Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
311
Πόντοι
36
Δεν θα μπω σε συζήτηση για γκόμενες στο Κίεβο, αφού δεν βγάζουμε άκρη...
Αλλά όποιος γράφει ότι στο Κίεβο δεν υπάρχει νύχτα τότε είναι βαθιά νυχτωμένος!!!
Απλά θα πω.....άλλος κόσμος στο Chi, άλλος στο Skybar, άλλος στο Carribean....
Τα μαγαζιά εκεί είναι ταξικά!!!!
Και επειδή έχω άποψη, εδώ μέσα λίγοι έχουν μπει στο Chi διότι πολύ απλά προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν...μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης!!!
Το Carribean σόρρυ αλλά ζέχνει στην κυριολεξία!!!!
Τώρα όποιος ενδιαφέρεται για νύχτα, αλλά πολύ νύχτα, του έχω και after-αδικο για μετά τις 6 το πρωί που κλείνουν όλα....αλλά θέλει pass για να μπεις και για να το αποκτήσεις πρέπει να κυκλοφορήσεις νύχτα εκεί αλλιώς.....και αν μπεις απλά θα χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια!!!
Τα λέμε.....
Τύπε ξεχωριστη η άποψη σου και ενδιαφέρουσα. Εδώ είμαστε για να λέμε ακόμη κι αυτά που δεν γνωρίζουν πολλοί. Ρίξε τώρα τις πληροφορίες για το αφτεραδικο. Ενδιαφέρει πολλούς να μάθουν για αυτό.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Είναι το heaven club κοντά στην Μάινταν και παίζει ψυχεδελική τρανς....
1ον δεν θα πάτε πλην Παρασκευή-Σάββατο και όχι πριν τις 5 το πρωί!!!
2ον Αν δεν βρείτε κάποιον ή κάποια να σας χώσει ή να να σας δώσει κάποιο pass, τότε με 200-300 γρίβνια διακρητικά στην πόρτα και αν......
3ον Να είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να δείτε διάφορα παράξενα (τα έκσταση και η κόκα πάνε και έρχονται, άρα αν δεν είστε εξοικειωμένοι μην πάτε)!!!
4ον Μην πάτε στο ισόγειο και γελάνε όλοι, το μαγαζί είναι υπόγα γωνία ))))) Όποιος φοβάται τα σκοτάδια ή είναι κλειστοφοβικός μην....είναι και χαμηλοτάβανο και δημιουργεί σε συνδιασμό με την μουσική ένα κάποιο τρόμο!!!!
5ον Όποιος καταφέρει να μπει και στον χώρο πίσω από τον Dj τότε δύσκολα θα ξαναγυρίσει πίσω ))))

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.617
Πόντοι
216
Cool τα εχω γράψει με λεπτομέρεια..Και μετά απο λίγο καιρό ξαναρωτας τα ιδια..Ειπαμε mamba γνωρίζεις μόνο πουτανες..Κανονικη δεν απαντάει σχεδόν καμια. Και όταν λέμε καμία ΚΑΜΙΑ..

Tinder και badoo γίνεται χαμός!!!Απο δεκάδες μέχρι εκατοντάδες γυναίκες matches..Badoo βάρας και κάτω απο 25..Tinder είναι για 25-30..Δεν πουλάς τίποτα..Ούτε χαιλικια ούτε Ρωσσικα..Αρκεί να μιλάς Normal, να τους λες πως πας συχνά για δουλειά και γενικά να πουλάς πως είσαι καλό παιδί και ψεύτο υπόσχεσεις πως ψάχνεις δεσμό..

Λοιπον, χτες πρεπει να επισκεφθηκα και καμια 200αρια προφιλ ουκρανεζων στο badoo.
Συνηθισμενος απο αλλα dating site, που ακομη και αν δεν γινεται παιχνιδι, επισκεψεις γυναικων παιζουν στο προφιλ μου,
λεω σημερα που το ξανανοιξα 'δε μπορει, καμια δεκαρια visits απο τις χτεσινες, θα τα χω σιγουρα'.
Παπαλα!
Ουτε ενα visit!

Σε πολωνικο dating site, δεν κανω ΚΑΝ visits(το χω ψιλοπαρατησει) και στανταρντ βρισκω καθε μερα καμια δεκαρια πολωνεζες που ειδαν το προφιλ μου!
Τα ιδια και στο datinasia!
Αν δε, επισκεφτω προφιλ, κανω browsing (δεν λεω ΚΑΝ να ασχοληθω να στειλω μηνυμα, εκει θα πεσουν στα πατωματα),
τοτε μιλαμε για δεκαδες επισκεψεις στο προφιλ μου.
Αλλα αυτα, οχι σε badoo, και οχι για ουκαρνια.

Πειτε μου τωρα οτι θελουν κι οι ουκρανεζες ανελεητο κυνηγι σαν τις δυτικες, ή τι άλλο θα πρεπει να ξερω!!!!

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Εχω μιλήσει με πολλά καυλάκια Ουκρανές αλλά σου δινουν Insta λες μια δυο μαλακιες και απο κει και πάπαλα..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
311
Πόντοι
36
Είναι το heaven club κοντά στην Μάινταν και παίζει ψυχεδελική τρανς....
1ον δεν θα πάτε πλην Παρασκευή-Σάββατο και όχι πριν τις 5 το πρωί!!!
2ον Αν δεν βρείτε κάποιον ή κάποια να σας χώσει ή να να σας δώσει κάποιο pass, τότε με 200-300 γρίβνια διακρητικά στην πόρτα και αν......
3ον Να είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να δείτε διάφορα παράξενα (τα έκσταση και η κόκα πάνε και έρχονται, άρα αν δεν είστε εξοικειωμένοι μην πάτε)!!!
4ον Μην πάτε στο ισόγειο και γελάνε όλοι, το μαγαζί είναι υπόγα γωνία ))))) Όποιος φοβάται τα σκοτάδια ή είναι κλειστοφοβικός μην....είναι και χαμηλοτάβανο και δημιουργεί σε συνδιασμό με την μουσική ένα κάποιο τρόμο!!!!
5ον Όποιος καταφέρει να μπει και στον χώρο πίσω από τον Dj τότε δύσκολα θα ξαναγυρίσει πίσω ))))
Τύπε, εμείς που δεν είμαστε της κοκας, του έκσταση και κανενός άλλου ναρκωτικού , δεν μπορούμε να μπούμε ;
Πίσω από τον Ντι Τζέι τι γίνεται ; Έχει πολλές γκομενες ;
Τι αναλογία παίζει μέσα άνδρες γυναίκες ;
Για πες σκηνικά. Σε ρωτάω για να προλάβω  τον Ντόπα, που θα σου έκανε την ίδια ερώτηση :cheesy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τύπε, εμείς που δεν είμαστε της κοκας, του έκσταση και κανενός άλλου ναρκωτικού , δεν μπορούμε να μπούμε ;
Πίσω από τον Ντι Τζέι τι γίνεται ; Έχει πολλές γκομενες ;
Τι αναλογία παίζει μέσα άνδρες γυναίκες ;
Για πες σκηνικά. Σε ρωτάω για να προλάβω  τον Ντόπα, που θα σου έκανε την ίδια ερώτηση :cheesy:

Ο Ντόπας θα ρωτούσε αν ακούγονται τα βογγητά,από το δωμάτιο πίσω από τον DJ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Λοιπον, χτες πρεπει να επισκεφθηκα και καμια 200αρια προφιλ ουκρανεζων στο badoo.
Συνηθισμενος απο αλλα dating site, που ακομη και αν δεν γινεται παιχνιδι, επισκεψεις γυναικων παιζουν στο προφιλ μου,
λεω σημερα που το ξανανοιξα 'δε μπορει, καμια δεκαρια visits απο τις χτεσινες, θα τα χω σιγουρα'.
Παπαλα!
Ουτε ενα visit!

Σε πολωνικο dating site, δεν κανω ΚΑΝ visits(το χω ψιλοπαρατησει) και στανταρντ βρισκω καθε μερα καμια δεκαρια πολωνεζες που ειδαν το προφιλ μου!
Αν δε, επισκεφτω προφιλ, κανω browsing (δεν λεω ΚΑΝ να ασχοληθω να στειλω μηνυμα, εκει θα πεσουν στα πατωματα),

Πειτε μου τωρα οτι θελουν κι οι ουκρανεζες ανελεητο κυνηγι σαν τις δυτικες, ή τι άλλο θα πρεπει να ξερω!!!!

Έβαλες στο προφίλ σου πως μένεις Κίεβο Για να μπορούν να σε προσπελάσουν? Τραβηξες 100 likes?

Δυο εβδομάδες που ασχολούμαι τώρα λόγω επικείμενου ταξιδιού έχω 63 matches badoo και 76 στο Tinder..Σε δυο εβδομάδες...Το κακό είναι πως πάω για προγούμενη γκόμενα εκει +1 που έχω σε εκρεμμοτητα οπότε δεν βλέπω να προλάβω να σχοληθω με παραπάνω απο 2 καινούριες...Αντε να επιλέξεις απο αυτο το χάος ποια θα κάθεται εύκολα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παπαλα!
Ουτε ενα visit!

Τι θα πει επισκέφτηκες τα προφίλ?Προφανώς κωλώνεις να στείλεις μήνυμα για να μην πληρώσεις συνδρομή.Οι Ουκρανές τα μυρίζονται αυτά οτι είσαι φτηνιάρης.Γιατί να ανταποκριθούν?
Γενικά τα crash test εκ του μακρόθεν δεν έχουν καμία σημασία.Η πραγματική κατάσταση είναι εκεί στο έδαφος.Μπορεί να πας σε ένα μέρος με 100 κοννέ και όλα να αποδειχτούν μούφες και pros.Μπορεί να πας σε γυμνό μέρος και να κάνεις one night stand την πρώτη νύχτα στο κλαμπ.Η ανταπόκριση στο ίντερνετ δεν είναι ασφαλής δείκτης.Παίζουν 100 παράγοντες.Π.χ. οι Πολωνέζες πίνουν τον άμπακα και γίνονται ψώλες το βράδυ πώς να το ξέρεις αυτό όταν στα σάιτ μπαίνουν νηφάλιες?Οι Ουκρανές κοροιδεύουν για να τα πιάσουν,πώς να το ξέρεις αν είσαι αδαής?
Ο Βαλκανιόπουτσος είναι πάντα ανώτερος,υπερίπταται του περιβάλλοντος και δεν περιορίζεται από φυσικούς νόμους.

gandrian

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
θα είμαι την επόμενη εβδομάδα Κίεβο.
Έχω στείλει (σε pm) σε διάφορους φίλους εδώ στο
forum που γνωρίζουν από την πόλη, αλλά δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση.
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει και θέλει να μου στείλει (σε pm)  
sites, τηλέφωνα κλπ για ...παραγγελία εντός hotel.

Ευχαριστώ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο κάθενας εδώ μπαίνει και λέει την λογική του για να έχει επιτυχία στο Κίεβο.

Ο kman μπαίνει λεει εγω πηδαω με μετρητά χαλωντας κοντά στα 3000 ευρω το τετραήμερο και προφανώς πληρωμενες...Όποιος τα έχει και του αρέσει το πληρώμενο ακολουθεί.

Ο άλλος φίλος λέει πως είμαστε βαθιά νυχτωμενοι γιατι δεν χαλάμε τα εκατοσταευρα να λαδωσουμε να μπούμε στα super high end club..Φυσικά αναρωτιέμαι οι γκομενες μεσα σε αυτά τι super high end πορτοφόλι θα απαιτούν..Πάντως είναι μια λογική και τον σέβομαι τον φίλο..

Εγω σας λεω μια λογική που τον Φεβρουάριο πηδηξα 5 εφταρια!!!! Ναι 5!! Σε δεκα νύχτες!!! Με κόστος διαμονής 350 ευρώ τις 10 μέρες εκτός απο ξενοδοχείο και αεροπορικά (αλλα 350 αυτά). Και δεν λεω κανενα ψεμα!!!
Δεν εχω να δώσω 3000 για 10 μέρες..Και αν τα δωσω μια φορά δεν θα μπορω να τα δωσω το επόμενο δίμηνο που θα θέλω να ξαναπαω..

Πολυ απλα επειδή το 90% του κόσμου ανήκει στην κατηγορία μου είναι απολύτα προφανές τι θα ακολουθήσει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγω οταν δεν ταξιδευω για δουλεια αλλα για να διακοπες λεω ενα μικρο ψεματακι οτι δουλευω σαν προγραμματιστης απ οπου θελω και πηγαινω απο χωρα σε χωρα γιατι εχω χομπυ να γυρναω τον κοσμο,ειναι το ονειρο μου
Ψεμα αλλα οχι για πολυ(μιας που πλεον ασχολουμε και με αυτο) αλλα πχ ΡΟυμανια και Βουλγαρια με βοηθησε
Γιατι οταν πεφτει η ερωτηση μα καλα Ρουμανια η Βουλγαρια τι ηρθες να κανεις?Αμα πεις ταξιδι θα γελανε μεχρι αυριο γιατι θα καταλαβουν το λογο ενω οταν λεω προγραμματιστης και ηδη εχω παει σε ολα τα Βαλκανια γουσταρουν σαν τρελες χαχα
Γιατι πρωτον βλεπουν οτι γουσταρεις τα γυρω μερη και δεν πηγες απλα να τον χωσεις και δευτερον γιατι η δουλεια που τους λες ειναι αξιολογη
Φιλε και εγω προγραμματιστης λεω οτι ειμαι και μονο σφαλιαρα δεν τρωω. Χιλιες φορες καλυτερα εμπορος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο κάθενας εδώ μπαίνει και λέει την λογική του για να έχει επιτυχία στο Κίεβο.

Ο kman μπαίνει λεει εγω πηδαω με μετρητά χαλωντας κοντά στα 3000 ευρω το τετραήμερο και προφανώς πληρωμενες...Όποιος τα έχει και του αρέσει το πληρώμενο ακολουθεί.

Ο άλλος φίλος λέει πως είμαστε βαθιά νυχτωμενοι γιατι δεν χαλάμε τα εκατοσταευρα να λαδωσουμε να μπούμε στα super high end club..Φυσικά αναρωτιέμαι οι γκομενες μεσα σε αυτά τι super high end πορτοφόλι θα απαιτούν..Πάντως είναι μια λογική και τον σέβομαι τον φίλο..

Εγω σας λεω μια λογική που τον Φεβρουάριο πηδηξα 5 εφταρια!!!! Ναι 5!! Σε δεκα νύχτες!!! Με κόστος διαμονής 350 ευρώ τις 10 μέρες εκτός απο ξενοδοχείο και αεροπορικά (αλλα 350 αυτά). Και δεν λεω κανενα ψεμα!!!
Δεν εχω να δώσω 3000 για 10 μέρες..Και αν τα δωσω μια φορά δεν θα μπορω να τα δωσω το επόμενο δίμηνο που θα θέλω να ξαναπαω..

Πολυ απλα επειδή το 90% του κόσμου ανήκει στην κατηγορία μου είναι απολύτα προφανές τι θα ακολουθήσει.

Εγώ σου λέω οτι αυτά που γράφεις δε γίνονται.Και 100 τηλέφωνα να έχει ο άλλος από το ίντερνετ δε θα γαμήσει πάνω από μια το πενθήμερο και όχι πάνω από 7.Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στο Κίεβο.
Απλά θα ξοδέψει λεφτά και χρόνο σε ραντεβού με πολλές για να γαμήσει τελικά μία.
Πριν από 10 χρόνια ήταν καλό το ίντερνετ τώρα όχι.Αν πάνε το πιο πιθανό να έχουν την εμπειρία του Glock ή του Flirter που δε γάμησαν τίποτα.
Αν πάνε φορτωμένοι αλλάζει βέβαια το σκηνικό.Εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα.Είναι σα να πας με πολυβόλο ενώ ο άλλος έχει πιστολάκι.
Κίεβο είναι καθαρά οικονομικό το θέμα.Ο πληρώνων...Μπορούν να πάνε και μόνοι τους να το διαπιστώσουν.Ας μπουν στο badoo,tinder να πάρουν τηλ. και ας συναντήσουν τις γκόμενες Κίεβο να δούμε τι θα γίνει.
Εγώ το 2008 έβγαινα με 3 και παραπάνω γκόμενες από το ίντερνετ τη μέρα και τελικά γαμούσα αυτές που τους αγόραζα δώρο.
Αν πας χωρίς δώρο,απλά με τη μαλαπέρδα,σιγά μην κάτσει η άλλη.Ειδικά τώρα με τα βιομετρικά διαβατήρια,οι γκόμενες που ενδιαφέρονται για σοβαρή σχέση με ξένους σιγά σιγά εγκαταλείπουν τη χώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο με την δική μου ματιά, στο διάστημα των 10 ημερών(24/12-03/01/2017)

Όπως είχα υποσχεθεί σε πρόσφατο ποστ μου, πάμε να δούμε εδώ με ντόμπρες κουβέντες πως είδα το Κίεβο στην 2η κατά σειρά επίσκεψή μου και τι γινόταν την περίοδο αυτών των Χριστουγέννων. Δεν θα γράψω μόνο για το love & non paid sex tourism που επιδίωκα, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τους φίλους που θέλουν να το επισκεφθούν.
Έφθασα στο Κίεβο στις 24 του μήνα με τρενο από Βινίτσα (σ.σ. για ότι είδα και έζησα στην Βινίτσα στο νήμα του dude901123), έπειτα από 2 1/2 ώρες ταξίδι, με Intercity. Πληροφορίες σε αυτό το λινκ για τους τρόπους μετάβασης(Για κάθε σύνδεση πόλεων ανά τον κόσμο) : (). Εισιτήρια αγόρασα ον λάιν από εδώ : , με χρήση χρεωστικής κάρτας. Εχετε ον λάιν το εισιτήριο σε Pdf και δείχνεται το barcode του στον ελεγκτή ο οποίος το σκανάρει. Δεν χρειάζεται εκτύπωση. Το Intercity σούπερ, γρήγορο, καθαρό, με ένα σωρό γκομενάκια μέσα. Κάποια από αυτά να σε κοιτάζουνε όταν τις έριχνες βλέμμα από απέναντι και την ώρα που ο γκόμενος πήγαινε τουαλέτα ή για φαστ φουντ, καφέ.

Φθάνω Κίεβο μεσημέρι και οδεύω με τα αγαπημένα μου ΜΜΜ (μασρουτκα, μετρο) στο διαμέρισμα. Εδώ έβαλε το χεράκι της από το τηλ μέχρι σχεδόν την συμφωνία της κράτησης, η μία από τις 7 τύπισσες που θα συναντούσα, η οποία ήταν ότι καλύτερο από πλευράς ανθρωπιάς που έχω συναντήσει στο Κίεβο και όχι μονο. Θα τα γράψω παρακάτω.
Το διαμέρισμα βρέθηκε από το dopa.ua που πρότεινε ο καλός φίλος SLAVIANI. 20 ευρώ την ημέρα, δυστυχώς μόνο για 3 μέρες διαθέσιμο, διότι μετά η θεία (ιδιοκτήτρια) που δεν μου φάνηκε σόι τύπισσα, θα το έδινε σε άλλους. Κούκλα μέσα, είχε τα πάντα και αρκετά καθαρό. Το επόμενο(της ίδιας ιδιοκτήτριας) που έκλεισα, ήταν λίγα μέτρα απέναντι, στον ίδιο δρόμο (Αντονοφσκαγια) για την υπόλοιπη 1 εβδομάδα πάλι στην ίδια τιμή με όλα όσα είχε και το πρώτο, αλλά με προβλήματα, ελλείψεις και όχι τόσο καθαρό και καλό.

Όσον αφορά τις γκόμενες που είναι και το πιο σημαντικό.
Στους δρόμους και στα μολ και στα καταστήματα άπειρες, μικρές μεγάλες με σώματα αδύνατα επί το πλείστον και όμορφες φατσες, οι περισσότερες. Κάποιες σοβαρές, κάποιες να σε κοιτάνε στα μάτια, κάποιες να σου γελάνε. Καμία σχέση με τα αγελαδίσια βλέμματα των ψωνισμένων Ελληνίδων.

Μέσα σε 10 μέρες, συνάντησα 7 (4 από τίντερ, 2 από μάμπα, 1 γνωστη μιας περσινής γκόμενας που πήδηξα). Προεργασία έκανα φέτος μόλις καμιά 10αριά μέρες πριν και δεν αφιέρωσα τόσο πολύ χρόνο όσο πέρσι. Επίσης λόγω ενός κρυολογήματος που με ταλαιπώρησε αρκετό διάστημα, έχασα 2 μέρες συνολικά, μένοντας μέσα στο διαμέρισμα.
Από έναν κακό χειρισμό του χρόνου και εξαιτίας της γρίπης (εκείνες τις μέρες κολλούσαν όλοι σε Κίεβο και Βιννιτσια) δεν βρέθηκα με άλλες 5-6, μια εκ των οποίων την είδα πέρυσι και την έχω ψήσει αρκετά για πήδημα.

Σκοπός ήταν βασικά να πηδήξω όσο γινόταν περισσότερες ή τουλάχιστον να κερδίσω την συμπάθεια τους και να τους κρατήσω ζεστό το ενδιαφέρον για την επόμενη συνάντηση, το πιο πιθανόν το Πάσχα και σίγουρα το καλοκαίρι (με ένα και 1 μήνα παραμονή, όχι μόνο στο Κίεβο).

Μία προς μια οι προσωπικότητες των γυναικών που συνάντησα, τι κατάφερα και τι δεν κατάφερα, εν συντομία :

1. Η γνωστή της τύπισσας που πήδηξα περσι.

Απρόσμενη η συνάντηση μαζί της λίγες μέρες πριν ξεκινήσω για βινίτσα. Είχαμε μιλήσει πέρσι για λίγο όταν είδα το τηλ της από γκρούπ συνομιλίας που είχε δημιουργήσει στο βάιμπερ, προς καλή μου τύχη, η γκόμενα που πήδηξα πέρσι. Πιο ζεστή στην κουβέντα αυτή την φορά στο βάιμπερ, σεξοκουβέντα με πρωτοβουλία δική μου και διάθεση να βρεθούμε σημαντική.
Η τύπισσα ήταν γυναίκα 175, καλό αλλά όχι τέλειο σώμα, βυζάκι μέτριο, πρόσωπο όμορφο, ψυχή μοναδική.
Πλήρωσε χωρίς υπερβολή τις μονάδες στην ουκρανική κάρτα με πρωτοβουλία δική της μέσω δικτύου τηλεφωνίας, βάζοντας 100 γρίβνα !!!
Εκανε αναζήτηση στο σάιτ για δωμάτιο στο Κιεβο την ώρα που δούλευε στο γραφείο της(δουλειά από το πρωί μεχρι το βράδυ στις 7 σε λοτζίστικς) και με ενημέρωνε στο βάιμπερ αφήνοντάς με άναυδο σε κάθε κίνησή της.
Οι κορυφαίες κινήσεις της ήταν όταν βρεθήκαμε (συνολικά 4 φορές σε 4 μέρες) την πρώτη φορά. Πλήρωσε φαγητό, γλυκά, και των δυο μας  :o. Την δεύτερη φορά μου έφερε ένα αναμνηστικό δώρο. Όταν την ίδια μέρα πήγαμε για φαγητό έκανε την κίνηση να ξαναπληρώσει φαγητό αλλά αρνήθηκα εγώ. Ηταν ικανή να πληρώνει σε κάθε μας συνάντηση !!! Ενας από τους λόγους που το έκανε, ήταν από ότι κατάλαβα ότι της έδειχνα σεβασμό παρόμοιο με αυτόν του πατέρα της που συμπαθούσε πάρα πολύ σε αντίθεση με την μητέρα που δεν την συμπαθούσε πάρα πολύ.

Την πήγα 2 φορές στο διαμέρισμα, την 1η δεν με άφησε να την αγγίξω και πολύ, κάτι που έκανε και στις βόλτες στα πάρκα τις πρώτες 2 μέρες, όταν την έπαιρνα αγκαλιά. Την 2η άρχισα να την χουφτώνω με σκοπό να το προχωρήσω αλλά δεν με άφησε λέγοντάς μου ότι είναι νωρίς ακόμη και δεν είναι έτοιμη. Αποτυχία μεν αλλά γλυκιά.
Την έχω προσκαλέσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι και θα πάω να την ξαναδώ για το σκοράρισμα το Πάσχα.

2. Χωρισμένη με παιδί από τίντερ.
Βρεθήκαμε μια μόνο μέρα, έφυγε μέσα σε λίγη ώρα γιατί είχε υποχρεώσεις. Την είχα προετοιμάσει κάπως για ρομαντική βόλτα στο Μαρίνσκι αλλά δεν μου βγήκε, παρόλο που ήταν χαμογελαστή και άνετη. Υπάρχει επικοινωνία ακόμη και τώρα και από λάθος δικό μου και κακή συνεννόηση δεν βρεθήκαμε την 31/12 ξανά. Θεωρώ ότι την επόμενη φορά θα σκοράρω έυκολα.

3. 40άρα από τίντερ
Γκόμενα με πολύ καλό σώμα και ερωτικό ύφος στο πρόσωπο. Μου είπε ότι δεν είχε χρόνο παρά μόνο να την σκαπουλάρει από την δουλειά για να με δει. Θα πήγαινε μετά από 2 μέρες στο εξωτερικό και δεν την ξαναείδα. Καλή στις φώτο αλλά από κοντά δεν με πολυκαυλωνε.

4. 30άρα από τίντερ
Γυναίκα που γούσταρα πολύ. Κι αυτή την είδα λίγες μέρες πριν φύγει για πρωτοχρονιά σε κάποια άλλη πόλη στην Ουκρανία. Ειχε έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι και της άρεσε πολύ. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την ξαναδώ. Κρατάω επικοινωνία αλλά δεν την βλέπω να ενδιαφέρεται και πολύ.

5. 35άρα από τίντερ
Η τύπισσα δεν έλεγε και πολύ ερωτικά. Καθηγήτρια μουσικής και κόλλημα με τις τέχνες. Εδώ έχασα τον χρόνο μου σε ένα καφέ κοντα στην Κρετσιάτικ με μουσική. Γούσταρε αλλά εμένα δεν με καύλωνε.

6. Μάμπα γκερλ-> μαπα το καρπούζι
Προσοχή σε αυτές από το μάμπα, ειδικά σε κάποια προφίλ που έχουν μόνο μια φώτο και δεν είναι real (σήμα R δίπλα από το όνομα στο προφίλ)
H τύπισσα ήταν άλλη σε σχέση με την φώτο. Οταν την ρώτησα, γιατί δεν έχεις την φώτο σου κι έχεις μια άλλη, μου είπε : υποχρεούμαι να βάλω την δική μου :uglystupid: Φοιτήτρια ιατρικής, ψιλοατιμέλητη, κάτι σαν πρεζάκι η φάτσα, αμίλητη, ολιγομίλητη, απαντούσε σαν τις γελληνίδες που τους μιλάς και απαντάνε αδιαφορώντας λες και τους παίρνεις συνέντευξη. Στο τέλος μετά τον καφέ, που δεν θα έπρεπε καν να δεχθώ να την πάω με το που την συνάντησα, αλλά να σηκωθώ να φύγω, με ρώτησε αν έχω λεφτά για ταξί !!!!  :idiot: :uglystupid: :o
Της είπα όχι δεν έχω και γειά και χαρά!

7. Μάμπα γκερλ, νούμερο 2.
Πολύ χαμογελαστή όμορφη, φοιτήτρια ψυχολογίας 22 ετών γύρω στο 165. Εδώ συνέβη κάτι απίθανο! Κανονίζω με όχι και τόσο καλή διάθεση για καφέ μαζί της, μετά από την αποτυχία με το 1ο μάμπα γκερλ. Φανταζόμουν ένα σωρό σενάρια, από το να μου εμφανιστεί μια άλλα ντι άλλων πάλι μέχρι το να μου την έχουν στημένη κάποιοι τύποι μαζί της για ληστεία και επίτηδες καθυστέρησα!
Τελικά φθάνω αρκετά καθυστερημένα στο σημείο συνάντησης που μου είπε πρώτα, το οποίο δεν μπορούσα να βρω γιατί μου έδινε τελείως λάθος διευθυνση από την πραγματική στην αρχή. Οταν μου είπε την σωστή διευθυνση οι χάρτες του γκουγκλ με στέλναν αλλου! Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να φύγει γιατί με περίμενε αρκετή ώρα υπομονετικά.
Την συναντώ την επόμενη προς έκπληξή μου(θα μπορούσε να είχε τσατιστεί και να μου πει ότι ην κορόιδεψα), μια μέρα πριν φύγω από Κιεβο, στο Σοκολαντνιτσα (Κρετσιάτικ στριτ) και παρόλο που προσπάθησα να την πείσω να πάμε το βράδυ για φαγητό και ποτο, πήγαμε το απόγευμα να φάμε και μετά έπρεπε να φύγει. Μου είπε ότι θα μου έστελνε μήνυμα για συνάντηση το βράδυ αλλά κάτι τέτοιο έγινε απαντώντας αρνητικά στην πρόσκλησή μου.
Πριν είχα συζητήσει και είχα δει θετική διάθεση για εκ νέου συνάντηση το Πάσχα και το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Γενικά πάντως, στο Κίεβο, τα πράγματα όσον αφορά το love tourism (Kman2 όρος) δεν είναι εύκολα, όπως σωστά μου ανέφερε ο dude901123, κατ' ιδίαν και σε συνομιλία μας πριν και μετά το ταξίδι στην Βινίτσα, αλλά και ο midas69 εδώ στα ποστ του.

[size=10pt]Θεωρώ όμως ότι με το θράσος που προτείνει ο Slaviani, την προεργασία dude901123 και με επίσκεψη στα μέρη (παρκο, ορισμένα καφέ, ορισμένα κλαμπ) που έχει γράψει ο Kman2 και ο kavlomenos leon, ότι είναι εφικτός ο στόχος ακόμη και με λίγες πιθανότητες στο αρκετά δύσκολο πλέον Κίεβο που έχει αρκετές γυναίκες 5αρια-7αρια διάθεσιμες για εφήμερες ή και μόνιμες σχέσεις.[/size]

Κατ' εμέ, ο δείκτης ευκολίας κατακτησης μιας γκόμενας σε ιντερνετ και λάιβ καμάκι αυξάνεται ακόμη περισσότερο,ακόμη και σε 7άρια έως 10άρια, αν διαθέτετε αρκετά καλή εμφάνιση ή/και ηλικία από 25-35, χρήμα για φαγητό και ποτό.

Επιπλέον ινφο για μέρη που μπορεί να γίνει παιχνίδι, κατά την γνώμη μου και βάση και των εμπειριών των άλλων μελών εδώ, σε επόμενο ποστ μου στο παρόν νήμα, γιατί τούτο βγήκε μεγάλο  :grin:

Εδώ η εμπειρία flirter με τιντεριώτισσες κτλ που είναι ακριβώς ό,τι θα συναντήσει ο ερωτέμπορας στο Κίεβο αν δε σπρώξει κασέρι.

Εδώ η απάντησή μου.

Θα σου πω κάτι απλό.Ο λόγος που δε γάμησες είναι οτι όλες οι γκόμενες που συνάντησες περίμεναν δωράκι από εσένα που δεν τους το έκανες.
Κίεβο για να γαμήσεις γρήγορα χωρίς ραντεβού κτλ πρέπει να χτυπήσεις τα κλαμπ.
Οχτάρι και πάνω χωρίς λεφτά είναι αδύνατον δεν πα να σαι και ο Αλέν Ντελόν.
Συνολικά έξοδο χωρίς γαμήσι είναι άνευ νοήματος.Το Κίεβο είναι η μοναδική πόλη που μπορείς να συνδυάσεις σεξ τουρισμό με love τουρισμό.Μετά δηλαδή το ρομαντικό ραντεβού με την καλή κοπέλα ξεσκίζεις το πουτανάκι.Τέτοια δυνατότητα έχει και η Τσεχία όπως και η Ρωσία.
Επίσης 7 ραντεβού σε 10 μέρες είναι αστείο για Κίεβο.Εγώ έβγαινα με 3-5 διαφορετικές κάθε μέρα και το βράδυ χτύπαγα τα κλαμπ όταν βέβαια ήμουν μικρότερος στα 30-35.Πολλές φορές άφηνα τη μία σύξυλη στο ραντεβού για να προλάβω την επόμενη ή δεν προλάβαινα να σκουπίσω τα χύσια από τη γκόμενα στο δωμάτιο και της έλεγα άρον άρον να ντυθεί διότι η άλλη έξω που περίμενε είχε ξεπαγιάσει.Η κλείδωνα γκόμενες στο διαμέρισμα για να γαμήσω άλλες.
Συνήθως φτάνεις στα ραντεβού ακομβίωτος ξεζάρκωτος τελείως με ξεκούμπωτο παντελόνι λαχανιασμένος,σχεδόν με την πούτσα έξω.Απλά δεν έχεις χρόνο να ντυθείς.
Και οι ηλίθιες οι Ουκρανές να σε ρωτάνε πού θα πάμε.Στην πόλη τους που μόλις έχεις σκάσει και αυτές μένουν είκοσι χρόνια.Απλά γιατί για όλα αποφασίζει ο άντρας.

Και εδώ τι έλεγε τότε ο Dr. Love πριν δει το φως το αληθινό και αναμορφωθεί.

Με λίγα λόγια πήγες 10 μέρες Κίεβο, πέρασες όμορφα, ήπιες, έφαγες παντού γυναικάρες, έβγαλες ραντεβουδάκια 7-10 γυναίκες ήπιαν έφαγαν και τελικά δεν έκατσε καμία να τον φάει !!!

Καταρχάς μπράβο γιατί είσαι αληθινός και ειλικρινής..Δέυτερον ακριβώς τα ίδια έζησα και εγω και τα έχω αναφέρει παραπάνω-στην αγαμία φεύγω συνήθως απο εκεί στα ταξίδια..

Η μόνη μεγάλη διαφορά που έχουμε είναι πως νομιζεις πως έφταιγε η τύχη,ο χρόνος οι επιλογές κλπ και την άλλη φορά ή αν τα έκανα αλλιώς ή ...ή ...ή..θα ήταν διαφορετικά..Απλά δεν είναι και δεν θα είναι!! Αυτο είναι το Κίεβο...Κουκλιά παντού αλλά άκαβλα, ξενέρωτα ραντεβού που ανεφερες απο Tinder με κεράσματα κλπ...Χαμένος χρόνος για μένα για κυνηγητό...Ακόμα και αν με την προσπάθεια έιχαν παει αλλιώς τα πράγματα και είχε κάτσει τελικά μία δεν θα άλλαζε τον κανόνα...Πάλι θα ηθελε 10-15 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες να κερνάς πάντα φαι και πότο μήπως και τελικά (που δεν) κάτσει η μία και σπάσει ο κανόνας!!!

Θα συμφωνήσω με kman πως αν σκάσεις χρήμα τα πράγματα θα άλλαζαν 180 μοίρες σε αυτήν την πορνο-χώρα!!! γιατί μόνο για αυτό είναι...¨οπως έγραψα να κάνεις βολτίτσα, να πιείς, να φάς , να βλέπεις παντού γυναικάρες και να σκάσεις και ενα πενηνταρικάκι να πέρνεις καμιά πουτανίτσα..Love τουρισμός αποτυχημένος στην πορνο-χώρα!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σου εχω απαντησει kman τι είχα πάθει και δεν πηδηξα..και μετά αλλαξα τακτική 100% και έγινε παράδεισος.

Άκουγα τις μαλακιες που γράφονται εδω και πήγαινα να κυνηγησω νύχτα δρομο κλπ...Το αποτέλεσμα επειδή δεν είχα προετοιμασει τις γκομενες ενα μηνα πριν να μιλάμε απο το διαδίκτυο ωστε να νιώσουν οικεια μαζι μου, έβγαινα με οποία γνωρίζα εκει η εκανα Tinder match εκει..Επειδή λοιπόν δύσκολα η Ουκρανες κάνουν  One night stand και είναι παγκόσμιως γνωστό αυτό, κατεληγε να τις πας για καφέ και φαι και δεν οδηγούσε ασφαλώς πουθενά γιατί χρειάζοταν χρόνος..Οποτε πήρα τα άρχιδια μου!!!

Οταν λοιπόν μετα γύρισα Ελλάδα και αποφάσισα να μην ξανακούσω τις μαλακιες που γράφονται εδω, οργανώθηκα, δουλεψα στο διαδίκτυο,παράτησα την νύχτα εκει και  τις ακυρες μαλακιες γνωριμίες στην μπάρα που οδηγούν στο κερασε με ενα ποτο απλα...προετοιμασα τις γκομενες..νιωσαν οικεια μαζι μου..πηγα εκει και ξεσκιστηκα στον πουτσο!!!

Οπότε τουλάχιστον εγω μπαίνω και καταθετω τιε αποτυχίες μου και τις επιτυχίες και πραγματικά βοηθάω τον κόσμο στο τι να κάνει για να περάσει καλα εκει...Δεν φοβάμαι να πω ποτε πέρασα καλα και πότε οχι..Γιατί παίζει ρολο η τύχη αλλα παίζει και μεγαλο ρόλο η στρατηγική σε καθε χωρα και πως αλλάζει με τον χρόνο...Αν δεν υπάρχουν one night stands δεν πας clubs αλλα παλεύεις διαδικτυο...Και Ουκρανία είναι σπάνια...Κάποτε στο παρελθόν που έπαιζαν poland  στις επαρχίακες πόλεις πήγαινες στα clubs!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αποψη μου...
η καθε μια ΠΑΝΤΟΥ που βλεπει καποιον οχι κ σουπερ ομορφο να ψαχνει για μουνι στην χωρα της αυτοματα ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ.
ΤΟΝ βλεπει σαν αποτυχημενο-ζητουλα.(αυτο χωρις λεφτα)
μεχρι αν μπορει να αποδειξει το αντιθετο.
----------
μπορει η ουκρανια να ειναι @@@@ χωρα, απο μικρη πειρα ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ δεν γουσταρουν πολυ τους ουκρανους,
οχι μονο για τα λεφτα-
το ιδιο και οι ρουμανες.
------------

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Σου εχω απαντησει kman τι είχα πάθει και δεν πηδηξα..και μετά αλλαξα τακτική 100% και έγινε παράδεισος.

Άκουγα τις μαλακιες που γράφονται εδω και πήγαινα να κυνηγησω νύχτα δρομο κλπ...Το αποτέλεσμα επειδή δεν είχα προετοιμασει τις γκομενες ενα μηνα πριν να μιλάμε απο το διαδίκτυο ωστε να νιώσουν οικεια μαζι μου, έβγαινα με οποία γνωρίζα εκει η εκανα Tinder match εκει..Επειδή λοιπόν δύσκολα η Ουκρανες κάνουν  One night stand και είναι παγκόσμιως γνωστό αυτό, κατεληγε να τις πας για καφέ και φαι και δεν οδηγούσε ασφαλώς πουθενά γιατί χρειάζοταν χρόνος..Οποτε πήρα τα άρχιδια μου!!!

Οταν λοιπόν μετα γύρισα Ελλάδα και αποφάσισα να μην ξανακούσω τις μαλακιες που γράφονται εδω, οργανώθηκα, δουλεψα στο διαδίκτυο,παράτησα την νύχτα εκει και  τις ακυρες μαλακιες γνωριμίες στην μπάρα που οδηγούν στο κερασε με ενα ποτο απλα...προετοιμασα τις γκομενες..νιωσαν οικεια μαζι μου..πηγα εκει και ξεσκιστηκα στον πουτσο!!!

Οπότε τουλάχιστον εγω μπαίνω και καταθετω τιε αποτυχίες μου και τις επιτυχίες και πραγματικά βοηθάω τον κόσμο στο τι να κάνει για να περάσει καλα εκει...Δεν φοβάμαι να πω ποτε πέρασα καλα και πότε οχι..Γιατί παίζει ρολο η τύχη αλλα παίζει και μεγαλο ρόλο η στρατηγική σε καθε χωρα και πως αλλάζει με τον χρόνο...Αν δεν υπάρχουν one night stands δεν πας clubs αλλα παλεύεις διαδικτυο...Και Ουκρανία είναι σπάνια...Κάποτε στο παρελθόν που έπαιζαν poland  στις επαρχίακες πόλεις πήγαινες στα clubs!!!
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς το τι ισχύει στην Ουκρανία, δεν έχω πάει άλλωστε.
Αλλά να κάτσει κάποιος να χάσει τον πολύτιμο χρόνο του στο χαζοκουτι ( ιντερνέτ) για να "προετοιμάσει" το έδαφος μπας και ρίξει καμιά πουτσα το θεωρώ πολυ καμένο.
Θες να γαμησεις τσάμπα? Βγες έξω και κάνε καμάκι. Και στην Ελλάδα που μένεις μόνιμα, όχι μόνο Ουκρανία που θα πας 2μερες.
Θες να γαμησεις οπωσδήποτε Ουκρανία? Πανεκλεισε μια πουτανα και τελείωσε το παραμύθι.
Αυτές οι δύο κατηγορίες υπάρχουν παιδιά. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς το τι ισχύει στην Ουκρανία, δεν έχω πάει άλλωστε.
Αλλά να κάτσει κάποιος να χάσει τον πολύτιμο χρόνο του στο χαζοκουτι ( ιντερνέτ) για να "προετοιμάσει" το έδαφος μπας και ρίξει καμιά πουτσα το θεωρώ πολυ καμένο.
Θες να γαμησεις τσάμπα? Βγες έξω και κάνε καμάκι. Και στην Ελλάδα που μένεις μόνιμα, όχι μόνο Ουκρανία που θα πας 2μερες.
Θες να γαμησεις οπωσδήποτε Ουκρανία? Πανεκλεισε μια πουτανα και τελείωσε το παραμύθι.
Αυτές οι δύο κατηγορίες υπάρχουν παιδιά. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε και να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας.

Λες να μην βγαίνω? Αν γνωρίζαμε έυκολα έξω Ελληνίδες και καθόντουσαν θα τρέχαμε Ουκρανία? Χωρισμένες με παιδία 37+ γνωρίζεις Ελλάδα..Τα 25χρονα  δυστυχώς μόνο με αεροπλάνο και έξω..Πουτάνα είναι άλλη φιλοσοφία δεν συμμετέχω..Εγώ γράφω για  free πήδημα..

Αυτά με το χαζοκούτι άστα..Μου θυμίζουν μαγκίες Τσίπρα...Επαναστάστης στην Βενεζουέλα αλλα εδω πίσω κότα.
Τι εννοώ? Η θα προσαρμοστείς στην εποχή (ανεξάρτητα αν μας αρέσει η όχι) ή παραμένεις ρομαντικός νοσταλγός και μένεις με την χειροκούνα..Thats life!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όλοι θέλουν να γαμήσουν.Άλλοι μπορεί να βρουν μουνάρα και σε ερημονήσι,άλλοι τους βγαίνει η ψυχή να βρούνε και μπάζο μέσα στη μεγαλούπολη.

Αυτοί που είναι στην πρώτη κατηγορία,θα συμφωνήσουν μαζί σου.Κι εγώ όταν βλέπω στο δρόμο τύπους να έχουν γκόμενες 7αρια,8αρια και ηλικίας κάτω των 30,μή νομίζεις ότι δεν νιώθω μαλάκας που ψάχνομαι κι εγώ για έξω.Αλλά όπως λέει και ο Dr_Love,αν εδώ όλα τα καλά είναι πάντα πιασμένα και μένουν μόνο τα 'σκουπίδια' (αν μένουν κι αυτά),τί να κάνεις;Είναι αφελέστατο να λες στην Ελλάδα 'βγες έξω και κάνε καμάκι',εκτός εαν δεν ζεις εδώ πέρα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γνωρίζεις απλα χωρισμένες με παιδιά...Εγω γενικά ειμαι πεφτουλας και με πολθ χιούμορ..Πολυ σπάνια τρώω αμεση απόρριψη λογω τρόπου που πλησιάζω..Το αποτέλεσμα?Καθε εβδομάδα βγαίνω κέντρο στα γνωστά μαγαζιά Κολοκοτρώνη με ενα φίλο..Καλής εμφάνισης καλό παιδί..Το αποτέλεσμα?Εχω γνωρίσει ολο το χρόνο 8-10 γυναίκες εκει..Η πιο μικρή 38 χρόνων..Σχεδόν όλες με παιδία και εμφανίσης εξαρια...Απλα το παλεύουν νύχτα και μια δυο μοιαζαν εφταρια αλλα λογω νύχτας.
Καμια δεν άξιζε επι της ουσίας να κάνεις κάτι παραπάνω και για αυτό δεν εκανα και τίποτα.Πηγαινα σπίτι και έλεγα μετά αξίζει?οχι οπότε ουτε τηλέφωνο..
Αν θες ωραίες γκομενες και σε νορμάλ ηλικια Ελλάδα μόνο από δουλειά η και μονο από παρέα...Αλλιώς η μενεις με τα χωρισμενα matures και τα ψυχολογικά τους η πας εξω..

Πάντα μιλάω για αυτούς που δεν εχουν απο δουλειά η παρέα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Παιδία να συμφωνήσουμε σε κάτι.
Αν δεν μπορείς να βρείς αξιόλογη γκόμενα (μιλάω για γκόμενα και όχι για πουτάνα) εντός έδρας τότε και η γκόμενα που θα βρείς εκτός έδρας σιγουρα δεν είναι από το πρώτο ράφι.

Τώρα αυτό που σχολίασα παραπάνω είναι οτι κατα την γνώμη μου δεν έχει νοημα η τακτική του dr για τον απλούστατο λόγο οτι είναι σεξοτουρίστας και πάει απλά 2-3 5 μέρες σε μια ξένη χώρα.
Δεν είναι οτι μένει εκει η ότι έχει σκοπό να μετακομίσει. Οπότε οποιαδήποτε σπατάλη χρόνου κατά την γνώμη μου είναι ανούσια για μια-δυο πούτσες.
Αν ήταν για σχέση πάω πάσο. Υπάρχει και ενα μέλλον ρε αδερφέ.
Αλλα να φάς κάμποσες εργατοώρες απ την ζωή σου μονο και μονο για να ρίξεις 2 μανίκια για εμένα είναι κακή επιλογή.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom