Αύριο ετοιμάζω σκηνικό για 3 ηλεκτρονικούς πουτσους αλλά ο καιρός είναι φοβερός,λέει για day game.
Εδώ το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι σε δράση Carribean.
Φωτο από τη γκόμενα.
τι φαλακροκοιλαροπαπουδια ειναι αυτα :S
Δάσκαλε, τι αναλογία είχε γκομενες άνδρες ; Τι παρατήρησες ; Γινοταν γκειμ με τις κανονικές γκομενες ;
Σε πολλές Κιεβιτισσες δεν αρέσει το κλαμπιν ειδικά σε τουριστομαγαζα όπως το καριμπιαν όπου συχνάζουν και βίζιτες. Προτιμούν όταν βγαίνουν, να πηγαίνουν στα κλαμπ και τα μπαρ που συχνάζουν ντόπιοι.Γίνονται πολλά.Απειροι Τούρκοι πεφτουλες αλλά μερικοί τρώνε.Η δικιά μου δε με άφησε να κινηθώ σωστά έπρεπε να χτυπήσω σε dt.Μετά τη μία το βράδυ οι αναλογίες γίνονται τραγικές υπέρ των ψωλαρεων.
τι φαλακροκοιλαροπαπουδια ειναι αυτα :S
Σε πολλές Κιεβιτισσες δεν αρέσει το κλαμπιν ειδικά σε τουριστομαγαζα όπως το καριμπιαν όπου συχνάζουν και βίζιτες. Προτιμούν όταν βγαίνουν, να πηγαίνουν στα κλαμπ και τα μπαρ που συχνάζουν ντόπιοι.
Τι είναι το Cym δασκαλε και που βρίσκεται ;Εγώ δεν κάνω διακρίσεις.Χτυπάω και τις κλαμπόβιες και τις ηλεκτρονικές από το ίντερνετ και τις γκόμενες στο δρόμο και στα καφέ.Δεν έχω κολλήματα.Μόνος γνώμων και οδηγός ο πότσος.Θα πάω αύριο Cym να βγάλω μοντέλες αφού ρίξω δυο δυναμωτικούς πούτσους.
Εδώ βρωμάει ο τόπος μουνί μόνο οι πολύ γαμάτες και οι μουνάρες κυκλοφορούν με γκόμενους.
Πολυ καυλερα τα μουνακια στις φωτος , αυτες με το αναλογο ψηστηρι και κασερι φορτωνονται φιλε Kman ?? η θελουνε πιο νεαρους φραγκατους και ομορφοπαιδα ??? Τετοια μουνακια σαν στην φωτο μπορουμε να τα φαμε αν ανεβουμε πανω ???Σήμερα Κρεσατικ φοβερες ζέστες.Γίνεται του μουνιου το πανηγύρι.Τα ακύρωσα όλα για day game αλλά με πήδηξαν τα κοκταιηλ χτες.
Γενικά απίστευτα προσεγγισιμες μουναρες.Αρκεί να μην έχεις λιώσει από το πιωμα και τα γαμησια.
Αν ειναι ετσι , τοτε μια χαρα ολα φιλε μου ;) ;) ;) , αγγλικα ξερουνε γενικα μιλανε ??? η αγγλικα γνωριζουν μονο ενα μικρο ποσοστο ??? Μακαρι να τα καταφερω με αδεια και να ερθω Κιεβο μες τον Νοεμβρη , με ψηνει πολυ ενα ταξιδι Κιεβο , αν και θα ηθελα να ξηγηθω και μια Κρακοβια εκει λενε γαμιουντε πιο ανετα και πολυ πιο φθηνα τα μωρα αν και Κιεβο πρεπει να ειναι πιο τοπ τα μουνια εκει
Με μια δύναμη πυρός 300-500 ευρώ τη μέρα έχεις πολύ δυνατές επιλογές.
Μια χαρα παλικαρι ο τυπος στα αριστερα. Καπως ετσι ημουν και εγω πριν αφησω μουσι.
Με 30-50 ευρώ και όντας κάτω των 35,γαμάω τίποτα αρχηγέ;