Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Τι ζωαρα σου να κανα ρε κμαν...
10,000 € μισθο τομηνα και απειρα γαμησια σε ουκρανεζες
10,000 € μισθο τομηνα και απειρα γαμησια σε ουκρανεζες
Εσύ είσαι ωραίος,έχεις λέγειν,μεγάλη εμπειρία και τις ρίχνεις τζάμπα.Εμείς είμαστε ηλίθιοι,sociopath,κακάσχημοι με μηδενικά skills,γαμάμε πουτάνες πανάκριβα και τους πληρώνουμε και τα έξοδα για ραντεβού,ενώ είναι όλα δίπλα.
Ανεβάζουμε απαράδεκτα τις τιμές.Κάνουμε τα απλά πράγματα δύσκολα.
Με γνώμονα τη λογική εφορμήστε στο Κίεβο να ξεσκιστείτε.Αγνωστη πόλη τα τελευταία 20 χρόνια σε Τούρκους,Αραβες,εξωτικός προορισμός,απλοικές γυναίκες.
Εσύ δεν είσαι Άραβας ούτε Μουσουλμάνος ούτε μάυρος!!! Ναι εισαι λευκός,θεωρητικά Ευρωπαίος,έχεις πανέμορφα νησιά..Βρίσκεις γκόμενες να πηδάς Κιέβο..Ο Τουρκος και ο Αραβας μου λένε οι Ουκρανέζες που είχα καάνει κάτι ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!!!!!!κατά λέξη στο λέω όπως μου τα λένε.Δες Tinder.Μεγάλος αριθμός γραφει "Absolutely no Turks!!!!!!!"
Κανονική γκόμενα Κίεβο δεν πάει με μουσουλμάνο..Πάνε η κακάσχημες ή χοντρές ή πληρωμένες..Τα βλέπω εκεί live!!
Πολωνεζες δυστυχώς πλέον πάνε!! Για αυτό τις έχω σιχαθεί...Κίεβο παίρνεις αυτο που δικαιούσε , Βαρσοβία παίρνεις αυτό που θα κατεβάσει ο καμένος εγκέφαλος της ανά πασα στιγμή..
Έχω ζήσει στιγμή Πολωνία που δεν θα την ξεχάσω όλη μου την ζωή. Ημουν σε μαγαζί νύχτα..Μια ομορφόυλα ξανθία δίπλα και της πιανω κουβέντα..Με ακύρωσε..Και τι κάνει..Είναι δίπλα μου ενας μάλλον Ινδος ένα κεφάλι κάτω, ΧΟΝΤΡΟΣ, και ΑΚΟΥΣΤΕ με καμμενο προσωπο!! Αυτούς που βλεπουμε μοναστηράκι να παρακαλάνε για ευρω που τους έχουν κάψει με οξυ!!! Και με ακύρωσε για αυτον που πέρα απο το καμμενο προσωπο ήταν τουλάχιστον 100 κιλα!!Οκ δεν είναι γενικός κανόνας αλλά αυτό Κίεβο δεν μπορει να συμβει ΠΟΤΕ!!!!!!!
Εσύ δεν είσαι Άραβας ούτε Μουσουλμάνος ούτε μάυρος!!! Ναι εισαι λευκός,θεωρητικά Ευρωπαίος,έχεις πανέμορφα νησιά..Βρίσκεις γκόμενες να πηδάς Κιέβο..Ο Τουρκος και ο Αραβας μου λένε οι Ουκρανέζες που είχα καάνει κάτι ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!!!!!!κατά λέξη στο λέω όπως μου τα λένε.Δες Tinder.Μεγάλος αριθμός γραφει "Absolutely no Turks!!!!!!!"
Κανονική γκόμενα Κίεβο δεν πάει με μουσουλμάνο..Πάνε η κακάσχημες ή χοντρές ή πληρωμένες..Τα βλέπω εκεί live!!
Πολωνεζες δυστυχώς πλέον πάνε!! Για αυτό τις έχω σιχαθεί...Κίεβο παίρνεις αυτο που δικαιούσε , Βαρσοβία παίρνεις αυτό που θα κατεβάσει ο καμένος εγκέφαλος της ανά πασα στιγμή..
Έχω ζήσει στιγμή Πολωνία που δεν θα την ξεχάσω όλη μου την ζωή. Ημουν σε μαγαζί νύχτα..Μια ομορφόυλα ξανθία δίπλα και της πιανω κουβέντα..Με ακύρωσε..Και τι κάνει..Είναι δίπλα μου ενας μάλλον Ινδος ένα κεφάλι κάτω, ΧΟΝΤΡΟΣ, και ΑΚΟΥΣΤΕ με καμμενο προσωπο!! Αυτούς που βλεπουμε μοναστηράκι να παρακαλάνε για ευρω που τους έχουν κάψει με οξυ!!! Και με ακύρωσε για αυτον που πέρα απο το καμμενο προσωπο ήταν τουλάχιστον 100 κιλα!!Οκ δεν είναι γενικός κανόνας αλλά αυτό Κίεβο δεν μπορει να συμβει ΠΟΤΕ!!!!!!!
Αν είσαι ακόμα Κίεβο πήγαινε shooters..Άσε το Caribbean..Αν και η νύχτα γενικά είναι ψιλοχάλια..
Δάσκαλε, ήρθε η ώρα να αφήσεις το Κίεβο και να αρχίσεις τις εξορμήσεις σου σε Μινσκ, Μπρεστ και άλλες πόλεις της Λευκορωσίας. Πρέπει κι εκεί να δείξεις τι εστί Βαλκάνια δύναμη. Αν και τώρα που το σκέφτομαι θα χαλάσεις τα κορίτσια εκεί και θα ζητάνε τ' άντερα τους μετά από τους επόμενους. Ρίχνεις πολλά ρε παίκτη ομως, χωρίς νόημα, από την στιγμή που με λιγότερα την κάνεις την δουλειά σου με τις ίδιες γκομενες που χρυσωνεις.
Μόλις έκανα instafuck με γκόμενα από Κρεσάτικ 180 ξανθιά που γνώρισα στο παγκάκι.Της έδωσα 50 ευρώ να φύγει.Εχω ψιλοχεστεί,είναι τόσο χύμα που δεν ξέρεις τι κουβαλάνε.Πάω να καμακώσω σε κανά κυριλέ μέρος.
Πως γινεται μια τετοια προσεγγιση?
Θες να περιγραψεις λιγο?
Πως προσεγγίζεις μια γυναικα που καθεται στο παγκακι και ερχεται μαζι σου αμεσως για 50 ευρω?
Αν θες εξηγησε τα γενικα
Απλά χτυπάς εδώ και εκεί αυτές που σου αρέσουν.Αυτές που έχουν boyfriend ή είναι με φίλες ή δεν ενδιαφέρονται σε γράφουν.
Οι υπόλοιπες εμπίπτουν σε δυο κατηγορίες.
1.Σπόνσορινγκ και γνωριμία συνεπάγεται instadate.Τις πας Gulliver να ψωνίσουν κάτι με 50 ευρώ χαιρετάς με γλωσσόφιλο και παίρνεις τηλ. για την επόμενη μέρα.
2.Instafuck.Εκεί οι γκόμενες είναι άμεσες.Βασικές ερωτήσεις.
1.Where you from?
2.How long you Kiev?
3.Where hotel you?
4.Want money,have you?Come your apartment.
Εάν δώσεις σωστές απαντήσεις στις πάνω ερωτήσεις είσαι μέσα.Στις modelky και τις sponsorowanie,galerianki θέλει πιο περίπλοκο παίγνιο.Βασικά πρέπει να πείσεις οτι έχεις παρά με ουρά,οτι είσαι καυλέας οτι γουστάρεις Ukr μουνέτο κτλ.
Αν αλλάξεις γκόμενα και σπονσορέτ και η άλλη στραβώσει λες μωρό μου δεν μπορώ να σε δω είμαι με άλλη κοπέλα.Το θεωρούν αυτονόητο οτι γαμάς και άλλες απλά προσπαθούν να σου φάνε όσο πιο πολλά γίνεται γιατί θεωρείσαι χρυσό καυλί με τα δικά τους δεδομένα.
Αν θέλεις να αλλάξεις γκόμενα έχει άπειρες,στους δρόμους,στα καφέ,στα ρεστωράν,όλες ψάχνουν για τη νέα ευκαιρία αρκεί να παίξεις τα χαρτιά σου σωστά ως γνώστης της κατάστασης,κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Εχει πλάκα να το κάνεις Κίεβο γουστάρεις τη φάση ατμόσφαιρα ανατολικής Ευρώπης χαλαρά,απλά άρχισα να κουράζομαι ενώ ξέρω πώς γίνεται.Αλλά είναι ωραία γαμήσι,καμάκι,ξανά γαμήσι,πάλι στους δρόμους,πιώμα και αφασία.Είναι κλασσική ανατολική Ευρώπη.Πλέον μόνο στην πρώην ΕΣΣΔ το σκηνικό και λίγο Πολωνία.
Οποτε μιλας για ημιεπαγγελματίες ετσι?
Όχι για τελειως καθημερινα κορίτσια..
οκ, το επιασα, ευχαριστω !
Εσυ κμαν τι κανεις στην ουκρανια;;;
Ερωτικος μεταναστης;;;
Πολύ καλα κανεις!Οχι καθημερινές είναι.Απλά βολτάρουν άφραγκες κέντρο βλέπουν έναν καλοβαλμένο ξένο και λένε γιατί να μην κάνουμε καμιά μπάζα?Γενικά στην Ουκρανία τα όρια pro,semipro,sponsorette,γκόμενα είναι πολύ θολά.Δεν έχει νόημα να τα ψάχνεις.Και αν η άλλη γυρίσει στο σύζυγο μετά το πιπώνι σε εσένα να του πει πόσο τον αγαπάει με το δώρο με τα λεφτά σου τι σε νοιάζει?Πρέπει να είσαι άνετος ανεκτικός οι Σλάβες θέλουν να τις αφήνεις χαλαρές να μην τις ζορίζεις με ζήλιες και ηλιθιότητες.Η τα έχεις ή όχι.
Πολύ καλα κανεις!
Αλλα αφου κανεις το βημα να πας να μιλησεις σε ασχετες, γιατι οι πιο πολλοι κολλανε να το κανουν,
γιατι δεν την ψάχνεις για τσαμπα? Δεν θα κατσουν οι πολύ καλες θα μου πεις..