Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Ξέρω Dirty,τα ειχαμε γράψει και εδώ πέρα.
Απλά με μια Ουκρανέζα στη Γερμανία που εχω επικοινωνια,μου έλεγε ότι δεν είναι τόσο απλα όσο φαινονται τα πραγματα.
Αυτα που μου ελεγε έχουν να κάνουν γενικα με αυτό που εγραψες "η μεγάλη δυσκολία είναι να βρει υποστηρικτικό περιβάλλον διαμονής, εργασίας εκεί που θα πάει"

Θα φύγουν πρώτα όσες έχουν συγγενείς ή φίλους στο εξωτερικό. Δεν είναι λίγες. Και όσο περισσότερες θα φεύγουν θα αυξάνεται ο ρυθμός με γεωμετρική πρόοδο γιατί αυτές που θα φεύγουν θα μεταφέρουν τη γνώση και το υποστηρικτικό πλαίσιο για τις επόμενες. Επειδή είναι μεγάλη χώρα 42.000.000 δίνω 2,3 χρόνια να αλλάξουν όλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κολώνει γιατί όταν πήγε να αναμετρηθεί στο παρελθόν που ήταν και πιο νέος αποδειχτηκε λίγος και επέλεξε να οχυρωθεί πίσω από την περσόνα του σκληρου χύστη που βλέπει δήθεν λογιστικά τις γυναικες,γιατί όλες είναι πουτανες εκμεταλλεύτριες.
Όμως το γεγονός οτι αντί να ριχνει απλα εναν πούτσο σε όλα αυτά τα πουτανίδια σπονσορέτες που συναντάει,αυτος ημιπυρφοριάζει με γεύματα,δωρα,βόλτες,κ.λ.π. καταδεικνύει την πραγματικοτητα.

Πάντως αν και πληρώνει χρυσό το μουνί,στη Γερμανία υπό καμία συνθηκη δε θα μπορούσε να γαμαει τετοιας ηλικίας-εμφάνισης γυναίκες,οπότε απο γαμηστικής πλευράς το κυνηγάει το θέμα.

Το έχω γράψει οτι μέχρι τα 35 οι γκόμενες δε ζητάνε λεφτά.Οταν είσαι 35-40 ζητάνε μερικές λίγα λεφτά και μετά τα 40 ζητάνε όλες λεφτά.Εχει σχέση με το πώς κόβουν την οικονομική σου κατάσταση.Στα 20 έμενα σε χόστελ,στα 25 σε διαμερίσματα,στα 30 σε τριάστερα ξενοδοχεία και τώρα σε πεντάστερα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Το έχω γράψει οτι μέχρι τα 35 οι γκόμενες δε ζητάνε λεφτά.Οταν είσαι 35-40 ζητάνε μερικές λίγα λεφτά και μετά τα 40 ζητάνε όλες λεφτά.Εχει σχέση με το πώς κόβουν την οικονομική σου κατάσταση.Στα 20 έμενα σε χόστελ,στα 25 σε διαμερίσματα,στα 30 σε τριάστερα ξενοδοχεία και τώρα σε πεντάστερα.
Ότι όλοι οι άντρες άνω των 35, ή τεσπα η πλειοψηφία, γαμει μόνο με λεφτά? Αυτό λες τώρα?
Καλά κρασιά.... :jerking:
Σε πληροφορώ ότι είμαι 37 και δεν έχω γαμησει, εκτός επαγγελματιών, ποτέ έως σήμερα γκόμενα με λεφτά. Και είναι 2ψηφιο ο αριθμός των γυναικών,μη επαγγελματιών, που έχω πάει.
Αν δε, δεις το μουνι που τραβάω τον τελ ευταιο καιρό θα σου πέσουν δόντια...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Η νεα Πολωνεζα που εχω και επειδη ειναι αρκετα εμφανισημη και εχει σωμα λαμπαδα παιρνει πολλα μηνυματα απο ακυρους.Μονο που αλλαξε τοποθεσια για Αθηνα μου εδειξε 10ακυρους στο fb σιγουρα στο couch θα γινεται της κακομοιρας ενω και στον δρομο μου λεει σκηνικα απιστευτα.
Και ρωταω γιατι εγω την πηδηξα ενω ειχε βγει πρωτα με αλλους 2-3?Γιατι απερριψε αλλους 10+?Γιατι μου ειπε κατα λεξη φοβηθηκα οτι δεν θα μου ξαναεστελνες μηνυμα μετα το πρωτο μας ραντεβου?(το εστειλα μετα απο 2μερες)

Επειδη κακα τα ψεματα οι γκομενες(εως 30) κοιτανε ρηχα πραγματα στην αρχη οπως 1.εμφανιση 2.χαρακτηρα(κυριως να της κανεις να γελανε) και 3.χρημα
Η σειρα αντε να αλλαξει μετα τα 30 και το νουμερο 3 να γινει 1 η 2,αναλογα την γυναικα

Αυτο ειναι ολο,αμα εισαι ωραιος και με μεγαλη πουτσα γαμας πολυ μουνι

Οποιος ισχυριζεται το αντιθετο η δεν εχει γαμησει πολλες η πιστευει την γκομενα του η οποια στανταρ του τα φορα

Και κατι τελευταιο,Αθηνα εχει γινει της κακομοιρας,τα μουσλιμια κοιτανε γυναικες σαν ξερολουκουμα χθες την ειπα σε τρεις dont look again got it? ειχαν φαει και την δικια μου και αλλες ελληνιδες στο μετρο,ειπαν sorry και φυγανε
Απορω οταν γινουν 10αδες τι θα γινεται

Πειτε με ρηχο η οτιδηποτε παμπολες απ οσες ρωτησα αμα ημουν ασχημος η αμα την ειχα σαν κινεζο θα συνεχιζαμε το συνολο μου ειπε οχι
Ένας από αυτούς τους ακυρους ήμουν κι εγώ τύπε. Φταίω εγώ, που έσπευσα να ακούσω το όχι και τόσο σημαντικό προσωρινο προβλημα σου και να σου προτείνω επαγγελματία σοβαρό για να το λύσεις. Σε είχα για σοβαρο άνθρωπο και νόμιζα ότι θα κάνουμε καλό καμακοδιδυμο . Αλλά βλέπω ότι εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για την πάρτη σου. Είχες υποσχεθεί να πασαρεις γκομενες πρόσφατα αλλά δεν το έκανες. Εγώ στη θέση σου θα την τηρουσα την υπόσχεση. Χθες βράδυ γνώρισα μια από καουτσ και κατάλαβα ότι δεν με γουστάρε. Την πασαρα αμεσως σε φίλο πιο εμφανισιμο που ήταν μαζί μου και είχαμε πάει να την συναντήσουμε αυτή και την παρέα της. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι δεν κρίνω το πόσο καλός φίλος ή όχι είναι κάποιος από το αν πασαρει ή όχι γκομενες που γνωρίζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ότι όλοι οι άντρες άνω των 35, ή τεσπα η πλειοψηφία, γαμει μόνο με λεφτά? Αυτό λες τώρα?
Καλά κρασιά.... :jerking:
Σε πληροφορώ ότι είμαι 37 και δεν έχω γαμησει, εκτός επαγγελματιών, ποτέ έως σήμερα γκόμενα με λεφτά. Και είναι 2ψηφιο ο αριθμός των γυναικών,μη επαγγελματιών, που έχω πάει.
Αν δε, δεις το μουνι που τραβάω τον τελ ευταιο καιρό θα σου πέσουν δόντια...

Εγραψα οτι αν είσαι 35-40,μερικές(όχι όλες) ζητάνε λίγα λεφτά και μετά τα 40 ζητάνε όλες λεφτά.

Ετσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία γιατί όσα δίνεις τόσα παίρνεις.Ας πάει κάποιος να γαμήσει τζάμπα Κίεβο με dating από sites όπως λένε εδώ και μετά να πει αν άξιζε τον κόπο.(πόσα έδωσε για το ταξίδι,τι γάμησε).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman λογική μηδεν!!!

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος πάει απο Αθήνα μια εβδομάδα Κίεβο με σκοπό να πάρει μόνο πληρωμένο. Αεροπορικό και διαμέρισμα ήδη 400 ευρώ!!!

Με 400 ευρώ Ελλάδα έχει πάρει 8 γκόμενες πολύ καλές σε studio (50χ8=400)!! Και κίεβο απλά εχει πατήσει το πόδι χωρις να πηδήξει ακόμα τίποτα με αυτά τα λεφτά!

Άρα είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να ξεκινήσει κάποιος απο Αθήνα να πάει εκεί αν θέλει απλά ξεπέτες της 1 ωρας!!Studio φάση δηλαδή.

Για μένα τα λεφτά αξίζει να τα δίνεις μονο αν κυνηγάς κανονικές γκόμενες..Είναι το hobby σου δηλαδή να ταξιδέψεις,να κυνηγήσεις, να πηδήξεις, να διασκεδάσεις,να ερωτευτείς!!!

Αν το κοιτας μπαινω απλα μουνι μια ωρα πληρώνω και τέλος έιναι χοντρη ΜΑΛΑΚΙΑ να ξεκινησεις απο Αθήνα που έχει γεμίσει STUDIO και Burdela!!.

Επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πέρνεις αεροπλάνα και τρέχεις Ανατολικα να πηδήξεις με λεφτά όταν Γερμανία είναι ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα..SUper μπουρδελίαρες φίλους που έχω ακόμα μου λένε για τις στιγμές που πέρασαν στα fkk Γερμανίας..Τα λεφτά είναι τα ίδια που δίνεις Ουκρανια..Δεν έχεις απαντήσει ποτέ σε αυτό αν και σε έχω ρωτήσει ξανά. 120 ευρώ είσοδο + 60 η κάθε γκόμενα και είσαι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ του πληρωμένου έρωτα..Τι πετάς τα λεφτα σε ψέυτικα ραντεβού με πουτάνες?Σου αρέσει η ψευδέσθηση?

• Like
Αντιδράσεις: flynow

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ένας από αυτούς τους ακυρους ήμουν κι εγώ τύπε. Φταίω εγώ, που έσπευσα να ακούσω το όχι και τόσο σημαντικό προσωρινο προβλημα σου και να σου προτείνω επαγγελματία σοβαρό για να το λύσεις. Σε είχα για σοβαρο άνθρωπο και νόμιζα ότι θα κάνουμε καλό καμακοδιδυμο . Αλλά βλέπω ότι εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για την πάρτη σου. Είχες υποσχεθεί να πασαρεις γκομενες πρόσφατα αλλά δεν το έκανες. Εγώ στη θέση σου θα την τηρουσα την υπόσχεση. Χθες βράδυ γνώρισα μια από καουτσ και κατάλαβα ότι δεν με γουστάρε. Την πασαρα αμεσως σε φίλο πιο εμφανισιμο που ήταν μαζί μου και είχαμε πάει να την συναντήσουμε αυτή και την παρέα της. Να ξεκαθαρίσω εδώ ότι δεν κρίνω το πόσο καλός φίλος ή όχι είναι κάποιος από το αν πασαρει ή όχι γκομενες που γνωρίζει.

Πρωτα απ ολα αμα θυμασαι οταν βγηκαμε μαζι πηγαμε σε αμερικανα που κανονισα απο couch
Κατα δευτερον πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο που μου το ζητας το ζητανε αλλοι 5φιλοι μου τουλαχιστον
Πανο πες ρε να φερει και καμια φιλη..ετσι λενε ολοι,εγω ποιον να πρωτοβολεψω?Που και χαρη κανω σε ολους γιατι κανεις τους δεν εκανε το ιδιο.
Αλλοι στην θεση μου θα λεγανε σιγα μην ασχοληθω και ομως εκτος απο σενα γνωρισα σε αλλους 3! μουνακια απο couch μεχρι και δυαδα απο τινδερ με αποτελεσμα να χασω τσαμπα γαμησι απ τον καραγκιοζη που με ζαλισε να ερθει

Δευτερον σου εχω πει οταν παιζει solo και οχι δυαδες απο γκομενες εννοειται οτι θα φαω εγω Τελευταια μονο solo μου τυχαινουν

Τριτον οταν ειχα την αλλη Πολωνεζα σε ειχα παλι φωναξει να φας φιλες τους αλλα ηταν πιτσιρικες και δεν ηθελες επειδε θελανε clubakia κτλπ
Και ειναι λογικο οταν εγω χτυπαω γυναικες εως 24-25max αυτες μου λενε πολλες φορες εως 30αρη θελουμε να γνωρισουμε σχεδον οριακα παιζω και εγω πλεον σε τετοιες ηλικιες

Οσον αφορα την Πολωνεζα μου ειπε καποια ονοματα που βγηκε απο το couch και τις χωθηκαν ολοι(και καλα κανανε-ακυρους εγω λεω αυτους που λεγανε μετα το ραντεβου χωρις να γινει τπτ για γαμησια και ξεφτιλιζονταν οι ιδιοι) απο αυτους  και να ξερεις οτι οταν μου αναφερει κατα λεξη ενοχλητικοι-στην ηλικια του πατερα μου-ενω μου ειπανε ψεματα για το ποσο χρονων ειναι...-δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα κατι μαζι τους εεε ναι τοτε σιγουρα θα χωθω γιατι δεν εχεις ελπιζα ουτε εσυ ουτε αλλος
Μαλακας δεν ειμαι αμα μου ελεγε τον γουσταρω εγω αυτον πχ επειδη ξερω εσενα και καποια παιδια που κανανε κινηση θα επινα το ποτακι μου και δρομο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman λογική μηδεν!!!

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος πάει απο Αθήνα μια εβδομάδα Κίεβο με σκοπό να πάρει μόνο πληρωμένο. Αεροπορικό και διαμέρισμα ήδη 400 ευρώ!!!

Με 400 ευρώ Ελλάδα έχει πάρει 8 γκόμενες πολύ καλές σε studio (50χ8=400)!! Και κίεβο απλά εχει πατήσει το πόδι χωρις να πηδήξει ακόμα τίποτα με αυτά τα λεφτά!

Άρα είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να ξεκινήσει κάποιος απο Αθήνα να πάει εκεί αν θέλει απλά ξεπέτες της 1 ωρας!!Studio φάση δηλαδή.

Για μένα τα λεφτά αξίζει να τα δίνεις μονο αν κυνηγάς κανονικές γκόμενες..Είναι το hobby σου δηλαδή να ταξιδέψεις,να κυνηγήσεις, να πηδήξεις, να διασκεδάσεις,να ερωτευτείς!!!

Αν το κοιτας μπαινω απλα μουνι μια ωρα πληρώνω και τέλος έιναι χοντρη ΜΑΛΑΚΙΑ να ξεκινησεις απο Αθήνα που έχει γεμίσει STUDIO και Burdela!!.

Επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πέρνεις αεροπλάνα και τρέχεις Ανατολικα να πηδήξεις με λεφτά όταν Γερμανία είναι ο παράδεισος του πληρωμένου έρωτα..SUper μπουρδελίαρες φίλους που έχω ακόμα μου λένε για τις στιγμές που πέρασαν στα fkk Γερμανίας..Τα λεφτά είναι τα ίδια που δίνεις Ουκρανια..Δεν έχεις απαντήσει ποτέ σε αυτό αν και σε έχω ρωτήσει ξανά. 120 ευρώ είσοδο + 60 η κάθε γκόμενα και είσαι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ του πληρωμένου έρωτα..Τι πετάς τα λεφτα σε ψέυτικα ραντεβού με πουτάνες?Σου αρέσει η ψευδέσθηση?

Εσύ είσαι ωραίος,έχεις λέγειν,μεγάλη εμπειρία και τις ρίχνεις τζάμπα.Εμείς είμαστε ηλίθιοι,sociopath,κακάσχημοι με μηδενικά skills,γαμάμε πουτάνες πανάκριβα και τους πληρώνουμε και τα έξοδα για ραντεβού,ενώ είναι όλα δίπλα.
Ανεβάζουμε απαράδεκτα τις τιμές.Κάνουμε τα απλά πράγματα δύσκολα.
Με γνώμονα τη λογική εφορμήστε στο Κίεβο να ξεσκιστείτε.Αγνωστη πόλη τα τελευταία 20 χρόνια σε Τούρκους,Αραβες,εξωτικός προορισμός,απλοικές γυναίκες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Kman λογική μηδεν!!!

Αν και με βρίσκει σύμφωνο το πνεύμα του post,μη συγκρίνεις τις γκομενες των FKK με αυτές που συναντάει ο kman.
Μιλώντας για την εμφάνιση κυρίως.
Πριν λίγο καιρό ήμουν στο Artemis,αλλά Σλάβες ημιamateur δεν παίζουν σε τέτοιους χώρους.
Γκόμενες ομορφες,καυλιάρες,ποδάρες,βυζαρες,ναι..
Σλάβες που δίνουν την ψευδαίσθηση της χωριατοπούλας παρθένας οχι..

Επίσης κάτι που πρέπει να διευκρινήσουμε για τα Σλαβικά μουνολιβαδα.
Ο kman μπορεί να μεγαλωσε,να μην είναι ο 1.90 μπρατσαράς,αλλά στο Σλαβικό χρηματιστήριο ανδρων,είναι ένας τύπος που βγάζει 5000ευρώ/μήνα.

Αυτό για μια Γερμανίδα μπορεί να είναι περιττή πληροφορία,για μια μέση Σλάβα όχι..
Προσμετράται μάλιστα σαν στοιχείο αντρισμού και ο kman το εισπράττει αυτό και γοητεύεται και ο ίδιος που είναι σε θέση ισχύος.

Οπότε αντλεί πολλαπλή ηδονή,που ένα FKK ή μια νέτη σκέτη πουτάνα,δεν μπορεί να του δώσει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατι οι ανωνυμοι τους ζαλισανε τα @@,δεν  φταινε μονο οι γυναικες
Ρωτησες καμια ποσοι μαλακες τους τα ριχνουνε?Ειδες μηνυματα που παιρνει Ελλαδα και μια μετρια χοντροκολα Ελληνιδα η μετρια Ουκρανεζα-Πολωνεζα που στην χωρα της θα εβγαινε με τον αλκολικο τελειωμενο του χωριου?
Δες τα μηνυματα γιατι εγω δεν τα πιστευα αυτα που εβλεπα και διαβαζα..Εφριξα ρε φιλε
Ενα θα σου πω
Αυτη που χωνω τωρα μου ειπε οτι Ελλαδα παμπολοι γεροι και 40αριδες παντρεμενοι κτλπ τις μιλανε και τις στελνουν και μηνυματα,ειδα μηνυματα του στυλ να σε παω μυκονο με σαμπανιες να γαμιομαστε κτλπ απο χοντρο πραγματικα βουβαλι 40αρη..Εγω αν ημουν ετσι μηνυμα οτι στην Κουλα δεν θα στελνα χαχα
ΜΟυ ειπε μαλιστα οτι ακομα και Τουρκια λιγοτερη παρενοχληση δεχοτανε

Εσυ περιμενε μετα η χοντροκωλα Ελληνιδα να μην ονειρευεται διασημο οταν σφαζονται 100μαλακες στα ποδια της
Είναι εξωφρενικά πολλές πλέον οι επιλογές των γυναικών! Πιστεύω πως αν κάποια είναι άνω του 7 στο τίντερ, ότι like και να κάνει είναι ταίριασμα! Και πιστεύω πως αυτές οι γκόμενες 5-10 αρχικά ματσαρίσματα κάνουν και περιμένουν! Θέλει τεράστια τύχη το Τίντερ! Εδώ στη Ρόδο φέτος δεν λειτούργησε καθόλου ενώ κάθε μέρα βγάζει δεκάδες νέες τουρίστριες!
Και επίσης έχει δημιουργηθεί μια γενιά στη δύση αλλά και ανατολική Ευρώπη που ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ να δεχτούν φλερτ εκτός ίντερνετ!
Και όσο περισσότεροι μπαίνουν στο παιχνίδι του φλερτ τόσο περισσότερο οι γκόμενες θα αμύνονται!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο kman μπορεί να μεγαλωσε,να μην είναι ο 1.90 μπρατσαράς,αλλά στο Σλαβικό χρηματιστήριο ανδρων,είναι ένας τύπος που βγάζει 5000ευρώ/μήνα.

Αυτό για μια Γερμανίδα μπορεί να είναι περιττή πληροφορία,για μια μέση Σλάβα όχι..
Προσμετράται μάλιστα σαν στοιχείο αντρισμού και ο kman το εισπράττει αυτό και γοητεύεται και ο ίδιος που είναι σε θέση ισχύος.

Οπότε αντλεί πολλαπλή ηδονή,που ένα FKK ή μια νέτη σκέτη πουτάνα,δεν μπορεί να του δώσει.
Παλιότερα κι εγώ έκραζα τις γκόμενες που τραβιόντουσαν με λεφτάδες!! Έλεγα τα γνωστά "κλισέ" πως δεν τις νοιάζει ο χαρακτήρας και η εμφάνιση παρά μόνο το χρήμα και τα υλικά αγαθά και πως είναι υπολογίστριες!
Τώρα όμως είμαι στην αντίθετη πλευρά και κράζω όσες ΔΕΝ τις νοιάζουν τα οικονομικά του άλλου! Διότι όποιος έχει στρωμένα οικονομικά, έχει μορφωθεί, έχει δουλέψει και έχει χρησιμοποιήσει το μυαλό του όπως χρειαζόταν για να το πετύχει! Το να μην την νοιάζει μια γκόμενα και να το παραβλέπει αυτό μου είναι πολύ σπαστικό! Και κυρίως διότι έχουν πλέον λάθος πρότυπα στην επιλογή άντρα που πάνε σύμφωνα με την εκάστοτε μόδα! Για παράδειγμα είναι μόδα στην Ρωσία τώρα να πηγαίνουν οι μικρές στη Γκόα και να γαμιούνται με ινδούς! :headbang: :headbang: :headbang: Ε καλύτερα να έψαχναν για Λεφτάδες  ....

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Είναι εξωφρενικά πολλές πλέον οι επιλογές των γυναικών! Πιστεύω πως αν κάποια είναι άνω του 7 στο τίντερ, ότι like και να κάνει είναι ταίριασμα! Και πιστεύω πως αυτές οι γκόμενες 5-10 αρχικά ματσαρίσματα κάνουν και περιμένουν! Θέλει τεράστια τύχη το Τίντερ! Εδώ στη Ρόδο φέτος δεν λειτούργησε καθόλου ενώ κάθε μέρα βγάζει δεκάδες νέες τουρίστριες!
Και επίσης έχει δημιουργηθεί μια γενιά στη δύση αλλά και ανατολική Ευρώπη που ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ να δεχτούν φλερτ εκτός ίντερνετ!
Και όσο περισσότεροι μπαίνουν στο παιχνίδι του φλερτ τόσο περισσότερο οι γκόμενες θα αμύνονται!

αυτο ισχυει 100% το εχω δει με φιλη μου μπαζακι κιολας καθε λαικ ειναι ματς

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Παλιότερα κι εγώ έκραζα τις γκόμενες που τραβιόντουσαν με λεφτάδες!! Έλεγα τα γνωστά "κλισέ" πως δεν τις νοιάζει ο χαρακτήρας και η εμφάνιση παρά μόνο το χρήμα και τα υλικά αγαθά και πως είναι υπολογίστριες!
Τώρα όμως είμαι στην αντίθετη πλευρά και κράζω όσες ΔΕΝ τις νοιάζουν τα οικονομικά του άλλου! Διότι όποιος έχει στρωμένα οικονομικά, έχει μορφωθεί, έχει δουλέψει και έχει χρησιμοποιήσει το μυαλό του όπως χρειαζόταν για να το πετύχει! Το να μην την νοιάζει μια γκόμενα και να το παραβλέπει αυτό μου είναι πολύ σπαστικό! Και κυρίως διότι έχουν πλέον λάθος πρότυπα στην επιλογή άντρα που πάνε σύμφωνα με την εκάστοτε μόδα! Για παράδειγμα είναι μόδα στην Ρωσία τώρα να πηγαίνουν οι μικρές στη Γκόα και να γαμιούνται με ινδούς! :headbang: :headbang: :headbang: Ε καλύτερα να έψαχναν για Λεφτάδες  ....

τι λες ρε φιλε οντως?  :vomit:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τι λες ρε φιλε οντως?  :vomit:
Αλλες μόδες που ακολουθούν σαν υπνωτισμένες οι γκόμενες είναι τύποι με τατουάζ , με ράστα ή αφρο μαλλιά στο παρελθόν, γυναικοπρεπεις οι Αγγλίδες, ισπανόφωνους ή Λατινάδες πολλές Ανατολικές!
Δεν μπορώ να βρώ κάποιο καλύτερο ποιοτικό χαρακτηριστικό σε μια τέτοια γκόμενα καλύτερο απο κάποια που θα τραβηχτεί με τον Κμαν πχ για το πακέτο που προσφέρει!Έχει και κάτι να πει!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλες μόδες που ακολουθούν σαν υπνωτισμένες οι γκόμενες είναι τύποι με τατουάζ , με ράστα ή αφρο μαλλιά στο παρελθόν, γυναικοπρεπεις οι Αγγλίδες, ισπανόφωνους ή Λατινάδες πολλές Ανατολικές!
Δεν μπορώ να βρώ κάποιο καλύτερο ποιοτικό χαρακτηριστικό σε μια τέτοια γκόμενα καλύτερο απο κάποια που θα τραβηχτεί με τον Κμαν πχ για το πακέτο που προσφέρει!Έχει και κάτι να πει!

Εμείς είμαστε ήρεμη δύναμη.Ελα Κίεβο σε 10 μέρες που θα πάω να δεις πόσο εύκολα είναι.Τι να κλάσουν οι ράστα που λες,οι νέγροι,τα πάκια και οι βρωμότουρκοι ή οι άθλιοι Αραβες?Η συγκλονιστική παρουσία των Βαλκάνιων τους εκμηδενίζει όλους.
Το Κίεβο είναι επί γης παράδεισος,απεριόριστα γούστα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
ΠΟλυ καλη περιπτωση ειναι Ελληνικης καταγωγης κοπελες που μενουν Ουκρανια
Μιλαω με 2-3..εχουν στο fb ελληνικες σημαιες παντου επισης σε φωτο  διακοπες ΕΛλαδα αλλα και φωτο απο ποντιακη γενοκτονια
Και βλεπεις τετοια αγαπη και δακρυζεις ενω εδω οι δικες μας το βλεπουν κιτσαριο ολο αυτο
Με μια που μιλαω καιρο(μηνες) μιλαει και Ελληνικα πολυ καλα και με πιεζει να βρεθουμε Ουκρανια γιατι Ελλαδα δεν παιρνει αρκετα λεφτα να ερθει
Της ειπα να βρεθουμε οταν παω ταξιδι ΠΟλωνια να βρεθουμε και συμφωνησε
Γιατι δεν θελω να παιζω τελειως εκτος εδρας ειναι ψυχολογικο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Πρωτα απ ολα αμα θυμασαι οταν βγηκαμε μαζι πηγαμε σε αμερικανα που κανονισα απο couch
Κατα δευτερον πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο που μου το ζητας το ζητανε αλλοι 5φιλοι μου τουλαχιστον
Πανο πες ρε να φερει και καμια φιλη..ετσι λενε ολοι,εγω ποιον να πρωτοβολεψω?Που και χαρη κανω σε ολους γιατι κανεις τους δεν εκανε το ιδιο.
Αλλοι στην θεση μου θα λεγανε σιγα μην ασχοληθω και ομως εκτος απο σενα γνωρισα σε αλλους 3! μουνακια απο couch μεχρι και δυαδα απο τινδερ με αποτελεσμα να χασω τσαμπα γαμησι απ τον καραγκιοζη που με ζαλισε να ερθει

Δευτερον σου εχω πει οταν παιζει solo και οχι δυαδες απο γκομενες εννοειται οτι θα φαω εγω Τελευταια μονο solo μου τυχαινουν

Τριτον οταν ειχα την αλλη Πολωνεζα σε ειχα παλι φωναξει να φας φιλες τους αλλα ηταν πιτσιρικες και δεν ηθελες επειδε θελανε clubakia κτλπ
Και ειναι λογικο οταν εγω χτυπαω γυναικες εως 24-25max αυτες μου λενε πολλες φορες εως 30αρη θελουμε να γνωρισουμε σχεδον οριακα παιζω και εγω πλεον σε τετοιες ηλικιες

Οσον αφορα την Πολωνεζα μου ειπε καποια ονοματα που βγηκε απο το couch και τις χωθηκαν ολοι(και καλα κανανε-ακυρους εγω λεω αυτους που λεγανε μετα το ραντεβου χωρις να γινει τπτ για γαμησια και ξεφτιλιζονταν οι ιδιοι) απο αυτους  και να ξερεις οτι οταν μου αναφερει κατα λεξη ενοχλητικοι-στην ηλικια του πατερα μου-ενω μου ειπανε ψεματα για το ποσο χρονων ειναι...-δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα κατι μαζι τους εεε ναι τοτε σιγουρα θα χωθω γιατι δεν εχεις ελπιζα ουτε εσυ ουτε αλλος
Μαλακας δεν ειμαι αμα μου ελεγε τον γουσταρω εγω αυτον πχ επειδη ξερω εσενα και καποια παιδια που κανανε κινηση θα επινα το ποτακι μου και δρομο
Ναι θυμάμαι και παραδέχομαι ότι είχες κανονίσει εσύ με την Αμερικάνα. Αλλά τότε δεν υπήρχε ούτε καν 2η γκομενα διαθέσιμη.
Εγώ τυπε δεν παρακαλάω κανέναν να μου φέρει γκομενες. Βλέπω όμως τις υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Δεν είπα στην τελική ότι δεν ηθελα. Μάλλον εμεινε η σκέψη σου σε κάποιο κομμάτι της συζήτησης και όχι στην τελική μου απόφαση που ήταν θετική.
Δεν νομίζω ότι εσυ, πραγματικά θέλεις να πασαρεις γκομενα της παρέας σου σε φίλους. Αν το γουστάρες να το κάνεις θα έπαιρνες άμεσες πρωτοβουλίες. Θα έπαιρνες τηλ ή θα εστελνες μηνύμα και θα έλεγες έλα εδώ να σε γνωρίσω τις τάδε γκομενες. Δεν το έκανες. Πότε δεν έστειλες μήνυμα πρώτος. Πάντα εγώ έστελνα. Αυτό έδειχνε ότι δεν είχες και πολύ διάθεση για επικοινωνία πόσο μάλλον για παρέα και φιλία, τύπε. Δεν με νοιάζει εμένα αν είχες άλλους 20. Εγώ δεν βάζω κανέναν σε προτεραιότητα, όπως το κάνεις εσυ αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι λογικά βάση του ότι εγώ ενδιαφερθηκα να ακούσω όλα τα θέματα που σε απασχολούσαν προσεκτικά κι όχι απλά ανιαρά κι από δήθεν ευγένεια, θα μπορούσα να έχω μια προτεραιότητα. Όπως και να το κάνουμε τύπε, δεν ξέρω τους φίλους σου αλλά θεωρώ ότι μια άλφα κοινωνική παιδεία την έχω και είμαι φιλικός με πολλούς και σκοπός της φιλίας δεν είναι ντε και καλά για να φάω γκομενες. Είναι εγωιστικό κάτι τέτοιο. Σου έγραψα τι σημαίνει η φιλία για μένα, στην τελευταία μου φράση, αλλά το αγνοησες απ ότι φαίνεται.
Σχετικά με την Πολωνέζα. Εγώ δεν είμαι στην ηλικία του πατέρα της όπως οι άλλοι που της την έπεσαν.Η ηλικία πάντως πολύ μικρό ρόλο παίζει στο αν θα κάτσει η άλλη εκτος κι αν μιλάμε για μεγάλες διαφορές της τάξης των 20-25 ετών και άνω. Εγω αποορρίφθηκα όχι για λόγους ηλικίας αλλά για λόγους εμφάνισης.Με προσβλητικό τρόπο μάλιστα και χωρίς λόγο μου τόνισε ότι δεν θέλω κάποιον με λιγότερο κρέας από μενα. Είναι σαν να γυρνάτε σε μια κοπέλα και να της λέτε :δεν θέλω να τα φτιάξω με χονδρή. Η ψυχολογία της κοπέλας ήταν εμφανές ότι δεν ήταν καλή. Είχε επηρεαστεί από τον χωρισμό της με τον Τούρκο, με βάση τα όσα έλεγε. Στα αρχιδια μου πάντως που δεν εκατσε.
Στο σημείο αυτό θα σου έλεγα να σταματήσεις να αποθεωνεις την καθεμία επειδή θέλουν εσένα κι όχι τον άλλο. Κάποια στιγμή θα σου κάτσει μια που γουστάρει ταυτόχρονα κι άλλους πιο καλους η πιο κακούς από σένα στην συμπεριφορά. Αν εξακολουθεις-ετε να αποθεώνετε μια γκομενα που προτίμησε εσάς κι όχι τον άλλο δείχνετε αυτομάτως ανασφαλείς και ανώριμοι τα οποία είναι αρνητικά στοιχεία που μπορεί να σας ζημιώσουν στο μέλλον και να δώσουν αρνητικές εντυπώσεις στους γύρω σας.Αν δεν έχετε προβληνα με αυτό με γεια σας με χαράς σας. Γνώμη μου είναι να σκεφτεστε ψύχραιμα κι όχι εγωιστικά. Είστε ένας από τους πολλούς που θα γνωρίσει μια γκομενα στη ζωή της. Πότε δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε ο μοναδικός στη ζωή της η ο καλύτερος ακόμη και την στιγμή που έχετε μια άλφα σχέση μαζί της.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ναι θυμάμαι και παραδέχομαι ότι είχες κανονίσει εσύ με την Αμερικάνα. Αλλά τότε δεν υπήρχε ούτε καν 2η γκομενα διαθέσιμη.
Εγώ τυπε δεν παρακαλάω κανέναν να μου φέρει γκομενες. Βλέπω όμως τις υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Δεν είπα στην τελική ότι δεν ηθελα. Μάλλον εμεινε η σκέψη σου σε κάποιο κομμάτι της συζήτησης και όχι στην τελική μου απόφαση που ήταν θετική.
Δεν νομίζω ότι εσυ, πραγματικά θέλεις να πασαρεις γκομενα της παρέας σου σε φίλους. Αν το γουστάρες να το κάνεις θα έπαιρνες άμεσες πρωτοβουλίες. Θα έπαιρνες τηλ ή θα εστελνες μηνύμα και θα έλεγες έλα εδώ να σε γνωρίσω τις τάδε γκομενες. Δεν το έκανες. Πότε δεν έστειλες μήνυμα πρώτος. Πάντα εγώ έστελνα. Αυτό έδειχνε ότι δεν είχες και πολύ διάθεση για επικοινωνία πόσο μάλλον για παρέα και φιλία, τύπε. Δεν με νοιάζει εμένα αν είχες άλλους 20. Εγώ δεν βάζω κανέναν σε προτεραιότητα, όπως το κάνεις εσυ αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι λογικά βάση του ότι εγώ ενδιαφερθηκα να ακούσω όλα τα θέματα που σε απασχολούσαν προσεκτικά κι όχι απλά ανιαρά κι από δήθεν ευγένεια, θα μπορούσα να έχω μια προτεραιότητα. Όπως και να το κάνουμε τύπε, δεν ξέρω τους φίλους σου αλλά θεωρώ ότι μια άλφα κοινωνική παιδεία την έχω και είμαι φιλικός με πολλούς και σκοπός της φιλίας δεν είναι ντε και καλά για να φάω γκομενες. Είναι εγωιστικό κάτι τέτοιο. Σου έγραψα τι σημαίνει η φιλία για μένα, στην τελευταία μου φράση, αλλά το αγνοησες απ ότι φαίνεται.
Σχετικά με την Πολωνέζα. Εγώ δεν είμαι στην ηλικία του πατέρα της όπως οι άλλοι που της την έπεσαν.Η ηλικία πάντως πολύ μικρό ρόλο παίζει στο αν θα κάτσει η άλλη εκτος κι αν μιλάμε για μεγάλες διαφορές της τάξης των 20-25 ετών και άνω. Εγω αποορρίφθηκα όχι για λόγους ηλικίας αλλά για λόγους εμφάνισης.Με προσβλητικό τρόπο μάλιστα και χωρίς λόγο μου τόνισε ότι δεν θέλω κάποιον με λιγότερο κρέας από μενα. Είναι σαν να γυρνάτε σε μια κοπέλα και να της λέτε :δεν θέλω να τα φτιάξω με χονδρή. Η ψυχολογία της κοπέλας ήταν εμφανές ότι δεν ήταν καλή. Είχε επηρεαστεί από τον χωρισμό της με τον Τούρκο, με βάση τα όσα έλεγε. Στα αρχιδια μου πάντως που δεν εκατσε.
Στο σημείο αυτό θα σου έλεγα να σταματήσεις να αποθεωνεις την καθεμία επειδή θέλουν εσένα κι όχι τον άλλο. Κάποια στιγμή θα σου κάτσει μια που γουστάρει ταυτόχρονα κι άλλους πιο καλους η πιο κακούς από σένα στην συμπεριφορά. Αν εξακολουθεις-ετε να αποθεώνετε μια γκομενα που προτίμησε εσάς κι όχι τον άλλο δείχνετε αυτομάτως ανασφαλείς και ανώριμοι τα οποία είναι αρνητικά στοιχεία που μπορεί να σας ζημιώσουν στο μέλλον και να δώσουν αρνητικές εντυπώσεις στους γύρω σας.Αν δεν έχετε προβληνα με αυτό με γεια σας με χαράς σας. Γνώμη μου είναι να σκεφτεστε ψύχραιμα κι όχι εγωιστικά. Είστε ένας από τους πολλούς που θα γνωρίσει μια γκομενα στη ζωή της. Πότε δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε ο μοναδικός στη ζωή της η ο καλύτερος ακόμη και την στιγμή που έχετε μια άλφα σχέση μαζί της.

Επειδη οπως τονιζεις ουτε κολλητοι ειμαστε ουτε ημασταν ειναι λογικο να σε παιρνα τηλεφωνο οταν ειχα κανα μουνι διαθεσιμο με φιλη της μαζι να παιξεις και εσυ μπαλα και να φας αν ειναι ευκολο
Ξερεις οτι ειχα μια Πολωνεζα για μηνες και μετα οσες τυχανε ητανε μονες και κατι λιγες που ηταν με παρεα τις πασαρα σε κατι κολληταρια
ΜΕχρι και εγω ζοριζομουν να βγω με αλλες αφου ειχα σκαλωσει με την γκομενα και σπαταλουσα χρονο εκει
Εγω το εχω δηλωσει οτι δεν ψαχνω κολλητους εδω περα αλλα παρεα για καμακι και ανταλλαγη μουνιων πχ γνωριζω 2 σε φωναζω και εσυ η ο καθενας που το αρεσει το συστημα συμμετεχει
Οταν εχω διαθεσιμες φωναζω κοσμο,μακαρι να ειχα καθε μερα θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο
Αλλα εχεις δει τι ανταγωνισμο εχει couch και παντου μεχρι και Πακιστανοι εχουν μπει εκει μεσα
100 αντρες για μια γυναικα δεν ειναι οπως παλια που το ξερα εγω και ετρωγα τα μουνια 10-10 κυριολεκτικα

Οσον αφορα την Πολωνεζα αμα συμπεριφερθηκε ετσι ειναι μαλακια της αλλα εγω αλλα πραγματα κοιταω να παρω απ αυτην οχι γαμο και επισης τα ψυχολογικα της δεν με αφορουν ιδιαιτερως,καλα κανεις που δεν σε νοιαζει ουτε εμενα με νοιαζει ας εκανε και παρτουζες,για γαμο την θελω?

Επισης δεν αποθεωνω εμενα η κανεναν αλλα θα κραζω οσο δεν παει τους μουνοδουλους και τους καραγκιοζηδες που λενε οτι θα τις πανε μυκονο με σαμπανιες(ενω σκανε με μπλουζα απο τα lidl) οπως και αυτους που γραφουν σε μηνυματα για σεξ με πληρωμη σε κοπελες οπως η πολωνεζα που δεν ειναι πουτανα

Και θα το κανω και θα συνεχισω να το κανω γιατι πρωτον γαμανε την πιατσα με τετοιες συμπεριφορες και κατα δευτερον γιατι καμια γυναικα δεν αξιζει τετοιες συμπεριφορες κατα την γνωμη μου

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Προχθες  παρελαβα Ινδη που μενει Αμερικη ιδιαιτερως αξιολογη με βαση το επιπεδο της χωρας
Πραγματικα δεν με ενοιαζε να γαμησω

Η κοπελα μου ηρθε καθως ο παππους ο κοιλαρας που την φιλοξενουσε της εβαλε χερι στον υπνο της εφοσον της ειπε χιλια δυο παραμυθια(για διακοπες με εξοδα πληρωμενα κτλπ) και δεν την αφηνε να φυγει απο το σπιτι

Οταν ηρθε σε μενα η κοπελα γιατι δεν ειχα σπιτι πηγαμε με το αμαξι παραλια..Συνεχιζε ο κωλογερος να της στελνει ελλεεινα μηνυματα που εβλεπα με τα ματια μου και δεν τα πιστευα

Εγω αυτους κραζω και του εσκασα και report στο couch και αμα τον πετυχω σε κανα event θα τον ξεφτιλισω

Η κοπελα ετρεμα οταν μου ελεγε ιστοριες,ειναι καταστασεις αυτες?

Αυτους εγω κραζω που νομιζουν οτι θα γαμησουν με καθε τροπο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Σάββατο ολική επαναφορά στα άγια χώματα του Κιέβου για αγαθοεργία και στήριξη της σκληρά μαστιζόμενης Ukr οικονομίας.Οσοι πιστοί προσέλθετε να ανεβάσουμε το γκρίβνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom