Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φίλε Slav τα ζούμε σε έναν δύσκολο κόσμο πλέον..Βάζω φωτογραφία τι μου είπε η παντρεμένη μου το μεσημέρι !Η κοπέλα έχει όλη τη καλή διάθεση να με βοηθήσει να βρω κάποια στη πόλη της και να έχω επαφές , πήγαινε έλα και να γίνω μέλος του κύκλου τους!Εδώ μου εξηγεί πως παίζεται πλέον το παιχνίδι!Και η ίδια πήγε στα κλάμπ αυτές τις μέρες και μου έγραψε αυτά...

Οντως όπως τα λέει είναι.Θα έχεις την εμπειρία του roosh ακριβώς όπως έγινε και στις άλλες χώρες.

''I'm at the club where I have social proof. I know many guys there and also the bar staff. Two guys I was with were about to leave when a 6 stood right next to me in the bar. A 6 is nothing great, but at that time I had no other options, and it was getting late (around 4am). I opened and it went quite well. We talked for a while (in Russian) and I bought a round of drinks. We danced a bit as well and lots of touching.

In Poland, this is an easy ONS. There, lowering your standards results in easy, shallow sex. But not here! This girl was very resistant to venue changing. I accepted there would be no sex, and since I wouldn't actually date her, the cause was lost and I started zoning out (it was close to 6am now).

Then she ordered a drink by herself and fumbled through her purse for a while. I knew she was trying to hint at me to pay. I didn't, and of course she copped an attitude, eventually saying she was "insulted". Then I saw her sidle up next to another guy later. I'm guessing that's her move.

Here it seems that lowering your standards doesn't really speed up sex. That kind of sucks because I don't want to pay the same price for a cheeseburger as sirloin. There's no freebies. I'm working like a dog to gain every approach, date, kiss, and so on. Some girls are definitely much more receptive than others, but in the end I still have to do the same date track for sex.''

Ακριβώς τα ίδια θα βιώσεις και εσύ.Δεν υπάρχει ταχυσέξ στη Ρωσία όπως σε Πολωνία κτλ.Δεν είναι Mc girls θέλουν βαρύ αντίτιμο.
Γενικά για εσένα ο roosh είναι Canary on the island.Σε προειδοποιεί για το τι μέλλει γενέσθαι σε κάθε χώρα.
Οπου γάμησε αυτός εύκολα(Πολωνία,Κροατία,Ρουμανία) εκεί θα γαμήσεις και εσύ.Οπου δυσκολεύτηκε(Ουκρανία,Ρωσία) εκεί θα δυσκολευτείς και εσύ.Γιατί κάνει περίπου τα ίδια(καμάκι στα κλαμπ κτλ).

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
στο λεει φιλε η κοπελα,περιμενεισ πολλα και θα απογοητευτεισ.μονο φλερτ,κερασμα και ελα αυριο αυτο σου λεω τοσο καιρο.εκοψα τα κλαμπ,εκτοσ κιεβ που παλι γιδροπαρκ θα πηγαινω αν ξαναπαω να βρω 16 χρονα!χαχαχαχ

λεοντα μην τα μηδενιζεις ολα, αν παιξει μπαλα οπως πρεπει με γνωριμιες εκει θα φαει καλα ο ρολογας

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
στο λεει φιλε η κοπελα,περιμενεισ πολλα και θα απογοητευτεισ.μονο φλερτ,κερασμα και ελα αυριο αυτο σου λεω τοσο καιρο.εκοψα τα κλαμπ,εκτοσ κιεβ που παλι γιδροπαρκ θα πηγαινω αν ξαναπαω να βρω 16 χρονα!χαχαχαχ
μονο ο κμαν θα δακτυλιασει 22 απο την πορτα μεχρι το μπαρ και απο το μπαρ εως την πιστα θα εχει ριξει 4

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Νομίζω πως θα βρώ φωτογράφο στη Ρόδο ή θα πάω στη Μόσχα με Κουστούμι και θα βρώ εκει φωτογράφο να μου βγάλει επαγγελματικές φωτογραφίες και να παίξει και λίγο φωτοσοπ στα όρια του να μην δει η άλλη κάτι διαφορετικό απ´οτι περίμενε για τα σόσιαλ media...Ίσως εκει είναι η φάση πλέον..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Φίλε Slav τα ζούμε σε έναν δύσκολο κόσμο πλέον..Βάζω φωτογραφία τι μου είπε η παντρεμένη μου το μεσημέρι !Η κοπέλα έχει όλη τη καλή διάθεση να με βοηθήσει να βρω κάποια στη πόλη της και να έχω επαφές , πήγαινε έλα και να γίνω μέλος του κύκλου τους!Εδώ μου εξηγεί πως παίζεται πλέον το παιχνίδι!Και η ίδια πήγε στα κλάμπ αυτές τις μέρες και μου έγραψε αυτά...
είναι ένας κύκλος από αυτές που έχουν το σεξ και τις παρτουζες σαν σπορ μερικές να γνωρίσεις από τον περίγυρο της θα ξεσκιστής στα γαμήσια  

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
Νομίζω πως θα βρώ φωτογράφο στη Ρόδο ή θα πάω στη Μόσχα με Κουστούμι και θα βρώ εκει φωτογράφο να μου βγάλει επαγγελματικές φωτογραφίες και να παίξει και λίγο φωτοσοπ στα όρια του να μην δει η άλλη κάτι διαφορετικό απ´οτι περίμενε για τα σόσιαλ media...Ίσως εκει είναι η φάση πλέον..
εγω παω και στοιχημα οτι θα γαμησεις στην Μοσχα και απο κλαμπ και δωρεαν
εννοω μονο με κερασματα
εδω το εχω κανει εγω που ειναι τα διπλα σου ....κιλα  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε Mindreader  :hi:

Έχω φτάσει σε αυτή τη περίοδο σε σημείο να λέω για όποια έχει ανισόρροπη συμπεριφορά πως "είναι ελέυθερη" με υποτιμητική διάθεση!
Διότι όπως εσύ έχεις πει στο παρελθόν , το οτι είναι κάποια παντρεμένη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της σε κάποιον!
Και σκέψου πως λέω τέτοια σε μια ηλικία που θεωριτικά είμαι για γάμο!Και βλέπω την παράνοια που κυκλοφορεί εκ μέρους των αδέσμευτων γυναικών ανεξαρτήτως εθνικότητας και κοινωνικής τάξης και έτσι βρίσκω "συναισθηματικό καταφύγιο" σε παντρεμένη γυναίκα που φροντίζει για τον Άντρα της , εμένα και όσους άλλους έχει :2funny: :rockon: :headbang:

Φίλε κάποιες συμπληρωματικές σκέψεις.

Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου ηλικία για γάμο. Μην κολας σε στερεότυπα. :grin: :grin:

Απλώς αν παντρευτεί κάποιος νωρίς έχει την ευχέρεια να το ξανακάνει !! :grin: :grin:

Με την έκφραση οι παντρεμένες έχουν δώσει διαπιστευτήρια σε κάποιον εννοούσα εμέσως ότι έφαγαν το παραμύθι με το οποίο συστηματικά απο μικρές ''εκτρέφονταν''.

Είναι όμως αλλο πράγμα να ζεις το παραμύθι και άλλο να το τρώς !!

Συνήθως όταν κάποια ''φαει'' μια φορά το παραμύθι  μετά θέλει να ζήσει το διαφορετικό.

Το συστηματικό '''κερατωμα'' απο τους συζύγους τους τους δίνει και τό ηθικό πάτημα.

Ιδίως απο την εμπειρία μου με Σλάβες το να ανταποδώσουν το κέρατο όταν το αντιληφθούν η το υποψιαστούν το θεωρούν σχεδόν υποχρέωση.

Και η καλύτερη περίπτωση άντρα για να το κάνουν είναι ένας  σχετικά όμορφος και γενναιόδωρος τουρίστας του οποίου το πέρασμα απο το το τόπο που μένει έχει ντε φάκτο περιορισμένη διάρκεια και άρα η πιθανότητα για παρατράγουδα περιορίζεται

Αυτό δημιουργεί ευκαιρίες !!! Πρέπει όμως να τις δείς. Και για να δείς δεν αρκεί να κοιτάξεις. Πρέπει να βάλεις και το μυαλό να δουλέψει.

Νεότερος που η μπογιά μου πέρναγε περισσότερο  το παραπάνω σενάριο το δούλευα αρκετά. Και σε αρκετές χώρες.

Και το περιορισμένο χρονικά περιθώριο της παραπάνω κατάστασης σε συνδυασμό με την αίσθηση του απαγορευμένου και του όποιου κινδύνου αυτή η κατάσταση συνεπάγεται έκανε τη γυναικεία συμπεριφορά στο σέξ εξαιρετικά ιδιαίτερη. Μια άλλη γεύση πραγματικά !!!

Συνιστάται λοιπον αλλά με μέτρο και προσοχή !! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
εγω παντως σχεδον ποτε δεν πλησιαζω παντρεμενες :)

Μα εκεί είναι ακριβώς το σημείο. Συνήθως ( με τον τρόπο τους ) σε πλησιάζουν αυτές !!
Αλλά αυτό το τρόπο τους πρέπει εμπειρικά να μπορείς να τον αναγνωρίζεις !!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
.επειδη του αρεσει να παλιπαιδιζει και να κοπανιετε στην πιστα οπως και στις Μοσχοβιτισσες σιγουρα θα απομονωσει καποια αρκει να εχει λιγο τσαμπουκα....αλλιως θα εχει την τυχη του Μουκατσεβο....το καλο ειναι οτι θα εχει κι αλλον μαζι του οπου ουσιαστικα ο ενας θα δινει λιγο ωθηση στον αλλον...κι οτι εχει ηδη καποιες γνωριμιες απο κοπελες που κρατησε επαφη οπου αυτες ή θα του κατσουν οι ιδιες ή θα φερουν φιλες τους...ειδικα αν φερθει εξυπνα και ταξει διακοπες στην Ελλαδα....
αυτη τον αποφευγει,και τασει λαγουσ και πετραχειλια.πολλεσ μου εφεραν φιλεσ αλλα ειχαμε συμφωνια για σπονσορινκ.δινεισ πολλεσ ελπιδεσ στον ρολογα μην ξεχνας και ο φιλοσ του πετρουπολη στο διμητρακη μονο στο ματι εμεινε κλαμπ.ασε τισ μαλακιεσ που ελεγε ο μιτσοσ που προσπαθησε να του πασαρει καμια βιζιτα στο ροσι.τα κανουν σε απειροθσ φιλουσ μου αυτα.ο δικηγοροσ νομιζε τσαμπα του εκατσαν του λεω ο ρωσοσ πελατησ πληρωσε χαχαχειχα δικαιο τελικα.οσεσ δεν ενδιαφεροντε η δεν θελουν χρονο μαζι σου λενε να ριξω την μπαλα παρακατω,ασε που οι φιλεσ της δεν θα ειναι διαθεσιμεσ τελικα. και αυτεσ μετα δικαιολογιεσ.στα λεω σλαβ απο εκατονταδεσ εμπειριεσ μοσχα απο φιλεσ μεσων κοινον γνωστον ρωσων.μου γνωριζαν φιλεσ τησ γυναικασ τουσ,γκομενασ και παλι τιποτα μετα την διασκεδαση,δικαιολογιεσ και ψευτιεσ.ημουν 20 μεχρι τα 28-30 που γνωρισα τοτε πολλεσ απο φιλουσ.ουκρανια οσεσ μου γνωρισαν αλλοι ηταν βιζιτεσ η σεμιπρο.μπορει να πρισει καμια φιλη να βγει μια φορα καφε μαζι του και μετα καμια να μην απανταει.ετσι κανουν.οταν ερχομουν πισω κυπρο παλι μου μηλουσαν,οταν πηγαινα δεν ειχαν χρονο.χρονο βρισκουμε σε οσουσ εχουν προτερεοτητα.βσο νταβαρισ πουτανοσπονσορενκο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881

Συνημμένα

• full.jpg
    full.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 61

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τα λεμε υποθετικα αυτα σε περιπτωση που δει ο ρολογασ ετσι ειναι η φαση να μην χασει χρονο.δεν περιμενουμε καμια κτυπαμε πολλεσ για να ερθει η μια οπως λεει και ο αρχοντας.οσεσ βασιζομουν πανω τουσ θα βρεθουμε μετα και δεν καμακωνα αλλεσ ουκρανια εχανα τον χρονο μου.διαφωνω στην επιλογη μοσχασ.κιεβο,οδυσσο μαζι μασ θα περνουσε καλυτερα.και κλαμπ θα πηγαιναμε και παντου για να παρει μονοσ γευση.αλλοσ φιλοσ πηγε μινσκ,κισινιοβ να μεινε σε γνωστη τησ γνωστησ.εγινε οπωσ τα ελεγα,τιποτα μονο βολτεσ και να τουσ κανει ψωνισματα.οταν επεστρεψε λεω τι εγινε?ομορφη πολη το μισνκ.το ξερω απαντω,η κοπελα?αυτοσ εμφανισημοσ γυμνασμενοσ αλλα καλο παιδακι,μυαλο κουκουτσι αστυνομικοσ σαν ομαδα διασ εσασ.κισινιοβ παλι δεν του αρεσε παλι τα ιδια.πριν καιρο τον ειδα μαμπα χαχαχαχ,του αρεσουν αυτεσ αλλα βλεπει και αγια ναπα δεν εχει αποτελεσμα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
να σου βαλω διαλογο μεδιμιτρακι πως μιλα με τισ γατουλεσ?χχαχαχααχ ετσι κανεισ τωρα εσυ.οι διαλογοι με τησ σπονσορετεσ τι σχεση εχουν?εδειξα και εγω σε μια για να ζηλεψει διαλογο με μια βιζιτα,λεω που ξερει με ποα μιλω.εγραφε αυτη ζαιτσικ τηλεφωνα μου μετα,σε πεθυμησα χαχαχαχα.τησ εταξα θα την ξαναπερνα για να κανει καλο γαμησι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε κάποιες συμπληρωματικές σκέψεις.

Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου ηλικία για γάμο. Μην κολας σε στερεότυπα. :grin: :grin:

Απλώς αν παντρευτεί κάποιος νωρίς έχει την ευχέρεια να το ξανακάνει !! :grin: :grin:

Με την έκφραση οι παντρεμένες έχουν δώσει διαπιστευτήρια σε κάποιον εννοούσα εμέσως ότι έφαγαν το παραμύθι με το οποίο συστηματικά απο μικρές ''εκτρέφονταν''.

Είναι όμως αλλο πράγμα να ζεις το παραμύθι και άλλο να το τρώς !!

Συνήθως όταν κάποια ''φαει'' μια φορά το παραμύθι  μετά θέλει να ζήσει το διαφορετικό.

Το συστηματικό '''κερατωμα'' απο τους συζύγους τους τους δίνει και τό ηθικό πάτημα.

Ιδίως απο την εμπειρία μου με Σλάβες το να ανταποδώσουν το κέρατο όταν το αντιληφθούν η το υποψιαστούν το θεωρούν σχεδόν υποχρέωση.

Και η καλύτερη περίπτωση άντρα για να το κάνουν είναι ένας  σχετικά όμορφος και γενναιόδωρος τουρίστας του οποίου το πέρασμα απο το το τόπο που μένει έχει ντε φάκτο περιορισμένη διάρκεια και άρα η πιθανότητα για παρατράγουδα περιορίζεται

Αυτό δημιουργεί ευκαιρίες !!! Πρέπει όμως να τις δείς. Και για να δείς δεν αρκεί να κοιτάξεις. Πρέπει να βάλεις και το μυαλό να δουλέψει.

Νεότερος που η μπογιά μου πέρναγε περισσότερο  το παραπάνω σενάριο το δούλευα αρκετά. Και σε αρκετές χώρες.

Και το περιορισμένο χρονικά περιθώριο της παραπάνω κατάστασης σε συνδυασμό με την αίσθηση του απαγορευμένου και του όποιου κινδύνου αυτή η κατάσταση συνεπάγεται έκανε τη γυναικεία συμπεριφορά στο σέξ εξαιρετικά ιδιαίτερη. Μια άλλη γεύση πραγματικά !!!

Συνιστάται λοιπον αλλά με μέτρο και προσοχή !! :grin: :grin:
Γενικώς έτσι είναι!
Αλλά εδώ έχουμε λίγο διαφορετική περίπτωση..Όλα γίνονται με γνώση του Άντρα!Έχει δει και τις φωτογραφίεςκαι Τα βίντεο μας και με εγκρίνει ως εραστή της γυναίκας του και την επαινεί για την επιλογή της!Η φάση έχει πιο πολύ όπως λέει ο νύκτερος!
Τις 2 μέρες που θα πάω στη πόλη τους τη μια θα μου κάνουν home party υποδοχής και τη δεύτερη θα βγω με τη κοπέλα και ίσως μια φίλη της στο κλάμπ!Δέχεται βέβαια αν γνωρίσω κάποια να είμαι μαζί της ή να γίνει και ντουέτο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ακριβώς αυτά που θα έλεγε ένας Ελληνας μεταφρασμένα στα ρωσικά.Καμία προσπάθεια προσαρμογής.Εντάξει οι Ουκρανλές,Ρωσίδες είναι αρκετά καθυστερημένες ας πούμε δεκαετία του 50 και τα τρώνε όλα.
Ετσι κι αλλιώς τα μη εμφανίσιμα άτομα προτιμούν να κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο για να μην κάνουν πρώτη αρνητική εντύπωση στις γκόμενες.
Οι πουτσαράδες βγαίνουν πάντα με τον πότσο έξω στα κλαμπ,στο δρόμο,στο ηλεκτρονικό καμάκι ο πότσος γίνεται ο πολιορκητικός κριός.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
να σου βαλω διαλογο μεδιμιτρακι πως μιλα με τισ γατουλεσ?χχαχαχααχ ετσι κανεισ τωρα εσυ.οι διαλογοι με τησ σπονσορετεσ τι σχεση εχουν?εδειξα και εγω σε μια για να ζηλεψει διαλογο με μια βιζιτα,λεω που ξερει με ποα μιλω.εγραφε αυτη ζαιτσικ τηλεφωνα μου μετα,σε πεθυμησα χαχαχαχα.τησ εταξα θα την ξαναπερνα για να κανει καλο γαμησι
Χαρη αλλη μια φορα θα στο πω.....δεν εχω μονο σπονσορετες...Στην Μοσχα δεν εχω ουτε μια σπονσορετα με την εννοια που λες
θες να το πιστεψεις πιστεψε το δε θες μην το πιστευεις

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
Ακριβώς αυτά που θα έλεγε ένας Ελληνας μεταφρασμένα στα ρωσικά.Καμία προσπάθεια προσαρμογής.
Ετσι κι αλλιώς τα μη εμφανίσιμα άτομα προτιμούν να κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο για να μην κάνουν πρώτη αρνητική εντύπωση στις γκόμενες.
Οι πουτσαράδες βγαίνουν πάντα με τον πότσο έξω στα κλαμπ,στο δρόμο,στο ηλεκτρονικό καμάκι ο πότσος γίνεται ο πολιορκητικός κριός.
ρε μπαμια υπεργκομενε
η τυπισσα που γραφω αυτο καταλαβες οτι ειναι ηλεκτρονικο καμακι; αρχιδια ρωσσικα ξερεις

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
λεοντα μην τα μηδενιζεις ολα, αν παιξει μπαλα οπως πρεπει με γνωριμιες εκει θα φαει καλα ο ρολογας
Παπού μου το κόβω πλέον διότι μιλάμε για Ρωσία πόσες σελίδες...Θα σταματίσω να το μελετάω τόσο, γιατί μόνο ανχος και στρες με γεμίζει!Το αφήνω όπως έρθει...
Ελπίζω μόνο τον Φεβρουάριο να θέλω να ξαναπάω...Αλλιώς μου λείπει λίγο η Τσεχοπολωνία...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε μπαμια υπεργκομενε
η τυπισσα που γραφω αυτο καταλαβες οτι ειναι ηλεκτρονικο καμακι; αρχιδια ρωσσικα ξερεις

Εννοείται.Τη γνώρισες μέσω mamba και αυτά είναι μηνύματα στο viber ή στο κινητό.
Επίσης πας πολλές φορές στις ίδιες ακριβώς,τους τάζεις επαναληπτικά ταξίδια και παρατείνεις τη διαμονή μαζί τους.Μόνο έτσι μειώνεις τις τιμές.
Αρχίδια.Ποιος θέλει να κάτσει με την ίδια Ουκρανή πάνω από 2 ώρες?Είναι σκέτο μαρτύριο.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Γενικώς έτσι είναι!
Αλλά εδώ έχουμε λίγο διαφορετική περίπτωση..Όλα γίνονται με γνώση του Άντρα!Έχει δει και τις φωτογραφίεςκαι Τα βίντεο μας και με εγκρίνει ως εραστή της γυναίκας του και την επαινεί για την επιλογή της!Η φάση έχει πιο πολύ όπως λέει ο νύκτερος!
Τις 2 μέρες που θα πάω στη πόλη τους τη μια θα μου κάνουν home party υποδοχής και τη δεύτερη θα βγω με τη κοπέλα και ίσως μια φίλη της στο κλάμπ!Δέχεται βέβαια αν γνωρίσω κάποια να είμαι μαζί της ή να γίνει και ντουέτο!

ρολογα μην ακους κανεναν νεος εισαι ωραιος εισαι, θα ξεπουτσιαστεις δεν θα τις προλαβαινεις απλα μια συμβουλη απο εμενα παρε και κανενα μπλε χαπι
γιατι το παιχνιδι θα ειναι μεγαλο

αυτα απο εμενα και μην επηρεαζεσαι απο κανεναν  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Παπού μου το κόβω πλέον διότι μιλάμε για Ρωσία πόσες σελίδες...Θα σταματίσω να το μελετάω τόσο, γιατί μόνο ανχος και στρες με γεμίζει!Το αφήνω όπως έρθει...
Ελπίζω μόνο τον Φεβρουάριο να θέλω να ξαναπάω...Αλλιώς μου λείπει λίγο η Τσεχοπολωνία...

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom