κύκλος..Δυστυχώς μέσα αο κύκλο γινονται οι γνωριμίες εδω..Αν μπορούσα να έχω πρόσβαση σε 26αρες μια χαρά θα τις έριχνα..Απλά Ελλάδα όταν κυνηγάς στην ελεύθερη πιάτσα βρίσκεις κατα 90% 37+ χωρισμένες με παιδία.Εγώ αυτά ζω..
Εξαρτάται τι κύκλο έχεις και εξαρτάται για ποιες μιλάμε..Αν μυ μιλάς για 37+ χωρισμένες χαίρω πολύ..Άπειρες...Αλλά κορίτσακια 25-30 αξιόλογα πολύ δύσκολο..Δυστυχώς..

Όσο για τον φίλο που συγκρίνει την πληρωμένη που θα πηδήξεις μια ώρα με την κανονικη κοπέλα που θα περάσετε ένα ωραιο τριήμερο μαζί..No comments..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης.Άμα δεν παίζουν γκόμενες στην καθημερινή σου ζωή(παρέα/δουλειά/χόμπι),όχι να γαμήσεις δεν βρίσκεις,αλλά χάνεις και εντελώς επαφή με το γυναικείο φύλο.Ακόμα κι αυτές οι 37+ που λέει ο dr_Love,δεν ψάχνονται να γαμηθούν αλλά για τον επόμενο σύζυγο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εξαρτάται τι κύκλο έχεις και εξαρτάται για ποιες μιλάμε..Αν μυ μιλάς για 37+ χωρισμένες χαίρω πολύ..Άπειρες...Αλλά κορίτσακια 25-30 αξιόλογα πολύ δύσκολο..Δυστυχώς..

Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω;
Σε ποια δυτικότροπη χώρα θεωρείς ότι υπάρχουν αξιόλογες κοπέλες 25-30 που θα επιλεξουν έναν άντρα 35-40;

Δεν ξέρω ακριβως την ηλικία σου,αλλά έχω καταλάβει οτι εισαι πριν τα 40.

Επισης πολλες Ελληνίδες κατά τα δυτικα πρότυπα,σπουδάζουν-κανουν erasmus-master και είναι μη νυμφευμένες πριν τα 30 τους.
Υπάρχουν ελευθερες κοπέλες και μάλιστα μάχιμες,ξέρω αρκετές κάτω.

Κι ας εξαιρέσουμε το καμάκι,τον εργασιακό χώρο,κ.λ.π.
Οταν έμενα Ελλάδα,κάτι που γινόταν πολύ συχνά,ήταν φίλες,ξαδέρφες,κ.λ.π. να μου πασάρουν φίλες τους.
Ή από fb,να μου στέλνουν αίτημα γκόμενες που είχαμε κοινό γνωστό.

Αυτά οι δύο επιλογές φτάνουν,πόσες γκόμενες πια να γνωρίσει κάποιος..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω;
Σε ποια δυτικότροπη χώρα θεωρείς ότι υπάρχουν αξιόλογες κοπέλες 25-30 που θα επιλεξουν έναν άντρα 35-40;

Επισης πολλες Ελληνίδες κατά τα δυτικα πρότυπα,σπουδάζουν-κανουν erasmus-master και είναι μη νυμφευμένες πριν τα 30 τους.
Υπάρχουν ελευθερες κοπέλες και μάλιστα μάχιμες,ξέρω αρκετές κάτω.

35 με 30 δεν είναι και μεγάλη διαφορά.40 με 30,ναι.Όπως και 35 με 25.Αλλά και πάλι,αν είσαι 35αρης που δείχνεις μικρότερος,έχεις νεανικό στυλ και χιούμορ,μπορείς να χτυπάς και κάτω των 30.

Πάντως,Ελληνίδες μη νυμφευμένες και μη αρραβωνιασμένες κάτω ή γύρω από τα 30,είναι πολύ λίγες.Και εννοώ τις καλές περιπτώσεις,όχι μπάζα και χοντρές.Οι καλές που είναι ακόμα ελεύθερες σε τέτοιες ηλικίες,ψάχνουν τον ουρανό με τ'άστρα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
35 με 30 δεν είναι και μεγάλη διαφορά.40 με 30,ναι.Όπως και 35 με 25.Αλλά και πάλι,αν είσαι 35αρης που δείχνεις μικρότερος,έχεις νεανικό στυλ και χιούμορ,μπορείς να χτυπάς και κάτω των 30.

Όχι,γυναικα 30-άντρας 35,δεν είναι διαφορα.
Απλα τον DRLOVE τον έχω κοψει για 37-38 οποτε οταν αναφέρεται σε 25-30 και μάλιστα αξιολογες,αναρωτιέμαι σε ποια δυτικότροπη χωρα έχει δει τέτοια πράγματα.
Και ναι,κάποιος που ειναι απο τη φύση του ωραίος και καλοδιατηρειται,
έχει πιθανοτητες.
Αλλά αυτος είναι η εξαίρεση στον κανονα.
Όπως έχω ξαναγράψει,καλό είναι στο Bou να αναφερόμαστε στον κανονα,τον μέσο ορο,αλλιως δεν έχει νοημα.
Εχω θείο παντρεμενο που πλησιαζει τα 60,που του ερχονται ηλικιας 30+ μόνες τους,χωρίς να κάνει τίποτα.Αλλά αυτός είναι τρελή εξαίρεση.

Πάντως,Ελληνίδες μη νυμφευμένες και μη αρραβωνιασμένες κάτω ή γύρω από τα 30,είναι πολύ λίγες.Και εννοώ τις καλές περιπτώσεις,όχι μπάζα και χοντρές.Οι καλές που είναι ακόμα ελεύθερες σε τέτοιες ηλικίες,ψάχνουν τον ουρανό με τ'άστρα.

Εγώ ξέρω πολυ καλές περιπτώσεις και εμφανισιμες που "ξεχαστηκαν" με σπουδες/μεταπτυχιακα,κ.λ.π.,άρχισαν δουλειά και ένα πρωι ξυπνησαν και κατάλαβαν ότι είναι ηδη 30.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ποιες αλλες πολεις εχουν αυτο χαρακτηριστικο;

Κομοτηνή,όπως γραφτηκε.
Κάποτε τραβιόμουν Αθήνα-Κομότηνη :rolleyes: για το μουνί μιας τεφατζους που έμενε εστιες.
Εκει να δεις βογγητα,το δωμάτιό της ηταν max 15 τετραγωνικα και ολα τα δωματια κολλητά με μεσοτοιχια του κώλου.

Τζάμπα το μουνι,στην Κομοτηνή.
Ακόμη και οι φοιτητές απο Ξάνθη που ειναι φοιτητουπολη αρχιδόκαμπος,Κομοτηνη έρχονταν για να βγουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom