Στις συνεννοήσεις online και στα παντεβού με κοπέλες στο Κίεβο μιλούσες Αγγλικά ή Ουκρανικά?Μια εβδομάδα Κίεβο (βασικά 8 μέρες). Χτες βράδυ Γύρισα..
Έπεσα σε βαθύ έρωτα με ένα απίστευτο πλάσμα.
Συμπεράσματα:
1. Γυναίκα της προκοπής με δουλειά στο Κίεβο ΔΕΝ έρχεται Ελλάδα (εκέι μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας).
2. Νύχτα Κίεβο είναι ΣΚΑΤΑ..Μόνο πουτάνες ή καμμένες. Πήγα παντού δεν έβγαλα τίποτα απο νύχτα.Μέρα όμως και διαδίκτυο είναι όνειρο ακόμα. Μην φάτε τον χρόνο σας στην νύχτα δεν αξίζει εκτός αν κυνηγάτε ιερόδουλες.
3. Θές 3-4 ραντεβού για να κάτσουν.Είναι παντού γνωστό σε αυτούς που πάνε Ουκρανία παγκοσμίως πως τα one night stands είναι πολύ σπάνια.
4. Για να μπορέσεις να οργανωσεις τα 3-4 ραντεβού με πολλές γκομένες θές χρόνο.Πάνω απο 2 εβδομαδες minimum. Γιατί δουλευουν καθημερινές οπότε πρέπει να σου κάτσουν καλά τα χρονοδιαγράμματα. Οπότε κάτω απο 2 εβδομάδες παίζεις με πολύ τυχή.
Βγήκα ραντεβού με 4 γκόμενες τις πρώτες 2 μέρες (3 απο Tinder με καλή προετοιμασία πριν και μια τυχαία γνωριμία στα mac donalds). Γούσταραν τρελά και οι 4. Ασταμάτητα μυνήματα...Είναι ασσύληπτο τα ποσοστα επιτυχίας στην Ουκρανία. Στην Πολώνια στις 10 που έβγαινα γούσταραν οι 2. Οι άλλες εξαφανιζόντουσαν ή τα φτιαχναν με κανά Πακιστανό. Επειδή δεν είχα όμως τον κατάλληλο χρόνο σε μια εβδόμαδα εστίασα στις δυο. Η πρώτη μια ξανθούλα έκατσε στο δέυτερο ραντεβού (μιλάγαμε κανά μήνα πριν απο tinder) αλλά αλλά μετα σύνέβει κάτι σπάνιο για μένα. Ερωτευτηκα την μελαχρινή και αφιέρωσα όλες τις επόμενες μέρες με αυτή. Πρόλαβα να την πηδήξω τελευτάια νύχτα -4o ραντεβού (οριακά). Για αυτο λέω πως χρειάζεται χρόνο. Αν δεν μπορούσε την Κυριακή να με δεί και να κάνουμε dinner στο σπίτι μου δεν θα τα είχα καταφέρει θα μου είχε τελείωσει ο χρόνος. Μου άρεσε τρελά η γκόμενα..Με τίποτα δεν μπορούσα να την πείσω να έρθει Ελλάδα όμως έστω για διακοπές. Βασικά με όσες μιλάω απο Κίεβο τα τελευταια 2 χρόνια δύσκολα έρχονται Ελλάδα ακόμα και να σε ερωτευτούν..Μιλάμε για Κίεβο στα χωρία μπορέι δεν ξέρω.Οπότε οι επίδοξοι γαμπροί να το έχετε υπόψη σας αυτό.
Κρατήστε απο τα παραπάνω πως αν έχεις χρόνο αρκετό Κίεβο θα βρέις πλάσματα που δεν θα βρέις σε καμά αλλή χωρα σε Ευρωπαικό έδαφος. Αν δεν έχεις χρόνο και πας εκεί τριήμερα-πενταήμερο ειναι πεταμένα λεφτά οπότε καλύτερα ιερόδουλες.
Δουλέψτε online να μειώσετε τον χρόνο των ραντεβού που θα χρειαστούν για να κάτσουν.
Εστιάστε σε 2-3 γκόμενες max είναι τόσες πολλές ευκαιρίες εκει που δεν μπορείς να μην δοκιμάσεις αλλά αν μπλέξεις με πολλές τελικα θα τα κάνεις κώλο και δεν θα πηδήξεις καμία. Θα ξεμείνεις απο χρόνο.
Το μόνο πλεονέκτημα Πολωνία σε σχέση με Ουκρανία παραμένει ότι Ουκρανία πληρώνεις τα πάντα (γέυματα,καφέδες κλπ. στα ραντεβού)..Απλά Πολώνια ασχολείσαι με καμμένα μπάζα ενω Ουκρανία με πλάσματα ΑΣΣΥΛΗΠΤΑ.
Και μερικές πληροφορίες..
Μην μένετε σε ξενοδοχεία καλύτερα διαμέρισμα για να προτείνεις να έρχονται για κρασί.Είνια και πιο φτηνά και άνετα.
Στο αρεδρόμιο αλλάξτε ελάχιστα λεφτά γιατι είναι χάλια η ισοτιμία. 28 ενώ στο κέντρο οπουδήποτε έβρισκες με πάνω απο 30.
Χρησιμοποιήστε uber για ταξί.Πάφθηνο και ασφαλές.
Στο αρεδρόμιο πάρτε μια κάρτα lifecell για το κινητό έχει ενα stand εκει.Με 5 ευρώ σου βάζουν 8 gb οπότε κινείσαι άνετα μετα.
Για ταξί απο αεροδρόμιο προς πόλη πηγαίνεται στο stand για τα ταξί του αεροδρομίου λές που θές να πάς σου κόβουν μια απόδειξη οπότε είσαι ασφαλής απο το να σου ζητήσει ότι θέλει ο ταρίφασ.Περίπου 14 ευρώ βγαίνει.Στο ανάποδο απο πόλη προς αεροδρόμιο με uber γύρω στα 12 ευρώ.
Clubs να πάτε καλοκαίρι δεν ξέρω τι να σας προτείνω όλα σκατά ήταν.Ψιλοάδεια και πολύ καβλι μέσα.Καλύτερα πηγαίνεται στο ποτάμι στο bora-bora εκέι έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγω λέω πάντα αυτά που ζω..Το θέμα ειναι πως τα παρουσιάζεις...Το τελευταίο ταξίδι Ουκρανία (Νοέμβριο) έγραψα πως δεν πήδηξα ΚΑΜΙΑ Ουκρανέζα..
Συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα πως το Κίεβο είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ.Γιατί? Νύχτα μηδέν, μέρα μηδέν, μόνο διαδίκτυο..Διαδίκτυο σημάινει ραντεβού...Τα ραντεβού σημαίνουν ΤΥΧΗ..
Πιστεύω οτι κατάφερα τις 4 έπαιξε σίγουρα το μεγαλύτερο λόγω η τύχη αλλά και η εμπειρία να μην στηριχτώ πλέον πολύ στην νύχτα που είναι χάσιμο χρόνου...Καλύτερα να κοιμηθείς νωρίς και να παλέψεις 2 ραντεβου την άλλη μέρα, παρα να πίνεις όλη νυχτα ποτά με μικρες πιθανότητες. Όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε!!!!
Εδώ λες οτι το daygame είναι μαλακία και μετά εκθειάζεις το daygame.
Σε λίγο θα ανακαλύψεις οτι γαμάς και από τα κλάμπς στο Κίεβο με one night stand.Αυτό που γράφουμε από το 2005.
Είναι όλα γνωστά όλα αυτά τα μέρη είναι played out,οι καυλιάρηδες επισκέπτονται από τα 90's.
Στις συνεννοήσεις online και στα παντεβού με κοπέλες στο Κίεβο μιλούσες Αγγλικά ή Ουκρανικά?
Εννοείται αγγλικά.Αυτός δεν ξέρει ρωσικά,σιγά μην ξέρει ουκρανικά.
Ηταν ένα χρόνο Πολωνία και δεν έμαθε λέξη πολωνικά και εγώ πάω εκεί για τριήμερα και οι γκόμενές μου μίλαγαν μόνο πολωνικά.
Ουκρανικά μόνο για Λβιβιώτισσες λέει να μάθεις και πάλι μαλακία είναι γιατί όλες καταλαβαίνουν πολωνικά και ρωσικά.Απλά πρέπει να ξέρεις βασικά ουκρανικά μην πετύχεις φανατικό εθνίκι και σε πλακώσει που δε μιλάς την τοπική γλώσσα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.Εννοείται αγγλικά.Αυτός δεν ξέρει ρωσικά,σιγά μην ξέρει ουκρανικά.
Ηταν ένα χρόνο Πολωνία και δεν έμαθε λέξη πολωνικά και εγώ πάω εκεί για τριήμερα και οι γκόμενές μου μιλάγαν μόνο πολωνικά.
Ουκρανικά μόνο για Λβιβιώτισσες λέει να μάθεις και πάλι μαλακία είναι γιατί όλες καταλαβαίνουν πολωνικά και ρωσικά.Απλά πρέπει να ξέρεις βασικά ουκρανικά μην πετύχεις φανατικό εθνίκι και σε πλακώσει που δε μιλάς την τοπική γλώσσα.
Έχει αυξηθεί αισθητά ο εθνικισμός στη δυτική Ουκρανία.Οι πιθανότητες να φας ξυλικι άμα απαντάς η ρωτάς στα ρωσικά αντί για ουκρανικά(οπότε σε παίρνουν για Ρώσο) είναι αυξημένες ενώ παλιά δεν είχες πρόβλημα.
Κίεβο στα αρχιδια τους τι γλώσσα μιλάς αρκεί να πέφτει το παραδάκι.
Πολλοί πλούσιοι Ρώσοι που έχουν βαρεθεί τις Ρωσίδες πάνε Κίεβο να γαμησουνε και είναι ανάρπαστοι.
Κίεβο στα αρχιδια τους τι γλώσσα μιλάς αρκεί να πέφτει το παραδάκι.
Πολλοί πλούσιοι Ρώσοι που έχουν βαρεθεί τις Ρωσίδες πάνε Κίεβο να γαμησουνε και είναι ανάρπαστοι.
Θα μας τρελάνεις.Πριν από 3 μήνες έλεγες οτι το daygame είναι μαλακία,οτι ξεπαγιάζεις κτλ.
Πριν από 7 μήνες έγραφες αυτά.
Οτι δηλαδή οι Ουκρανές κάθονται μόνο με χρήμα.Τώρα είδες το φως το αληθινό και λες άλλα.
Είσαι ο απόλυτος κωλοτούμπας.Γιατί ελίσεσσαι?Το συναίσθημα δεν παίζει κανένα απλύτως ρόλο.Υπάρχουν οι σπονσοράδες,οι νταγλαράδες,οι πέουλες,τα μουνολίβαδα κτλ.Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σλαβικό κόσμο.
Εγώ γράφω τα ίδια τα τελευταία 20 χρόνια.Μιλάμε δεν έχω αλλάξει ρούπι σε καμία άποψη και επισκέπτομαι Ουκρανία από το 2003 και γενικά ανατολική Ευρώπη από το 1998.
Ναι ξεπαγιάζεις το καλοκαίρι!!!χαχαχα
Καταλαβαίνεις την διαφορά της λογικής πληρώνει ο αντρας στο ραντεβού το καφε,φαγητό κλπ και την διαφορά πληρώνω μια γκόμενα για να την πηδήξω?
Στις Ρωσσίδες και στις Ουκρανέζες εσυ που το παίζεις και ειδικός η γυναίκα δεν πληρώνει ποτέ.Είναι στην κουλτούρα τους πως ο άντρας πρέπει να πληρώνει όταν βγαίνεται ραντεβού.Οτι πληρώνεις όμως τον καφέ και το φαί δεν σημαίνει πως είναι και ιερόδουλη η γκόμενα. Αλλά το βασικό σου πρόβλημα του kman είναι πως δεν έχει πάει ποτέ με κανονική γκόμενα οπότε προσπαθεί να τις μετατρέψει όλες σε πουτάνες.
Το δεύτερο άκυρο που λές είναι περι σταθερών απόψεων και καλά. Αν κάποιος ασχολείται με το άθλημα του love-τουρισμόυ πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί την αλλάγη και να την ακολουθήσει. Το μόνο που παραμένει σταθερό ειναι η πορνεία οπότε λογικό να μην βλέπεις αλλαγή!! Αλλά δεν μπορώ να ακούω π.χ. για Πολωνία του 2017 με Πολωνία του 2005. Όποιος τα γράφει αυτά ειναι απλά για γέλια ή απλά δεν πηγαίνει ποτέ ή προσκολλάται στο παρελθόν και χάνει το παρών.Αν αλλάξει και η Ουκρανία (που θα αλλάξει σε λίγα χρόνια) θα πρέπει να είσαι έτοιμος να πάς αλλού!! Όσο ο Δυτικός πολιτισμός μετατρέπει τις γυναίκες σε ανδρείκελα θα πρέπει να είσαι έτοιμος για να μετακινηθείς!!
Εγώ γράφω αυτά που ζώ όχι αυτά που φαντάζομαι όπως εσύ kman.Απλές φαντασίες!! Δηλαδή πηγαίνεις παίρνεις μια πουτάνα απο το mamba και κάθεσαι μετά και την παρουσίαζεις σαν γκόμενα που έριξες στο Caribbean!!
Σε μια εβδόμαδα τελικά κατάφερα δύο και αυτές ήταν απο το Tinder. Daygame δεν το εκθιάζω όπως λές, όμως το καλοκαίρι κυκλοφορεί πολύ κόσμος έξω και πολύ ωραίες γκόμενες και υπάρχουν πιθανότητες (χειμώνα ελάχιστες) αλλά και πάλι τελικά απο το Tinder πήδηξα..Αυτά έζησα αυτά έγραψα!!! 2 γκόμενες σε μια εβδόμαδα (και αυτό με αρκετη τύχη).
Αλλά ευτυχώς που υπάρχεις εσύ που ρίχνεις 3 την μέρα όπως γράφεις όποτε λογικό ειναι να σε πάιρνουμε και σοβαρα!!
Επίσης μάγκες είναι ΑΣΣΥΛΗΠΤΗ η διαφορά 8 ημερών με 14 ημερών..Γιατι είναι πολύ σημαντικό να έχετε 2 ΠΣΚ minimum...Ώστε αυτά που χτίζεται την πρώτη εβδομάδα να καταφέρετε να τα κατακτήσετε την δεύτερη εβδομάδα προς το τέλος. Οπότε πέρα απο τις άκυρες διαμάχες του kman που μόνιμα γαμάει την συζήτηση σε όλα τα Threads παίξτε καλα online και προσπαθήστε να πάτε τουλάχιστον Παρσκευη μεχρι επόμενη Κυριακή..Για 5ημερο και κάτω μονο πληρωμένο τίποτα άλλο.
Κάτι ακόμα που μου αρέσει στο Κίεβο είναι ότι ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει. Αν είσαι καλά εμφανησιακά δηλαδή και ωραίος τύπος γενικότερα το εκτιμούν και χτυπάς γκόμενες καλές. Τα Τουρκάλια που είναι μαυρα μουσάτα και σαν ζώα (animals μου έλεγαν οι Ουκρανές) με κάτι χοντρές,στραβομούρες η πουτάνες κυκλοφορούν. Γενικά κόψτε μούσια πριν πάτε δεν τους αρέσουν και υπάρχει κίνδυνος να σας παιρνάνε για Τούρκους.
Εγώ πάντως δηλώνω πως 2 χρόνια Πολωνία κοντά ποτέ δεν πήδηξα τέτοιου επιπέδου γκόμενα όπως η μελαχρινή που γνώρισα σε μια εβδομάδα στο Κίεβο (οχτάρι καθαρό). Η διαφορά ομορφιάς Ουκρανέζων με Πολωνεζων ειναι πραγματικά αστρονομική!!
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Μια εβδομάδα Κίεβο (βασικά 8 μέρες). Χτες βράδυ Γύρισα..
Έπεσα σε βαθύ έρωτα με ένα απίστευτο πλάσμα.
Συμπεράσματα:
1. Γυναίκα της προκοπής με δουλειά στο Κίεβο ΔΕΝ έρχεται Ελλάδα (εκέι μας κατάντησαν οι πολιτικοί μας).
2. Νύχτα Κίεβο είναι ΣΚΑΤΑ..Μόνο πουτάνες ή καμμένες. Πήγα παντού δεν έβγαλα τίποτα απο νύχτα.Μέρα όμως και διαδίκτυο είναι όνειρο ακόμα. Μην φάτε τον χρόνο σας στην νύχτα δεν αξίζει εκτός αν κυνηγάτε ιερόδουλες.
3. Θές 3-4 ραντεβού για να κάτσουν.Είναι παντού γνωστό σε αυτούς που πάνε Ουκρανία παγκοσμίως πως τα one night stands είναι πολύ σπάνια.
4. Για να μπορέσεις να οργανωσεις τα 3-4 ραντεβού με πολλές γκομένες θές χρόνο.Πάνω απο 2 εβδομαδες minimum. Γιατί δουλευουν καθημερινές οπότε πρέπει να σου κάτσουν καλά τα χρονοδιαγράμματα. Οπότε κάτω απο 2 εβδομάδες παίζεις με πολύ τυχή.
Βγήκα ραντεβού με 4 γκόμενες τις πρώτες 2 μέρες (3 απο Tinder με καλή προετοιμασία πριν και μια τυχαία γνωριμία στα mac donalds). Γούσταραν τρελά και οι 4. Ασταμάτητα μυνήματα...Είναι ασσύληπτο τα ποσοστα επιτυχίας στην Ουκρανία. Στην Πολώνια στις 10 που έβγαινα γούσταραν οι 2. Οι άλλες εξαφανιζόντουσαν ή τα φτιαχναν με κανά Πακιστανό. Επειδή δεν είχα όμως τον κατάλληλο χρόνο σε μια εβδόμαδα εστίασα στις δυο. Η πρώτη μια ξανθούλα έκατσε στο δέυτερο ραντεβού (μιλάγαμε κανά μήνα πριν απο tinder) αλλά αλλά μετα σύνέβει κάτι σπάνιο για μένα. Ερωτευτηκα την μελαχρινή και αφιέρωσα όλες τις επόμενες μέρες με αυτή. Πρόλαβα να την πηδήξω τελευτάια νύχτα -4o ραντεβού (οριακά). Για αυτο λέω πως χρειάζεται χρόνο. Αν δεν μπορούσε την Κυριακή να με δεί και να κάνουμε dinner στο σπίτι μου δεν θα τα είχα καταφέρει θα μου είχε τελείωσει ο χρόνος. Μου άρεσε τρελά η γκόμενα..Με τίποτα δεν μπορούσα να την πείσω να έρθει Ελλάδα όμως έστω για διακοπές. Βασικά με όσες μιλάω απο Κίεβο τα τελευταια 2 χρόνια δύσκολα έρχονται Ελλάδα ακόμα και να σε ερωτευτούν..Μιλάμε για Κίεβο στα χωρία μπορέι δεν ξέρω.Οπότε οι επίδοξοι γαμπροί να το έχετε υπόψη σας αυτό.
Κρατήστε απο τα παραπάνω πως αν έχεις χρόνο αρκετό Κίεβο θα βρέις πλάσματα που δεν θα βρέις σε καμά αλλή χωρα σε Ευρωπαικό έδαφος. Αν δεν έχεις χρόνο και πας εκεί τριήμερα-πενταήμερο ειναι πεταμένα λεφτά οπότε καλύτερα ιερόδουλες.
Δουλέψτε online να μειώσετε τον χρόνο των ραντεβού που θα χρειαστούν για να κάτσουν.
Εστιάστε σε 2-3 γκόμενες max είναι τόσες πολλές ευκαιρίες εκει που δεν μπορείς να μην δοκιμάσεις αλλά αν μπλέξεις με πολλές τελικα θα τα κάνεις κώλο και δεν θα πηδήξεις καμία. Θα ξεμείνεις απο χρόνο.
Το μόνο πλεονέκτημα Πολωνία σε σχέση με Ουκρανία παραμένει ότι Ουκρανία πληρώνεις τα πάντα (γέυματα,καφέδες κλπ. στα ραντεβού)..Απλά Πολώνια ασχολείσαι με καμμένα μπάζα ενω Ουκρανία με πλάσματα ΑΣΣΥΛΗΠΤΑ.
Και μερικές πληροφορίες..
Μην μένετε σε ξενοδοχεία καλύτερα διαμέρισμα για να προτείνεις να έρχονται για κρασί.Είνια και πιο φτηνά και άνετα.
Στο αρεδρόμιο αλλάξτε ελάχιστα λεφτά γιατι είναι χάλια η ισοτιμία. 28 ενώ στο κέντρο οπουδήποτε έβρισκες με πάνω απο 30.
Χρησιμοποιήστε uber για ταξί.Πάφθηνο και ασφαλές.
Στο αρεδρόμιο πάρτε μια κάρτα lifecell για το κινητό έχει ενα stand εκει.Με 5 ευρώ σου βάζουν 8 gb οπότε κινείσαι άνετα μετα.
Για ταξί απο αεροδρόμιο προς πόλη πηγαίνεται στο stand για τα ταξί του αεροδρομίου λές που θές να πάς σου κόβουν μια απόδειξη οπότε είσαι ασφαλής απο το να σου ζητήσει ότι θέλει ο ταρίφασ.Περίπου 14 ευρώ βγαίνει.Στο ανάποδο απο πόλη προς αεροδρόμιο με uber γύρω στα 12 ευρώ.
Clubs να πάτε καλοκαίρι δεν ξέρω τι να σας προτείνω όλα σκατά ήταν.Ψιλοάδεια και πολύ καβλι μέσα.Καλύτερα πηγαίνεται στο ποτάμι στο bora-bora εκέι έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες.
πολυ κατατοπιστικο ποστ φιλε ποσο πηγε το 8ημερο συνολικα?
πολυ κατατοπιστικο ποστ φιλε ποσο πηγε το 8ημερο συνολικα?
Διαμέρισμα υπολόγισε στα 20-25 ευρω την μέρα απο dobovo.com.
Αεροπορικό γυρω στα 150 ευρω πηγαινε-ελα αν το κλεισεις αρεκτά νωριτερα.
Δηλαδή ξεκινάς με Minimun 350-400 διαμονή και αεροπορικό για 8-10 μερες. Πολύ καλά τσάμπα θα έλεγα.
Μετά εκει γενικά ειναι πολύ φθηνά. Υπολόγισε σε κάθε ραντεβου 20-25 ευρώ max αν πάιξει και φαγητό. Πολλά ραντεβού τα βγάζεις και με κάτω απο 10 ευρώ αν δεν θέλει να φαέι η άλλη.
Μετακίνηση με uber είναι 1-3 ευρώ max. Με μετρό είναι σχεδόν μηδέν (5 δικά τους περίπου 20 λεπτά του ευρώ). Είσοδοι σε μαγαζία γύρω στο 5υερω. Μπύρα γυρω στα 2 ευρω κλπ. Αν και νύχτα παπάρια δεν συνιστώ μόνο για χαβαλέ. Η καλύτερη στρατηγική ειναι η καλή προετοιμασια απο διαδικτυο πριν να επιλέξεις ποιες σου αρεσουν και να βγαλεις max 3-4 γκόμενες ραντεβου. Αν πέσει φιλί στο πρώτο ραντεβού το συνεχίζεις και θα κάτσουν μετα απο λίγο με λίγο τύχη.
Εγώ έφαγα γύρω στα 650-700 σύνολο (350 τα αεροπορικα-σπιτι και περιπου 300-350 εκει αλλά ξαναλέω με ελάχιστη νύχτα). Αλλά είναι πολύ λίγα πραγματικά. Γιατί πρώτον και Ελλάδα να καθόμουν θα έτρωγα Minimun 400-450 καλοκαίρι Αθήνα σε βόλτες και για ελληνικό νησι δεν μιλάω κάν. Πήγα Ιούλιο Σκίαθο (αρχες) που θεωρητικά είναι τσάμπα και εφαγα 650 σε 5 μέρες. Και φυσικά δεν γάμησα τίποτα..Φαί θαλλασίτσα και μαλακία στο σπίτι...Καλό είναι και αυτο αν ξέρεις γιατί πηγαίνεις..Να πηγαίνεις με την λογική θα φάω και θα χαρώ Θαλασσίτσα..Έτσι αξίζει..
Επίσης το καλοκαιρι εινα πιο φθηνα..Γιατί τα περισσότερα ρνατεβου με πηγαιναν να περπατησουμε στις γέφυρες και στα πάρκα και στο ποτάμι.Κια βγάιναν αραντεβου με 5 ευρω max!!!!!!!!
Χειμώνα υποχρεωτικά πάτε πάντα στα κλειστα οποτε εκεί ανεβαίνει το ποσο..
Εδώ είναι τι έγραφε ο Dr. Love πριν από 8 μήνες.Τότε που όλες οι Ουκρανέζες στο Κίεβο ήθελαν ακόμα λεφτά.
Επίσης ξεπέρασαν και το πρόβλημα που είχαν οτι ήταν ανέραστες.
Για αυτό η συναισθηματική ανάλυση είναι πάντα λάθος ενώ η ανάλυση με τις αρχές του βαλκανιοπουτσισμού είναι πάντα σωστή.
Ουκρανιά δωρεάv γκομενα ξεχάστε το.... Ακόμα και ο rooshv που ισχυριζόταν πως πηδούσε Πολωνία αβέρτα τις χρυσές εποχές (2010), δεν πέτυχε 6 μηνες ένα one night stand στην Ουκρανία..Βαρίεμαι να εξηγώ γιατί - με μια λέξη δεν είναι στην φύση τους να πηδιούνται το ίδιο βραδύ - είναι το πιο χωριο-βλαχε στυλ που δεν εκφραζεί τις κάβλες του - δεν έχουν την bitch διάθεση του Δυτικού πολιτισμού!!! Όσοι πάνε εκεί καταλαβαίνουν τα λόγια μου δεν χρειάζεται παραπάνω!!! Πάντως εμφανιση ΜΟΥΝΑΡΕΣ!!! 10 επίπεδα πάνω απο τα μπάζα τις Πολωνέζες...
Ουκρανία είναι να πας Shooters να σκασεις τα 80 ευρώ να την πάρεις και να φύγεις. Απο internet θα τις βγάζετε βολτίτσα θα πληρώνεται μόνιμα θα τσιμπατε ένα φιλάκι στην καλύτερη και μετά νανι...
Πέστε την αλήθεια ας αφησουμε τις παπαρίες..Λεφτά απλά...
Επίσης ξεπέρασαν και το πρόβλημα που είχαν οτι ήταν ανέραστες.
Σε αυτά που λες έχεις δίκιο...Είναι σε όλη την Ευρώπη υποψιασμένες πλέον και υπάρχει φοβερή εισβολή στην Ευρωπαϊκή ήπειρο Αράβων, Τούρκων κλπ και εξαιτίας των φθηνών και απευθείας πτήσεων.
Εγώ σαν άνθρωπος των θετικών επιστημών πάντως τα κοιτάζω όλα με μαθηματικά και λογική..Το ίδιο παραμύθι,η ίδια συμπεριφορά η ίδιες ικανότητες αποδίδουν (έστω και σε μικρό ποσοστό) σε όλη την Ευρώπη (σε κάθε ταξίδι τρώω κάτι-αν και η δυσκολία όλο και ανεβαίνει )και αποτυγχάνουν πλήρως στην Ουκρανία!!
Το έχω μελετήσει τι φταίει φυσικά..Δεν σπρώχνω αφενός χρήμα και εκεί οι γκόμενες ή θέλουν να στα φάνε καθαρά ή αυτές που δεν θέλουν να στα φάνε δεν πολύ-ασχολούνται με πηδήματα με ξένους κ.λ.π.(ΑΚΑΒΛΕΣ)
Εντοπίζω μια έλλειψη κάβλας στην χώρα..Τόσο δυνατές εμφανισιακά κοπέλες και καύλα μηδέν - είναι να σε πιάνει τρέλα!!! Να βλέπεις παντού γυναικάρες αλλά ξενέρωτες σεξουαλικά ή να σου ζητάνε στην ψύχρα λεφτά!! Τα γράφω γιατί αυτά ζω εκεί όσες φορές έχω πάει..
Δεν δέχομαι να σκάω 600-700 ευρώ για ένα δεκαήμερο Κίεβο να γνωρίζω 10-11 γυναίκες εκεί,εξόδους,ποτά και να μένω ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ στο χέρι και να πηγαίνω βραδινή βόλτα στην τελειώμενη αντικειμενικά Αθήνα και να μου κάθεται γκόμενα..Οκ δεν μου συμβαίνει και κάθε εβδομάδα στην Αθήνα αλλά είναι τρέλα μόνο και που το σκέφτομαι!!! Μιλάμε για την Ελλάδα τα σκατά δηλαδή.. Με τι ψυχολογία να πάρω πάλι αεροπλάνο να πάω στο Κίεβο..
Για αυτό η συναισθηματική ανάλυση είναι πάντα λάθος ενώ η ανάλυση με τις αρχές του βαλκανιοπουτσισμού είναι πάντα σωστή.
Ναι ήταν αποτυχημενο ταξίδι..Το είχα πεί...Γιατί είχα στηριχτεί στις μαλακίες του Kman..Βγές βράδυ,κυνήγα στο δρόμο,δώσε χρήμα κλπ...
Γιατί δεν ποστάρεις και τα επόμενα posts που έγραψα πως άλλαξα στρατηγική 100% και πέτυχα 100%!!! Παραδέχομαι πως δεν γνωριζα καλά Ουκρανία και είπα μετά πως τα κατάφερα να το κάνω παράδεισο απο κόλαση!!!
Μόνο διαδίκτυο,καθόλου νύχτα και υπομονή 3-4 ραντεβού!! Πρέπει να αποδεχτείς πως δεν κάνουν one night stands,πως το βράδυ δεν έχει παιχνίδι και θέλει δυνατη intrenetiki προετοιμασια ώστε να να μιεώσεις τα απαιτούμενα ραντεβού.
Εγω δεν φοβάμαι να γραφω όποτε αποτυγχάνω και όποτε πετυχαίνω...Εξξάλου αυτό ειναι η εμπειρία.Να πείς τελικά κάπου που θεωρούσες πως είναι αποτυχία τι άλλαξες και πέτυχε τελικά!!
Για να καταλάβεις την διαφορά στο τελευατίο ταξίδι πήγα σε όλα τα clubs έπινα μια μπυρίτσα έτσι για χαβαλέ και έφευγα για ύπνο!!!Ούτε καν προσπάθησα να μιλήσω σε γκομενα..Γιατί έβλεπα τι έπαιζε το βράδυ..Η ουσία Κίεβο είναι το διαδίκτο τα ραντεβου και λίγο υπομονη!!!! Εγω τα βρήκα και τα εφαρμόζω!! Εσύ μην κάνεις κωλοτούμπα κράτα σταθερές απόψεις και απλά πλήρωσε!!!
Γιατί δεν ποστάρεις και τα επόμενα posts που έγραψα πως άλλαξα στρατηγική 100% και πέτυχα 100%!!! Παραδέχομαι πως δεν γνωριζα καλά Ουκρανία και είπα μετά πως τα κατάφερα να το κάνω παράδεισο απο κόλαση!!!
Μόνο διαδίκτυο,καθόλου νύχτα και υπομονή 3-4 ραντεβού!! Πρέπει να αποδεχτείς πως δεν κάνουν one night stands,πως το βράδυ δεν έχει παιχνίδι και θέλει δυνατη intrenetiki προετοιμασια ώστε να να μιεώσεις τα απαιτούμενα ραντεβού.
Εγω δεν φοβάμαι να γραφω όποτε αποτυγχάνω και όποτε πετυχαίνω...Εξξάλου αυτό ειναι η εμπειρία.Να πείς τελικά κάπου που θεωρούσες πως είναι αποτυχία τι άλλαξες και πέτυχε τελικά!!
Για να καταλάβεις την διαφορά στο τελευατίο ταξίδι πήγα σε όλα τα clubs έπινα μια μπυρίτσα έτσι για χαβαλέ και έφευγα για ύπνο!!!Ούτε καν προσπάθησα να μιλήσω σε γκομενα..Γιατί έβλεπα τι έπαιζε το βράδυ..Η ουσία Κίεβο είναι το διαδίκτο τα ραντεβου και λίγο υπομονη!!!! Εγω τα βρήκα και τα εφαρμόζω!! Εσύ μην κάνεις κωλοτούμπα κράτα σταθερές απόψεις και απλά πλήρωσε!!!
Ναι ήταν αποτυχημενο ταξίδι..Το είχα πεί...Γιατί είχα στηριχτεί στις μαλακίες του Kman..Βγές βράδυ,κυνήγα στο δρόμο,δώσε χρήμα κλπ...
Δηλαδή οι γκόμενες στα κλαμπ θέλουν χρήμα,είναι ανέραστες ενώ οι γκόμενες από το ίντερνετ δε θέλουν λεφτά και είναι ερωτικές.Και σιγά μην πήγες στο δρόμο αφού έκανε ψωλόκρυο.
Ο dirty είχε γράψει τότε οτι είναι δυνατό να γαμήσεις τζάμπα με ιντερνετική προετοιμασία και το αμφισβητούσες.
Αλλά δεν έχει σημασία αυτοί εδώ πείθονται από το συναίσθημα.Οπότε πιστεύουν οτι τώρα έχεις δίκιο όπως και τότε που έλεγες ακριβώς τα αντίθετα πράγματα που είναι τεκμηριωμένα.Εχεις δίκιο είτε πεις κάτι είτε το αντίθετο ενώ εγώ έχω πάντα άδικο σε ό,τι γράψω γιατί σκέφτομαι στραβά.
Αν όμως εφαρμόσουν τη μέθοδό σου στο Κίεβο θα πιάσουν για κάποιο λόγο τα αρχίδια τους και είναι λογικό.
Δηλαδή οι γκόμενες στα κλαμπ θέλουν χρήμα,είναι ανέραστες ενώ οι γκόμενες από το ίντερνετ δε θέλουν λεφτά και είναι ερωτικές.Και σιγά μην πήγες στο δρόμο αφού έκανε ψωλόκρυο.
Ο dirty είχε γράψει τότε οτι είναι δυνατό να γαμήσεις τζάμπα με ιντερνετική προετοιμασία και το αμφισβητούσες.
Αλλά δεν έχει σημασία αυτοί εδώ πείθονται από το συναίσθημα.Οπότε πιστεύουν οτι τώρα έχεις δίκιο όπως και τότε που έλεγες ακριβώς τα αντίθετα πράγματα που είναι τεκμηριωμένα.Εχεις δίκιο είτε πεις κάτι είτε το αντίθετο ενώ εγώ έχω πάντα άδικο σε ό,τι γράψω γιατί σκέφτομαι στραβά.
Αν όμως εφαρμόσουν τη μέθοδό σου στο Κίεβο θα πιάσουν για κάποιο λόγο τα αρχίδια τους και είναι λογικό.
Ένας πήγε πιο πάνω αν διαβάσεις (ο FIlter νομίζω) και γράφει ακριβως τα ίδια.Προετοιμάστηκε και πήδηξε απο το Διαδίκτυο.
Ναι θα πιάσουν τα αρχίδια μου απο νύχτα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί τα one night stand είναι πολύ δύσκολα την νύχτα εκεί. Και δεύτερον στα clubs βγαίνουν μόνο οι απαράδεκτες γκόμενες. Πουτάνες ή απλά ηλίθιες που σε κοροιδεύουν για να τους πέρνεις ποτά. Τις βλέπεις απο την φάτσα.
Σε πληροφορώ αυτές τις δύο που κατάφερα σε αυτό τα ταξίδι μου είπαν πως έχουν να πάουν σε club κοντά στα 10 χρόνια!! Που θα τις γνώριζες λοιπον?
Υπάρχουν normal γκόμενες στο Κίεβο με την δουλεία τους και την ζωή τους που όταν βγαίνουν απλά πάνε σε κανά μικρο χαλαρό μπαράκι με φίλους. Όχι σε clubs και τέτοια.Αυτές μπορείς να την γνωρίσεις μόνο απο διαδίκτυο και είναι οι μόνες που αξίζουν.
Το επόμενο θέλει υπομονή.Κάτι που δεν είχα στην αρχή και έμαθα να έχω μετα.Όταν γνωρίζεις μία θέλει 3-4 ραντεβού να την καταφερεις.Στην αρχή ακολουθόντας τις μαλακίες τους μέγα δάσκαλου κμαν έτρεχα απο το ένα ραντεβού στο άλλο (μέχρι και 4 ραντεβού την μέρα) και περίμενα ποια θα μου κάτσει με την μία. Φυσικα δεν έκατσε καμία και μπήκα τότε και τις έβρισα. Μετά όμως έμαθα πως πάει το παιχνίδι άλλαξα στρατηγική και μεγαλόυργησα.
Στο κάτω κάτω όπώς έχω πεί επανελλειμένως το αποτέλεσμα μετράει όχι οι θεωρίες.
Το αποτέλεσμα είναι πως αυτή την στιγμή με αυτήν τη στρατηγική καταφέρνω και πηδάω Κίεβο όποτε δεν την αλλάζω (ούτε χώρα ούτε στρατηγικη). Αν τα πράγματα αλλάξουν στην χώρα μελλοντικά βλέπουμε και ψάχνουμε αλλού.
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 417
- Πόντοι
- 26
Μπραβο που τα γραφεις man γιατι αρκετοι ευκολοπιστοι διαβαζουν τα ανδραγαθηματα του K man και σκανε μυτη Kiev και τρωνε ηττα.διαδίκτυο 90% ειναι το παιχνιδιΈνας πήγε πιο πάνω αν διαβάσεις (ο FIlter νομίζω) και γράφει ακριβως τα ίδια.Προετοιμάστηκε και πήδηξε απο το Διαδίκτυο.
Ναι θα πιάσουν τα αρχίδια μου απο νύχτα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί τα one night stand είναι πολύ δύσκολα την νύχτα εκεί. Και δεύτερον στα clubs βγαίνουν μόνο οι απαράδεκτες γκόμενες. Πουτάνες ή απλά ηλίθιες που σε κοροιδεύουν για να τους πέρνεις ποτά. Τις βλέπεις απο την φάτσα.
Σε πληροφορώ αυτές τις δύο που κατάφερα σε αυτό τα ταξίδι μου είπαν πως έχουν να πάουν σε club κοντά στα 10 χρόνια!! Που θα τις γνώριζες λοιπον?
Υπάρχουν normal γκόμενες στο Κίεβο με την δουλεία τους και την ζωή τους που όταν βγαίνουν απλά πάνε σε κανά μικρο χαλαρό μπαράκι με φίλους. Όχι σε clubs και τέτοια.Αυτές μπορείς να την γνωρίσεις μόνο απο διαδίκτυο και είναι οι μόνες που αξίζουν.
Το επόμενο θέλει υπομονή.Κάτι που δεν είχα στην αρχή και έμαθα να έχω μετα.Όταν γνωρίζεις μία θέλει 3-4 ραντεβού να την καταφερεις.Στην αρχή ακολουθόντας τις μαλακίες τους μέγα δάσκαλου κμαν έτρεχα απο το ένα ραντεβού στο άλλο (μέχρι και 4 ραντεβού την μέρα) και περίμενα ποια θα μου κάτσει με την μία. Φυσικα δεν έκατσε καμία και μπήκα τότε και τις έβρισα. Μετά όμως έμαθα πως πάει το παιχνίδι άλλαξα στρατηγική και μεγαλόυργησα.
Το αποτέλεσμα είναι πως αυτή την στιγμή με αυτήν τη στρατηγική καταφέρνω και πηδάω Κίεβο όποτε δεν την αλλάζω (ούτε χώρα ούτε στρατηγικη). Αν τα πράγματα αλλάξουν στην χώρα μελλοντικά βλέπουμε και ψάχνουμε αλλού.
Ένας πήγε πιο πάνω αν διαβάσεις (ο FIlter νομίζω) και γράφει ακριβως τα ίδια.Προετοιμάστηκε και πήδηξε απο το Διαδίκτυο.
Ο flirter δε γάμησε τίποτα Κίεβο ενώ πήγε με ιντερνετική προετοιμασία που λες.Ούτε και κανένας άλλος που πήγε γάμησε με τέτοια συστήματα εκτός από εσένα και ούτε πρόκειται να γαμήσει.
Το δικό μου σύστημα δεν το εφαρμόζει κανένας γιατί απαιτεί
1.Γνώση ρωσικών
2.Μεγάλα ποσά
3.Πολλή κίνηση και εμπειρία
Κανένας δεν έχει εφαρμόσει 4-5 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες από το ίντερνετ,μετά κλάμπινγκ,daygame κτλ γιατί απλά θα τα παίξουνε από την κούραση και την οικονομική αιμορραγία.No pain,no gain.
Τα συστήματα instafuck κτλ είναι advanced και προυποθέτουν τα παραπάνω.Ατομα άνω των 40 πρέπει να ξηλωθούν.Συνήθως πιστεύουν οτι απλά δεν αξίζει.
Για να το πούμε απλά στους σαράντα συν έστω(αν και ισχύει και για τους άλλους):Η Ουκρανή σε πάει αμέσως στα μαγαζιά.Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε δωράκι άνω των 100 ευρώ επί τόπου,μην πάτε καν Κίεβο.Δεν έχετε καθόλου leverage.Ο λόγος που πάνε με σαραντάρηδες,πενηντάρηδες κτλ και τους προτιμούν από νεώτερους είναι δώρα και κασέρι.Αν δεν το ζητήσει,το προσφέρετε εσείς αφού είναι ο σίγουρος και μόνος δρόμος να γαμήσετε.Μιλάμε για εμφανίσιμες γκόμενες Κιέβου περιποιημένες κτλ που ξέρουν την αξία τους.Είναι όλες διαθέσιμες αν σπρώξεις το κατάλληλο παραδάκι.
Ο flirter δε γάμησε τίποτα Κίεβο ενώ πήγε με ιντερνετική προετοιμασία που λες.Ούτε και κανένας άλλος που πήγε γάμησε με τέτοια συστήματα εκτός από εσένα και ούτε πρόκειται να γαμήσει.
1.Γνώση ρωσικών
2.Μεγάλα ποσά
Κανένας δεν έχει εφαρμόσει 4-5 ραντεβού με διαφορετικές γκόμενες από το ίντερνετ,μετά κλάμπινγκ,daygame κτλ γιατί απλά θα τα παίξουνε από την κούραση και την οικονομική αιμορραγία.No pain,no gain.
Τα συστήματα instafuck κτλ είναι advanced και προυποθέτουν τα παραπάνω.Ατομα άνω των 40 πρέπει να ξηλωθούν.Συνήθως πιστεύουν οτι απλά δεν αξίζει.
Για να το πούμε απλά στους σαράντα συν έστω(αν και ισχύει και για τους άλλους):Η Ουκρανή σε πάει αμέσως στα μαγαζιά.Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε δωράκι άνω των 100 ευρώ επί τόπου,μην πάτε καν Κίεβο.Δεν έχετε καθόλου leverage.Ο λόγος που πάνε με σαραντάρηδες,πενηντάρηδες κτλ και τους προτιμούν από νεώτερους είναι δώρα και κασέρι.Αν δεν το ζητήσει,το προσφέρετε εσείς αφού είναι ο σίγουρος και μόνος δρόμος να γαμήσετε.Μιλάμε για εμφανίσιμες γκόμενες Κιέβου περιποιημένες κτλ που ξέρουν την αξία τους.Είναι όλες διαθέσιμες αν σπρώξεις το κατάλληλο παραδάκι.
Γιατι κάτι τόσο απλο σου φαίνετε σαν βουνο!!
Μιλάς με κάποιες απο πριν μέσω Tinder.Βγάινεις και αν υπάρχει ενδιαφέρον θα δεχτεί να ξαναβγείτε και στο τριτο ραντεβού τις λες να έρθει σπίτι σου κρασί και σαλάτα (την αγοράζεις έτοιμη φυσικά και λες πως την εφτιαξες εσυ)..Τόσο απλό είναι και λειτουργεί...Υπάρχουν εκατομμυρία διαθέσιμες στο Κίεβο που ψάχνουν για γκόμενο..
Το βασικο πρόβλημα και εκεί βάζω τη τύχη ειναι πως επείδη πάμε για λίγο χρονικό διάστημα να σου κάτσει καλά να προλάβεις τον κατάλληλο αριθμων ραντεβού.Μπορεί να ξεμείνεις απο χρόνο εύκολα.Σε μια εβδομάδα καταφερα δύο αλλά οριακά..Αν ειχα μια εβδομάδα ακόμα όμως θα αυξανόταν γεωμετρικά ο αριθμος γιατι θα εβγαινε χρονικά να βγάλω το κρίσιμο 3-4 ραντεβού και με άλλες.
Νύχτα είναι χάλια τελέιως..ϊσως μονο το shooters με τυχη πολύ αλλά και πάλι μικρες πιθανότητες.Καλύτερα να βγαινεις για ποτακι χαβαλέ πιο πολύ και να κοιμασαι νωρις για να δουλεύεις την άλλη μερα σωστα...Στα ραντεβού είναι η ουσία όχι στα χαζά της νύχτας που ψάχνουν απλά τσάμπα ποτο!!!
Θα συμφωνησω πάντως μαζί σου πως αν πηγαίνεις 3-4 μέρες μόνο πληρωμένες..Δεν αξίζει να παλέψεις αλλιώς γιατί δεν υπάρχει χρόνος..1 εβδομαδα με καλη προετοιμασια internet πριν θα φας αν είσαι εμπειρος μέχρι δύο γκόμενες..2 εβδομάδες γεμάτες και internetiki προετοιμασια πριν θα φανε και οι μη έμπειροι 1-2 γκόμενες.Οι εμπειροι 4 και με αρκετη τυχη 5.Αυτοί ειναι οι πραγματικοί αριθμοί.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 7.216
Δεν θα ασχοληθώ με αυτό που λέει ο dr love αν και διαφωνώ σε κάποια σημεία.
Αλλά ρε kman εσύ το χεις τερματίσει.
Εφόσον οι ουκρανιδες όπως λες θέλουν κασέρι για να κάτσουν γιατί κάποιος πορνομεταναστης των 5,10,15 ημερών να τρέχει σε ρομαντικά δείπνα και ραντεβού με τις υποτίθεται σεμι-προ και παπαριαμαντολες πως τις λέτε και να μην πάρει το call girl να ξεμπερδευει? Ή έστω τις φριλανσερουδες από το κλαμπι?Να έχει και την ψευδαίσθηση ότι χτύπησε χύμα γκόμενα στο χαλαρό....
Και γιατί σου φαίνεται περίεργο που κάποιος θεωρεί ανόητο να τρέχει από ραντεβού σε ραντεβού με πουτανες?
Ακούς τι λες μωρέ? Ότι βγαίνεις ραντεβού με πουτανες??!?!? Και το έχεις και καμάρι και το παίζεις και μεγάλος γαμικουλας ρε καμενε?
Σαν να πάει ο Έλληνας στο μπουρδέλο ή το στούντιο και αντί να δώσει το αντίτιμο και να ξεμπουκωσει, να βγει πρώτα ένα ρομαντικό ραντεβού, να πληρώσει κανά 100ρικο σε φαγιά και δώρα και μετά ξανά από την αρχή.
1.Γνώση ρωσικών
2.Μεγάλα ποσά
Για να το πούμε απλά στους σαράντα συν έστω(αν και ισχύει και για τους άλλους):Η Ουκρανή σε πάει αμέσως στα μαγαζιά.Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε δωράκι άνω των 100 ευρώ επί τόπου,μην πάτε καν Κίεβο.
Είναι όλες διαθέσιμες αν σπρώξεις το κατάλληλο παραδάκι.
Εφόσον οι ουκρανιδες όπως λες θέλουν κασέρι για να κάτσουν γιατί κάποιος πορνομεταναστης των 5,10,15 ημερών να τρέχει σε ρομαντικά δείπνα και ραντεβού με τις υποτίθεται σεμι-προ και παπαριαμαντολες πως τις λέτε και να μην πάρει το call girl να ξεμπερδευει? Ή έστω τις φριλανσερουδες από το κλαμπι?Να έχει και την ψευδαίσθηση ότι χτύπησε χύμα γκόμενα στο χαλαρό....
Και γιατί σου φαίνεται περίεργο που κάποιος θεωρεί ανόητο να τρέχει από ραντεβού σε ραντεβού με πουτανες?
Ακούς τι λες μωρέ? Ότι βγαίνεις ραντεβού με πουτανες??!?!? Και το έχεις και καμάρι και το παίζεις και μεγάλος γαμικουλας ρε καμενε?
Σαν να πάει ο Έλληνας στο μπουρδέλο ή το στούντιο και αντί να δώσει το αντίτιμο και να ξεμπουκωσει, να βγει πρώτα ένα ρομαντικό ραντεβού, να πληρώσει κανά 100ρικο σε φαγιά και δώρα και μετά ξανά από την αρχή.
Δεν θα ασχοληθώ με αυτό που λέει ο dr love αν και διαφωνώ σε κάποια σημεία.
Είναι πιο πολύ σα να πας στο Γκάζι και να σου λένε γιατί δίνεις 150 ευρώ να γαμήσεις την υποδοχή,100 ευρώ για τη μπαργούμαν και 200 ευρώ για θαμώνα που σου γυάλισε αντί να πας Μετάξι με 10 ευρώ και να γαμήσεις 10 πουτάνες με τα ίδια λεφτά.Αφού και οι άλλες πουτάνες είναι.
Ουκρανία παίζουν όλες σχεδόν μπάλλα με το κατάλληλο αντίτιμο.Και αυτός που γαμάει μόνο πουτάνες έχει δίκιο και αυτός που γαμάει σεμιπρο όπως και αυτός που επιλέγει κανονικές γκόμενες.Είναι θέμα γούστου.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 7.216
Οπα τυπε! όπα!
Τα έχεις κάνει αχταραμά!
Την υποδοχή στο μπαρ στην αθηνα ΔΕΝ την γαμάς με λεφτά.
Το ίδιο και την μπαργούμαν.
Είναι κανονικές γυναίκες που πηδιούνται χωρις λεφτά, όσο και αν αυτό σου φαίνεται παραξενο και ξένο.
Το θέμα δεν ειναι αυτό όμως, ακομα κι αν το βρίσκω εξαιρετικά προβληματικό να έχει μπερδέψει βασικές εννοιες ενας ανθρωπος της ηλικίας σου.
Το θέμα είναι τι ψάχνεις εσύ.
Θες να πάς με πουτάνα? Πάνε πλήρωσε το αντιτιμο, γάμα, και φύγε.
Γι'αυτό είναι οι πουτάνες. Για να τις πληρώνουμε και να μας κάθονται οποτε μας καβλώσει.
Κατι σαν το βρώμικο, το σουβλατζίδικο.
Δεν εχεις φαι στο σπίτι, πας δινεις 5 ευρώ περνεις ενα βρωμικο τρώς και φευγεις. Μεσα σε 10'.
Δεν θες πουτάνα? Πάνε σε κανονική γκομενα κάνε το καμακι σου, βγες μια, βγες δευτερη, κοπιασε και φάτην ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ. Αντε το πολύ κέρνα εναν καφέ.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις εναν ολοκληρο λαο πουτάνες επειδή εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πούτσα απο την βούρτσα.
Ουτε μπορεις να βγενεις ραντεβού με πουτάνες, να τις κάνεις δώρα, να κερνάς και αυτή την υψήστου είδους πυρφορίαση, για να μιλάμε με τους όρους του site, εσύ να την παρουσιάζεις ως μαγκιά.
Είναι η ξεφτίλα του ανδρικού φίλου και της βαλκάνιας φυλής :S
Τα έχεις κάνει αχταραμά!
Είναι κανονικές γυναίκες που πηδιούνται χωρις λεφτά, όσο και αν αυτό σου φαίνεται παραξενο και ξένο.
Το θέμα δεν ειναι αυτό όμως, ακομα κι αν το βρίσκω εξαιρετικά προβληματικό να έχει μπερδέψει βασικές εννοιες ενας ανθρωπος της ηλικίας σου.
Το θέμα είναι τι ψάχνεις εσύ.
Γι'αυτό είναι οι πουτάνες. Για να τις πληρώνουμε και να μας κάθονται οποτε μας καβλώσει.
Δεν εχεις φαι στο σπίτι, πας δινεις 5 ευρώ περνεις ενα βρωμικο τρώς και φευγεις. Μεσα σε 10'.
Δεν θες πουτάνα? Πάνε σε κανονική γκομενα κάνε το καμακι σου, βγες μια, βγες δευτερη, κοπιασε και φάτην ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ. Αντε το πολύ κέρνα εναν καφέ.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις εναν ολοκληρο λαο πουτάνες επειδή εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πούτσα απο την βούρτσα.
Ουτε μπορεις να βγενεις ραντεβού με πουτάνες, να τις κάνεις δώρα, να κερνάς και αυτή την υψήστου είδους πυρφορίαση, για να μιλάμε με τους όρους του site, εσύ να την παρουσιάζεις ως μαγκιά.
Οπα τυπε! όπα!
Τα έχεις κάνει αχταραμά!
Το ξέρω οτι στην Αθήνα δεν τις γαμάς αλλά στην Ουκρανία τις γαμάς.Για αυτό πας Ουκρανία.
Απλά ο ένας γουστάρει να γαμάει κανονικές θαμώνες,ο άλλος μουνάκια από το ίντερνετ,ο άλλος σεμιπρο,άλλος καθαρές πουτάνες είναι όλα μιξ.Δε σημαίνει οτι αν γαμάς γκόμενες δεν πηδάς και επαγγελματίες.
Επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα δεν μπορώ να πω οτι η μία φάση υπερέχει της άλλης.
Οι ίδιες οι γκόμενες σε πάνε στα μαγαζιά στο ραντεβού,δε γεννήθηκε άντρας με το σπονσοριλίκι μέσα του.Απλά οι Ουκρανές το έχουν ψωμοτύρι,αυτό περιμένουν από τους ξένους.
Αλλο το φαστ φουντ στο σουβλατζίδικο,άλλο το φαί στην ταβέρνα,άλλο το γκουρμέ.Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που σκάει 150 ευρώ για φιλέτα και ψαρικά οτι είναι μαλάκας αφού με 5 ευρώ θα μπορούσε να τρώει γύρο και σουβλάκια.Ετσι είναι και με τις γκόμενες.Αλλο κοστίζει το εννιάρι μουνάρα,άλλο το οχτάρι,άλλο το εφτάρι και άλλο το συμβατικό εξαράκι που το γαμάς και τζάμπα.Στην Ουκρανία όλες υπολογίζουν ξανά και ξανά την αξία τους και επαναπροσδιορίζουν μεβάση την προσφορά.Σου λένε άμα θες να γαμήσεις φτηνά,πήγαινε στις πουτάνες,εμένα θα με πληρώσεις αδρά,δεν είμαι καμιά πουτάνα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41