Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτοί που γαμάνε στο ελεύθερο κυνηγι εξωτερικό είναι οι λεγόμενοι Μοναχικοί λύκοι!!

Αυτό το γράφω ως προς τον kman που μιλάει για Τούρκους.Οι Τούρκοι και οι Ιταλοί οπως και δυστυχως παρατηρώ πολλόι Έλληνες πλεον δεν έιναι μοναχικοί λύκοι..Ξεκινάνε παρεούλες 4-5 άτομα να πάνε Κίεβο,Βαρσοβια,Μινσκ,Βουδαπέστη,Σλοβακια κ.λ.π.Με παρέα δύσκολα γαμάς έξω..Εγω τουλάχιστον δεν τα κατάφερα ποτε..

Η παρέα έξω είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..Σας κοιτάνε οι γκόμενες σαν τουρίστες..Παρέες 4-5 άτομα με διαμονη κίολλας σε ξενοδόχεία είναι η τέλεια συνταγή της αποτυχίας. Τι πήγατε να κάνετε εκει 4 άτομα?Απλά διακοπές!!

Είμαι μοναχικός λύκος τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον και σας εγγυόμαι πως μόνο έτσι γαμάς..Προετοιμάζεις 10-15 γκόμενες απο το διαδίκτυο,πουλάς παραμυθι πως πας για δουλεια εκεί πολύ συχνα (ώστε να έχουν ελπίδα δεσμού) και μένεις σε Διαμέρισμα όχι ξενοδοχείο..Η τέλεια παγίδα πείθοντε!!!Αν δεν τα κάνετε αυτά κατά γράμμα μην πάτε καν..Προσωπική μου γνώμη..

Έχω παει πολλές φορές με φίλους και δεν πήδηξα ποτε..και ΟΧΙ όταν οργανωνω ενα ταξίδι πηγαίνω έξω να κυνηγήσω δεν θέλω να συναντήσω Ελληνάρες εκει στα μαγαζία να βγούμε μαζί..Αρκετα δεκάδες καβλία φίλους έχω Ελλάδα..

Μην κολώνετε ένα αεροπλάνο και φύγατε..Ξεχάστου τους όλους..Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η παρέα έξω είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..Σας κοιτάνε οι γκόμενες σαν τουρίστες..Παρέες 4-5 άτομα με διαμονη κίολλας σε ξενοδόχεία είναι η τέλεια συνταγή της αποτυχίας. Τι πήγατε να κάνετε εκει 4 άτομα?Απλά διακοπές!!

Συμφωνώ αλλά έστω με ένα άτομο μαζί είναι καλύτερα.Έτσι για να μην κάθεσαι παντού μόνος και επειδή οι γκόμενες είναι συνήθως κι αυτές δύο δύο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Συμφωνώ αλλά έστω με ένα άτομο μαζί είναι καλύτερα.Έτσι για να μην κάθεσαι παντού μόνος και επειδή οι γκόμενες είναι συνήθως κι αυτές δύο δύο.

Το πήδημα θα βγεί απο τα ραντεβού..Κυρίως τα δικτυακά όχι τόσο απο τις γνωριμίες της νύχτας.Ακόμα και με έναν να είσαι δεν θα κινείσε άνετα..Πρεπεις να βγαζεις τα ραντεβουδάκια σου νυχτα και μερα δεν γινεται να έχεις κάποιον απο πίσω σου να σε περιμένει..Θέλει απόλυτη ανεξαρτησία κινήσεων, επιλογών και χρόνου.

Μιλάμε πάντα αν πηγαίνεις καθαρα για κυνηγητό..Για να γκαβλαντίσεις και να γελάσεις δεν το συζητώ με φίλους είναι πολύ καλύτερα..

Ακόμα και νύχτα με φίλους μου έχει βγεί χάλια..Όταν εσύ θα βλέπεις πως το μαγαζί δεν τραβαει και πρέπει να φύγεις θα πρέπει να πείσεις του άλλους να έρθουν..Τέλος οι γκόμενες που θα φας απο νύχτα (αν και σπάνια κάθεται απο νύχτα τουλαχιστον Κίεβο) θα είναι αυτες που για κάποιο λόγο έχουν ξεμείνει μόνες πίστα..Οπότε πάλι μόνος πρέπει να είσαι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Κίεβο,η Πράγα κτλ είναι τίγκα στους ξένους σοβαρούς businessmen.Οι γκόμενες ακούνε το ίδιο παραμύθι για σοβαρές δουλειές,μόνιμη εγκατάσταση,σοβαρή σχέση 20 χρόνια τώρα και δεν έχουν καμία ψευδαίσθηση.Ξέρουν ότι όλοι οι ξένοι που έρχονται είναι απλά σεξοτουρίστες και δεν έχει κανένα νόημα να το κρύψει κανείς αυτό.
Στην τηλεόρασή τους έχει πάρα πολλές εκπομπές για τους διψασμένους σεξοτουρίστες που κατακλύζουν τις χώρες τους συνεπώς όλα είναι γνωστά.Ξέρουν για ποιο λόγο έρχεσαι και τι θέλεις.
Το ζήτημα είναι να δείξεις ότι αξίζει να ασχοληθούν μαζί σου ότι δηλαδή μπορούν να αποκομίσουν κάποιο κέρδος αν το κάνουν.Πρέπει να δείξεις άτομο αξίας high value,όχι δηλαδή άλλος ένας Τούρκος παπατζής φιδέμπορας που ήρθε μια βδομάδα να πουλήσει έρωτες και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Παίζεις δηλαδή το παράλληλο σύστημα πάνω στο παραμύθι του άλλου ακυρώνοντας τον.
Οι Τούρκοι κτλ είναι όλο λόγια και καθόλου ουσία όπως μου έχουν πει οι γκόμενες.Φλασάρεις το κασέρι σου και γίνεται το magic.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Με άλλο άτομο είναι όντως καλύτερα με την προϋπόθεση ότι είναι πιστός,ακούει τι λες,είναι συντονισμένος,γενικά δε χρειάζεται να τον ελέγχεις συνέχεια.
Άμα σε μειώνει στις γκόμενες για να κερδίσει πόντους,κάνει του κεφαλιού του,δε συντονίζεται,δεν καταλαβαίνει τη στρατηγική,δε συμβάλει οικονομικά κτλ,είναι πιο πολύ αιτία ζημιάς.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Αυτοί που γαμάνε στο ελεύθερο κυνηγι εξωτερικό είναι οι λεγόμενοι Μοναχικοί λύκοι!!

Αυτό το γράφω ως προς τον kman που μιλάει για Τούρκους.Οι Τούρκοι και οι Ιταλοί οπως και δυστυχως παρατηρώ πολλόι Έλληνες πλεον δεν έιναι μοναχικοί λύκοι..Ξεκινάνε παρεούλες 4-5 άτομα να πάνε Κίεβο,Βαρσοβια,Μινσκ,Βουδαπέστη,Σλοβακια κ.λ.π.Με παρέα δύσκολα γαμάς έξω..Εγω τουλάχιστον δεν τα κατάφερα ποτε..

Είμαι μοναχικός λύκος τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον και σας εγγυόμαι πως μόνο έτσι γαμάς..Προετοιμάζεις 10-15 γκόμενες απο το διαδίκτυο,πουλάς παραμυθι πως πας για δουλεια εκεί πολύ συχνα (ώστε να έχουν ελπίδα δεσμού) και μένεις σε Διαμέρισμα όχι ξενοδοχείο..Η τέλεια παγίδα πείθοντε!!!Αν δεν τα κάνετε αυτά κατά γράμμα μην πάτε καν..Προσωπική μου γνώμη..

Έχω παει πολλές φορές με φίλους και δεν πήδηξα ποτε..και ΟΧΙ όταν οργανωνω ενα ταξίδι πηγαίνω έξω να κυνηγήσω δεν θέλω να συναντήσω Ελληνάρες εκει στα μαγαζία να βγούμε μαζί..Αρκετα δεκάδες καβλία φίλους έχω Ελλάδα..

Μην κολώνετε ένα αεροπλάνο και φύγατε..Ξεχάστου τους όλους..Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.
Γλωσσα συνενοησης για το διαμερισμα?
Διαμερισμα απο airbnb κτλ?
Μπορεις να κλεισεις διαμερισμα για 3-10 μερες?
Γλωσσα συνενοησης με τα μουνια??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και στο booking έχει διαμερίσματα.Στο Κίεβο το 50% από τις γκόμενες μιλάει αγγλικά συνήθως της πουτσας που όμως αρκουνε.Οι ψωλαρεοι ξέρουμε βέβαια και ρωσικά αυτό βοηθάει κυρίως επαρχία και με τις ΜΙΛΦ.
Πολλοί Τούρκοι μιλανε ρωσικά γιατί έχουν δουλειές στο Κίεβο.Ανεξάρτητα από αυτό οι Βαλκανιοι τους γαμαμε όλους.Αμα μπεις στο κλαμπ και χεστεις γιατί έχει μέσα 50 Τούρκους και 200 Άραβες καλυτερα να μην πας.Αν πας και τους δεις σαν ψητό ότι θα τους γαμησεις σαν ανώτερος Βαλκανιος πρέπει να πας.
Γενικά πρέπει να είσαι ασταμάτητος,ασυγκράτητος,βίαιος και μανιακος.Οι γκομενες γουστάρουν ακραιους τύπους.Δεν υπάρχουν νόμοι όπως στη Γερμανία να σε περιοριζουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Πάρα πολύ σωστός. Και ειδικά για την επιλογή διαμερίσματος. Γενικά, όσο λιγότερο τουρίστας
δείχνεις, τόσο το καλύτερο από πολλές απόψεις.
Για το "μπουλούκι" υπάρχει μόνο μια μικρή εξαίρεση, αν κάποιος σε ένα μέρος έχει παρέα ντόπιους
με τους οποίους βγαίνει, και ειδικά αν στην παρέα αυτή, δεν παίζει ψωλαρία αλλά κινούνται
και κάποιες γκόμενες. Αυτού του είδους η παρέα μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να λειτουργήσει
και σαν αβαντάζ σε μια προσέγγιση, δίνοντας ένα αρχικό άλλοθι ή τουλάχιστον βοηθώντας στο να υποχωρεί
μια αρχική επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Θεωρώ ότι το κοπάδιασμα ξένων, είναι καταστροφική
επιλογή για "περπάτημα" και καμάκι, και αυτό το έχω δεί με τα μάτια μου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αμα μπεις στο κλαμπ και χεστεις γιατί έχει μέσα 50 Τούρκους και 200 Άραβες καλυτερα να μην πας.Αν πας και τους δεις σαν ψητό ότι θα τους γαμησεις σαν ανώτερος Βαλκανιος πρέπει να πας.

Το θέμα δεν είναι οι Τούρκοι και οι Άραβες,αλλά οι γκόμενες.Είναι προσεγγίσιμες;Ή απλά χορεύουν και φεύγουν;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέμα δεν είναι οι Τούρκοι και οι Άραβες,αλλά οι γκόμενες.Είναι προσεγγίσιμες;Ή απλά χορεύουν και φεύγουν;

Είναι προσεγγίσιμες αλλά έχει ανταγωνισμό.Είναι κάπου 200 ψωλαρέοι για 30 γκόμενες.Αν είσαι ασυνήθιστος εύκολα ψαρώνεις.Εγώ μια στις δύο φορές που πάω βγάζω γκομενα.Η 185 είναι από κλαμπ.
Όπως και αυτή η ΜΙΛΦ.

cXEv9h.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Κάτι πας να πεις αλλά δεν το κατέχεις το θέμα! Εξάλλου εσύ μια ζωή μόνος κινείσαι και τις παρέες τις παρατηρείς μόνο σαν θεατής και δεν τις έχεις ζήσει απο μέσα!
Το μεγάλο λάθος σε αυτές τις χώρες το βράδι είναι να πιείς παραπάνω απο ένα όριο! Αν τυχόν και δείξεις μεθυσμένος σε μια γκόμενα ή στη πίστα έχεις φάει Χ απο όλες! 2 ποτά για το κεφάλι και ένα τρίτο με τη γκόμενα! Τέταρτο δεν σηκώνει!!!
Με το θέμα παρέα... Πάντα θέλει άτομα έμπειρα και ποτέ κάποιος που δεν αντέχει το κρύο και το περπάτημα! Οι δικοί μου Βαρσοβία που έκαναν θραύση στο Ενκλάβα ήταν 4!
Προσώπικώς πάντα ταξιδευω με παρέα και όσες φορές έχω ξεμείνει μόνος δεν έχω κάνει τίποτα εκτός απο τη Κρακωβία που και εκεί ήταν ο Φιντέλ μόνιμα!
Διαμέρίσματα πάντα πρέπει να έχουν 2 τουλάχιστον δωμάτια σε ταξίδια  2-3 ατόμων! Και πρόσφατα είχα γράψει πως στα κλάμπ χρειάζεται διάσπαση της παρέας και ακροβολισμός για ανταλαγή πληροφοριών για τις γκόμενες και συνεχή κίνηση! Ή ένας ένας θα ζευγαρώνει ή αλλαγή κλάμπ!
Είναι πολύπλοκα συστήματα αλλά αν είναι δουλεμένα ...θερίζουν!!!

Το βρήκα--->

Φίλε Αυτό Ακριβώς συμβαίνει σε πολλές πόλεις της Πολωνίας! Πολλές γκόμενες ΜΟΝΕΣ που θέλουν να καμακωθούν!!! Με τους φίλους μου όταν πάμε πολωνία και μπαίνουμε στο κλάμπ σχεδόν όλοι χωρίζουμε και ακροβολιζόμαστε μόνοι για να χτυπήσουμε! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πρέπει να είμαστε παρεάκι για αρχή! Πολωνία στο κλάμπ μόνο για το αν θα πάμε αλλού μπορεί να βρεθούμε!
Το ίδιο είχε γίνει με Φιντέλ Κρακωβία! Μπήκαμε τρεις στο κλάμπ και ύστερα απο λίγο όλοι είχαμε πιάσει τις γωνίες με γκομενάκια και σμίξαμε  όταν έκλεινε το κλάμπ !!!

Ο ανταγωνισμός πλέον στο ελευθερο καμάκι δεν είναι το περιβάλλον και το ποιοί είναι γύρω αλλά ...ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ της γκόμενας! 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είναι προσεγγίσιμες αλλά έχει ανταγωνισμό.Είναι κάπου 200 ψωλαρέοι για 30 γκόμενες.Αν είσαι ασυνήθιστος εύκολα ψαρώνεις.Εγώ μια στις δύο φορές που πάω βγάζω γκομενα.Η 185 είναι από κλαμπ.
Όπως και αυτή η ΜΙΛΦ.

cXEv9h.jpg
:rockon: :hi: :rockon: :hi: :rockon:

Αυτή της Ρόδου δεν είναι αυτή?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κάτι πας να πεις αλλά δεν το κατέχεις το θέμα! Εξάλλου εσύ μια ζωή μόνος κινείσαι και τις παρέες τις παρατηρείς μόνο σαν θεατής και δεν τις έχεις ζήσει απο μέσα!
Το μεγάλο λάθος σε αυτές τις χώρες το βράδι είναι να πιείς παραπάνω απο ένα όριο! Αν τυχόν και δείξεις μεθυσμένος σε μια γκόμενα ή στη πίστα έχεις φάει Χ απο όλες! 2 ποτά για το κεφάλι και ένα τρίτο με τη γκόμενα! Τέταρτο δεν σηκώνει!!!
Με το θέμα παρέα... Πάντα θέλει άτομα έμπειρα και ποτέ κάποιος που δεν αντέχει το κρύο και το περπάτημα! Οι δικοί μου Βαρσοβία που έκαναν θραύση στο Ενκλάβα ήταν 4!
Προσώπικώς πάντα ταξιδευω με παρέα και όσες φορές έχω ξεμείνει μόνος δεν έχω κάνει τίποτα εκτός απο τη Κρακωβία που και εκεί ήταν ο Φιντέλ μόνιμα!
Διαμέρίσματα πάντα πρέπει να έχουν 2 τουλάχιστον δωμάτια σε ταξίδια  2-3 ατόμων! Και πρόσφατα είχα γράψει πως στα κλάμπ χρειάζεται διάσπαση της παρέας και ακροβολισμός για ανταλαγή πληροφοριών για τις γκόμενες και συνεχή κίνηση! Ή ένας ένας θα ζευγαρώνει ή αλλαγή κλάμπ!
Είναι πολύπλοκα συστήματα αλλά αν είναι δουλεμένα ...θερίζουν!!!

Το βρήκα--->

Φίλε Αυτό Ακριβώς συμβαίνει σε πολλές πόλεις της Πολωνίας! Πολλές γκόμενες ΜΟΝΕΣ που θέλουν να καμακωθούν!!! Με τους φίλους μου όταν πάμε πολωνία και μπαίνουμε στο κλάμπ σχεδόν όλοι χωρίζουμε και ακροβολιζόμαστε μόνοι για να χτυπήσουμε! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πρέπει να είμαστε παρεάκι για αρχή! Πολωνία στο κλάμπ μόνο για το αν θα πάμε αλλού μπορεί να βρεθούμε!
Το ίδιο είχε γίνει με Φιντέλ Κρακωβία! Μπήκαμε τρεις στο κλάμπ και ύστερα απο λίγο όλοι είχαμε πιάσει τις γωνίες με γκομενάκια και σμίξαμε  όταν έκλεινε το κλάμπ !!!

Ο ανταγωνισμός πλέον στο ελευθερο καμάκι δεν είναι το περιβάλλον και το ποιοί είναι γύρω αλλά ...ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ της γκόμενας! 

Ωραίος θα συμφωνησω..Αλλά είμαστε στο έτος 2017...Δουλευουν η αφορουν το παρελθον στην Πολωνια..Γιατι το 2012-2013 κράταγε ακόμα..Σημερα πιστευω πως οχι..Πάτε ένα ταξιδάκι για να έχουμε και φρέσκες πληροφορίες γιατί για το παρελθον μπορω να σου πω για τρελές παρτουζες που εχα κάνει εκεί.Αλλά δυστυχώς αλλάζουν γρήγορα.Εγώ ήμουν Ιούνιο εκει και πάλι τα είδα οπως τα ήξερα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ενας ο κμαν ο γαμιας του κιεβου
Ενας ο βαλκανιος πουτσαρας ο γαμιας της πραγας (και πλεον μοναχου...)
Ενας κιο καβαλαρης ο γαμιας του ευοσμου!

Τοιχο τοιχο πρεπει να κυκλοφοραμε σ αυτο το σαιτ :/ :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η ΜΙΛΦ είναι αυτή εδώ.

GfsPgA.jpg

zN7PXF.jpg

8NZkNy.jpg

Τέτοιες χτύπαγες άνετα στα κλαμπ μέχρι τώρα αλλά τώρα διαπίστωσα ότι ψηλομύτιασαν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραίος θα συμφωνησω..Αλλά είμαστε στο έτος 2017...Δουλευουν η αφορουν το παρελθον στην Πολωνια..Γιατι το 2012-2013 κράταγε ακόμα..Σημερα πιστευω πως οχι..Πάτε ένα ταξιδάκι για να έχουμε και φρέσκες πληροφορίες γιατί για το παρελθον μπορω να σου πω για τρελές παρτουζες που εχα κάνει εκεί.Αλλά δυστυχώς αλλάζουν γρήγορα.Εγώ ήμουν Ιούνιο εκει και πάλι τα είδα οπως τα ήξερα..

Η Πολωνία απέκτησε μομέντουμ μετά το 2004 και την είσοδο της χώρας στην ΕΕ όταν μετανάστευσαν εκατομμύρια Πολωνοί και άφησαν πίσω τους άπειρες καυλωμένες συζύγους και γκόμενες.
Πριν το 2004 στην Πολωνία σε έβλεπαν σαν πίθηκα ή είδος αξιοπερίεργου ζώου.Το διάστημα από το 2006 που είχαν φύγει αρκετοί άντρες μέχρι το 2012 που άρχισαν να γυρίζουν και η χώρα να ανεβαίνει οικονομικά ήταν το καλύτερο.Αυτό δε σημαίνει ότι η χώρα δεν εξακολουθεί να είναι καλή.
Ουκρανία ενώ παρήκμαζαν τα πράγματα ήρθε ο πόλεμος ανέλπιστα το 2014 και η δραματική πτώση του γκρίνια που διέλυσε το βιοτικό επίπεδο με αποτέλεσμα η χώρα από το 2015-2017 να επιστρέψει στο χρυσό αιώνα γκομενικώς.
Η είσοδος όμως της τρίμηνης παραμονής σε ΕΕ άνευ βίζας από τον Ιούνιο ανέτρεψε δραματικά την κατάσταση.
Συνεπώς όποιος πρόλαβε το 2015-2017  πρόλαβε.Πλέον τα πράγματα παίρνουν την κατιούσα και ανατέλλουν πιθανόν καλύτεροι προορισμοί.(π.χ. Ρωσία όπου λόγω δασμών ή κατάσταση έχει χειροτερέψει οικονομικά από το 2011).
Ο επενδυτής μουνιού ψάχνει διαρκώς νέες ευκαιρίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom