Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Ε οχι και μπαζο τετοιος μουναρος!!!’ν
Ρε kman είμαστε απο τους λίγους που πάμε συχνά Κίεβο..Πως είναι δυνατόν να έχουμε τόσο διαφoρετικές απόψεις?
Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά..Την νύχτα βλέπεις ωραία μουνιά προσεγγίσημα στα μαγαζία?Που σε ποιο μαγαζί?
Εγώ τα βλέπω full με αραβο-τουρκάλες και μέτριες προβληματικες γκόμενες που παλέυουν να πάρουν κανά τσάμπα ποτο στα τραπέζια τους...Το σύνολο αυτών είναι και ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου.Εκτός φυσικά απο τις πληρωμένες..
Αντίθετα γνωρίζω καθαρά 7αρια απο διαδίκτυο με την δουλεία τους και μια χαρά κοπέλες που καουμε μινι δεσμούς κάθε φορά που πάω εκεί..Για μένα Κίεβο ας λέτε για βίζες κλπ είναι παράδεισος..Παράδεισος γιατί γνωρίζεις μορφωμένες κοπέλες,όμορφες και πολλές!! Αλλά φυσικά πρέπει να έχεις το ίδιο προφίλ..
Δεν μιλάω θεωρητικά δύο ταξίδια φέτος 7 γυναίκες!! Και οι 4 πραγματικά πάρα πολύ καλές..Και εσείς ακόμα μου λέτε για Πολωνίες και κουραφέξαλα.Που 2 χρόνια σερι εκέι δεν βρήκα πάνω απ εξάρι γκόμενα.
Ρε kman είμαστε απο τους λίγους που πάμε συχνά Κίεβο..Πως είναι δυνατόν να έχουμε τόσο διαφoρετικές απόψεις?
Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά..Την νύχτα βλέπεις ωραία μουνιά προσεγγίσημα στα μαγαζία?Που σε ποιο μαγαζί?
Εγώ τα βλέπω full με αραβο-τουρκάλες και μέτριες προβληματικες γκόμενες που παλέυουν να πάρουν κανά τσάμπα ποτο στα τραπέζια τους...Το σύνολο αυτών είναι και ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου.Εκτός φυσικά απο τις πληρωμένες..
Αντίθετα γνωρίζω καθαρά 7αρια απο διαδίκτυο με την δουλεία τους και μια χαρά κοπέλες που καουμε μινι δεσμούς κάθε φορά που πάω εκεί..Για μένα Κίεβο ας λέτε για βίζες κλπ είναι παράδεισος..Παράδεισος γιατί γνωρίζεις μορφωμένες κοπέλες,όμορφες και πολλές!! Αλλά φυσικά πρέπει να έχεις το ίδιο προφίλ..
Δεν μιλάω θεωρητικά δύο ταξίδια φέτος 7 γυναίκες!! Και οι 4 πραγματικά πάρα πολύ καλές..Και εσείς ακόμα μου λέτε για Πολωνίες και κουραφέξαλα.Που 2 χρόνια σερι εκέι δεν βρήκα πάνω απ εξάρι γκόμενα.
Κιεβο δεν εχω κανει νυχτα αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο διαφορετικα απο Οδησσο , αλλωστε αυτη που ποσταρα κιεβο μενει και μου ειπε οτι φυσικα παει στα κλαμπ εκει με την παρεα της οπως το ιδιο εκανε και οντεσα (νορμαλ γκομενα ειναι με καλο επιπεδο).
Τωρα αυτο οτι νυχτα γνωριζεις μονο πουτανες καλυτερα να μην το σχολιασω ,τις πιο προσγειωμενες στο Κισιναου τις εχω πετυχει στα κλαμπ και καφε το βραδυ με ευτυχη καταληξη τις περισοτερες φορες και δεν αναφερομαι σε πουτανοειδη.
Βεβαια πρεπει να μενεις σχεδον μονιμα στο μερος και να ασχολεισαι με δουλειες η τουλαχιστον να μπορεσεις να τις πεισεις οτι συμβαινει αυτο και τοτε αλλαζουν ολα , οσο για την γλωσσα εννοειται οτι πρεπει να την μιλας λιγο αλλα δεν χρειαζεται και απταιστα.
Εγω δεν έγραψα γνωρίζεις μόνο Πουτάνες..Είπα η πουτάνες που κάνουν μπάμ και ζητάνε λεφτά ή μετριότητες χαμηλού επιπέδου κυρίως μορφωτικού που πάνε και κάθονται στα τραπέζια βρωμιάριδων ΑραβοΤούρκων.Για Κίεβο πάντα.Κάθονται πίνουν τσάμπα και πιστεύω δεν πηδάνε καν στο τέλος.Χάλια τελείως...
Εγω πάντως 7 γκόμενες που πήρα φέτος Κίεβο που ήταν και καλή εμφάνισης και μορφωμένες καμία δεν έβγαινε στα clubs που λεεί ο kman..Όταν βγαίνουν πάμε με φίλους σε barakia καθιστάδικα καραόκε κλπ..
Σορρυ αν το πάρεις στραβά αλλα οι παραπάνω γκόμενες που ποστάρεις δεν μου φάινονται και τόσο αθώες με φουσκωμένα χείλη κλπ..Νομίζω πληρώνοντε...Καλό είναι εδώ μεσα να λέμε αλήθειες για να αποφασίζει ο καθένας τι θέλει να κάνει..ΑΝ θέλει πληρωμένο να ακολουθεί kman και αν θέλει τσάμπα ας ακολουθήσει τις συμβουλές μου και δεν θα χάσει.
Εγραψες ακριβως αυτο : "Γιατί απλά νύχτα είναι μόνο για πουτάνες που δεν θέλει όλος ο κόσμος πληρωμένες." που σημαινει οτι γνωριζεις μονο πουτανες στα κλαμπ κατα τα λεγομενα σου οποτε μην το αλλαζεις τωρα.Εγω δεν έγραψα γνωρίζεις μόνο Πουτάνες..Είπα η πουτάνες που κάνουν μπάμ και ζητάνε λεφτά ή μετριότητες χαμηλού επιπέδου κυρίως μορφωτικού που πάνε και κάθονται στα τραπέζια βρωμιάριδων ΑραβοΤούρκων.Για Κίεβο πάντα.Κάθονται πίνουν τσάμπα και πιστεύω δεν πηδάνε καν στο τέλος.Χάλια τελείως...
Εγω πάντως 7 γκόμενες που πήρα φέτος Κίεβο που ήταν και καλή εμφάνισης και μορφωμένες καμία δεν έβγαινε στα clubs που λεεί ο kman..Όταν βγαίνουν πάμε με φίλους σε barakia καθιστάδικα καραόκε κλπ..
Σορρυ αν το πάρεις στραβά αλλα οι παραπάνω γκόμενες που ποστάρεις δεν μου φάινονται και τόσο αθώες με φουσκωμένα χείλη κλπ..Νομίζω πληρώνοντε...Καλό είναι εδώ μεσα να λέμε αλήθειες για να αποφασίζει ο καθένας τι θέλει να κάνει..ΑΝ θέλει πληρωμένο να ακολουθεί kman και αν θέλει τσάμπα ας ακολουθήσει τις συμβουλές μου και δεν θα χάσει.