Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι,όλοι είμαστε μαλάκες και οι γκόμενες μας ζητάνε λεφτά ενώ εσύ γαμάς τζάμπα γιατί είσαι ξύπνιος και τις κοροϊδεύεις με υποσχέσεις για γάμο κτλ.
Αυτές που είναι περιποιημένες πάνε να αρμέξουνε ξένους καλύτερα να πάμε στις χύμα.

Όχι δεν είμαι έξυπνος απλά δεν πάω με Πουτάνες...Μπορώ να ξεχωρίσω την πουτάνα απο την κανονικη..Απλά εσυ τα συγχέεις στον εγκέφαλο σου..Είναι απλά τα πράγματα..Όποια σου πει θέλω δώρα ή 100$ για μια ώρα είναι Πουτάνα..Αν πάς σε ένα μαγαζί όπως λέει ο Τάσος και κάνεις επίδειξη πλούτου με μπουκάλια 200 ευρώ αυτή που θα έρθει στο τραπέζι να κάτσει θα είναι ΠΟΥΤΑΝΑ..Δηλαδή απορώ τόσα χρόνια ταξιδεύεις μου ρίχνεις και κάποια χρόνια, έχεις εμπειρία αλλά πρακτικη λογική μηδεν..

Δεν είναι κακό να πηγαίνεις με πουτάνες..Κακό είναι να μπένεις εδώ και να λές ΟΛΕΣ εκει είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (40 εκατομμυρια κόσμος)..Θα προτιμούσα να λές πάω για λιγες μέρες δεν έχω χρόνο,δεν ασχολούμε με καμάκι, κάνω επίδειξη πλούτου σκάνε τα πληρωμένα τα πηδάω και φεύγω...Εκεί θα σου έβγαζα το καπέλο..Οι παπάδες όμως κάνω καμάκι σε πουτάνες είναι ξεφτίλα..

"Εγώ τα βλέπω full με αραβο-τουρκάλες και μέτριες προβληματικες γκόμενες που παλέυουν να πάρουν κανά τσάμπα ποτο στα τραπέζια τους...Το σύνολο αυτών είναι και ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου.Εκτός φυσικά απο τις πληρωμένες.."

Το παραπάνω έγραψα απλά Τάσο κόβεις προτάσεις και χάνεται το νόημα...

Δεν αμφισβητω πως έχεις πάει με κανονικές..Σίγουρα έχεις πάει..Απλά αμφισβητω ανοιχτά πως αυτές που γνωρίζεις στα μαγαζιά με επιδειξη πλούτου (200 ευρω μπουκάλια) είναι κανονικες..Σε αυτό είμαι απόλυτος ναι γιατί ξέρω πως δουλεύει εκει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όχι δεν είμαι έξυπνος απλά δεν πάω με Πουτάνες...Μπορώ να ξεχωρίσω την πουτάνα απο την κανονικη..Απλά εσυ τα συγχέεις στον εγκέφαλο σου..Είναι απλά τα πράγματα..Όποια σου πει θέλω δώρα ή 100$ για μια ώρα είναι Πουτάνα..Αν πάς σε ένα μαγαζί όπως λέει ο Τάσος και κάνεις επίδειξη πλούτου με μπουκάλια 200 ευρώ αυτή που θα έρθει στο τραπέζι να κάτσει θα είναι ΠΟΥΤΑΝΑ..Δηλαδή απορώ τόσα χρόνια ταξιδεύεις μου ρίχνεις και κάποια χρόνια, έχεις εμπειρία αλλά πρακτικη λογική μηδεν..

Δεν είναι κακό να πηγαίνεις με πουτάνες..Κακό είναι να μπένεις εδώ και να λές ΟΛΕΣ εκει είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (40 εκατομμυρια κόσμος)..Θα προτιμούσα να λές πάω για λιγες μέρες δεν έχω χρόνο,δεν ασχολούμε με καμάκι, κάνω επίδειξη πλούτου σκάνε τα πληρωμένα τα πηδάω και φεύγω...Εκεί θα σου έβγαζα το καπέλο..Οι παπάδες όμως κάνω καμάκι σε πουτάνες είναι ξεφτίλα..

Μάλλον εσύ τα μπερδεύεις.Η γκόμενα που σου κάθεται γιατί κέρασες ή της πήρες ένα δώρο ή την έφερες διακοπές δεν είναι πουτάνα.Πουτάνα σημαίνει ότι πάει με όλους.Από τους ξένους περιμένουνε χλίδα και high life πώς να το κάνουμε.Δεν μπορεί να την κυκλοφορείς με τη μαρσούτκα και να την πας Mr. Snacks και puzzata hata για φαγητό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μάλλον εσύ τα μπερδεύεις.Η ΓΚΌΜΕΝΆ που σου κάθεται γιατί πέρασες ή της πήρες ένα δώρο ή την έφερες διακοπές δεν είναι πουτάνα.Πουτάνα σημαίνει ότι πάει με όλους.Από τους ξένους περιμένουνε σελίδα και high Life πώς να το κάνουμε.Δεν μπορεί να την κυκλοφορείς με τη Ματσούκα και να την πας Mr. Snacks και puzzata hata για φαγητό

Κμαν πάιζει ο ρόλος που θα το κάνεις..Όταν σου πει η άλλη στα 30 λεπτά θα μου αγοράσεις ένα άρωμα?Μου έχει τύχει κάποιες φορές εκεί καταλαβαίνεις τι είναι η γκόμενα και τι θέλει..Εγώ τις κάνω διαγραφή και block κατευθείαν..

Άλλο είναι να πας μια κοπέλα μόνος σου σε ένα καλό μαγαζί γιατί γουστάρεις και άλλο να το απαιτήσει σαν αντάλλαγμα αυτη χωρίς να σε ξέρει καλα καλα..Εκεί καταλαβαίνεις πως απλά είναι πουτάνα..

Και ξαναλέω στην Ουκρανία η επίδειξη πλουτου ειναι ΚΡΑΧΤΗΣ για πουτάνες..Κυρίως την νύχτα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν πάιζει ο ρόλος που θα το κάνεις..Όταν σου πει η άλλη στα 30 λεπτά θα μου αγοράσεις ένα άρωμα?Μου έχει τύχει κάποιες φορές εκεί καταλαβαίνεις τι είναι η γκόμενα και το θέλει..Εγώ τις κάνω διαγραφή και block κατευθείαν..

Άλλο είναι να πας μια κοπέλα μόνος σου σε ένα καλό μαγαζί γιατί γουστάρεις και άλλο να το απαιτήσει σαν αντάλλαγμα αυτη χωρίς να σε ξέρει καλα καλα..Εκεί καταλαβαίνεις πως απλά είναι πουτάνα..

Και ξαναλέω στην Ουκρανία η επίδειξη πλοτου ειναι ΚΡΑΧΤΗΣ για πουτάνες..Κυρίως την νύχτα!!!

Ποιά επίδειξη πλούτου?Τα τραπέζια που κλείνουν οι Αραβότουρκοι?Ήμουνα και εγώ σε τραπέζι την τελευταία φορά 50 ευρώ κοστίζει.Σιγά τον πλούτο.
Την αξία από τις γκόμενες εγώ την καθορίζω.Αν κρίνω ότι η άλλη αξίζει 50 ευρώ,50 ευρώ θα της δώσω.Αν κρίνω ότι αξίζει δώρο 300 ευρώ,300 ευρώ θα της δώσω.Δεν είναι τι θέλουν και τι ζητάνε αυτές αλλά αν μπορούν να με πείσουν για την αξία τους.
Αν αυτή πιστεύει ότι αξίζει περισσότερα,τον πούλοβιτς.
Απλά η δυναμική είναι ότι πάνε να σε σκαμάρουν,δηλαδή μια γκόμενα που αξίζει 100 ή ένα καλό δείπνο πάει να σε πείσει ότι αξίζει τα διπλά κτλ.Στο χέρι σου είναι να τις τιθασεύσεις αν και δεν είναι πάντα εύκολο,οι σοβιετικές σπάνε αρχίδια με το stubborness.

Αυτές έτσι κι αλλιώς έχουν γνωρίσει άπειρους ξένους και Άραβες και Τούρκους και δυτικούς και ξέρουν ακριβώς τι παίζει.Είναι άσκοπο να προσπαθείς να σκαμάρεις τις σκάλες ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου,όλα έχουν παιχτεί και είναι γνωστά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να σκαμάρεις τις σκάμερς όπως πάνε πολλοί και πιάνουν τα αρχίδια τους φυσικά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ποιά επίδειξη πλούτου?Τα τραπέζια που κλείνουν οι Αραβότουρκοι?Ήμουνα και εγώ σε τραπέζι την τελευταία φορά 50 ευρώ κοστίζει.Σιγά τον πλούτο.
Την αξία από τις γκόμενες εγώ την καθορίζω.Αν κρίνω ότι η άλλη αξίζει 50 ευρώ,50 ευρώ θα της δώσω.Αν κρίνω ότι αξίζει δώρο 300 ευρώ,300 ευρώ θα της δώσω.Δεν είναι τι θέλουν και τι ζητάνε αυτές αλλά αν μπορούν να με πείσουν για την αξία τους.
Αν αυτή πιστεύει ότι αξίζει περισσότερα,τον πούλοβιτς.
Απλά η δυναμική είναι ότι πάνε να σε σκαμάρουν,δηλαδή μια γκόμενα που αξίζει 100 ή ένα καλό δείπνο πάει να σε πείσει ότι αξίζει τα διπλά κτλ.Στο χέρι σου είναι να τις τιθασεύσεις αν και δεν είναι πάντα εύκολο,οι σοβιετικές σπάνε αρχίδια με το stubborness.

Εγώ αυτές που πήγα και μιλάμε ακόμα δεν πάνε ούτε με Τουρκους σε τραπέζια,ούτε στα clubs ούτε ζητάνε πενηντάρικα..Ας είναι φτωχές εχουν την δουλεία τους και απλά ζουν μια normal ζωή..Υπάρχουν και αυτές εκεί αλλά που να τις γνωρίσεις στο caribbean?
Κάθε βράδυ βγαίνω εκεί αλλά χωρίς ελπίδα για τον χαβαλέ έτσι για να κόβω φάση και βλεπω ακριβως τι πάιζει..Το πενηνταρικο που λές στους ΑραβοΤουρκους θα μαζέψει τις μετριότητες που απλά πάνε να πιούν τσάμπα..Αν σκάσεις πιο πολλά και είσαι καλοντυμένος θα σου σκάσουν τα καλά γεράκια που δεν πάνε απλά για τσάμπα ποτάκια..Αυτές που έρχονται σε σένα δηλαδή και ζητάνε κασέρι!!!Νορμαλ δεν θα βρεις ή αν θα βρείς θα είναι με παρέα για κανα bachelor..
Ασε τώρα τα ζω και τα βλέπω..Σε λίγες εβδομάδες πάλι εκεί θα είμαι..Ζήστε στην ψευδάισθηση πως πάτε με γκόμενες τσάμπα..

Μιλάω για Κίεβο πάντα...Οδδησό επειδή ειναι τουριστικό μέρος παίζει καλοκαιρι να πηγαίνουν και νορμαλ εξώ όπως και Ελλάδα σε νησια. Αλλά Κίεβο στα μεγάλα clubs?Γελάει ο κόσμος...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν έρχονται μόνες τους.Υπάρχει ανταγωνισμός.Αμα είναι υψηλά τα στέικς πέφτουν κορμιά.Απλά δεν έχεις παίξει στον ανταγωνισμό.Πώς είναι π.χ. να πέφτουν στη γκόμενα ψηλοί Σκανδιναυοί με κουστουμιές εκεί που θεωρείς το deal τελειωμένο.Η αμερικανοί pick up artists,Ισπανοί,Ιταλοί κτλ.
Και εγώ πριν 10 χρόνια πήγαινα μέσω ίντερνετ.Επαιρνα 30 τηλέφωνα,έβγαινα με 10 και όποια καθότανε.Τρία ραντεβού τη μέρα.
Τώρα θεωρώ το ίντερνετ απώλεια χρόνου και ευκαιριών.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Είναι απλά τα πράγματα..Όποια σου πει θέλω δώρα ή 100$ για μια ώρα είναι Πουτάνα..Αν πάς σε ένα μαγαζί όπως λέει ο Τάσος και κάνεις επίδειξη πλούτου με μπουκάλια 200 ευρώ αυτή που θα έρθει στο τραπέζι να κάτσει θα είναι ΠΟΥΤΑΝΑ..
Κοιτα και για να μην νομιζεις οτι απλα θελω να αντιδικω μαζι σου, γενικα γραφεις πολυ σωστα πραγματα εδω ομως θα διαφωνησω και παλι γιατι στην πρωτη περιπτωση (λεφτα,δωρα απο την πρωτη στιγμη) ναι ειναι πουτανα αλλα στην δευτερη περιπτωση κατηγορηματικα ΟΧΙ ...
Γιατι με αυτη την λογικη ειναι ΟΛΕΣ πουτανες δηλ λες αυτο που γραφει ο Κμαν εδω και καιρο που δεν το ασπαζομαι ουτε και εγω ... παντα η γυναικα εντυπωσιαζεται σε κατι απο εναν αντρα οταν πηγαινει μαζι του χωρις λεφτα που ειναι η εμφανιση - οικονομικη ανεση - τροποι ασχετα αν το βλεπει για συντομο χρονικο διαστημα και για να περασει απλα καλα.
Αλλοιμονο αν βλεπουμε σαν "κανονικες" μονο οσες κοιτανε την μελλοντικη αποκατασταση σε σχεση - γαμο και τις υπολοιπες τις βαφτιζουμε "πουτανες". Δεν υπαρχει μονο το ασπρο - μαυρο αλλα και το γκρι , αυτη ειναι η δικη μου αντιληψη και ο καθενας βεβαια πορευεται οπως αυτος νομιζει καλυτερα ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Kman και DRLOVE δεν πρόκειται να βγάλετε ακρη γιατί διαφωνείτε επί της βάσης,οπότε κάθε συζήτηση ειναι ανώφελη.

Ασε τώρα τα ζω και τα βλέπω..Σε λίγες εβδομάδες πάλι εκεί θα είμαι..Ζήστε στην ψευδάισθηση πως πάτε με γκόμενες τσάμπα..

Οσο για το παραπάνω,αυτο που κανει ο kman είναι πολύ πιο τιμιο από αυτό που κάνεις εσύ.Ο kman κανει μια ξεκάθαρη υλική συνδιαλλαγή με ανταπόδοση το σεξ,εσύ κάθεσαι και λες ψεμματα στις γκομενες με αποτελεσμα να αφήνεις καμμένη γη πίσω σου.
Επισης δεν ξερω που βρίσκεις τόσα ντουβαρια να πουλάς παραμύθα μιας και Ουκρανια σε αντιθεση π.χ.με Πολωνια δεν έχει πάει για δουλειά εξειδικευμενο δυναμικό από αλλες ευρωπαικες χωρες.
Και προσωπικά Κίεβο,είδα τα τσακαλια που σπονσοράρει ο kman,αλλά όχι ανυποψιαστες αφελείς χωριατοπουλες.
Και στο Tinder είχα μιλήσει με καμπόσες,που από παραμύθια φαινονταν χορτάτες.

Τελος,άλλο να θέλουμε να κάνουμε μια πρώτη καλή εντυπωση και να ψιλοπροσπαθούμε να παρουσιασουμε μια καλη εκδοχη του εαυτού μας και άλλο αυτό που κάνεις εσυ.
Προσωπικά θεωρω τεραστια καταπίεση να πρέπει να πω τοσες μη αντιφατικες παπάτζες και πίστεψε με στην Πραγα εχω δει σεξοτουριστες διάφορων χωρών να το προσπαθουν έτσι και να ρεζιλευονται.
Από να δηλωνουν ψευτικη ηλικια μέχρι να το παιζουν δηθεν επιχειρηματιες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Τσεχία.

Οπότε μην εισαι τοσο περήφανος για αυτό που κάνεις.
Καμμενη γη αφήνεις πίσω και γεμιζεις πίκρα και μισος τις οποιες εναπομείνασες αθώες/αφελείς κοπελες,κάτι που π.χ.ο kman δεν κάνει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
^ Και αυτο σωστο , το τι ειναι ηθικο και τι ανηθικο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.617
Πόντοι
216
Cool τα εχω γράψει με λεπτομέρεια..Και μετά απο λίγο καιρό ξαναρωτας τα ιδια..Ειπαμε mamba γνωρίζεις μόνο πουτανες..Κανονικη δεν απαντάει σχεδόν καμια. Και όταν λέμε καμία ΚΑΜΙΑ..

Tinder και badoo γίνεται χαμός!!!Απο δεκάδες μέχρι εκατοντάδες γυναίκες matches..Badoo βάρας και κάτω απο 25..Tinder είναι για 25-30..Δεν πουλάς τίποτα..Ούτε χαιλικια ούτε Ρωσσικα..Αρκεί να μιλάς Normal, να τους λες πως πας συχνά για δουλειά και γενικά να πουλάς πως είσαι καλό παιδί και ψεύτο υπόσχεσεις πως ψάχνεις δεσμό..

Νύχτα χαλια μαύρα..Δεν αξίζει Κίεβο..Και όποιος πάει θα δείτε πως θα γράψει τα ιδια..Οι high end γκομενες που  λέει kman είναι πουτανες καθαρές με 100$ την ώρα..Κύριως Caribbean..Καθημερινες ειναι ψιλοάδεια..

Γενικά χάσιμο χρόνου...Έχει τοσα πολλα εφταρια δωρεαν στο διαδίκτυο που είναι μαλακια να σπατάλας τον χρόνο νύχτα για μια μετριότητα...Για αυτό πολλοί πάνε όπως λέει ο Kman με διαδίκτυο..Γιατί απλά νύχτα είναι μόνο για πουτάνες που δεν θέλει όλος ο κόσμος πληρωμένες.

Οκ αν πας για πληρωμενες κυνήγας σε μαγαζία. Γενικά Κίεβο δεν παίζει και ο χορός στο μαγαζί να πιάνεις την άλλη και να χορεύεται πιστα οπότε δεν έρχεται η σωματική επαφή οπως τις καλές εποχές της poland...

Γενικά ολα συναινουν στο διαδίκτυο εκει..Την μερα καλοκαίρι εχεις κάποιες πιθανότητες να γνωρισεις σε κανα πάρκο, καφετέρια κάτω απο τον ήλιο κ.λ.π αλλα χειμώνα μηδενιζει η πιθανότητα λογω κρύου..

Η ουσία είναι μια..Οταν έχεις 100 matches στο διαδίκτυο γιατί απλα να μην βγεις με αυτές και να προσπαθήσεις?να πας στο δρόμο να βρείς τι?να κάθεσαι και να μιλας σαν των ανωμαλο σε όποια περνάει..εγω τα κοιτάω αντικείμενικα τα πράγματα για αυτό πηδαω στο τέλος.

Απλα διαλέξε εφταρια απο το internet καλύτερα μέχρι 28 αν σε παίρνει ηλικιακα..Μιλήστε λιγο καιρό 1-2 εβδομάδες και μόλις πας εκεί σε 3 ραντεβού θα είναι κρεβάτι...Ολα τα αλλα δεν θα έχουν αποτέλεσμα..

Θα δοκιμασω τοτε badoo, αλλα νομιζα οτι δεν εχει πλεον περαση. Αλλα ισως στην Ουκρανια να κανει θραυση αφου το λες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman και DRLOVE δεν πρόκειται να βγάλετε ακρη γιατί διαφωνείτε επί της βάσης,οπότε κάθε συζήτηση ειναι ανώφελη.

Οσο για το παραπάνω,αυτο που κανει ο kman είναι πολύ πιο τιμιο από αυτό που κάνεις εσύ.Ο kman κανει μια ξεκάθαρη υλική συνδιαλλαγή με ανταπόδοση το σεξ,εσύ κάθεσαι και λες ψεμματα στις γκομενες με αποτελεσμα να αφήνεις καμμένη γη πίσω σου.
Επισης δεν ξερω που βρίσκεις τόσα ντουβαρια να πουλάς παραμύθα μιας και Ουκρανια σε αντιθεση π.χ.με Πολωνια δεν έχει πάει για δουλειά εξειδικευμενο δυναμικό από αλλες ευρωπαικες χωρες.
Και προσωπικά Κίεβο,είδα τα τσακαλια που σπονσοράρει ο kman,αλλά όχι ανυποψιαστες αφελείς χωριατοπουλες.

Τελος,άλλο να θέλουμε να κάνουμε μια πρώτη καλή εντυπωση και να ψιλοπροσπαθούμε να παρουσιασουμε μια καλη εκδοχη του εαυτού μας και άλλο αυτό που κάνεις εσυ.
Προσωπικά θεωρω τεραστια καταπίεση να πρέπει να πω τοσες μη αντιφατικες παπάτζες και πίστεψε με στην Πραγα εχω δει σεξοτουριστες διάφορων χωρών να το προσπαθουν έτσι και να ρεζιλευονται.
Από να δηλωνουν ψευτικη ηλικια μέχρι να το παιζουν δηθεν επιχειρηματιες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Τσεχία.

Καμμενη γη αφήνεις πίσω και γεμιζεις πίκρα και μισος τις οποιες εναπομείνασες αθώες/αφελείς κοπελες,κάτι που π.χ.ο kman δεν κάνει.

Ακριβώς.Το σκάμινγκ που κάνει ο Dr. Love στις γκόμενες με υποσχέσεις περί γάμου είναι σα να υποσχόμουνα εγώ iphoni και μετά το γαμήσι να έλεγα ξέρεις εννοούσα πουτσώνι.
Για αυτό και Τούρκοι,Αραβες,Ιταλοί έχουν αυτή την ελεεινή φήμη γιατί υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια και άμα τα καταφέρουν να γαμήσουν,γίνονται λαγοί.Αμα και οι Έλληνες υιοθετήσουν τις ίδιες τακτικές,ουαί στους επόμενους.
Αλλά γενικά Κίεβο οι γκόμενες είναι disillusioned.Ξέρουν ακριβώς τι παίζει,τα έχουν ακούσει όλα κι έχουν πάει παντού.Οταν επιλέγουν βαλκανικό πέος είναι γιατί είναι ψαγμένες για την επιλογή τους και θέλουν το καλύτερο.
Αν θέλετε χαζές,αφελείς κτλ έχει στις μικρές πόλεις και στα χωριά.Βαριέμαι να πάω εκεί και να λέω μαλακίες.Παλιά που δεν είχα λεφτά πήγαινα επαρχία για τζάμπα.Και πάλι δεν πούλαγα φύκια για μεταξωτές κορδέλες ούτε ήμουνα φιδέμπορας.Απλά Κίεβο δε με έπαιρνε να πάω οικονομικά αφού οι γκόμενες είχαν απαιτήσεις.

Είμαι ζωντανή διαφήμιση για τους Έλληνες,προφανώς οι γκόμενες που γάμησα 15 χρόνια πριν θα λένε στις κόρες τους,κράτα τον Έλληνα αφού θυμούνται ότι ο Έλληνας τις βοήθησε όταν είχαν ανάγκη,τις πήγε διακοπές όταν δεν μπορούσαν,τους συμπαραστάθηκε κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ακριβώς.Το σκάμινγκ που κάνει ο Dr. Love στις γκόμενες με υποσχέσεις περί γάμου είναι σα να υποσχόμουνα εγώ iphoni και μετά το γαμήσι να έλεγα ξέρεις εννοούσα πουτσώνι.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο λογος που έγραψα τα παραπανω είναι γιατί ήταν λίγο επιθετικα οσα έγραψε ο DRLOVE,που μπορεί να γαμάει με ενα γευμα,αλλά την τακτική του δεν την εγκρίνω..
Τόσο για τη ζημια που κανει στις κοπελες,όσο και στην διαδικασια που υποβάλλει τον ιδιο του τον εαυτό.

Επίσης δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να "μπαινει και να βγαίνει" απο τις ζωες άλλων ανθρωπων,χωρίς τυψεις..
Γιατί άλλο να "χαιδεύεις τα αυτιά" μιας γυναικας,άλλο το στεγνό ONS και αλλο να αρχισει η άλλη να επενδύει σε σενα συναισθηματικά.

Εχετε ποτέ δοκιμάσει να κάνετε σερί instadates μέσω Tinder;
Εγω πάντα κάπου θα σκάλωνα στο σερί,πάντα θα βρισκόταν κάποια κοπελα που θα ειχε περισσοτερο ενδιαφέρον απο το να την χύσω απλά στη μάπα και θα της αφιέρωνα περισσότερο χρόνο.

Επισης θεωρώ ότι απο δω μέσα μόνο ο kman μπορει,χωρις δικό του συναισθηματικο κοστος, να εμπλεκεται και να απεμπλεκεται στις ζωές άλλων ανθρωπων,μιας και τα εχει πολύ ψυχρα και ξεκαθαρα τα πράγματα στο κεφαλι του.Είναι ρομπότ,τα βλέπει τελείως λογιστικα.

Περί ηθικού ή μη,ισως πει καποιος οτι η ζωή γενικά δεν είναι δικαιη..
Εγώ απλά λέω να μην την κανουμε περισσοτερο άδικη από ότι είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μερικές κοπέλες όντως επένδυσαν σε εμένα συναισθηματικά αλλά ήταν δικό τους λάθος.Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι ούτε έδωσα τέτοια αφορμή.Δε μου αρέσουν τα κλάματα,τα δράματα κτλ.Δηλαδή δεν αξίζει να γίνεις τσιμπούκι για το τίποτα.
Γενικά οι γκόμενες τείνουν σε αυτή τη συναισθηματοποίηση και μετά άντε να χειριστείς την κατάσταση.
Μετά τα 40 είναι βέβαια πιο καθαρά και ελεγχόμενα.
Εσύ γενικά κάπως σέβεσαι τις γυναίκες εγώ τις βλέπω σαν κώλους,βυζιά,μπουτάρες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μερικές κοπέλες όντως επένδυσαν σε εμένα συναισθηματικά αλλά ήταν δικό τους λάθος.Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι ούτε έδωσα τέτοια αφορμή.Δε μου αρέσουν τα κλάματα,τα δράματα κτλ.Δηλαδή δεν αξίζει να γίνεις τσιμπούκι για το τίποτα.
Γενικά οι γκόμενες τείνουν σε αυτή τη συναισθηματοποίηση και μετά άντε να χειριστείς την κατάσταση.
Μετά τα 40 είναι βέβαια πιο καθαρά και ελεγχόμενα.
Εσύ γενικά κάπως σέβεσαι τις γυναίκες εγώ τις βλέπω σαν κώλους,βυζιά,μπουτάρες.

Kοίτα,περα απο ότι δεν μου αρέσει να δουλεύω κοπελες που τυγχάνει να μην εχουν λάβει την εκπαίδευση που έχουμε εμεις,που έχουν φτωχά βιώματα,ελλειπή γενική παιδεια,κ.λ.π.
βλέπω οτι όσο περνανε τα χρόνια δεν θα είχα την υπομονή να πουλησω φύκια για μεταξωτες κορδέλες.
Μας εχει αλλαξει και η Γερμανια,εχουμε γινει πιο ευθεις..

Σεβασμό έχω μόνο για γυναίκες που με τα δικά μου τελείως υποκειμενικά
κριτήρια θεωρώ οτι αξίζουν σεβασμού.
Κάποια τσόλια καργιολες που έτυχε να γεννηθούν μουναρες,τα έχω γαμήσει και εξαφανιστεί,μπλοκάρει,κ.λ.π.
Είναι και αυτή μιας μορφής ευχαριστηση να κωλογαμάς σκατοψυχες καργιόλες,απλα λυπόμουν αυτον που θα τις φορτωνόταν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Δεν κάνω καμία ζημιά στις γκόμενες γιατί απλά ξαναπάω συχνά και με τις περισσότερες διατηρούμε επικοινωνία.Μετα βρίσκουν άλλον γκόμενο και ξεχνίεται η κατάσταση. Εξάλλου σας το έχω πεί και γραψει εκατοντάδες φορες ΚΑΜΙΑ δεν θέλει να έρθει Ελλάδα απο όσες γνωρίζω ΚΑΜΙΑ..Αν αρχίσω να ποστάρω μυνηματα με τα άκυρα που ρίχνουν για την μετακόμιση στη χώρα θα χρειαστούν 3 μέρες..Οπότε τα θέλει και ο κώλος τους!!! Αν τα φτιάχνεις με ένα ξένο πρέπει να έχεις και στην άκρη του μυαλου σου την πιθανότητα μετακόμισης!!

Ήδη έγραψα πως Οκτωβριο πηγαίνω για την μικρή που γνωρισα καλοκαίρι και ταξιδι μαζί της στα Καρπάθια όρη.Δεν την πήδηξα απλά και έφυγα θα την ξαναδ αλλα φυσικά παίζω και με άλλες ταυτόχρονα. Γιατί πιστευω πως ο αντρας είναι πολυγαμικό ον..Απλά θέλει τεχνη να τις χειρίζεσαι αλλά σίγουρα δεν φέρομαι όπως λέτε..Κάνω αυτο που κάνει το 80% των αντρων και ας μου το παίζεται οσίες Μαρίες..Οι παντρεμενοι εδώ τι κάνουν?χαχα

Το μόνο ψεμα που λέω είναι πως πάω για δουλεία για να μην με περνάνε για σεξοτουρίστα.Ούτε πως έχω λεφτά,ούτε επιχειρήσεις και μαλλακιες υπερβολές που λέτε. Σου λεεί η άλλη γιατι είσαι εδω.?Τι θα πεις?Ηρθα να γαμήσω??? Εχω ερθει για δουλεια και τέλος!!!!Αλλα δεν λεω θα κάτσω μόνιμα!! Λέω παω πολύ συχνα!!! Κατι που είναι αλήθεια...Αυγουστο ημουν Οκτωβριο παλι Πισω!!!

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν θα μπω σε συζήτηση για γκόμενες στο Κίεβο, αφού δεν βγάζουμε άκρη...
Αλλά όποιος γράφει ότι στο Κίεβο δεν υπάρχει νύχτα τότε είναι βαθιά νυχτωμένος!!!
Απλά θα πω.....άλλος κόσμος στο Chi, άλλος στο Skybar, άλλος στο Carribean....
Τα μαγαζιά εκεί είναι ταξικά!!!!
Και επειδή έχω άποψη, εδώ μέσα λίγοι έχουν μπει στο Chi διότι πολύ απλά προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν...μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης!!!
Το Carribean σόρρυ αλλά ζέχνει στην κυριολεξία!!!!
Τώρα όποιος ενδιαφέρεται για νύχτα, αλλά πολύ νύχτα, του έχω και after-αδικο για μετά τις 6 το πρωί που κλείνουν όλα....αλλά θέλει pass για να μπεις και για να το αποκτήσεις πρέπει να κυκλοφορήσεις νύχτα εκεί αλλιώς.....και αν μπεις απλά θα χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια!!!
Τα λέμε.....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356

Δεν κάνω καμία ζημιά στις γκόμενες γιατί απλά ξαναπάω συχνά και με τις περισσότερες διατηρούμε επικοινωνία.Μετα βρίσκουν άλλον γκόμενο και ξεχνίεται η κατάσταση. Εξάλλου σας το έχω πεί και γραψει εκατοντάδες φορες ΚΑΜΙΑ δεν θέλει να έρθει Ελλάδα απο όσες γνωρίζω ΚΑΜΙΑ..Αν αρχίσω να ποστάρω μυνηματα με τα άκυρα που ρίχνουν για την μετακόμιση στη χώρα θα χρειαστούν 3 μέρες..Οπότε τα θέλει και ο κώλος τους!!! Αν τα φτιάχνεις με ένα ξένο πρέπει να έχεις και στην άκρη του μυαλου σου την πιθανότητα μετακόμισης!!

Ήδη έγραψα πως Οκτωβριο πηγαίνω για την μικρή που γνωρισα καλοκαίρι και ταξιδι μαζί της στα Καρπάθια όρη.Δεν την πήδηξα απλά και έφυγα θα την ξαναδ αλλα φυσικά παίζω και με άλλες ταυτόχρονα. Γιατί πιστευω πως ο αντρας είναι πολυγαμικό ον..Απλά θέλει τεχνη να τις χειρίζεσαι αλλά σίγουρα δεν φέρομαι όπως λέτε..Κάνω αυτο που κάνει το 80% των αντρων και ας μου το παίζεται οσίες Μαρίες..Οι παντρεμενοι εδώ τι κάνουν?χαχα

Το μόνο ψεμα που λέω είναι πως πάω για δουλεία για να μην με περνάνε για σεξοτουρίστα.Ούτε πως έχω λεφτά,ούτε επιχειρήσεις και μαλλακιες υπερβολές που λέτε. Σου λεεί η άλλη γιατι είσαι εδω.?Τι θα πεις?Ηρθα να γαμήσω??? Εχω ερθει για δουλεια και τέλος!!!!Αλλα δεν λεω θα κάτσω μόνιμα!! Λέω παω πολύ συχνα!!! Κατι που είναι αλήθεια...Αυγουστο ημουν Οκτωβριο παλι Πισω!!!

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!!!

Τωρα το θετεις μια χαρα και ειδικα για την προτελευταια παραγραφο ...
το εγραψα στα προηγουμενα ποστ "Βεβαια πρεπει να μενεις σχεδον μονιμα στο μερος και να ασχολεισαι με δουλειες η τουλαχιστον να μπορεσεις να τις πεισεις οτι συμβαινει αυτο και τοτε αλλαζουν ολα , οσο για την γλωσσα εννοειται οτι πρεπει να την μιλας λιγο αλλα δεν χρειαζεται και απταιστα."
Αυτο ειπα οταν ημουνα Οδησσο , οτι μενω δηλ ημιμονιμα στο Κισιναου και ερχομαι συχνα για δουλειες και εδω καθοτι ειναι πολυ κοντα οι δυο πολεις (157 χιλ αποσταση)
Οταν πηγαινω σε κλαμπ παντα προτιμω μπουκαλι παρα το να καθομαι ορθιος , ετσι και εξαλλου 3-4 ποτα θα τα πιω σιγουρα οποτε και τις μπομπες αποφευγω και αν εισαι παρεα με αλλους μοιραζεσαι το κοστος ... τωρα αν η συγκεκριμενη γκομενα εντυπωσιαστηκε τοσο πολυ με το τραπεζι ηταν ακομα καλυτερα για μενα φυσικα χαχα

Καλα να περναμε και ο καθενας με τον τροπο του!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Δεν θα μπω σε συζήτηση για γκόμενες στο Κίεβο, αφού δεν βγάζουμε άκρη...
Αλλά όποιος γράφει ότι στο Κίεβο δεν υπάρχει νύχτα τότε είναι βαθιά νυχτωμένος!!!
Απλά θα πω.....άλλος κόσμος στο Chi, άλλος στο Skybar, άλλος στο Carribean....
Τα μαγαζιά εκεί είναι ταξικά!!!!
Και επειδή έχω άποψη, εδώ μέσα λίγοι έχουν μπει στο Chi διότι πολύ απλά προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν...μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης!!!
Το Carribean σόρρυ αλλά ζέχνει στην κυριολεξία!!!!
Τώρα όποιος ενδιαφέρεται για νύχτα, αλλά πολύ νύχτα, του έχω και after-αδικο για μετά τις 6 το πρωί που κλείνουν όλα....αλλά θέλει pass για να μπεις και για να το αποκτήσεις πρέπει να κυκλοφορήσεις νύχτα εκεί αλλιώς.....και αν μπεις απλά θα χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια!!!
Τα λέμε.....
Πεσ τα τωρα αν μπορεις γιατι με ενδιαφερει , τα γουσταρω τα καλα κλαμπ ....

Βουκουρεστι εχεις περασει απο Bamboo και Boa? το πρωτο εχει ξεπεσει αρκετα αλλα το δευτερο καλα κρατει ακομα , οι ρουμανες βεβαια πιο κατω απο ουκρανες αλλα σαν μαγαζι ειναι γαματο και δεν μπαινεις και πολυ ευκολα μεσα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εγω οταν δεν ταξιδευω για δουλεια αλλα για να διακοπες λεω ενα μικρο ψεματακι οτι δουλευω σαν προγραμματιστης απ οπου θελω και πηγαινω απο χωρα σε χωρα γιατι εχω χομπυ να γυρναω τον κοσμο,ειναι το ονειρο μου
Ψεμα αλλα οχι για πολυ(μιας που πλεον ασχολουμε και με αυτο) αλλα πχ ΡΟυμανια και Βουλγαρια με βοηθησε
Γιατι οταν πεφτει η ερωτηση μα καλα Ρουμανια η Βουλγαρια τι ηρθες να κανεις?Αμα πεις ταξιδι θα γελανε μεχρι αυριο γιατι θα καταλαβουν το λογο ενω οταν λεω προγραμματιστης και ηδη εχω παει σε ολα τα Βαλκανια γουσταρουν σαν τρελες χαχα
Γιατι πρωτον βλεπουν οτι γουσταρεις τα γυρω μερη και δεν πηγες απλα να τον χωσεις και δευτερον γιατι η δουλεια που τους λες ειναι αξιολογη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom