Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
tipota καλο δεν θα γινει,φαντασου ποσες χωρες ανοιξαν τα συνορα,με μουναρες α κλαση
ρουμανια ουγγαρια τσεχια σλοβακια πουναι κ πιο κοντα,ειδες καποια βελτιωση στην ελλαδα?
το μονο που εγινε,δεν εχει να γαμησεις ουτε εκι πλεον,μονο πανακριβα κονσερβα εσκορτς
Τα πάντα παίρνουμε Και Ρουμάνες  στις διακοπές(όχι εγώ αλλά φίλοι μου)και Τσέχες και Σλοβάκες και Πολωνές ,Λιθουανες ,Εσθονες ...
Εκτός απο Ουκρανέζες μετά από τα γεγονότα στη Μαιντάν.... :headbang: :headbang: :headbang:

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Το πρόβλημα στις ανατολικές χώρες είναι οτι δεν υπάρχουν αρκετοί άντρες να καλύψουν τη ζήτηση για σπόνσορινγκ.Οι γκόμενες είναι αδηφάγες.Από τις υπερμουνάρες άντε ένα 25% να έχει σπόνσορα.Απλά γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί.Απλά οι υπόλοιπες δεν μπορούν να ντυθούν τόσο καλά όσο το 25%,να βάλουν ακριβά κοσμήματα να κυκλοφορήσουν σε τοπ μαγαζιά.Είναι γενικά ψευδαίσθηση.Πολλές μουνάρες είναι πάμφτωχες και περιμένουν τον πρίγκηπα με τον υπερβαλκάνιο πούτσο.

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
ρολογα εχεις αρχισει κ γραφεις παρομοια με κμαν,αφου κοιταω πανω να δω πιος ειναι καποιες φορες,εσυ η ο δασκαλος
προτεινω να πας ενα 2μηνο μαστερ στον δασκαλο κ να αναλαβεις μοντ,
ελειψη κ ακατανομαστου29 το σαιτ χρειαζεται νεο αιμα για να συνεχισει
οχι οτι ειναι νεο αιμα ο μιτσος αλλα εχει νεανικο μυαλο  :grin:
τι λες ρε κωλογερα παλι
τραβα φαε καμια τυρόπιτα χωρις τυρι και φυλλο γιατι συ εχουν πεσει τα δοντια
URL]]

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αστα αυτα ρολογα εσυ δεν πρεπει να εχεις τωρα στο μυαλο σου το τι κανουν οι τουρκαλαδες στην ουκρανια  :2funny:
ετοιμαζεσαι για ταξιδι σουπερ στη ρωσικη αρκουδα καλα να περασεις φιλε σε ζηλευω  :hi:
Παπούλη μου είσαι πάντα ευγενής και θετικότατος ! :hi: :hi: :hi:
Το ταξίδι αυτό αργεί !Είναι τέλη γεννάρη ασχέτως αν έχω βγάλει απο τώρα τη βίζα και προσπαθώ να βάλω σε μιά τάξη τις συναντήσεις με κοπέλες που ήδη ξέρω και δεν μου έχουν κάτςει εδω!Σε λίγες μέρες φεύγω Βελιγράδι και η παρέα μεγαλώνει!Θα είμαστε 4 άτομα που θα νοικιάσουμε τζιπ για βόλτες και κλάμπ και θα είμαστε τραπεζάτοι κάθε μέρα! :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Τα πάντα παίρνουμε Και Ρουμάνες  στις διακοπές(όχι εγώ αλλά φίλοι μου)και Τσέχες και Σλοβάκες και Πολωνές ,Λιθουανες ,Εσθονες ...
Εκτός απο Ουκρανέζες μετά από τα γεγονότα στη Μαιντάν.... :headbang: :headbang: :headbang:
den εχει σχεση αυτο,ειναι ενα τουριστικο μερος ..στην υπολοιπη χωρα τιποτα δεν αλλαξε προς το καλυτερο

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Παπούλη μου είσαι πάντα ευγενής και θετικότατος ! :hi: :hi: :hi:
Το ταξίδι αυτό αργεί !Είναι τέλη γεννάρη ασχέτως αν έχω βγάλει απο τώρα τη βίζα και προσπαθώ να βάλω σε μιά τάξη τις συναντήσεις με κοπέλες που ήδη ξέρω και δεν μου έχουν κάτςει εδω!Σε λίγες μέρες φεύγω Βελιγράδι και η παρέα μεγαλώνει!Θα είμαστε 4 άτομα που θα νοικιάσουμε τζιπ για βόλτες και κλάμπ και θα είμαστε τραπεζάτοι κάθε μέρα! :rockon: :rockon: :rockon:

:hi: :hi: :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
den εχει σχεση αυτο,ειναι ενα τουριστικο μερος ..στην υπολοιπη χωρα τιποτα δεν αλλαξε προς το καλυτερο
Αν δεν έμενα Ρόδο και ακολουθούςα τις γκάυλες μου θα είχα πάρει το δρόμο το δικό σας...
και πιο πιθανά Αυστρία ...
Δυστηχώς οι γενιές σας έκαναν καταχρήσεις που έκαψαν τη γη για τη γενιά μας και για πολλές μελοντικές ! Γι αυτό πολλές φορές βλέπεις ακραίες αντιδράςεις νεολαίων!Δεν ανεχόμαςτε κριτική απο τις γενιές των δανεικών όταν ότι καταφέρνουμε εμείς τώρα γίνεται σε πραγματικές βάσεις με την αξία μας!
Το χάσμα γενεών πλέον στην Ελλάδα έχει πάρει και κοινωνικές διαστάσεις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Αν δεν έμενα Ρόδο και ακολουθούςα τις γκάυλες μου θα είχα πάρει το δρόμο το δικό σας...
και πιο πιθανά Αυστρία ...
Δυστηχώς οι γενιές σας έκαναν καταχρήσεις που έκαψαν τη γη για τη γενιά μας και για πολλές μελοντικές ! Γι αυτό πολλές φορές βλέπεις ακραίες αντιδράςεις νεολαίων!Δεν ανεχόμαςτε κριτική απο τις γενιές των δανεικών όταν ότι καταφέρνουμε εμείς τώρα γίνεται σε πραγματικές βάσεις με την αξία μας!
Το χάσμα γενεών πλέον στην Ελλάδα έχει πάρει και κοινωνικές διαστάσεις...
στην ελλαδα οι κατω των 40 κ ανω των 55 ειναι επι το πλειστον πολυ μαλ..ες
οι αναμεσα 40 κ 55 ειναι απλα ψιλομαλ..ες... :hi:
οι κατω των 25 ειναι εντελως βουρλα...
αυτο ειναι το χασμα γενεων με τις οποιες εξαιρεσεις

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
στην ελλαδα οι κατω των 40 κ ανω των 55 ειναι επι το πλειστον πολυ μαλ..ες
οι αναμεσα 40 κ 55 ειναι απλα ψιλομαλ..ες... :hi:
οι κατω των 25 ειναι εντελως βουρλα...
αυτο ειναι το χασμα γενεων με τις οποιες εξαιρεσεις
οι ανω των 125? γιατι αποκλειεις τον εαυτο σου ε?
ε?
ε?

αντε σου βρηκα καινουριο νικ οταν σε μπαναρουν παλι
Σταριι χουι 1453

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
:grin: :grin: :grin:
για κιλα μιλαγαμε??δεν το καταλαβα !!! :grin:
θες να σου δειξω την φωτο με το ποιος εχει τα γιοτ και τις μικρες?
και οπως λεει ο σταροβας αυτος ο γιγαντας για να με αγκαλιασουν δεν φτανει μια γυναικα φερενει και τις φιλες της μαζι  :2funny:
ειπαμε καινουριο νικ για την επομενη φορα σταριι χουι 1453

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
οι ανω των 125? γιατι αποκλειεις τον εαυτο σου ε?
ε?
ε?

αντε σου βρηκα καινουριο νικ οταν σε μπαναρουν παλι
Σταριι χουι 1453

:tooth: :tooth: :tooth:

αν ξερει ρωσικα θα το επιασε το σταριι χουι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom