Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
α ανθρωπος θελει να δοκιμαζει με τις δικες του δυναμεις
πολυ το σεβομαι αυτο
για αυτο τον προσκαλω οδυσσσο φεβρουαριο.ιδου η ροδοσ ιδου και το πηδημα.το κιεβο εβαλε νεα υφιπουργο 24 χρονων μια οραια γκομενιτσα με γυμνεσ φωτο στο ιτερνετ χαχαχαχαχ.εμεισ ποτε θα γαμησουμε καμια τετεια ετσι επιπεδο?ποτε!να δουμε ποιοσ την γαμα χαχαχαχ.δες την αν ειναι απο την συλογη σου.αναστασια την λενε ξεχασα επιθετο.παντως αν ειναι να πηγαινω ουκρανια να γαμω γκομενεσ του επιπεδου που βρισκω καλεσ ειναι οι κινεζουλεσ στην κυπρο.πρεπει να την κανω για αλλεσ πολιτειεσ.προχτεσ μεσημερι μαμπα ειχε 4052 γκομενεσ ονλιν,ιβανοφραγκοβσκ μονο 68

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γραφετε ολοι δεν εινναι ομορφεσ λβοβ και κοντουλεσ.ενασ ρωσοσ τα ιδια ελλεγε δεν ειναι σαν τισ δικεσ μασ.οσεσ βλεπω απο εκει αυτεσ τισ περιοχεσ πιο πολυ μου αρεσουν απο κιεβ-οδυσσο.δεν το συζητω αν επαιζα αγια πετρουπολη σιγουρα θα ειχα νορμαλ και ομορφη γκομενα αντιθετα στην οδυσσο ακομα και τα μπαζα εχουν απειτηση για βοηθεια.μια αρμενου θα μασ σωσει και εμασ  χαχαχαχ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σωστός. Σε ρωσική ανδροπαρέα πολύ σπάνια να ακούσεις πήδηξα την μια η την άλλη είναι σαν να λες στην παρέα σου εδώ έφαγα χθες σούπα και σήμερα μακαρόνια  :2funny: Ούτε κανείς δε ρωτάει τι έκανες με την γκόμενα που βγήκες χθές βόλτα,αυτα ειναι αυτονοητα. Οπότε cool
:hi: :hi: :hi: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κιεβο,οδυσσο μαζι μασ θα περνουσε καλυτερα.και κλαμπ θα πηγαιναμε και παντου για να παρει μονοσ γευση.
Πρε Κουμπάρο.. τι να έρθω να καμακώσω Οδησσό? Να πηγαίνω να προτείνω 100σταδόλαρα στο Ίμπιζα και το Αρκάντια στις γκόμενες που το έχουν κάνει άλλοι δεν ξέρω πόσοι πιο πριν? Θεωρώ τη πόλη καμμένη Γη εδώ και πολλά χρόνια! Το βλέπω και στους Τουρίστες που έρχονται στη Ρόδο απο Οδησσό! Η πόλη δείχνει πως είναι κάτι σαν "μέση ανατολή"(Λίβανος,Ισραήλ) και οι γκόμενες ψάχνονται σε ντόπιους κύκλους...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως η Ρωσία έχει αρκετό ενδιαφέρον.Είναι και αχανής αλλά πόλεις σαν το Νίζνι Νόβγκοροντ είναι πόλεις κλειδιά.Θα μας πει ο Γκλοκ αν αξίζει τον κόπο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κι επειδη τα ψιλοπηρα με τον ΜΕΓΚΑΣΠΟΝΣΟΡ
ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ 17 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ

ναι εγω ειμαι η καβα 2 φιλοι απο γερμανια

σε καφε που ηπιαμε παρεα μου επετρεψε το παληκαρι να γραψω εγω σαν αυτος....και η συμβολη μου ηταν καταλυτικη χωρις να δωσει κασερι....

Αναγνωρίζω οτι βοηθάς τον κόσμο που πάει απροετοίμαστος σε αυτά τα μέρη.Εγώ είμαι πια πολύ εκτεθειμένος με όλες αυτές τις φωτό και είναι δύσκολο να δώσω τηλέφωνα.
Αλλά έχω προτείνει πολλάκις σε όποιον ταξιδεύει την ίδια εποχή να κυνηγήσουμε μουνί μαζί.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αν και σκέφτηκα αρκετές φορές να παρέμβω στην προηγούμενη συζήτηση στο Ουκρανικό ζήτημα.. νομίζω πως αν κάποιος διαβάσει τα ποστ απλά είναι μια υπενθύμιση των παγιωμένων απόψεων που έχει εκφράσει έκαστος στο παρελθόν. Ας κάνω και εγώ ένα come back για να μην ξεχάσω τις άπόψεις μου.. καθότι γερνάω σιγά, σιγά.
Κίεβο και Οδησσός. Υπάρχουν τα πάντα. Club, πουτάνες, τύπου κωλόμπαρα (Carribean, D-Lux κ.α.), κανονικές γυναίκες που ψάχνουν γκόμενο, ταξίδια, δωράκια, ξεναγό για την Ελλάδα, μαλάκες να τους μάθουν αγγλικά.. πολλές που φυτοζωούν και πολύ λίγες που ανήκουν στη μεσαία τάξη. Για τον τουρίστα των λίγων ημερών χωρίς γλώσσα, τακτική παρουσία είναι εύκολο να βρει φτηνές ή ακριβές πουτάνες, αλλά το ερώτημα παραμένει αν αξίζει κάποιος να χαλάσει χρήματα για αυτό. Φυσικά για αυτούς που πηγαίνουν τακτικά και δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν ψευτοέρωτες, γνωρίζουν τη γλώσσα, είναι εύστροφοι και το έχουν.. μπορεί να γίνει παράδεισος καθότι μπορούν να ξετρυπώσουν πιτσιρίκια και να τα κάνουν για ελάχιστα χρήματα υπηρέτριες των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Τους ζηλεύω κατά μία έννοια γιατί εγώ δεν γνωρίζω τη γλώσσα και δεν ήμουν ποτέ καλός διαπραγματευτής όσες φορές το προσπάθησα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Επίσης υπάρχει και μια άλλη αγορά, υποτιμημένη και αγνοημένη από τους περισσότερους εδώ μέσα που ψάχνουν 3 ΑΑΑ 18-19χρονα μοντέλα, η οποία έχει με λίγη προετοιμασία και κόπο (παραμύθι επίσης απαραίτητο) γυναίκες που δεν ψάχνουν δωράκι αλλά κάποιον σύντροφο, πιθανό άντρα για σχέση, αφού οι Ουκρανοί άντρες σε γυναίκες μεγαλύτερες των 22,23 είναι καμμένα χαρτιά σε κάποιες περιπτώσεις μετά από ένα γάμο ή παιδί-ά στην μάπα και πλέον δεν τους εκτιμούν. Αυτές είναι γυναίκες που αν σε πιστέψουν και έχεις μια ευγενική συμπεριφορά θα σου φερθούν σαν να είσαι ο άντρας που έψαχναν στη ζωή τους και θα στα δώσουν όλα. Μπορείς να έχεις μια τέτοια γυναίκα κάθε μέρα ή ανά διήμερο, τριήμερο. Αυτός είναι ο τομέας μου. Και εγώ επιμένω από την εμπειρία μου, παρά τη διαφωνία αξιόλογων και έμπειρων συναγωνιστών πως η επαρχία είναι ακόμη το έδαφος που μπορείς να παίξεις πιο εύκολα και άνετα αυτό το παιχνίδι.. είτε σε διαδικτυακό καμάκι και παραμυθοέρωτα, είτε φλερτάροντας σε καφετέρειες, Disco καθότι ακόμη δεν υπάρχει εκ μέρους τους μεγάλη εμπειρία επί του παιγνίου (πορνοτουρίστας). Εκεί θα δεις κοπέλες να θέλουν να πληρώσουν το ταξί τους ή τον καφέ τους μετά τη συνάντηση, χωρίς τουπέ και χωρίς να περιμένουν κάποιο δώρο. Και σε αυτές τις γυναίκες που δεν με βλέπουν σαν όρθιο 50άρικο εγώ γουστάρω να τις κερνάω και να τις φέρομαι όμορφα.
Στο Κίεβο και στην Οδησσό... δύσκολα θα το δεις αυτό αφού οι περισσότερες διαθέσιμες είναι επαγγελματίες του παιγνίου και ζουν από διάφορους άβγαλτους ή αφελείς επίδοξους πορνοτουρίστες. Το παραμύθι δεν πιάνει εύκολα και ο χρόνος, χρήμα και κόπος σε σχέση με το κέρδος κάνουν τον προορισμό όχι και τόσο VFM.
Ούφ, πολλά έγραψα, πάω να πάρω το χάπι μου για το alzheimer.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
το Κιεβο είναι ακριβη πολη? Ποσο κανει το δειπνο για 2, τα ποτά σε κλαμπ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το Κιεβο είναι ακριβη πολη? Ποσο κανει το δειπνο για 2, τα ποτά σε κλαμπ?

Δείπνο για δύο σε καλό εστιατόριο γύρω στα 40-50 ευρώ.Γενικά πολύ φτηνή πόλη σε σχέση με τις αντίστοιχες δυτικές πρωτεύουσες.
Στα κλαμπ έπινα μόνο μπύρα γιατί στην Ουκρανία τα ποτά τα νοθεύουνε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δείπνο για δύο σε καλό εστιατόριο γύρω στα 40-50 ευρώ.Γενικά πολύ φτηνή πόλη σε σχέση με τις αντίστοιχες δυτικές πρωτεύουσες.
μου θυμισεσ το βοτκα μπαρ,δεν ειμαι του ποτου αλλα μετα απο ενα πινα κολατα  επεφτεσ ξεροσ,βομβα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μελετουσα σημερα ιβανοφραγκιβσ,ντνιπροπετροβσκ,τσερβνοτσι.η πολη ιβανοφραγκιβσκ φενετε πλικτικι,θα βαρεθω.η δευτερη σαν περιοχη του κιεβ,γυναικεσ παλι τισ ιδιεσ θα βρω,τσερβνοτσι ποιο σημπαθητικα.ακυρο σιγουρα ιβανοφραγκοβσκ σαν πολωνια ειναι πλικτικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Άρχοντα, έρχεσαι από τη μπυροχώρα που ζείς, στην Ουκρανία, και πίνεις βρωμομπύρες, αντί για το εξαιρετικό ουκρανικό κονιάκ που έχουν εκεί;

Δοκίμασε την άλλη φορά το "коньяк Шабо", που βγαίνει και με παλαίωση 10, 15, 20 ετών και θα με θυμηθείς.
Ντροπή εσύ ένας άρχοντας να μην εκτιμάς τις ντόπιες αρχοντιές και να καταφεύγεις σε ημίμετρα... :grin: :grin: :grin:

konyak-shabo.jpeg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Δοκίμασε την άλλη φορά το "коньяк Шабо", που βγαίνει και με παλαίωση 10, 15, 20 ετών και θα με θυμηθείς.
πολυ καλο  :thumbsup: οπως και το kvint αλλωστε
υγ συναντηση με τον παπου χθες ,πολυ αξιολογος παικτης παρα το νεαρο της ηλικιας του.
εχεις παντα καλη αντιληψη των πραγματων φιλε popov , την καλημερα μου  :hi:

D

dude901123

Επισκέπτης
Να συνεισφέρω και εγώ από την επαρχία που τριγυρνάω.. Η κοπέλα που είχα ένα φεγγάρι από Buchach μου είπε πως το 2012 αξιολογήθηκε σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Και εγώ για να πω την αμαρτία μου έχω δυο μπουκάλια αλλά δεν τα έχω ανοίξει.. Θα προτείνω στον Τάσο μαζί με το τζόβενο να ανοίξουμε ένα μπουκάλι από τα 2 που έχω και να τα αξιολογήσουμε  :grin: :grin:

Συνημμένα

• Buchach.jpg
    Buchach.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 22

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
πολυ φτηνη πολη..... :think:
ΜΛΜ για πολλοστη φορα....ΠΟΙΑ πολη ειναι ΠΟΛΥ  πιο ακριβη στη Γερμανια η την Ιταλια η την Αυστρια πχ???
ΚΑΜΜΙΑ
ευρωπαικες ακριβες τιμες εχει το Κιεβο
ειναι πολυ πιο ακριβο απο ΟΛΕς τις επαρχιακες καλες πολεις ,πχ το Βαρεζε Κομο Παντοβα Βερονα Παρμα Γενοβααπο  ιταλια
το Λιντζ Γκρατς αυστρια Νυρεμβεργη Ροζενχαιμ Πασσαου Δρεσδη χαιδεμβεργη φραιμπουργκ Ουλμ Μανχαιμ  Γερμανια
σιγουρα πολυ πιο ακριβο απο Βουκουρεστι Μπρατισλαβα  Σοφια ...
κι ειδικα που θελουν κ σουσι αυτες οι ψοφιες,κι αν ενδωσεις το σοτ,ραχουνοκ, βγαινει τιμες Ζυριχης κ Παρισιων σε απολυτες τιμες....
ΜΛΜ λοιπον,κι αν ειναι πιο φτηνο το σαλεπι στο δρομο η το κουλουρι δεν εχει καποια σημασια,αν γεις με γκμενες φαγητα κλπ μαλ..ιες-εφω ποτε δεν πηγαινα-παω για τετοια,μονο ποτο-
το μονο που ειναι φτηνο ειναι τα ποτα ,αλλα κιεβο ουτε αυτα νομιζω,ειδικα αν γυριζεις διαφορα μερη,η αν παιρνεις ΜΟΝΟς σου τραπεζι
κ τα δωματια ακριβα ειναι,κατι της προκοπης αρχιζειθ απο 40-50 την μερα....
υγ με τοσα κονιακ αξιωσεων σε καλη τιμη  επινες βρωμερη μπυρα??? :jerking: εγω κονιακ τοπικα πινω παντα ,αυτα που γραφτηκαν πιο πανω κ κατι απο το κρυμ,δεν θυμαμαι το ονομα τωρα
μπουκαλι χορτιτσα για φτηνια η στανταρ μαυρη για ποιοτητα ειναι επισης σιγουρες επιλογες αν εισαι η αποκτησεις επιτοπου  παρεα
διαβαζε το σαιτ..ολο κ κατι θα μαθεις σε σχεση με την χωρα   :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πρε Κουμπάρο.. τι να έρθω να καμακώσω Οδησσό? Να πηγαίνω να προτείνω 100σταδόλαρα στο Ίμπιζα και το Αρκάντια στις γκόμενες που το έχουν κάνει άλλοι δεν ξέρω πόσοι πιο πριν? Θεωρώ τη πόλη καμμένη Γη εδώ και πολλά χρόνια! Το βλέπω και στους Τουρίστες που έρχονται στη Ρόδο απο Οδησσό! Η πόλη δείχνει πως είναι κάτι σαν "μέση ανατολή"(Λίβανος,Ισραήλ) και οι γκόμενες ψάχνονται σε ντόπιους κύκλους...
ειδες που τα ξερεις και με αμφισβητας?χαχαχαχ για αυτο σου λεω να ερθεις για να δεις οτι εδω δεν εχει καμακι.τους αρεσει το χρημα η το πιο πολυ χρημα οχι ο μπραντ πιτ.πριβετ ντεβουσκες ειμαι ο κουμπαρος απο κυπρο.κουμπαροσ ?100 ντολαρσ.χαι αι αμ μπραντ πιτ φρομ αμερικα.αμερικα?ουαο αι λαβ αμερικα 1000 ντολαρασ χαχαχαχα.τσαμπα εχει για ουκρανουσ.απο τον μι εχωντα τι να παρεισ χαχαχαχ.ρωτησα μια ουζπεκα πουταναρα τι βλεπει σε ενα αντρα.απαντησε η καλη καρδια χαχαχαχαχ.της λεει ο φιλοσ μου που 20 χρονια πηγε πολλεσ πολεισ ρωσια καλα καλη καρδια εβρισκεσ στο ουζπεκισταν ενα με χρυσα δοντακια ηρθεσ στην κυπρο και δουλευεσ σε μπυραριεσ για να βρεισ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
ειδες που τα ξερεις και με αμφισβητας?χαχαχαχ για αυτο σου λεω να ερθεις για να δεις οτι εδω δεν εχει καμακι.τους αρεσει το χρημα η το πιο πολυ χρημα οχι ο μπραντ πιτ.πριβετ ντεβουσκες ειμαι ο κουμπαρος απο κυπρο.κουμπαροσ ?100 ντολαρσ.χαι αι αμ μπραντ πιτ φρομ αμερικα.αμερικα?ουαο αι λαβ αμερικα 1000 ντολαρασ χαχαχαχα.τσαμπα εχει για ουκρανουσ.απο τον μι εχωντα τι να παρεισ χαχαχαχ.ρωτησα μια ουζπεκα πουταναρα τι βλεπει σε ενα αντρα.απαντησε η καλη καρδια χαχαχαχαχ.της λεει ο φιλοσ μου που 20 χρονια πηγε πολλεσ πολεισ ρωσια καλα καλη καρδια εβρισκεσ στο ουζπεκισταν ενα με χρυσα δοντακια ηρθεσ στην κυπρο και δουλευεσ σε μπυραριεσ για να βρεισ?
ναι ρε χαρη το ειπαμε
το Κιεβο ειανι εντελως προς αποφυγη κ επισης η οντεσα ΔΕΝ ειναι η καλυτερη επιλογη,σαφως καλυτερα απο κιεβο ομως
αυτα για καποιον τουριστα
εγω προσωπικα ειχα στο πιο ακυρο μερρος στο γκρετσκι πλοσε γνωρισει προ 10ετιας σρτο δρομο ενα απο τα τοπ-10 της καριερας μου,φοιτητρια απο ισμαηλ,καμακι στο δρομο,μετα καπου πηγε ,φαι στα ορθια καπου μετα απο μια ωρα,κ γαμησι ολη την υπολοιπη μερα...
μετα αργησα τοτε να ξαναπαω ,αυτη μουναρα μεγαλομπλεχτηκε κ μετα 4-5 μηνε ς που ξαναπηγα μου ειπε εχω σχεση σοβαρη δεν γινεται να σε ξαναδω...μεμορις...
παμε παλι ομως με οντεσα
εσυ που εισαιμονιμος ειχες τα φοντα ομως ναχεις πολλες φοιτητριες απο επαρχια ,δεν κινεισαι σωστα αυτο ειναι σιγουρο,μαλλον διαβασα καπου δεν εχεις υπομονη κ συστημα ..τεσπα
η πολη σου με τοσα χρηματα,πολλα ,που ξοδευεις ,
ειναι ...κισινιοφ σε συνδιασμο με εκδρομες πρινιστροβιε,στο ξαναλεω..μολις το κανεις θα με θυμηθεις
αρκει να κινεισαι λιγο διαφορετικα οχι οπως περιγραφεις εδω μεσα..ωριμασες ,δεν εισαι πια 25... :hi:
κ μην μπερδευεις τις μπαροβιες που ερχονται στην κυπρο με τις φοιτητριες που μεχρι τα 20-22 περα απο κατι κλισε που εχουν στο κεφαλι τους δεν ειναι τιποτα ξεφτερια,οπως οι 30αρες πλας που ειναι στις μπυραριες στην κυπρο :helpplea:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βερολινο ετρωγα μακαροναδα στην κουφουρστραμ πως λεγεται το κεντρο με 7 ευρο.τωσα την τρωω με το γριβνα 30 τωρα ενω εδινα πριν με θαλασινα 240-250 γρ στο μπαφαλο δηλ 25 ευρο.4 ευρο ειχε το γλυκακι οπως και οδυσσο τωρα με 28-30 γριβνα.πριν ενα τιραμισου στο τοπ σαντουιτσ 70 γριβνα 7 ευρο στο μπαφαλο ειναι 180,ιρλανδεζικο 180 και σε αλλα απο 150-200 αρα δεν ειναι φτηνα.κυπρο-ελλαδα εχει ελληνικα μαχαζια με 2 ευρο μεγαλο κοματακι γλυκο.τωσα ειναι η μακαροναδα κυπρο απο 8-15 ευρο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιδα σου στελω πμ το σκαυπ μου,παρε με οποτε θεσ

Stories

Νέο!

Stories