Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Για την νεανικότητα φίλε,που χάνεται πολύ πριν τα 40.
Και ναι,υπάρχουν γοητευτικες 40άρες,καυλες milfάρες,αλλά νομίζω ότι αν ο μέσος αντρας είχε να διαλέξει,θα διάλεγε την 25χρονη version της ίδιας 40άρας.

Η νεανικότητα δεν είναι απο μόνη της κρισιμος παράγοντας για την πορεία μιας σχέσης. Οι παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω (χημεία, ωριμότητα, ερωτική έλξη κλπ) είναι η βάση, εκει που πρέπει κάποιος να ποντάρει. Η νεανικότητα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.  
Τέλος καλό είναι να κοιτάμε κι εμείς τα χάλια μας καμια φορά όταν θέτουμε όρους και προυποθέσεις. ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η Ρωσίδα που έχω τώρα γκόμενα.Γενικά σε Ρωσίδες έχεις πολύ δυνατές επιλογές,δε χρειάζεται να ρίχνεις τα στάνταρ σου.

HSStmF.jpg

9OvJiH.jpg

Φυσικά καλείσαι να ενισχύσεις την εμφάνισή τους με τα κατάλληλα αρώματα.

hmujHa.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Γεια σας παιδία,

Σκέπτωμαι να πάω Κίεβο 10-20 Οκτ για 10-15 μέρες. Έχω ξαναπάει φέτος. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει κάνα pm.

Επίσης κάποιες παρατηρήσεις (σημειώνω ότι το target-group είναι τοπ 2% σε αντιστοιχεία Ελλάδας (εκεί νομίζω είναι τοπ 7%)):

- Στα κλάμπ μπορεί να δουλέψει το καμάκι αλλά δεν έχει τόση κίνηση (ειδικά καθημερινές) καθώς η διασκέδαση είναι λίγο πιο φθηνή από Αθήνα και οι  μισθοί είναι το 1/3. Δηλαδή αν δείτε 3-4 της παραπάνω δυναμικότητας μόνες σε ένα μαγαζί καθημερινή είναι καλά. Όμως η πιθανότητα επιτυχίας με 3-4 είναι μεγαλύτερη από ότι σε τίγκα μαγαζί στην Αθήνα.
- Οι Τούρκοι, Άραβες κτλ οι οποίοι δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν χαλάν την πιάτσα και έχουν δημιουργήσει δυσπιστία για τους ξένους. Γέλαγα που ανόιγαν τραπέζια στο Carribean και στο Chi κ έρχονταν οι γκόμενες κ πίναν τσάμπα και μετά τους καλυνήχτιζαν.
- Θέλεις 10-15 μέρες εκεί για να κάνεις σωστό παιχνίδι καθώς το ONS είναι δύσκολο.
- Πολλές γκόμενες ψάχνουν καλυνυχτάκηδες οπότε τα μάτια ανοικτά.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
"εγω οντως ειμαι 18 χρονων και μου αρεσουν οι μεγαλυτεροι αντρες ... ευκαιριες αν ηθελα να εκμεταλευτω ειχα ... δεν το εκανα γιατι εχουμε και μια αξιοπρεπεια ... αυτος ο τροπος σκεψης δεν ειναι εξαιρεση ... υπαρχουν παρα πολλες κοπελες που σκεφτονται ετσι ..." Vilma 2010

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
Για την νεανικότητα φίλε,που χάνεται πολύ πριν τα 40.
Και ναι,υπάρχουν γοητευτικες 40άρες,καυλες milfάρες,αλλά νομίζω ότι αν ο μέσος αντρας είχε να διαλέξει,θα διάλεγε την 25χρονη version της ίδιας 40άρας.

Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα.
Ελίνα Καντζα=υπερmilf.
Θα πήγαινα κολυμπώντας μέχρι τη Μύκονο να τη γαμήσω.
Αλλά ποιος ηταν πιο μάγκας;
Ο σπανουδακης(ο αδερφος του συνθέτη)που την πηδούσε στα 40+ του ενώ αυτή ήταν κάτω απο 30 ή ο 30άρης που την πηδάει τώρα ενώ εκεινη είναι 40+;

Εγώ λέω ο σπανουδάκης.

Ιδια περίπτωση Ξαρχάκος-Καρύδη-Αθερίδης

+1 , αυτη τη λατρεια για τα πουρα 40+ ποτε μου δεν μπορεσα να την καταλαβω ... κατεστραμενος σεξουαλικα ο ελληνας στην μεγαλη του πλειοψηφια

" Δεν χρησιμεύει σε τίποτα σε μια γυναίκα να είναι νέα δίχως να είναι όμορφη και όμορφη δίχως να είναι νέα. "
Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
+1 , αυτη τη λατρεια για τα πουρα 40+ ποτε μου δεν μπορεσα να την καταλαβω ... κατεστραμενος σεξουαλικα ο ελληνας στην μεγαλη του πλειοψηφια

Αντιθέτως εγώ δεν κατάλαβα ποτέ αυτή την λατρεία για τις πιτσιρίκες.

Οσο για το αν είναι κατεστραμμένος ο ελληνας θα συμφωνήσω μαζί σου. Για διαφορετικό λόγο όμως...
Αφού ο κάθε typical 40άρης ψάχνει το έρωτα σε πιτσιρίκια 25 Μαϊων.
Λογικό να μένει με το πουλί στο χέρι και να ψημερωβραδιάζεται στο bou.

"Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον αυγουστο."
Λαϊκή παροιμία!
:hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Η νεανικότητα δεν είναι απο μόνη της κρισιμος παράγοντας για την πορεία μιας σχέσης. Οι παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω (χημεία, ωριμότητα, ερωτική έλξη κλπ) είναι η βάση, εκει που πρέπει κάποιος να ποντάρει. Η νεανικότητα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.  
Τέλος καλό είναι να κοιτάμε κι εμείς τα χάλια μας καμια φορά όταν θέτουμε όρους και προυποθέσεις. ;)

Για το μεσο όρο και την κοινωνία,η νεανικότητα είναι ακραία κρίσιμος παράγοντας.
Κοίτα ποση προσπάθεια καταβάλλεται καθημερινά σε παγκόσμιο επίπεδο,μόνο για αυτό.Κοίτα πόσοι πόροι κατασπαταλώνται σε αισθητικές επεμβασεις,καλλυντικά,συμπληρώματα διατροφής.

Επίσης με τις γυναίκες αν και είμαστε ίσοι,οι ρόλοι μας είναι διαφορετικοι.
Τη φυσική μας φθίση,εμείς μπορούμε να την αντισταθμίσουμε με επαγγελματική επιτυχία,καλό μισθό,παροχή ασφαλειας,κ.λ.π.
Η γυναίκα κρίνεται με άλλα κριτήρια,this is a mans world αλλωστε..

Τα "χάλια μου" εγώ τα κοιτάω,γι'αυτό και έχω γράψει άπειρες φορές περί αυτοβελτίωσης.
Επισης έχω αναφέρει ότι δεν περνάει άλλο η μπογιά μου σε ηλικιες 18-22.
Εσύ γιατί νομιζεις ότι δεν περνάει;
Εγω λέω γιατί δεν είμαι αρκετά νέος πλεον για ένα 20χρονο.

" Δεν χρησιμεύει σε τίποτα σε μια γυναίκα να είναι νέα δίχως να είναι όμορφη και όμορφη δίχως να είναι νέα. "
Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκ

Μόνο στην Ελλάδα εχω ακούσει πίπες τύπου:

"Δε τα φτιάχνω με όμορφες για να μην με κερατώσουν"

"Μια 40άρα=δύο 20άρες,η γριά η κότα έχει το ζουμί.."

Όταν ήμουν έφηβος είχα έναν μάχιμο θείο κοντά στα 40.
Η μανα του και η αδερφή του,μου έλεγαν:"Μη γινεις σαν τον θειο σου που γυρνάει με μικρές,να γίνεις σοβαρό παιδί"

Το έλεγαν με ύφος λες και ο θείος πουλούσε πρέζα εξω απο σχολεία.

Εγω νομίζω ότι λόγω στερεοτύπων,ζήλιας,γενικής αγαμίας της ελληνικής κοινωνίας,πυρφορίας,ο καθενας οχυρώνεται πίσω από τα τσιτάτα που τον βολεύουν.

"Όλες οι ελληνιδες είναι πουτάνες,θα ψάξω γυναίκα από την Ακτή Ελεφαντοστού"

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλύτερες είναι οι μικρές εννοείται.Απλά μια μουνάρα 25 ετών που δεν μπορείς να τη χτυπήσερις περιμένεις να γίνει 30 και να πέσει λίγο εμφανισιακά για να τη γαμήσεις.
Αλλος μπορεί να προτιμάει την πιο μέτρια εικοσιπεντάρα έναντι της ξεπεσμένης τριαντάρας.
Γενικά προτιμώ μια μεταχειρισμένη τέως μουνάρα ΜΙΛΦ από μια φρέσκια next door εικοσάρα.Αλλά είναι καθένας με τα γούστα του.
Οι μεγάλες έχουν και άλλα πλεονεκτήματα.Κάνουν αμέσως σεξ και δεν περιμένουν την ιδανική ατμόσφαιρα.Είναι συνηθισμένες να τον τρώνε είτε θέλουν είτε όχι.Είναι πιο ήρεμες ενώ οι μικρές είναι πιο νευρικές.Οι μικρές έχουν πολλή ενέργεια και μπορεί να σε βασανίζουν,δε σε αφήνουν να κοιμάσαι το πρωί,θέλουν συνέχεια βόλτα,περιπέτειες,shopping,κλαμπ κτλ ενώ οι μεγάλες τα φτύνουν αμέσως και πάνε για ύπνο.
Επίσης οι μεγάλες κάνουν περισσότερα.Κάνουν συχνότερα deep throating,πρωκτικό,face fucking,γλυφοκώλι κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αντιθέτως εγώ δεν κατάλαβα ποτέ αυτή την λατρεία για τις πιτσιρίκες.

Οσο για το αν είναι κατεστραμμένος ο ελληνας θα συμφωνήσω μαζί σου. Για διαφορετικό λόγο όμως...
Αφού ο κάθε typical 40άρης ψάχνει το έρωτα σε πιτσιρίκια 25 Μαϊων.
Λογικό να μένει με το πουλί στο χέρι και να ψημερωβραδιάζεται στο bou.

"Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον αυγουστο."
Λαϊκή παροιμία!
:hi:

Εσύ μπορείς να μην την καταλαβαίνεις και δε χρειάζεται κιόλας,γούστα ειναι αυτά.

Την τάση του μέσου όρου όμως δεν μπορείς να την παραβλεπεις.

Αμα ήταν όλοι σαν εσενα,οι πουτάνες δε θα χρειαζόταν να λένε ψέμματα για την ηλικία τους.Ανάθεμα αν έχω πάει σε οποιαδήποτε χώρα και στο προφίλ πουτάνας να εχει δόση αλήθειας η ηλικία.
ΟΛΕΣ δηλώνουν μικρότερες.
Ομοίως και οι απλές γυναίκες δε θα εκρυβαν την ηλικία τους,δε θα επένδυαν τόσα φράγκα να μείνουν νεες.

Και οι ίδιες ξέρουν τη δύναμη που έχουν τα νιάτα.

Όσο για τους 40άρηδες που κυνηγάνε 25χρονα,έχω επισημάνει πάμπολλες φορές ότι το καταφέρνουν λίγοι.
Και ο λογος είναι ότι μια αξιόλογη 25χρονη,μεταξυ αλλων προσόντων,ψάχνει και νιάτα δίπλα της.
Οπότε και για αυτες παιζει ρόλο η νεανικότητα του άντρα.

Προσοχή,μιλάω για αξιόλογες κοπελες.Ουτε πεινασμενες από κανένα κωλοχώρι,ούτε αμόρφωτες που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και ψάχνουν προστάτη.

• Like
Αντιδράσεις: Krang

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Το εχουμε βγάλει λίγο τα μάτια το θέμα της ουκρανίας, αλλά τουλάχιστον κάνουμε όμορφη κουβέντα και όχι κοκορομαχίες όπως σε άλλα θρέντ.

Στο "γενικότερο" θέμα μας τώρα.
Βαλκάνιε μπερδευεις τον καλοπισμό με τα νιάτα. Δεν είπα ποτέ οτι προτιμώ την ρυτιδιασμένη, χοντρή, 35αρα αντι της προσεγμένη 25άρα.
Και νομιζω οτι έτσι μου δίνεις πάσα να πώ κάτι το οποίο έχει σοβαρή σημασία κατ'εμε.

Σημασία λοιπόν δεν έχει να βρείς τα 10 στανταρ σου σε μια γκόμενα. Είναι σημαντικότερο να έχει την κουλτούρα να τα αποκτήσει ακόμα και αν δεν τα έχει.
Τι θέλω να πώ.
Εστω οτι ψάχνεις γκομενα ευκατάστατη για γάμο. Προφανώς θα είσαι οκ αν βρείς μια με 3 διαμερίσματα δώρο από τον μπαμπά.
Κατα την αποψή μου είναι προτιμότερο να βρείς μια που έχει 1 αλλά έχει και την κουλτούρα της εργατικότητας το ένα να το κάνει 2, 3, 13.
Διότι η πρώτη μπορεί να τα βρήκε έτοιμα και να είναι σκορποχώρι.
Ενώ η δευτερη επειδή είναι εργατική και οικονόμα να τα καταφέρει καλύτερα από την πρώτη που πρακτικά ξεκίνησε και από καλύτερη βάση.

Αυτό πως συνδέεται με τα προηγούμενα?
Τα νιάτα είναι ενα δώρο το οποίο είναι ευφήμερο.
Αν δεν συνδέεται και με την αντιστοιχη κουλτούρα περιποιησης αργά η γρήγορα η πιτσιρίκα θα σαπίσει.
Άρα είναι σημαντικότερο η τυπισα που θα διαλέξεις να έχει αυτή την κουλτούρα παρα να είναι 5 χρόνια νεώτερη...

Εσύ μπορείς να μην την καταλαβαίνεις και δε χρειάζεται κιόλας,γούστα ειναι αυτά.

Την τάση του μέσου όρου όμως δεν μπορείς να την παραβλεπεις.

Δεν την παραβλέπω. Την γνωρίζω, την κατανοώ εν μέρη γι'αυτό αλλωστε την σχολιάζω.
Απλά δεν συμφωνω.

Και στο κάτω κάτω εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ηλικία.
Χτυπάω από -10 ώς +10 από την δική μου ηλικία. (Εντάξει τελευταία το έχω κόψει το +10 γιατί μεγαλώσαμε και λίγο  :2funny:)
Αρκεί να μου αρέσει η γυναίκα. Ανεξαρτήτου ηλικίας.
Άλλοι είναι αυτοί που έχουν βάλει ηλικιακό κόφτη.
Αρα ποιος είναι ο κολλυμένος στην όλη ιστορία? Εγώ ή αυτοί? :think:

Θυμάμαι στην πρώτη μου δουλειά σε ένα γραφείο εμπαινε κόσμος και κοσμάκις.
Ηταν τοτε μια κυρία στην γραμματεία που με πήγενε με τα χίλια. 25 ετών εγώ.
Και μου έλεγε όποια σου αρέσει απο αυτές που μπαίνουν να μου λές να μαθαίνω τι παίζει! :grin:
Μια μέρα λοιπόν έρχεται ενα γκομενάκι στην ηλικία μου και αμέσως την πέρνω τηλ και της λέω: Να αυτή που μπήκε τώρα μ'αρεσει.
Εντωμεταξύ απέναντι μου στο γραφείο καθόταν ένας typical 40αρης συνάδελφος.
Χρυσό παλικάρι αλλα ξέρεις. Λίγο μπούλης,λίγο old fasion, λίγο χοντρούλης, λίγο αραίωση στο μαλλί...
Το πιάνει το σκηνικό και με την πρώτη ευκαιρία την λεεί στην γραμματέα.
Τόσο καιρό σε μένα δεν εκανες ενα κονέ. Τον νέο όλο στα πουπουλα το έχεις.
Ε του λεει η γραμματέας πές μου κι εσύ αν σου αρέσει κάποια να βάλω το χέρι μου.
Και τι λεει ο αθεοφοβος?
Να εκεινη μ'αρεσει. Και δείχνει ενα μπουμπούκι 23-24 ετών το οποίο ήταν και υπέρμουνο.
Δλδ κι εγώ που ήμουν τότε 25 δεν την έφτανα κάν. θα με χιλοπίτιαζε στάνταρ.

Γελούσαν και τα ντουβάρια. :2funny:

Τέλος όσο και αν διαφωνώ στον τρόπο σκέψης με τον Kman, οφείλω να ομολογήσω οτι το τελευταίο του ποστ το προσυπογράφω (όσον αφορά το οτι οι μαγαλύτερες τα κάνουν όλα και συμφέρουν!)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στο "γενικότερο" θέμα μας τώρα.
Βαλκάνιε μπερδευεις τον καλοπισμό με τα νιάτα. Δεν είπα ποτέ οτι προτιμώ την ρυτιδιασμένη, χοντρή, 35αρα αντι της προσεγμένη 25άρα.

Όχι,λες ότι για παράδειγμα έβγαλες γούστα με μια 40άρα και εγώ σου λέω ότι θα προτιμούσα την ίδια στα 27 της και όχι στα 40.
Δεν έχει σχέση με καλλωπισμό αυτό που σου γράφω.

Δε χρειάζεται να συγκρίνουμε διαφορετικες κοπέλες,εργατικη και μη,κ.λ.π.

Η μόνη παράμετρος που σου έχω αναφέρει είναι η ηλικία.
Σου ανέφερα την Καντζά και την Καρύδη.

Ναι,οι περισσότεροι μπαίναμε και τώρα,αλλά ποια version τους νομιζεις ότι προτιμάμε;Την 25χρονη ή την 40χρονη;

Εγώ είμαι της άποψης ότι στα 26-27 της μια κοπέλα έχει προ πολλού διαμορφωσει προσωπικότητα.Επίσης αν ξέρει να γαμιέται και της αρεσει,θα το έχει ήδη δείξει σε τετοια ηλικία.
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι η 36χρονη-37χρονη ή χειροτερα η 46χρονη-47χρονη version της ίδιας κοπέλας πιο ελκυστική από την 26-27 version της.

Η κοπέλα που νταραβερίζομαι τώρα είναι 27.
Άμα ήταν 37,παρά το γεγονός ότι είναι μάχιμη σε εμφάνιση αλλά και σαν προσωπικότητα,δεν θα την εξεταζα σαν επιλογή.
Ο λόγος;
Υπάρχουν και άλλες 27χρονες που έχουν μάχιμα προσόντα,δεν χάθηκαν οι γυναίκες,ούτε ξέμεινα από επιλογές να είμαι με γυναίκα μεγαλύτερη από μένα.

Εκτός αν εκτιμήσω τόοοοσο πολύ τον σπάνιο χαρακτηρα της και τη καρδιά της,συμβιβαστω με τη φθίση τη ομορφιάς της και πετάγομαι στην Πραγα να πηδάω τις 20χρονες ολόφρεσκες πουτανίτσες μου :grin:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Όχι,λες ότι για παράδειγμα έβγαλες γούστα με μια 40άρα και εγώ σου λέω ότι θα προτιμούσα την ίδια στα 27 της και όχι στα 40.

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι η 36χρονη-37χρονη ή χειροτερα η 46χρονη-47χρονη version της ίδιας κοπέλας πιο ελκυστική από την 26-27 version της.

Συμφωνώ με την παραπάνω πρότασή σου.
Δεν ειπα ότι η μεγαλύτερη version της ιδιας κοπέλας είναι καλύτερη.
Αυτό που λέω είναι ότι μπορεί να μη τα έφερε η τυχη να την συναντήσεις στην νεώτερη της version.
Αυτό την κάνει αυτομάτος κακή?
Για πιο λόγο???

Επίσης η παραπάνω δυνατότητα επιλογής υφίσταται μόνον αν ειστε ιδιας ηλικίας ή η γυναίκα είναι μικρότερη.

Όταν εγώ πηδούσα την 40άρα για παράδειγμα ήμουν 28.
Οπότε εκ των πραγμάτων δεν υπηρχε δυνατότητα επιλογής της 25άρας version από μέρους μου γιατί εγώ τότε ήμουν 13!! :2funny:

Άμα ήταν 37,παρά το γεγονός ότι είναι μάχιμη σε εμφάνιση αλλά και σαν προσωπικότητα,δεν θα την εξεταζα σαν επιλογή.
Ο λόγος;
Υπάρχουν και άλλες 27χρονες που έχουν μάχιμα προσόντα,δεν χάθηκαν οι γυναίκες,ούτε ξέμεινα από επιλογές να είμαι με γυναίκα μεγαλύτερη από μένα.

Εγώ διαφωνώ με την παρακάτω ιδεολογική βάση.
Το δέχομαι, το κατανοω αλλά δεν κρινω απαραίτητο και δεν το ακολουθώ σαν τακτική να χτυπάω μόνο μικρότερες.

Και αν θυμάσαι η κουβέντα ξεκίνησε από τον dr love, ο οποίος έλεγε ότι τραβιέται Κίεβο να χτυπήσει γκόμενα (γκόμενα όχι πουτάνα) γιατί εδώ δεν μπορεί να βρεί αξιόλογη πιτσιρίκα, παρα μόνο 35 άρες παντρεμένες χωρισμένες.
Και εγώ λέω ότι δεν βλέπω απαραίτητο να βάζουμε τόσους πολλούς ανούσιους περιορισμούς στους στόχους που θέτουμε.

Στην τελική θεωρώ ότι δυσκολεύεις πολύ την ζωή σου και την πιθανότητα να φας κατι αξιολογο γιατί το να κρατάς επαφή με κόσμο κατά πολύ μικρότερο σου δεν είναι και ότι ευκολοτερο.
Γιατί δλδ να κάνουν παρέα 25χρονα με έναν 35άρη ή 40άρη?
Γιατί προφανώς την γκόμενα θα την χτυπήσεις μέσω του κοινωνικού σου κύκλου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δε χρειάζεται να συγκρίνουμε διαφορετικες κοπέλες,εργατικη και μη,κ.λ.π.

Η μόνη παράμετρος που σου έχω αναφέρει είναι η ηλικία.
Σου ανέφερα την Καντζά και την Καρύδη.

Ναι,οι περισσότεροι μπαίναμε και τώρα,αλλά ποια version τους νομιζεις ότι προτιμάμε;Την 25χρονη ή την 40χρονη;

Εγώ είμαι της άποψης ότι στα 26-27 της μια κοπέλα έχει προ πολλού διαμορφωσει προσωπικότητα.Επίσης αν ξέρει να γαμιέται και της αρεσει,θα το έχει ήδη δείξει σε τετοια ηλικία.

Ο λόγος;

Εκτός αν εκτιμήσω τόοοοσο πολύ τον σπάνιο χαρακτηρα της και τη καρδιά της,συμβιβαστω με τη φθίση τη ομορφιάς της και πετάγομαι στην Πραγα να πηδάω τις 20χρονες ολόφρεσκες πουτανίτσες μου :grin:

Μα εσύ έγραφες οτι περιμένεις τις εικοσάρες που σου αρέσουνε να γίνουν εικοσιπεντάρες γιατί το προφίλ σου δεν περνάει πλέον στις 18-23.Ετσι και άλλοι περιμένουν τις εικοσιπεντάρες να τριανταρίσουνε για να τις γαμήσουνε και άλλοι τις περιμένουν να Μιλφέψουνε ή να σαρανταρίσουνε.
Δεν υπάρχουν ουσιαστικά διαφορές στις επιλογές.Σίγουρα μια εικοσάχρονη υπερέχει εμφανισιακά σε σχέση με μια εικοσιπεντάρα,η τελευταία σε σχέση με μια τριαντάρα και η τριαντάρα σε σχέση μια σαραντάρα.Εξαρτάται όμως πού μπορεί ο καθένας.
Π.χ. μια μουνάρα τριαντάρα είναι προτιμότερη από μια μέση εικοσάρα.Φυσικά στα 20 η μουνάρα ήταν ακόμη καλύτερη αλλά δεν υφίσταται ως επιλογή.
Δεν είναι οτι κάποιος προτιμάει συνειδητά τη μουνάρα τριαντάρα από τη μουνάρα εικοσάρα όταν έχει την επιλογή μεταξύ των δύο.
Απλά συνήθως(στο 95% των αντρών) δεν τον παίρνει για μουνάρα εικοσάρα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γεια σας παιδία,

Σκέπτωμαι να πάω Κίεβο 10-20 Οκτ για 10-15 μέρες. Έχω ξαναπάει φέτος. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει κάνα pm.

Επίσης κάποιες παρατηρήσεις (σημειώνω ότι το target-group είναι τοπ 2% σε αντιστοιχεία Ελλάδας (εκεί νομίζω είναι τοπ 7%)):

- Στα κλάμπ μπορεί να δουλέψει το καμάκι αλλά δεν έχει τόση κίνηση (ειδικά καθημερινές) καθώς η διασκέδαση είναι λίγο πιο φθηνή από Αθήνα και οι  μισθοί είναι το 1/3. Δηλαδή αν δείτε 3-4 της παραπάνω δυναμικότητας μόνες σε ένα μαγαζί καθημερινή είναι καλά. Όμως η πιθανότητα επιτυχίας με 3-4 είναι μεγαλύτερη από ότι σε τίγκα μαγαζί στην Αθήνα.
- Οι Τούρκοι, Άραβες κτλ οι οποίοι δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν χαλάν την πιάτσα και έχουν δημιουργήσει δυσπιστία για τους ξένους. Γέλαγα που ανόιγαν τραπέζια στο Carribean και στο Chi κ έρχονταν οι γκόμενες κ πίναν τσάμπα και μετά τους καλυνήχτιζαν.
- Θέλεις 10-15 μέρες εκεί για να κάνεις σωστό παιχνίδι καθώς το ONS είναι δύσκολο.
- Πολλές γκόμενες ψάχνουν καλυνυχτάκηδες οπότε τα μάτια ανοικτά.

Μπράβο τα γράφεις ακριβώς όπως ειναι..Ευτυχώς πάνε και κάποιοι τύποι που γράφουν αλήθειες εκεί..
Επαναλμβάνω τα σημεία κλειδία που συμφωνούν απόλυτα και με αυτά που έχω γράψει στο παρελθόν..

-10-15 μέρες γιατι τα ONS εκεί είναι σπανιότατα
-Καθημερινές μαγαζία ψιλοάδεια
-Οι Τουρκοι που βλεπει ο kman τις περισσότρες φορές ανοίγουν μπουκάλια οι γκόμενες απλά πίνουν τσάμπα και τους λένε καληνύχτα..Φυσικά μετά το γυρνανε στο πληρωμενο.Τα έχω πει επανελλειμένως

Παίξε tinder πριν πας και θα θυμηθείς τα λόγια μου!! Θα βρέις πολύ καλά εμφανησιακά κορίτσια που θα περάσετε καλά μαζί..Νύχτα έχει αλλά γενικά μονο ΣΚ και μεγάλος ανταγωνισμός για λίγο αποτέλεσμα..

Διαφωνω εντελώς με τις απόψεις του φίλου που λεέι παρε πουτάνα εξάλλου την άλλη 2-3 φορές θα την δείς..Είναι θέμα φιλοσοφίας..Εκμπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος..Μια γκόμενα που θα ξεκινήσετε κάτι θα σε κάνει να νίωσεις υπέροχα και να χαρείς sex εστω και 2 νύχτες σε σχέση με μια πληρωμενη που θα κάτσει για μια ξεπέτα μιας ωρας με στραβωμένη φάτσα κοιτόντας το ρολοι..Αυτό λέγεται love-τουρισμός και είναι τελείως διαφορετίκό απο τον sxe-τουρισμό..Love-τουρίστες υπάρχουν πάρα πολλοί στον κόσμο και πρωτεργάτες όπως τον Rooshv που είμαι και οπαδός του..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Διαφωνω εντελώς με τις απόψεις του φίλου που λεέι παρε πουτάνα εξάλλου την άλλη 2-3 φορές θα την δείς..Είναι θέμα φιλοσοφίας..Εκμπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος..Μια γκόμενα που θα ξεκινήσετε κάτι θα σε κάνει να νίωσεις υπέροχα και να χαρείς sex εστω και 2 νύχτες σε σχέση με μια πληρωμενη που θα κάτσει για μια ξεπέτα μιας ωρας με στραβωμένη φάτσα κοιτόντας το ρολοι

Αν θες κλείνεις την πληρωμένη για διήμερο ή και όλη τη βδομάδα όπως κάνει ο Shinoharas.Δεν είναι υποχρεωτική η μία ώρα.
Και one night stands γίνονται από τα κλαμπ και instafucks από το δρόμο και όλα.Απλά πρέπει να βρίσκεις τις ευκαιρίες.
Εσύ λες ενδιαφέρομαι για σοβαρή σχέση με σκοπό το γάμο όπως κάνουν όλοι.Εμείς λέμε ενδιαφέρομαι για εφήμερη σχέση με σκοπό τον πούτσο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αν θες κλείνεις την πληρωμένη για διήμερο ή και όλη τη βδομάδα όπως κάνει ο Shinoharas.Δεν είναι υποχρεωτική η μία ώρα.
Και one night stands γίνονται από τα κλαμπ και instafucks από το δρόμο και όλα.Απλά πρέπει να βρίσκεις τις ευκαιρίες.

Και μετά γεννηθηκε ο Αλλαχ!!!
Κάνεις instafucks στο Κιεβο..Τι άλλες παπαριες θα ακούσουμε..ΑΝ διαβάσετε στο διαδίκτυο τα χιλλίαδες posts αυτών που πάνε εκεί,τα βιβλία του rooshv, αυτά που λέμε εμείς που πάμε συχνα Ουκρανία ΔΕΝ υπαχει η φιλοσοφία στην κουλτούρα τους στο One Night Stand...Δεν υπάρχει απλά..Μην το περιμένετε..Θα γίνει σπανιότατα..Αυτά που λέει instantfucks ο Rooshv εννοεί πληρωμένες που κανόνιζει στο δρόμο το ποσό..

Στην Ανατολική Ευρώπη υπήρχε ONS παλία μόνο Πολωνία στις φοιτητούπολεις όπως το Ποζναν αλλά μονο σε clubs..Και πολύ πιο παλία ακόμα Enklawa πριν καει..Πλέον πάρα πολύ δύσκολα και εκεί..Όποιος πρόλαβε!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και μετά γεννηθηκε ο Αλλαχ!!!
Κάνεις instafucks στο Κιεβο..Τι άλλες παπαριες θα ακούσουμε..ΑΝ διαβάσετε στο διαδίκτυο τα χιλλίαδες posts αυτών που πάνε εκεί,τα βιβλία του rooshv, αυτά που λέμε εμείς που πάμε συχνα Ουκρανία ΔΕΝ υπαχει η φιλοσοφία στην κουλτούρα τους στο One Night Stand...Δεν υπάρχει απλά..Μην το περιμένετε..Θα γίνει σπανιότατα..Αυτά που λέει instantfucks ο Rooshv εννοεί πληρωμένες που κανόνιζει στο δρόμο το ποσό..

Στην Ανατολική Ευρώπη υπήρχε ONS παλία μόνο Πολωνία στις φοιτητούπολεις όπως το Ποζναν αλλά μονο σε clubs..Και πολύ πιο παλία ακόμα Enklawa πριν καει..Πλέον πάρα πολύ δύσκολα και εκεί..Όποιος πρόλαβε!!

Εγώ δημοσίευσα φωτό από γκόμενες που έβγαλα σε instafuck από το δρόμο περπατώντας μέρα μεσημέρι.Μιλάμε από την Κρεσάτικ κατευθείαν διαμέρισμα.
Και γκόμενες από κλαμπ με one night stand.
Φυσικά όλες ζήτησαν κασέρι ή τους έδωσα από ίδια βούληση.Δε σημαίνει οτι ήταν πουτάνες,απλά βρέθηκαν στο σωστό μέρος το σωστό χρόνο όπως και εγώ.Κίεβο γίνονται τα πάντα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Παρεπιπτώντως, θεωρώ ότι αυτά που λέει ο kman γίνονται, αλλά όμως με τα λεφτά που λέει ότι σκάει. Εκεί βέβαια είναι σε άλλο mood η γκόμενα κ δεν ξέρω τι γαμίσι θα κάνει. Γενικώς καλή περιγραφή κάνει της καταστασης (με δόση υπερβολής). Έχω πέσει κ εγώ σε pro/semi-pro σε μαγαζιά.

Αυτά που είπα στο 1ο post, είναι χωρίς λεφτα/δώρα, δηλ. για να βρεις γυναίκες που θα γουστάρουν. Θέλει όμως κ κάποια εμφάνιση κ κανονικό παιχνίδι/καμάκι. Σημειώνω  ότι ο χρόνος που αναφέρω (10-15 μέρες) δεν είναι για να ρίξεις 1 γκόμενα αλλά για λόγους logistiks. Κάθε μέρα κάνεις καινούρια κονε και οι πιθανότητες αυξάνονται. Γκόμενα που γουστάρει max δεύτερο ραντεβού πέφτει.

Επειδή οι περισσότεροι εδώ είναι >45 θα σας πω μια άποψη. Πιστεύω, με βάση τα όσα έχω δει, ότι αν έχεις σωστή προσωπικότητα (δεν είσαι λιγούρης ή νευρωτικός) θα βρείς γυναίκες με τις οποίες θα περάσεις πολύ ωραία, που δεν συγκρίνεται με γαμήσια σε FKK κτλ. και που στην Ελλάδα η πιθανότητες θα ήταν απειροελάχιστες. Αλλά εκεί θέλει σπονσοράρισμα για να καλυφθεί το κενό εμφάνισης. Βέβαια δεν ασχολούμε με σπονσοριλίκια οπότε δεν έχω ιδία γνώση.

Τέλος, γενική άποψη για Ρωσίδες/Ουκρανές: Το βασικό χαρτί που πρέπει να έχεις είναι ισχυρή προσωπικότητα, να δούνε ότι δεν μπορούν να σε χειριστούν. Μετά χρειάζεται ένα από τα 2: ή λεφτά ή εμφάνιση/ηλικία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ δημοσίευσα φωτό από γκόμενες που έβγαλα σε instafuck από το δρόμο περπατώντας μέρα μεσημέρι.Μιλάμε από την Κρεσάτικ κατευθείαν διαμέρισμα.
Και γκόμενες από κλαμπ με one night stand.
Φυσικά όλες ζήτησαν κασέρι ή τους έδωσα από ίδια βούληση.Δε σημαίνει οτι ήταν πουτάνες,απλά βρέθηκαν στο σωστό μέρος το σωστό χρόνο όπως και εγώ.Κίεβο γίνονται τα πάντα.

Όπως τα λές..Εμένα στις δεκαδες εξόδους που έχω κανει εκεί μου έτυχε μονο μια φορα..Και η γκόμενα δεν μου γέμιζε καθόλου το μάτι..Την είχα γνωρίσει shooters αλλά ήμουν πεπεισμένος πως κάτι δεν πάει καλά με αυτή!! Καθόταν μόνη στο πίσω μέρος που αράζουν συνήθως οι πληρωμένες..Έδινα ένα 80% να είναι πληρωμένη απλά ήταν άδειο το μαγαζί οπότε έκανα την κίνηση δεν υπήρχε κάτι αλλο..

Τελίκα κατέληξε κρεβάτι αλλά ακόμα και μετα το πήδημα τις επόμενες μέρες που μου ζήταγε να βρεθούμε και παρόλο που όντως έλεγξα στο διαδίκτυο πως δούλευε σε εταιρια με κινητά κάτι μέσα μου δεν καθόταν καθόλου καλά..Ο τρόπος που κινείτε,που μίλαγε κατι κατι...Το ένστικτο του σκορπιού!! Κάτι βρωμαγε στην τύπισα..Δεν ήταν τα κλασσικά ραντεβού με τα κορίτσια που γνωρίζα διαδικτυακά και ζούμε μινι έρωτες στο Κίεβο..

Ε λοιπόν 9 μήνες μετά την βρήκα στο Mamba!!!  Και δήλωνε  "I am looking for a sponsor"..Ήταν πληρωμένη τελικά όπως άκριβως μου έλεγε το ενστικτό μου!!! Απλά έτυχε όπως συνομιλήσαμε, πήγε η βραδία κλπ να μην μου ζητήσει λεφτα..Πιθανότατα θα ζήταγε τις επόμενες μέρες αν ξαναβγάιναμε..Αυτές κάνουν one stand στο Κίεβο..Οι pro ή semi-pro...Μια εμπειρια και αυτή σκατά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom