Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολλές θα αρνηθούν,μαύρα μεσανυχτα έχεις από κανονικες γυναικες.

Υπάρχουν γυναικες που ΔΕΝ μπορούν να κάνουν One night stand, όσο ωραίος,πλουσιος και μοιραίος να είναι καποιος.
Αυτές οι γυναίκες θέλουν χρόνο μέχρι να 'ερθουν στο κρεβάτι μαζι μας,θέλουν οικειότητα και έναν Minimum συναισθηματικό δέσιμο.

Εδώ θα συμφωνήσω με Kman.Ίσως πριν μερικά χρόνια οι Ελληνίδες να σου πέταγαν τα λεφτά στη μούρη.Τώρα όμως με την κρίση,με τις περισσότερες άνεργες/κακοπληρωμένες και τον μπαμπά να μην έχει λεφτά,αλλάξανε τα κόζια.Ο αρχηγός λέει 5000,εγώ λέω ακόμα και με 500 μπορεί να σου κάτσουν.Όταν καεί και το τελευταίο λίπος στην κοινωνία,θα γίνουμε σιγά σιγά κι εμεις Ουκρανία,Βουλγαρία κλπ.

Για τα One night stand,το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να έχει κάποιος δεν είναι ούτε τα λεφτά,ούτε η εμφάνιση αλλά η διασημότητα.Όταν από ανώνυμος γίνεις ο 'τάδε',έρχονται τα πάνω κάτω.Σκέψου πόσα ons θα μπορούσαν να κάνουν πχ οι παίκτες του survivor όταν οι γκόμενες κάνουν σαν τρελές με το που τους βλέπουν.Για να μην πω δηλαδή για αθλητές και ηθοποιούς που είναι ήδη γνωστοί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εδώ θα συμφωνήσω με Kman.Ίσως πριν μερικά χρόνια οι Ελληνίδες να σου πέταγαν τα λεφτά στη μούρη.Τώρα όμως με την κρίση,με τις περισσότερες άνεργες/κακοπληρωμένες και τον μπαμπά να μην έχει λεφτά,αλλάξανε τα κόζια.Ο αρχηγός λέει 5000,εγώ λέω ακόμα και με 500 μπορεί να σου κάτσουν.Όταν καεί και το τελευταίο λίπος στην κοινωνία,θα γίνουμε σιγά σιγά κι εμεις Ουκρανία,Βουλγαρία κλπ.

Για τα One night stand,το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να έχει κάποιος δεν είναι ούτε τα λεφτά,ούτε η εμφάνιση αλλά η διασημότητα.Όταν από ανώνυμος γίνεις ο 'τάδε',έρχονται τα πάνω κάτω.Σκέψου πόσα ons θα μπορούσαν να κάνουν πχ οι παίκτες του survivor όταν οι γκόμενες κάνουν σαν τρελές με το που τους βλέπουν.Για να μην πω δηλαδή για αθλητές και ηθοποιούς που είναι ήδη γνωστοί.

Η Ελληνίδα δεν έχει καμία σχέση με αυτό.Δηλαδη δώσε μου 500 1000 ευρώ να με πηδήξεις μία φορά και άντε γεια!!Πότε δεν ήταν έτσι και ποτέ δεν θα γίνει όσο φτωχή και να μείνει. Κάνει άλλο όμως!!!

Μαθημένη απο την μάνα της απο μικρή ψάχνει τον ΜΟΝΙΜΟ χορήγο...Κάποιον με καλή δουλειά,καλό σπίτι,καλό αυτοκίνητο, καλο καλο καλο κλπ να του τα τρωει για πάντα ή έστω να της παρεχει μια πολύ άνετη ζωή.

Ένα 70% των Ελληνίδων δηλαδή ψάχνει ένα 10% Ελλήνων αντρων. Αυτό το 10% έχει στην Ελλάδα ότι θέλέι λόγω ΜεσοΑνατολίτικης νοοτροπίας που έχουμε (Φιγούρα,πόρτα μαγαζία κλπ που εντυπωσιαζουν τρελά τις Ελληνιδες).. Αν δεν το βρεί μετά απο χρόνια απλά συμβιβάζεται με κάποιον εκτος του 10% για να της κάνει παιδί και να τον χωρίσει μετά η μένει στην αγαμία και δεν την νοίαζει καν. Π.χ. σε καμία χωρα δεν έχω να κάνουν έτσι οι γυναίκες για barmen!! Απλά για να πουλάνε μούρη πως μιλάνε με αυτόν πίσω απο την μπάρα ή στην είσοδο!! Πράγματα υποαναπτυκτα που δέιχνουν την διαφορά ακόμα επιπέδου Ελλήνων απο Ευρωπαίους!!

Το 70% το άλλο 30% ειναι τα μπαζάκια ή οι εξαρέσεις αυτές που τελικά παντρεύονται ένα κακομοιρη και ζόυν την κακομοιριστικη μαζί ζωη.

Για την διασημότητα θα συμφωνήσω πλήρως.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ε αντε να γινουμε 7 χρονια περιμενουμε και δεν......... :wanker: :wanker: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Ελληνίδες δεν κάθονται γιατί όλοι μιλάνε και φοβούνται μη γίνουν ρεζίλι.Αν τα 500 τα έδινε σκύλος και όχι άντρας θα κάθονταν ευχαρίστως στο σκύλο αφού αποκλείεται να αποκαλύψει τίποτα.
Είναι γιατί το φαινόμενο δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όπως σε Ουκρανία,Ρωσία κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν γυναικες που ΔΕΝ μπορούν να κάνουν One night stand, όσο ωραίος,πλουσιος και μοιραίος να είναι καποιος.
Αυτές οι γυναίκες θέλουν χρόνο μέχρι να 'ερθουν στο κρεβάτι μαζι μας,θέλουν οικειότητα και έναν Minimum συναισθηματικό δέσιμο.

Εσύ λες οτι γάμησες 200 Τσέχες ελεύθερης βοσκής σε 6 μήνες.Πότε πρόλαβες να αναπτύξεις συναισθηματικό δεσμό αφού γαμούσες κάθε μέρα και διαφορετική και ταυτόχρονα σύχναζες και στα Privat?
Πρακτικά εφαρμόζεις όσα λέω ενώ θεωρητικά είσαι αντίθετος.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πολλές θα αρνηθούν,μαύρα μεσανυχτα έχεις από κανονικες γυναικες.

Ξέρω ότι σου ακούγονται κινεζικα όλα αυτά,αλλά όταν στα 40+ δεν έχεις αράξει με την ίδια γυναίκα πάνω από 3 μέρες,δεν περιμένω να τα ξέρεις.

Πάντως μπορει να έχεις γαμήσει πολλαπλάσιες και καλύτερες γυναίκες απο τον μέσο Ελληνα της ηλικίας σου χαμπάρι δεν έχεις πάρει από γυναίκες.
Πως είναι π.χ. να σου κάνει κρεβατι μια γυναικα που πραγματικά σε θελει και οχι γιατί την νοίκιασες για μια ώρα.

τον μαστίγωσες αλύπητα τον φουκαρά. δεν έπρεπε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ποια ραντεβού?Εγώ έχω 4 μέρες και πρέπει να γαμάω 3 διαφορετικές τη μέρα για να είναι επιτυχημένη η εκδρομή.Σιγά μην έχεις χρόνο για ραντεβού.

Τα ίδια συμπτώματα με τον Picker παρουσιάζει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οι Ελληνίδες δεν κάθονται γιατί όλοι μιλάνε και φοβούνται μη γίνουν ρεζίλι.Αν τα 500 τα έδινε σκύλος και όχι άντρας θα κάθονταν ευχαρίστως στο σκύλο αφού αποκλείεται να αποκαλύψει τίποτα.
Είναι γιατί το φαινόμενο δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όπως σε Ουκρανία,Ρωσία κτλ.

Οι άνθρωποι δεν είναι ζωα αρχηγε.
Υπαρχουν γυναικες που μοιράζονται ευκολα το σώμα τους,άλλες που μπορει σε κάποια φάση της ζωής τους να κανουν One night stand και άλλες που ΔΕΝ μπορούν να λειτουργησουν έτσι.

ΔΕΝ μπορούν,γιατί για να μοιραστουν το σωμα τους θέλουν ενα ελάχιστο συναισθηματικό δέσιμο,μια οικειοτητα και οτι σου έγραψα και πριν.
Δε σου λέω ούτε ότι ειναι πιο ηθικες μιας και μπορεί να αποδειχτούν  πιο ανηθικες σε άλλα θέματα,αλλά για αυτες το σεξ είναι πιο προσωπικό και όχι θεμα μιας βραδιας.

Και δεν έχει να κάνει με κοινωνική αποδοχή,είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ το ζητημα.

Εσύ λες οτι γάμησες 200 Τσέχες ελεύθερης βοσκής σε 6 μήνες.Πότε πρόλαβες να αναπτύξεις συναισθηματικό δεσμό αφού γαμούσες κάθε μέρα και διαφορετική και ταυτόχρονα σύχναζες και στα Privat?
Πρακτικά εφαρμόζεις όσα λέω ενώ θεωρητικά είσαι αντίθετος.

Θα σου πω..
Ανάμεσα στις 200 υπήρχε μια μειοψηφία που γούσταρε αυτό που έβλεπε στις φωτό και δεν είχε πρόβλημα να γαμηθεί απο το πρώτο-δεύτερο ραντεβου.

Η πλειοψηφία όμως έβλεπε κοινή προοπτικη,της έκανε εντύπωση ο άνθρωπος πίσω απο τις φωτό και έκατσε να κάνει σεξ στα πλαίσια κάτι ευρυτερου.
Θες να το πεις αρχη ενός δεσμου,σχέσης,πες το όπως θες.
Αυτές τις κοπέλες,με το status τουριστα που είχα παλιότερα,δεν θα τις γαμουσα ΠΟΤΕ,γιατί το εφήμερο δεν τις νοιαζει,δεν τις φτιάχνει,δεν τις καυλώνει,δεν λειτουργουν ετσι.

Ξερω οτι δε θα καταλαβεις αυτά που σου λέω,όχι γιατι είσαι χαζός,κάθε άλλο..
Απλά γιατι οι άμυνες που έχεις χτισει γύρω σου και η αυθυποβολη περί "εκμεταλλευτικής φυσης των γυναικων" και παπαριες που λένε 15χρονα ή αγαμητοι μισογύνηδες,δε σε αφήνει να δεις την πραγματικοτητα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
τον μαστίγωσες αλύπητα τον φουκαρά. δεν έπρεπε.

Ο αρχηγός ειναι πουλέν και πολλες φορές είμαι σκληρός μαζί του γιατί ξερω ότι δεν ιδρώνει το αυτί του.

Παντως θεωρω τραγικό να έχει πηδήξει τόσες γυναίκες και παρ'όλα αυτά να τις βλέπει τοσο μονοδιάστατα..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η Ελληνίδα δεν έχει καμία σχέση με αυτό.Δηλαδη δώσε μου 500 1000 ευρώ να με πηδήξεις μία φορά και άντε γεια!!Πότε δεν ήταν έτσι και ποτέ δεν θα γίνει όσο φτωχή και να μείνει.

Ας μείνει φτωχή και το συζητάμε.Αλλά κανονική φτώχεια εννοώ,όχι λεφτά για κινητό ή διακοπές.Εσύ πιστεύεις ότι δεν θα φτάσουμε στην εποχή που θα βλέπει ο Έλληνας/Ελληνίδα 50ευρα και θα γυαλίζουν τα μάτια τους;Ήδη συμβαίνει αλλά η διαφορά είναι ότι η Ελληνίδα έχει από πίσω μπαμπά/παππού να της δίνει χαρτζιλίκι ακόμα και στα 30 ενώ η Ουκρανέζα όχι.Όταν αρχίσουν και πεθαίνουν οι γέροι και πάει κι εδώ ο μισθός 150-200 ευρώ,άντε να τις δούμε τότε τις Ελλεηνίδες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ας μείνει φτωχή και το συζητάμε.Αλλά κανονική φτώχεια εννοώ,όχι λεφτά για κινητό ή διακοπές.Εσύ πιστεύεις ότι δεν θα φτάσουμε στην εποχή που θα βλέπει ο Έλληνας/Ελληνίδα 50ευρα και θα γυαλίζουν τα μάτια τους;Ήδη συμβαίνει αλλά η διαφορά είναι ότι η Ελληνίδα έχει από πίσω μπαμπά/παππού να της δίνει χαρτζιλίκι ακόμα και στα 30 ενώ η Ουκρανέζα όχι.Όταν αρχίσουν και πεθαίνουν οι γέροι και πάει κι εδώ ο μισθός 150-200 ευρώ,άντε να τις δούμε τότε τις Ελλεηνίδες.

Η Ελληνίδα δε θα κάτσει να γαμηθει αν μείνει φτωχή.
Αν ειναι κάτω από 30-35 ετών θα μεταναστεύσει κεντροβορειοευρωπαϊκά.
Η Ουκρανέζα δεν έχει τέτοια επιλογή.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Η νεα Πολωνεζα που εχω και επειδη ειναι αρκετα εμφανισημη και εχει σωμα λαμπαδα παιρνει πολλα μηνυματα απο ακυρους.Μονο που αλλαξε τοποθεσια για Αθηνα μου εδειξε 10ακυρους στο fb σιγουρα στο couch θα γινεται της κακομοιρας ενω και στον δρομο μου λεει σκηνικα απιστευτα.
Και ρωταω γιατι εγω την πηδηξα ενω ειχε βγει πρωτα με αλλους 2-3?Γιατι απερριψε αλλους 10+?Γιατι μου ειπε κατα λεξη φοβηθηκα οτι δεν θα μου ξαναεστελνες μηνυμα μετα το πρωτο μας ραντεβου?(το εστειλα μετα απο 2μερες)

Επειδη κακα τα ψεματα οι γκομενες(εως 30) κοιτανε ρηχα πραγματα στην αρχη οπως 1.εμφανιση 2.χαρακτηρα(κυριως να της κανεις να γελανε) και 3.χρημα
Η σειρα αντε να αλλαξει μετα τα 30 και το νουμερο 3 να γινει 1 η 2,αναλογα την γυναικα

Αυτο ειναι ολο,αμα εισαι ωραιος και με μεγαλη πουτσα γαμας πολυ μουνι

Οποιος ισχυριζεται το αντιθετο η δεν εχει γαμησει πολλες η πιστευει την γκομενα του η οποια στανταρ του τα φορα

Και κατι τελευταιο,Αθηνα εχει γινει της κακομοιρας,τα μουσλιμια κοιτανε γυναικες σαν ξερολουκουμα χθες την ειπα σε τρεις dont look again got it? ειχαν φαει και την δικια μου και αλλες ελληνιδες στο μετρο,ειπαν sorry και φυγανε
Απορω οταν γινουν 10αδες τι θα γινεται

Πειτε με ρηχο η οτιδηποτε παμπολες απ οσες ρωτησα αμα ημουν ασχημος η αμα την ειχα σαν κινεζο θα συνεχιζαμε το συνολο μου ειπε οχι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο αρχηγός ειναι πουλέν και πολλες φορές είμαι σκληρός μαζί του γιατί ξερω ότι δεν ιδρώνει το αυτί του.

Παντως θεωρω τραγικό να έχει πηδήξει τόσες γυναίκες και παρ'όλα αυτά να τις βλέπει τοσο μονοδιάστατα..

Δεν ιδρώνει το αυτί του γιατί είναι ένας χαλβάς που κολώνει να αναμετρηθεί με την γυναίκα στον πραγματικό στίβο...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Φιλε δεν θα γινει αυτο γιατι και Αλβανια δεν γινεται που πεθαινουν της πεινας(αλλα στην πραγματικοτητα νομιζεις οτι πεθαινουν)
Ο λογος ειναι οτι δεν ειναι οτι λαμπει χρυσος
Εξηγουμε
Και 400Ευρω να παιρνεις το μηνα με σπιτι δικο σου,σου κανουν αερα στα αρχιδια
ΟΙ ξενοι για ενα σπιτι δουλευουν,νοικι στην ΙΡλανιδα 1500
Εδω αμα εχεις σπιτι ουσιαστικα εχεις τεραστιο πλεονεκτημα
Και με 400Ευρω το μηνα θα τα βγαλεις περα

D

dude901123

Επισκέπτης
Η Ελληνίδα δε θα κάτσει να γαμηθει αν μείνει φτωχή.
Αν ειναι κάτω από 30-35 ετών θα μεταναστεύσει κεντροβορειοευρωπαϊκά.
Η Ουκρανέζα δεν έχει τέτοια επιλογή.

Από τις 15 Ιουνίου το έχει. Δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για αυτές με το νέο βιομετρικό διαβατήριο που κοστίζει μόλις 800 hryvnia απόκτάει δικαίωμα παραμονής 3 μήνες σε shengen χώρες χωρίς καμία visa. Φυσικά νόμιμα δεν μπορεί να εργαστεί αλλά όπως ξέρουμε.. από τη στιγμη που μπορεί εύκολα να ταξιδέψει και να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.. θα βρεθεί η άκρη. Τώρα η μεγάλη δυσκολία είναι να βρει υποστηρικτικό περιβάλλον διαμονής, εργασίας εκεί που θα πάει. Τα visa center έχουν τεράστιες ουρές παραμονής και δεν είναι μακρία η μέρα που η Ουκρανία θα αδειάσει σαν τη Μολδαβία που μπήκε το 2014-15 με το ίδιο καθεστώς και σήμερα είναι μια έρημη χώρα σε νέους ανθρώπους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν ιδρώνει το αυτί του γιατί είναι ένας χαλβάς που κολώνει να αναμετρηθεί με την γυναίκα στον πραγματικό στίβο...

Κολώνει γιατί όταν πήγε να αναμετρηθεί στο παρελθόν που ήταν και πιο νέος αποδειχτηκε λίγος και επέλεξε να οχυρωθεί πίσω από την περσόνα του σκληρου χύστη που βλέπει δήθεν λογιστικά τις γυναικες,γιατί όλες είναι πουτανες εκμεταλλεύτριες.
Όμως το γεγονός οτι αντί να ριχνει απλα εναν πούτσο σε όλα αυτά τα πουτανίδια σπονσορέτες που συναντάει,αυτος ημιπυρφοριάζει με γεύματα,δωρα,βόλτες,κ.λ.π. καταδεικνύει την πραγματικοτητα.

Πάντως αν και πληρώνει χρυσό το μουνί,στη Γερμανία υπό καμία συνθηκη δε θα μπορούσε να γαμαει τετοιας ηλικίας-εμφάνισης γυναίκες,οπότε απο γαμηστικής πλευράς το κυνηγάει το θέμα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ΔΕΝ μπορούν,γιατί για να μοιραστουν το σωμα τους θέλουν ενα ελάχιστο συναισθηματικό δέσιμο,μια οικειοτητα και οτι σου έγραψα και πριν.
Δε σου λέω ούτε ότι ειναι πιο ηθικες μιας και μπορεί να αποδειχτούν  πιο ανηθικες σε άλλα θέματα,αλλά για αυτες το σεξ είναι πιο προσωπικό και όχι θεμα μιας βραδιας.

Γιατί όμως εαν είσαι επώνυμος σού ανοίγουν το μαγαζί σε χρόνο dt;

Άρα ποιο δέσιμο και οικειότητα ρε Βαλκάνιε;Από τη στιγμή που θα κάτσουν αμέσως στον επώνυμο,αυτό σημαίνει ότι εσένα δεν σου κάθονται επειδή σε βάζουν χαμηλά στη λίστα τους.Όχι γιατί είναι ηθικές και ψάχνουν οικειότητα.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Άρα ποιο δέσιμο και οικειότητα ρε Βαλκάνιε;Από τη στιγμή που θα κάτσουν αμέσως στον επώνυμο,αυτό σημαίνει ότι εσένα δεν σου κάθονται επειδή σε βάζουν χαμηλά στη λίστα τους.Όχι γιατί είναι ηθικές και ψάχνουν οικειότητα.

Γιατι οι ανωνυμοι τους ζαλισανε τα @@,δεν  φταινε μονο οι γυναικες
Ρωτησες καμια ποσοι μαλακες τους τα ριχνουνε?Ειδες μηνυματα που παιρνει Ελλαδα και μια μετρια χοντροκολα Ελληνιδα η μετρια Ουκρανεζα-Πολωνεζα που στην χωρα της θα εβγαινε με τον αλκολικο τελειωμενο του χωριου?
Δες τα μηνυματα γιατι εγω δεν τα πιστευα αυτα που εβλεπα και διαβαζα..Εφριξα ρε φιλε
Ενα θα σου πω
Αυτη που χωνω τωρα μου ειπε οτι Ελλαδα παμπολοι γεροι και 40αριδες παντρεμενοι κτλπ τις μιλανε και τις στελνουν και μηνυματα,ειδα μηνυματα του στυλ να σε παω μυκονο με σαμπανιες να γαμιομαστε κτλπ απο χοντρο πραγματικα βουβαλι 40αρη..Εγω αν ημουν ετσι μηνυμα οτι στην Κουλα δεν θα στελνα χαχα
ΜΟυ ειπε μαλιστα οτι ακομα και Τουρκια λιγοτερη παρενοχληση δεχοτανε

Εσυ περιμενε μετα η χοντροκωλα Ελληνιδα να μην ονειρευεται διασημο οταν σφαζονται 100μαλακες στα ποδια της

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φιλε δεν θα γινει αυτο γιατι και Αλβανια δεν γινεται που πεθαινουν της πεινας(αλλα στην πραγματικοτητα νομιζεις οτι πεθαινουν)
Ο λογος ειναι οτι δεν ειναι οτι λαμπει χρυσος
Εξηγουμε
Και 400Ευρω να παιρνεις το μηνα με σπιτι δικο σου,σου κανουν αερα στα αρχιδια
ΟΙ ξενοι για ενα σπιτι δουλευουν,νοικι στην ΙΡλανιδα 1500
Εδω αμα εχεις σπιτι ουσιαστικα εχεις τεραστιο πλεονεκτημα
Και με 400Ευρω το μηνα θα τα βγαλεις περα

Με 400 το μήνα και πληρωμένα ενφια/δεη/νερά από γονείς,κι εγώ θα την έβγαζα.

Όταν όμως θα έχεις να τα πληρώνεις όλα εσύ,τότε να δεις αγγούρι.

• Like
Αντιδράσεις: flynow
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Από τις 15 Ιουνίου το έχει. Δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για αυτές με το νέο βιομετρικό διαβατήριο που κοστίζει μόλις 800 hryvnia απόκτάει δικαίωμα παραμονής 3 μήνες σε shengen χώρες χωρίς καμία visa. Φυσικά νόμιμα δεν μπορεί να εργαστεί αλλά όπως ξέρουμε.. από τη στιγμη που μπορεί εύκολα να ταξιδέψει και να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.. θα βρεθεί η άκρη. Τώρα η μεγάλη δυσκολία είναι να βρει υποστηρικτικό περιβάλλον διαμονής, εργασίας εκεί που θα πάει. Τα visa center έχουν τεράστιες ουρές παραμονής και δεν είναι μακρία η μέρα που η Ουκρανία θα αδειάσει σαν τη Μολδαβία που μπήκε το 2014-15 με το ίδιο καθεστώς και σήμερα είναι μια έρημη χώρα σε νέους ανθρώπους.

Ξέρω Dirty,τα ειχαμε γράψει και εδώ πέρα.
Απλά με μια Ουκρανέζα στη Γερμανία που εχω επικοινωνια,μου έλεγε ότι δεν είναι τόσο απλα όσο φαινονται τα πραγματα.
Αυτα που μου ελεγε έχουν να κάνουν γενικα με αυτό που εγραψες "η μεγάλη δυσκολία είναι να βρει υποστηρικτικό περιβάλλον διαμονής, εργασίας εκεί που θα πάει"

Οι γκόμενες που είναι του one night stand και γενικά πιο χαλαρες με το μουνι τους,ειναι και αυτες που θα κατσουν στον αλλον ευκολότερα αν ειναι διασημος.
Υπάρχουν γυναίκες που δεν τους λέει τιποτα η διασημοτητα..

Είδα προχθες σε ένα αθλητικό site ένα άρθρο όπου ο τζαστιν μπιμπερ εγραψε για μια 20χρονη εργαζομενη στην υποδοχή ενός γυμναστηρίου
"Ποια ειναι αυτη η κοπέλα,θελω να τη γνωρίσω" και η τυπισσα τον τρολαρε δημόσια για το μνμ του..
Ανάλογη νίλα έχει φαει θυμάμαι και ο κριστάνο ρονάλντο.

Αυτά ρε τυποι που οι ολες οι γυναικες ανοίγουν τα πόδια με λεφτα,διασημότητα,κ.λ.π. είναι ισοπεδωτικα.

Ναι,ολα αυτά βοηθάνε με τον μεσο όρο των γυναικών,αλλά δεν ισχύει για όλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom