Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Αλλο το φαστ φουντ στο σουβλατζίδικο,άλλο το φαί στην ταβέρνα,άλλο το γκουρμέ.Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που σκάει 150 ευρώ για φιλέτα και ψαρικά οτι είναι μαλάκας αφού με 5 ευρώ θα μπορούσε να τρώει γύρο και σουβλάκια.Ετσι είναι και με τις γκόμενες.Αλλο κοστίζει το εννιάρι μουνάρα,άλλο το οχτάρι,άλλο το εφτάρι και άλλο το συμβατικό εξαράκι που το γαμάς και τζάμπα.

Δεν κατηγορώ κάποιον που πληρώνει 150 για φιλέτο. Προφανώς και είναι δικαιωμα του καθενός να καθορίζει την ποιότητα των επιλογών του.
Κατηγορώ κάποιον που πληρώνει 150 για σουβλάκι και περιμένει και 2 ώρες για να το φάει, ενώ έχει ψωνίσει και τα υλικά και τα έχει πάει στον σουβλατζή να του το φτίαξει...
Αν με εννοείς...

Οσο για την συσχέτιση ομορφιας/τιμής θα πρέπει να καταλαβεις (οπως και καποιοι άλλοι εδω μεσα) οτι δεν υπάρχει και είναι απλά στο μυαλό σου.
Τιμή στο μουνί τους εχουν βάλει οι γκόμενες που είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ανεξαρτήτου εμφανίσεως.
Και το να είσαι πουτάνα είναι μια επιλογή που προκύπτει μετά απο μια σειρά λογικών σκέψεων (ή δια της βίας-βλ.traffiking) και όχι ενα επικτητο προσόν, ενας κώδικας γραμμένος στο dna των όμορφων γυναικών.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε..

Οτι του έγραψες,του τα έχουμε γραψει απειρες φορες,αλλά ο αρχηγός είναι αμετανόητος.
Δε θα βγάλεις άκρη..
Θα σε αρχίσει περί "εκμεταλλευτικης φύσης των γυναικων",ότι όλες έχουν μια τιμή για να γαμηθούν,κ.λ.π.

Κλασσικός Kman..

Ηighlight οταν λεει:"Μονο εγώ postάρω φωτο απο γκόμενες μου στο forum"
Φυσικά καποιος που καμακώνει μη πουτάνες,ξέρει οτι το ενδεχόμενο να κάτσει σε πρωτο γαμήσι μη πουτάνα να βγει φωτο γυμνη και μάλιστα με φάτσα,δεν παίζει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσο για την συσχέτιση ομορφιας/τιμής θα πρέπει να καταλαβεις (οπως και καποιοι άλλοι εδω μεσα) οτι δεν υπάρχει και είναι απλά στο μυαλό σου.
Τιμή στο μουνί τους εχουν βάλει οι γκόμενες που είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ανεξαρτήτου εμφανίσεως.
Και το να είσαι πουτάνα είναι μια επιλογή που προκύπτει μετά απο μια σειρά λογικών σκέψεων (ή δια της βίας-βλ.traffiking) και όχι ενα επικτητο προσόν, ενας κώδικας γραμμένος στο dna των όμορφων γυναικών.

Ολες οι γυναίκες έχουν την πουτανιά μέσα τους.Απλά Ουκρανία είναι κοινωνικά αποδεκτή η εκδήλωση του φαινομένου,κανείς δε γυρίζει βλέφαρο αν μια γκόμενα τα τρώει από άλλον,δεν πα να είναι η κόρη του ή η γκόμενά του ή ακόμα και η συζυγός του.Θεωρείται φυσικό φαινόμενο.
Ελλάδα δεν τις παίρνει να εκδηλωθούν τόσο ανοιχτά γιατί πέφτει κοινωνική κατακραυγή.
Γενικά στο σλαβικό κόσμο τα ήθη είναι χαλαρά,δεν υπάρχουν οι πουριτανισμοί της Δύσης κτλ.Μιλάμε για γκόμενες χύμα στο κύμα,από μία άποψη είναι παράδεισος για κοπέλες.Οπως και για άντρες δηλαδή.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Προσπαθείς να παίξεις με τις λέξεις αλλά δεν το χεις τύπε.
Διότι η εκφραση " ολες οι γυναικες έχουν την πουτανια μέσα τους" σημαίνει οτι μια γυναικα είναι καπάτσα και πονηρή όπως μια πουτάνα.
Δεν σημαίνει είναι πουτάνα. Μην παραφράζεις εννοιες για να δικαιολογηθείς.
Είναι σαν την έκφραση "πουλάω αγριαδα" που σημαίνει οτι το παίζω σκληρός. Δεν σημαίνει οτι είμαι ζωων ανημερο ωσαν το λιοντάρι.

Και στην τελική εφόσον ολες οι γκόμενες είναι πουτάνες, οπως θες να πιστεύεις, γιατί τοτε ανεφερες παραπάνω οτι κάτω του 6 οι ουκρανές γαμιώντε τζάμπα?
Τι σοι πουτάνες είναι αυτές που γαμιούνται χωρίς λεφτά?

Εγώ ξερω οτι πουτάνα=γαμιεμαι για τα λεφτά.
:grin: :grin: :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
Τώρα σοβαρά συζητάτε για τα ήθη της Ουκρανικής κοινωνίας και το αν όλες οι Ουκρανές είναι πουτάνες και γαμιούνται για χρήματα? Αν σκεφτείς ότι μια νέα καθηγήτρια, δασκάλα και υπάλληλος παίρνει λιγότερα από 150 ευρώ το μήνα και ο ΚΜΑΝ πάει και το προσφέρει για μισή-μιά ώρα μαζί με κέρασμα, δωράκι κτλ. δικαιολογεί το γεγονός πως κάποιες γυναίκες δέχονται το μηνιάτικό τους και παραπάνω σε μια ώρα - κατ' ουσίαν 15-20 λεπτά - ερωτικής εργασίας σε μια χώρα που είναι σε βαθειά οικονομική κρίση. Το ίδιο δεν συνέβαινε και στη Βουλγαρία πριν το 2003?
Σε μια χώρα 42.000.000 υπάρχουν πολλές διαθέσιμες αλλά δεν είναι όλες. Απλά. Και γίνονται και περισσότερες όταν οι ίδιες ή και φίλες τους τους εξιστορούν ιστορίες πως υπάρχουν κορόιδα να τους δώσουν το μηνιάτικο για κάτι που το δίνουν δωρεάν με λίγο φλερτ και μερικά ραντεβού. Απλά αυτές οι πρακτικές χαλάνε την πιάτσα και τους μαθαίνουμε πως είμαστε τεράστιοι μαλάκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποια ραντεβού?Εγώ έχω 4 μέρες και πρέπει να γαμάω 3 διαφορετικές τη μέρα για να είναι επιτυχημένη η εκδρομή.Σιγά μην έχεις χρόνο για ραντεβού.
Πρέπει να γαμήσεις αμέσως να εξαφανίσεις την επίδραση του χρόνου.Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.
Αλλά και άλλος να έρθει αν πέσει χύμα σε γκόμενες στο δρόμο δε θα κάνει τίποτα.Πρέπει να πας με το πολυβόλο για να χτυπάς σε κλαμπ,δρόμο χωρίς καμία προετοιμασία.
Το ίντερνετ είναι για τις πρώτες δύο μέρες,μετά βρίσκεις άνετα πολύ καλύτερες γκόμενες επί τόπου.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ποια ραντεβού?Εγώ έχω 4 μέρες και πρέπει να γαμάω 3 διαφορετικές τη μέρα για να είναι επιτυχημένη η εκδρομή.Σιγά μην έχεις χρόνο για ραντεβού.
Πρέπει να γαμήσεις αμέσως να εξαφανίσεις την επίδραση του χρόνου.Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.
Αλλά και άλλος να έρθει αν πέσει χύμα σε γκόμενες στο δρόμο δε θα κάνει τίποτα.Πρέπει να πας με το πολυβόλο για να χτυπάς σε κλαμπ,δρόμο χωρίς καμία προετοιμασία.
Το ίντερνετ είναι για τις πρώτες δύο μέρες,μετά βρίσκεις άνετα πολύ καλύτερες γκόμενες επί τόπου.

Ρε φίλε κάνε ότι θέλεις, γάμα όσες θέλεις και με ότι αντίτιμο θέλεις. Απλά εγώ σου εξηγώ πως αγοράζεις πανάκριβα κάτι που είναι δωρεάν. Τώρα αν εσύ κόλησες με την ποσότητα και μάλιστα την ημερήσια ποσότητα 2,3,4,5.. τρέχα λαχανιασμένος ανεβάζοντας στο Θεό το αντίτιμο και κάνοντας την κάθε κοπέλα διπλανής πόρτας με μια μέτρια, καλούτσικη εμφάνιση να πιστεύει πως αυτό που δίνει έτσι κι αλλιώς δωρεάν και μάλιστα εύκολα πρέπει να το πληρώνεις ακριβά.. και πρόσεξε μην γκρινιάξεις αν μετά απο 2,3 χρόνια σου ζητάνε τριπλάσια και η κάθε πατσαβούρα το παίζει βεντέτα και αν θέλεις, όπως κάνουν οι περισσότερες που ήρθαν στην Ελλάδα και τις βλέπουμε μέσα σε άλλα thread. Γιατί το να δίνεις 100-150 ευρώ σε γυναίκες που παίρνουν 100-150 το μήνα για ένα σεξάκι του 20λεπτου δημιουργεί ψεύτικες υπεραξίες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε κάνε ότι θέλεις, γάμα όσες θέλεις και με ότι αντίτιμο θέλεις. Απλά εγώ σου εξηγώ πως αγοράζεις πανάκριβα κάτι που είναι δωρεάν. Τώρα αν εσύ κόλησες με την ποσότητα και μάλιστα την ημερήσια ποσότητα 2,3,4,5.. τρέχα λαχανιασμένος ανεβάζοντας στο Θεό το αντίτιμο και κάνοντας την κάθε κοπέλα διπλανής πόρτας με μια μέτρια, καλούτσικη εμφάνιση να πιστεύει πως αυτό που δίνει έτσι κι αλλιώς δωρεάν και μάλιστα εύκολα πρέπει να το πληρώνεις ακριβά.. και πρόσεξε μην γκρινιάξεις αν μετά απο 2,3 χρόνια σου ζητάνε τριπλάσια και η κάθε πατσαβούρα το παίζει βεντέτα και αν θέλεις, όπως κάνουν οι περισσότερες που ήρθαν στην Ελλάδα και τις βλέπουμε μέσα σε άλλα thread. Γιατί το να δίνεις 100-150 ευρώ σε γυναίκες που παίρνουν 100-150 το μήνα για ένα σεξάκι του 20λεπτου δημιουργεί ψεύτικες υπεραξίες.

Επειδη το εγραψες και πριν αυτό περι δωρεάν,δωρεαν δεν μπορεί να φάει όλος ο κόσμος στην Ουκρανία και μάλιστα πιτσιρίκες.

Άλλος είναι μεγαλος σε ηλικια,άλλος έχει πέσει σε εμφάνιση,κάτι τουρκοι,πάκια,κ.λ.π. ανεξαρτήτου ηλικίας σπρώχνουν μόνο με φράγκα.

Ο kman λες οτι δημιουργει ψευτικες υπεραξίες,αλλά το συμπερασμα το βγάζεις με γνώμονα το μέσο μισθό της Ουκρανεζας,όχι το μισθό του kman.
Ο kman χέστηκε για 150ευρω.
Και πληρώνει και την ψευδαίσθηση της κατακτησης και τα πάντα όλα.

Εγω δεν είμαι κατά αυτού που κάνει,είμαι αντίθετος στο πως τα παρουσιάζει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επειδη το εγραψες και πριν αυτό περι δωρεάν,δωρεαν δεν μπορεί να φάει όλος ο κόσμος στην Ουκρανία και μάλιστα πιτσιρίκες.

Άλλος είναι μεγαλος σε ηλικια,άλλος έχει πέσει σε εμφάνιση,κάτι τουρκοι,πάκια,κ.λ.π. ανεξαρτήτου ηλικίας σπρώχνουν μόνο με φράγκα.

Ο kman λες οτι δημιουργει ψευτικες υπεραξίες,αλλά το συμπερασμα το βγάζεις με γνώμονα το μέσο μισθό της Ουκρανεζας,όχι το μισθό του kman.

Μπορείς να γαμήσεις και τζάμπα αλλά πρέπει
1.Να είσαι κάτω από 35 για να πιστέψει οτι υπάρχει προοπτική γάμου
2.Να μείνεις πολλές μέρες δηλαδή πάνω από μια βδομάδα
3.Να μείνεις μαζί της
Δηλαδή φορτώνεσαι μια γκόμενα για όλο το διάστημα.
Το 99% των τουριστών πάνε Ουκρανία απλά γιατί έχουν γνωρίσει γκόμενες από το ίντερνετ και πάνε να τις συναντήσουν.
Εξω όμως στο δρόμο έχει πολύ καλύτερες από αυτές στο ίντερνετ οπότε μοιραία κάποια στιγμή το εγκαταλείπεις.
Αλλά και οι καλές στο ίντερνετ ζητάνε τα ίδια ποσά με τις άριστες που βρίσκεις έξω.Πρακτικά ένα οχτάρι και πάνω στο Κίεβο ζητάει 100-200 ευρώ στο κάθε ραντεβού.Αυτή η γκόμενα η συγκεκριμένη δε θα πάει με κάποιον άλλο τουρίστα τζάμπα.
Αν όμως κάποιος
1. πάει επαρχία
2.στηριχθεί μόνο στο ίντερνετ
3.είναι κάτω των 35 και εμφανίσιμος
4.ασχοληθεί με ΜΙΛΦ άνω των 30 και όχι μικρές
μπορεί να γαμήσει τζάμπα όχι όμως πάνω από εφτάρια.Εφτάρια ΜΙΛΦ δηλαδή.Εάν καμακώσει και δρόμο και ξέρει ρωσικά μπορεί να βγάλει τζάμπα και εφτάρια μικρές όπως έχω κάνει.Αλλά είναι τόσο κουραστικό που αποκλείεται να το κάνει.

D

dude901123

Επισκέπτης

Μίλησα εγώ για όλο τον κόσμο? Η αξία μιας Ουκρανέζας next door υπαλλήλου σε ένα μαγαζί είναι 100-150 την ώρα για 20 λεπτά σεξάκι σγτην πραγματικότητα? Πλάκα κάνεις? Αν θέλεις να πάρεις επί πληρωμή και μιλάς ρώσικα βρίσκεις με 20,30,40 την ημέρα ή για αρκετές ώρες 18χρονα. Άσχετα με το τι έχω δει εγώ διάβασε αν θέλεις και τους υπόλοιπους που ασχολούνται με το πληρωμένο και ανεβαίνουν πάνω. Κανείς ποτέ δεν ανέφερε τιμές 100 και περισσότερα, πόσο μάλλον και με επιπλέον δωράκια φορέματα, κινητά κτλ. Πήγαινε στο thread της Οδησσού, εκεί πρέπει να το ανέβασε ο Tasos και δες τις φωτογραφίες και τις τιμές που βρήκαν με κοπέλες που γνώρισαν στο Ibiza το καλοκαίρι. Το να έχεις χρήματα είναι καλό, αλλά κάτι που κοστίζει Χ εσύ να το αγοράζεις 2Χ, 3Χ και να το διαφημίζεις κιόλας... σαν κυριαρχία και εξυπνάδα πάει πολύ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μίλησα εγώ για όλο τον κόσμο? Η αξία μιας Ουκρανέζας next door υπαλλήλου σε ένα μαγαζί είναι 100-150 την ώρα για 20 λεπτά σεξάκι σγτην πραγματικότητα? Πλάκα κάνεις? Αν θέλεις να πάρεις επί πληρωμή και μιλάς ρώσικα βρίσκεις με 20,30,40 την ημέρα ή για αρκετές ώρες 18χρονα.

Πού στο Κίεβο?Με 20 ευρώ γαμάς τουαλέτα στο Κίεβο,όχι γκόμενα.
Οι σεμιπρο της προκοπής ξεκινάνε από τα 100 και οι επαγγελματίες της προκοπής ξεκινάνε από τα 50.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
3.Να μείνεις μαζί της
Το 99% των τουριστών πάνε Ουκρανία απλά γιατί έχουν γνωρίσει γκόμενες από το ίντερνετ και πάνε να τις συναντήσουν.
Εξω όμως στο δρόμο έχει πολύ καλύτερες από αυτές στο ίντερνετ οπότε μοιραία κάποια στιγμή το εγκαταλείπεις.
Αλλά και οι καλές στο ίντερνετ ζητάνε τα ίδια ποσά με τις άριστες που βρίσκεις έξω.Πρακτικά ένα οχτάρι και πάνω στο Κίεβο ζητάει 100-200 ευρώ στο κάθε ραντεβού.Αυτή η γκόμενα η συγκεκριμένη δε θα πάει με κάποιον άλλο τουρίστα τζάμπα.
Αν όμως κάποιος
1. πάει επαρχία
μπορεί να γαμήσει τζάμπα όχι όμως πάνω από εφτάρια.Εφτάρια ΜΙΛΦ δηλαδή.Εάν καμακώσει και δρόμο και ξέρει ρωσικά μπορεί να βγάλει τζάμπα και εφτάρια μικρές όπως έχω κάνει.Αλλά είναι τόσο κουραστικό που αποκλείεται να το κάνει.

Έχω πάει Κίεβο αρχηγέ πολύ πριν μεταναστεύσω Τσεχία.
Και ηταν από τα πιο δυσκολα μερη για ελευθέρης βοσκής,άνευ χορηγίας.
Πήγα και σε κωλοεποχη,δεν ξέρω..

Πολωνία πολύ πιο ευκολα,εννοειται η μέση Ουκρανεζα 2 κλασεις ανώτερη από τη μέση Πολωνέζα.

@Dirty έγραψες αυτό

Ρε φίλε κάνε ότι θέλεις, γάμα όσες θέλεις και με ότι αντίτιμο θέλεις. Απλά εγώ σου εξηγώ πως αγοράζεις πανάκριβα κάτι που είναι δωρεάν.

και απλά σου επεσήμανα οτι δεν είναι δωρεαν για όλους.
Κάποιοι πρέπει να πληρωσουν,ο kman πληρώνει υπεραξία με αντικειμενικά κριτήρια,αλλά για τα δικά του μέτρα και σταθμά όχι.

Στο παρακάτω θα συμφωνήσω και ειναι ο κύριος λόγος που κράζω τον Kman,οι σάλτσες..

Το να έχεις χρήματα είναι καλό, αλλά κάτι που κοστίζει Χ εσύ να το αγοράζεις 2Χ, 3Χ και να το διαφημίζεις κιόλας... σαν κυριαρχία και εξυπνάδα πάει πολύ.

Αρχηγέ

Πού στο Κίεβο?Με 20 ευρώ γαμάς τουαλέτα στο Κίεβο,όχι γκόμενα.
Οι σεμιπρο της προκοπής ξεκινάνε από τα 100 και οι επαγγελματίες της προκοπής ξεκινάνε από τα 50.

δε θυμαμαι το thread αλλά ο Τάσος postαρε με 20 ευρώ ξανθό πιπινάκι και ότι φωτό ανέβασε γενικά ήταν φωτιά

D

dude901123

Επισκέπτης
3.Να μείνεις μαζί της
Αλλά και οι καλές στο ίντερνετ ζητάνε τα ίδια ποσά με τις άριστες που βρίσκεις έξω.Πρακτικά ένα οχτάρι και πάνω ζητάει 100-200 ευρώ στο κάθε ραντεβού.Αυτή η γκόμενα η συγκεκριμένη δε θα πάει με κάποιον άλλο τουρίστα τζάμπα.
Αν όμως κάποιος
1. πάει επαρχία
μπορεί να γαμήσει τζάμπα όχι όμως πάνω από εφτάρια.Εφτάρια ΜΙΛΦ δηλαδή.Εάν καμακώσει και δρόμο και ξέρει ρωσικά μπορεί να βγάλει τζάμπα και εφτάρια μικρές όπως έχω κάνει.

Ασ'το.. Επαναλαμβάνεις λανθασμένα πράγματα. Έχω φάει στο Κίεβο γυμνάστρια, ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου, με ιντερνετική προετοιμασία, 28, 29 χρ., μόλις προσγειώθηκα με περίμενε αεροδρόμιο, και γιατί ήταν τρελό γκομενάκι πηδιόμασταν 2,3 ημέρες σαν σκυλιά, χωρίς κανένα δωράκι και χορηγία. Απλά η τέχνη της αποπλάνησης και του ψησίματος θέλει λίγο χρόνο, τροπο και κόπο πριν (Skype, Viber). Μετά όταν σε περιμένει να περάσετε μαζί κάποιες μέρες.. όλα είναι εύκολα. Φυσικά και ονειρευόταν σχέση και συνέχεια σε όλο αυτό και ούτε και εγώ είχα πρόβλημα σε μια τέτοια προοπτική. Αλλά αυτά είναι λόγια και φαντασία σε κάθε αρχή με μια γκόμενα (και όχι πουτάνα). Χωρίς λίγη ελπίδα σε τέτοια ταξίδια το μόνο που μένει είναι να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Δεν γέρασα τόσο πολύ που να μην απολαμβάνω το φλερτ και την κατάκτηση με όμορφες γυναίκες. Μη σου πως πως αυτό αποτελεί ένα ιδιαίτερα ερεθιστικό κομμάτι της προεργασίας.

D

dude901123

Επισκέπτης
Έχω πάει Κίεβο αρχηγέ πολύ πριν μεταναστεύσω Τσεχία.
Και ηταν από τα πιο δυσκολα μερη για ελευθέρης βοσκής,άνευ χορηγίας.
Πήγα και σε κωλοεποχη,δεν ξέρω..

Πολωνία πολύ πιο ευκολα,εννοειται η μέση Ουκρανεζα 2 κλασεις ανώτερη από τη μέση Πολωνέζα.

@Dirty έγραψες αυτό

Κάποιοι πρέπει να πληρωσουν,ο kman πληρώνει υπεραξία με αντικειμενικά κριτήρια,αλλά για τα δικά του μέτρα και σταθμά όχι.

Στο παρακάτω θα συμφωνήσω και ειναι ο κύριος λόγος που κράζω τον Kman,οι σάλτσες..

Αρχηγέ

δε θυμαμαι το thread αλλά ο Τάσος postαρε με 20 ευρώ ξανθό πιπινάκι και ότι φωτό ανέβασε γενικά ήταν φωτιά

Και ο Τάσος όποιος τον γνωρίζει προσωπικά ξέρει πως ότι γράφει είναι 100%. Εγώ είδα περισσότερες φωτογραφίες από τις συγκεκριμένες χωρίς σύννεφα στα πρόσωπα και οι γκόμενες ήταν αστέρια. Οδησσό αν θυμάμαι καλά ήταν 600-800-1000-1200 Hryvnia με 30/1 Hryvnia-EUR, τέτοιες τιμές. Αυτή που λες για 20 ευρώ πρέπει να ήταν Μολδαβία, Κισινιώφ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
@Dirty έγραψες αυτό

Αρχηγέ

Αν μείνεις εκεί πάνω από 2 μέρες,έχεις πολυτέλεια να διαλέξεις.Αν δε σε ενδιαφέρει να γαμάς κάθε μέρα θα βρεις τελικά μια καλή σχετικά φτηνά.Αυτό δε σημαίνει τίποτα.Αφού δε μένεις εκεί.Ο τάσος μένει εκεί και μπορεί να περιμένει μέχρι να βρει κάτι καλό και φτηνό.Αυτό δεν αφορά κανέναν άλλον.
Εγώ συνήθως έχω ένα τριήμερο μόνο και πρέπει όλα να τα κάνω υπό πίεση χρόνου.Μιλάμε για άλλες ταχύτητες και άλλες οργανώσεις.Για εμένα 7 μέρες είναι τεράστιος χρόνος,φοβερή πολυτέλεια.
Και ο τάσος μιλάει για Οδησσό,όχι για Κίεβο που έχει διπλάσιες τιμές.
Εάν κάποιος πήγαινε μόνο για τριήμερο όπως εγώ και υπό τέτοια πίεση δε θα έκανε ούτε το ένα πέμπτο όσων κάνω.Χρόνος=χρήμα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Σε πιέζει κάνεις αρχηγέ να γαμεις κάθε μέρα 5 γκόμενες?λαμβάνεις μέρος σε καποιο διαγωνισμό? Ή μήπως τελικά είσαι τόσο εθισμενος στην μείωση του κόστους παραγωγής από την ζωή σου στις φάμπρικες της Γερμανίας?
Είσαι 40+ και ακόμα δεν έχεις μάθει τα ελληνικά ρητά του δημοτικού: Αν δεις και δεν χορτενεις, σταματά.
Αλλά που να ταμαθειςεσυ αυτά, αφού ψωμολισας 1-2 μηνες στις φάμπρικες τις Γερμανίας και μετά προσπαθείς σε ένα 3ημερο να βγάλεις τα σπασμένα. Δεν έχεις καταλάβει ότι η ανάγκη του ανθρώπου για σεξ είναι όπως το οξυγόνο ή η τροφή. Δλδ συνεχής. Και προσπαθείς με σπασμοδικες κινήσεις να "ανασαίνεις" ή ανά τραφεις!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είνα το ίδιο να πηδάς μια πουτάνα με 100 ευρώ για μιά ώρα (βασικά ενα πήδημα) που λέει αντε να τελειώνουμε να σηκωθω να φύγω με το να γνωρίσεις μια ωραία γκόμενιτσα και να σε γουστάρει και να πηδιέστε ένα όλοκληρο τριήμερο όποτε θές, ολη νυχτα, να σε πάει βόλτες κ.λ.π, να χαρείς πήδημα και ταξίδι ? Γιατί δεν πάς studio Αθήνα τότε με 50 ευρώ να πηδήξεις ίδιο επίπεδο και να σου βγεί και πολύ φτηνότερα. Όσο αποτυχημένη είναι η Ελλάδα στις κανονικές γκόμενες, τόσο επιτυχημέη είναι στον πληρωμένο έρωτα..Αντικειμενικά Αθήνα βρισκέις φτηνά πουτάνες και παντου σε studiakia..

Πιστεύω τα έχουμε μηδενίσει όλα!! Η αν δεν τα έχουμε μηδενίσει όλα απλά έχουμε χάσει το νόημα της ζωης (Προσωπική άποψη).

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο γατί ένας πενητνταρης χαλαρα γνωριζει Κίεβο μια 38-44 που υπάρχουν ΑΣΤΕΡΙΑ ακόμα και σε αυτήν την ηλικια και περνάει μαζί της πολύ καλα. Πουλήστε λίγο έρωτα και υποσχέσεις και θα περνατε πολύ καλά.Απλά να μην ψάχνετε ακρότητες.Να είναι κάποιος 50 και να θέλει 18.Πάρε μια 35αρα όμορφη και θα περάσεις καλά..

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν καταλαβαίνετε κάτι.Αν η γκόμενα δεν κάτσει στο πρώτο ραντεβού είναι αποτυχία γιατί δεν υπάρχει δεύτερο ραντεβού.Εγώ έχω μόνο 3-4 μέρες,μόνο μια φορά φέτος το Μάιο κατάφερα και έμεινα ολόκληρη εβδομάδα.
Συνεπώς πάω για ταχυπούτσο.Δεν μπορώ να περιμένω ραντεβού κτλ,θέλω άμεσα αποτελέσματα.Αυτό είναι εφικτό μόνο με παραδάκι.
Είναι σα να πας σε μια Ελληνίδα στα μπουζούκια και να της πεις σου δίνω 5000 ευρώ για μια βραδυά,διακριτικά όλα.Πόσες θα αρνηθούν?Δε σημαίνει οτι είναι πουτάνες.Δηλαδή όταν η γκόμενα παίρνει πάνω από ένα ορισμένο ποσό παύει να είναι πουτάνα,περνά σε άλλη κατηγορία.Και φυσικά θα θέλει και άλλα λεφτά για νέο ραντεβού.
Τι τη χαλάει αν κονομήσει καινούργιο αμάξι απλά με σεξ της μιας νύχτας που δε μαθαίνει κανένας.
Ετσι χοντρικά είναι με τις Ουκρανές απλά με ποσά 10-20 φορές λιγότερα από αυτά που θα ήθελαν οι αντίστοιχης εμφάνισης Ελληνίδες.
Οι Ουκρανέζες βλέπουν τις παράλογα υψηλές τιμές των γυναικών στο δυτικό κόσμο και τη Μεσόγειο και χτυπάνε στην τιμή ώστε να προσελκύουν όλους τους πιθανούς μικρο- και μεσοεπενδυτές.(οι πλούσιοι παίζουν μπάλλα Μόσχα,Νέα Υόρκη κτλ που υπάρχει και καλύτερο υλικό).

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Ε ωραία ρε άνθρωπε. Γιατί δεν πας να πάρεις μία call girl ή ένα escort?
Και πιο φθηνά θα σου βγει και πιο γρήγορα θα κάνεις την δουλειά σου.
Και έχεις να επιλέξεις από ένα μεγάλο σύνολο απο συνήθως ωραία μουνία αυτή πουθες.
Γιατί να κάθεσαι να τραβιεσαι μπουζούκια και να κάνεις τέτοιες προτασεις σε υποτίθεται νορμάλ γυναίκες (παπαρια πουτανες είναι) με τον κίνδυνο να ξεφτιλιστεις?
Γιατί αυτές που δέχονται είναι πουτανες. Η νορμάλ γυναίκα αυτό που πρέπει να κάνει είναι απλά να σε ξεφτιλισει που έχεις το θράσος να προτείνεις κάτι τέτοιο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Είναι σα να πας σε μια Ελληνίδα στα μπουζούκια και να της πεις σου δίνω 5000 ευρώ για μια βραδυά,διακριτικά όλα.Πόσες θα αρνηθούν?Δε σημαίνει οτι είναι πουτάνες.

Πολλές θα αρνηθούν,μαύρα μεσανυχτα έχεις από κανονικες γυναικες.

Και φυσικά όσες δεχτούν σημαινει ότι ηθικά είναι πουτάνες και γαμιούνται για ένα χαρτονομισμα όπως και οι κατ'επαγγελμα πουτάνες.

Τι τη χαλάει αν κονομήσει καινούργιο αμάξι απλά με σεξ της μιας νύχτας που δε μαθαίνει κανένας.

Υπάρχουν γυναικες που ΔΕΝ μπορούν να κάνουν One night stand, όσο ωραίος,πλουσιος και μοιραίος να είναι καποιος.
Αυτές οι γυναίκες θέλουν χρόνο μέχρι να 'ερθουν στο κρεβάτι μαζι μας,θέλουν οικειότητα και έναν Minimum συναισθηματικό δέσιμο.

Ξέρω ότι σου ακούγονται κινεζικα όλα αυτά,αλλά όταν στα 40+ δεν έχεις αράξει με την ίδια γυναίκα πάνω από 3 μέρες,δεν περιμένω να τα ξέρεις.

Πάντως μπορει να έχεις γαμήσει πολλαπλάσιες και καλύτερες γυναίκες απο τον μέσο Ελληνα της ηλικίας σου,αλλά εκτος από το να χωνεις 5 πούτσους και 3 καυλιά,χαμπάρι δεν έχεις πάρει από γυναίκες.
Πως είναι π.χ. να σου κάνει κρεβατι μια γυναικα που πραγματικά σε θελει και οχι γιατί την νοίκιασες για μια ώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom