Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
θες να σου δειξω την φωτο με το πιος εχει τα γιοτ και τις μικρες?
και οπως λεει ο σταροβας αυτος ο γιγαντας για να με αγγαλιασουν δεν φτανει μια γυναικα φερενει και τις φιλες της μαζι  :2funny:
ολα τα κιλα ολα τα λεφτα !!!
παλιο αλλα επικαιρο :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
ολα τα κιλα ολα τα λεφτα !!!
παλιο αλλα επικαιρο :grin:
ρε φιλε οταν χαριζεις κατι λουτρινο σε γκομενιτσα ειναι ενα παχουλο γλυκουλι αρκουδακι...ειμαι το πρωτυπο τους
να μην πω οτι ειμαι το πρωτοτυπο ολων των γλυκων λουτρινων πλασματων που εχουν φτιαχτει ανα το κοσμο

:tooth: :tooth: :tooth:

αν ξερει ρωσικα θα το επιασε το σταριι χουι  :2funny:
να πεις στον Αλλαν να ΣΕ δειξει φωτογραφιες στο βαιμπερ
αυτες που εδειξε στον τασο :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
υπνο ρε κωλογεροι ειπα.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
σλαβα-δοξα
σλοβα-λεξη :2funny:
σωστως αλλα επειδη γραφω ελληνικα τα γραφω οπως προφερονται στη ρωσικη  :hi:

γιατι εγραψα σλαβα και οχι σλοβα γιατι στην προταση μου εννοουσα λεξεις στον πληθυντικο αριθμο

Alejandro_horny

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλους τους μάχιμους τουρίστες,θα ήθελα κάποια ινφο από κάποιους έμπειρους στο Κιεβο,θα πάω με ένα φιλαρακι 1-5 Δεκ Κιεβο για να δούμε λίγο την πόλη να πάμε κάνα ωραίο εστιατόριο μπαρ κ φυσικά κάνα κλαμπ,εγω είμαι 35 κ ο φίλος μου στα 40 και γνωρίζει πολύ καλά ρωσικα,δεν θέλω να το παίξουμε έξυπνοι κ από ότι έχω διαβάσει το καμάκι έχει δυσκολέψει,σε ποιο μπαρ κλαμπ έχουμε πιστεύετε τις ποιο πολλές πιθανότητες να βρούμε απλές κοπέλες(6-7) ή ακόμη προ ή σεμιπρο(6-7) και πόσο εύκολα είναι να το μυριστουμε ότι είναι επαγγελματίες,νοικιασαμε μεγάλο δίχωρο διαμέρισμα κοντά στην μεινταν...κ φυσικά κάνα αξιόπιστο Σιτέ με κορίτσια θα ήταν καλοδεχούμενος κ αν πρέπει να εμπιστευτούμε τους ταριφες για καλά κ πονηρά μέρη,ευχαριστω εκ των προτέρων..από ένα καινούργιο μέλος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Εμενα στο Senator Maidan με 200 ευρώ τη μέρα.Εξωπραγματικές τιμές αλλά πραγματικά τα καλύτερα διαμερίσματα μακράν στο Κίεβο.
:think: :think: :think:
τι νοημα εχει ρε κμαν να πας στο κιεβο,αν ειναι να χαλασεις 600ε για 3 μερες,διαμονη,αλλα 200 εισητηρια  κ 500-600 για 3-4 γαμησια με μετριες γκομενες η καλες οπως οι δυο  πουβαλες ΜΙΑ φορα στο λβοβ?κι αλλα 200 στην γυρα??
χασιμο χρονου ενεργειας κ χρηματων.. :helpplea:
υγ κραταω μικρο καλαθι,αλλα ας πουμε πως ετσι κανεις ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:think: :think: :think:
τι νοημα εχει ρε κμαν να πας στο κιεβο,αν ειναι να χαλασεις 600ε για 3 μερες,διαμονη,αλλα 200 εισητηρια  κ 500-600 για 3-4 γαμησια με μετριες γκομενες η καλες οπως οι δυο  πουβαλες ΜΙΑ φορα στο λβοβ?κι αλλα 200 στην γυρα??
χασιμο χρονου ενεργειας κ χρηματων.. :helpplea:
υγ κραταω μικρο καλαθι,αλλα ας πουμε πως ετσι κανεις ;)
Ασε πρε Ρεντ τωρά το κόσμο να ξοδεύει...Κύκλο να κάνει το χρήμα... Απο τότε που άρχισε ο Κμαν τα ταξίδια στην Ουκρανία τσιμπάω και κάτι πελατάκια... Ουκρανίδες που τις είχα χάσει εδώ και 2 χρόνια μετά τη Μαιντάν!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε συνταξιουχε μαθουσαλα; παλι εδω; ουστ παλιογερε
και μετα σου λεει οτι στην ελβετια ολοι δουλευουν
"Δουλεύει" τους Ελβετους ;)

Σιγά ο Ρέντ μην εργαστεί  με ωράρια.. Έχει πάρει τη μισή Ουκρανία και Μολδοβλαχία και θα τον βάλουν σε καλούπια οι φλωροΕλβετοι? Πως? Με την ευγένεια τους και τους καλούς τρόπους? Τι άλλο ξέρουν οι Ελβετοί για επιβολή? Τύποι σαν τον Ρεντ τους μπλοκάρουν το σύστημα !!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
"Δουλεύει" τους Ελβετους ;)

Σιγά ο Ρέντ μην εργαστεί  με ωράρια.. Έχει πάρει τη μισή Ουκρανία και Μολδοβλαχία και θα τον βάλουν σε καλούπια οι φλωροΕλβετοι? Πως? Με την ευγένεια τους και τους καλούς τρόπους? Τι άλλο ξέρουν οι Ελβετοί για επιβολή? Τύποι σαν τον Ρεντ τους μπλοκάρουν το σύστημα !!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ωχ κι αλλος βαλκονοπουτσος
σιτεμενος κωλογερας και .......τα τα κλαιει
οταν του μπορουσε να σταθει ορθια

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom