Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γενικώς έτσι είναι!
Αλλά εδώ έχουμε λίγο διαφορετική περίπτωση..Όλα γίνονται με γνώση του Άντρα!Έχει δει και τις φωτογραφίεςκαι Τα βίντεο μας και με εγκρίνει ως εραστή της γυναίκας του και την επαινεί για την επιλογή της!Η φάση έχει πιο πολύ όπως λέει ο νύκτερος!
Τις 2 μέρες που θα πάω στη πόλη τους τη μια θα μου κάνουν home party υποδοχής και τη δεύτερη θα βγω με τη κοπέλα και ίσως μια φίλη της στο κλάμπ!Δέχεται βέβαια αν γνωρίσω κάποια να είμαι μαζί της ή να γίνει και ντουέτο!

Εντάξει εδώ μιλάς για κάτι άλλο !!! Είναι περίπτωση cuckold !!! Ελληνιστί ο ''απολαμβάνων το κέρατο'' !!!

Να τους προσέχεις αυτούς τους τύπους γιατί μια κάποια κλωτσιά την έχουν σίγουρα φάει και συχνά έχουν μεταπτώσεις !!

Απόλαυσέ το αλλά κράτα και μια παισινή στο πίσω μέρος του μυαλού σου !!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Παπού μου το κόβω πλέον διότι μιλάμε για Ρωσία πόσες σελίδες...Θα σταματίσω να το μελετάω τόσο, γιατί μόνο ανχος και στρες με γεμίζει!Το αφήνω όπως έρθει...
Ελπίζω μόνο τον Φεβρουάριο να θέλω να ξαναπάω...Αλλιώς μου λείπει λίγο η Τσεχοπολωνία...
αγχοσ φυσιολογικο πας στο αγνωστο.φεβρουαριο θα ερθεισ οδυσσο.γαμα την τσεχια παλιοκοσμοσ.17 φεβρουαριου  θα ειμαι πανω.μετα δεν θα ξαναπασ πουθενα αλλου.φυσικα σπονσορετεσ θα σου βρω αλλα και στα κλαμπ θα σε παρω να κανεισ το κοματι σου και να βγαλεισ συμπερασμα.ουτε εγω διαβαω αρμενια,ουτε για σερβια πλιροφοριεσ απο σαιτ οπως ερθει ειναι καλυτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρολογα μην ακους κανεναν νεος εισαι ωραιος εισαι, θα ξεπουτσιαστεις δεν θα τις προλαβαινεις απλα μια συμβουλη απο εμενα παρε και κανενα μπλε χαπι
γιατι το παιχνιδι θα ειναι μεγαλο

αυτα απο εμενα και μην επηρεαζεσαι απο κανεναν  :hi:

Μπα,αποφάσισε να πάει στα σίγουρα για να μην πετάξει λεφτά όπως στην Ουκρανία.Το μέρος όμως είναι ακατάλληλο.Τελικά μόνο την παντρεμένη θα γαμήσει ξανά.
Εξάλλου οι Ρωσίδες όλο μαλακίες λένε αυτά που υπόσχονται όλα μούσια και σανός είναι.Κανείς δεν τις παίρνει στα σοβαρά.Απλά πρέπει να τις πηδάς και να τις αφήνεις στα κρύα του λουτρού.Να νιώσουν την ανωτερότητα του Βαλκάνιου πέους.
Πρέπει να σπάσεις τον τσαμπουκά σοβιετικό και Δυτικό.Balkan power superiority.Απόλυτη ανωτερότητα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Εννοείται.Τη γνώρισες μέσω mamba και αυτά είναι μηνύματα στο viber ή στο κινητό.
Επίσης πας πολλές φορές στις ίδιες ακριβώς,τους τάζεις επαναληπτικά ταξίδια και παρατείνεις τη διαμονή μαζί τους.Μόνο έτσι μειώνεις τις τιμές.
Αρχίδια.Ποιος θέλει να κάτσει με την ίδια Ουκρανή πάνω από 2 ώρες?Είναι σκέτο μαρτύριο.
οκ το ηξερα οτι εισαι βλακας
πες δεν καταλαβαινω
και οχι φιλε μου η συγκεκριμενη ουτε απο μαμπα ειναι ουτε εχω ξοδεψει ενα ευρω για παρτυ της
κατι ντονατ απο νανου τις πηρα
η κοπελα ειναι απο Μοσχα και προτεινα και στον ρολογα να τον βοηθησουν οταν βγει εξω χωρις φραγκο
αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που σαν βγεις στον πηγαιμο για την ιθακη εση θα βρεθεις στην θρακη

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εννοείται.Τη γνώρισες μέσω mamba και αυτά είναι μηνύματα στο viber ή στο κινητό.
Επίσης πας πολλές φορές στις ίδιες ακριβώς,τους τάζεις επαναληπτικά ταξίδια και παρατείνεις τη διαμονή μαζί τους.Μόνο έτσι μειώνεις τις τιμές.
Αρχίδια.Ποιος θέλει να κάτσει με την ίδια Ουκρανή πάνω από 2 ώρες?Είναι σκέτο μαρτύριο.
σωστοσ ο αρχοντας,μια φορα και κλωτσια στον κολο.αχ και να ειχα τισ υπερδυναμεισ σου να γαμω 10 την μερα αρχοντα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Γενικώς έτσι είναι!
Αλλά εδώ έχουμε λίγο διαφορετική περίπτωση..Όλα γίνονται με γνώση του Άντρα!Έχει δει και τις φωτογραφίεςκαι Τα βίντεο μας και με εγκρίνει ως εραστή της γυναίκας του και την επαινεί για την επιλογή της!Η φάση έχει πιο πολύ όπως λέει ο νύκτερος!
Τις 2 μέρες που θα πάω στη πόλη τους τη μια θα μου κάνουν home party υποδοχής και τη δεύτερη θα βγω με τη κοπέλα και ίσως μια φίλη της στο κλάμπ!Δέχεται βέβαια αν γνωρίσω κάποια να είμαι μαζί της ή να γίνει και ντουέτο!
Όταν εμένα Ρωσία είχα μπλεξει με δύο τρεις τέτοιες,η μια με έκανε πάσα στην άλλη και μέχρι να το καταλάβω είχα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό από παντρεμένες και ευτυχισμένες   :pipa3:  Φυσικά δεν της μετράω σαν γκόμενες γιατί πάντα το θέμα ήταν σεξ και μόνο και για αυτό μόνο βρισκόμασταν. Έχουν το βίτσιο να αποτυπώνουν τα κατορθώματα τους σε φωτο η βίντεο και μην σου φανεί παράξενο αν καλέσουν και τον φίλο σου να την πάρετε παρτουζα  :2on1:  Άσε τι σου λένε εδώ γιατί στην ουσία κανείς δεν έχει παρόμοιες εμπειρίες. Kάνε το παιχνίδι σου και όταν γυρίσεις από εκεί τα λέμε  

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πες δεν καταλαβαινω
και οχι φιλε μου η συγκεκριμενη ουτε απο μαμπα ειναι ουτε εχω ξοδεψει ενα ευρω για παρτυ της
κατι ντονατ αο νανου τις πηρα
η κοπελα ειναι απο Μοσχα και προεινα και στον ρολογα να τον βοηθησουν οταν βγει εξω χωρις φραγκο
αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που σαν βγεις στον πηγαιμο για την ιθακη εση θα βρεθεις στην θρακη
χμ.τωρα φανερωνονται ολα γιατι τοση υποστιριξη στον ρολογα χαχαχαχ οπως σου τα ελεγα μαλλον εσυ κατι του κανονησεσ.οπως εστειλεσ την βυζαρου να ερθει με τον ντερτι και μετα την ειδα μαζι σου χαχαχαχ.πεστα μην μασ αχωνεισ με τον ρολογα,αφου τον κανονισεσ να υσηχασουμε και εμεισ.θα απογοητευοταν αν περιμενε οτι θα τον συναντησουν αυτεσ που λεει.την βυζαρου την θελω και εγω σου ειπα αλλα ειπεσ δεν μιλαμε,αραβωνιαστηκε και τετεια.βρεσ την.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
και για να το κανω πιο λιανα ισως
ΝΑΙ μου αρεσι να σπονσοναρω ουκρανες
ποτε δεν το εκρυψα και εχω κανει και ολοκληρο οδηγο με τον τροπο που χρσιμοποιω εγω
σινοχαρας σταϊλ
και επειδη εδω ειναι σαιτ για πορνοταξιδια κι οχι να πουλησουμε μαγκες κλανιες και κωλο φινιστρινι δεν θα πουλησω μουρη για αυτες που εχω πηδηξει τσαμπα εντελως
δεν μας ενδιαφερει το θεμα

αλλα ο ρολογας στην Ρωσια θα πηδηξει τσαμπα
εδω εγω το κανω χαλαρα...θα κολωσει αυτος;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Εντάξει εδώ μιλάς για κάτι άλλο !!! Είναι περίπτωση cuckold !!! Ελληνιστί ο ''απολαμβάνων το κέρατο'' !!!

Να τους προσέχεις αυτούς τους τύπους γιατί μια κάποια κλωτσιά την έχουν σίγουρα φάει και συχνά έχουν μεταπτώσεις !!

Απόλαυσέ το αλλά κράτα και μια παισινή στο πίσω μέρος του μυαλού σου !!
:thumbsup:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Όταν εμένα Ρωσία είχα μπλεξει με δύο τρεις τέτοιες,η μια με έκανε πάσα στην άλλη και μέχρι να το καταλάβω είχα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό από παντρεμένες και ευτυχισμένες   :pipa3:  Φυσικά δεν της μετράω σαν γκόμενες γιατί πάντα το θέμη ήταν σεξ και μόνο και για αυτό μόνο βρισκόμασταν. Έχουν το βίτσιο να αποτυπώνουν τα κατορθώματα τους σε φωτο η βίντεο και μην σου φανεί παράξενο αν καλέσουν και τον φίλο σου να την πάρετε παρτουζα  :2on1:  Άσε τι σου λένε εδώ γιατί στην ουσία κανείς δεν έχει παρόμοιες εμπειρίες. Kάνε το παιχνίδι σου και όταν γυρίσεις από εκεί τα λέμε  

μπραβο νυκτερε  :hi:
οποιος γνωριζει απο ρωσια μπορει να τα καταλαβει αυτα που γραφεις για τις παντρεμενες μητρομανες που θελουν πουτσο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
χμ.τωρα φανερωνονται ολα γιατι τοση υποστιριξη στον ρολογα χαχαχαχ οπως σου τα ελεγα μαλλον εσυ κατι του κανονησεσ.οπως εστειλεσ την βυζαρου να ερθει με τον ντερτι και μετα την ειδα μαζι σου χαχαχαχ.πεστα μην μασ αχωνεισ με τον ρολογα,αφου τον κανονισεσ να υσηχασουμε και εμεισ.θα απογοητευοταν αν περιμενε οτι θα τον συναντησουν αυτεσ που λεει.την βυζαρου την θελω και εγω σου ειπα αλλα ειπεσ δεν μιλαμε,αραβωνιαστηκε και τετεια.βρεσ την.
τολμας κι εχεις παραπονο εσυ απο μενα; ε? ε? ε?  :bottom:
κι οχι ρε χαρη δεν του κανονιζω εγω ειναι αγυριστο κεφαλι και θελει να βρει μονος του

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
και για να το κανω πιο λιανα ισως
ΝΑΙ μου αρεσι να σπονσοναρω ουκρανες
ποτε δεν το εκρυψα και εχω κανει και ολοκληρο οδηγο με τον τροπο που χρσιμοποιω εγω
σινοχαρας σταϊλ
και επειδη εδω ειναι σαιτ για πορνοταξιδια κι οχι να πουλησουμε μαγκες κλανιες και κωλο φινιστρινι δεν θα πουλησω μουρη για αυτες που εχω πηδηξει τσαμπα εντελως
δεν μας ενδιαφερει το θεμα

αλλα ο ρολογας στην Ρωσια θα πηδηξει τσαμπα
εδω εγω το κανω χαλαρα...θα κολωσει αυτος;

:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πες δεν καταλαβαινω
κατι ντονατ απο νανου τις πηρα
η κοπελα ειναι απο Μοσχα και προτεινα και στον ρολογα να τον βοηθησουν οταν βγει εξω χωρις φραγκο

Μαλακίες.Και ο Glock θα γαμήσει στο Νίζνι Νόβγκοροντ τη γκόμενα που θα έρθει από τη Μόσχα για τον βοηθήσει αφιλοκερδώς.
Και εσύ τη γνώρισες στα κλαμπ της Μόσχας μέσω κύκλου ή στα καφέ.
Και πάει τζάμπα.Τι άλλο θα ακούσουμε?
Απλά η γκόμενα δε θα πάει Νίζνι Νόβγκοροντ και θα προτείνει συνάντηση στον Γκλοκ στη Μόσχα μετά χρηματικού αντιτίμου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Μαλακίες.Και ο Glock θα γαμήσει στο Νίζνι Νόβγκοροντ τη γκόμενα που θα έρθει από τη Μόσχα για τον βοηθήσει αφιλοκερδώς.
Και εσύ τη γνώρισες στα κλαμπ της Μόσχας μέσω κύκλου ή στα καφέ.
Και πάει τζάμπα.Τι άλλο θα ακούσουμε?
Απλά η γκόμενα δε θα πάει Νίζνι Νόβγκοροντ και θα προτείνει συνάντηση στον Γκλοκ στη Μόσχα μετά χρηματικού αντιτίμου.
ακου ΜΕΓΚΑΣΠΟΝΣΟΡ εκτος οτι δεν εχεις ιδεα με ποιον μιλας επι του πραγματικου......εκτος οτι δεν εχεις ιδεα πως κινουμε και πως και τι κανω σαν ανθρωπος κι οχι ενα ψηφιακο ψευδονυμο επειδη εσυ γαμας ΜΟΝΟ βαζοντας το χερι πολυ βαθια στην τσεπη δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι το ιδιο κανουνε....γκεγκε;
και η πιο μεγαλη διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;
οσοι με εχουν γνωρισει απο εδω μου βγαζουν το καπελο....ΟΛΟΙ
απο μενα εχουν γαμησει ή εντελως δωρεαν η σχεδον τσαμπα παρα πολλοι απο εδω
ενω εσενα ενας σε εχει δει και βλακα σε ανεβαζει βλακα σε κατεβαζει
και οτι εκανες αρχιδια καμακι κι οτι πηρες τα αρχιδια σου

θες να σου αναφερω ποσοι απο εδω με ξερουν προσωπικα και δεν κρυφτηκα πουθενα κι απο κανεναν;
θες να σου αναφερω ποσοι γαμησαν επειδη εγω αναμειχθηκα;

ενω εσυ μπλα μπλα μπλα μπλα και αποτελεσμα; 3 φορες παραπανω εξοδα απο οτι πρεπει

μεχρι και δυο παιδια ελληνες που γραφαν απο γερμανια τους καβατζωσα με γκομενες στην Οδησσο
εσυ εχεις βοηθησει ουτε τα αρχιδια σου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
κι επειδη τα ψιλοπηρα με τον ΜΕΓΚΑΣΠΟΝΣΟΡ

Τελικα πειστευω οτι μονο Σλαβιανι γαμει και δερνει οπου παει,  ολοι οι αλλοι λογια μονο ...
Οδησσο . Κιεβο και το κυριοτερο Κισινεφ ετρωγα στο εστιατωριο και μου εστειλε συστημενη γκομενα απο αυτον να γαμηθει το βραδυ μαζι μου που;;;; στο κισινεφ που δεν εχει πατηση  το ποδι του ο ιδιος εκει,
και σε ολα τα σημεια που παω ειναι ο μονος που πασαρει βοηθα συναγωνιστες  τα σεβη μου Σλαβι.
ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ 17 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ

Εκει χρειαζεται η καβα (πολλες γυναικες) να εχεις εναλακτικες,η καβα αποκτιετε με υπομονη χρονο κ χρημα
εγω "τρωω"απο την καβα φιλου ,ετοιμα τα βρηκα δλδ
αλλιως θα επαιρνα μονο κολγκερκ κ θα ειχα λειωσει στην μαλακια...

ναι εγω ειμαι η καβα 2 φιλοι απο γερμανια

Τον καιρό εκείνο συζητούσα με φίλους από εδώ, όπως ο Slaviani,
του οποίου η συμβολή, στο να πείσω την γκόμενα ότι την γουστάρω τρελά και ότι έρχομαι γι' αυτή στο Κίεβο, όχι μόνο για να την δω για καφέ και φαγητό, αλλά και να την  :knockinb:, ήταν πολύ σημαντική. Από την συζήτηση μαζί του κατάλαβα ότι σε αυτές τις ηλικίες, σε σχέση με την Ελλάδα, οι γκόμενες στην Ουκρανία έχουν αρχίσει και μπαίνουν στο ράφι.Παρόλα αυτά, αρκετές επιμένουν να έχουν τις απαιτήσεις που είχαν στα 20-30 τους χρόνια. Δηλαδή δώρα, ταξίδια, κλπ. Ο Slaviani με συμβούλευσε στο κομμάτι της επικοινωνίας και ειδικά στα σημεία που άρχισα και απογοητευόμουν από τον εγωισμό που έδειχνε στην συζήτηση.
σε καφε που ηπιαμε παρεα μου επετρεψε το παληκαρι να γραψω εγω σαν αυτος....και η συμβολη μου ηταν καταλυτικη χωρις να δωσει κασερι....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Παπού μου το κόβω πλέον διότι μιλάμε για Ρωσία πόσες σελίδες...Θα σταματίσω να το μελετάω τόσο, γιατί μόνο ανχος και στρες με γεμίζει!Το αφήνω όπως έρθει...
Ελπίζω μόνο τον Φεβρουάριο να θέλω να ξαναπάω...Αλλιώς μου λείπει λίγο η Τσεχοπολωνία...
Σωστός. Σε ρωσική ανδροπαρέα πολύ σπάνια να ακούσεις πήδηξα την μια η την άλλη είναι σαν να λες στην παρέα σου εδώ έφαγα χθες σούπα και σήμερα μακαρόνια  :2funny: Ούτε κανείς δε ρωτάει τι έκανες με την γκόμενα που βγήκες χθές βόλτα,αυτα ειναι αυτονοητα. Οπότε cool

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom