Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ηταν η τελευταια φορα που απαντησα σε ρολογα.τελοσ.αναμενω στο μελον της εμπειριεσ του.ακομα και οι αρνητικεσ σε κανουν σοφοτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σε αλλο φιλο μου προτεινα σλοβενια και βοσνια σαραγιεβο.ειναι ροκ σιτι αυτοσ ροκασ και του αρεσει να ταξιδευει.καπειοσ που δεν παει αποκλειστικα για σεξ αλλα να περασει οραια οπως ο ρολογας δεν ειναι η ουκρανια ιδανικη χωρα.μονοσ το ειπε γουσταρι την φαση γερμανια.θα γουσταρει σε λισαβωνα,δεν εχει πουτανεσ εκει αλλα μποεμ κοσμοσ πανε σε παλια κτηρια στην ταρατσα εκατονταδεσ ατομα με μια μπυρα στο χερι,ακουνε μουσικη,χαλαρα,καθονται στα παιζοδρομια.ουτε βελιγραδι ειναι για ρολογα.φαση σαν ελαδα,ολοι σε τραπεζια με κρατισι και δεν κινιτε φιλο.ο ρολογασ ειναι παιδακι του ερασμουσ,εχει παει ειδη αν θυμαμε.αυτησ τησ φασησ.σλοβακια θα περασει τελεια αν παει,βιλνιουσ του αρεσε δεν καταλαβα αφου ειχε επιτυχια δεν ξαναπηγαινει.αν και καταθλξπτικη πολη βιλνιουσ,ριγα δεν ξαναπατω.ισως αυτοσ ειναι για αμστερνταμ φαση,βερολινο.ασ παει και κιεβο-οδυσσο προτεινω να δει οτι ο γτπ εχει δικαιο και εδω θα ειμαι.ας δει και μοσχα και να μας πει μετα την αληθεια.δεν κραζουμε οσους λενε αληθεια.σε μενα οσοι γνωρισα περιστασιακα κυπρο να ειδα 5 ατομα σε τοσα χρονια.2 γκομενεσ μονο που δεν ξαναηρθαν μετα και χιλιαδεσ που μου μιλουσαν και οταν πηγαινα δεν απαντουσαν

Εδώ σου λέει οτι έχει πάει Βερολίνο Εράσμους ήταν χάλια και θα ευχόταν να είχε ταξιδέψει Πόζναν 2.5 ώρες πιο μακρυά.Πόσο απρόσεκτος και ασυνάρτητος είσαι?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ σου λέει οτι έχει πάει Βερολίνο Εράσμους ήταν χάλια και θα ευχόταν να είχε ταξιδέψει Πόζναν 2.5 ώρες πιο μακρυά.Πόσο απρόσεκτος και ασυνάρτητος είσαι?
συγνωμη εμεινα στην κολωνια,θυμαμε ειχε πει παλια  για ερασμουσ αλλα δεν θυμωμουν που.απο εκει καταλαβα τη ψαχνει.εκει που εμενα στο χοτελ βιλνιουσ ηταν διαμερισματα του ερασμους,δεν ηξερα τι ηταν τοτε πρωτη φορα το ακουσα.μπρατισλαβα πηγα και ειδα μινσκα ντολινα εκει που ειναι τα καφε,ντισκο,διαμερισματα του ερασμουσ.μαλακια που δεν ξαναπηγα εκει.εγραψα στο θεμα μπρατισλαβα οτι ειδα.σημερα φιλοσ μου που διαβαζει πεθανε στα γελια με το μυαλο που εχουν καπιοι.20 χρονια παει ρωσια,ουγγαρια,πολωνια ο τυπος.λεει ενας οκταχρονοσ μπορει μονο να σκεφτετε ετσι για μοσχα.μου λεει να γραψω για νιζνι νοβγοραντ εχει καλη ομαδα χοκει και μπασκετ και απο αυτα που διαβασε σοκαριστηκε με το ποσο φαντασμενοι ειναι καπιοι.θυμηθηκαμε ολεσ τισ ιστοριεσ που του εκαναν ρωσιδεσ-ουκρανιδεσ 20 χρονια κλαιγαμε απο γελια.χουφτωνε μια στο ρεστοραν πριν 10 χρονια,του λεει  το βραδι θα ερθω εδω.περιμενω λεει ηρθε με ρωσο γκομενο χαχαχαχ.απαντηση θα ερθω του λεει δεν ενοουσα για σενα χαχαχαχ.αλλεσ ποσεσ πηρε βολτα ταισε μετα ηθελαν λεφτα και τισ απειλουσε με αστυνομια,αλλεσ τι κολπα εκαναν να φανε τσαμπα στο ρεστοραν του και αλλε ιστοριεσ απο ρωσια.πηγε απο πετρουπολη στο μουρμανσκ!να βρει γκομενα.αυτη ηταν παντρεμενη και του λεει τι ηρθεσ τραβα πισω χαχαχχα.θυμιθηκαμε ενα φιλο που ελεγε πριν 3-4 χρονια πρωτη φορα μοσχα μεθησε ρωσο και γαμησε την γυναικα του.τον εκραψα τοτε και μου εδειχνε φωτο αγγαλια με γκομενεσ στο μπαρ οπως οι αλλοι.του λεω τυπε σορρι δεν με ξερεισ αλλα θα στο πω.στο χωριο σου να λεσ ιστοριεσ οι χωριανοι σου θα σε πιστευουν που τα λεσ.ξερεισ ποσα χρονια παω μοσχα?του λεω στο μπαρ αυτο που εισαι συχναζα πριν 20 χρονια μεχρι το 2009 ηταν στεκι μου και μονο πουτανεσ εχει.ειναι το τσεστερφιλτ στην κουρσκαγια μετρο.λεει ξερεισ την μοσχα?απαντω ειδεσ τι χαζοσ εισαι νομισεσ πιανομε κοροιδο χαχαχαχ.ο τυποσ τελικα αυτοσ παντρευτηκε με αρμενου που γνωρισε κυπρο.καλεσε τον φιλο μου μοσχα στον γαμο,λεει ο κολητοσ μου.για να ερθω θελω να γαμω γκομενεσ.απαντα ο αλλοσ δεν εχει τετεια μοσχα,πληρωνεισ ακριβα.ο φιλος ειχε τον σκοπο του και του λεει σε επιασα μεσα,ε πως μεθησεσ τον ρωσο στο μπαρ και γαμησεσ την γυναικα του και γελα αυτοσ χαχαχαχ.πολοι μου ελεγαν ιστοριεσ μετα απο ανακριση τισ αλλαξαν.τα παιδεια αυτα κυπριοι δεν γραφουν ουτε ξερουν για σαιτ μονο ο ενασ διαβαζει.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

kman2 τι λεει το προγραμμα για σαβατοκυριακο πανω γερμανια που εισαι;
θα φας κανενα καλο μωρο;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο φιλοσ αυτοσ επρεπε να γραφει τισ ιστοριεσ του 20 χρονια,θα παθετε σοκ οσοι δεν ξερετε πως σκεφτωνται και ενεργουν.μου ειπε να γραψω εκ μερους του οτι δεν πιστευει ακομα ποσο χαζοσ κοσμοσ υπαρχει και οτι καλα λεσ στο παιδι απο την ροδο. οτι το προβλημα δεν το εχει αυτος οι εμεις αλλα αυτεσ στον εγκεφαλο δεν ειναι καλα και λεει αν μπορουσε θα εγραφε ο ιδιοσ πολλεσ ιστοριεσ.απολογουμε στο φιλο ρολογα αν τον προσβαλα στην προσπαθεια να τον κανω να μπει στο μυαλο τους.ειναι καλο παιδι το ενοω για αυτο δεν θελω να τον κανω να ειναι περισοτερο δυσπιστος και καχυποπτοσ σε οτι αφορα τουσ μαλακισμενους εκει.ευχαριστω και σας τους αλλουσ που με ανεχεστε χαχαχαχ.ο φιλος μου ακομα ειπε γουσταρει πολυ τασο,δινει πραγματικη εικονα ουκρανια-μολδαβια με σοβαροτητα και θα ηθελε να τον γνωρισει κυπρο,στην ιδια ηλικια με τασο ειναι με χιλιαδεσ ιστοριεσ να πει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ο φιλοσ αυτοσ επρεπε να γραφει τισ ιστοριεσ του 20 χρονια,θα παθετε σοκ οσοι δεν ξερετε πως σκεφτωνται και ενεργουν.μου ειπε να γραψω εκ μερους του οτι δεν πιστευει ακομα ποσο χαζοσ κοσμοσ υπαρχει και οτι καλα λεσ στο παιδι απο την ροδο. οτι το προβλημα δεν το εχει αυτος οι εμεις αλλα αυτεσ στον εγκεφαλο δεν ειναι καλα και λεει αν μπορουσε θα εγραφε ο ιδιοσ πολλεσ ιστοριεσ.απολογουμε στο φιλο ρολογα αν τον προσβαλα στην προσπαθεια να τον κανω να μπει στο μυαλο τους.ειναι καλο παιδι το ενοω για αυτο δεν θελω να τον κανω να ειναι περισοτερο δυσπιστος και καχυποπτοσ σε οτι αφορα τουσ μαλακισμενους εκει.ευχαριστω και σας τους αλλουσ που με ανεχεστε χαχαχαχ.ο φιλος μου ακομα ειπε γουσταρει πολυ τασο,δινει πραγματικη εικονα ουκρανια-μολδαβια με σοβαροτητα και θα ηθελε να τον γνωρισει κυπρο,στην ιδια ηλικια με τασο ειναι με χιλιαδεσ ιστοριεσ να πει.
Κουμπάρο δεκτή η συγνώμη αλλά σε παρακαλώ να προσέχεις τι γράφεις και για εμένα και για όλους!Ο φίλος σου έφαγε Ρωσίδα με γκόμενο αν κατάλαβα καλά όταν δεν ψάρωσε που του ήρθε με τον δικό της!Νομίζω πως κι εγώ έχω χάσει κάποια γαμήσια με το να σταματάω το φλερτ όταν μου λέει κάποια οτι είναι με γκόμενο ή παντρεμένη!Φέτος που δεν ψάρωσα ζω ένα απο τα καλύτερα σκηνικά της ζωής μου!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να μην κοροιδευτώ απο Ρωσίδες! Αλλά όσες θα συναντήσω επάνω τις έχω περάσει απο κόσκινο πολλών χρόνων!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κουμπάρο δεκτή η συγνώμη αλλά σε παρακαλώ να προσέχεις τι γράφεις και για εμένα και για όλους!Ο φίλος σου έφαγε Ρωσίδα με γκόμενο αν κατάλαβα καλά όταν δεν ψάρωσε που του ήρθε με τον δικό της!Νομίζω πως κι εγώ έχω χάσει κάποια γαμήσια με το να σταματάω το φλερτ όταν μου λέει κάποια οτι είναι με γκόμενο ή παντρεμένη!Φέτος που δεν ψάρωσα ζω ένα απο τα καλύτερα σκηνικά της ζωής μου!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να μην κοροιδευτώ απο Ρωσίδες! Αλλά όσες θα συναντήσω επάνω τις έχω περάσει απο κόσκινο πολλών χρόνων!

Και οι παντρεμενες εχουν ψυχή !!! :grin: :grin:

Μερικες δε αποδεικνυονται "ψυχάρες"!! :grin:

Μιλαω εκ μακροχρονιου πειρας !!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γαμώτο, αυτή ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου + ο ένας χρόνος Στρατό στη Μυτιλήνη... :headbang:
Όλα θα ήταν διαφορετικά αν είχα τις πληροφορίες του Σάιτ...Το κόβω κάθε Σαββατοκύριακο να είμουν Πόζναν επι 6 μήνες...και ίσως και όλες τις γιορτές..
Όσο για το σχεσάκιας ...ναι είμαι αλλά κατα ..συρροή  :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και οι παντρεμενες εχουν ψυχή !!! :grin: :grin:

Μερικες δε αποδεικνυονται "ψυχάρες"!! :grin:

Μιλαω εκ μακροχρονιου πειρας !!!
Φίλε Mindreader  :hi:

Έχω φτάσει σε αυτή τη περίοδο σε σημείο να λέω για όποια έχει ανισόρροπη συμπεριφορά πως "είναι ελέυθερη" με υποτιμητική διάθεση!
Διότι όπως εσύ έχεις πει στο παρελθόν , το οτι είναι κάποια παντρεμένη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της σε κάποιον!
Και σκέψου πως λέω τέτοια σε μια ηλικία που θεωριτικά είμαι για γάμο!Και βλέπω την παράνοια που κυκλοφορεί εκ μέρους των αδέσμευτων γυναικών ανεξαρτήτως εθνικότητας και κοινωνικής τάξης και έτσι βρίσκω "συναισθηματικό καταφύγιο" σε παντρεμένη γυναίκα που φροντίζει για τον Άντρα της , εμένα και όσους άλλους έχει :2funny: :rockon: :headbang:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
Ακου Χαρη
καλα κανεις και επικεντρωνεσε κυριως στους κυνδινους...πολυ καλα
καλα επισεις κανεις που ξεχωριζεις την Ουκρανια σε δυο ταχυτητες αυτην με τα πολλα μαυρα χρημματα κια υτην με τις γκομενες στα παγκακια

Αλλα εισαι υπερβολικοτατος
Επειδη εχω την τυχη να γνωρισω και τους δυο σας και τον ρολογα και εσενα θα το γραψω μια φορα για να το καταλαβεις
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ
Εσυ εισαι ενα πολυ φιλοτιμο παληκαρι με οικονομικη επιφανεια με ακριβα γουστα και ακριβη γαρναρομπααλλαεχεις φοβιες με τις γυναικες...ενω δεν φοβασε να τις πλησιασεις και να πιασεις την κουβεντα αγριευεις αν δεν κανουν αυτο που εσυ θεωρεις σωστο και δεν εχεις υπομονη και δεν μπορεις να τις χειραγωγησεις.....εισαι η του μαυρου η του ασπρου....αν θυμασε οταν σου ειπα ασε τους παμε για εναν καφε....να τους λες παμε να σε βοηθησω οικονομικα με ανταλλαγμα μια χαρα γαμησες....Με τιποτα δεν μπορεις να καταφερεις σε ενα κλαμπακι οπως θα τα καταφερει ο ρολογας και μιλαω για Μοσχα οπου θα παει τωρα διοτι η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΑΜΠ εχει κατι μαγαζια περισσοτερο εστιατορια με μουσικη παρα κλαμπ με την ευρωπαικη εννοια του ορου και πολυ χειροτερα με την ελληνικη εννοια οπου ειναι αυστηρα ποταδικα σκοτεινα και με πολυ στριμωγμα

Ο ρολογας ειναι ενα οχι πλεον και τοσο νεο παληκαρι που παλιπαιδιζει....η ηλικια του δεν συναδει με μπαρακια κλαμπακια και τα λοιπα και τα λοιπα.....το παρουσιαστικο του ομως ψηλος αδυνατος ταιριαζει με την φιλοσοφια του κλαμπινγκ γι αυτο κι εχει αρκετες επιτυχιες στο νησι του ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΓΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙΚ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ εχει και αυτος ακριβο γουστο στο ντυσιμο παροτι σιγουρα δεν εχει ουτε το 1/50 της οικονομικης επιφανειας του λεοντοψωλου...επειδη του αρεσει να παλιπαιδιζει και να κοπανιετε στην πιστα οπως και στις Μοσχοβιτισσες σιγουρα θα απομονωσει καποια αρκει να εχει λιγο τσαμπουκα....αλλιως θα εχει την τυχη του Μουκατσεβο....το καλο ειναι οτι θα εχει κι αλλον μαζι του οπου ουσιαστικα ο ενας θα δινει λιγο ωθηση στον αλλον...κι οτι εχει ηδη καποιες γνωριμιες απο κοπελες που κρατησε επαφη οπου αυτες ή θα του κατσουν οι ιδιες ή θα φερουν φιλες τους...ειδικα αν φερθει εξυπνα και ταξει διακοπες στην Ελλαδα....

:offtopic:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Mindreader  :hi:

Έχω φτάσει σε αυτή τη περίοδο σε σημείο να λέω για όποια έχει ανισόρροπη συμπεριφορά πως "είναι ελέυθερη" με υποτιμητική διάθεση!
Διότι όπως εσύ έχεις πει στο παρελθόν , το οτι είναι κάποια παντρεμένη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της σε κάποιον!
Και σκέψου πως λέω τέτοια σε μια ηλικία που θεωριτικά είμαι για γάμο!Και βλέπω την παράνοια που κυκλοφορεί εκ μέρους των αδέσμευτων γυναικών ανεξαρτήτως εθνικότητας και κοινωνικής τάξης και έτσι βρίσκω "συναισθηματικό καταφύγιο" σε παντρεμένη γυναίκα που φροντίζει για τον Άντρα της , εμένα και όσους άλλους έχει :2funny: :rockon: :headbang:

ρολογα να κοιταξεις να φερεις κανενα μωρο απο τη ρωσια, μην ερθεις πισω σολο, για να εχεις στη ροδο μια σταθερη γυναικα να σε στραγγιζει  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ειναι περιζητητεσ οι ομορφεσ,δεσ τισ ομορφεσ μοσχα.ολεσ καυκασιεσ ειναι,ταταρεσ μαυρα μαλια,ματακια,κλασατεσ.τετειεσ μου αρεσουν.οσεσ εβλεπα μοσχα τετειο στιλ αρμενικο αιμα,καυκασιο ολεσ ηταν πιασμενεσ απο δυνατουσ ρωσουσ
Από τα πρώτα ποστ μου είχε πει ότι οι ρώσοι τρελένονται για γυναίκες μεσογειακού τυπου όπως και μας μας τρελαίνουν οι ανοιχτόχρωμες σλαβες, (Τα αντίθετα έλκονται) οπότε δεν είναι και τόσο θέμα ομορφιάς. Τατάρες έχω δει πανέμορφες συχνά καυκασίες πολύ σπάνια.Τι σχεση εχουν οι ταταροι με τον Καυκασο?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ακου Χαρη
καλα κανεις και επικεντρωνεσε κυριως στους κυνδινους...πολυ καλα
καλα επισεις κανεις που ξεχωριζεις την Ουκρανια σε δυο ταχυτητες αυτην με τα πολλα μαυρα χρημματα κια υτην με τις γκομενες στα παγκακια

Αλλα εισαι υπερβολικοτατος
Επειδη εχω την τυχη να γνωρισω και τους δυο σας και τον ρολογα και εσενα θα το γραψω μια φορα για να το καταλαβεις
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ
Εσυ εισαι ενα πολυ φιλοτιμο παληκαρι με οικονομικη επιφανεια με ακριβα γουστα και ακριβη γαρναρομπααλλαεχεις φοβιες με τις γυναικες...ενω δεν φοβασε να τις πλησιασεις και να πιασεις την κουβεντα αγριευεις αν δεν κανουν αυτο που εσυ θεωρεις σωστο και δεν εχεις υπομονη και δεν μπορεις να τις χειραγωγησεις.....εισαι η του μαυρου η του ασπρου....αν θυμασε οταν σου ειπα ασε τους παμε για εναν καφε....να τους λες παμε να σε βοηθησω οικονομικα με ανταλλαγμα μια χαρα γαμησες....Με τιποτα δεν μπορεις να καταφερεις σε ενα κλαμπακι οπως θα τα καταφερει ο ρολογας και μιλαω για Μοσχα οπου θα παει τωρα διοτι η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΑΜΠ εχει κατι μαγαζια περισσοτερο εστιατορια με μουσικη παρα κλαμπ με την ευρωπαικη εννοια του ορου και πολυ χειροτερα με την ελληνικη εννοια οπου ειναι αυστηρα ποταδικα σκοτεινα και με πολυ στριμωγμα

Ο ρολογας ειναι ενα οχι πλεον και τοσο νεο παληκαρι που παλιπαιδιζει....η ηλικια του δεν συναδει με μπαρακια κλαμπακια και τα λοιπα και τα λοιπα.....το παρουσιαστικο του ομως ψηλος αδυνατος ταιριαζει με την φιλοσοφια του κλαμπινγκ γι αυτο κι εχει αρκετες επιτυχιες στο νησι του ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΓΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙΚ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ εχει και αυτος ακριβο γουστο στο ντυσιμο παροτι σιγουρα δεν εχει ουτε το 1/50 της οικονομικης επιφανειας του λεοντοψωλου...επειδη του αρεσει να παλιπαιδιζει και να κοπανιετε στην πιστα οπως και στις Μοσχοβιτισσες σιγουρα θα απομονωσει καποια αρκει να εχει λιγο τσαμπουκα....αλλιως θα εχει την τυχη του Μουκατσεβο....το καλο ειναι οτι θα εχει κι αλλον μαζι του οπου ουσιαστικα ο ενας θα δινει λιγο ωθηση στον αλλον...κι οτι εχει ηδη καποιες γνωριμιες απο κοπελες που κρατησε επαφη οπου αυτες ή θα του κατσουν οι ιδιες ή θα φερουν φιλες τους...ειδικα αν φερθει εξυπνα και ταξει διακοπες στην Ελλαδα....

:offtopic:
Φίλε Slav τα ζούμε σε έναν δύσκολο κόσμο πλέον..Βάζω φωτογραφία τι μου είπε η παντρεμένη μου το μεσημέρι !Η κοπέλα έχει όλη τη καλή διάθεση να με βοηθήσει να βρω κάποια στη πόλη της και να έχω επαφές , πήγαινε έλα και να γίνω μέλος του κύκλου τους!Εδώ μου εξηγεί πως παίζεται πλέον το παιχνίδι!Και η ίδια πήγε στα κλάμπ αυτές τις μέρες και μου έγραψε αυτά...

Συνημμένα

• IMG_7150.JPG
    IMG_7150.JPG
    243 KB · Εμφανίσεις: 60

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Από τα πρώτα ποστ μου είχε πει ότι οι ρώσοι τρελένονται για γυναίκες μεσογειακού τυπου όπως και μας μας τρελαίνουν οι ανοιχτόχρωμες σλαβες, (Τα αντίθετα έλκονται) οπότε δεν είναι και τόσο θέμα ομορφιάς. Τατάρες έχω δει πανέμορφες συχνά καυκασίες πολύ σπάνια.Τι σχεση εχουν οι ταταροι με τον Καυκασο?
καυκασιεσ ενοω αρμενουδεσ,αζερεσ,κρασνονταρ,αναπα, νοβοροσικ συντροφε.το στιλ μου ειναι οι καυκασιεσ και ταταρεσ ενοω,περιγραφω πως μοιαζουν ταταρεσ.πολλεσ μελαχρινεσ,καπεισ σκιστα ματια ιδικα ουφα,καζαν ταταρεσ και μπασκιρια.αυτεσ ειναι γκομενεσ οχι αυτα τα τσοφλια ουκρανια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
881
Φίλε Slav τα ζούμε σε έναν δύσκολο κόσμο πλέον..Βάζω φωτογραφία τι μου είπε η παντρεμένη μου το μεσημέρι !Η κοπέλα έχει όλη τη καλή διάθεση να με βοηθήσει να βρω κάποια στη πόλη της και να έχω επαφές , πήγαινε έλα και να γίνω μέλος του κύκλου τους!Εδώ μου εξηγεί πως παίζεται πλέον το παιχνίδι!Και η ίδια πήγε στα κλάμπ αυτές τις μέρες και μου έγραψε αυτά...
.επειδη του αρεσει να παλιπαιδιζει και να κοπανιετε στην πιστα οπως και στις Μοσχοβιτισσες σιγουρα θα απομονωσει καποια αρκει να εχει λιγο τσαμπουκα....αλλιως θα εχει την τυχη του Μουκατσεβο....το καλο ειναι οτι θα εχει κι αλλον μαζι του οπου ουσιαστικα ο ενας θα δινει λιγο ωθηση στον αλλον...κι οτι εχει ηδη καποιες γνωριμιες απο κοπελες που κρατησε επαφη οπου αυτες ή θα του κατσουν οι ιδιες ή θα φερουν φιλες τους...ειδικα αν φερθει εξυπνα και ταξει διακοπες στην Ελλαδα....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στο λεει φιλε η κοπελα,περιμενεισ πολλα και θα απογοητευτεισ.μονο φλερτ,κερασμα και ελα αυριο αυτο σου λεω τοσο καιρο.εκοψα τα κλαμπ,εκτοσ κιεβ που παλι γιδροπαρκ θα πηγαινω αν ξαναπαω να βρω 16 χρονα!χαχαχαχ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Αρχίδια.Πάλι στη δουλειά θα είμαι το ΣΚ.
Αλλά ο βαλκανικός πούτσος διψάει για εκδίκηση στα ανατολικά εδάφη.

εγω κατα τον φλεβαρη που θα εχω μαζεψει χρηματα θα ανεβω ρωσια. αν εκεινη την περιοδο θα ετοιμασεις καμια εξορμηση για ρωσια μιλαμε για να βρεθουμε επανω  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom