Αν και σκέφτηκα αρκετές φορές να παρέμβω στην προηγούμενη συζήτηση στο Ουκρανικό ζήτημα.. νομίζω πως αν κάποιος διαβάσει τα ποστ απλά είναι μια υπενθύμιση των παγιωμένων απόψεων που έχει εκφράσει έκαστος στο παρελθόν. Ας κάνω και εγώ ένα come back για να μην ξεχάσω τις άπόψεις μου.. καθότι γερνάω σιγά, σιγά.
Κίεβο και Οδησσός. Υπάρχουν τα πάντα. Club, πουτάνες, τύπου κωλόμπαρα (Carribean, D-Lux κ.α.), κανονικές γυναίκες που ψάχνουν γκόμενο, ταξίδια, δωράκια, ξεναγό για την Ελλάδα, μαλάκες να τους μάθουν αγγλικά.. πολλές που φυτοζωούν και πολύ λίγες που ανήκουν στη μεσαία τάξη. Για τον τουρίστα των λίγων ημερών χωρίς γλώσσα, τακτική παρουσία είναι εύκολο να βρει φτηνές ή ακριβές πουτάνες, αλλά το ερώτημα παραμένει αν αξίζει κάποιος να χαλάσει χρήματα για αυτό. Φυσικά για αυτούς που πηγαίνουν τακτικά και δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν ψευτοέρωτες, γνωρίζουν τη γλώσσα, είναι εύστροφοι και το έχουν.. μπορεί να γίνει παράδεισος καθότι μπορούν να ξετρυπώσουν πιτσιρίκια και να τα κάνουν για ελάχιστα χρήματα υπηρέτριες των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Τους ζηλεύω κατά μία έννοια γιατί εγώ δεν γνωρίζω τη γλώσσα και δεν ήμουν ποτέ καλός διαπραγματευτής όσες φορές το προσπάθησα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Επίσης υπάρχει και μια άλλη αγορά, υποτιμημένη και αγνοημένη από τους περισσότερους εδώ μέσα που ψάχνουν 3 ΑΑΑ 18-19χρονα μοντέλα, η οποία έχει με λίγη προετοιμασία και κόπο (παραμύθι επίσης απαραίτητο) γυναίκες που δεν ψάχνουν δωράκι αλλά κάποιον σύντροφο, πιθανό άντρα για σχέση, αφού οι Ουκρανοί άντρες σε γυναίκες μεγαλύτερες των 22,23 είναι καμμένα χαρτιά σε κάποιες περιπτώσεις μετά από ένα γάμο ή παιδί-ά στην μάπα και πλέον δεν τους εκτιμούν. Αυτές είναι γυναίκες που αν σε πιστέψουν και έχεις μια ευγενική συμπεριφορά θα σου φερθούν σαν να είσαι ο άντρας που έψαχναν στη ζωή τους και θα στα δώσουν όλα. Μπορείς να έχεις μια τέτοια γυναίκα κάθε μέρα ή ανά διήμερο, τριήμερο. Αυτός είναι ο τομέας μου. Και εγώ επιμένω από την εμπειρία μου, παρά τη διαφωνία αξιόλογων και έμπειρων συναγωνιστών πως η επαρχία είναι ακόμη το έδαφος που μπορείς να παίξεις πιο εύκολα και άνετα αυτό το παιχνίδι.. είτε σε διαδικτυακό καμάκι και παραμυθοέρωτα, είτε φλερτάροντας σε καφετέρειες, Disco καθότι ακόμη δεν υπάρχει εκ μέρους τους μεγάλη εμπειρία επί του παιγνίου (πορνοτουρίστας). Εκεί θα δεις κοπέλες να θέλουν να πληρώσουν το ταξί τους ή τον καφέ τους μετά τη συνάντηση, χωρίς τουπέ και χωρίς να περιμένουν κάποιο δώρο. Και σε αυτές τις γυναίκες που δεν με βλέπουν σαν όρθιο 50άρικο εγώ γουστάρω να τις κερνάω και να τις φέρομαι όμορφα.
Στο Κίεβο και στην Οδησσό... δύσκολα θα το δεις αυτό αφού οι περισσότερες διαθέσιμες είναι επαγγελματίες του παιγνίου και ζουν από διάφορους άβγαλτους ή αφελείς επίδοξους πορνοτουρίστες. Το παραμύθι δεν πιάνει εύκολα και ο χρόνος, χρήμα και κόπος σε σχέση με το κέρδος κάνουν τον προορισμό όχι και τόσο VFM.
Ούφ, πολλά έγραψα, πάω να πάρω το χάπι μου για το alzheimer.