Ναι θυμάμαι και παραδέχομαι ότι είχες κανονίσει εσύ με την Αμερικάνα. Αλλά τότε δεν υπήρχε ούτε καν 2η γκομενα διαθέσιμη.
Εγώ τυπε δεν παρακαλάω κανέναν να μου φέρει γκομενες. Βλέπω όμως τις υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Δεν είπα στην τελική ότι δεν ηθελα. Μάλλον εμεινε η σκέψη σου σε κάποιο κομμάτι της συζήτησης και όχι στην τελική μου απόφαση που ήταν θετική.
Δεν νομίζω ότι εσυ, πραγματικά θέλεις να πασαρεις γκομενα της παρέας σου σε φίλους. Αν το γουστάρες να το κάνεις θα έπαιρνες άμεσες πρωτοβουλίες. Θα έπαιρνες τηλ ή θα εστελνες μηνύμα και θα έλεγες έλα εδώ να σε γνωρίσω τις τάδε γκομενες. Δεν το έκανες. Πότε δεν έστειλες μήνυμα πρώτος. Πάντα εγώ έστελνα. Αυτό έδειχνε ότι δεν είχες και πολύ διάθεση για επικοινωνία πόσο μάλλον για παρέα και φιλία, τύπε. Δεν με νοιάζει εμένα αν είχες άλλους 20. Εγώ δεν βάζω κανέναν σε προτεραιότητα, όπως το κάνεις εσυ αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι λογικά βάση του ότι εγώ ενδιαφερθηκα να ακούσω όλα τα θέματα που σε απασχολούσαν προσεκτικά κι όχι απλά ανιαρά κι από δήθεν ευγένεια, θα μπορούσα να έχω μια προτεραιότητα. Όπως και να το κάνουμε τύπε, δεν ξέρω τους φίλους σου αλλά θεωρώ ότι μια άλφα κοινωνική παιδεία την έχω και είμαι φιλικός με πολλούς και σκοπός της φιλίας δεν είναι ντε και καλά για να φάω γκομενες. Είναι εγωιστικό κάτι τέτοιο. Σου έγραψα τι σημαίνει η φιλία για μένα, στην τελευταία μου φράση, αλλά το αγνοησες απ ότι φαίνεται.
Σχετικά με την Πολωνέζα. Εγώ δεν είμαι στην ηλικία του πατέρα της όπως οι άλλοι που της την έπεσαν.Η ηλικία πάντως πολύ μικρό ρόλο παίζει στο αν θα κάτσει η άλλη εκτος κι αν μιλάμε για μεγάλες διαφορές της τάξης των 20-25 ετών και άνω. Εγω αποορρίφθηκα όχι για λόγους ηλικίας αλλά για λόγους εμφάνισης.Με προσβλητικό τρόπο μάλιστα και χωρίς λόγο μου τόνισε ότι δεν θέλω κάποιον με λιγότερο κρέας από μενα. Είναι σαν να γυρνάτε σε μια κοπέλα και να της λέτε :δεν θέλω να τα φτιάξω με χονδρή. Η ψυχολογία της κοπέλας ήταν εμφανές ότι δεν ήταν καλή. Είχε επηρεαστεί από τον χωρισμό της με τον Τούρκο, με βάση τα όσα έλεγε. Στα αρχιδια μου πάντως που δεν εκατσε.
Στο σημείο αυτό θα σου έλεγα να σταματήσεις να αποθεωνεις την καθεμία επειδή θέλουν εσένα κι όχι τον άλλο. Κάποια στιγμή θα σου κάτσει μια που γουστάρει ταυτόχρονα κι άλλους πιο καλους η πιο κακούς από σένα στην συμπεριφορά. Αν εξακολουθεις-ετε να αποθεώνετε μια γκομενα που προτίμησε εσάς κι όχι τον άλλο δείχνετε αυτομάτως ανασφαλείς και ανώριμοι τα οποία είναι αρνητικά στοιχεία που μπορεί να σας ζημιώσουν στο μέλλον και να δώσουν αρνητικές εντυπώσεις στους γύρω σας.Αν δεν έχετε προβληνα με αυτό με γεια σας με χαράς σας. Γνώμη μου είναι να σκεφτεστε ψύχραιμα κι όχι εγωιστικά. Είστε ένας από τους πολλούς που θα γνωρίσει μια γκομενα στη ζωή της. Πότε δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε ο μοναδικός στη ζωή της η ο καλύτερος ακόμη και την στιγμή που έχετε μια άλφα σχέση μαζί της.
Επειδη οπως τονιζεις ουτε κολλητοι ειμαστε ουτε ημασταν ειναι λογικο να σε παιρνα τηλεφωνο οταν ειχα κανα μουνι διαθεσιμο με φιλη της μαζι να παιξεις και εσυ μπαλα και να φας αν ειναι ευκολο
Ξερεις οτι ειχα μια Πολωνεζα για μηνες και μετα οσες τυχανε ητανε μονες και κατι λιγες που ηταν με παρεα τις πασαρα σε κατι κολληταρια
ΜΕχρι και εγω ζοριζομουν να βγω με αλλες αφου ειχα σκαλωσει με την γκομενα και σπαταλουσα χρονο εκει
Εγω το εχω δηλωσει οτι δεν ψαχνω κολλητους εδω περα αλλα παρεα για καμακι και ανταλλαγη μουνιων πχ γνωριζω 2 σε φωναζω και εσυ η ο καθενας που το αρεσει το συστημα συμμετεχει
Οταν εχω διαθεσιμες φωναζω κοσμο,μακαρι να ειχα καθε μερα θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο
Αλλα εχεις δει τι ανταγωνισμο εχει couch και παντου μεχρι και Πακιστανοι εχουν μπει εκει μεσα
100 αντρες για μια γυναικα δεν ειναι οπως παλια που το ξερα εγω και ετρωγα τα μουνια 10-10 κυριολεκτικα
Οσον αφορα την Πολωνεζα αμα συμπεριφερθηκε ετσι ειναι μαλακια της αλλα εγω αλλα πραγματα κοιταω να παρω απ αυτην οχι γαμο και επισης τα ψυχολογικα της δεν με αφορουν ιδιαιτερως,καλα κανεις που δεν σε νοιαζει ουτε εμενα με νοιαζει ας εκανε και παρτουζες,για γαμο την θελω?
Επισης δεν αποθεωνω εμενα η κανεναν αλλα θα κραζω οσο δεν παει τους μουνοδουλους και τους καραγκιοζηδες που λενε οτι θα τις πανε μυκονο με σαμπανιες(ενω σκανε με μπλουζα απο τα lidl) οπως και αυτους που γραφουν σε μηνυματα για σεξ με πληρωμη σε κοπελες οπως η πολωνεζα που δεν ειναι πουτανα
Και θα το κανω και θα συνεχισω να το κανω γιατι πρωτον γαμανε την πιατσα με τετοιες συμπεριφορες και κατα δευτερον γιατι καμια γυναικα δεν αξιζει τετοιες συμπεριφορες κατα την γνωμη μου