Ναι,όλοι είμαστε μαλάκες και οι γκόμενες μας ζητάνε λεφτά ενώ εσύ γαμάς τζάμπα γιατί είσαι ξύπνιος και τις κοροϊδεύεις με υποσχέσεις για γάμο κτλ.
Αυτές που είναι περιποιημένες πάνε να αρμέξουνε ξένους καλύτερα να πάμε στις χύμα.
Όχι δεν είμαι έξυπνος απλά δεν πάω με Πουτάνες...Μπορώ να ξεχωρίσω την πουτάνα απο την κανονικη..Απλά εσυ τα συγχέεις στον εγκέφαλο σου..Είναι απλά τα πράγματα..Όποια σου πει θέλω δώρα ή 100$ για μια ώρα είναι Πουτάνα..Αν πάς σε ένα μαγαζί όπως λέει ο Τάσος και κάνεις επίδειξη πλούτου με μπουκάλια 200 ευρώ αυτή που θα έρθει στο τραπέζι να κάτσει θα είναι ΠΟΥΤΑΝΑ..Δηλαδή απορώ τόσα χρόνια ταξιδεύεις μου ρίχνεις και κάποια χρόνια, έχεις εμπειρία αλλά πρακτικη λογική μηδεν..
Δεν είναι κακό να πηγαίνεις με πουτάνες..Κακό είναι να μπένεις εδώ και να λές ΟΛΕΣ εκει είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (40 εκατομμυρια κόσμος)..Θα προτιμούσα να λές πάω για λιγες μέρες δεν έχω χρόνο,δεν ασχολούμε με καμάκι, κάνω επίδειξη πλούτου σκάνε τα πληρωμένα τα πηδάω και φεύγω...Εκεί θα σου έβγαζα το καπέλο..Οι παπάδες όμως κάνω καμάκι σε πουτάνες είναι ξεφτίλα..
"Εγώ τα βλέπω full με αραβο-τουρκάλες και μέτριες προβληματικες γκόμενες που παλέυουν να πάρουν κανά τσάμπα ποτο στα τραπέζια τους...Το σύνολο αυτών είναι και ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου.Εκτός φυσικά απο τις πληρωμένες.."
Το παραπάνω έγραψα απλά Τάσο κόβεις προτάσεις και χάνεται το νόημα...
Δεν αμφισβητω πως έχεις πάει με κανονικές..Σίγουρα έχεις πάει..Απλά αμφισβητω ανοιχτά πως αυτές που γνωρίζεις στα μαγαζιά με επιδειξη πλούτου (200 ευρω μπουκάλια) είναι κανονικες..Σε αυτό είμαι απόλυτος ναι γιατί ξέρω πως δουλεύει εκει..