Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
σωστος φιλε popov
σωστος φιλε popov
Επειδή το είδα και το έζησα με τα μάτια μου, καθότι περπάτησα πάρα πολύ κυρίως στο κέντρο και σε κεντρικές οδούς, αυτά τα κορίτσια είναι πολύ φτωχά και φυσικά δεν ψάχνουν να γαμηθούν, αλλά χρησιμοποιούν το σεξ για να βρούν ένα ζεστό μέρος να πλυθούν με ζεστό νερό και να φάνε λίγο ζεστό και φρέσκο φαγητό!!!!
Σε σταματάνε στον δρόμο και σου χαμογελάνε και θα πρέπει να είσαι πολύ ζώον για να τις εκμεταλλευτείς και να τους δώσεις 500-1000 γρίβνια για να τις πηδήξεις για να νιώσεις γαμήκουλας και ανώτερο ον από αυτές!!!!
εννοει ρε τυπε που δεν στριβεις με την καμμια,οτι ειναι τοσο ταλαιπωρες που τις λυπασαι..τι να γαμισεις απο δαυτες ,σαν προσφυγες ειναι,λυπη κι οχι καβλα προκαλουνΠως εκμεταλλευεσαι πηδωντας καποια που πουλαει σεξ αυτο δεν καταλαβα.
Εμένα η επιλογή μου να διασκεδάσω και να φάω στα ακριβά ήταν συνειδητή και πέρασα ωραία!!!μη μου τα λες εμενα
ταχω οργωσει τα μερη κ το συνεχιζω,εχω γραψει επανηλημενα δεν υπαρχει κανενα βαλιου στο κιεβ,εκτος του φτηνου εισητηριου να πας,απο κει κ μετα η εισαι οφφ η χρυσωνεις τον κουκο η χαλας τ αντερα σου κ παλι δυσκολο σε λιγο χρονο να βγαλεις λαγο...
στους μαλ..ες που διαβαζουν κμαν κ βλεπουν ονειρα πεστα
καλη παντως η αναλυση σου κι οντως αντικειμενικη ,αν κι εχω πανω απο 7 και 3 χρονια να περασω απο κει δεν νομιζω ν αλλαξαν πολλα
πολυ καλο reportΠήγα για 3 βράδια Κίεβο από Παρασκευή έως Δευτέρα και αυτά που γράφω, τα γράφω με μεγάλη σιγουριά!!!
Το Κίεβο είναι μια πόλη που ζει, κινείται και αναπνέει πλέον όπως ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος!!!
Η μόνη αλλά σημαντική διαφορά με τους δυτικούς είναι ότι δεν υπάρχει μεσαία τάξη!!!
Και αυτό συνεπάγεται ότι ο τουρίστας που θα πάει εκεί για πορνοτουρισμό, έχει να επιλέξει μεταξύ του ακριβού και του φθηνού, είτε όσον αφορά την διασκέδαση, είτε όσον αφορά τις βίζιτες, όλα τα υπόλοιπα είναι πίπες!!!!
Αυτό που έχω να πω όσον αφορά τις περιγραφές για "επιλογές" κοριτσιών από τον δρόμο ή τα παγκάκια ή γενικά σε καφέ, είναι ότι πρέπει να είσαι πολύ γίδι και αγάμητος για να το κάνεις!!!
Επειδή το είδα και το έζησα με τα μάτια μου, καθότι περπάτησα πάρα πολύ κυρίως στο κέντρο και σε κεντρικές οδούς, αυτά τα κορίτσια είναι πολύ φτωχά και φυσικά δεν ψάχνουν να γαμηθούν, αλλά χρησιμοποιούν το σεξ για να βρούν ένα ζεστό μέρος να πλυθούν με ζεστό νερό και να φάνε λίγο ζεστό και φρέσκο φαγητό!!!!
Σε σταματάνε στον δρόμο και σου χαμογελάνε και θα πρέπει να είσαι πολύ ζώον για να τις εκμεταλλευτείς και να τους δώσεις 500-1000 γρίβνια για να τις πηδήξεις για να νιώσεις γαμήκουλας και ανώτερο ον από αυτές!!!!
Δυστυχώς όμως ο διαφωτισμένος "δυτικός πολιτισμός" αυτό κάνει, διότι μόνο έτσι ξέρει να δείξει την "ανωτερότητα" του....
Αυτούς όλους όμως τους δυτικούς γαμήκουλες, ανεξαρτήτως ποτροφολιού και πανάκριβου ρουχισμού πιστέψτε με δεν τους είδα να κυκλοφορούν εκεί που βρίσκεται ο αφρός του Κιέβου και βέβαια τα απίστευτα μουνιά που υπάρχουν εκεί!!!!
Και ξέρετε γιατί? Γιατί έτρωγαν πόρτα και από τα μαγαζιά και από τις γκόμενες που υπάρχουν εκεί παρά τα 1000 ευρώ και άνω που υπόσχονταν.....
Τα 8-9αρια που αναφέρονται εδώ, στην πραγματικότητα κύριοι δεν είναι πάνω από 6,5 βαριά....άμα δείτε τα πραγματικά 8-9αρια του Κιέβου, θα πείτε ότι είναι εξωγήινες!!!
Και πιστέψτε με, είναι τόσος ο πλούτος που έχουν αλλά και περιβάλλονται από αυτόν, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους!!!!
Και βέβαια δεν υπάρχουν σε υπερπληθώρα όπως γράφουν μερικοί, είναι σε αριθμό όσες βλέπεις και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκες πόλεις σε ποσοστό και κυκλοφορούν σε συγκεκριμένα μέρη!!!!
Οι περισσότεροι εκεί γαμάνε με 200 ευρώ κάτι 7άρια το πολύ και είναι 30+ ηλικιακά και το πλασάρουν εδώ για να μην τους πουν μαλάκες, ότι γάμησαν 8άρια....πιστέψτε με, τα 8άρια και άνω στο Κίεβο δεν γαμιούνται έτσι απλά, το "πακέτο" που πρέπει να κουβαλάς και δεν εννοώ μόνο χρηματικό, πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο!!!!
Παρασκευή και Σάββατο ξημεροβραδιάστηκα στο καλύτερο με διαφορά κλαμπ της πόλης στο Chi...και όταν λέω με διαφορά, εννοώ ότι εκεί είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλη πόλη με άλλο κόσμο, τόσο διαφορά!!!!
Το face control όπως το είχα ψάξει και ψυχολογήσει ήταν σκληρό και κυρίως για τις ντόπιες γυναίκες και τους δυτικούς κλαρινογαμπρούς!!!
Μέσα έβλεπες μερικούς μεγάλης ηλικίας δυτικούς αλλά μόνο όσοι είχαν κάνει κράτηση με 12000 γρίβνια και συνοδεύονταν από κάτι 2ράτζες που αν πήγαιναν μόνες τους θα έτρωγαν πόρτα!!!!
Ειδικά το Σάββατο, το θέαμα από τις γκόμενες ήταν απίστευτο.....ανεξαρτήτως αν κάποτε ήταν ή είναι ακόμα βίζιτες και έχουν πιάσει την καλή, δεν πάνε εκεί για να ψωνιστούν αλλά να χορέψουν, να φλερτάρουν και να διασκεδάσουν!!!
Εκεί πάνε για την πάρτη τους και αν έχεις άντερα να αντέξεις μπροστά στην απίστευτη ομορφιά τους και στον κοσμοπολίτικο αέρα που αποπνέουν τότε θα "απογειωθείς" και εσύ!!!
Χρησιμοποιούν όλη την εμπειρία τους, έχοντας και την απαραίτητη υπεροψία για να σε κομπλάρουν και να σε μετρησούν για να δουν αν μπορείς να σταθείς δίπλα τους για να διασκεδάσουν μαζί σου και δεν θα χάσουν τον χρόνο τους!!!
Και αυτό είναι που κάνει την διαφορά από το Carribean ή το Skybar που μπήκα μέσα και βρώμαγαν κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!
Σύνοψη....
Το Κίεβο πλέον είναι μια πρωτεύουσα που κάποιοι προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν ένα απέραντο πορνείο, αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αν εξαιρέσεις ότι λείπει η μεσαία τάξη!!!
Έχει όσες βίζιτες έχουν και οι άλλες ευρωπαϊκες πόλεις και σε ποσότητα και σε τιμές!!!
Έχει διασκέδαση για όλα τα γούστα και εστιατόρια για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια!!!!
Οι Τούρκοι εκεί είναι για τον πούτσο και έχουν γίνει ανέκδοτο, αλλά πιστέψτε με και οι Έλληνες που πάνε εκεί δεν θα αργήσουν να γίνουν αφού ακολουθούν τις ίδιες μαλακισμένες πρακτικές μπας και πηδήξουν!!!
Το 90% των πληροφοριών που διάβασα εδώ είναι για τα σκουπίδια, αφού οι περισσότεροι τα μετέφεραν όπως γούσταραν για να τα φέρνουν στα μέτρα τους και να φαίνονται ότι είναι ανώτεροι γαμιάδες που πήγαν Κίεβο και έδειξαν τον δυτικό τους πολιτισμό σε φτωχά κοριτσάκια, όταν δεν πλησίασαν τα εξωγήινα υπερμουνιά ούτε στα 500 μέτρα έστω για οπτική επαφή!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Μένιο για τις ίνφο του και πιο κοντά στην πραγματικότητα παρότι θεωρούσα ότι έγραφε μαλακίες, είναι ο Leon απλά δεν τα εκφράζει σωστά!!!!
Κόστος:
Αεροπορικά με UIA 112 ευρώ
Διαμονή Senator Apartments Maidan 300 ευρώ (σούπερ λουξ δωματιάρες με θερμαινόμενο δάπεδο στο μπάνιο)
Φαγητό, διασκέδαση, γενικά έξοδα 350 ευρώ (του γαμήσαμε την μάνα, 2 μπουκάλια βότκα/βραδιά για 2 βράδια στο Chi).
Όπως καταλάβατε, όποιος νομίζει ότι το Κίεβο είναι φθηνό, τότε απλά πήγε στο Κίεβο Νο2, προσωπικά επέλεξα να φάω και να διασκεδάσω στο Κίεβο Νο1 που είναι πιο "δύσκολο" για τους δυτικούς υπεργαμιάδες!!!!!
Γειά σου φίλεΑν κάνουν κάτι, θα το κάνουν για την καύλα τους ή επειδή νιώωθουν "μοναξιές", αλλά αυτό προϋποθέτει να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, άρα να ζεις στην ουσία μόνιμα στο Κίεβο και να είσαι συνέχεια στην τσίτα!!!
εννοει ρε τυπε που δεν στριβεις με την καμμια,οτι ειναι τοσο ταλαιπωρες που τις λυπασαι..τι να γαμισεις απο δαυτες ,σαν προσφυγες ειναι,λυπη κι οχι καβλα προκαλουν
μην φανταζεσαι τιποτα στουντιοκοριτσα να καθονται στο παγκακι κ να σου λενε χαι μπειμπυ...
μλμΑρα δεν τις εκμεταλλευεσαι, τι ευεργετεις.
υπερεβαλε και στο απλυτες φοιτητριες λιγοκαι λιγο για το "εξωγήινα υπερμουνιά" υπερεβαλε κατα την γνωμη μου αλλα ετσι φαινεται οτι ειναι ο τροπος γραφης του γενικα.
κατα τα αλλα μια χαρα
ταλαιπωρησαν αφανταστα το αποελ μπασκετ τωρα για βιζα.λιγο πριν το παιχνιδι μπηκαν στην χωρα.αρχικα δεν τουσ αφησαν να πεταξουν απο κυπρο μοσχα μινσκ.δεν ειχαν τρανζιτ βιζα μοσχα,καλα κλινουν εισιτιρια και δεν τουσ λενε ουτε εχει ιδεα κανενασ.για ουκρανια μεσω μοσχασ δεν ητηελεσ γιατι δεν αλλαζεισ τερμιναλ.για μινσκ το εχουν στισ εσωτερικεσ πτησεισ και θεσ τρανζιτ βιζ.επρεπε να πανε μεσω πολονιασ η βιεννη χωρις τρανζιτ βιζα.μεχρι να κανονιστουν πηγαν και μπηκαν λιγο πριν το παιχνιδιφιλε λεοντα η λευκορωσια ενδικνειται μονο για καμακι με την προυποθεση οτι θα παει καποιος για πολλες μερες εκει και θα εχει γνωστο για κονε, οχι να παει ετσι στα ξεκαρφωτα οπως π.χ. στην ουκρανια. στη χωρα του λουκασεγκο δεν ειναι τοσο διαδεδομενη η πορνεια και αυτες που ειναι πουτανες κοστιζουν ακριβα. ξερω οτι οι περισσοτερες πουτανες μαζευτικαν στα 5 αστερα ξενοδοχεια και στα καζινο.
2 φορες που ανεβηκα μπελαρους πηγα με γνωστο που ηταν εμπορας και ανεβαινε επανω για δουλειες ειχε καλα κονε εκει και ετρωγα μονο σπιτισιες γκομενες οχι βιζιτες σε χοτελ η καζινο.
υπαρχουν πολλες απο αλλες πολεις λβοβ,πολταβα κα γνωρισα πολλεσ κατω στο μετρο μαινταν,πηγαινα διπλα στο μολλ.παντα πηγαινα να φαω καμια πατατα και κερνουσα γκομενεσ που τελικα εμεναν στο μετρο.αν εβρισκαν κανα γνωστο εκαναν μπανιο σε κανα σπιτι,ειχαν τα ρουχα στα περιπτερα.πολλεσ ηταν με φιλουσ κοπελεσ και αγορια.ειχε και ομορφεσ 6 με 7 εμφανιση.μια θυμαμε απο λβοβ της αγορασα 2 τζιν και υποσχεθηκε να μετακομισει μαζι μου μουναρα.ειχα και την φιλη τησ στο ματι μια εγγυο.ελεγε μολισ τισ πηρα τα τζιν εισαι ο αντρασ μου και φιλια.μουναρα ηταν βυζαρου.πηγαμε σπιτι,εκενε μπανιο κοιμηθηκε διπλα μου,ροχαλιζε.δεν με αφησε να την αγγιξω,γυμνη διπλα μου.πολεσ φορεσ την επαθα ετσι γιατι δεν εδερνα τοτε γκομενεσ και ημουν καλοσ μαζι τουσ.την επομενη ηρθεο γκομενοσ με το αμαξι και εφυγε.αυτο ηταν 8-9 χρονια πριν.βρηκα την φιλη τησ μετα αλλα και αυτη μονο φαι,δωρα,διαμονη ηθελε.οδυσσο περσι παλι ηρθε μια αλλα οταν ειδε δεν ηθελα να την φιλοξενησω χωρισ σεξ εφυγε.μετα απο 2 μηνεσ ζητησε δανεικα αγυριστα.ειπα ελα να στα δωσω στο χερι με ανταλαγμα.ειπε οχι,αντε γεια λεω.ειχε γκομενο αζερο,παιδι μαζι του ισμαηλ.πανε με βρωμιαρηδεσ αλλα με ξενουσ μονο βοηθεια ζητανευπερεβαλε και στο απλυτες φοιτητριες λιγο
αν ελεγε οτι εχουν τριχες στην μασχαλη θα νομιζα οτι μιλαγε για ΚΝΙτισες ))))
μην παρεξηγηες γκεοπα....χαβαλε κανουμε
παντα να εχεις ευχαριστες εμπειριεσ φιλε.αποφευγω τα κλαμπ πλεον,δεν ειμαι για ξοδεμα αδικα χαχαχα.αυτεσ που χορευουν σαν τρελεσ να ξερεισ ολο το βραδι χορευουν σαν τρελεσ και δεν δινουν δεκαρα πιοσ ειναι διπλα,μονο χορευουν χαχαχαχ.στο μπαρ καθονται οι γκομενεσ μπαρμαν κα του μαχαζιου η τα αρπαχτικα η σε τραπεζια 2 γκομενεσ μονεσ με σαμπανια.αυτεσ του μαχαζιου ειναιΕμένα η επιλογή μου να διασκεδάσω και να φάω στα ακριβά ήταν συνειδητή και πέρασα ωραία!!!
Γνώρισα πολύ ωραίες γκόμενες, φλέρταρα και γέλασα μαζί τους, αλλά για τις κρεβατώσεις ήθελε πολλά περισσότερα και δεν εννοώ χρήματα, αλλά κυρίως χρόνο!!!!
Είναι materialist γκόμενες αλλά όχι όπως τις παρουσιάζουν μερικοί, ειδικά τα 8αρια και άνω.....έχουν συγκεκριμένη νοοτροπία και τρόπο ανάλυσης των πραγμάτων!!!!
Τι να πεις σε μια γκόμενα υπερμούνο που είναι 28 χρονών, οδηγεί τζιπ 200 χιλ. ευρώ, έχει οργώσει τον πλανήτη και έχει καβάτζα από ένα γερό πορτοφόλι σε 3-4 διαφορετικές Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες?
Δεν πήγα εκεί για 3 μέρες με αυτοσκοπό να γαμήσω.....δηλ. ποιος κάνει 1500 χιλιόμετρα για να γαμήσει μόνο?
Να σου πω ότι με πήγαν σε αφτεράδικο στις 6.30 το πρωί και αφού είχαμε "σκουπίσει" το Chi?
Εκεί να δεις γκόμενες να χορεύουν σκληρή ηλεκτρονική μουσική και να παρτάρουν μαζί σου λες και σε ξέρουν χρόνια....
Βγήκαμε 8.30 το πρωί και είχε βγει ήλιος μετά από πόσες βδομάδες και όλοι κάθονταν και το απολάμβαναν προσπαθώντας να συνέλθουν από τα ξίδια και την κούραση.....αυτά είναι ανεκτίμητης αξίας σε σχέση από ένα ξερό γαμήση με μια φοιτητριούλα που την παρουσιάζεις μουνάρα λες και δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στον κόσμο!!!!