Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ε οχι και μπαζο τετοιος μουναρος!!!’ν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι την έφερα διαμέρισμα ενω έξω περίμενε τηλεφωνωντας συνεχως ξανθιά 183 που είχε έρθει από Λβωφ με 10 ώρες ταξίδι.Την προσπέρασα,γαμησα στα γρήγορα τη ΜΙΛΦ και όταν γύρισα στην είσοδο η ξανθιά είχε εξαφανιστεί.Μου είπε ότι με είδε να μπαίνω με τη ΜΙΛΦ και τα πήρε στο κρανίο.
Αναγκάστηκα να φέρω άλλη να γαμησω τη νύχτα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως ρε Kman,ούτε ο Σεβτσένκο δεν πρέπει να έχει γαμήσει τέτοιες στην Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχει και πολύ καλύτερες.Σουπερ μόντελς.Εκεί είναι πολύ δύσκολα πλέον,πρακτικά απροσιτες.
Όλες μεταξύ Μόσχας,New York,Dubai κτλ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πόσο καλύτερες δηλαδή;Μάλλον πιο νέες θα εννοείς.Αλλά και πάλι ένα ουκρανικό 8αρι,σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο(πλην Ρωσίας) είναι 10+.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μιλάμε για γκομενες 180 και πάνω,λεπτές με τελεια πρόσωπα,ακριβό ντυσιμο,μακιγιαζ,κοσμηματα κτλ κάτω των 25.Έχει αρκετές τέτοιες Ουκρανία εννιαρια δηλαδή.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Οπως αυτο που ειχα παρει στην Οδησσο το καλοκαιρι (καθαρο 8αρι) ... απταιστα αγγλικα με ταξιδια σε ολη την ευρωπη , θελει να ερθει ελλαδα φυσικα γιατι σαν την χαλκιδικη δεν εχει χαχα ,,, ιδωμεν

Συνημμένα

• 60.jpg
    60.jpg
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 68.jpg
    68.jpg
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 56

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε kman είμαστε απο τους λίγους που πάμε συχνά Κίεβο..Πως είναι δυνατόν να έχουμε τόσο διαφoρετικές απόψεις?
Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά..Την νύχτα βλέπεις ωραία μουνιά προσεγγίσημα στα μαγαζία?Που σε ποιο μαγαζί?
Εγώ τα βλέπω full με αραβο-τουρκάλες και μέτριες προβληματικες γκόμενες που παλέυουν να πάρουν κανά τσάμπα ποτο στα τραπέζια τους...Το σύνολο αυτών είναι και ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου.Εκτός φυσικά απο τις πληρωμένες..

Αντίθετα γνωρίζω καθαρά 7αρια απο διαδίκτυο με την δουλεία τους και μια χαρά κοπέλες που καουμε μινι δεσμούς κάθε φορά που πάω εκεί..Για μένα Κίεβο ας λέτε για βίζες κλπ είναι παράδεισος..Παράδεισος γιατί γνωρίζεις μορφωμένες κοπέλες,όμορφες και πολλές!! Αλλά φυσικά πρέπει να έχεις το ίδιο προφίλ..

Δεν μιλάω θεωρητικά δύο ταξίδια φέτος 7 γυναίκες!! Και οι 4 πραγματικά πάρα πολύ καλές..Και εσείς ακόμα μου λέτε για Πολωνίες και κουραφέξαλα.Που 2 χρόνια σερι εκέι δεν βρήκα πάνω απ εξάρι γκόμενα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.616
Πόντοι
216
Ρε kman είμαστε απο τους λίγους που πάμε συχνά Κίεβο..Πως είναι δυνατόν να έχουμε τόσο διαφoρετικές απόψεις?
Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά..Την νύχτα βλέπεις ωραία μουνιά προσεγγίσημα στα μαγαζία?Που σε ποιο μαγαζί?
Εγώ τα βλέπω full με αραβο-τουρκάλες και μέτριες προβληματικες γκόμενες που παλέυουν να πάρουν κανά τσάμπα ποτο στα τραπέζια τους...Το σύνολο αυτών είναι και ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου.Εκτός φυσικά απο τις πληρωμένες..

Αντίθετα γνωρίζω καθαρά 7αρια απο διαδίκτυο με την δουλεία τους και μια χαρά κοπέλες που καουμε μινι δεσμούς κάθε φορά που πάω εκεί..Για μένα Κίεβο ας λέτε για βίζες κλπ είναι παράδεισος..Παράδεισος γιατί γνωρίζεις μορφωμένες κοπέλες,όμορφες και πολλές!! Αλλά φυσικά πρέπει να έχεις το ίδιο προφίλ..

Δεν μιλάω θεωρητικά δύο ταξίδια φέτος 7 γυναίκες!! Και οι 4 πραγματικά πάρα πολύ καλές..Και εσείς ακόμα μου λέτε για Πολωνίες και κουραφέξαλα.Που 2 χρόνια σερι εκέι δεν βρήκα πάνω απ εξάρι γκόμενα.

Απο ποιο site τις γνωριζεις τις ουκρανεζες;
Εγω παντως στο mamba, δεν βλεπω ανταποκριση, κι ας ανταποδιδουν τις επισκεψεις στο προφιλ μου.
Φλασαρεις χρημα και χαιλικι μηπως; Ξερεις ρωσικα;
Εγω δεν κανω ουτε το ενα ουτε το αλλο. Και δεν απαντα ουτε στελνει μηνυμα καμια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Στα μαγαζιά έχει τρομερές γκόμενες κυρίως Carribean,Chi,όμως όχι πάντα προσεγγίσιμες.
Οι γκόμενες του ίντερνετ είναι αισθητά κατώτερες από τις τοπ που βλέπεις στο δρόμο.Και ζητάνε τα ίδια λεφτά για ψευτοσχέση.
Όλες οι γκόμενες ζητάνε βασικά τα ίδια λεφτά είτε εφτάρια είτε οχτάρια.Εννιάρια δε γαμάς με τίποτα.
Πολωνία στα high end clubs παίζουν προσεγγίσιμα οχτάρια.
Εδώ η εμπειρία ενός ξένου στο Βρότσλαβ που βρήκε τις γκόμενες στα high end clubs πιο προσεγγίσιμες σε σχέση με Κίεβο.

Anway, grey-club is great. Awesome quality. Almost Kiev Chi standards, but accessible. The mafia dudes, as usual, have zero game, and the girls don't stick to the table.

Η εμπειρία του συμφωνεί με τη δική μου.

Αυτό που μου αρέσει Κίεβο είναι ότι μπορείς να κάνεις instafuck με γκόμενα που γνωρίζεις στο δρόμο κάτι που δε γίνεται Πολωνία.
Τώρα όμως και τα instafucks  λιγοστεύουν.Αν δεν υπήρχε το ίντερνετ το 95% όσων πάνε σήμερα Ουκρανία,δε θα πατούσαν το πόδι τους.
Αν υπήρχαν μόνο τα κλαμπ θα πήγαιναν όλοι μόνο Πολωνία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Cool τα εχω γράψει με λεπτομέρεια..Και μετά απο λίγο καιρό ξαναρωτας τα ιδια..Ειπαμε mamba γνωρίζεις μόνο πουτανες..Κανονικη δεν απαντάει σχεδόν καμια. Και όταν λέμε καμία ΚΑΜΙΑ..

Tinder και badoo γίνεται χαμός!!!Απο δεκάδες μέχρι εκατοντάδες γυναίκες matches..Badoo βάρας και κάτω απο 25..Tinder είναι για 25-30..Δεν πουλάς τίποτα..Ούτε χαιλικια ούτε Ρωσσικα..Αρκεί να μιλάς Normal, να τους λες πως πας συχνά για δουλειά και γενικά να πουλάς πως είσαι καλό παιδί και ψεύτο υπόσχεσεις πως ψάχνεις δεσμό..

Νύχτα χαλια μαύρα..Δεν αξίζει Κίεβο..Και όποιος πάει θα δείτε πως θα γράψει τα ιδια..Οι high end γκομενες που  λέει kman είναι πουτανες καθαρές με 100$ την ώρα..Κύριως Caribbean..Καθημερινες ειναι ψιλοάδεια..

Γενικά χάσιμο χρόνου...Έχει τοσα πολλα εφταρια δωρεαν στο διαδίκτυο που είναι μαλακια να σπατάλας τον χρόνο νύχτα για μια μετριότητα...Για αυτό πολλοί πάνε όπως λέει ο Kman με διαδίκτυο..Γιατί απλά νύχτα είναι μόνο για πουτάνες που δεν θέλει όλος ο κόσμος πληρωμένες.

Οκ αν πας για πληρωμενες κυνήγας σε μαγαζία. Γενικά Κίεβο δεν παίζει και ο χορός στο μαγαζί να πιάνεις την άλλη και να χορεύεται πιστα οπότε δεν έρχεται η σωματική επαφή οπως τις καλές εποχές της poland...

Γενικά ολα συναινουν στο διαδίκτυο εκει..Την μερα καλοκαίρι εχεις κάποιες πιθανότητες να γνωρισεις σε κανα πάρκο, καφετέρια κάτω απο τον ήλιο κ.λ.π αλλα χειμώνα μηδενιζει η πιθανότητα λογω κρύου..

Η ουσία είναι μια..Οταν έχεις 100 matches στο διαδίκτυο γιατί απλα να μην βγεις με αυτές και να προσπαθήσεις?να πας στο δρόμο να βρείς τι?να κάθεσαι και να μιλας σαν των ανωμαλο σε όποια περνάει..εγω τα κοιτάω αντικείμενικα τα πράγματα για αυτό πηδαω στο τέλος.

Απλα διαλέξε εφταρια απο το internet καλύτερα μέχρι 28 αν σε παίρνει ηλικιακα..Μιλήστε λιγο καιρό 1-2 εβδομάδες και μόλις πας εκεί σε 3 ραντεβού θα είναι κρεβάτι...Ολα τα αλλα δεν θα έχουν αποτέλεσμα..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Κιεβο δεν εχω κανει νυχτα αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο διαφορετικα απο Οδησσο , αλλωστε αυτη που ποσταρα κιεβο μενει και μου ειπε οτι φυσικα παει στα κλαμπ εκει με την παρεα της οπως το ιδιο εκανε και οντεσα (νορμαλ γκομενα ειναι με καλο επιπεδο).

Τωρα αυτο οτι νυχτα γνωριζεις μονο πουτανες καλυτερα να μην το σχολιασω ,τις πιο προσγειωμενες στο Κισιναου τις εχω πετυχει στα κλαμπ και καφε το βραδυ με ευτυχη καταληξη τις περισοτερες φορες και δεν αναφερομαι σε πουτανοειδη.

Βεβαια πρεπει να μενεις σχεδον μονιμα στο μερος και να ασχολεισαι με δουλειες η τουλαχιστον να μπορεσεις να τις πεισεις οτι συμβαινει αυτο και τοτε αλλαζουν ολα , οσο για την γλωσσα εννοειται οτι πρεπει να την μιλας λιγο αλλα δεν χρειαζεται και απταιστα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτή που πόσταρες μοιάζει με τη φίλη της δικιάς μου που γάμησα Κίεβο.(η δεύτερη από αριστερά,η δικιά μου είναι η τρίτη από αριστερά).

9RQ2u7.jpg

Μάλλον η ίδια είναι.Γενικά έχουν γκόμενους παντού στην Ευρώπη και στα αραβικά κράτη που τις φιλοξενούν,μην τις παίρνετε στα σοβαρά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Ναι της μοιαζει λιγο αλλα δεν ειναι αυτη ... βαζω και αλλη μια της φωτο.
Παντως συφωνω οτι δεν πρεπει να τις παιρνουμε στα σοβαρα ,αυτο αλλωστε πραττω την τελευταια 20αετια :grin:

Συνημμένα

• 62.jpg
    62.jpg
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 88

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι να σου πω δεν ξέρω έτσι κι αλλιώς δεν την έχω δει.
Μια συμβουλή είναι να αποφεύγετε όλα τα ποτά Ουκρανία πλην μπύρας ή μπουκαλιών που τα ανοίγουν μπροστά σου,έχω γαμηθεί πλειστάκις με μπόμπες.
Συνήθως χοντρός πονοκέφαλος,δε βλέπεις καλά,φοβερή κούραση την επόμενη μέρα κτλ.

Επισκέπτης
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οι ιδιες οι π0υταν3ς τους κανουν πινγκ-πoνγκ.  :2funny:
Τα «πρωτα καμακια» του bou κατά τα αλλα, εχουν και αποψη για τις γυναικες εκει.  :grin:
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕ ΤΥΠΟΙ  :cheesy:
Το παιζετε και γαμ1αδ3ς, μαλλον πεσατε σε Θηλυκους γαμ1αδ3ς.  ;)
ΕΛΕΟΣ  :2funny:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  :2funny:
Δεν ξαναγραφω εδώ μεσα , παω να αλλαξω συκωτι.  :happy:
Αραξτε στα κυβικα σας, δυσφημιζετε το εθνος, μας ντροπιαζετε, θα μας περνανε για μ@κ@κ3ς  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Εννοειται , παντα μπουκαλι (στο Ibiza το Jack κοστιζει 6.000 γκριβνα δηλ 200 ευρω σε ακριανο τραπεζι και οχι κεντρο πιστα που παει στα 10.000) αλλα αξιζει ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κιεβο δεν εχω κανει νυχτα αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο διαφορετικα απο Οδησσο , αλλωστε αυτη που ποσταρα κιεβο μενει και μου ειπε οτι φυσικα παει στα κλαμπ εκει με την παρεα της οπως το ιδιο εκανε και οντεσα (νορμαλ γκομενα ειναι με καλο επιπεδο).

Τωρα αυτο οτι νυχτα γνωριζεις μονο πουτανες καλυτερα να μην το σχολιασω ,τις πιο προσγειωμενες στο Κισιναου τις εχω πετυχει στα κλαμπ και καφε το βραδυ με ευτυχη καταληξη τις περισοτερες φορες και δεν αναφερομαι σε πουτανοειδη.

Βεβαια πρεπει να μενεις σχεδον μονιμα στο μερος και να ασχολεισαι με δουλειες η τουλαχιστον να μπορεσεις να τις πεισεις οτι συμβαινει αυτο και τοτε αλλαζουν ολα , οσο για την γλωσσα εννοειται οτι πρεπει να την μιλας λιγο αλλα δεν χρειαζεται και απταιστα.

Εγω δεν έγραψα γνωρίζεις μόνο Πουτάνες..Είπα η πουτάνες που κάνουν μπάμ και ζητάνε λεφτά ή μετριότητες χαμηλού επιπέδου κυρίως μορφωτικού που πάνε και κάθονται στα τραπέζια βρωμιάριδων ΑραβοΤούρκων.Για Κίεβο πάντα.Κάθονται πίνουν τσάμπα και πιστεύω δεν πηδάνε καν στο τέλος.Χάλια τελείως...

Εγω πάντως 7 γκόμενες που πήρα φέτος Κίεβο που ήταν και καλή εμφάνισης και μορφωμένες καμία δεν έβγαινε στα clubs που λεεί ο kman..Όταν βγαίνουν πάμε με φίλους σε barakia καθιστάδικα καραόκε κλπ..
Σορρυ αν το πάρεις στραβά αλλα οι παραπάνω γκόμενες που ποστάρεις δεν μου φάινονται και τόσο αθώες με φουσκωμένα χείλη κλπ..Νομίζω πληρώνοντε...Καλό είναι εδώ μεσα να λέμε αλήθειες για να αποφασίζει ο καθένας τι θέλει να κάνει..ΑΝ θέλει πληρωμένο να ακολουθεί kman και αν θέλει τσάμπα ας ακολουθήσει τις συμβουλές μου και δεν θα χάσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω δεν έγραψα γνωρίζεις μόνο Πουτάνες..Είπα η πουτάνες που κάνουν μπάμ και ζητάνε λεφτά ή μετριότητες χαμηλού επιπέδου κυρίως μορφωτικού που πάνε και κάθονται στα τραπέζια βρωμιάριδων ΑραβοΤούρκων.Για Κίεβο πάντα.Κάθονται πίνουν τσάμπα και πιστεύω δεν πηδάνε καν στο τέλος.Χάλια τελείως...

Εγω πάντως 7 γκόμενες που πήρα φέτος Κίεβο που ήταν και καλή εμφάνισης και μορφωμένες καμία δεν έβγαινε στα clubs που λεεί ο kman..Όταν βγαίνουν πάμε με φίλους σε barakia καθιστάδικα καραόκε κλπ..
Σορρυ αν το πάρεις στραβά αλλα οι παραπάνω γκόμενες που ποστάρεις δεν μου φάινονται και τόσο αθώες με φουσκωμένα χείλη κλπ..Νομίζω πληρώνοντε...Καλό είναι εδώ μεσα να λέμε αλήθειες για να αποφασίζει ο καθένας τι θέλει να κάνει..ΑΝ θέλει πληρωμένο να ακολουθεί kman και αν θέλει τσάμπα ας ακολουθήσει τις συμβουλές μου και δεν θα χάσει.

Ναι,όλοι είμαστε μαλάκες και οι γκόμενες μας ζητάνε λεφτά ενώ εσύ γαμάς τζάμπα γιατί είσαι ξύπνιος και τις κοροϊδεύεις με υποσχέσεις για γάμο κτλ.
Αυτές που είναι περιποιημένες πάνε να αρμέξουνε ξένους καλύτερα να πάμε στις χύμα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356

Εγραψες ακριβως αυτο : "Γιατί απλά νύχτα είναι μόνο για πουτάνες που δεν θέλει όλος ο κόσμος πληρωμένες." που σημαινει οτι γνωριζεις μονο πουτανες στα κλαμπ κατα τα λεγομενα σου οποτε μην το αλλαζεις τωρα.
δηλ επειδη εχει φουσκωμενα χειλη παει να πει οτι ειναι πουτανα? και τα "κλπ" ποια ειναι?
απλα φορεματα φορανε και ειναι σε ενα κλαμπ ... τσ τσ τις καραπουταναρες σα δε ντρεπονται χαχα καταλαβες οτι πληρωνοντε κιολας απο μια φωτο που ειδες , την τιμη δεν μας ειπες μονο αλλα φαινεται σου ξεφυγε αυτο ....
Φυσικα και πρεπει να λεμε αληθειες και οσοι με γνωριζουν προσωπικα δεν αμφιβαλουν γιατι οταν ειναι με λεφτα το λεω οπως και το αντιθετο βεβεαια. Αλλωστε εχω βαλει δεκαδες φωτο με γκομενες (παντα διπλα μου) και τις περισσοτερες φορες γραφω ποσο ακριβως στοιχιζουν οταν ειναι πουτανες προς ενημερωση αυτων που διαβαζουν το φορουμ αφου στο κατω κατω αυτος ειναι και ο σκοπος του , δεν με ενδιαφερει να πουλησω φυκια για μεταξωτες κορδελες.
Την αληθεια δεν την κατεχεις μονο εσυ φιλε , σταματα να εισαι τοσο απολυτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom