Το εχουμε βγάλει λίγο τα μάτια το θέμα της ουκρανίας, αλλά τουλάχιστον κάνουμε όμορφη κουβέντα και όχι κοκορομαχίες όπως σε άλλα θρέντ.
Στο "γενικότερο" θέμα μας τώρα.
Βαλκάνιε μπερδευεις τον καλοπισμό με τα νιάτα. Δεν είπα ποτέ οτι προτιμώ την ρυτιδιασμένη, χοντρή, 35αρα αντι της προσεγμένη 25άρα.
Και νομιζω οτι έτσι μου δίνεις πάσα να πώ κάτι το οποίο έχει σοβαρή σημασία κατ'εμε.
Σημασία λοιπόν δεν έχει να βρείς τα 10 στανταρ σου σε μια γκόμενα. Είναι σημαντικότερο να έχει την κουλτούρα να τα αποκτήσει ακόμα και αν δεν τα έχει.
Τι θέλω να πώ.
Εστω οτι ψάχνεις γκομενα ευκατάστατη για γάμο. Προφανώς θα είσαι οκ αν βρείς μια με 3 διαμερίσματα δώρο από τον μπαμπά.
Κατα την αποψή μου είναι προτιμότερο να βρείς μια που έχει 1 αλλά έχει και την κουλτούρα της εργατικότητας το ένα να το κάνει 2, 3, 13.
Διότι η πρώτη μπορεί να τα βρήκε έτοιμα και να είναι σκορποχώρι.
Ενώ η δευτερη επειδή είναι εργατική και οικονόμα να τα καταφέρει καλύτερα από την πρώτη που πρακτικά ξεκίνησε και από καλύτερη βάση.
Αυτό πως συνδέεται με τα προηγούμενα?
Τα νιάτα είναι ενα δώρο το οποίο είναι ευφήμερο.
Αν δεν συνδέεται και με την αντιστοιχη κουλτούρα περιποιησης αργά η γρήγορα η πιτσιρίκα θα σαπίσει.
Άρα είναι σημαντικότερο η τυπισα που θα διαλέξεις να έχει αυτή την κουλτούρα παρα να είναι 5 χρόνια νεώτερη...
Εσύ μπορείς να μην την καταλαβαίνεις και δε χρειάζεται κιόλας,γούστα ειναι αυτά.
Την τάση του μέσου όρου όμως δεν μπορείς να την παραβλεπεις.
Δεν την παραβλέπω. Την γνωρίζω, την κατανοώ εν μέρη γι'αυτό αλλωστε την σχολιάζω.
Απλά δεν συμφωνω.
Και στο κάτω κάτω εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ηλικία.
Χτυπάω από -10 ώς +10 από την δική μου ηλικία. (Εντάξει τελευταία το έχω κόψει το +10 γιατί μεγαλώσαμε και λίγο
)
Αρκεί να μου αρέσει η γυναίκα. Ανεξαρτήτου ηλικίας.
Άλλοι είναι αυτοί που έχουν βάλει ηλικιακό κόφτη.
Αρα ποιος είναι ο κολλυμένος στην όλη ιστορία? Εγώ ή αυτοί?
Θυμάμαι στην πρώτη μου δουλειά σε ένα γραφείο εμπαινε κόσμος και κοσμάκις.
Ηταν τοτε μια κυρία στην γραμματεία που με πήγενε με τα χίλια. 25 ετών εγώ.
Και μου έλεγε όποια σου αρέσει απο αυτές που μπαίνουν να μου λές να μαθαίνω τι παίζει!
Μια μέρα λοιπόν έρχεται ενα γκομενάκι στην ηλικία μου και αμέσως την πέρνω τηλ και της λέω: Να αυτή που μπήκε τώρα μ'αρεσει.
Εντωμεταξύ απέναντι μου στο γραφείο καθόταν ένας typical 40αρης συνάδελφος.
Χρυσό παλικάρι αλλα ξέρεις. Λίγο μπούλης,λίγο old fasion, λίγο χοντρούλης, λίγο αραίωση στο μαλλί...
Το πιάνει το σκηνικό και με την πρώτη ευκαιρία την λεεί στην γραμματέα.
Τόσο καιρό σε μένα δεν εκανες ενα κονέ. Τον νέο όλο στα πουπουλα το έχεις.
Ε του λεει η γραμματέας πές μου κι εσύ αν σου αρέσει κάποια να βάλω το χέρι μου.
Και τι λεει ο αθεοφοβος?
Να εκεινη μ'αρεσει. Και δείχνει ενα μπουμπούκι 23-24 ετών το οποίο ήταν και υπέρμουνο.
Δλδ κι εγώ που ήμουν τότε 25 δεν την έφτανα κάν. θα με χιλοπίτιαζε στάνταρ.
Γελούσαν και τα ντουβάρια.
Τέλος όσο και αν διαφωνώ στον τρόπο σκέψης με τον Kman, οφείλω να ομολογήσω οτι το τελευταίο του ποστ το προσυπογράφω (όσον αφορά το οτι οι μαγαλύτερες τα κάνουν όλα και συμφέρουν!)